Πως αγαπάμε τον εαυτό μας.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

pos-agapame-ton-eauto-mas

Όταν αγαπάμε τον εαυτό μας έχουμε τα πάντα. Πως όμως αγαπάμε τον εαυτό μας;

Περίληψη: Αγαπάμε τον εαυτό μας, όταν έχουμε απενεργοποιήσει τα αρνητικά μας συναισθήματα, έχουμε συγχωρήσει τους πάντες και τα πάντα. Η αγάπη είναι μέσα στην καρδιά μας, ξυπνά μέσα μας όταν βλέπουμε την αγάπη χωρίς όρους στα μάτια των γονιών μας, εκεί βλέπουμε τον καθρέφτη του εαυτού μας και τον αγαπάμε. Δυστυχώς οι περισσότεροι γονείς δίνουν αγάπη με όρους θεωρούν τα παιδιά τους κτήμα τους. Όλοι που αρρωσταίνετε, που παθαίνετε κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, ανασφάλειες, δεν έχετε πάρει αγάπη χωρίς όρους και δεν έχει ξυπνήσει το δυναμικό της άπειρης αγάπης που μας έχει προικίσει ο Δημιουργός. Όταν μικροί δεν λάβουμε αγάπη χωρίς όρους, συμβαίνει αυτό που παθαίνουν οι μπαταρίες όταν δεν τις φορτίσουμε το διάστημα που χρειάζεται την πρώτη φορά, κάθε φορά που τις επαναφορτίζουμε θα φορτίζουμε έως εκεί που τις φορτίσαμε την πρώτη φορά ελλιπώς. Η έλλειψη αυτή της αγάπης σας γεμίζει πόνο, φόβο, σκοτάδι αρνητικά συναισθήματα. Είμαι εδώ με τα βιβλία μου, την ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr, τις εκπομπές μου, τα δωρεάν σεμινάρια μου, να σας βοηθήσω να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να σας βοηθήσω να ανοίξετε την καρδιά σας και να βιώσετε όλο το δυναμικό της αγάπης που σας έχει προικίσει ο Δημιουργός σας. Βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να δίνει αγάπη χωρίς όρους. ¨Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε όλο τον κόσμο δικό σας. Είμαι δίπλα σας.

Ανάλυση: Η αγάπη μας φέρνει τα πάντα, πως  όμως  ανοίγουμε την καρδιά μας για ν’ αγαπάμε

Όταν προσφέρουμε την αγάπη μας στον κόσμο, τα πάντα θα αλλάξουν, το πρόβλημα είναι ότι με τα αρνητικά συναισθήματα που μας κυριαρχούν έχουμε χάσει τη δυνατότητα να αγαπάμε και να μας αγαπούν το στοίχημα πλέον για μένα είναι να  βοηθήσω τον κόσμο να βρει τη δυνατότητα αυτή, να ανοίξει την καρδιά του να μπορεί να δώσει και να μπορεί να δεχτεί αγάπη  και τότε όλοι θα πετάξουμε.

Η Αγάπη για το  για τον εαυτό  μας δεν είναι εγωισμός, δεν είναι αλαζονεία ή ματαιοδοξία. Αγάπη για τον εαυτό μας και για την ψυχή μας, την  Πηγή μας που είναι ο πραγματικός εαυτός μας,  είναι  το αίσθημα της ευγνωμοσύνης, για ότι κι όποιον υπάρχει γύρω μας.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η ενέργεια της αγάπης, όπως και η ενέργεια του φόβου  μας επιστρέφεται πάντα. Το μυστικό να τα έχουμε όλα  και  να αισθανόμαστε τέλεια, είναι να διακατεχόμαστε από αγάπη, κάθε στιγμή, ότι και να κάνουμε, όπου και να πηγαίνουμε, σε όποια κατάσταση και να βρισκόμαστε, είναι να διακατεχόμαστε από αγάπη. 

 

Που βρίσκεται η αγάπη;

Ο βαθύτερος εαυτός μας  εδρεύει στην καρδιά μας. Εκεί είναι η Πηγή της αγάπης μας, η Πηγή της δύναμης μας.  Επικεντρωθείτε στην καρδιά σας και όχι στο νου μας, ο νους δεν έχει δύναμη μπορεί να μας καταστρέψει όταν κάνουμε αρνητικές σκέψεις, καταλήγουμε ότι όλα είναι μαύρα, απομακρυνόμαστε από την Πηγή μας,  στην καρδιά μας είναι η δύναμη. Επικεντρωνόμαστε στην καρδιά μας, όταν δεν σκεπτόμαστε τον εαυτό μας, αλλά τους άλλους, όταν προσφέρουμε. Αγαπάμε τον εαυτόν μας όταν βλέπουμε την αγάπη χωρίς όρους στα μάτια του άλλου.

Η αγάπη  είναι η μόνη πραγματικότητα που υπάρχει. Η ενέργεια που παίρνουμε από την αγάπη για τον εαυτό μας, μας  δίνει τεράστια δύναμη. Τα πάντα ξεκινούν από την αγάπη που  δείχνουμε στον εαυτό μας.   Η πράξη της αγάπης είναι μια διαδικασία που υπάρχει και πάντα ξεκινά από την αγάπη που υπάρχει μέσα μας. Εκεί ξεκινούν και τελειώνουν τα πάντα. Αν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας δεν μπορούμε να αγαπήσουμε κανένα, χρειαζόμαστε ξύπνημα.

Έτσι λοιπόν είναι η καρδιά, η ψυχή του ανθρώπου, είναι η πηγή της αγάπης του.

Η Αγάπη για το  για τον εαυτό  μας δεν είναι εγωισμός, δεν είναι αλαζονεία ή ματαιοδοξία. Αγάπη για τον εαυτό μας και για την ψυχή μας, την  Πηγή μας που είναι ο πραγματικός εαυτός μας,  είναι  το αίσθημα της ευγνωμοσύνης, για ότι κι όποιον υπάρχει γύρω μας.

Η ενέργεια της αγάπης, όπως και η ενέργεια του φόβου  μας επιστρέφεται πάντα.

Οι άλλοι γύρω μας, πάντα είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων που έχουμε μέσα μας, τα οποία είτε το αντιλαμβανόμαστε  τα βγάζουμε προς τους άλλους και τα οποία πάντα μας επιστρέφουν.  Όταν αγαπάμε τους άλλους, οι άλλοι μας αγαπούν. Όταν δεν αγαπάμε  τον εαυτό μας, τότε δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον σύντροφο μας , αλλά και κανένα, η αγάπη μας είναι κτητική, ζηλεύουμε με το παραμικρό, θέλουμε  τον άλλο κτήμα μας,  θέλουμε να τον ελέγχουμε συνεχώς, διότι φοβόμαστε ότι θα τον χάσουμε. Όταν δεν υπάρχει  το φως που είναι η πραγματική αγάπη,  υπάρχει  ο φόβος, υπάρχει το σκοτάδι.

 

Χρειάζεται ν’ ανοίξουμε την καρδιά μας, να συγχωρήσουμε όσους μας προξένησαν κακό, για να έχουμε πάλι την δυνατότητα να συνεχίζουμε ν’ αγαπάμε τους συνανθρώπους μας. Με κλειστή την καρδιά μας, μπλοκάρουμε τη ροή της ενέργειας μέσα μας, και αποτυγχάνουμε οποιαδήποτε προκοπή. Διακόπτουμε άμεσα την ροή της αφθονίας του Σύμπαντος που έρχεται προς το μέρος μας.

Η αγνότερη και η ανώτερη μορφή αγάπης, είναι αυτή που προσφέρουμε χωρίς καμία υστεροβουλία στους συνανθρώπους μας. Τότε  η καρδιά μας πλημμυρίζει από ένα άπειρο κύμα αγάπης. Τότε συμβαίνει το εξής θαύμα με το άνοιγμα αυτό της καρδιάς μας, ερχόμαστε σ’ επαφή με την Άπειρη Δύναμη του Σύμπαντος, όπου κάθε σκέψη μας και αγνή επιθυμία μας  μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ο σκοπός της ύπαρξης του ανθρώπου είναι, να ικανοποιήσει και να εξελίξει την ψυχή του στη γη (αυτό δίδασκε συνεχώς κι ο Σωκράτης). Σύμφωνα με το Σωκράτη η ικανοποίηση της ψυχής είναι ο μοναδικός σκοπός της ψυχής μας

 

Όταν καθαρίζουμε το σώμα μας  καθαρίζουμε τη ζωή μας.  Το σώμα μας είναι το μέρος που αποθηκεύονται όλα τα αρνητικά συναισθήματα, είναι το μέρος που ρίχνουμε τα συναισθηματικά και ενεργειακά σκουπίδια μας. Όταν αυτός γεμίσει πρέπει να τον αδειάσουμε διότι αν γεμίσει τότε ξεχειλίσει και όπως ένας κύριο που ήλθε την προηγούμενη εβδομάδα  ήταν γεμάτος αρνητικά συναισθήματα και είχε παντού στο σώμα του φαγούρα.

Η ουσία των πάντων είναι ότι η αγάπη ως προσωπικό συναίσθημα μετατρέπεται σε κοσμική ενέργεια. Το κύριο πρόβλημα που μας δημιουργούν τα αρνητικά  συναισθήματα είναι Κλείνουν την καρδιά μας, κλείνουν τη Δύναμη μας,  μας μπλοκάρουν την ικανότητα να αγαπάμε και να συγχωρούμε.  Η ικανότητα να αγαπάμε, είναι η ικανότητα  μας δίνει τα πάντα. Για αυτό ο Κύριος μας δίδαξε να αγαπάμε και να συγχωρούμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Όλοι βρισκόμαστε μέσα στο ενεργειακό πεδίο της αγάπης, το θέμα είναι ότι δεν το συνειδητοποιούμε (αυτός που κάνει θαύματα είναι πλήρως συνειδητοποιημένος ότι είναι λουσμένος στο φως και νοιώθει έντονη αγάπη, βρίσκεται  ολοκληρωτικά στο ενεργειακό του Θεού της Πηγής), τα αρνητικά συναισθήματα με βάση το φόβο που αναπτύσσονται μέσα μας,  μπλοκάρουν, εμποδίζουν  την αντίληψη  της αγάπης.

Με την ενεργειακή θεραπεία αδειάζουμε την αρνητική ενέργεια, τα σκουπίδια που συσσωρεύονται στο αιθερικό μας σώμα και κατ’ αυτό τον τρόπο βοηθάμε το σώμα μας να αυτοθεραπευτεί.

 

Οι μεγάλοι νομπελίστες καθηγητές κβαντικής φυσικής μας λένε ότι τα πάντα είναι ενέργεια, η  οποία δονείται, πάλλεται σε συγκεκριμένες συχνότητες. Η συνείδηση, η συνειδητότητά μας καθορίζει τις συχνότητες στις οποίες παλλόμαστε. Η συνειδητότητά μας  είναι ο τρόπος που συνειδητοποιούμε, που βλέπουμε, που μεταφράζουμε, που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητά μας και δημιουργείται βασικά από τις σκέψεις  μας, ενεργοποιείται από τα συναισθήματά μας  και την εστίαση της προσοχής και της συνείδησής μας.

Τα πάντα  εξαρτώνται από την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας. Τα κύτταρά μας αφουγκράζονται τις σκέψεις μας, αν θεωρούμε τον εαυτό μας σημαντικό, τότε θα προσέξουμε τη διατροφή μας, θα γυμναστούμε, θα έχουμε θετικά συναισθήματα και τέλος  κάνοντας όλα αυτά θα έχουμε μια τέλεια υγεία.

 

Πως αγαπάμε τον εαυτό μας

Αν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τους άλλους. Αλλά αυτό δεν γίνεται  με λόγια αλλά με έργα. Χρειάζεται δουλειά για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και θεωρώ ότι η κύρια αποστολή μου είναι να κάνω όλους τους ανθρώπους να αγαπήσουν τον εαυτό τους. Όλα αυτά που λέω στις εκπομπές μου, στα βιβλία μου, στα σεμινάρια μου, στα άρθρα μου σε αυτό επικεντρώνεται. Υπάρχουν  λίγοι άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τον εαυτό τους, σκοπός μου είναι να  αφυπνίσω τους ανθρώπους, μόνο όταν αφυπνιστούν γεμίσουν φως αγαπούν τον εαυτό τους. Με την αγάπη χωρίς όρους που εκπέμπω, στο πρόσωπο μου βλέπουν τον καθρέφτη του εαυτού τους και τον αγαπούν. Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου στα σεμινάρια που κάνω αισθάνονται την ενότητα την αγάπη του Πατέρα και γεμίζουν αγάπη, αγαπούν τον εαυτό τους.

 

Tι είναι όμως αγάπη;

Σε καμία περίπτωση η ερωτική, που τις περισσότερες είναι με όρους και είναι του εγώ. Αγάπη σημαίνει ταπείνωση σβήσιμο του εγώ, αγάπη σημαίνει να επικεντρώνομαι στο καλό των άλλων και όχι στο προσωπικό μου συμφέρον. Εδώ είναι το μυστικό όσο πιο πολύ προσφέρω στους άλλους τόσο πιο ευτυχισμένος είμαι και τόσο πιο πολλά κερδίζω. Αυτό μας το είπε ο Κύριος που μας είπε όταν αγαπάτε τους εχθρούς σας, ο Πατέρας θα σας ανταμείψει πολύ περισσότερο, διότι αν καταφέρετε να αγαπάτε τους εχθρούς σας τότε η καρδιά σας ανοίγει διάπλατα, δονείστε σε συχνότητες πάνω από 500 παλμούς το δευτερόλεπτο και  τότε μπορείτε να αυτοθεραπευτείτε και να βοηθήσετε κάθε άνθρωπο να αυτοθεραπευτεί, έλκετε τέλειες σχέσεις ευτυχία, αρμονία.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι τα πάντα είναι άμορφη ενέργεια που αποκαλούμε Θεό, του οποίου η βασική ουσία είναι η αγάπη.  Όταν διακατεχόμαστε από αγάπη, η αγάπη αυτή μετατρέπεται σε κοσμική ενέργεια που μπορεί να κάνει τα πάντα. Ο φόβος μας εμποδίζει να βιώσουμε το Εγώ Ειμί, να γίνουμε δημιουργοί. Όταν βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση,  αυτό σημαίνει ότι η γνώση μας για το Θεό είναι προς το παρών ελλιπής και όταν βελτιώνονται τα πράγματα σημαίνει  ότι η γνώση μας για το Θεό γίνεται σαφέστερη.

 Τα  πάντα λοιπόν εξαρτώνται  από την αγάπη που έχουμε στον εαυτό μας, κι αυτό εξαρτάται από το αν είναι ανοιχτή η καρδιά μας να δεχτεί, να πάρει και να δώσει αγάπη. Με όλα αυτά που προαναφέρω, μπορούμε να πάρουμε έναν άνθρωπο με κλειστή καρδιά, που δεν έχει αγάπη στον εαυτό του, να τον βοηθήσουμε (στην πράξη κι όχι στη θεωρία) ν’ ανοίξει την καρδιά του και να πετάξει από υγεία χαρά, αλλά εκπέμποντας αυτή την αγάπη να δημιουργήσει τέλειες σχέσεις.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από  το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

pos-agapame-ton-eauto-mas
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας