Το κλειδί για να έχουμε πλήρη υγεία, ευτυχία και αφθονία στη ζωή μας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Τα αρνητικά μας συναισθήματα είναι η κύρια αιτία όλων των ασθενειών, της φτώχειας και της μιζέριας που βιώνουμε στη ζωή μας. Θέτουν σε συναγερμό τον ερπετοειδή μας εγκέφαλο με αποτέλεσμα την έγκριση όλων των ορμονών του σώματος μας, που προκαλούν την έγκριση χημικών ουσιών όπως της αδρεναλίνης, της κορτιζόλης, της υπερβολικής χοληστερίνης και ινσουλίνης, οι οποίες καταστρέφουν τα κυριότερα όργανα του σώματος μας και τα αιμοφόρα αγγεία μας. Επίσης ο συναγερμός αυτός απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό και το πεπτικό μας σύστημα. Διαμέσου δε του τσάκρα της καρδιάς παραπλανά το ανοσοποιητικό μας σύστημα και προκαλεί όλες τις αυτοάνοσες ασθένειες. Όταν τα αρνητικά συναισθήματα είναι ισχυρά, παγιδεύονται μόνιμα στο σώμα μας σε συγκεκριμένα όργανα, ανάλογα με το συναίσθημα (η αρνητική ενέργεια μαζεύεται μέσα μας, στο σώμα μας, στα όργανά μας: ο θυμός στο συκώτι – χολή, η θλίψη πνεύμονας – παχύ έντερο, ο φόβος στα νεφρά – ουροδόχος κύστη, συγκεντρώνεται επίσης στους μεσημβρινούς, μπλοκάρει τα ενεργειακά κέντρα) και προκαλούν κατώτερες δονήσεις που έλκουν αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή μας., αλλά το κυριότερο δημιουργεί και τρέφει σκεπτομορφές.

Ο φόβος είναι η απουσία Θεού, είναι η έλλειψη φωτός η έλλειψη αγάπης. Το κύριο πρόβλημα που μας δημιουργούν τα αρνητικά συναισθήματα είναι ότι μας μπλοκάρουν την ικανότητα να αγαπάμε και να συγχωρούμε. Η ικανότητα να αγαπάμε, είναι η ικανότητα που μας δίνει τα πάντα. Για αυτό ο Κύριος μας δίδαξε να αγαπάμε και να συγχωρούμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Η αγάπη είναι το φως, ο Θεός, τα πάντα, όταν αγαπάμε μπαίνουμε στο ενεργειακό επίπεδο του Θεού και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα πάντα σε ένα υποατομικό επίπεδο που δεν αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, είναι άμορφη ενέργεια, η ενέργεια αυτή διακατέχεται από μια άπειρη νοημοσύνη και αγάπη, αυτή την άπειρη ενέργεια την αποκαλούμε Θεό και όταν συνδεθούμε μαζί της μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δονούμαστε κι εμείς στη συχνότητα της αγάπης και για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουμε ανοιχτή την καρδιά μας.

Aν έχεις αγάπη έχεις τα πάντα, (αγαπώ = άγω τα πάντα, δηλαδή κάνω τα πάντα) η αγάπη θεραπεύει τα πάντα, αλλά και η έλλειψη της δημιουργεί όλες τις ασθένειες ακόμη και τον καρκίνο. Η αγάπη είναι μέσα μας, μέσα στη καρδιά μας, που αν είναι ανοιχτή και επικοινωνεί με την Πηγή της, διακατέχεται πάντα από άπειρη αγάπη. Για να είναι ανοιχτή η καρδιά μας πρέπει να απαλλαγούμε από τα αρνητικά μας συναισθήματα, να συγχωρέσουμε τους πάντες και τα πάντα και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και σε όλα τα όντα του σύμπαντος. Όταν ακούμε την καρδιά μας, διακατεχόμαστε από το αίσθημα της αγάπης, τότε πετάμε και η ζωή μας είναι μια γιορτή. Τα πάντα εξαρτώνται από την αγάπη που έχουμε για τον εαυτόν μας.

Τι είναι αυτή η αγάπη; Η αγάπη για τον εαυτό μας δεν είναι εγωισμός, δεν είναι αλαζονεία ή ματαιοδοξία. Αγάπη για τον εαυτό μας και για την ψυχή μας, την Πηγή μας που είναι ο πραγματικός εαυτός μας, είναι το αίσθημα της ευγνωμοσύνης, για ότι κι όποιον υπάρχει γύρω μας.

Η πύλη από την οποία επιτυγχάνεται η πρόσβαση στην Πηγή μας, την Πηγή της αφθονίας, της υγείας, της χαράς των τέλειων σχέσεων, είναι μία και είναι η καρδιά μας, μόνο όταν μέσα μας, μέσα στην καρδιά μας, βιώνουμε την αγάπη, σημαίνει ότι βιώνουμε την παρουσία του Θεού μέσα μας. Η αγάπη είναι ο Θεός και όποιος μένει στην αγάπη μένει στον Θεό και ο Θεός μένει σε αυτόν, βιώνουμε ότι έχουμε τη δύναμη του ωκεανού μέσα μας ( όταν είμαστε ξεκομμένοι από την Πηγή μας, δεν είμαστε παρά μια σταγόνα, αλλά όταν είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας ενωνόμαστε με τον ωκεανό και έχουμε τη δύναμη του), τη δύναμη να κάνουμε τα πάντα, σημαίνει ότι είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή της αφθονίας, της υγείας, των ευτυχισμένων σχέσεων, της χαράς, της ομορφιάς.

Η αγάπη είναι η δύναμη που μεταμορφώνει την κοσμική ενέργεια και μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε θαύματα, Η συχνότητα, η δόνηση της αγάπης μας δίνει την πρόσβαση στην άπειρη ενέργεια και νοημοσύνη που κυβερνά και περιέχει τα πάντα στο συμπάν την οποία αποκαλούμε Θεό. Μόνο όταν διακατεχόμαστε από αγάπη θα νιώθουμε χαρά και ευτυχία, είναι ξεκάθαρο και τελεσίδικο. Αγάπη νιώθουμε όταν είμαστε ταπεινοί, όταν βλέπουμε στο πρόσωπο κάθε συνανθρώπου μας το πρόσωπο του Θεού, το πρόσωπο του Κύριου.

Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να έχουμε ανοιχτή την καρδιά μας, αλλά για να είναι η καρδιά μας ανοιχτή θα πρέπει να έχουμε απελευθερωθεί από τα αρνητικά συναισθήματα να είναι ανοιχτό το κέντρο της καρδιάς μας. Πρέπει να καθαρίσουμε την καρδιά μας από φόβο, το φόβο απόρριψης, το θυμό που δημιουργεί αυτός ο φόβος, την κριτική, την πίκρα, την αυτό-λύπηση, τότε θα γεμίσουμε από θεϊκή αγάπη προς όλους. Η επιτυχία πάντα εξαρτάται πάντα από τη συνειδησιακή μας κατάσταση.

Ο Κύριος, όλοι οι μεγάλοι προφήτες, οι Σοφοί, οι αρχαίοι Έλληνες, οι επιστήμονες, οι κβαντικοί φυσικοί λένε τα ίδια πράγματα: ότι όλες οι ασθένειες προέρχονται από αρνητικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα, ενώ πραγματικά είμαστε πλάσματα του Θεού και για να συνδεθούμε μαζί Του, η καρδιά μας πρέπει να είναι ανοιχτή και γεμάτη αγάπη. Όλοι έχουν καταλήξει ότι όταν σκεπτόμαστε ή μιλάμε αρνητικά κάνουμε άπειρο κακό στον εαυτό μας και τους άλλους, δίνουμε εντολή στο υποσυνείδητο να φέρει σε πέρας την σκέψη μας αυτές.

Το κλειδί για να έχουμε τα πάντα είναι να φερόμαστε σαν ήδη να τα έχουμε, να είμαστε ευγνώμονες εκ των προτέρων. Πριν αναστήσει τον Λάζαρο ο Κύριος ευχαρίστησε τον Πατέρα Του (Ὁ δὲ Ἰησοῦς ἦρε τοὺς ὀφθαλμοὺς ἄνω καὶ εἶπε· πάτερ, εὐχαριστῶ σοι ὅτι ἤκουσάς μου).

Μόνο όταν αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη τότε μας έρχονται όλα, το κλειδί είναι ότι όταν ευχαριστούμε, όταν είμαστε ευγνώμονες εκπέμπουμε αγάπη. Τα πράγματα είναι απλά όταν δονούμαστε σε υψηλές συχνότητες του φωτός της αγάπης η συνειδητότητα μας είναι αναβαθμισμένη, συνδεόμαστε με την Πηγή των πάντων, έλκουμε τα πάντα, τα πάντα πηγαίνουν καλά. Όλα στον κόσμο είναι ενωμένα, αυτό το πεδίο ενέργειας έχει άπειρη νοημοσύνη, η νοημοσύνη αυτή ανταποκρίνεται άμεσα στα συναισθήματα μας. Με τα συναισθήματα μας μιλάμε στις δυνάμεις της δημιουργίας τις δυνάμεις του Θεού. Τα πάντα είναι αντίδραση του πεδίου ενέργειας στις σκέψεις μας τα συναισθήματα μας στα πιστεύω μας.

Είμαι ευγνώμων για ότι μου έχει δοθεί, ευχαριστώ το Θεό για ότι βοήθεια σας προσφέρω, ευχαριστώ το Θεό που είστε καλύτερα πριν καν σας κάνω οποιαδήποτε θεραπεία. Η ευγνωμοσύνη μας φέρνει οτιδήποτε θέλουμε αρκεί να νιώσουμε ευγνωμοσύνη για αυτό που θέλουμε να μας έλθει.

Είμαστε όλοι Ένα, ότι δίνουμε στον εαυτόν μας το δίνουμε στους άλλους. Αν αγαπάμε τους άλλους, τότε θα μας αγαπάνε όλοι, αυτό συμβαίνει με μένα αγαπώ όλους, προσφέρω στους πάντες και τα πάντα και λαμβάνω από όλους αγάπη. Ότι δίνεται στους άλλους σας επιστρέφεται πολλαπλάσιο, ιδίως αν προσφέρεται ανιδιοτελώς, την αγάπη και την ικανοποίηση που λαμβάνω στο τέλος του σεμιναρίου δεν την νιώθω σε καμία άλλη περίσταση.

Το κλειδί των πάντων είναι η αγάπη, η συχνότητα που δονείται η Πηγή μας που δημιουργήθηκαν τα πάντα, όταν αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη εκπέμπουμε αγάπη. Όταν νιώθουμε ευγνωμοσύνη αμέσως νιώθουμε αγάπη και τι σημαίνει αυτό; εξαφανίζονται αμέσως τα αρνητικά συναισθήματα, όταν ανάβει το φως το σκοτάδι που είναι τα αρνητικά συναισθήματα εξαφανίζεται.

Είδαμε ότι το κλειδί για να πετύχουμε τα πάντα είναι η αγάπη αλλά πρέπει να συνοδεύεται από πίστη και συγχώρεση. Για να έχουμε πρόσβαση στην άπειρη Πηγή δυνατοτήτων πρέπει να διακατεχόμαστε από αγάπη, για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να έχουμε συγχωρήσει τον εαυτόν μας τους πάντες και τα πάντα, να πιστεύουμε ότι αυτό που ζητάμε έχει γίνει ήδη πραγματικότητα και να ευχαριστούμε το Θεό για αυτό. Ο Κύριος τα είχε ξεκαθαρίσει όλα αυτά: «Όλα όσα ζητάτε όταν προσεύχεστε, να πιστεύετε ότι θα τα λάβετε, και θα σας δοθούν. Κι όταν στέκεστε να προσευχηθείτε να συγχωρείτε αν έχετε κάτι εναντίον οποιουδήποτε, ώστε κι ο ουράνιος Πατέρας σας να συγχωρήσει τα παραπτώματα σας. Εάν όμως εσείς δεν συγχωρείτε ούτε κι ο ουράνιος Πατέρας σας θα συγχωρήσει τα δικά σας παραπτώματα».

Μην παραπονιέστε, ευχαριστείτε το Θεό για ότι σας συμβαίνει, είτε είναι καλό, είτε είναι κακό. Όταν ευχαριστείτε φεύγετε από το σκοτάδι. Όταν παραπονιέστε μπαίνετε στο σκοτάδι, στη μιζέρια και βάζετε σε συναγερμό τον οργανισμό μας.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας