Πόνος, καούρα και ανακάτεμα στο στομάχι. Πώς απαλλασσόμαστε ;

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin



https://afotopoulos.gr/arthra/5589-pos-apallassomaste-apo-ola-ta-provlimata-tou-stomaxou-gastrooisofagiki-palidromisi-axalasia/
https://www.facebook.com/fotopoulos.alexis/
Μπορουμε ν’ απαλλαγούμε από τη διαταραχή στο στομάχι (γαστρίτιδα, έλκος), την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, αχαλασία οισοφάγου, φουσκώματα, πρήξιμο στην κοιλιά ξεμπλοκάρωντας τον μεσημβρινό του στομάχου και ενεργοποιώντας στην πατούσα το σφιγκτήρα που έχει ανδρανήσει από το μπλοκάρισμα της ενέργειας στο μεσημβρινό του στομάχου από την ανασφάλεια που μας διακατέχει.

Όλα ξεκινούν από την ανασφάλεια που προέρχεται από τη μη μύηση στην αγάπη που έχουμε βιώσει μικροί, όταν οι γονείς μας είναι αυστηροί ή απουσιάζουν ή διαφιλονικούν μεταξύ τους.Όταν νιώθουμε άλλο συναίσθημα, εκτός από αγάπη και χαρά, δηλαδή νιώθουμε συναισθήματα που έχουν βάση τον φόβο, όπως θλίψη, θυμό, μίσος, ενοχή, μνησικακία, ο ερπετοειδής μας εγκέφαλος τίθεται σε συναγερμό. Το «ζώο» που υπάρχει μέσα μας αισθάνεται ότι διώκεται από ένα λιοντάρι και πρέπει να τραπεί σε φυγή. Το αίμα πρέπει να φύγει από το στομάχι και να πάει στα πόδια, για να τρέξει. Με τον συναγερμό, δίδεται εντολή στα επινεφρίδια για να παράγουν κορτιζόλη και αδρεναλίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας