Αυτοθεραπεία | Πως αυτοθεραπευόμαστε από όλες τις ασθένειες

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

  Αυτοθεραπεία | Πως αυτοθεραπευόμαστε από όλες τις ασθένειες 1Όλες οι ασθένειες δημιουργούνται από αρνητικά συναισθήματα.

Τα οποία πηγάζουν από την μη μύηση στην αγάπη όταν είμαστε μικροί, όταν οι γονείς μας τσακώνονται, απουσιάζουν, είναι αυστηροί ή δείχνουν αδυναμία σε κάποιο από τα αδέλφια μας. Γεγονός που μας δημιουργεί ανασφάλεια, θλίψη, φόβο και θυμό.

Τα συναισθήματα αυτά δείχνουν την έλλειψη αγάπης, είναι σκοτάδι, είναι άρνηση του φωτός που είναι η Πηγή μας από την οποία λαμβάνουμε όλες τις πληροφορίες όλη την δύναμη, την έμπνευση την αγάπη, αλλά και την καθοδήγηση για να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή.  

     Οι πληροφορίες έρχονται από τα μορφογεννητικά πεδία τα οποία καταλήγουν στα ενεργειακά κέντρα, τα οποία κλέινουν όταν διακατεχόμαστε από αρνητικά συναισθήματα. Όταν ο άνθρωπος ασθενεί, σημαίνει ότι έχει κόψει την επαφή με Πηγή του, είναι στο πνευματικό επίπεδο που είναι το σημαντικότερο. Πως αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε κόψει την επαφή με την Πηγή μας; Όταν διακατεχόμαστε από θυμό, πίκρα, φόβο για τους συνανθρώπους μας.

  Εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητα μας. Αρρωσταίνουμε διότι με συγκεκριμένες αποφάσεις μας θέτουμε εμπόδια στην κυκλοφορία της ενέργειας, αυτά τα εμπόδια μας δημιουργούν όλα τα συμπτώματα και τις ασθένειες που έχουμε. Όλα τα συμπτώματα αντανακλούν μπλοκαρισμένη ενέργεια Ο θεραπευτής βοηθά τους συνανθρώπους του να επιστρέψουν στην εμπειρία της ολότητας. Ο τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας καθορίζει τη ζωή μας, δηλαδή ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Η αντίληψη της πραγματικότητας είναι ατομική μας υπόθεση, καθένας μας αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, με διαφορετικό τρόπο.

    Είμαστε πνεύματα, ψυχές γεμάτες φως, που όταν είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας έχουμε πρόσβαση στην αγάπη, τη φώτιση, αλλά και όλες τις πληροφορίες που μας χρειάζονται για να ζήσουμε ευτυχισμένοι. Τα σώματα μας δεν είναι τίποτα άλλο από πληροφορίες και ενέργεια η οποία κυκλοφορεί σε ποτάμια που αποκαλούμε μεσημβρινούς, αλλά και διανέμεται από επτά βασικά ενεργειακά κέντρα (chakras). Οι πληροφορίες διανέμονται κι αυτές από τα ενεργειακά κέντρα που βλέπουμε πιο κάτω  προερχόμενες από τα μορφογενετικά πεδία του σύμπαντος.  Αρρωσταίνουμε όταν από αρνητικά συναισθήματα κλείνουμε το κέντρο της καρδιάς μας, κλείνουμε τα ενεργειακά κέντρα και τη ροή των πληροφοριών,  κόβουμε την επαφή με την Πηγή μας. Αρρωσταίνουμε από τα αρνητικά μας συναισθήματα μπλοκάρουμε την ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα μας.

Μπορούμε λοιπόν να αυτοθεραπευτούμε από κάθε ασθένεια αν επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας

Tο κλειδί των πάντων είναι να αφήσουμε τον Θεό να λειτουργήσει μέσα από μας, τι να κάνουμε να αφεθούμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, με απόλυτη σιγουριά  και να είμαστε βέβαιοι, ότι αυτή η άπειρη άμορφη, ενέργεια νοημοσύνη μας  μεταμορφώνει την άπειρη, άμορφη ενέργεια και υλοποιεί αυτό που ζητήσαμε. Είτε αυτό είναι να γίνουμε καλά από καρκίνο σε τελευταίο στάδιο, είτε να σωθούμε από μια οικονομική καταστροφή, είτε είναι ο σύζυγός μας να αφυπνιστεί και να ενδιαφερθεί για την οικογένεια του.  Η άπειρη αυτή θεϊκή ενέργεια ρέει μέσα μας από μας,  εμείς είμαστε το κανάλι και σαν κανάλι πρέπει να είμαστε καθαρό, απαλλαγμένο από αρνητικά συναισθήματα, απαλλαγμένο από το εγώ μας.

Είμαστε το κανάλι όπου εκφράζεται η δημιουργία, η ενέργεια του Θεού. 

Ο Θεός είναι τα πάντα,  κάθε φορά που έχω πρόβλημα, όπως τώρα που σας γράφω μου προέκυψε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, έπαψα αμέσως να σκέπτομαι τις συνέπειες που πιθανά να έχω αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και άρχισα να σκέπτομαι το Θεό. Προσευχήθηκα και το άφησα στον Κύριο.

Η σύνδεση μου με τον Πατέρα, με τον Κύριο είναι τόσο δυνατή που αισθάνομαι πλήρη γαλήνη, ασφάλεια και σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά, δεν έχω καμία αμφιβολία. Αύριο θα αν το πρόβλημα αυτό που προέκυψε θα εξελιχθεί θετικά, είμαι βέβαιος ότι αυτό θα γίνει, το νοιώθω με την καρδιά μου, όχι με τη λογική. Ο Θεός ποτέ δεν αποτυγχάνει, όταν έχουμε καθαρή την καρδιά μας, καθαρή την σύνδεση μας με τον Πατέρα, τότε το νοιώθουμε, νοιώθουμε μέσα μας γαλήνη, νοιώθουμε τον Θεό να μας προστατεύει να αισθανόμαστε ασφαλείς και τέλεια.

«Αν μείνετε ενωμένοι μαζί μου και τα λόγια μου μείνουν ζωντανά μέσα σας, ότι θελήσετε ζητήστε το και θα σας δοθεί». «Εκείνος που μένει ενωμένος μαζί μου κε εγώ μαζί του, αυτός δίνει άφθονο καρπό, γιατί χωρίς εμένα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Αν κάποιος δεν μένει ενωμένος μαζί μου, θα τον πετάξουν έξω σαν τη κληματόβεργα και θα ξεραθεί».

Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε ακόμη κι από τελευταίο στάδιο του καρκίνου,

Αυτοθεραπεία | Πως αυτοθεραπευόμαστε από όλες τις ασθένειες 2Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση και να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας.

Παράδειγμα έχουμε την συγγραφέα Anita Moorjani που ζούσε το Hong Kong είχε λεμφατικό καρκίνο σε όλο της το σώμα που ήταν σαν μπάλες λεμονιού και ήταν ετοιμοθάνατη, τις έδωσαν μεγάλη ποσότητα μορφίνης και έπεσε σε κώμα όπου είχε επιθανάτια εμπειρία, μόλις γύρισε θεραπεύτηκε μέσα σε τέσσερις ημέρες διότι στην μεταθανάτια εμπειρία της είχε βιώσει αλλιώς σαν παντοδύναμο πνεύμα, η συνειδητότητα της είχε εξελιχθεί. Η Anita Moorjani , γυρίζοντας στο σώμα με την επίγνωση του εαυτού της σαν πνεύμα , σαν αγάπη, έγινε αμέσως καλά, αυτό συμβαίνει σε όλους που έχουνε επιθανάτιες εμπειρίες η συνειδητότητα τους αλλάζει δραματικά και το ίδιο και η ζωή τους, διότι έχουν βιώσει πλήρως την πνευματική τους φύση.

Αφού συνειδητοποίησα τι πραγματικά είμαι τότε το σώμα θα αντανακλούσε τα νέα μου πιστεύω και θα γινόμουν αμέσως καλά και έτσι έγινε.
Συνειδητοποίησα ότι είμαστε τέλεια όντα και έχουμε έλθει εδώ να εκφράσουμε τι πραγματικά είμαστε και υποχρέωση είναι να εκφράζουμε συνεχώς τον πραγματικό μας εαυτό, να αγαπάμε τον εαυτό μας, διότι αν δεν αγαπάμε τον εαυτόν μας δεν έχουμε τίποτα να δώσουμε στον άλλο, μόνο η αγάπη είναι το δόσιμο.

Συνειδητοποίησα τα πάντα ότι ο μόνος σκοπός του καθενός είναι να εκφράσει τον πραγματικό εαυτό που είναι η έκφραση της καθαρής ανιδιοτελής αγάπης. «Τι είναι πραγματικότητα; Τώρα η πραγματικότητα για μένα είναι διαφορετική πιστεύω ότι ο καρκίνος θεραπεύεται, θεωρώ ότι είναι ψευδαίσθηση η αρρώστια, η πραγματικότητα είναι ότι τα πάντα είναι δυνατά, τα πάντα συμβαίνουν ταυτόχρονα, υπάρχουν άπειρες πιθανότητες να συμβούν τα πάντα συμβαίνουν αυτά που εμείς επικεντρώσουμε την συνειδητότητα μας.

Κρίνοντας την ιστορία της Anita Moorjani συνειδητοποιούμε ότι αν καταλαβαίναμε τη δύναμη μας, θα αποθεραπευόμαστε άμεσα από όλες τις ασθένειες.

Το άλφα και το ωμέγα για την αυτοθεραπεία μας από τον καρκίνο είναι η στάση μας, η αγάπη, η ασφάλεια που αισθανόμαστε μέσα μας, η αίσθηση της ενότητας που νοιώθουμε.  Τότε ενεργοποιούμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα το όποιο έχει τη δυνατότητα να εξολοθρεύσει όλα τα καρκινικά μας κύτταρα, αλλά ενεργοποιείτε και το γονίδιο p53, το οποίο ξυπνά τα καρκινογόνα κύτταρα και τότε αυτά συμπεριφέρονται σαν φυσιολογικά.

Μόνο όταν διακατεχόμαστε από αγάπη χωρίς όρους βιώνουμε την θεϊκή μας, την πραγματική μας φύση. Ο μόνος δρόμος για να ενωθούμε με το Θεό είναι η χαρά, η αγάπη χωρίς όρους, οι υψηλές δονήσεις.

Ξεκινάμε να βιώνουμε την αληθινή, θεϊκή μας φύση  όταν  παλλόμαστε  πάνω από 500 παλμούς το δευτερόλεπτο, τότε μπαίνουμε στο επίπεδο της ψυχής μας  που ξεκινά από το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς   και περιλαμβάνει τα τρία κέντρα του λαιμού, το τρίτου ματιού, και της κορωνίδας.

Αν δείτε το παρακάτω γράφημα αποτελούμαστε από 7 κέντρα και 7 σώματα, από κάθε κέντρο λαμβάνουν ενέργεια τα όργανα που είναι κοντά κέντρα αυτά. Αν για παράδειγμα βιώνουμε θυμό κλείνει το κέντρο του ηλιακού πλέγματος και οι πηγές πληροφοριών (από τα μορφογενετικά πεδία) για το στομάχι, τη χολή, το ήπαρ, το πάγκρεας που ευρίσκονται κοντά στο κέντρο αυτό με αποτέλεσμα τα όργανα αυτά να ασθενούν.

Εκείνο που βλέπουμε στο γράφημα αυτό ότι η ψυχή μας έχει βάση το κέντρο της καρδίας και τα τρία ανώτερα κέντρα είναι αθάνατη και είναι η πραγματική μας φύση. Το φυσικό μας σώμα με τρία κατώτερα σώματα και κέντρα αποτελούν το όχημα που χρησιμοποιεί η ψυχή και πεθαίνει (αποσυντίθεται)  όταν η ψυχή παύει να το χρησιμοποιεί. Για αυτό στόχος μας στη ζωή αυτή να ικανοποιούμε την ψυχή μας που αποτελεί τον πραγματικό μας εαυτό. Αυτοθεραπεία πετυχαίνουμε όταν ικανοποιήσουμε την ψυχή μας και η ψυχή μας είναι  ικανοποιημένη όταν είναι σε επαφή με την Πηγή της.  

02-AVRIKO-SOMATIKO-SYSTΌλες οι ασθένειες δημιουργούνται από αρνητικά συναισθήματα.  Τα οποία πηγάζουν από την μη μύηση στην αγάπη όταν είμαστε μικροί, όταν οι γονείς μας τσακώνονται, απουσιάζουν, είναι αυστηροί ή δείχνουν αδυναμία σε κάποιο από τα αδέλφια μας. Γεγονός που μας δημιουργεί ανασφάλεια, θλίψη, φόβο και θυμό. Τα συναισθήματα αυτά δείχνουν την έλλειψη αγάπης, είναι σκοτάδι, είναι άρνηση του φωτός που είναι η Πηγή μας από την οποία λαμβάνουμε όλες τις πληροφορίες όλη την δύναμη, την έμπνευση την αγάπη, αλλά και την καθοδήγηση για να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή.  
     Οι πληροφορίες έρχονται από τα μορφογεννητικά πεδία τα οποία καταλήγουν στα ενεργειακά κέντρα, τα οποία κλέινουν όταν διακατεχόμαστε από αρνητικά συναισθήματα. Όταν ο άνθρωπος ασθενεί, σημαίνει ότι έχει κόψει την επαφή με Πηγή του, είναι στο πνευματικό επίπεδο που είναι το σημαντικότερο. Πως αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε κόψει την επαφή με την Πηγή μας; Όταν διακατεχόμαστε από θυμό, πίκρα, φόβο για τους συνανθρώπους μας.

Ο άνθρωπος  έχει άγνοια της πραγματικής του φύσης  και επικεντρώνεται μόνο στο γήινο όχημα και η ζωή του  ταυτίζεται με το όχημα, χαίρεται όταν τρέφεται με εύγεστες τροφές,  όμως τότε καταστρέφει  τις βιταμίνες, τα ένζυμα και όλους τους ζωντανούς μικροοργανισμούς τα οποία τρέφουν το σώμα του, για να είναι πιο εύγεστες, για να ικανοποιούν το εγώ του, τη φιληδονία του.  Την διαδικασία της αναπαραγωγής που του έδωσε ο δημιουργός για να αναπαράγουμε το είδος μας, την κάνει  συνήθεια τρόπο ζωής για να βιώνει μόνο την ηδονή, εγκαταλείπει τα παιδιά του για να νοιώσει μεγαλύτερη ηδονή, με άλλη σύντροφο.   Τότε ξεφεύγει,  από την πορεία του, που ειναι πορεία για την ένωση με το Δημιουργό, ταυτίζεται με το σώμα, το όχημα του,  ζει μόνο για την ηδονή το εγώ, με αποτέλεσμα το σώμα, το όχημα που του εδόθη να ξεραίνεται, μαραίνεται, αρρωσταίνει και πεθαίνει.

Η ικανοποίηση της  ψυχής είναι ο μόνος σκοπός που έχουμε έλθει στη γη, η ψυχή είναι κομμάτι του Θεού, η αγάπη προς τον Θεό μας δίνει την υπέρτατη ηδονή που είναι η αγαλλίαση της ψυχής. Όταν η ψυχή είναι ικανοποιημένη, η συνειδητότητα μας δονείτε  στις υψηλές συχνότητες της αγάπης  (500 παλμούς το  δευτερόλεπτο) και τότε απαλλασσόμαστε από κάθε ασθένεια πετάμε από υγεία και χαρά, έλκουμε ευτυχισμένες σχέσεις, την αφθονία. Όταν κυριαρχούμαστε από συναισθήματα που είναι  αντιδράσεις του σώματος, του οχήματος που χρησιμοποιούμε στη γη, στα γεγονότα,  τότε  ο  νους  μας φυλακίζεται  στο όχημα, δεν επικεντρώνεστε στο Θεό στο πνεύμα  που πραγματικά είμαστε και  χάνουμε  όλη τη δύναμη  του Δημιουργού.  Όλα τα συναισθήματα  είναι δημιουργία του οχήματος, του σαρκίου μας.

Μην ακούτε όλους που λένε ότι ο Κύριος δεν υπήρξε ή ήταν άνθρωπος κι όλα αυτά, συμμετέχετε στα μυστήρια της εκκλησίας μας, πηγαίνετε στη εκκλησία να προσεύχεστε με κλειστά μάτια, αν σας ενοχλούν οι γύρω σας. Αφεθείτε στον Κύριο, στην Παναγία, στους Αγίους, στου αρχαγγέλους, του αγγέλους και βιώστε την απίστευτη γαλήνη, δύναμη και αγάπη που θα σας πλημμυρίσει. Ξεχάστε τι σας λένε, δεν θα σας ενδιαφέρει τίποτα, επικεντρωθείτε στον Κύριο, ψάλτε τους ψαλμούς  που ψέλνουν την εκκλησία, έχετε τη συνείδηση σας εκεί και θα λάβετε. Έχω δοκιμάσει όλες τις θρησκείες ιδίως όταν έμενα στο Παρίσι, στη  cite univeriste  που ήταν φοιτητικές εστίες από όλο τον κόσμο, αλλά και σε όλες τις χώρες που ταξίδεψα ιδίως στην Ινδία,  ασχολήθηκα ακόμη  και μελέτησα τα μυστήρια των αρχαίων Ελλήνων. Όμως πουθενά δεν ένοιωσα την γαλήνη, την εσωτερική δύναμη και αγάπη που νοιώθω όταν προσεύχομαι και συμμετέχω στα μυστήρια της εκκλησίας μας.

Μπορεί πριν το Κύριο, το φως να το είχε φέρει στο χωροχρόνο που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, στη γη,  ο Απόλλωνας, απ’ όταν ενσαρκώθηκε ο Κύριος και τον γνωρίσαμε, Αυτός μας δίνει τα πάντα. Μην ασχολείστε με τους ιερείς, μπορεί να μην έχουν επίπεδο, μπορεί να επικεντρώνονται στην ύλη, έχουν όμως λάβει μύηση και την ώρα της λειτουργίας έχουν τη δύναμη να μας δώσουν την Θεια κοινωνία, έχουν τη δύναμη την ώρα της εξομολόγησης να μας φέρουν το Άγιο Πνεύμα μέσα μας, αν είμαστε βέβαια έτοιμοι και έχουμε σβήσει το εγώ μας.

Θεραπεία είναι η αποκατάσταση της πνευματικής ολότητας ενός ατόμου. Στην ουσία θεραπεία είναι η απελευθέρωση ή αφαίρεση ενός μπλοκαρίσματος ή μιας παρεμβολής που μας κρατούσε χωρισμένους από την Πηγή μας.

Αυτό επιτυγχάνεται με το άνοιγμα του κέντρου της καρδιάς μας μέσω του οποίου επικοινωνούμε με την ψυχή μας και κατ’ επέκταση με την Πηγή μας το Θεό. Η ουσία για να αυτοθεραπευτούμε είναι να εναρμονισθούμε με την ψυχή μας, που είναι το πραγματικό αφεντικό της ζωής μας και όχι με το νου μας (που είναι το σύνολο των γνώσεων μας) που αντιπροσωπεύει το εγώ μας που είναι ο ψεύτικος εαυτός μας.

Η διαδικασία της αυτόθεραπείας περιλαμβάνει τη λύση των εντάσεων. Όχι μόνο στο σώμα αλλά και στη συνειδητότητα. Όλα ξεκινούν από τη συνειδητότητα, η ίαση είναι επιστροφή στην ισορροπία και ολότητα Δυστυχώς στην κοινωνία μας πιστεύουμε ότι τα αίτια των ασθενειών μας είναι έξω από μας. Εφ’ όσον ζητούμε την ίαση έξω από μας δεν θα καταλάβουμε ποτέ τα αίτια που την δημιούργησαν, πιστεύουμε ότι είμαστε έρμαια του περιβάλλοντος μας, είμαστε θύματα.

Εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητα μας. Αρρωσταίνουμε διότι με συγκεκριμένες αποφάσεις μας θέτουμε εμπόδια στην κυκλοφορία της ενέργειας, αυτά τα εμπόδια μας δημιουργούν όλα τα συμπτώματα και τις ασθένειες που έχουμε. Όλα τα συμπτώματα αντανακλούν μπλοκαρισμένη ενέργεια Ο θεραπευτής βοηθά τους συνανθρώπους του να επιστρέψουν στην εμπειρία της ολότητας. Ο τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας καθορίζει τη ζωή μας, δηλαδή ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Η αντίληψη της πραγματικότητας είναι ατομική μας υπόθεση, καθένας μας αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, με διαφορετικό τρόπο.

Χρειάζεται επίσης να αποδεχόμαστε την κατάσταση στην οποία είμαστε. Όταν αρνιόμαστε ότι εμείς δημιουργήσαμε την ασθένεια μας ή την ύπαρξη της, τότε η συνείδηση μας εργάζεται για να στηρίξει την ασθένεια μας. Η πίστη μας καθώς και τα θετικά συναισθήματα της αγάπης, ευσπλαχνίας, γαλήνης, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αυτοθεραπεία μας, ενώ τα αρνητικά συναισθήματά μας φθάνουν στο σημείο να αλλοιώσουν τους υποδοχείς και τον πυρήνα των κυττάρων μας και κατ’ αυτό τον τρόπο να καταστρέψουμε την υγεία μας. Ό,τι πιστεύουμε, αυτή είναι η πραγματικότητα μας.

Αλλάζοντας τη συνειδητότητα μας (ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα γεγονότα), επηρεάζουμε το ενεργειακό μας σώμα το οποίο τελικά επηρεάζει το φυσικό μας σώμα. Αλλαγή της συνειδητότητας μας. Το CD το οποίο υπάρχει στα βιβλία μου  σας βοηθά να επαναπρογραμματίσετε τον εγκέφαλο σας, έτσι ώστε να έχετε θετικές σκέψεις και συναισθήματα, γεγονός που βοηθά τον οργανισμό σας να αυτοθεραπευτεί.
     Η υγεία μας λοιπόν καταστρέφεται από την σκέψη μας ότι δεν είμαστε «αρκετοί», δηλαδή δεν είμαστε τέλειοι, δεν είμαστε ικανοί από μόνοι μας να διατηρήσουμε την υγεία μας. Γινόμαστε άτομα των οποίων η ύπαρξη εξαρτάται από τα φάρμακα που θα πάρουμε από τους γιατρούς για να κρατήσουμε την υγεία μας. Ξεχνάμε την πραγματική μας φύση, ξεχνάμε ότι είμαστε το Φως κι ότι πρέπει να επιτρέψουμε στη Διάνοια που δημιούργησε αυτό το σώμα να το τρέξει.
    Επεμβαίνουμε με φάρμακα για να διορθώσουμε ένα μικρό σύμπτωμα και απορυθμίζουμε τον οργανισμό μας, καταλύουμε όλη τη Σοφία που υπάρχει μέσα μας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα φάρμακα καταστρέφουν την ηλεκτρομαγνητική ισορροπία του σώματος μας και φθείρουν στον οργανισμό μας. Διατροφή με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, φύτρα από σπόρους και ξηρούς καρπούς βοηθούν το σώμα μας να αυτοθεραπευτεί, πρέπει όμως για να έχουμε πλήρη αυτοθεραπεία, η καλή διατροφή πρέπει να συνοδεύονται από την επανασύνδεση με την Πηγή μας, την αλλαγή της συνειδητότητας μας, καθώς και το ενεργειακό ξεμπλοκάρισμα του οργανισμού μας.

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε τέσσερα κανάλια για να αυτοθεραπευτούμε με σειρά προτεραιότητας, το κανάλι που μας συνδέει με την Πηγή μας, το νοητικό κανάλι, όπου ο νους μας κατευθύνει το σώμα μας και τα όργανα μας, το ενεργειακό κανάλι (μεσημβρινοί, chakras) και τέλος το κυτταρικό επίπεδο και εδώ είναι η διατροφή. Για να έχουμε πλήρη αυτοθεραπεία θα πρέπει να δουλέψουμε και στα τέσσερα κανάλια. Μπορούμε όμως να αυτοθεραπευτούμε πιο εύκολα αν έχουμε και βοήθεια ενεργειακού θεραπευτή.

Μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως τον εαυτό μας, να ξαναγεννηθούμε, να απαλλαγούμε από κάθε ασθένεια:

Αν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, εκεί μπορώ να σας βοηθήσω, στα σεμιναρια μου, ή κι από μακριά παρακολουθώντας τις εκπομπές μου, βλέπετε  στα μάτια μου την αγαπη χωρίς όρους, βλέπετε στα μάτια μου τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.

Αν ακολουθούμε το λόγο του Κυρίου (που είναι οι προδιαγραφές του κτίστη),  συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης. Η Χάρη του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς.

Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.

Αν απενεργοποιήσουμε την ενέργεια από  τα αρνητικά μας συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα μας, στα ενεργειακά μας κέντρα, τα οποία δονούνται σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αγάπη, η οποία δονείται σε υψηλές δονήσεις. Ξεμπλοκάρουμε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς. Στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» περιέχοντα όλοι οι μεσημβρινοί και σαφείς  οδηγίες πώς να τους απενεργοποιούμε.

Υπάρχουν άπειροι άνθρωποι που έχουν βοηθηθει όπως η Κωνσταντίνα Σουλτούκη απενεργοποιώντας καθημερινά τον μεσημβρινό τού ύπατος αυτοιάθηκε από αυτοάνοσο νόσημα στο θυρειειδή αδένα (Hashimoto), το οποίο στην κλασική ιατρική θεωρείται ανίατο. “Θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου από τον κ Φωτόπουλο, αγόρασα και τα δυο υπέροχα βιβλία του και τον επισκέφτηκα 2 φορές στην Αθήνα. Όταν επέστρεψα στη Λάρισα ακλούθησα πιστά τις οδηγίες που έχει στο καταπληκτικό βιβλίο του, «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», επί 3 μήνες προσπαθούσα να ξεμπλοκάρω τους μεσημβρινούς, το  αποτέλεσμα; ενώ έπασχα από την αυτοάνοσο  Hashimoto οι εξετάσεις έδειξαν αυτοίαση!!!! ο ενδοκρινολόγος δεν το πίστευε!!! Όλα όσα λέει ο Φωτόπουλος είναι αληθινά! αρκεί να πιστέψετε και να δουλέψετε με πείσμα, σύστημα και υπομονή!!! “.

Για παράδειγμα ξεμπλοκάρωντας των μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης απαλλασσόμαστε από προβλήματα του αυχένα, καμπούρας, μέσης, ουροδόχου κύστης, ακράτειας, συχνοουρία.

08-MES.OURODOXOU-KYSTHS

 

Μπορούμε να απαλλαγούμε από την ψυχολογική μας αντιστροφή, αλλά κι από φόβους του παρελθόντος με την βοήθεια του EFT. Το EFT μας βοηθά να αλλάξουμε τα περιοριστiκά μας πιστεύω και την ψυχολογική αντιστροφή να θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι. Ο φόβος απόρριψης   που μας βάζει σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού, είναι υποσυνείδητός και προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκέφαλού μας από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών). Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό. Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας. Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού. Το υποσυνειδητο δεν έχει κρίση είναι σαν το μικρό παιδί που θέλει να ειναι άρρωστο για να τραβήξει την προσοχή των δικών. Αυτό είναι η ψυχολογική αντιστροφή θέλουμε υποσυνείδητα να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να έλξουμε την προσοχή των δικών μας, που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν.

Γιά να απενεργοποιήσουμε την ψυχολογική μας αντιστροφή (την υποσυνείδητη επιθυμία μας να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας για ελξουμε την προσοχή των άλλων)  κάνουμε μαλάξεις στο σημείο (ST 16) πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως, το Χριστό. Είμαι φως, είμαι μια ψυχή γεμάτη φως, γεμάτη αγάπη, ο φόβος απόρριψης που από παρανόηση του υποσυνειδήτου του υποσυνειδήτου μου, βίωσα μικρός, σκέπασε την ψυχή μου, την απομόνωσε από την Πηγή μου κι έτσι ξεκομμένος βίωνα μέχρι σήμερα, φόβο, θλίψη, θυμό, ανασφάλεια, ενοχές. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ.

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

Αυτοθεραπεία | Πως αυτοθεραπευόμαστε από όλες τις ασθένειες 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

 

02-AVRIKO-SOMATIKO-SYST
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας