Γιατί παθαίνουμε δυσκοιλιότητα ;

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedinΗ αιτία της δυσκοιλιότητας δεν είναι η διατροφή αλλά η θλίψη. Όταν ένα ζώο χάσει την “περιοχή” του από ένα δυνατότερο ζώο, τότε από την θλίψη που έχει αναισθητοποιείται το ορθό που είναι το προτελευταίο σημείο του εντέρου. Το ορθό όταν το έντερο γεμίσει δίνει το μνήμα στον εγκέφαλο στον εγκέφαλο ότι γέμισε και τότε ο εγκέφαλος δίνει εντολή στο έντερο να ξεκινήσει περισταλτικές κινήσεις.
Δυσκοιλιότητα σημαίνει ότι το έντερο δεν κινείται και δεν κινείται διότι δεν παίρνει εντολή από τον εγκέφαλο. Εμείς όταν παίρνουμε όλα αυτά τα φάρμακα η βότανα να ενεργηθούμε είναι σαν να ξεκινάμε το αυτοκίνητο με χειρόφρενο, παραβιάζουμε τον τρόπο που λειτουργεί.
Αυτό κάνουν άλλωστε όλα τα φάρμακα, παραβιάζουν τη λειτουργία του οργανισμού και ενώ βελτιώνουν η εξαλείφουν ένα σύμπτωμα κάνουν τεράστια ζημιά στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού, διότι παραβιάζουν το τρόπο που ο Κατασκευαστής τον έχει φτειάξει να λειτουργεί.
Για μας περιοχή είναι οι άνθρωποί μας και η δουλειά μας αν εκεί δεν τα πάμε καλά θλιβόμαστε και αναισθητοποιούμε το ορθό σημείο του παχέος εντέρου. Τότε ο εγκέφαλος δεν ειδοποιείται και δεν δίνει εντολή στο παχύ έντερο να κινηθεί και χωρίς κίνηση του παχέος εντέρου έχουμε δυσκοιλιότητα.
Υπάρχει ένας τρόπο να ενεργοποιούμε το παχύ έντερο μηχανικά και είναι να κάνουμε μαλάξεις στην πατούσα του αριστερού ποδιού στο δυο εκατοστά μέσα από την φτέρνα, αλλά και διώχνοντας την θλίψη ξεμπλοκάροντας το μεσημβρινό του παχέος εντέρου. Όλα αυτά τα γράφω στα βιβλία μου, http://www.afotopoulos.gr/arthra/276-ta-tr-ia-moy-vivlia-mia-zvh-gemati-fos-etsi-ginetai-to-thavma-h-phgh-ton-pantvn.
Η δυσκοιλιότητα επιβαρύνεται από την διατροφή με κρέατα και από κατεργασμένες τροφές χωρίς ίνες. Ενώ βελτιώνεται τρώγοντας τροφές με ίνες όπως μπάμιες, λαχανικά φρούτα, δημητριακά ολικής άλεσης, δαμασκηνά.

https://afotopoulos.gr/
https://www.facebook.com/fotopoulos.alexis/
Στο σεμινάριο μου θα δοθούν σαφείς πλήρεις οδηγίες (οι οποίες υπάρχουν και στα βιβλία μου) για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη. (βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).
Να γνωριζετε οτι εκτος από το σεμιναριο μπορω να σας δω και προσωπικα αν ενδειαφέρεστε απαντήστε για να το προγραμματισω διότι ο χρονος μου είναι περιορισμένος. 6977349766.
Οτιδήποτε σας απασχολεί επικοινωνήστε μαζί μου, 6977349766,6909193329, alex-fotop@hotmail.com και θα σας εξηγήσω την αιτία αλλά και θα σας δώσω λύση για να αυτοθεραπευτείτε
Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.
Με άπειρη, Εν Χριστώ αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος
Συγγραφέας – Εναλλακτικός Θεραπευτής
Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας