Πώς θα απαλλαχτείτε από προβλήματα θυρεοειδή , χασιμότο,Νόσο του Graves

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin



Το κυριότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να απενεργοποιήσουμε τα αρνητικά συναισθήματα, κυρίως την ανασφάλεια και το θυμό. Δηλαδή ξεμπλοκάρουμε τους μεσημβρινούς της σπλήνας, στην έξω πλευρά του μεγάλου δακτύλου του ποδιού, SP2 και τον μεσημβρινό του συκωτιού που είναι θυμός στην έξω πλευρά του ποδιού LV2 .Το πρόβλημα στο θυρεοειδή δημιουργείται ξεκάθαρα διότι μπαίνουμε σε συναγερμό, ο υποσυνείδητος φόβος, θέτει σε συναγερμό τον οργανισμό μας με τη διαδικασία του θυμό και μας δημιουργεί ανασφάλεια. Ο θυρεοειδής είναι οφείλεται σε μπλοκάρισμα του μεσημβρινού του συκωτιού και μπλοκάρισμα στο μεσημβρινό της σπλήνας που βρίσκονται στη βάση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού στην έξω και την μέσα πλευρά
Η ενέργεια επανερχεται στο θυρεοειδή οταν κάνουμε μαλάξεις στην μέσα (LV 2) και ίδιο σημείο στην έξω πλευρά στη βάση του δακτύλου του ποδιού (SP 2) που είναι ο μεσημβρινός της σπλήνας πάγκρεας.

https://afotopoulos.gr/arthra/ελευθερωθείτε-από-τα-προβλήματα-και-τ/

https://afotopoulos.gr/arthra/αυτοθεραπεία-από-θυρεοδίτιδα-χασιμό-2/

https://afotopoulos.gr/

https://www.facebook.com/fotopoulos.alexis/

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας