Πως πλησιάζουμε το Θεό, που είναι η Πηγή των πάντων

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

 

mia-zwi-gemath-fws

Όλο το μυστικό στη ζωή είναι να έχουμε σύνδεση με την Πηγή μας, τον Τριαδικό Θεό, τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα, διότι είμαστε συνδεδεμένοι λαμβάνουμε άπειρη δύναμη έμπνευση και αγάπη και πετάμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Πως όμως συνδεόμαστε; Αλλά και τι προβλήματα έχουμε αν είμαστε ξεκομμένοι από το Θεό;

 

O φόβος  που υποφέρουμε οι περισσότεροι και είναι η βασική αιτία όλων των ασθενειών,  σημαίνει ελλιπή πίστη, απουσία του Θεού, άγνοια της Αλήθειας. Η μόνη αλήθεια είναι ότι τα πάντα είναι άμορφη ενέργεια που αποκαλούμε Θεό, του οποίου η βασική ουσία είναι η αγάπη.  Όταν διακατεχόμαστε από αγάπη, η αγάπη αυτή μετατρέπεται σε κοσμική ενέργεια που μπορεί να κάνει τα πάντα. Ο φόβος μας εμποδίζει να βιώσουμε το Εγώ Ειμί, να γίνουμε δημιουργοί. Όταν βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση,  αυτό σημαίνει ότι η γνώση μας για το Θεό είναι προς το παρών ελλιπής και όταν βελτιώνονται τα πράγματα σημαίνει  ότι η γνώση μας για το θεό γίνεται σαφέστερη.

 

Αν αισθανόμαστε αποτυχημένοι, δυστυχισμένοι, άρρωστοι, αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπουμε  στην Παντοδύναμη αυτή  Δύναμη που αποκαλούμε Θεό να δράσει μέσα από μας. Είμαστε το μέσο  μέσω του οποίου ενεργεί η Πηγή μας, ο Θεός δρα μέσα από μας και θα είμαστε μόνο  πραγματικά ικανοποιημένοι όταν κάνουμε το θέλημα Του, δρούμε σύμφωνα με τις αρχές του με αγάπη, χαρά, ταπεινοφροσύνη, προσφέρουμε δημιουργούμε.  Αν κατακρίνουμε, μισούμε, βιώνουμε θλίψη, τότε είμαστε εκτός Θεού, εκτός των προδιαγραφών για τις οποίες μας έχει πλάσει ο Δημιουργός μας και αν δεν αλλάξουμε είμαστε καταδικασμένοι να ξεραθούμε ή να  καούμε όπως τα κλήματα που κόβονται από την άμπελο.   Μόνο λοιπόν όταν συνειδητοποιήσουμε   την πραγματική μας φύση είμαστε ευτυχισμένοι.  Λαμβάνουμε δύναμη από άπειρη αυτή συμπαντική συνειδητότητα,  ανάλογα με την εξέλιξη της συνειδητότητας μας, ανάλογα με τη Δύναμη που αποδίδουμε στην Πηγή μας.

 

«Κατά την πίστιν υμών γενηθήτω υμίν» μας λέγει ο Κύριος, σύμφωνα με την πίστη που έχουμε, σ’ αυτή την κλίμακα  εκπληρώνεται η επιθυμία μας. Δίνουμε δύναμη στο Θεό  όταν πιστεύουμε απόλυτα ότι αυτά που προσευχόμαστε θα γίνουν και ευχαριστούμε εκ των προτέρων.   

Επίσης  ο Κύριος μας λέει  όταν κάποιος δεν πιστεύει στο Εγώ Είμαι, δηλαδή στο Χριστό  που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο, δεν έχει κατανοήσει  τη σχέση  του με το Θεό  και θα πεθάνει δίχως να γνωρίσει τη λέξη της Δύναμης.                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Το άρθρο αυτό το έγραψα γιατί μου έκαναν εντύπωση τα  λόγια του Πέτρου «γιατί καις τον κόσμο, που τον στέλνεις στην κλασική θρησκεία», αυτό το έγραψε διότι προέτρεπα όλους να συμμετέχουν στα μυστήρια της εκκλησίας μας. 

Σκοπός  λοιπόν αυτού του άρθρου  είναι μερικοί φίλοι σαν τον Πέτρο να καταλάβουν, τι είναι Θεός και πως μπορούν να επανασυνδεθούν μαζί Του. 

 Μετά Χριστό όμως το Φως το έφερε ο Κύριος και μας το δίνει να το δούμε κάθε χρόνο στην Ανάσταση γεγονός που το αποδέχονται και το ασπάζονται όλες οι θρησκείες του κόσμου. Εγώ όμως, μυήθηκα (βαπτίστηκα χριστιανός), το Πνεύμα το Άγιο ήλθε μέσα μου με τη Βάπτιση και κάθε εβδομάδα συμμετέχω στα μυστήρια της εκκλησίας μου γιατί λαμβάνω δύναμη φώτιση να γράφω και να θεραπεύω. Κάθε άνθρωπος που έρχεται κοντά μου και τον ακουμπώ, η βρίσκεται κοντά μου χωρίς να τον ακουμπώ πετά, αλλάζει, προσκαλώ όλους να έλθετε. Κάθε φορά που πηγαίνω στην εκκλησία προσεύχομαι, τότε ξεφεύγω από την ύλη από τα γήινα, συνειδητοποιώ την πραγματική φύση μου φύση.

Άφησα  λοιπόν  την ψυχή μου να προσεγγίσει τα πάντα πήγα παντού στην Αίγυπτο,  στην Ινδία παντού. Δοκίμασα τα πάντα, συνειδητοποίησα ότι  ο Θεός είναι μέσα μας, ας τηρήσουμε τις εντολές του Κυρίου κι όλα θα μας δοθούν.

Αγαπητέ Πέτρο πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι ο άνθρωπος είναι ψυχή, τοπική και μη τοπική. Η μη τοπική ψυχή είναι ενωμένη με την Πηγή, αυτό το είχαν συνειδητοποιήσει όλοι οι λαοί και μάλιστα οι αρχαίοι Έλληνες. Χρησιμοποιούσαν τη μύηση και τα μυστήρια όπως εμείς χρησιμοποιούμε τη βάπτιση και τα μυστήρια. Σε προκαλώ αγαπητέ Πέτρο να έλθεις στα σεμινάρια μου και θα καταλάβεις βιωματικά πως εφαρμόζονται αυτά που λέω αποσπάσματα από το βιβλίο μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»:

 «Με τη μύηση οι μύστες εξουδετέρωναν κάθε γήινο-υλικό στοιχείο μέσα τους και κατ’ αυτό τον τρόπο ένιωθαν την επαφή τους, την ένωση τους με το Θεό. Η μύηση λοιπόν ήταν η ανώτερη εμπειρία που θα μπορούσε να ζήσει ο άνθρωπος.

Έλεγε για την Μύηση ο Συρέ «Η μύηση στον υπέρτατο βαθμό της είναι η άμεση επικοινωνία της ψυχής με το θεϊκό κόσμο. Το ιδεώδες (που δίδασκε ο Πλάτωνας) είναι μια ηθική, μια ποίηση, μια φιλοσοφία. Η μύηση είναι δράση, οραματισμός, υπέρτατη παρουσία της Αλήθειας». «Στο τέλος της τελετής της μύησης μια άγνωστη ευτυχία, μια υπεράνθρωπη ειρήνη κατέβαινε στις καρδιές των μυημένων. Ξαναβρίσκονταν όλοι μ’ αστραφτερή χαρά κι άφατη βεβαιότητα μέσα στον αγνό αιθέρα της παγκόσμιας ψυχής».

Στους Αιγυπτίους: Με την διαδικασία της μύησης ο πιστός αυτός θα έπρεπε να βιώσει την μεταμόρφωση του σε Όσιρη, να βιώσει δηλαδή την ενότητα του με το Θεό. Με τη διαδικασία της μύησης, ο πιστός εξαφάνιζε την γήινη φύση του και ξυπνούσε τον ανωτέρω εαυτό του. Δηλαδή εκμηδένιζε το εγώ του και αφύπνιζε την ψυχή του. Τα Ελευσίνια μυστήρια ήταν ένας άλλος τρόπος μύησης. Τα Ελευσίνια μυστήρια ήταν τελετές επηρεασμένες κατά πολύ από τις Αιγυπτιακές τελετές.

Όπου: 1ον ο μύθος της Περσεφόνης που κρατείται τους τέσσερις μήνες του χειμώνα από τον Πλούτωνα συμβόλιζε την ψυχή που κρατείτε από την ύλη, 2ον η μητέρα της Περσεφόνης η Θεά Δήμητρα αποτελούσε για τους μυημένους την Μητέρα των Ψυχών, το Ουράνιο Φως, την Θεία Διάνοια, και 3ον ο Διόνυσος συμβόλιζε το Θεϊκό Πνεύμα, το οποίο αναγεννάει τα πάντα.

Η όλη ιστορία της Δήμητρας και της κόρης της Περσεφόνης θέλει να δείξει την πορεία της Ψυχής, η οποία με την ενσάρκωση της ενώνεται με την ύλη, ταλαιπωρείτε, ξεχνιέται από τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούν να διακρίνουν την πραγματική τους φύση και στο τέλος με το θάνατο του σώματος η ψυχή βγαίνει στην επιφάνεια, έρχεται πάλι στην ουράνια, στην πνευματική της φύση.

Τα μυστήρια στον Χριστιανισμό.
Τα επτά μυστήρια στον Χριστιανισμό αντικατέστησαν τα μυστήρια των αρχαίων Ελλήνων και Αιγυπτίων. Με την βοήθεια των μυστηρίων όταν η συνειδητότητα μας περάσει τα επτά στάδια που προαναφέραμε γινόμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι άνθρωποι. Γ’ αυτό λέμε για κάποιον που είναι ευτυχισμένος ότι φθάνει στον έβδομο ουρανό. Με την νηστεία και την διαδικασία των μυστήριων η ψυχή εξαγνίζεται και ενδύεται με το σώμα του Χριστού:

• Με το Μυστήριο της Βάφτισης, ο πιστός λαμβάνει την Χάρη του Αγίου Πνεύματος και ενδύεται τον Χριστό, δηλαδή δονείται στις ανώτερες συχνότητες του Χριστού, εκδηλώνοντας αγάπη, ταπεινοφροσύνη, γενναιοδωρία, αλληλεγγύη.

 • Με το Μυστήριο της Εξομολόγησης, η Ψυχή του πιστού απαλλάσσεται απ’ όλες τις αμαρτίες, αλλά και τις κακές σκέψεις που έχει κάνει. Σβήνονται όλες οι αρνητικές πεποιθήσεις και είναι έτοιμος να ενδυθεί το πνεύμα του Χρίστου με το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.

 • Με μυστήριο της Θείας Κοινωνίας ο πιστός λαμβάνει την χάρη του Χριστού. Δηλαδή αφού καθαρισθεί με την μετάνοια και την εξομολόγηση, ο πιστός επαναπρογραμματίζεται, ενστερνίζεται όλες τις αρετές του Χριστού, γίνεται Χριστός».

Τώρα καθένας μπορεί να συμμετέχει στα μυστήρια της Θρησκείας του, αλλά πρέπει να το κάνει,  διαφορετικά ξεκόβεται από την Πηγή και για αυτόν συμβαίνει το ίδιο που συμβαίνει με το κλίμα που το κόβουν από την άμπελο είναι καταδικασμένο να ξεραθεί και να καεί.

  

H Πηγή των πάντων  είναι ο  Τριαδικός Θεός, ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα και δεν σας το λέει  αυτό «καμία θεούσα» έχω δοκιμάσει κι έχω δει τα πάντα στην ζωή μου, η Δύναμη, η ενέργεια, η έμπνευση και η φώτιση που νοιώθω όταν συνδέομαι με τον Κύριο δεν την νοιώθω ποτέ σε καμία άλλη στιγμή στη ζωή μου, αν καταλάβετε τη δύναμη του Κυρίου, την Δύναμη που λαμβάνετε όταν συμμετέχετε των αχράντων μυστηρίων του θα πετάξετε. Ειδικά μας βοηθά  να απαλλαγούμε από το παρελθόν το παρελθόν. Δεν έχουμε καταλάβει το πιο βασικό πράγμα  για τη ζωή μας: Το παρελθόν δεν υπάρχει, όμως εμείς ταυτιζόμενοι με το εγώ μας, το ρόλο που μας δόθηκε για να μπορέσουμε να αφυπνιστούμε να ενωθούμε με τον Πατέρα και πνιγόμαστε στο χωροχρόνο, χανόμαστε στην ομίχλη.

 Εμείς οι άνθρωποι κάνουμε ένα λάθος, πιστεύουμε  ότι το παρελθόν υπάρχει, αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος και το πληρώνουμε σε όλη μας τη ζωή με την καταστροφή της υγείας μας και των σχέσεων μας καθώς και την απώλεια της αφθονίας. Δεν έχουμε καταλάβει το πιο βασικό πράγμα  για τη ζωή μας: Το παρελθόν δεν υπάρχει, όμως εμείς ταυτιζόμενοι με το εγώ μας, το ρόλο που μας δόθηκε για να μπορέσουμε να αφυπνιστούμε να ενωθούμε με τον Πατέρα και πνιγόμαστε στο χωροχρόνο, χανόμαστε στην ομίχλη.

 Καταλάβετε επιτέλους τί είστε, αφυπνιστείτε και πετάξτε ξεχάστε το παρελθόν, επικεντρωθείτε στο τώρα.

Ο Ιησούς Χριστός το είχε κατανοήσει πλήρως και με την εξομολόγηση μας καθαρίζει από το παρελθόν και με την Θεία κοινωνία μας φωτίζει πάλι, κλείνει, επουλώνει κάθε πληγή τυ παρελθόντος.

 Ξυπνήστε, αφεθείτε στον Κύριο κι όλα τα προβλήματα σας θα λυθούν, αφεθείτε, τότε αυτόματα θα ηρεμήσετε, το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα ενεργοποιηθεί και θα νικήσει ακόμη και τον καρκίνο, τα πάντα. Είμαστε ψυχές και μόνο ο Κύριος που μας έφερε το φως μπορεί να μας οδηγήσει στο Φως στο Πατέρα, στην ευτυχία στη ζωή και για να μας τα δώσει όλα τι ζητά, να τηρούμε τις εντολές Του να ζούμε μέσα στις αρετές.

είμαι δίπλα σας

Είμαι στη διάθεση όλων να σας απαντήσω σε όλα σας τα ερωτήματα, ένα είναι γεγονός όσοι αρρωσταίνουν έχουν κόψει την σύνδεση τους με την Πηγή όποια και να είναι αυτή η Πηγή, είμαι πάντα στη διάθεση σας  (στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr  θα βρείτε δωρεάν τα πάντα) για να επανασυνδεθούμε όλη με την Πηγή των πάντων και να πετάξουμε από υγεία και χαρά.

 H Πηγή των πάντων  είναι ο  Κύριος και δεν σας το λέει  αυτό «καμία θεούσα» έχω δοκιμάσει κι έχω δει τα πάντα στην ζωή μου, η Δύναμη, η ενέργεια, η έμπνευση και η φώτιση που νοιώθω όταν συνδέομαι με τον Κύριο δεν την νοιώθω ποτέ σε καμία άλλη στιγμή στη ζωή μου, αν καταλάβετε τη δύναμη του Κυρίου, την Δύναμη που λαμβάνετε όταν συμμετέχετε των αχράντων μυστηρίων του θα πετάξετε.

 Ο Κύριος το είχε κατανοήσει πλήρως και με την εξομολόγηση μας καθαρίζει από το παρελθόν και με την Θεία κοινωνία μας φωτίζει πάλι, κλείνει, επουλώνει κάθε πληγή του παρελθόντος.

 Ξυπνήστε, αφεθείτε στον Κύριο κι όλα τα προβλήματα σας θα λυθούν, αφεθείτε, τότε αυτόματα θα ηρεμήσετε, το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα ενεργοποιηθεί και θα νικήσει ακόμη και τον καρκίνο, τα πάντα. Είμαστε ψυχές και μόνο ο Κύριος που μας έφερε το φως μπορεί να μας οδηγήσει στο Φως στο Πατέρα, στην ευτυχία στη ζωή και για να μας τα δώσει όλα τι ζητά, να τηρούμε τις εντολές Του να ζούμε μέσα στις αρετές.

O Κύριος μας δίνει ξεκάθαρες οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε για να έχουμε τα πάντα: υγεία, ευτυχία και αφθονία.

 O Κύριος μας λέγει κυρίως στο κατά Ματθαίον αλλά Είμαστε δημιουργοί όπως ο Πατέρας μας, η δουλειά μας λοιπόν είναι να δημιουργούμε και όχι να κρίνουμε, να θλιβόμαστε για το και σε άλλα ευαγγέλια τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε στη ζωή μας.

 «Πρώτα απ’ όλα να επιζήτητε τη βασιλεία του Θεού και την επικράτηση του θελήματος του και όλα αυτά θα ακολουθήσουν».

«Σας διαβεβαιώνω πως αν δεν αλλάξετε κι αν δεν γίνετε σαν παιδία (ταπεινοί και απλοί) δε θα μπείτε στη βασιλεία του Θεού. Όποιος λοιπόν ταπεινώσει τον εαυτό του σαν αυτό το παιδί, αυτός θα είναι ανώτερος στη βασιλεία του Θεού».

«Στη βασιλεία του Θεού δεν θα μπει όποιος μου λέει Κύριε, Κύριε αλλά όποιος κάνει το θέλημα του ουράνιου Πατέρα».

 

Το θέλημα του Θεού μας το εξηγεί ξεκάθαρα ο Κύριος κυρίως κατά Ματθαίον ευαγγέλιο:

“Ν’ αγαπάς τον κύριο το Θεό σου μ’ όλη την καρδιά σου, μ’ όλη την ψυχή σου, μ’ όλο το νου σου. Αυτή είναι η πρώτη και μεγάλη εντολή. Δεύτερη εξίσου σπουδαία με αυτήν: ν’ αγαπάς τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου».

«Ν’ αγαπάτε τους εχθρούς σας να δίνετε ευχές σ’ αυτούς που σας δίνουν κατάρες, να ευεργετείτε αυτούς που σας μισούν και να προσεύχεστε για αυτούς που σας κακομεταχειρίζονται και σας καταδιώκουν. Έτσι θα γίνετε παιδιά του ουράνιου Πατέρα σας. Να γίνεται κι εσείς τέλειοι, όπως τέλειος είναι κι Πατέρας σας ο ουράνιος ».

«Τήρησε τις εντολές: Μη σκοτώσεις, μη μοιχεύσεις, μην κλέψεις, μην ψευδομαρτυρήσεις, τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου και αγάπα τον πλησίον σου σαν εαυτό».

«Όλα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άλλοι άνθρωποι, αυτά να τους κάνετε κι εσείς, σ’ αυτό συνοψίζονται ο νόμος και οι προφήτες».

«Μην κρίνετε τους συνανθρώπους σας για να μη σας κρίνει κι εσάς ο Θεός. Με το κριτήριο που κρίνετε θα κριθείτε και με το μέτρο που μετράτε θα μετρηθείτε».

«Αν συγχωρήσετε τους ανθρώπους για τα παραπτώματα τους, θα σας συγχωρήσει κι εσάς ο ουράνιος Πατέρα σας. Αν όμως δε συγχωρήσετε στους ανθρώπους τα παραπτώματά τους, ούτε κι ο Πατέρας σας θα συγχωρήσει τα δικά σας παραπτώματα».

«Μην έχετε άγχος και μην αρχίσετε να λέτε: τι θα φάμε; ή τι θα πιούμε; ή τι θα ντυθούμε; γιατί για όλα αυτά αγωνιούν όσοι δεν εμπιστεύονται το Θεό. Ο ουράνιος όμως Πατέρας ξέρει καλά ότι έχετε ανάγκη απ’ όλα αυτά».

«Σε εκείνον που σου ζητάει κάτι να του το δίνεις».

«Όποιος υψώσει τον εαυτό του θα ταπεινωθεί κι όποιος ταπεινώσει τον εαυτό του θα εαυτό του θα υψωθεί».

«Προσέξτε καλά τους εαυτούς σας. Μην παραδοθείτε στην κραιπάλη και στη μέθη και στις βιοτικές ανάγκες. Να μείνετε λοιπόν άγρυπνοι και να προσεύχεστε αδιάκοπα».

«Μην ταράζεται την καρδία σας να έχετε πίστη στο Θεό, να έχετε πίστη και σ’ εμένα». «Κανείς δεν πηγαίνει στον Πατέρα παρά μόνο αν περάσει από μένα». «Ο Πατέρας που είναι ένα μ’ εμένα, αυτός πραγματοποιεί τα έργα». «Σας διαβεβαιώνω πως αυτός που πιστεύει σ’ εμένα θα κάνει κι εκείνος τα ίδια έργα που κάνω και μάλιστα ακόμη μεγαλύτερα».

«Αν μείνετε ενωμένοι μαζί μου και τα λόγια μου μείνουν ζωντανά μέσα σας, ό,τι θελήσετε ζητήστε το και θα σας δοθεί». «Εκείνος που μένει ενωμένος μαζί μου κε εγώ μαζί του, αυτός δίνει άφθονο καρπό, γιατί χωρίς εμένα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Αν κάποιος δεν μένει ενωμένος μαζί μου, θα τον πετάξουν έξω σαν τη κληματόβεργα και θα ξεραθεί».

«Όλα όσα ζητάτε όταν προσεύχεστε, να πιστεύετε ότι θα λάβετε και σας δοθούν. Κι όταν στέκεστε να προσευχηθείτε, να συγχωρείτε αν έχετε κάτι εναντίον οποιουδήποτε, ώστε κι ο ουράνιος Πατέρας σας να συγχωρήσει τα παραπτώματά σας. Εάν όμως δεν συγχωρείτε, ούτε ο ουράνιος Πατέρας σας θα συγχωρήσει τα δικά σας παραπτώματα».

«Εάν μπορείς να πιστέψεις, όλα είναι δυνατά γι’ αυτόν που πιστεύει».

«Λάβετε φάγετε αυτό είναι το σώμα μου, πιείτε από αυτό όλοι γιατί αυτό είναι το αίμα μου και χύνεται για χάρη όλων, για να τους συγχωρεθούν οι αμαρτίες».

«Όποιος έχει σ’ αυτόν θα δοθεί και μάλιστα και παραπάνω, όποιος όμως δεν έχει κι αυτό που έχει θα του το πάρουν», δηλαδή πρέπει να είστε ευγνώμονες για ότι έχετε και να μην παραπονιέστε, ή να επικεντρώνεστε ποτέ στην έλλειψη διότι στέλνετε το μήνυμα στο Σύμπαν να σας στείλει κι άλλη έλλειψη.

«Ζητάτε και θα σας δοθεί, ψάχνετε και θα βρείτε, χτυπάτε την πόρτα και θα σας ανοιχτεί. Γιατί όποιος ζητάει λαβαίνει κι όποιος ψάχνει βρίσκει κι όποιος χτυπά του ανοίγεται».

 

Αγαπητοί μου φίλοι, πάντα λάμπει η δικαιοσύνη, ότι κάνουμε μας επιστρέφεται άμεσα, μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό, όταν τα πράγματα δεν σας πηγαίνουμε καλά,  σημαίνει ότι έχετε διακόψει την επικοινωνία με την Πηγή σας, σημαίνει ότι δεν έχετε πράξει καλά, σημαίνει ότι δεν διακατέχεστε από αγάπη, αλλά φόβο και αρνητικά συναισθήματα. 

 Από σήμερα επικεντρωθείτε στο να κάνετε στους άλλους, ότι θα θέλατε να κάνουν οι άλλοι σε σας. ¨Όπως φέρεστε στους συνανθρώπους σας και το σύμπαν έτσι θα σας φερθεί κι ο Θεός σε σας.

 Ότι κάνετε στους άλλους το κάνετε προς το Θεό, μην περιμένετε να μην φέρεστε καλά με τους  ανθρώπους και να τα έχετε καλά με το Θεό,  που είναι η Πηγή των πάντων της υγείας της αφθονίας της αγάπης της ευτυχίας της ευημερίας, της αφθονίας.

Αγαπήστε τους άλλους για να αγαπήσουν κι εσάς, να σας αγαπήσει ο Θεός και να σας προσφέρει τα πάντα. Προσφέρετε στους άλλους για να προσφέρουν κι αυτοί σε σας, αλλά κυρίως για να προσφέρει ο Θεός σε σας και να ανταποκρίνεται στα αιτήματα σας. Στο Σύμπαν υπάρχει απόλυτη δικαιοσύνη, ότι πούμε, ότι σκεφτούμε, ότι κάνουμε μας επιστρέφει άμεσα σε μας.

 

 Προσέξτε τι σκέπτεστε, τι εύχεστε γιατί γίνετε πραγματικότητα. Είμαι δίπλα σας για να πετάξουμε, να έχουμε μια τέλεια ζωή, διότι εμείς τη δημιουργούμε κάθε στιγμή.

 Όταν αγαπάμε είμαστε συνεχώς ευτυχισμένοι, είμαστε χαρούμενοι συνεχώς διότι είμαστε συνδεδεμένοι με τον Πατέρα, με το Θεό. Αγαπάμε αληθινά όταν έχουμε σβήσει το εγώ μας. Στο μουσείο της Ακρόπολης βλέπουμε τα αγάλματα των κενταύρων που παλεύουν και σκοτώνουν  τους Λάπηθες. Αν παρατηρήσετε τα πρόσωπα των κενταύρων είναι γεμάτα θυμό, εκδικητικότητα, εγώ, ενώ των Λαπήθων είναι ήρεμα, γαλήνια, ακριβώς την ώρα που οι κένταυροι τους σκοτώνουν. Είναι γαλήνιοι διότι  είναι συνδεμένοι,  διότι έχουν σβήσει το εγώ τους, είναι γεμάτοι αγάπη, γαλήνιοι, όπως ήταν  οι Άγιοι όταν μαρτυρούσαν με φρικτά βασανιστήρια.

 Μειώστε το εγώ σας και θα πετάξετε, δεν υπάρχει αγάπη όταν υπάρχει εγώ. Δεν υπάρχει σύνδεση με την Πηγή όταν υπάρχει εγώ. Όταν σβήσουμε το εγώ μας είμαστε ευτυχισμένοι, διότι την κάθε στιγμή είμαστε η εκδήλωση της Πηγής, είμαστε η αγάπη η ευτυχία η ομορφιά, τα πάντα.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

mia-zwi-gemath-fws
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας