Αυτοθεραπεία της Ιωάννας Νάκας από πολύποδα στη χολή και στη μήτρα, καθώς και πέτρες στα νεφρά.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

“Λέγομαι Νάκα Ιωάννα, με αφορμή ενός χειρουργείου για ομφαλοκήλη  μου ζήτησαν υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας. Εκεί βρήκαν ότι έχω πολύποδα 2,20 εκατοστά στη χολή, πέτρες στα νεφρά και πολύποδες στη μήτρα.

Ο χειρούργος πρότεινε να αφαιρέσουμε τη Χολή. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τον κύριο Φωτόπουλο. Ακολούθησα τις οδηγίες του και έκανα μαλάξεις στο μεσημβρινό της χολής και στον μεσημβρινό των νεφρών για ένα μήνα.

Ο πολύποδας στη χολή μειωνόταν σταδιακά μέχρι που έφυγε. Ακόμη και τα τοιχώματα της χολής που είχαν αλοιωθεί από τις φλεγμονές επανήλθαν σε φυσιολογικά επίπεδα.

Μετά από εικοσι πέντε ημέρες μαλάξεις στο μεσημβρινό των νεφρών, στον τελευταίο υπέρηχο που έκανα οι πέτρες στα νεφρά είχαν εξαφανιστεί.

Επίσης είχα χρόνια πολύποδες στη μήτρα. Οι πολύποδες αυτοί εξαφανίστηκαν αφού έκανα μαλάξεις στον μεσημβρινό σπλήνα πάγκρεας.

Ευχομαι σε όλους πίστη και υπομονή. Ευχομαι στον κύριο Φωτόπουλο καλή δύναμη στο έργο του”.

Όλες οι ασθένειες δημιουργούνται από μπλοκαρίσματα στην ενέργεια η οποία προκαλείται από συνειδητά αλλά κυρίως υποσυνείδητα αρνητικά συναισθήματα.  Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε κάνοντας μαλάξεις στους μεσημβρινούς που είναι μπλοκαρισμένοι και δημιουργούν προβλήματα στα αντίστοιχα όργανα.

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας