Αυτοθεραπεία από προβλήματα του οισοφάγου της Τασούλας Ζαχαριουδάκης

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

«Κ. Φωτόπουλε, θέλω να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε και θέλω να γίνει γνωστό, πόση βοήθεια μποροῦμε να πάρουμε απο τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», και από τις  θεραπείες που κάνετε, όταν όντως νιώσουμε ότι είμαστε ίδια ουσία με τον Θεό, με ότι υπάρχει στο σύμπαν,  και να αντιληφθούμε πόση δύναμη έχουμε.
Τότε μόνο μπορούμε να εξηγήσουμε πως γίνεται η αυτοθεραπεία σε συνδυασμό με ένα σωστό θεραπευτή που έχει γνώσεις και πίστη στον Θεό..
Η διάγνωση  στο δικό μου πρόβλημα υγείας  είναι  αχαλασία οισοφάγου. Τα συμπτώματα της αχαλασίας με ταλαιπωρούσαν εδώ και ένα χρόνο. Είχα εντοπίσει όμως ότι έχουν άμεση σχέση με το συναίσθημα, το άγχος, τον θυμό. Για αυτό και αρνήθηκα να κάνω το χειρουργείο που προτάθηκε απο τους ιατρούς. Χρειάστηκε μια μόνο συνεδρία και στην συνέχεια  η ανάγνωση του  βιβλίου σας (έτσι γίνεται το θαύμα) για να λέω σήμερα μετά απο ένα μήνα  ότι είμαι καλά, δεν πονάω και ότι  η υγεία μου εξαρτάται  απο την τοποθέτηση μου και την συνειδητότητα μου.  
Ευχαριστώ τον Θεό  που σας συνάντησα στον σωστό χρόνο, για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τα προβλήματα ψυχής και σώματος» Τασούλα Ζαχαριουδάκη (Χανιά – Κρήτη).

Όλα τα προβλήματα στο στομάχι και τον οισοφάγο οφείλονται σε μπλοκάρισμα στο μεσημβρινό του στομάχου που οφείλεται σε συνειδητή ή υποσυνείδητη ανασφάλεια.

Τι είναι η αχαλασία; τι προβλήματα δημιουργεί;

Η αχαλασία του οισοφάγου, είναι μία σπάνια νόσος των μυών του οισοφάγου. Ο όρος αχαλασία, σημαίνει «έλλειψη δυνατότητας χαλάρωσης» και αναφέρεται στην ανικανότητα του κατώτερου οισοφαγικού σφιγκτήρα (ενός μυϊκού δακτυλίου που ευρίσκεται μεταξύ του κατώτερου οισοφάγου και του στομάχου), να ανοίγει και να επιτρέπει την δίοδο των τροφών προς το στομάχι.  

Κατά την ταπεινή μας γνώμη α-σθένεια είναι πάντα η στέρηση δύναμης ενέργειας, οταν λοιπόν διακοπεί ή περιοριστεί η ενέργεια στον οισοφάγο τότε ο μυικός δακτύλιος ο σφιγκτήρας δεν ανοιγοκλείνει, όταν πρέπει. Με αποτέλεσμα όταν ο σφιγκτήρας δεν ανοίγει για να περάσει η τροφή έχουμε την αχαλασία κι όταν ο σφιγκτήρας δεν κλείνει για να εμποδίσει την τροφή που είναι στο στομάχι να πάει στο στόμα, έχουμε την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Τι είναι ο σφιγκτήρας (μυικός δακτύλιος); μια “ηλεκτροβάνα” ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο το οποίο οταν του στερηθεί η ενέργεια, οποία μπλοκάρει από τα αρνητικά συναισθήματα (ανασφάλεια), τοτε το όργανο αυτό ασθενεί, δεν μπορεί να ανοίξει να περάσει η τροφή (αχαλασία), η δεν κλείνει για να εμποδίσει την τροφή να πάει από το στομάχι στον οισοφάγο και στη συνέχεια πίσω στο στόμα (γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση).

Η αυτοθεραπεία γίνεται με την απαλλαγή μας από την ανασφάλεια που κατάφερε η κυρία Ζαχαριουδάκη για να μην μπλοκάρει ο σφιγκτήρας:

  1. με την βοήθεια των βιβλίων μου,
  2. και των cd που περιέχουν και επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο.
  3. Την συνειδητοποίηση ότι η ίδια δημιούργησε την ασθένεια και η ίδια θα μπορούσε να αυτοθεραπευτεί.

Αλλά και το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού του στομάχου και ενεργοποίηση του σφιγκτήρα 

  1.  Το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού του στομάχου, για να αποκατασταθεί ή ενέργεια του σφιγκτήρα (μυικού δακτύλιου).
  2. Την ενεργοποίηση του σφυκτήρα αυτού με μαλάξεις που γίνονται στην αριστερή πατούσα κάτω από το μεγάλο δακτυλο του ποδιού (οδηγίες και σχεδιαγράμματα υπάρχουν στο βιβλίο μου “Μια Ζωή Γεμάτη Φως”.

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας