Πως θα κάνουμε την ψυχή μας να πετάξει και να πετάξουμε κι εμείς μαζί

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

mia-zwi-gemath-fws

Στην ουσία η ζωή μας εξαρτάται από την ψυχή μας που είναι ο πραγματικός μας εαυτός, μόνο όταν η ψυχή μας είναι ικανοποιημένοι είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι. Την ψυχή την ικανοποιεί η αγάπη, προς τον πλησίον, προς τον εχθρό μας. Η ψυχή μας λειτουργεί, τρέφεται μόνο όταν είμαστε στο παρών, όταν ο νους, το εγώ σας ταξιδεύει στο παρελθόν και στο μέλλον έχετε χάσει την επαφή με την ψυχή σας, η οποία σας εξασφαλίζει την πρόσβαση με την Πηγή σας, την Πηγή της ζωής, της αφθονίας.

Η ψυχή είναι ο πραγματικός εαυτός και μόνο όταν ικανοποιούμε την ψυχή μας είμαστε ευτυχισμένοι 

Η ψυχή είναι ο  αληθινός εαυτό  μας, ποσό άγνοια έχουμε όλοι, που φροντίζουμε το εγώ κι όχι την ψυχή. Εχει πραγματικά πλάκα πόσο πολύ τυραννιέται ο κόσμος μας γιατί του είπαν οι δικοί του ψέματα, του είπαν ότι είναι αδύναμος, του είπαν ότι θα αρρωσταίνει, του είπαν ότι πεθαίνει, του είπαν ότι τον βρίσκουν οι αρρώστιες το κακό. Ενώ αυτός είναι αθάνατος, είναι θεϊκός, έχει γεννηθεί είναι ευτυχισμένος, αρκεί να ικανοποιεί το πραγματικό αφεντικό, μόνο η ψυχή είναι αληθινή όλα τα άλλα είναι ψέματα. Ικανοποιείστε την ψυχή σας, η ψυχή εκφράζεται από την καρδιά και η καρδιά για να είναι ανοιχτή πρέπει να συγχωρήσουμε όλους, να γεμίσουμε φως, να ακούμε τις εντολές του πατέρα.

Η ευτυχία προέρχεται μόνο από την ικανοποίηση της ψυχής.  Είμαστε αθάνατα πνεύματα, ψυχές γεμάτε φως και η ψυχή μας ικανοποιείται μόνο  με τις αρετές, όπως η αγάπη, η ελευθερία,  η ταπεινοφροσύνη που είναι η πραγματική της ουσία, τότε μόνο η ψυχή μας αισθάνεται ευτυχία γαλήνη και χαρά. Το κακό είναι ότι εμείς με υλικά αγαθά προσπαθούμε να βρούμε την ευτυχία γεγονός που είναι αδύνατο, είμαστε πνεύματα και μόνο με πνευματικά αγαθά θα βρούμε την γαλήνη, την ευτυχία.

Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να λειτουργεί από αγάπη, όταν δεν διακατέχεται από θετικά συναισθήματα αγάπης, αλληλεγγύης, τότε αυτοκαταστρέφεται,
Το Εγώ μας αποτελεί τείχος που μας κόβει κάθε επικοινωνία με την Συμπαντική Ενέργεια, με την Πηγή μας. Ιησούς Χριστός « Εγώ είμαι η άμπελος και εσείς τα κλήματα». Θα πρέπει τα συναισθήματά μας να μην έχουν κριτική, διότι η κριτική επίσης μας διακόπτει κάθε σύνδεση. Θα πρέπει τα συναισθήματά μας να είναι τα ίδια με αυτά της Πηγής μας, της Συμπαντικής ενέργειας που είναι αυτά της αγάπης, της χαράς, της ευγνωμοσύνης, της γαλήνης, της συμπόνιας. Αυτά λοιπόν είναι τα συναισθήματα με τα οποία επικοινωνούμε με τη Συμπαντική ενέργεια που ενώνει τα πάντα, είναι εκείνα που μας βοηθάνε να κάνουμε την δυνατότητα που μας ενδιαφέρει (μέσα από τις άλλες άπειρες εναλλασσόμενες δυνατότητες ή πιθανότητες), να καταρρεύσει και να γίνει πραγματικότητα.

Πιστέψτε λοιπόν στον εαυτό σας, στην Συμπαντική Θεϊκή Δύναμη που υπάρχει μέσα σας. Αφεθείτε σ’ αυτή. Μην ανησυχείτε για ό,τι σας συμβαίνει, είναι για καλό σας, είναι για να σας διδάξει. Ο Πυθαγόρας έλεγε, μην προσεύχεστε για κάτι συγκεκριμένο, οι άνθρωποι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιο είναι το καλό μας.
Αγαπήστε τον εαυτό σας τους πάντες και τα πάντα, απαλλαγείτε από το εγώ σας, συγχωρείστε τους πάντες, ευγνωμονεί τε το Θεό για ό,τι σας έχει δώσει κάθε μέρα, βοηθήστε τους συνανθρώπους σας, τα ζώα, τα φυτά, το περιβάλλον. Όλα αυτά ικανοποιούν, τρέφουν την ψυχή μας.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η συνείδησή μας έχει απεριόριστη δύναμη. Αν την εξελίξουμε, αν την επικεντρώσουμε, έχει την ικανότητα να ανατρέψει και την πιο ανίατη ασθένεια, έχει τη δυνατότητα να μας οδηγήσει να πετύχουμε τα πάντα στη ζωή μας, αρκεί να τηρούμε τις αξίες και τις αρχές που προαναφέραμε.
Τα πάντα στη ζωή μας καθορίζονται από τις σκέψεις μας και τις πεποιθήσεις μας. Οι πεποιθήσεις μας παίζουν κυρίαρχο ρόλο, όπως το λειτουργικό πρόγραμμα που χρειάζεται ένα κομπιούτερ, καθώς οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις μας είναι τα φίλτρα μέσα από τα οποία βλέπουμε, αντιλαμβανόμαστε τον εξωτερικό κόσμο.
Συνειδητοποιήστε ότι είσαστε πνεύματα ψυχές γεμάτες φως που ο προορισμός σας είναι να πετάτε από υγεία και χαρά, αρκεί να έχετε ανοιχτή την καρδιά σας, που είναι ο εκφραστής της ψυχής σας, αρκεί να αγαπάτε και τους εχθρούς σας.

Συνειδητοποιείστε ότι αρκεί ένα άνθρωπο να μην αγαπάτε για να διακόψετε την πρόσβαση με την Πηγή σας και να ξεραθείτε σαν το κλίμα που το κόβουν από την άμπελο.
Η ψυχή μας ικανοποιείτε, όταν ακολουθούμε τις προδιαγραφές, το θέλημα του Δημιουργού, άλλωστε ο Πατέρας βρίσκεται μέσα μας και εκφράζεται μέσα από μας. Όταν εμείς θέλουμε να πάμε κόντρα στις οδηγίες, τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, όπως συμβαίνει και με κάθε συσκευή που δεν τηρούμε τις οδηγίες χρήσεις, καταστρέφουμε την ψυχική και την σωματική μας υγεία. Είναι τόσο απλά τα πράγματα αγαπητοί μου, για αυτό ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή και όχι τις δικές σας.
Είναι απλό, αλλά ελάχιστοι το καταλαβαίνουν, κρίνουν, μισούν τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους και στη συνέχεια διερωτώνται γιατί αρρωσταίνουν, γιατί δεν έχουν καλές σχέσεις με κανένα, γιατί ζουν μέσα στη φτώχεια. Η λύση είναι μια ακολουθήστε το θέλημα του κατασκευαστή, του Πατέρα αγαπήστε, συγχωρήστε, βοηθήστε. Ο Θεός, το σύμπαν  τα πάντα είναι έτοιμα να μας δώσουν ότι ζητήσουμε όταν και εμείς είμαστε, νοητικά έτοιμοι και εναρμονισμένοι με την Πηγή μας.

Οτιδήποτε μας συμβαίνει είναι για καλό μας, δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε αυτό; Είναι τόσο απλό, όταν το εγώ μας πηγαίνει κόντρα στο θέλημα του Δημιουργού, στις προδιαγραφές που έχει θέσει  ο Δημιουργός αρρωσταίνουμε,  καταστρέφουμε τις σχέσεις μας τα πάντα, συνειδητοποιήστε το.

Το κλειδί για να ζήσουμε ευτυχισμένοι είναι να δεχόμαστε τη διόρθωση, να αναθεωρούμε συνεχώς τον εαυτόν μας, έως φθάσουμε να ταυτιστούμε με τον πραγματικό εαυτό μας, που είναι ο Θεός, ο Πατέρας μας.

Σκοπός όλων μας είναι να ενωθούμε με τον Πατέρα μας. Ο Πατέρας μας αυτό που φροντίζει συνεχώς,  για να οδηγηθούμε στην μετάνοια. Μετάνοια, είναι η αλλαγή του νου, η συνειδητοποίηση, της πραγματικής μας φύσης, της ενότητας των πάντων, της αγάπης.  Μετάνοια είναι να ξεφύγουμε από την ψευδαίσθηση του εγώ, την ψευδαίσθηση ότι μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε, μόνο ακολουθώντας τις προδιαγραφές  του δημιουργού μπορούμε να επιβιώσουμε. Όταν είμαστε ξεκομμένοι από τον Δημιουργό μας και δεν ακολουθούμε τις προδιαγραφές του, μια ζωή βασισμένη στις αρετές, τότε μας περιμένει θλίψη, μας περιμένει θλίψη και στεναχώρια μας.

Ιδού το μεγάλο μυστικό:  Όταν μπορούμε να αγαπάμε έχουμε τα πάντα. Μπορούμε όμως να αγαπάμε μόνο όταν τηρούμε τις εντολές του Πατέρα, δηλαδή όταν ακολουθούμε το θέλημα του Θεού. Δεν μπορούμε να αγαπάμε αν ακολουθούμε το εγώ μας, δεν μπορούμε να ζήσουμε αν δεν ακολουθούμε το εγώ μας. Αγαπάμε μόνο όταν διακατεχόμαστε από αρετές.

Η  ταπείνωση  είναι η δύναμη που μας κάνει να αισθανόμαστε ενωμένοι με το Πατέρα μας δίνει τα πάντα. Η ταπείνωση έρχεται αφού πάρουμε τα μαθήματα μας.

Δεχόμαστε λοιπόν καλοπροαίρετα ότι μας συμβαίνει είναι για να πάρουμε τα μαθήματα μας,  τελικά αυτό που μετρά είναι η εξέλιξη της ψυχής μας. Τι ωφελεί να κερδίσουμε όλο τον κόσμο και να χάσουμε την ψυχή μας, αφού μόνο την ψυχή μας παίρνουμε μαζί μας, όταν χάσουμε το υλικό μας σώμα, που μόνο αυτό αντιλαμβάνεται και χρησιμοποιεί τα αγαθά που έχουμε συσσωρεύσει στο εικονικό περιβάλλον που ζούμε και το θεωρούμε πραγματικό.

Είμαστε αθάνατες ψυχές, κάθε τι το γήινο είναι φθαρτό, ρευστό, διότι ουσιαστικά είναι ανύπαρκτο και η ψυχή μας το αγνοεί. Η ευτυχία μας είναι υπόθεση της ψυχής, εξαρτάται από την βίωση της αγάπης, των αρετών. Η ζωή  μέσα στις αρετές μας κάνουν ευτυχισμένους, διότι αυτά ικανοποιούν την ψυχή μας, οτιδήποτε άλλο υλικό, δεν ικανοποιεί την ψυχή μας. Αυτό είναι το πρόβλημα εμείς οι άνθρωποι προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε την ψυχή μας με υλικά αγαθά, τα όποια η ψυχή μας δεν αντιλαμβάνεται καν διότι είναι ψευδαίσθησης, είναι ανύπαρκτα. Όλοι που κέρδισαν μεγάλα χρηματικά ποσά σε λαχεία, όχι μόνο δεν έγιναν ευτυχισμένοι, αλλά δυστύχησαν.  Είναι απλό τα τρία πρώτα κέντρα κα σώματα  μας,  αφορούν την επιβίωση παραγωγή, εξουσία, ενώ την ψυχή αποτελούν υπόλοιπα τέσσερα κέντρα και σώματα από την καρδιά και πάνω. συνειδητοποιήστε η ψυχή και μόνο η ψυχή καθορίζει την ευτυχία μας και είναι μέσα μας. Η ευτυχία είναι μέσα και δεν θα την βρείτε πουθενά αλλού.

Η αλήθεια λοιπόν είναι μία: είμαστε όλοι πνεύματα ψυχές γεμάτες φως, τα πάντα αποτελούν ενότητα, είμαστε όλοι ενωμένοι. Μέσα μας κατοικεί και διαμέσου ημών εκφράζεται και δημιουργεί ο Δημιουργός μας. Η ψυχή μας είναι ο κυρίαρχος των πάντων, αυτή καθορίζει την ζωή μας και πρέπει να την σεβόμαστε, διαφορετικά εκπίπτουμε από τον Παράδεισο, εκπίπτουμε από το να είμαστε δημιουργοί. Την ψυχή την σεβόμαστε όταν τηρούμε τις προδιαγραφές που λειτουργεί, οι οποίες  είναι οι αρετές:  η αγάπη, η ταπεινοφροσύνη, η δικαιοσύνη (ποτέ δεν κάνουμε σε κάποιον κάτι, που δεν θα θέλαμε να το κάνουν σε μας), η ανιδιοτελής προσφορά, η ελευθερία… Οι προδιαγραφές αυτές είναι το θέλημα του Θεού που λένε οι Πατέρες της εκκλησίας μας.

 Όλες οι ασθένειες και τα προβλήματα στη ζωή μας οφείλονται στο φόβο που δημιουργείται, από την αίσθηση ότι είμαστε ξεχωριστοί. Η αίσθηση αυτή δημιουργείται στην πολύ παιδική μας ηλικία (0 έως 6), όταν δεν έχουμε κρίση για να κρίνουμε τα γεγονότα και λαμβάνουμε για απόρριψη, κάθε κριτική ή απουσία των δικών μας. Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τα αρνητικά συναισθήματα, μπορούμε να κάνουμε τον εαυτό μας να πετάξει. Όλα αυτά τα εργαλεία, που μας αλλάζουν τη ζωή και μας κάνουν να πετάμε, αλλά και όλη την Αλήθεια για το τι είμαστε, τι είναι Θεός,  γιατί αρρωσταίνουμε, πως γινόμαστε καλά, βρίσκονται στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως». Όλοι όσοι διαβάζουν τα βιβλία μου, αλλάζουν τη ζωή τους. Μεγάλη βοήθεια επίσης θα λάβετε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr  όπου θα βρείτε πάρα πολλά νέα άρθρα και όλες τις  πρόσφατες εκπομπές μου. Είμαι πάντα δίπλα σας και στη διάθεση σας για να πετάξουμε από υγεία και χαρά.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

 

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

 

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

 

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

 

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

 

Αλέξης Φωτόπουλος

 

Συγγραφέας – Spiritual Healer

 

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

 

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

 

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

 

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

 

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

 

 

mia-zwi-gemath-fws
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας