Πως αυτοθεραπεύτηκα από κρίσεις πανικού, αυπνία, κατάθλιψη και δυσκολία στο βάδισμα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Πως αυτοθεραπεύτηκα  από κρίσεις πανικού, αυπνία, κατάθλιψη και δυσκολία στο βάδισμα 1Μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε από κρίσεις πανικού, αυπνία, κατάθλιψη και δυσκολία στο βάδισμα, ξεμπλοκαροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς, όπως έγινε με την Έφη Ασπροπούλου.

Μαρτυρία της Έφησ Ασπροπούλου:

«Την Δευτέρα παρακολούθησα το δωρεάν σεμινάριο και την Τετάρτη έκανα την πρώτη προσωπική συνεδρία. Πάσχω από χρόνια κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, αυπνία από 8ετία, θλίψη και απαισιοδοξία, διάχυτους πόνους σε όλο το σώμα και το Πάσχα διαγνώσθηκα με υποθυρεοειδισμό, αυξημένη κορτιζόλη και προ διαβήτη. (Ο ενδοκρινολόγος μου συνέστησε να ηρεμήσω και να αλλάξω διατροφή και από Σεπτέμβριο να επαναλάβω τις εξετάσεις για να μου δοθεί θεραπεία. Είμαι απόλυτα σίγουρη πως όλα θα είναι μια χαρά. Αφού βρέθηκα κοντά σας ξέρω πως είναι το καλύτερο δώρο που έκανα για μένα. )

»Όλο το καλοκαίρι παρακολούθησα στο διαδίκτυο αναρτήσεις και βίντεο του κυρίου Φωτόπουλου και ήρθε και η ευλογημένη στιγμή να βρεθούμε από κοντά. Μπαίνοντας στην αίθουσα με πολύ δυσκολία στην μετακίνηση να φτάσω ως εκεί και αυξημένο στρες και άγχος, σαν να γαλήνεψε κάτι μέσα μου και μαλάκωσε η εσωτερική ένταση που ένιωθα. Ασχολήθηκε με τον καθένα μας ξεχωριστά , πιέζοντας μας σε κάποιους μεσημβρινούς και μας έδωσε Φως και θεία Χάρη.

 »ΔΗΛΩΝΩ με απόλυτη ειλικρίνεια πως έζησα ένα μικρό θαύμα. Αφού ηρέμησε απίστευτα η ψυχή μου, έφυγα πετώντας. Ο σύντροφος μου δεν πίστευε με πόση άνεση και ευκολία κατέβηκα τα σκαλιά, σχεδόν τρέχοντας και πόσο ήρεμη έδειχνα. Το βράδυ που ακολούθησε κοιμήθηκα κανονικά μετά από 8 χρόνια. Το πιστεύετε, μια γλυκιά νύστα με κατέλαβε, καληνύχτισα την οικογένεια μου και απλά… κοιμήθηκα.

»Το ίδιο και τα επόμενα βράδια.
Χθες κάναμε και την πρώτη προσωπική συνεδρία, με τα αισθήματα ακόμα καλύτερα. Γαλήνη και ηρεμία εντός μου, δύναμη και ενέργεια και μια πεποίθηση πως όλα είναι καλά. Αγόρασα τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και  «Η Πηγή των Πάντων» και ξεκίνησα να τα διαβάζω και ακούω τα Cd για τον επαναπρογραμματισμό του υποσυνειδήτου.
Είμαι απόλυτα σίγουρη πως ο Θεός σας έστειλε στον δρόμο μου.

»Συνιστώ ανεπιφύλακτα στον καθένα να έρθει κοντά ΄σας γιατί μόνο καλό έχει να περιμένει από εσάς. Είστε φωτισμένος κύριε Αλέξη και μας βοηθάτε με όλη σας την ψυχή.
Ευχαριστώ τον Θεό που σαν γνώρισα και ευχαριστώ πολύ εσάς γιατί κοντά σας ξέρω πως θ’ αλλάξει η ζωή μου.

»Να είστε πάντα καλά εσείς και η οικογένεια σας, να είστε ευλογημένος για το καλό που κάνετε και να έχετε δύναμη στον έργο σας. Με εκτίμηση και θερμές ευχαριστίες
Έφη Ασπροπούλου, Παλαιό Φάληρο».

Ύστερα από μία εβδομάδα:

«Ήθελα  να σας ενημερώσω πως έκλεισα Ολόκληρη εβδομάδα ύπνου. 7 βράδια με έναν ύπνο γαλήνιο, ευεργετικό και ξεκούραστο μετά από 8 χρόνια ανελέητης αυπνίας. Το χέρι δεν πονάει καθόλου, δεν είχα καμία κρίση πανικού και σε γενικές γραμμές ήμουν δραστήρια και χαρούμενη. Κύριε Αλέξη σας ευχαριστώ από καρδιάς !!!»

Ύστερα από 10 ημέρες και αφού ήλθε για τρίτη φορά στα σεμινάρια μου:

«Χρειάστηκαν τρεις μόλις συναντήσειςγια ν’ αλλάξει η ζωή μου (βασικά ήδη από την πρώτη έγινε η διαφορά) κι ευελπιστώ πως κάθε φορά κοντά σας, τα θέματα μου θα γίνονται και καλύτερα. 10 μέρες και σήμερα σερί από έναν ανάλαφρο και ξεκούραστο ύπνο που ξόρκισε μακριά την χρόνια αυπνία μου, καμία κρίση πανικού, καμία αγωνία, είμαι δραστήρια και ενεργητική, λειτουργώ κανονικά στην καθημερινότητα μου χωρίς πόνους και το βασικότερο είναι η ηρεμία και η γαλήνη που με συντροφεύει όλη μέρα.

»Η ζωή μου άλλαξε κύριε Φωτόπουλε κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Για όσους είναι διστακτικοί, καχύποπτοι ή αμφισβητούν τέτοιες καταστάσεις εδώ είμαι διαθέσιμη να τους καταθέσω τη δική μου εμπειρία. Χρόνια προβλήματα υγείας και κυρίως το μαύρο σκοτάδι της κατάθλιψης και όσα συνοδεύει ( θλίψη, απαισιοδοξία, απραξία, φόβος και άρνηση για τη ζωή) εξαφανίστηκαν. Νιώθω καλά, νιώθω υγιής, νιώθω πως πετάω !! Το ξεμπλοκάρισμα των μεσημβρινών και το Φως που παίρνουμε από το άγγιγμα σας μας μεταμορφώνει.

»Ακούω τα Cd σας για τον επαναπρογραμματισμό του υποσυνειδήτου, διαβάζω τα βιβλία σας και είμαι απόλυτα πεπεισμένη πως δεν βρεθήκατε τυχαία στο δρόμο μου. Όποιος έρχεται κοντά σας μόνο καλό έχει να περιμένει , και να δει την ζωή του να αλλάζει κυριολεκτικά !!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς, σας εκτιμώ απεριόριστα και είμαι απόλυτα έτοιμη να δεχτώ όλα τα καλά που θα έρθουν στη ζωή μου. Ευχαριστώ που κάνετε τόσο χαρούμενους τους ανθρώπους της οικογένειας μου που με βλέπουν ξανά χαρούμενη, δραστήρια και με θέληση για ζωή. Ευχαριστώ που μου δώσατε Φως, δύναμη και πίστη, να ξαναπιστέψω σε μένα και σε όσα μπορώ να καταφέρω. Με εκτίμηση και αγάπη Έφη Ασπροπούλου».

Απαλλαγή από τις κρίσεις πανικού με το EFT και ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού του περικαρδίου. 

Απαλλαγή από τις κρίσεις πανικού με το  ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού του περικαρδίου. 

Ο μεσημβρινός του περικαρδίου, μας βοηθά  για να απαλλαγούμε από όλα τα κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς και τα σεξουαλικά μπλοκαρίσματα (ο μεσημβρινός του περικαρδίου αποκαλείται και μεσημβρινός της κυκλοφορίας και του sex). Ο μεσημβρινός του περικαρδίου μας βοηθά να απενεργοποιήσουμε την ανησυχία (P 6) , να απαλλαγούμε από την κρίση πανικού (P 6) και να απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια που εγκλωβίζει την καρδιά μας. Κάνουμε τατόχρονα μαλάξεις στα σημεία P6 και P1 είναι στην αρχή του μεσημβρινού, διπλα στο στήθος μας. 

18A-MES.PERIKARDIOU

Αυτοθεραπεία από κρίσεις κατάθλιψη κρίσεις πανικού της Δέσποινας Γεωργαντζέλου.

Aπαλλαγή από το στρες  και τις κρίσεις πανικού  που βασίζεται στο φόβο απόρριψης, το φόβο που είμαστε ξεχωριστοί με τη μεθόδου του EFT.

Είμαστε ενέργεια, το σώμα μας είναι ένα ενεργειακό σύστημα, αν η ενέργεια διακοπεί, είναι όπως όταν κόβουμε το χέρι μας ή κάποιο άλλο μέλος του σώματός μας, καθώς υπάρχει πρόβλημα αφού πρέπει να γίνει επικόλληση και να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας.  Τηνδιάσπαση του ενεργειακού συστήματος, την προκαλούν οι αναμνήσεις των τραυματικών εμπειριών τις οποίες έχουμε βιώσει στο παρελθόν, η διάσπαση αυτή προκαλεί τα αρνητικά  συναισθήματα και τις συναισθηματικές εκρήξεις που βιώνουμε. Η πραγματική αιτία των ασθενειών και των συμπτωμάτων που νιώθουμε είναι η διάσπαση του ενεργειακού μας συστήματος, που αποκαθίσταται με το EFT.

Βέβαια με το EFTαποκαθίσταται η ροή της ενέργειας, αν όμως δεν αλλάξουμε τις πεποιθήσεις και συνεχίζουμε να μεταφράζουμε με αρνητικό τρόπο τα  γεγονότα τις ζωής μας, τότε πάλι μπλοκάρεται και διακόπτεται η ροή της ενέργειας, γι’ αυτό το λόγο με το CD που υπάρχει στα βιβλία μου επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητο μας και κατά συνέπεια αλλάζουμε τον τρόπο που μεταφράζουμε τα γεγονότα που συμβαίνουν. Για να είμαστε όμως σε πλήρη υγεία και ευεξία, χρειάζεται να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, αγαπώντας και συγχωρώντας τον εαυτό μας, τους πάντες και τα πάντα, καθώς και συμμετάσχουμε στα μυστήρια της εκκλησίας μας. Είμαστε πνεύματα γεμάτα φως και μόνο όταν επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, λαμβάνουμε άπειρη έμπνευση, καθοδήγηση,  δύναμη και αγάπη για να πετάξουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Στο αναλυτικό κείμενο σας παρέχω όλες τις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά συναισθήματα, καθώς και να αλλάξετε την ψυχολογική αντιστροφή, τον αυτοκαταστροφικό αυτό προγραμματισμό που έχετε από ηλικία των  0 έως 6 ετών.

Οι κρίσεις πανικού προέρχονται  από τον υποσυνείδητο φόβο απόρριψης, που είναι φόβος ότι είμαστε ξεκομμένοι και δεν αξίζουμε να αγαπηθούμε ή να μας αγαπήσουν, που είναι η κύρια αιτία για το στρες μας, κάνοντας μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας «παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ».

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας, στις κρίσεις πανικού που βιώνουμε, το φόβο απόρριψης και το θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε.

aupnia meshmbrinoi

Κατάθλιψη

Η θλίψη δημιουργείται από την ανασφάλεια που δημιουργείται από την μη μύηση στην αγάπη.

Στηρίζεται σε καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα που έχουν βάση την ανασφάλεια και το φόβο και έχουν δημιουργηθεί από την εμβρυακή, τη νηπιακή, παιδική μας ηλικία και εν γένει από το παρελθόν.

Τα καταπιεσμένα αρνητικά αυτά συναισθήματα κρατούν μπλοκαρισμένη μέσα τεράστια ποσότητα ενέργειας.

Είναι καταπιεσμένα διότι το συνειδητό μας δεν είχε τη δύναμη να τα ξεπεράσει την εποχή που συνέβησαν και τα απώθησε στο υποσυνείδητο και αυτά όταν επαναληφθεί το ερέθισμα έρχονται στην επιφάνεια.

Όπως προαναφέραμε η αιτία που δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την κατάθλιψη είναι οι λανθασμένες αρνητικές πεποιθήσεις, δηλαδή τα βαθύτερα πιστεύω που έχουμε ότι δεν είμαστε ικανοί, δεν είμαστε αρκετοί για να ζήσουμε ευτυχισμένοι ή ακόμη χειρότερα είμαστε ένοχοι, δεν μας άξιζε η χαρά και πρέπει να τιμωρηθούμε.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι είμαστε ψυχές, πνεύματα γεμάτα φως που μπορούν να πετύχουν τα πάντα (κινούμενοι από αγάπη, ταπεινοφροσύνη, γενναιοδωρία, όλες δηλαδή τις αρετές που έχει η Πηγή μας), όλες οι άλλες πεποιθήσεις είναι λανθασμένες.

Αυπνία

Η αυπνία είναι ξεκάθαρα θέμα ανασφάλειας, θλίψης, φόβου, θυμού.

Ο θηλαστκός εγκέφαλος που έχουμε όταν φοβόμαστε συμπεριφέρεται όπως ένα ελάφι που  απειλείτε από λιοντάρια, θα πρέπει να μείνει ξάγρυπνο για να μπορέσει να σωθεί.

Όταν διακατεχόμαστε από ανασφάλεια, θλίψη, φόβο, θυμό σημαίνει ότι απειλούμαστε, εκκρίνουμε κορτιζόλη, η οποία απενεργοποιεί την έκκριση της μελατονίνης, η οποία είναι η ορμόνη που μας προκαλεί  τον ύπνο.

Χωρίς την έκκριση της μελατονίνης δεν υπάρχει ύπνος. Λύση στην αυπνία είναι η απενεργοποίηση των αρνητικών συναισθημάτων, η μύηση στην αγάπη.

Μπορούμε να απαλλαγούμε από την αϋπνία κάνοντας μαλάξεις στα παρακάτω αϋπνία σημεία (για να απαλλαγούμε όμως οριστικά θα πρέπει να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, να μυηθούμε στην αγάπη και να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας):

  • Β10 πίσω στον αυχένα, B 38 πίσω και δίπλα στην ωμοπλάτη, στο ύψος της μασχάλης και Β 62 που βρίσκεται στο άκρο του μικρού δακτύλου του ποδιού, απ’ όπου διέρχεται ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης (Bladder meridian).
  • GV 24,5 ανάμεσα στα μάτια (στο τρίτο μάτι) και GV 16 στο τέλος του κέντρου του κεφαλιού εκεί που ξεκινά ο αυχένας, απ’ όπου διέρχεται ο κυβερνητικός μεσημβρινός (Governor meridian).
  • Κ 6 που είναι στη μέσα πλευρά του αστράγαλου και Κ 27 είναι το σημείο που η κλείδα ενώνεται με το στέρνο. (Βλέπετε σημεία από προηγούμενα διαγράμματα). Από το σημείο Κ 27 ξεκινά ο μεσημβρινός των νεφρών (Kidney meridian).
  • CV 6 που βρίσκεται στον 5ον οσφυϊκό, CV 12 στο ηλιακό πλέγμα, CV 17 που είναι ανάμεσα στο στήθος, απ’ όπου διέρχεται ο κεντρικός μεσημβρινός (Conception vessel meridian).
  • GB 20 στο τέλος του κεφαλιού, εκεί που ξεκινά ο αυχένας, απ’ όπου διέρχεται ο μεσημβρινός της χολής (Gallbladder meridian).
  • Από το σημείο P6, δύο εκατοστά πάνω από τον καρπό, διέρχεται ο μεσημβρινός του περικαρδίου (Pericardium meridian).

aupnia meshmbrinoi 2

Γιατί έχουμε δυσκολία να βαδίσουμε;

Ο φόβος μπλοκάρει τους μεσημβρινούς της ουροδόχου κύστης και των νεφρών, με αποτέλεσμα να έχουμε όλα τα προβλήματα στο ουροποιητικό μας σύστημα, στη σπονδυλική μας στήλη, ιδιαιτέρως στον αυχένα και στην μέση, πίεση, κακή λειτουργία στα νεφρά (ουρικό οξύ), αϋπνίες, συχνουρίες, ακράτεια.

Ο φόβος θέτει σε συναγερμό τον οργανισμό μας με την διαδικασία του θυμού, γεγονός που διαταράσσει το στοιχείο το ξύλου και μπλοκάρει τη ροή της ενέργειας στους μεσημβρινούς της χολή και του ύπατος. Με αποτέλεσμα να έχουμε πονοκεφάλους, προβλήματα ακοής, προβλήματα στον αυχένα, προβλήματα στο γόνατο, στο ισχίο.

Αν λοιπόν ξεμπλοκάρουμε τους μεσημβρινούς της ουροδόχου κύστης, χολή και ύπατος η ενέργεια αποκαθίσταται στα κάτω άκρα κι έτσι μπορούμε να βαδίσουμε τέλεια.

Μεσημβρινός Ουροδόχου Κύστης

Κύριο μέλημα μας είναι να επαναφέρουμε την ενέργεια στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης κάνοντας μαλάξεις στην αρχη και στην ακρη του μεσημβρινού, στα σημεία Β2 και Β66.

Στη συνέχεια κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις  σε δύο σημεία. Στην αρχή ξεκινάμε  από την αρχή Β2 και  το τέλος Β66, στη συνέχεια   Β12  και Β48, B50 και ανεβαίνουμε αν το προβλημα ειναι έντονο στα σημεία Β60 έως Β54. Στη συνέχεια γυρίζουμε μπρούμητα  και κάποιος μας κάνει με τον αγκώνα έντονα τα σημεία Β12, Β36 και πάνω από τους γλουτούς εκεί που έχει τα πολλά σημεία.

Πως αυτοθεραπεύτηκα  από κρίσεις πανικού, αυπνία, κατάθλιψη και δυσκολία στο βάδισμα 2

Απαλλασσόμαστε από τον πόνο στη μεση κάνοντας μαλάξεις στα ρεφλεξολογικά σημεία. Κάνουμε μαλάξεις στο κόκκαλο στη πάτουσα κάτω από τον αστράγαλο  ( στην άκρη της πατούσας, έχουμε σκιαγραφήσει με βαθύ καφέ χρώμα) ξεκινουν οι οσφυικοί σπόνδυλοι, βλέπε σχήμα με το ρεφλεξολογικό χάρτη πιο κάτω. 

Στο κόκκαλο μέσα από το πέλμα του ποδιού κάτω από τον αστράγαλο, ευρίσκεται το σημείο που απενεργοποιούμε το μπλοκάρισμα στον  3, 4,5 οσφυικό και 1,2 ιερό που εκεί έχουμε τα περισσότερα προβλήματα στη μέση. Αν κάνουμε δυνατές μαλλάξεις στα σημεία αυτά ξεμπλοκάρουμε την ενέργεια και ο πόνος και η πίεση στη μέση φέυγουν, ενώ αν συνεχίσουμε τις μαλάξεις κοίλη που έχει δημιουργηθεί επανέρχεται. Αν έχουμε επίσης κύφωση ή σκολίωση κάνουμε μαλάξεις στο κόκκαλο κάτω από το πόδι που αντιστοιχεί στον 6,7 θωρακικό.

spondiliki-stili-3

Μεσημβρινός ύπατος.

Απελευθερωνόμαστε από τα προβληματα στα γόνατα που μας εμποδιζουν στο βάδισμα Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του ύπατος.

Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του ύπατος και απελευθερώνομαστε από τα προβλήματα στα γόνατα και στα ισχία. Κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις σε δύο σημεία LV14 και LV2 αλλά και  LV14 και LV8 καθώς και LV8 και  LV2 αλλά και  LV14 και  LV5.

 

Πως αυτοθεραπεύτηκα  από κρίσεις πανικού, αυπνία, κατάθλιψη και δυσκολία στο βάδισμα 3

Μεσημβρινός Χολής

Βοηθάμε στο βάδισμα ξεμπλοκαρόντας τον μεσημβρινό της χολής. Ξεμπλοκαρουμε τον μεσημβρινό της  χολής κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στη βάση του προτελευταίου δακτύλου του ποδιού GB 42, 43 στην αρχη της ωμοπλάτης GB21, στο πίσω μέρος του αυτιού GB20  σε όλα τα σημεία γύρω από το αυτί και στην αρχή του μεσημβρινού GB1.

Πως αυτοθεραπεύτηκα  από κρίσεις πανικού, αυπνία, κατάθλιψη και δυσκολία στο βάδισμα 4

Αυτοθεραπεία από κρίσεις πανικού, αυπνία, κατάθλιψη και δυσκολία στο βάδισμα. 2ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  «Η Πηγή των Πάντων» και το νέο νου βιβλίο «Ο Δρόμος προς τη Θέωση».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας