Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
osteoporosiΜπορούμε να απαλλαγούμε από την οστεοπόρωση την οποία δημιουεγούμε εμείς με τα αρνητικά μας συναισθήματα. Από οστεοπόρωση τα άτομα που δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη, με αποτέλεσμα υποσυνείδητα, αλλά και συνειδητά να μεταφράζουν αρνητικά ότι τους συμβαίνει. Η οστεοπόρωση είναι μια διαδικασία κατά την οποία το ασβέστιο μειώνεται από τα οστά, κι έτσι χάνουν τη δομή τους και γίνονται εύθραυστα. Η βασική αιτία για την οστεοπόρωση είναι τα αρνητικά συναισθήματα που δημιουργούν οστεόλυση. Επίσης, οστεοπόρωση έχουμε όταν υπάρχει πρόβλημα στην απορρόφηση του ασβεστίου, που οφείλεται στην κατανάλωση σκευασμάτων που σταματούν τα γαστρικά υγρά ή διαταράσσουν το όξινο περιβάλλον του στομάχου και του εντέρου. Το ασβέστιο και τα άλλα ανόργανα μέταλλα για να απορροφηθούν απαιτείται το έντερο να έχει μια ορισμένη οξύτητα. Τα Lactobacillus acidophilus προβιοτικά που περιέχει το κεφίρ είναι τέλεια για την αύξηση της οξύτητας του εντέρου και της απορρόφησης του ασβεστίου, του σιδήρου και των άλλων ανόργανων στοιχείων. Τέλος, ο οργανισμός μας απορροφά το ασβέστιο από τα κόκαλα για να ισορροπήσει το PHA του αίματος όταν είναι όξινο, γεγονός που οφείλεται στην υπερβολική κατανάλωση επεξεργασμένων τροφών, κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων.
Η ασθένεια (όπως η οστεοπόρωση) είναι μια φυσική διαδικασία κατά την οποία ο οργανισμός προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Οστεόλυση είναι η διαδικασία που τα μέταλλα, ο φώσφορος και κυρίως το ασβέστιο, που αποτελούν τα οστά, αρχίζουν να φεύγουν από αυτά. Η διαδικασία αυτή προκαλείται από τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθουμε, όταν αισθανόμαστε άχρηστοι, ανήμποροι, όταν θεωρούμε ότι δεν αξίζουμε τίποτα, όταν υποτιμούμε συνεχώς τον εαυτό μας.

Όταν λοιπόν αισθανόμαστε άχρηστοι, χωρίς σκοπό, πιστεύουμε ότι δεν είμαστε ικανοί για τίποτα, δίνουμε εντολή στον ανώτερο εαυτό μας να ξεκινήσει την αποδόμηση του οργανισμού μας και αυτή ξεκινά από τα οστά και τους μυς. Η βάση των οστών μας είναι το ασβέστιο και αυτό φεύγει. Είναι ξεκάθαρο ότι η οστεοπόρωση σήμερα πολλαπλασιάζεται, όχι γιατί δεν τρώμε τροφές που περιέχουν ασβέστιο, αλλά κυρίως γιατί χάνουμε το ασβέστιο (οστεόλυση, όξινο Pha αίματος) ή δεν είμαστε σε θέση να το απορροφήσουμε.

Η Οστεοπόρωση λοιπόν είναι σημαντικά υψηλότερη για γυναίκες που καταναλώνουν κρέας, έστω κι αν καταναλώνουν τρία ή περισσότερα ποτήρια γάλα την εβδομάδα. Αυτό συμβαίνει διότι το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντων έχουν όξινη επίδραση στο Pha του αίματος, αλλά υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο. Τότε ο οργανισμός για να εξισορροπήσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, παίρνει το ασβέστιο που χρειάζεται από τα οστά.

Ακόμη, η μεγάλη περιεκτικότητα του ψαριού σε φώσφορο προκαλεί την απορρόφηση του ασβεστίου από τα κόκαλα, για να εξουδετερώσει τη μεγαλύτερη ποσότητα φωσφόρου, γι’ αυτό μην νομίζετε πολλοί που τρώτε πολύ ψάρι ότι κάνετε καλό.

Σίγουρα, από πλευράς δημιουργίας διαβήτη και οστεοπόρωσης, αλλά και από πλευράς δημιουργίας καρκίνου, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να προτιμάμε φυτικές πρωτεΐνες και να αποφεύγουμε τις ζωικές. Ο Dr Colin Campbell, καθηγητής διατροφικής βιοχημείας στο Cornell University, στην ευρύτατη μελέτη που πραγματοποίησε στην Κίνα βρήκε ότι η κατανάλωση κρέατος ευνοεί τον καρκίνο. Ο Dr Walter Willet, επικεφαλής του διατροφικού τμήματος στο Harvard School of Public Health, σε μελέτη που διεξήγαγε σε 75.000 Αμερικανίδες νοσοκόμες, ανακάλυψε ότι όσο περισσότερο κατανάλωση ασβεστίου από γαλακτοκομικά προϊόντα είχαν, τόσο από περισσότερα σπασίματα και οστεοπόρωση έπασχαν. Επίσης, ο Dr Mark Hegsted, ένας άλλος καθηγητής του Harvard University (Journal Clinical Orthopedics and Related Research), επισημαίνει ότι οι Αμερικανοί και οι Σκανδιναβοί, που καταναλώνουν την περισσότερη ποσότητα γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά οστεοπόρωσης στον κόσμο. Επίσης, όπως επισημαίνει στην Conscious Eating and the American Journal of Clinical Nutrition, η υπερβολική κατανάλωση πρωτεΐνης δημιουργεί οξύτητα και αυξάνει τον φώσφορο στον οργανισμό μας, γεγονός που τραβά το ασβέστιο από τα κόκαλά μας.

Το 1985, η The American Journal of Clinical Nutrition υποστήριξε ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα δεν προσφέρουν προστασία για την οστεοπόρωση, παρόλο που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε γάλα. Ο Dr Hiromi Shinya, επίσης, μας λέει ότι οι Γιαπωνέζοι άρχισαν να πάσχουν από οστεοπόρωση, όταν άρχισαν να τρώνε γαλακτοκομικά και σταμάτησαν να τρώνε σαρδέλες και ψάρια. Ακόμη, υποστηρίζει ότι πίνοντας γάλα παθαίνουμε οστεοπόρωση, διότι ο οργανισμός μας είναι προγραμματισμένος να διατηρεί σταθερά το ασβέστιο στο αίμα μεταξύ 9-10 mg. Όταν, λοιπόν, πίνουμε γάλα, το ασβέστιο στο αίμα ανεβαίνει στα ύψη και ο οργανισμός αμέσως το αποβάλλει διαμέσου των νεφρών στα ούρα. Το ασβέστιο που έχουν οι σαρδέλες, το σουσάμι, ιδίως τα φύτρα από σουσάμι, τα αμύγδαλα, τα καρύδια, ο ηλιόσπορος, το σπανάκι, τα φύλλα των λαχανικών που έχουν έντονο πράσινο χρώμα, όπως το μαρούλι, το λάχανο, η λαχανίδα, τα φύλλα από το παντζάρι, απορροφώνται αργά κι έτσι δεν ανεβαίνουν απότομα τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα, με αποτέλεσμα να διατηρείται και να απορροφάται από τα κόκαλά μας.

Η βιταμίνη D βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου από τα κόκαλα και βρίσκεται στα λιπαρά ψάρια, στα αυγά, στο μουρουνέλαιο, στα δημητριακά. Για να μετατραπεί σε ενεργό μορφή χρειάζεται έκθεση του δέρματος στον ήλιο για 10 έως 15 λεπτά τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Το 1976, η Postgraduate Medical Journal αποκάλυψε ότι η ελάττωση του ασβεστίου στα κόκαλα δεν προκαλείται στους ανθρώπους από την έλλειψη του ασβεστίου από τις τροφές μας, καθώς μετά τα σαράντα αρχίζουμε να χάνουμε οστική μάζα και πυκνότητα. Το φαινόμενο αυτό επιταχύνεται στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Με κατάλληλη διατροφή, ψυχολογική διάθεση, άσκηση και λήψη 1.200 milligrams ασβεστίου την ημέρα μπορούμε να διατηρήσουμε την υγεία των οστών μας έως τα βαθιά γεράματα.

Καλές πηγές σε ασβέστιο είναι: Το σουσάμι, ιδίως τα φύτρα από σουσάμι είναι η καλύτερη πηγή ασβεστίου και απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό μας. Επίσης, το σπανάκι και όλα τα φύλλα των λαχανικών που έχουν έντονο πράσινο χρώμα, όπως το μαρούλι, το λάχανο, η λαχανίδα και τα φύλλα από το παντζάρι. Οι σαρδέλες είναι καλή πηγή ασβεστίου. Τρεις σαρδέλες δίνουν περισσότερο ασβέστιο απ’ ό,τι ένα ποτήρι γάλα. Επίσης, ο σολομός περιέχει ασβέστιο, αλλά κυρίως βιταμίνη D, η οποία βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου, και Ωμέγα-3 λιπαρά (μόνο ο άγριος), τα οποία βοηθούν τα οστά μας να συγκρατήσουν την οστική μάζα τους κι έτσι προλαμβάνουν την οστεοπόρωση. Μην ξεχνάμε ότι η έκθεσή μας στον ήλιο (πρωινές και απογευματινές ώρες) βοηθά το σώμα μας να παράγει βιταμίνη D, χωρίς την οποία δεν είναι δυνατή η απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά μας. Τα αμύγδαλα, τα φιστίκια, ο ηλιόσπορος είναι πλούσια σε ασβέστιο – τα αμύγδαλα και τα φιστίκια περιέχουν ποτάσιο, το οποίο αποτρέπει την απώλεια ασβεστίου στα ούρα. Τα καρύδια περιέχουν ασβέστιο και είναι πλούσια σε Ωμέγα-3, σε πρωτεΐνες και σε άλλα στοιχεία που βοηθούν στην ενίσχυση των οστών και στην πρόληψη της οστεοπόρωσης (βέβαια όλους τους ξηρούς καρπούς τους τρώμε φυτρωμένους για να έχουν ενεργοποιηθεί τα ένζυμά τους). Ωστόσο, αντί για κατσικίσιο τυρί και γιαούρτι βιολογικής προέλευσης, έχουμε κατακλυστεί με όλα τα αγελαδινά εισαγόμενα τυριά, τα οποία είναι από αγελάδες που στην πλειονότητά τους τρέφονται με μεταλλαγμένες ζωοτροφές, είναι εσώκλειστες με αντιβιοτικά, μικροβιοκτόνα που έχουν οι ζωοτροφές, απορρυπαντικά, το γάλα τους περιέχει πέντε φορές περισσότερα παρασιτοκτόνα από τα μη βιολογικά φρούτα που τρώμε, ενώ έχουμε το κατσικίσιο τυρί από κατσίκες που βόσκουν και ζουν στα βουνά και τρέφονται με βιολογικά χόρτα και φύλλα θάμνων. Αποφεύγουμε το αλάτι που στερεί το ασβέστιο στον οργανισμό μας, διότι συμβάλλει στην απομάκρυνση του ασβεστίου από τα ούρα.

Απαραίτητη είναι η σωματική άσκηση καθώς εξασκούμε πίεση, όπως βάρη, τένις, γρήγορο περπάτημα, χορός, γιόγκα, ασκήσεις που ενισχύουν τα κόκαλα και τους μυς, Με την άσκηση που χρησιμοποιούμε δύναμη, τα κόκαλά μας γίνονται πιο πυκνά. Γενικά, αν δεν κάνουμε τίποτα, βλέπουμε τηλεόραση και είμαστε χωρίς σκοπό, τότε η φύση, τα γονίδιά μας παίρνουν το μήνυμα ότι πρέπει να μας τελειώσουν, μας αφαιρούν μυϊκή και οστική μάζα και μας προσθέτουν και άλλες ασθένειες, έτσι ώστε να φύγουμε. Τα πράγματα είναι τόσο απλά.

Σύμφωνα με τον Γερμανό γιατρό Mathias Rath, το αμινοξύ λυσίνη (βρίσκεται στα όσπρια, τα αυγά, τον βακαλάο, τις σαρδέλες, τα καρύδια, τη σόγια), είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για την οικοδόμηση όλων των πρωτεϊνών στο σώμα, παίζει σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του ασβεστίου, είναι βασικό αμινοξύ για τη δημιουργία της πρωτεΐνης των μυών μας, απαραίτητο για την παραγωγή ορμονών, ενζύμων και αντισωμάτων. Η πρόσληψη λυσίνης είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά στοιχεία και το μόριο-κλειδί για την προστασία του κολλαγόνου.

Παρακάτω σας παρέχουμε τα περισσότερα σημεία που κάνουμε μαλάξεις για να απαλλαγούμε τα αρνητικά συναισθήματα του φόβου, της ανασφάλειας, της θλίψης, των ενοχών και του θυμού που η κυριότερη αιτία της οστεόλυσης και κατ’ επέκταση της οστεοπόρωσης. Όλα αυτά τα σημεία που τα περισσότερα αφορούν το φόβο (μεσημβρινός ουροδόχου κύστης B, μεσημβρινό νεφρών K), την ανασφάλεια (μεσημβρινό σπλήνας πάγκρεας Sp), Θλίψη (μεσημβρινό πνεύμονα Lu ), τις ενοχές και την ντροπή (κεντρικός μεσημβρινός CV) και τις ενοχές (μεσημβρινός της χολής GB). Πολύ αναλυτικότερα και πολλά περισσότερα γραφήματα για όλες τις ασθένειες θα βρείτε στο νέο μου βιβλίο «Μια ζωή Γεμάτη Φως».

Όλο το θέμα είναι να αντιμετωπίσουμε είναι να απενεργοποιήσουμε τον φόβο που πολλές φορές  είναι υποσυνείδητος εδώ θα επικεντρωθούμε.  Η απενεργοποιήση του υποσυνείδητου φόβου απόρριψης που είναι η Πηγή όλων των προβληματων μας που γίνεται   με το EFT, αλλά και τον επαναπρογραμματισμό του υποσυνειδήτου μας. Το κυριότερο όμως  για να διώξουμε το φόβο που είναι το σκοτάδι,  είναι το φως,  η μύηση μας στην αγάπη, και η κορυφή των όλων είναι η σύνδεση μας με την Πηγή μας την Πηγή των πάντων που είναι ο Κύριος. Συνδεόμαστε τον Κύριο συμμετέχοντας στα μυστήρια και τις τελετες της Ορθοδόξου εκκλησίας μας, η Ορθοδοξία δεν είναι απλό πράγμα, έχει τισ ρίζες της στο αρχαίο Ελληνικό πνεύμα το οποίο ήταν προάγγελος στην διδασκαλία του Κυρίου, είχε συνειδητοποιήσει την πραγματική μας φύση όπως μας την δίδαξε ο Κύριος. 

Τα αρνητικά συναισθήματα που μας προκαλούν οστεόλυση έχουν  τη ρίζα τους στον φόβο τον οποίο απενεργοποιούμε   με τη μέθοδο EFT (Τεχνικές      απελευθέρωσης των συναισθημάτων) και με άλλους μεθοδους που θα αναλύσουμε στη συνέχεια:  Με το EFT απάλλασσομαστε από την ψυχολογική αντιστροφή, γιατί υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι, κάνουμε λοιπόν  μαλάξεις στο σημείο ST 16  πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως, το Χριστό. Είμαι φως, είμαι μια ψυχή γεμάτη φως, γεμάτη αγάπη, ο φόβος απόρριψης που από παρανόηση του υποσυνειδήτου του υποσυνειδήτου μου, βίωσα μικρός, σκέπασε την ψυχή μου, την απομόνωσε από την Πηγή μου κι έτσι ξεκομμένος βίωνα μέχρι σήμερα, φόβο, θλίψη, θυμό, ανασφάλεια, ενοχές. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ. Το EFT μας βοηθά να αλλάξουμε τα περιοριστκά μας πιστεύω και την ψυχολογική αντιστροφή να θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι. Ο φόβος απόρριψης   που μας βάζει σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού, είναι υποσυνείδητός και προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκέφαλού μας (βλέπετε στο γράφημα του εγκεφάλου πιό πάνω) από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών). Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό. Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας. Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού. Τέλος κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα (B2, GB1, ST2, GV 26, CV 24, K 27, SP 21)  τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε.

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

Tο EFT είναι μόνο η αρχή χρειάζεται να κάνουμε πιό βαθύτερα βήματα όπως αυτά που αναλύουμε στη συνέχεια για να απαλλαγούμε από το φόβο, την οστεοπόρωση που μας προσκαλεί και να βαδίσουμε στο φως, όπως:

  1. Ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινών  της του φόβου (ουροδόχου κύστης και νεφρών) αλλά και των μεσημβρινών χολής      και ύπατος. Στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» περιέχοντα όλοι οι μεσημβρινοί και σαφείς οδηγίες πώς να τους απενεργοποιούμε. Όπως μας λέει η Ανδριάνα 

    «Κύριε Φωτόπουλε, δουλεύω με τον εαυτό μου κάθε ημέρα,  βυθίζομαι στo βιβλίo σας ακούω το CDκάθε ημέρα κατά προτίμηση το βράδυ όταν ξυπνώ τη νύχτα. Τα Alphamaticsαλλά και η θεραπευτική σας φωνή με βοηθούν να χαλαρώσω και να κοιμηθώ βαθιά. Έχω να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες από τις ακτινοβολίες. Τα βιβλία σας είναι μεγάλο δώρο για μένα. Δουλεύω όλα τα ενεργειακά σημεία στους μεσημβρινούς, της σπλήνας πάγκρεας, ύπατος, στομάχου, ουροδόχου κύστης, χολής. Χωρίς το βιβλίο σας δεν ξέρω πως θα τα είχα καταφέρει, ο Θεός σας έστειλε στη ζωή μου. Ο θεός να σας ευλογεί, με άπειρη αγάπη AdriannaVasiliadis».

  2. Ξεμπλοκάρισμα των  ενεργειακών κέντρων κυρίως του κέντρου του ηλιακού πλέγματος που      μπλοκάρεται από το θυμό. Αυτό μπορεί να γίνει από μένα ή από άλλο      ενεργειακό θεραπευτή που έχει χάρισμα να εκπέμπει φωτόνια, ενέργεια από τα      χέρια του. Μπλοκάρισμα στο ενεργειακό κέντρο του ηλιακού πλέγματός μας      δημιουργεί  απενεργοποίηση του μεταβολισμού μας.

  3. Επαναπρογραμματισμό του      υποσυνείδητου με τα cd που περιέχουν τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» αναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητό σας, με αποτέλεσμα να σας αλλάζουν τον τρόπο που μεταφράζεται τα γεγονότα και κατ’ αυτό τον τρόπο      παύετε να μπαίνετε σε συναγερμό, να θυμώνετε, να μπλοκάρεται την ενέργεια στους      μεσημβρινούς σας και να αρρωσταίνετε το σώμα σας και τα όργανά σας. Όπως μας λέει  

  4. Βλεποντας την άπειρη χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου βλέπετε τον καθρέφτη του εατού σας και τον αγάπάτε όπως η Δήμητρα Κοντάκου: «Η μύηση στην αγάπη μέσα από τα μάτια σου Αλέξη Φωτόπουλε, είναι από τα δυνατά που βίωσα κοντά σου στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Έλεγες : κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές, η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου, έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!!Είθε όλοι οι άνθρωποι να δεχτούν το φως σου!!! κοιτάξτε τον στα μάτια! άπειρα ευχαριστώ που σε γνώρισα από κοντά κύριε Φωτόπουλε!!».     Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την      αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους. ή η «Μαριάννα Ματθαίου Κοκόνου (Λεμεσός):  Κύριε Φωτόπουλε, ήταν μεγάλη μου χαρά που σας γνώρισα φεύγοντας από τη προσωπική συνέδρια ένιωσα να πετάω! Ενώ ερχόμενη δε με κρατούσαν τα πόδια μου. Μακάρι να σας είχαμε πιο κοντά. Με το cd «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» κατάφερα να κοιμάμαι καλύτερα μετά από μέρες και μπορώ να αντιμετωπίσω τη περιπέτεια υγείας μου πιο εύκολα και πιο θετικά! Σας ευχαριστώ πολύ ο θεός να σας δίνει δύναμη».

  5. Συμμετέχουμε στα μυστήρια      και της τελετές της θρησκείας μας, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με      την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν      συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται.     Είμαι πάντα στη διάθεση σας και σας δίνω όλα τα εργαλεία για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα με κυρίαρχο το θυμό, σας βοηθώ να μυηθείτε στην αγάπη. 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

 

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

 

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

 

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

 

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

 

Αλέξης Φωτόπουλος

 

Συγγραφέας – Spiritual Healer

 

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

 

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

 

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

 

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

 

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

 

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 ΑποποίησηΒέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

osteoporosi
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας