Tο μυστικό για να αυτοθεραπεύομαστε από κάθε ασθένεια. Αυτοθεραπεία της Αννίτας Μουρζάνη από καρκίνο, ενώ ήταν ετοιμοθάνατη.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Tο μυστικό για να αυτοθεραπεύομαστε από κάθε ασθένεια. Αυτοθεραπεία της Αννίτας Μουρζάνη από καρκίνο, ενώ ήταν ετοιμοθάνατη. 1Η αυτοθεραπεία από ολικό λεμφατικό καρκίνο της Anita Moorjani 

Η συγγραφέας  Anita Moorjani  που ζούσε το Hong Kong είχε λεμφατικό καρκίνο  σε όλο της το σώμα που ήταν σαν μπάλες λεμονιού και ήταν ετοιμοθάνατη,  τις έδωσαν μεγάλη ποσότητα μορφίνης και έπεσε σε κώμα όπου είχε επιθανάτια εμπειρία, μόλις γύρισε θεραπεύτηκε μέσα σε τέσσερις ημέρες διότι στην μεταθανάτια εμπειρία της είχε βιώσει αλλιώς σαν παντοδύναμο πνεύμα, η συνειδητότητα της είχε εξελιχθεί.

Η Anita Moorjani , γυρίζοντας στο σώμα με την επίγνωση του εαυτού της σαν πνεύμα , σαν αγάπη, έγινε αμέσως καλά, αυτό συμβαίνει σε όλους που έχουνε επιθανάτιες εμπειρίες η συνειδητότητα τους αλλάζει δραματικά και το ίδιο και η ζωή τους, διότι έχουν βιώσει πλήρως την πνευματική τους φύση.  Όλα αυτά η Anita Moorjani  έγραψε αυτά στο βιβλίο  Dying to Be Me.  Είχε επίγνωση για τα πάντα ακόμη και τη αισθανόταν ο αδελφός της όταν ερχόταν και ήταν στο αεροπλάνο. Όλα συνέβαιναν ταυτόχρονα  δεν υπήρχε χρόνος και είχε επίγνωση για τα πάντα τι αισθανόντουσαν οι άνθρωποι γύρω της.

https://www.youtube.com/watch?v=W8fAXSGwJhE το video που ομιλεί.

Τα πάντα είναι  άπειρες πιθανότητες. Έβλεπε ακόμη και το μέλλον, και έβλεπε ότι αν αποφάσιζε να γυρίσει πίσω τα αποτελέσματα από τα δείγματα που είχαν πάρει θα έδειχναν ότι τα όργανα της θα ξεκινούσαν να λειτουργούν, αν αποφάσιζε να μην γυρίσει τότε τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι όργανα τους είχαν καταστραφεί και δεν είχε καμία ελπίδα να ζήσει.

Ο πατέρας  της  Ινδός, που είχε πεθάνει την έπεισε να γυρίσει, από αυτόν αισθάνθηκε άπειρη αγάπη χωρίς όρους αγάπη, απόλυτη, καθαρή αγάπη χωρίς όρους αγάπη.  Τα λόγια της: «Ήμουν απεριόριστη μπορούσα να είμαι στο αεροπλάνο με τον αδελφό μου, όλος ο κόσμος ήταν για μένα ένα εύκολο να αγγίξω να έλθω σε επαφή με όλα».   Είχε 100% επίγνωση για τα πάντα όταν ήταν έξω από το σώμα της σαν να ήταν ένα με όλα.

Όλα για αυτήν ήταν ξεκάθαρα άρχισε να αγαπά  τον καρκίνο που ήταν η αιτία για να γνωρίσει τον εαυτόν της.

Συνεχίζει η Anita: « Όλοι είμαστε ένα είμαστε όλοι η ίδια ουσία, (unconditionallove) χωρίς όρους αγάπη. Κατάλαβα ότι δεν αγαπούσα τον εαυτόν μου, ζούσα μέσα στο φόβο, κατάλαβα γιατί έπαθα καρκίνο, δεν ήμουν ενήμερη ποίος ήταν ο πραγματικός εαυτός μου.

Προσπαθούσα συνεχώς να προσαρμοστώ   καταπιέζοντας τον εαυτό μου, προσπαθούσα να ευχαριστήσω τους άλλους πάντα έβαλα τον εαυτόν μου στο τέλος (αυτό μας γράφει σαν κύρια αιτία του στρες και ο Coldwell).

Φόβος απόρριψης, φόβος συνεχώς να προσαρμοστώ στην κουλτούρα μου. Συνειδητοποίησα ότι όλοι είμαστε τέλεια όντα γιατί να προσπαθούμε να γίνουμε κάτι άλλο από ότι είμαστε, είναι φυσικό μας να αισθανόμαστε τέλεια.

Νόμιζα ότι είναι εγωιστικό να αγαπάς τον εαυτό σου συνειδητοποίησα ότι μόνο όταν αγαπάς τον εαυτόν σου μπορείς να αγαπήσεις τους άλλους.

Αφού συνειδητοποίησα τι πραγματικά είμαι τότε το σώμα θα αντανακλούσε τα νέα μου πιστεύω και θα γινόμουν αμέσως καλά και έτσι έγινε.

Συνειδητοποίησα ότι είμαστε τέλεια όντα και έχουμε έλθει εδώ να εκφράσουμε τι πραγματικά είμαστε και υποχρέωση είναι να εκφράζουμε συνεχώς τον πραγματικό μας εαυτό, να αγαπάμε τον εαυτό μας, διότι αν δεν αγαπάμε τον εαυτόν μας δεν έχουμε τίποτα να δώσουμε στον άλλο, μόνο η αγάπη είναι το δόσιμο.

Συνειδητοποίησα τα πάντα ότι ο μόνος σκοπός του καθενός είναι να εκφράσει τον πραγματικό εαυτό που είναι η έκφραση της καθαρής ανιδιοτελής αγάπης.

Έμαθα ότι πρέπει να σταματώ το μυαλό μου πρέπει να πάψω να αντιπαλεύομαι τον εαυτό μου, τι μου φέρνει χαρά εκεί πρέπει να πάμε.

Χάνουμε τον εαυτό μας όταν κυριευόμαστε από εμμονή από φόβο για μια κατάσταση, η λύση είναι αγάπη χωρίς όρους. Συνεχώς έκρινα τον εαυτόν μου . Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να αγαπάς τον εαυτόν σου».

«Τι είναι πραγματικότητα; Τώρα η πραγματικότητα για μένα είναι διαφορετική πιστεύω ότι ο καρκίνος θεραπεύεται, θεωρώ ότι είναι ψευδαίσθηση η αρρώστια, η πραγματικότητα είναι ότι τα πάντα είναι δυνατά, τα πάντα συμβαίνουν ταυτόχρονα, υπάρχουν άπειρες πιθανότητες να συμβούν τα πάντα συμβαίνουν αυτά που εμείς  επικεντρώσουμε την συνειδητότητα μας.

Τα πάντα συμβαίνουν ταυτόχρονα αν ηρεμίσουμε, όλες οι πιθανότητες υπάρχουν για μας αρκεί να τις επιλέξουμε.

Είμαστε δημιουργοί, όταν φοβόμαστε οι σκέψεις μας έχουν κλειδώσει στο φόβο, πρέπει να κάνουμε πίσω, να κάνουμε, βρούμε κάτι που θα αλλάξει την κατάσταση  μας να φύγουμε από την κατάσταση του φόβου».

 Όταν βίωνε τον πραγματικό εαυτό της αισθανόταν ότι όλα είναι τέλεια όλα θα πάνε καλά, όλα συνέβαιναν ταυτόχρονα, κατανοούσε τα πάντα επικοινωνούσε με τα πάντα έβλεπε την ενότητα των πάντων, ένοιωθε άπειρη,  καθαρή χωρίς όρους αγάπη, ήταν σαν να ήταν απεριόριστη, ήταν παντού, μπορούσε να ακούει, να αντιλαμβάνεται τα πάντα.

Σε 4 ημέρες οι όγκοι είχαν υποχωρήσει κατά 60% σε δύο εβδομάδες εντελώς θεραπευμένη. ότι και να έχεις αγάπησε το μην το αντιπαλεύεις πάρε τα μαθήματα που σου δίνει, αντιμετώπισε το με αγάπη όχι με αντιπαλότητα όχι με φόβο.

Ο πατέρας της που είχε πεθάνει 10 χρόνια πριν και δεν τα πήγαιναν καλά τώρα ήταν μαζί της και της έδειχνε άπειρη αγάπη χωρίς όρους της είπε ότι δεν είναι ώρα της να φύγει αλλά παρ όλα αυτά είχε την δυνατότητα να επιλέξει.

Κρίνοντας την ιστορία της AnitaMoorjani  συνειδητοποιούμε  ότι αν καταλαβαίναμε τη δύναμη μας, θα αποθεραπευόμαστε άμεσα από όλες τις ασθένειες. Το άλφα και το ωμέγα για την αυτοθεραπεία μας από τον καρκίνο είναι  η στάση μας, η αγάπη, η ασφάλεια που αισθανόμαστε  μέσα μας, η αίσθηση της ενότητας που νοιώθουμε.

 Όλα τα προβλήματα που έχουμε οφείλονται στο ότι έχουμε λανθασμένες πεποιθήσεις όπως εσύ που πιστεύεις ότι δεν έχουμε έλθει εδώ για να ζούμε ευτυχισμένοι. Είμαστε εδώ για να είμαστε ευτυχισμένοι, είμαστε εδώ για να πετάξουμε. Μόνο όταν ακολουθούμε το θέλημα του εγώ μας, που είναι ενάντια στις Συμπαντικές αρχές, στις προδιαγραφές του Πατέρα οδηγούμαστε στο σκοτάδι, στην ταλαιπωρία.

Χρειάζεται να συγχωρήσουμε,  να   απαλλαγούμε από τις ενοχές, τις πίκρες, τις θλίψεις για το παρελθόν, αλλά και το φόβο για το μέλλον. Το παρελθόν και το μέλλον δεν υπάρχει το μόνο που υπάρχει είναι το παρών. Στο παρών μόνο μπορούμε να συνδεθούμε με την Πηγή και να έχουμε τα πάντα.

Χρειάζεται λοιπόν να συνειδητοποιήσετε ότι κάθε κριτική, σας βυθίζει αυτόματα στο σκοτάδι, σας πηγαίνει  στην σφαίρα του εγώ, στην κατάσταση συναγερμού κι όχι της γαλήνης που βιώνουμε όταν βρισκόσαστε στη σφαίρα  της ψυχής σας, του πραγματικού εαυτού σας. Συνειδητοποιήστε ότι είστε φως, είσαι ένα παντοδύναμο πνεύμα που το μόνο συναίσθημα που σας αξίζει είναι η αγάπη.

Είστε ψυχής και το ένδυμα της ψυχής είναι η αγάπη, η αγνότητα, η σοφία, η γαλήνη, η πληρότητα (ευτυχία), μόνο αυτά είναι τα συναισθήματα που βιώνουν τα πνεύματα και αυτά πρέπει να βιώνετε οτιδήποτε άλλο είναι ψέμα, είναι πλάνη, είναι σκοτάδι, έλλειψη φωτός που σας οδηγεί στην αρρώστια. Είμαι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθήσω να συνειδητοποιήσετε τον πραγματικό εαυτό σας, να ανακαλύψετε την άπειρη Πηγή της ζωής μέσα σας  Όταν σβήνουμε το εγώ μας, η άπειρη σοφία, ενέργεια, αγάπη του Πατέρα ρέει μέσα μας, εγώ αυτό νοιώθω συνεχώς και πετώ.

Κάποτε ένοιωθα όπως νοιώθουν οι περισσότεροι σήμερα, ανασφάλεια φόβο, μιζέρια, σκοπός της ζωής μου είναι να κάνω όλους τους ανθρώπους (όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλοι τη γη) να πετάξουν, να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να είναι συνεχώς ευτυχισμένοι, ότι είναι μπορούν να είναι πλημυρισμένοι από αγάπη και πληρότητα αρκεί να ανοίξουν την καρδιά τους, αρκεί να ακολουθούν τις προδιαγραφές, το θέλημα του Πατέρα για να μπορέσουν να επανασυνδεθούν μαζί του και να έχουν τα πάντα, διότι τότε θα είναι τα πάντα.

Με τα συναισθήματα μας μιλάμε στις δυνάμεις της δημιουργίας τις δυνάμεις του Θεού.

Τα πάντα  είναι αντίδραση του πεδίου ενέργειας στις σκέψεις μας, τα συναισθήματα μας, στα πιστεύω μας.

Όλα στον κόσμο είναι ενωμένα, αυτό το πεδίο ενέργειας  έχει άπειρη νοημοσύνη, η νοημοσύνη αυτή η οποία ανταποκρίνεται άμεσα στα συναισθήματα μας.

Η εμπειρία μας κάθε στιγμή είναι η προβολή, η έκφραση της νοητικής μας κατάστασης, της  συνειδητότητας μας. Τα προβλήματα έρχονται διότι έχουμε χαμηλή συνειδητότητα, όταν είμαστε γεμάτοι φόβο, θλίψη, θυμό, απογοήτευση μόνο άσχημα πράγματα  μπορούμε να έλκουμε  στη ζωή μας.

Άρα όταν δεν έχουμε αρμονία και δονούμαστε σε κατώτερες συχνότητες, είμαστε καταδικασμένοι να αρρωστήσουμε, αν όμως αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας, μεταφράζουμε θετικά, δεχόμαστε καλοπροαίρετα σαν μάθημα ότι κακό μας συμβαίνει, απενεργοποιήσουμε τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα που έχουμε συσσωρεύσει, τότε  απαλλασσόμαστε από τις ασθένειες και κάθε πρόβλημα τις ζωής μας.

 Είμαστε πνεύματα ψυχές γεμάτες φως, προορισμένοι  να βιώνουμε τη χαρά, την ευτυχία τη γαλήνη, όμως οι περισσότεροι διακατεχόμαστε από αρνητικές πεποιθήσεις οι οποίες μας εμποδίζουν να βιώσουμε τη θεικότητα μας, την απείρων δυνατοτήτων συνειδητότητα μας .

Τα πάντα στο σύμπαν είναι άπειρη ενέργεια, την οποία μπορούμε να διαμορφώσουμε σε ότι θελήσουμε. Υπάρχουν άπειρες πιθανότητες να συμβούν τα πάντα, συμβαίνει αυτό που εμείς θα επικεντρώσουμε τη συνείδηση μας  και θα πιστέψου με ότι αυτή είναι η πραγματικότητα μας.

Σας αναφέρω ένα διάλογο που είχα με την Airian  για να συνειδητοποιήσουμε καλύτερα την κατάσταση και πως μπορούμε να ξεφύγουμε  από κάθε αρνητική κατάσταση, από κάθε μπλοκάρισμα.

Να συνειδητοποιήσουμε πόσο λάθος είναι να πιστεύουμε ότι δεν έχουμε έλθει σε αυτή τη ζωή να ζήσουμε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, είναι λάθος να πιστεύουμε  ότι πρέπει να κρίνουμε  τους άλλους, ότι πρέπει να βιώνουμε δυστυχία επειδή ο κόσμος είναι έτσι. Τον κόσμο θα τον αλλάξουμε εμείς, αλλάζοντας τον εαυτόν μας όπως έκανα εγώ στον εαυτό μου και όπως έχω βοηθήσει και βοηθώ και θα βοηθώ χιλιάδες ανθρώπους να βρουν το δρόμο τους και να πετάξουν από υγεία και χαρά.

Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να πάψουμε να επικεντρώνουμε τη συνείδηση μας στα φθαρτά και τα ρέοντα (όπως λέει το τροπάριο του Αγίου μου)  και να επικεντρώσουμε τη συνείδηση μας στις αρετές, που είναι οι προδιαγραφές που έχει κατασκευάσει την ψυχή μας ο  Δημιουργός  μας.  Μόνο όταν συγχωρούμε, αγαπάμε, βοηθάμε τον εαυτό μας και τους άλλους πετάμε από υγεία και χαρά.

Airian: «Πρέπει να υπάρχει και μια μορφή κριτικής για τον πλησίον. δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγίων δυστυχώς. To  αντίθετο κυριαρχεί ουσιαστικά. και η αποδοχή του δεν προσφέρει κάτι θετικό ούτε στην γη, ούτε στο σύμπαν».

Απάντηση: Είναι μεγάλο λάθος να σκέπτεστε έτσι, όταν κρίνουμε τον άλλο κόβουμε την επαφή με την Πηγή μας, αυτόματα, είμαστε σαν το κλίμα που το κόβουν από την άμπελο και το ρίχνουν στην πυρά. χρειάζεται να παρακολουθήσετε καλά όλες τις εκπομπές μου και να έλθετε στα σεμινάρια μου, να γεμίσετε αγάπη, για να μπορέσετε να πετάξετε στη ζωή σας

Airian :  «Κύριε Φωτόπουλε, δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψη σας. δεν είμαστε όλοι από την ιδία Πηγή και σίγουρα δεν μπορώ και δεν θέλω να νοιώσω συμπόνια στην αρρώστια που κυριαρχεί τριγύρω. Επίσης δεν μπορώ να νοιώσω απόλυτη ευτυχία από την στιγμή που πλάσματα υποφέρουν καθημερινά σε αυτόν τον πλανήτη. δεν είμαστε εδώ για να περάσουμε καλά . Είμαστε εδώ για να μάθουμε και να αλλάξουμε ότι δεν είναι καλό. και σε προσωπικό επίπεδο άλλα κάποιοι και σε συλλογικό».

Απάντηση: Θα μπορέσετε να νοιώσετε απόλυτη ευτυχία, όταν γεμίσετε φως και αγάπη, τα πάντα είναι δονήσεις, όταν έλθετε κοντά μου, στα σεμινάρια μου,  θα το νοιώσετε, θα βιώσετε την απόλυτη ευτυχία, δεν είναι θέμα του νου, είναι θέμα τις καρδιάς, σας περιμένω για να σας βοηθήσω να οδηγηθείτε στο φως στην πραγματική άνοιξη, τότε θα καταλάβετε ότι τα πάντα είναι τέλεια, θα νοιώσετε μόνο αγάπη, θα βλέπετε τον άλλο άρρωστο και θα καταλαβαίνετε ότι αυτός ευθύνεται για την ασθένεια του. Η ασθένεια του ήλθε για να του διδάξει ότι πρέπει να μειώσει το εγώ του, να τον διδάξει να αγαπήσει τον εαυτό του και τους άλλους.

Εδώ είναι το μυστικό να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ψυχές, μπορούμε  να πετάξουμε, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, εμείς δημιουργούμε τα πάντα γύρω μας, αν αλλάξουμε εμείς αλλάζουν όλοι γύρω μας, αλλάζει το σώμα μας, αλλάζει η συμπεριφορά των άλλων απέναντι μας. Με το να αισθανόμαστε άσχημα με κάποιον  που είναι άρρωστος δίπλα μας, κατεβάζουμε αμέσως τις συχνότητες μας και δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε.

Στην ουσία η ζωή μας εξαρτάται από την ψυχή μας που είναι ο πραγματικός μας εαυτός, μόνο όταν η ψυχή μας είναι ικανοποιημένη είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι. Την ψυχή την ικανοποιεί η αγάπη, προς τον πλησίον, προς τον εχθρό μας. Η ψυχή μας λειτουργεί, τρέφεται μόνο όταν είμαστε στο παρών, όταν ο νους, το εγώ σας ταξιδεύει στο παρελθόν και στο μέλλον έχετε χάσει την επαφή με την ψυχή σας, η οποία σας εξασφαλίζει την πρόσβαση με την Πηγή σας, την Πηγή της ζωής, της αφθονίας.

Συνειδητοποιήστε ότι είσαστε  πνεύματα ψυχές γεμάτες φως που ο προορισμός σας είναι να πετάτε από υγεία και χαρά, αρκεί να έχετε ανοιχτή την καρδιά σας, που είναι ο εκφραστής της ψυχής σας, αρκεί να αγαπάτε και τους εχθρούς σας.  Συνειδητοποιείστε  ότι αρκεί ένα άνθρωπο να μην αγαπάτε για να διακόψετε την πρόσβαση με την Πηγή σας και να ξεραθείτε σαν το κλίμα που το κόβουν από την άμπελο.

Η ψυχή μας ικανοποιείτε, όταν ακολουθούμε τις προδιαγραφές, το θέλημα του Δημιουργού, άλλωστε ο Πατέρας βρίσκεται μέσα μας και εκφράζεται μέσα από μας.

Όταν εμείς θέλουμε να πάμε κόντρα στις οδηγίες, τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, όπως συμβαίνει και με κάθε συσκευή που δεν τηρούμε τις οδηγίες χρήσεις, καταστρέφουμε την ψυχική και την σωματική μας υγεία. Είναι τόσο απλά τα πράγματα αγαπητοί μου, για αυτό ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή και όχι τις δικές σας.

Είναι απλό, αλλά ελάχιστοι το καταλαβαίνουν, κρίνουν, μισούν τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους και στη συνέχεια διερωτώνται γιατί αρρωσταίνουν, γιατί δεν έχουν καλές σχέσεις με κανένα, γιατί ζουν μέσα στη φτώχεια. Η λύση είναι μια ακολουθήστε το θέλημα του κατασκευαστή, του Πατέρα αγαπήστε, συγχωρήστε, βοηθήστε. Είμαι πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσω να επανασυνδεθείτε με τον Πατέρα, ν’ ανακαλύψετε το φως μέσα μας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Όταν έρχεται στα δωρεάν σεμινάρια μου  ένας σε προχωρημένο  καρκίνο, και τον λυπηθώ, θα σημάνει ότι μειώνω τις δονήσεις μου από πάνω από 500 παλμούς το δευτερόλεπτο όταν είμαι λουσμένος στην αγάπη, σε 75 παλμούς που είναι η θλίψη, δεν μπορώ πλέον να τον βοηθήσω.

Το πρώτο που του ζητώ είναι να συνεχίσει την θεραπεία με τον γιατρό του, και στη συνεχεία  που έχω να κάνω είναι  να του  ζητήσω να μετανοήσει, δηλαδή να αλλάξει το νου του, να συνειδητοποιήσει ότι ο τρόπος που μετάφραζε τα γεγονότα, τον οδήγησαν  στην κατάσταση αυτή. Αφού μετανοήσει και συγχωρήσει τον εαυτό του, τους πάντες και τα πάντα, του δίνω φως (φωτόνια γεμάτα θετικές πληροφορίες που τον βοηθούν να συνειδητοποιήσει την ενότητα με τον Πατέρα), το οποίο τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το ανοσοποιητικό του σύστημα και να τον βοηθήσει στο θέμα του με τον καρκίνο.

Το σημαντικότερο όμως για την επανασύνδεση με την Πηγή του πρέπει να ακολουθήσει τα μυστήρια της θρησκείας του, που για μας είναι το μυστήριο της εξομολόγησης και της θείας κοινωνίας. Με το CD που περιέχεται στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» επαναπρογραμματίζει το υποσυνείδητο του. Το υποσυνείδητο έχει τεράστια δύναμη, διότι  χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, δίνει εντολές στο σώμα μας για να αρρωστήσει, για να έλξουμε το ενδιαφέρον των δικών μας επειδή νομίζουμε ότι μας απέρριψαν.

Όλες οι σοβαρές ασθένειες δημιουργούνται από το φόβο απόρριψης, όπου υποσυνείδητα ο νους μας δίνει την εντολή στο σώμα να αρρωστήσει, θα πρέπει να αλλάξουμε τον προγραμματισμό αυτό και σας δίνω όλα τα εργαλεία, για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά συναισθήματα και να επαναπρογραμματίσετε  το υποσυνείδητο σας. Στη συνέχεα ξεμπλοκάρω και όλους μεσημβρινούς για να επανακυκλοφορήσει η ενέργεια στο σώμα.

Τα πάντα ελέγχονται από την ψυχή μας, η οποία εκφράζεται από την καρδιά μας, αν η καρδιά μας έχει κλείσει, αν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα τότε η ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα μας μπλοκάρεται με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουν τα όργανα που αντιστοιχούν στα συναισθήματα αυτά.

Έχω γνωρίσει πολλές κυρίες που ξεκινούν με καρκίνο στο στήθος, από συναισθηματική απογοήτευση όταν τις απάτησε ο σύζυγός τους και στη συνέχεια επειδή βιώνουν απεριόριστο θυμό, ο καρκίνος κάνει μετάσταση στο συκώτι.

Στην ουσία δεν κάνει μετάσταση αλλά δημιουργείτε στο συκώτι, όταν βιώνουμε απεριόριστο θυμό, και δεν μπορούν τα κύτταρα του συκωτιού να ανταπεξέλθουν το θυμό αυτό, ασφυκτιούν πάνε να πεθάνουν, τότε  κάνουν την ηρωική έξοδο  και γίνονται καρκινογόνα, για να αποφύγουν το θάνατο (τα καρκινογόνα κύτταρα δεν πεθαίνουν ποτέ).

 

Tο μυστικό για να αυτοθεραπεύομαστε από κάθε ασθένεια. Αυτοθεραπεία της Αννίτας Μουρζάνη από καρκίνο, ενώ ήταν ετοιμοθάνατη. 2ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ από τα βιβλία μου Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων», Ο Δρόμος προς τη Θέωση.

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας