Η αγάπη θεραπεύει τα πάντα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
agapi_therapeueiAν έχεις αγάπη έχεις τα πάντα, η αγάπη θεραπεύει τα πάντα, αλλά και η έλλειψη της δημιουργεί όλες τις ασθένειες ακόμη και τον καρκίνο. Η αγάπη είναι μέσα μας, μέσα στη καρδιά μας που αν είναι ανοιχτή και επικοινωνεί με την Πηγή της, έχει άπειρη αγάπη. Για να είναι ανοιχτή η καρδιά μας πρέπει να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα, να συγχωρέσουμε τους πάντες και τα πάντα και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και σε όλα τα όντα του σύμπαντος. Όταν ακούμε την καρδιά μας, διακατεχόμαστε από το αίσθημα της αγάπης, τότε πετάμε και η ζωή μας είναι μια γιορτή.

Αν επιθυμείς ευτυχία κι αν επιθυμείς γαλήνη, πρέπει να δίνεις αγάπη. Μόνο μέσα από την αγάπη, θα βρεις την αληθινή ευτυχία. Μόνο μέσα από την αγάπη, θα βρεις εσωτερική γαλήνη. Επομένως, ανάπτυξε την αγάπη σου, ζήσε με αγάπη. Η αγάπη ζει με προσφορά και συγχώρεση. Τα πάντα λοιπόν για να λειτουργήσουν θέλουν αγάπη. Η αγάπη είναι το οξυγόνο των πάντων, χωρίς αγάπη ξεκινά η μιζέρια, η φτώχεια, η αρρώστια. Η αγάπη μας για τους άλλους, είναι μια αστείρευτη πηγή ευτυχίας.

Τα πάντα εξαρτώνται από την αγάπη που έχουμε για τον εαυτόν μας
Τι είναι αυτή η αγάπη; Η Αγάπη για τον εαυτό μας δεν είναι εγωισμός, δεν είναι αλαζονεία ή ματαιοδοξία. Αγάπη για τον εαυτό μας και για την ψυχή μας, την Πηγή μας που είναι ο πραγματικός εαυτός μας, είναι το αίσθημα της ευγνωμοσύνης, για ότι κι όποιον υπάρχει γύρω μας.

Η ενέργεια της αγάπης, όπως και η ενέργεια του φόβου, μας επιστρέφεται πάντα.
Οι άλλοι γύρω μας, πάντα είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων που έχουμε μέσα μας, τα οποία είτε το αντιλαμβανόμαστε τα βγάζουμε προς τους άλλους και τα οποία πάντα μας επιστρέφουν. Όταν αγαπάμε τους άλλους, οι άλλοι μας αγαπούν. Όταν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, τότε δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον σύντροφο μας, αλλά και κανένα, η αγάπη μας είναι κτητική, ζηλεύουμε με το παραμικρό, θέλουμε τον άλλο κτήμα μας, θέλουμε να τον ελέγχουμε συνεχώς, διότι φοβόμαστε ότι θα τον χάσουμε. Όταν δεν υπάρχει το φως που είναι η πραγματική αγάπη, υπάρχει ο φόβος, υπάρχει το σκοτάδι.

Η αγάπη είναι μόνη δύναμη, είναι το μαγικό ραβδάκι, που μπορεί να μας μετατρέψει αυτόματα από δυστυχισμένους, σ’ ευτυχισμένους ανθρώπους. Η αγάπη είναι η βαλβίδα, πού μας ανοίγει την τροφή για τραφεί η καρδιά, μας επιτρέπει να συγκινηθούμε. Χωρίς αγάπη, οτιδήποτε υλικά αγαθά και να έχει ένα ζευγάρι, δεν νιώθει τίποτα, δεν είναι ευτυχισμένο, διότι η βαλβίδα, η τροφή της καρδιά του, που είναι η αγάπη είναι κλειστή.

Είμαστε πνεύματα, ψυχές γεμάτες φως, που, όταν έχουμε επαφή με την Πηγή μας, είμαστε συνδεδεμένοι με αυτήν (ενεργειακά, πνευματικά, ψυχικά, όπως το παιδί με τη μητέρα του με τον ομφάλιο λώρο), πετάμε.
Η άγνοια της πραγματικής φύσης μας, η ανάπτυξη του Εγώ μας, που είναι ο ψεύτικος εαυτός μας, που είναι οι πεποιθήσεις που μας δημιούργησαν οι γύρω μας, όταν ήμασταν μικροί, μας δημιουργούν φόβο.

Ο φόβος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που ξεκινούν από αυτόν, σκεπάζουν την ψυχή μας με ένα μαύρο πέπλο, την απομονώνουν από την Πηγή της και τότε η ύπαρξή μας χωρίς την ψυχή της μαραίνεται και έχει προορισμό να ξεραθεί, να πεθάνει, σαν το κλήμα που κόβεται από την άμπελο. Η μόνη λύση είναι να θεραπεύσουμε την ψυχή μας. Η ψυχή μας θεραπεύεται όταν έλθει σε επικοινωνία με την Πηγή της και γίνει ο οδηγός της ύπαρξής μας. Αυτό γίνεται μόνο όταν απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα, που σκεπάζουν την ψυχή μας και γεμίσουμε θεϊκή ενέργεια, φως, αγάπη.

Η επανασύνδεση με την Πηγή μας, είναι το κλειδί που αποκτάμε πλήρη υγεία, αφθονία, ευτυχία. Για να επανασυνδεθούμε πρέπει να απαλλαγούμε από τα βαρίδια που μας εμποδίζουν, που όλα αυτά περικλείονται με μία λέξη που λέγεται Εγώ. Όταν έχουμε εσωτερική σύγκρουση, τότε δεν ζούμε, δεν ζούμε στο παρών, ζούμε στο παρελθόν, ενώ η ζωή είναι στο παρών.

Αγάπη είναι να συγχωρέσεις και να αγαπήσεις τον εχθρό σου, αυτό είπε και ο Κύριος και τότε μόνο θα μπορείς να ενωθείς μαζί του, που σημαίνει να ενωθείς με την Πηγή της χαράς, της αγάπης, της ευτυχίας, της αφθονίας. Οι άνθρωποι που έχουν κλείσει την καρδιά τους δεν ζουν, έχουν κόψει την επαφή με την ψυχή του με την Πηγή τους, την Πηγή της ζωής της χαράς της αφθονίας. Ο Κύριος έλεγε πάντα ότι η απομάκρυνση από μένα φέρνει το σκοτάδι (η απομάκρυνση από τη Πηγή).

Mε την αγάπη διαλύονται ακόμη και τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία αναπτύσσονται με τα αρνητικά συναισθήματα και μέσα στην αταξία που επικρατεί αναπτύσσονται άναρχα (όλοι οι ζώντες οργανισμοί, έχουμε τάση προς εντροπία), καταστρέφονται, η αγάπη δημιουργεί την τάξη, ενεργοποιεί αμέσως τα γονίδια που μας επιμηκύνουν τη ζωή, ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα.

Για να αυτό-θεραπευτεί κάποιος από τον καρκίνο αλλά και από κάθε θεωρούμενη ανίατη ασθένεια θα πρέπει να απαλλαγεί πλήρως από τα αρνητικά του συναισθήματα. Αν δεν απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια που υπάρχει μέσα μας, αν δεν συγχωρέσουμε πραγματικά τους ανθρώπους που έχουμε θυμό, δεν μπορούμε να θεραπευθούμε. Η συγνώμη είναι η ίαση της ψυχής και κατά συνέπεια του σώματος.
Η θλίψη είναι η σκόνη που κάθεται στην ψυχή μας, την σκεπάζει και κατά αυτό τον τρόπο απομονωνόμαστε από την Πηγή. Η καρδιά κλείνει από τα αρνητικά συναισθήματα και τότε δεν ζούμε. Η αγάπη είναι το θεμέλιο, είναι το στήριγμα, η αγάπη είναι η θεραπεία. Η ψυχή σου, η καρδιά σου, σου λέει την αλήθεια
Αν επιθυμείς ευτυχία κι αν επιθυμείς γαλήνη, πρέπει να δίνεις αγάπη. Μόνο μέσα από την αγάπη, θα βρεις την αληθινή ευτυχία. Μόνο μέσα από την Αγάπη, θα βρεις εσωτερική γαλήνη. Επομένως, ανάπτυξε την αγάπη σου, ζήσε με αγάπη. Η αγάπη ζει με προσφορά και συγχώρεση

Η υγεία μας λοιπόν καταστρέφεται από την σκέψη μας ότι δεν είμαστε «αρκετοί», δηλαδή δεν είμαστε τέλειοι, δεν είμαστε ικανοί από μόνοι μας να διατηρήσουμε την υγεία μας. Γινόμαστε άτομα των οποίων η ύπαρξη εξαρτάται από τα φάρμακα που θα πάρουμε από τους γιατρούς για να κρατήσουμε την υγεία μας. Ξεχνάμε την πραγματική μας φύση, ξεχνάμε ότι είμαστε το Φως κι ότι πρέπει να επιτρέψουμε στη Διάνοια που δημιούργησε αυτό το σώμα να το τρέξει. Επεμβαίνουμε με φάρμακα για να διορθώσουμε ένα μικρό σύμπτωμα και απορυθμίζουμε τον οργανισμό μας.
Καταλύουμε όλη τη Σοφία που υπάρχει μέσα μας.

Η ψυχή μας κυριευμένη από αγάπη και φως που έχει σε επαφή με την Πηγή της πετάει. Όταν όμως μέσα κυριαρχεί ο φόβος, η ψυχή μας χάνει το φως της, χάνει την επαφή με την Πηγή της αλλά και το σώμα μας μπαίνει στην διαδικασία αυτοκαταστροφής
Πιστέψτε λοιπόν στον εαυτό σας, στην Συμπαντική Θεϊκή Δύναμη που υπάρχει μέσα σας. Αφέθητε σ’ αυτή. Μην ανησυχείτε για ότι σας συμβαίνει, είναι για καλό σας είναι για να σας διδάξει.
Ακούστε την καρδιά σας είναι ο οδηγός, μην συμβιβαστείτε με τίποτα άλλο, παρά μόνο ότι σας λέει η καρδιά σας αυτός είναι ο προορισμός σας στη γη.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ   από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

agapi_therapeuei
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας