Πόνος στο γόνατο;Τι μπορούμε να κάνουμε;

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin



Η Προσωπική μου ιστοσελίδα http://www.afotopoulos.gr/

Η σελίδα μου στο fb https://www.facebook.com/fotopoulos.alexis/

Ο πόνος και το «τρίξιμο» των αρθρώσεων στα γόνατα ταλαιπωρεί εκατοντάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας. Εντοπίζοντας την ακριβή αιτία του προβλήματος, θα βρείτε την κατάλληλη θεραπεία ώστε να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες ενοχλήσεις και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

Η άρθρωση του γόνατος δεν είναι τυχαία η μεγαλύτερη του ανθρώπινου σώματος. Υποστηρίζει κάθε κίνησή μας και μας εξασφαλίζει ισορροπία. Επιβαρύνεται όμως σημαντικά σε καθημερινή βάση και φθείρεται με το πέρασμα του χρόνου. Γι’ αυτό άλλωστε ο πόνος στα γόνατα είναι μια τόσο συχνή ενόχληση σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Τα συμπτώματα που συνοδεύουν τον πόνο, όπως το «τρίξιμο», το πρήξιμο ή η αστάθεια της άρθρωσης, είναι δυνατό να αποκαλύψουν τη βαθύτερη αιτία των ενοχλήσεων.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.
Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος
Συγγραφέας – Εναλλακτικός θεραπευτής
Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,
Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας