Πώς οι σκέψεις γίνονται πραγματικότητα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
πως οι σκέψεις γίνονται πραγματικότηταΗ ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν είναι εκφρασμένη σε ουδέτερες ηλεκτρομαγνητικές μονάδες ενέργειας, που ξεκινούν από το κβαντικό κενό και με την επικέντρωση της συνείδησης, η οποία εκφράζεται με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, λαμβάνει συγκεκριμένη μορφή.

Ανάλογα με την εξέλιξη της συνειδητότητας μας μορφοποιούμε τα πράγματα και τις καταστάσεις που έλκουμε στη ζωή μας. Το σώμα μας και η πραγματικότητά μας δημιουργείται δια μέσου των μορίων και της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειες που ενεργοποιούν οι σκέψεις, τα πιστεύω και τα συναισθήματα μας.

Οι σκέψεις, η φαντασία, το όραμα, είναι το σχέδιο, που θέλουμε να πετύχουμε, ενώ τα συναισθήματα μας είναι η ενέργεια που χρειάζεται για να υλοποιηθεί το παραπάνω σχέδιο. Τα συναισθήματα έχουν ενέργεια, η οποία εκπέμπεται από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που στέλνει η καρδιά μας.

 

Στο Institute of Heart Math στην Αμερική ανακάλυψαν ότι κάθε πληροφορία, κάθε σκέψη, κωδικοποιημένη από τα συναισθήματα μας , παίζει καθοριστικό ρόλο στις κατευθύνσεις που στέλνει με ηλεκτρομαγνητικά κύματα η καρδιά μας, στον εγκέφαλο μας και σ’ όλα τα όργανα και κύτταρα του σώματος μας, Σύμφωνα με τον Dr Casey Adams τα ενδόμυχα πιστεύω και συναισθήματά μας, μεταφράζονται σε κυματομορφές που μεταδίδονται σαν εντολές προς όλα τα όργανά μας. Συγκεκριμένα οι εντολές αυτές σε ενεργειακή μορφή (κυματομορφή) μεταδίδονται από το τσάκρα της καρδιάς ή καρδιακό πλέγμα, το τρίτο μάτι που είναι το κέντρο ελέγχου του σώματός μας σε συνεργασία με τα υπόλοιπα (chakra) και των 72000 Nadis (που είναι ενεργειακή διάδρομοι) σε όλα τα όργανα και τα κύτταρα του σώματός μας. Οι εντολές αυτές μεταφράζονται με την παραγωγή ορμονών, όπως είναι οι ενδορφίνες που μας κάνουν να πετάξουμε ή της κορτιζόλης και της αδρεναλίνης που είναι χημικά που εγκρίνονται όταν αγχωνόμαστε και δηλητηριάζουν το σώμα μας, αν μείνει στάσιμο, διότι τα χημικά αυτά εγκρίνονται όταν το σώμα μας με το stress και τα αρνητικά συναισθήματα, τίθεται σε συναγερμό και πρέπει να τρέξει ή να παλέψει. Το σημαντικότερο δε είναι ότι οι εντολές αυτές καθορίζουν την δυναμική του αμυντικού μας συστήματος. Αν έχουμε αρνητικά συναισθήματα, όπως φόβο και τα παράγωγά του, η καρδιά μας δίνει εντολή στον εγκέφαλό μας και σ’ όλα μας τα κύτταρα, ν’ ατονήσει και να απενεργοποιήσει το αμυντικό μας σύστημα. Αν πάλι νιώθουμε θετικά συναισθήματα, η καρδιά δίνει εντολή στον εγκέφαλο να εκκρίνει ενδορφίνες, οι οποίες ενδυναμώνουν στο μέγιστο το αμυντικό μας σύστημα. Είδατε ποτέ ερωτευμένους να αρρωστήσουν; Δεν γίνεται, διότι είναι ευτυχισμένοι και ο εγκέφαλος τους είναι γεμάτος από ενδορφίνες, οι οποίες δίνουν φτερά στο αμυντικό τους σύστημα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι η καρδιά (διαμέσου του τσάκρας της καρδιάς), το τσάκρας του τρίτου ματιού, εκφράζει τα ενδόμυχα πιστεύω μας και μόνο βάσει αυτών, δίνει εντολές (στέλνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα) στον εγκέφαλο (υποθάλαμο και στην συνέχεια στην επίφυση και στην υπόφυση) και σ’ όλο μας το σώμα να εκκρίνει τις ανάλογες ορμόνες οι οποίες καθορίζουν την υγεία αλλά και όλη μας την ζωή. Τα πιστεύω μας ενισχυμένα με τα συναισθήματά μας, στέλνουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαμέσου της καρδιάς μας, και των ενεργειακών μας κέντρων (chakras), τα οποία όπως είδαμε πιο πάνω, διαχέονται στο σύμπαν και έλκουν ακριβώς τα πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που είναι σύμφωνα με τα ενδόμυχα πιστεύω μας.

Στο Institute of Heart Math μέτρησαν την ηλεκτρική ενέργεια της καρδιάς με ηλεκτροκαρδιογράφημα και βρήκαν ότι είναι 60 φορές μεγαλύτερη από την ηλεκτρική ενέργεια του εγκεφάλου, που μετριέται με ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Δηλαδή το μαγνητικό πεδίο της καρδιάς είναι 5000 φορές δυνατότερο από το μαγνητικό πεδίο του εγκεφάλου. Φανταστείτε την δύναμη που έχουν τα συναισθήματά μας τα οποία προέρχονται από την καρδιά μας, όταν δημιουργούν μαγνητικό πεδίο 5000 φορές μεγαλύτερο από αυτό του εγκεφάλου.

Ο άνθρωπος λοιπόν κατευθύνεται από τα πιστεύω του, τα οποία ενεργοποιούνται μέσω της καρδιάς, μέσω των συναισθημάτων του.

Οι σκέψεις μας έχουν συγκεκριμένη συχνότητα. Υπάρχουν σκέψεις θετικές, δημιουργικές, γεμάτες αγάπη, που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε τα πάντα. Υπάρχουν σκέψεις αρνητικές, οι οποίες συνοδεύονται και δυναμοποιούνται από αρνητικά συναισθήματα που έχουν τη ρίζα τους στο φόβο, οι οποίες μας οδηγούν στην ασθένεια, στη μιζέρια και τέλος στην αυτοκαταστροφή.

Ο Dr Stuart Hameroff εξηγεί ακριβώς πως σε κβαντικό επίπεδο οι σκέψεις μας γίνονται πραγματικότητα: «Κάθε συνειδητή σκέψη μπορεί να θεωρηθεί επιλογή, μια κβαντική υπέρθεση που καταρρέει μπροστά σε μια επιλογή» «Το Σύμπαν είναι ευφυέστατο και ανταποκρίνεται αυτομάτως στη συνείδησή μας».

Οι διδασκαλίες του Seth από την Jane Roberts. Ο Seth μας εξηγεί πως με την σκέψη μας δημιουργούμε πραγματικότητα. Στον άυλο κόσμο που ζει ο Seth κάθε του σκέψη γίνεται πραγματικότητα. «Ο νους μπορεί να επηρεάσει και να δημιουργήσει ύλη. Η φυσική μορφή σας, το σωματικό περιβάλλον σας είναι η φυσική υλοποίηση των σκέψεων σας, των συναισθημάτων σας και των ερμηνειών σας. Ο εσώτερος εαυτός διαμορφώνει το σώμα σας μετατρέποντας τις σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας σε ύλη.

Το κάθε συναίσθημα, συγκίνηση ή σκέψη, έχει τη δική του ηλεκτρομαγνητική πραγματικότητα που είναι και μοναδική. Κατά κάποιο τρόπο τα τρισδιάστατα αντικείμενα δημιουργούνται όπως περίπου δημιουργούνται οι εικόνες στην τηλεόραση, αλλά με μια μεγάλη διαφορά. Αν δεν είσαι συντονισμένος σ’ αυτή τη συχνότητα, τότε δεν θα αντιλαμβάνεσαι τα φυσικά αντικείμενα καθόλου.

Καθένας από σας ενεργεί σαν μετασχηματιστής. Ασυνείδητα και αυτόματα μετατρέπει εξαιρετικά πολύπλοκες ηλεκτρομαγνητικές μονάδες σε φυσικά αντικείμενα. Κάθε σκέψη, κάθε συναίσθημα ή συγκίνηση, αμέσως αποκτά υπόσταση σαν απλή ή περίπλοκη ηλεκτρομαγνητική μονάδα, πράγμα που οι επιστήμονές σας δεν έχουν ακόμη διαπιστώσει.

Κάθε φορά που απευθύνετε σε κάποιο άτομο σκέψεις έντονα συναισθηματικά φορτισμένες, του στέλνετε κι ένα ομοίωμα του εαυτού σας, μια πραγματική εικόνα της υλοποιημένης σκέψης.

Κάθε σκέψη ή κάθε συναίσθημα υπάρχει σαν μία ηλεκτρομαγνητική ενεργειακή μονάδα ή σαν ένας συνδυασμός μονάδων που κάτω απ’ ορισμένες συνθήκες αναδύονται μέσα στην δομή της ύλης. Νοερές εικόνες συνοδευμένες από δυνατό συναίσθημα, μπορούν να γίνουν σχεδιάγραμμα πάνω στο οποίο θα δημιουργηθεί ένα αντίστοιχο υλικό αντικείμενο ή κατάσταση ή γεγονός.

Η ένταση ενός συναισθήματος ή μιας σκέψης ή μιας νοερής εικόνας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας, που καθορίζει την υλοποίησή της. Η ένταση είναι ο κορμός από τον οποίο μετασχηματίζονται οι ηλεκτρομαγνητικές ομάδες ενέργειας».

Το ίδιο υποστηρίζει κι ονευροφυσιολόγος Dr Joe Dispenza, αλλά μας εξηγεί τη διαδικασία που οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας δημιουργώντας, στον εγκέφαλο μας νευρωνικά δίκτυα: «Είσαστε συνδεδεμένοι με τα νευρωνικά σας δίκτυα, τα οποία είναι ενωμένα με τα συναισθήματα μας». «Κάνοντας επανειλημμένως τις ίδιες σκέψεις, στερεώνουμε τις συνδέσεις στο νευρωνικό δίκτυο του εγκεφάλου μας. Αυτές οι επαναλαμβανόμενες σκέψεις μας κάνουν να ενεργούμε κατά τον ίδιο τρόπο συνεχώς. Αλλάζοντας τις σκέψεις μας, μπορούμε να «σπάσουμε» αυτή τη σύνδεση των νεύρων και να εγκαταστήσουμε μια καινούργια σύνδεση. Με αυτή την αλλαγή στις σκέψεις μας και την ειλικρινή πίστη ότι θα γίνουμε αυτό που περιγράφουν οι εν λόγω νέες σκέψεις, επέρχεται και μια αλλαγή στη δράση». 

Ο αναισθησιολόγος και ψυχολόγος Dr Stuart Hameroff εξηγεί ακριβώς πως σε κβαντικό επίπεδο οι σκέψεις μας γίνονται πραγματικότητα: «Κάθε συνειδητή σκέψη μπορεί να θεωρηθεί επιλογή, μια κβαντική υπέρθεση που καταρρέει μπροστά σε μια επιλογή». «Το Σύμπαν είναι ευφυέστατο και ανταποκρίνεται αυτομάτως στη συνείδησή μας».

 

O Dr Tiller στο βιβλίο του Some Science Adventures with Real Magic, γράφει όλα τα πειράματα που έκανε για 35 χρόνια πάνω στην ψυχοενεργητική. Τα λόγια του καθηγητή:«Με την πρόθεση θέτουμε σε λειτουργία το κυβερνοκατάστρωμα. Έχει μεγάλη προσαρμοστικότητα και δημιουργεί για χάρη σας ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Η πρόθεσή σας κάνει αυτό το πράγμα να αποκτά υλική υπόσταση, αρκεί να είστε ενσυνείδητος και να μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε την προθετικότητα σας. Μαθαίνετε να ελέγχετε τις προθέσεις. Και αυτό είναι που επεξεργάζεται αυτό το κατασκεύασμα, όλο και περισσότερο ώστε να βιώνετε εν συνεχεία αυτά τα βαθύτερα σήματα από τις διάφορες στρώσεις του βιοκουστουμιού σας και να νιώθετε την ευρύτερη πραγματικότητα». Εμείς χειριζόμαστε το κυβερνοκατάστρωμα. Διαθέτει τέτοια προσαρμοστικότητα ώστε ό,τι κι αν φανταστείς θα σου το δημιουργήσει και εσύ μαθαίνεις. Η πρόθεση σου γίνεται η αιτία να υλοποιηθεί αυτό το πράγμα μόλις αρχίζεις να διαθέτεις αρκετή επίγνωση και μαθαίνεις πώς να χρησιμοποιείς την προθετικότητα σου». 

«Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την σκέψη και την πρόθεση αν θέλετε να συμβεί μια μεταμόρφωση».

Στο βιβλίο μου το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» αναλύω έναν πολύ απλό και πρακτικό τρόπο για το πώς ελέγχουμε τις σκέψεις μας: Πως μπορούμε όμως να ελέγχουμε συνεχώς τις σκέψεις μας και να επιτρέπουμε μόνο στις θετικές σκέψεις να εκφραστούν; Εδώ είναι το σημαντικότερο μυστικό της ζωής, διότι εφ’ όσον οι σκέψεις μας καθορίζουν απόλυτα τη ζωή μας, αν βρούμε έναν πρακτικό τρόπο να τις ελέγχουμε, τότε θα ζήσουμε απόλυτα ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι.

Ο ανιχνευτής της ποιότητας των σκέψεων μας είναι τα συναισθήματά μας. Αν αισθανόμαστε ωραία, είμαστε ευχαριστημένοι, τότε παλλόμαστε, δονούμαστε σε ανώτερες συχνότητες, βλέπουμε τα πάντα όμορφα και ο νους μας κάνει αυτεπάγγελτα θετικές, δημιουργικές σκέψεις, είναι αισιόδοξος και επικεντρώνει την προσοχή του σ’ αυτά που θέλουμε να μας συμβούν. Όταν όμως αισθανόμαστε άσχημα., νιώθουμε αρνητικά συναισθήματα, παλλόμαστε σε κατώτερες, ασθενέστερες συχνότητες και είναι σίγουρο τότε ότι ο νους μας κάνει αυτεπάγγελτα αρνητικές σκέψεις. Το μεγάλο κακό δεν είναι μόνο ότι κάνουμε αρνητικές σκέψεις, είναι ότι όταν αισθανόμαστε άσχημα σκεπτόμαστε και συγκεντρώνουμε την προσοχή μας στο αντίθετο από αυτό που θέλουμε να μας συμβεί. Όταν αισθανόμαστε άσχημα, αμφιβάλλουμε για την θετική έκβαση των στόχων μας και κατ’ αυτό τον τρόπο συγκεντρώνουμε την προσοχή μας σ’ αυτό που φοβόμαστε, δηλαδή στη μη εκπλήρωσή τους.

Άρα στόχος μας είναι να αισθανόμαστε πάντα ωραία, να μην επιτρέπουμε σε κανένα να μας κάνει να αισθανθούμε άσχημα, να σκεπτόμαστε πάντα το καλό, να αποφεύγουμε την κριτική, ή να απαντούμε σε κριτική, να έχουμε πάντα στο νου μας το καλό, τη δημιουργία.

Αν συνηθίσουμε να κάνουμε συνεχώς θετικές σκέψεις, θα παρατηρήσουμε ότι τα διαστήματα που είμαστε χαρούμενοι θα είναι μεγαλύτερα κι όσο μεγαλώνουν τα διαστήματα που είμαστε χαρούμενοι, τόσο περισσότερο θα κάνουμε θετικές σκέψεις, τόσο περισσότερο θα επικεντρώνουμε τις σκέψεις μας και την προσοχή μας, σ’ αυτά που θέλουμε να μας συμβούν, έτσι θα κάνουμε όλα τα όνειρα μας πραγματικότητα, θα παλλόμαστε συνεχώς σε ανώτερες συχνότητες, έως ότου η ζωή μας γίνει μια ομορφιά, μια απεριόριστη έκφραση χαράς, αγάπης, δημιουργίας.

Συμπέρασμα: Οτιδήποτε σκεπτόμαστε, σ’ οτιδήποτε συγκεντρώνουμε την προσοχή μας, γίνεται πραγματικότητα. Όταν η σκέψη μας συνοδεύεται και με συναισθήματα, παίρνει περισσότερη δύναμη. Όσο πιο έντονα είναι τα συναισθήματα που συνοδεύουν τις σκέψεις μας, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι πιθανότητες για να γίνουν πραγματικότητα.

Τα θετικά, γεμάτα αγάπη συναισθήματα είναι εναρμονισμένα με αυτά της Πηγής μας, μας κάνουν να δονούμαστε σε ανώτερες συχνότητες και βοηθούν να γίνουν οι προθέσεις μας πραγματικότητα.

Εκείνο όμως που ισχυροποιεί ακόμη τη σκέψη μας και την κάνει πραγματικότητα είναι η προσδοκία μας, η βεβαιότητά μας ότι η σκέψη αυτή θα γίνει σίγουρα πραγματικότητα.

Η συνείδησή μας μπορεί να επιθυμεί κάτι, αλλά όμως αν το υποσυνείδητό μας διαφωνεί, το οποίο πάντα κυριαρχεί του συνειδητού, δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα. Όλη η προσπάθειά μας είναι να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητό μας και να το εναρμονίσουμε με τους νέους στόχους μας, για μια νέα ζωή, γεμάτη υγεία, πληρότητα, ευημερία και ευτυχία που θέλουμε να ζήσουμε.

Άρα η συνεχής επανάληψη μιας σκέψης συνοδευόμενη από έντονα θετικά συναισθήματα και η με απόλυτη βεβαιότητα προσδοκία ότι θα υλοποιηθεί, είναι οι παράγοντες που κάνουν τη σκέψη μας πραγματικότητα. 

 

 • Είμαι πάντα στη διάθεση σας με τα δωρεάν σεμινάρια μου, τις επαφές μαζί σας, τις εκπομπές μου, την ιστοσελίδα μου,  τις παρουσιάσεις  των βιβλίων μου, που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά και με τα βιβλία μου, είμαι πάντα δίπλα σας, για να σας διαπεράσει κι εσάς η αίσθηση προοπτικής, δύναμης πληρότητας, της απόλυτης πίστης, ότι τίποτα δεν μπορεί να σας κρατά περιορισμένους, να σας κάνω να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε ν’ απαλλαγείτε από τα βαρίδια που σας εμποδίζουν να πετάξετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, να περάσετε στην διάσταση του Δημιουργού, στη συνειδητότητα των απείρων δυνατοτήτων  και να βαδίσετε προς το Φως, την Πηγή σας, που σας παρέχει τα πάντα. Τα βιβλία μπορείτε να τα παραγγέλνετε στην ιστοσελίδα μου, στο facebook: Αλέξης Φωτόπουλος ή Alexios Fotopoulos-b, ή Alexios Fotopoulos ή  6977349766, θα σας έρχονται ε εξοδα αποστολής δωρεάν και με έκπτωση.

 

 • Μπορείτε να αυτοθεραπευτείτε  σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα  στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αυπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε και ιδίως του καρκίνου θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε). Στο σεμινάριο θα έχετε όλοι την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αιτία των προβλημάτων σας, αλλά και να δείτε πρακτικά τον τρόπο που θα απαλλαγείτε από αυτά. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ένα σημαντικό μέρος των σεμιναρίων, βέβαια το καλύτερο είναι να είστε εκεί για να βιώσετε και να μυηθείτε στην αγάπη. να γεμίσετε φως, όπου για πρώτη φορά θα βλέπετε πως εφαρμόζονται πρακτικά όσα λέω στα βιβλία μου αλλά και θα βλέπετε τις μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετέχουν στα σεμινάρια το πως αλλάζουν τη ζωή τους, το πως απαλλάσσονται από πόνους ή προβλήματα που έχουν, εφαρμόζοντας αυτά που γράφω στα βιβλία μου.

 

 • Αλλά και στα παρακάτω σεμινάρια βλέπετε στην πράξη πως απαλευθερωνόμαστε από τα αρνητικά συναισθηματα, πως ξεμπλοκάρουμε του μεσημβρινούς μας και αυτο θεραπεύομαστε. www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/περιστατικά-αυτοθεραπειας-στα-σεμινάρια-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα.www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικό-σεμιναριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα-Ηράκλειο-Κρήτης-Μαίος-2015

  www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικο-σεμιναριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα-Θεσσαλονίκη-Μάρτιος-2015
  www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικο-σεμινάριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-θαύμα-Δήμος-Βριλήσσιων-1ο-μέρος
  www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικο-σεμινάριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-θαύμα-Δήμος-Βριλήσσιων-2ο-μέρος
  www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria
  http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia.

 • ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

   

  Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

   

  Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

   

  Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

   

  Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

   

  Αλέξης Φωτόπουλος

   

  Συγγραφέας – Spiritual Healer

   

  Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  ,

   

  Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

   

  Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

   

  Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

   

  ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

   

  Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

   

 • Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

 

 

πως οι σκέψεις γίνονται πραγματικότητα
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας