Η μύηση στην αγάπη χωρίς όρους, μας θεραπεύει από κάθε ασθένεια, ακόμη κι από τον καρκίνο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

agapi1  

Η μύηση  στην αγάπη χωρίς όρους,  είναι το πρώτο πράγμα που έχουμε να κάνουμε στη ζωή μας, τότε κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα. Η αγάπη είναι αίσθημα, είναι ενέργεια, είναι κομμάτι από το Θεό που μπαίνει στον άνθρωπο και ζει ο άνθρωπος σαν το Θεό
Μην επιτρέπετε λοιπόν στο δικό σας πνεύμα, στο εγώ σας, να είναι αντίπαλος του Θεού.
Η Λύπη είναι από τα θανάσιμα αμαρτήματα, αν δεν το εξομολογηθούμε, δεν μετανοήσουμε, τότε συγκλονίζει την ψυχή μας

 

Εκφράζουμε τον Θεό και γινόμαστε καθ’ ομοίωση του Θεού, μόνο αν παλλόμαστε στις συχνότητες της αγάπης χωρίς όρους που είναι 500 παλμούς το δευτερόλεπτο.  Τότε και μόνο τότε κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα, να θεραπευτούμε από κάθε ασθένεια, ακόμη και τον καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Και αυτό συμβαίνει με την ενεργοποιήσει του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αλλά και με την ενεργοποίηση του γονιδίου p53, το οποίο δίνει την πληροφορία στα κύτταρα να πεθάνουν, διότι όλα τα φυσιολογικά κύτταρα πεθαίνουν όταν τελειώσει ο κύκλος τους εκτός από τα καρκινογόνα. Όταν ενεργοποιηθεί το γονίδιο p53, τότε το καρκινικό κύτταρο λαμβάνει εντολή να πεθάνει, διότι το πρόβλημα με τα καρκινικά κύτταρα είναι ότι δεν πεθαίνουν.

 

Εδώ είναι το μυστικό όταν μυηθούμε στην αγάπη, όταν απενεργοποιήσουμε τα αρνητικά μας συναίσθημα, όταν δονηθούμε στις συχνότητες της αγάπης δηλαδή πάνω από 500 παλμούς το δευτερόλεπτο τότε ενεργοποιείται το γονίδιο p53 και τα καρκινογόνα κύτταρα παθαίνουν και γινόμαστε καλά φαίνεται απλό αλλά έτσι γίνονται η αυτοφυείς θεραπείες (spontaneous remissions) από τον καρκίνο που παραδέχονται όλοι οι κορυφαίοι Αμερικάνοι γιατροί, είμαι δίπλα σας να μυηθείτε στην αγάπη, να σβήσετε το εγώ σας και τότε όλα είναι δυνατά

 

Η όπως μας γράφει η Jacqueline Kone  η οποία έχει πολύχρονη εμπειρία με καρκίνο και έχει συγκεντρώσει  και εφαρμόσει ότι έχει δημοσιευτεί πάνω σε αυτό το θέμα. «Το γονίδιο p53 κατέχει κεντρικό ρόλο στη ρύθμιση του κυτταρικού κύκλου διατηρώντας τη γενετική σταθερότητα. Το p53 δρα ως μοριακός διακόπτης που ενεργοποιεί μηχανισμό κυτταρικού ελέγχου πριν από τη μετάβαση του κυτταρικού κύκλου από τη φάση G1 στην S και έχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της μεταγραφής γονιδίων στόχων που τα παράγωγά τους σχετίζονται με την αναστολή του κυτταρικού πολλαπλασιασμού και τη δυνατότητα να επάγει κυτταρική απόπτωση. Όπως φαίνεται να διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση υγιών κυττάρων και την προστασία τους από τον καρκίνο. Όταν αυτό το γονίδιο έχει υποστεί ζημιά ή έχει μεταλλαχτεί, σταματά να προσφέρει την ίδια προστασία. Το γονίδιο p53, αν ενεργοποιηθεί δεν υπάρχει κανένας φόβος για καρκίνο, ακόμη και σε προχωρημένο μεταστατικό….! ένας από τους τρόπους ενεργοποίησης, είναι να ακλουθούμε πιστά τις γνώσεις του κ. Αλέξη Φωτοπούλου….!!!!».

 

Μπορούμε να γίνουμε καλά κι ας είμαστε ετοιμοθάνατοι, παράδειγμα, η αυτοθεραπεία από καρκίνο της Anita Moorjani, ενω είχε πέσει σε κώμα για να πεθάνει. Μας περιγράφει γιατί αρρώστησε από καρκίνο, πως κατάφερε να ξυπνήσει το ανοσοποιητικό της σύστημα και να γίνει καλά μέσα σε λίγες ημέρες.
Η συγγραφέας Anita Moorjani που ζούσε το Hong Kong είχε λεμφατικό καρκίνο σε όλο της το σώμα που ήταν σαν μπάλες λεμονιού και ήταν ετοιμοθάνατη, τις έδωσαν μεγάλη ποσότητα μορφίνης και έπεσε σε κώμα όπου είχε επιθανάτια εμπειρία, μόλις γύρισε θεραπεύτηκε μέσα σε τέσσερις ημέρες διότι στην μεταθανάτια εμπειρία της είχε βιώσει αλλιώς σαν παντοδύναμο πνεύμα, η συνειδητότητα της είχε εξελιχθεί. 
Η Anita Moorjani , γυρίζοντας στο σώμα με την επίγνωση του εαυτού της σαν πνεύμα , σαν αγάπη, έγινε αμέσως καλά, αυτό συμβαίνει σε όλους που έχουνε επιθανάτιες εμπειρίες η συνειδητότητα τους αλλάζει δραματικά και το ίδιο και η ζωή τους, διότι έχουν βιώσει πλήρως την πνευματική τους φύση. Όλα αυτά η Anita Moorjani έγραψε αυτά στο βιβλίο Dying to Be Me. Είχε επίγνωση για τα πάντα ακόμη και τη αισθανόταν ο αδελφός της όταν ερχόταν και ήταν στο αεροπλάνο. Όλα συνέβαιναν ταυτόχρονα δεν υπήρχε χρόνος και είχε επίγνωση για τα πάντα τι αισθανόντουσαν οι άνθρωποι γύρω της. 
Τα πάντα είναι άπειρες πιθανότητες. Έβλεπε ακόμη και το μέλλον, και έβλεπε ότι αν αποφάσιζε να γυρίσει πίσω τα αποτελέσματα από τα δείγματα που είχαν πάρει θα έδειχναν ότι τα όργανα της θα ξεκινούσαν να λειτουργούν, αν αποφάσιζε να μην γυρίσει τότε τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι όργανα τους είχαν καταστραφεί και δεν είχε καμία ελπίδα να ζήσει. 
Ο πατέρας της Ινδός, που είχε πεθάνει την έπεισε να γυρίσει, από αυτόν αισθάνθηκε άπειρη αγάπη χωρίς όρους αγάπη, απόλυτη, καθαρή αγάπη χωρίς όρους αγάπη. 
Τα λόγια της: «Ήμουν απεριόριστη μπορούσα να είμαι στο αεροπλάνο με τον αδελφό μου, όλος ο κόσμος ήταν για μένα ένα εύκολο να αγγίξω να έλθω σε επαφή με όλα». Είχε 100% επίγνωση για τα πάντα όταν ήταν έξω από το σώμα της σαν να ήταν ένα με όλα. 
Όλα για αυτήν ήταν ξεκάθαρα άρχισε να αγαπά τον καρκίνο που ήταν η αιτία για να γνωρίσει τον εαυτόν της. 
Συνεχίζει η Anita: « Όλοι είμαστε ένα είμαστε όλοι η ίδια ουσία, (unconditional love) χωρίς όρους αγάπη. Κατάλαβα ότι δεν αγαπούσα τον εαυτόν μου, ζούσα μέσα στο φόβο, κατάλαβα γιατί έπαθα καρκίνο, δεν ήμουν ενήμερη ποίος ήταν ο πραγματικός εαυτός μου. 
Προσπαθούσα συνεχώς να προσαρμοστώ καταπιέζοντας τον εαυτό μου, προσπαθούσα να ευχαριστήσω τους άλλους πάντα έβαλα τον εαυτόν μου στο τέλος (αυτό μας γράφει σαν κύρια αιτία του στρες και ο Coldwell). Φόβος απόρριψης, φόβος συνεχώς να προσαρμοστώ στην κουλτούρα μου. Συνειδητοποίησα ότι όλοι είμαστε τέλεια όντα γιατί να προσπαθούμε να γίνουμε κάτι άλλο από ότι είμαστε, είναι φυσικό μας να αισθανόμαστε τέλεια. Νόμιζα ότι είναι εγωιστικό να αγαπάς τον εαυτό σου συνειδητοποίησα ότι μόνο όταν αγαπάς τον εαυτόν σου μπορείς να αγαπήσεις τους άλλους. 
Αφού συνειδητοποίησα τι πραγματικά είμαι τότε το σώμα θα αντανακλούσε τα νέα μου πιστεύω και θα γινόμουν αμέσως καλά και έτσι έγινε. 
Συνειδητοποίησα ότι είμαστε τέλεια όντα και έχουμε έλθει εδώ να εκφράσουμε τι πραγματικά είμαστε και υποχρέωση είναι να εκφράζουμε συνεχώς τον πραγματικό μας εαυτό, να αγαπάμε τον εαυτό μας, διότι αν δεν αγαπάμε τον εαυτόν μας δεν έχουμε τίποτα να δώσουμε στον άλλο, μόνο η αγάπη είναι το δόσιμο. Συνειδητοποίησα τα πάντα ότι ο μόνος σκοπός του καθενός είναι να εκφράσει τον πραγματικό εαυτό που είναι η έκφραση της καθαρής ανιδιοτελής αγάπης.  Έμαθα ότι πρέπει να σταματώ το μυαλό μου πρέπει να πάψω να αντιπαλεύομαι τον εαυτό μου, τι μου φέρνει χαρά εκεί πρέπει να πάμε. Χάνουμε τον εαυτό μας όταν κυριευόμαστε από εμμονή από φόβο για μια κατάσταση, η λύση είναι αγάπη χωρίς όρους. Συνεχώς έκρινα τον εαυτόν μου . Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να αγαπάς τον εαυτόν σου».
«Τι είναι πραγματικότητα; Τώρα η πραγματικότητα για μένα είναι διαφορετική πιστεύω ότι ο καρκίνος θεραπεύεται, θεωρώ ότι είναι ψευδαίσθηση η αρρώστια, η πραγματικότητα είναι ότι τα πάντα είναι δυνατά, τα πάντα συμβαίνουν ταυτόχρονα, υπάρχουν άπειρες πιθανότητες να συμβούν τα πάντα συμβαίνουν αυτά που εμείς επικεντρώσουμε την συνειδητότητα μας. 
Τα πάντα συμβαίνουν ταυτόχρονα αν ηρεμίσουμε, όλες οι πιθανότητες υπάρχουν για μας αρκεί να τις επιλέξουμε. 
Είμαστε δημιουργοί, όταν φοβόμαστε οι σκέψεις μας έχουν κλειδώσει στο φόβο, πρέπει να κάνουμε πίσω, να κάνουμε, βρούμε κάτι που θα αλλάξει την κατάσταση μας να φύγουμε από την κατάσταση του φόβου». 
Όταν βίωνε τον πραγματικό εαυτό της αισθανόταν ότι όλα είναι τέλεια όλα θα πάνε καλά, όλα συνέβαιναν ταυτόχρονα, κατανοούσε τα πάντα επικοινωνούσε με τα πάντα έβλεπε την ενότητα των πάντων, ένοιωθε άπειρη, καθαρή χωρίς όρους αγάπη, ήταν σαν να ήταν απεριόριστη, ήταν παντού, μπορούσε να ακούει, να αντιλαμβάνεται τα πάντα. Σε 4 ημέρες οι όγκοι είχαν υποχωρήσει κατά 60% σε δύο εβδομάδες εντελώς θεραπευμένη. ότι και να έχεις αγάπησε το μην το αντιπαλεύεις πάρε τα μαθήματα που σου δίνει, αντιμετώπισε το με αγάπη όχι με αντιπαλότητα όχι με φόβο. Ο πατέρας της που είχε πεθάνει 10 χρόνια πριν και δεν τα πήγαιναν καλά τώρα ήταν μαζί της και της έδειχνε άπειρη αγάπη χωρίς όρους της είπε ότι δεν είναι ώρα της να φύγει αλλά παρ όλα αυτά είχε την δυνατότητα να επιλέξει. 
Κρίνοντας την ιστορία της Anita Moorjani συνειδητοποιούμε ότι αν καταλαβαίναμε τη δύναμη μας, θα αποθεραπευόμαστε άμεσα από όλες τις ασθένειες. Το άλφα και το ωμέγα για την αυτοθεραπεία μας από τον καρκίνο είναι η στάση μας, η αγάπη, η ασφάλεια που αισθανόμαστε μέσα μας, η αίσθηση της ενότητας που νοιώθουμε.  Τότε ενεργοποιούμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα το όποιο έχει τη δυνατότητα να ναεξολοθρε΄υσει όλα τα καρκινικά μας κύτταρα, αλλά ενεργοποιείτε και το γονίδιο p53, το οποίο ξυπνά τα καρκινογόνα κύτταρα και τότε αυτά συμπεριφέρονται σαν φυσιολογικά.
Μόνο όταν διακατεχόμαστε από αγάπη χωρίς όρους βιώνουμε την θεϊκή μας, την πραγματική μας φύση. Ο μόνος δρόμος για να ενωθούμε με το Θεό είναι η χαρά, η αγάπη χωρίς όρους, οι υηλές δονήσεις.

 Ξεκινάμε να βιώνουμε την αληθινή, θεϊκή μας φύση  όταν  παλλόμαστε  πάνω από 500 παλμούς το δευτερόλεπτο, τότε μπαίνουμε στο επίπεδο της ψυχής μας  που ξεκινά από το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς   και περιλαμβάνει τα τρία κέντρα του λαιμού, το τρίτου ματιού, και της κορωνίδας.

 Αν δεν έχουμε απαλλαγεί από τα αρνητικά συναισθήματα, αν δεν έχουμε ανοίξει το κέντρο της καρδιάς μας, βιώνουμε μόνο το ζωικό όχημα μας που μας έδωσαν για περάσουμε μια εκπαιδευτική εκδρομή στη γη, αντιδρούμε και φερόμαστε εντελώς περιορισμένοι, από τις ανάγκες και τα πάθη που μας επιβάλουν αυτά τα οχήματα. Ενώ ήλθαμε εδώ να  κυριαρχήσουμε της ύλης, με τις δονήσεις της αγάπης μας να λιώσουμε κάθε πάγο, κάθε μπλοκάρισμα που μας δημιουργούν τα γήινα σώματα μας.

 Σκοπός μας είναι να κυριαρχήσει παντού η αγάπη χωρίς όρους, όλοι να αγαπάμε, τότε η αγάπη που εκπέμπουμε θα έρχεται μέσα μας και θα πετάμε από υγεία και χαρά. 

 Aν έχεις αγάπη έχεις τα πάντα, η αγάπη θεραπεύει τα πάντα, αλλά και η έλλειψη της δημιουργεί όλες τις ασθένειες ακόμη και τον καρκίνο. Η αγάπη είναι μέσα μας, μέσα στη καρδιά μας που αν είναι ανοιχτή και επικοινωνεί με την Πηγή της, έχει άπειρη αγάπη.

 Για να είναι ανοιχτή η καρδιά μας πρέπει να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα, να συγχωρέσουμε τους πάντες και τα πάντα και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και σε όλα τα όντα του σύμπαντος. Όταν ακούμε την καρδιά μας, διακατεχόμαστε από το αίσθημα της αγάπης, τότε πετάμε και η ζωή μας είναι μια γιορτή.

 Αν επιθυμείς ευτυχία κι αν επιθυμείς γαλήνη, πρέπει να δίνεις αγάπη. Μόνο μέσα από την αγάπη, θα βρεις την αληθινή ευτυχία. Μόνο μέσα από την αγάπη, θα βρεις εσωτερική γαλήνη. Επομένως, ανάπτυξε την αγάπη σου, ζήσε με αγάπη. Η αγάπη ζει με προσφορά και συγχώρεση. Τα πάντα λοιπόν για να λειτουργήσουν θέλουν αγάπη. Η αγάπη είναι το οξυγόνο των πάντων, χωρίς αγάπη ξεκινά η μιζέρια, η φτώχεια, η αρρώστια. Η αγάπη μας για τους άλλους, είναι μια αστείρευτη πηγή ευτυχίας.

 

Τα πάντα εξαρτώνται από την αγάπη που έχουμε για τον εαυτόν μας
Τι είναι αυτή η αγάπη; Η Αγάπη για τον εαυτό μας δεν είναι εγωισμός, δεν είναι αλαζονεία ή ματαιοδοξία. Αγάπη για τον εαυτό μας και για την ψυχή μας, την Πηγή μας που είναι ο πραγματικός εαυτός μας, είναι το αίσθημα της ευγνωμοσύνης, για ότι κι όποιον υπάρχει γύρω μας. Είναι ο κώδικας που κάνει να βιώνουμε την ενότητα των πάντων και να αισθανόμαστε ασφαλείς, ότι και να μας συμβαίνει, είναι ο κώδικας να συνειδητοποιήσουμε να αντιληφθούμε την πραγματική μας, πνευματική φύση, τη φύση του Δημιουργού, που μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Το σώμα μας, το όχημα που μας εδόθη όταν ενσαρκωθήκαμε,  υπακούει πλήρως στο αίσθημα που είναι η αγάπη και ζει σε τέλεια υγεία και αρμονία έως τα βαθιά μας γεράματα.  

 Αν όμως δεν έχουμε μυηθεί στην αγάπη, επειδή οι γονείς έλειπαν, είτε διαφωνούσαν έντονα, είτε ήταν αυστηροί και επικριτικοί μαζί μας, τότε επειδή δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο λαμβάνουμε για απόρριψη, όλες αυτές τις συμπεριφορές και δεν μυούμαστε στην αγάπη, δυστυχώς η πλειονότητα μας δεν έχει μυηθεί στην αγάπη.

 

Την ενέργεια της αγάπης, όπως και την ενέργεια του φόβου,  που έχουμε μέσα μας την εκπέμπουμε συνειδητά ή υποσυνείδητα και αυτή μας  επιστρέφεται πάντα.
Οι άλλοι γύρω μας, πάντα είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων που έχουμε μέσα μας, τα οποία είτε το αντιλαμβανόμαστε τα βγάζουμε προς τους άλλους και τα οποία πάντα μας επιστρέφουν. Όταν αγαπάμε τους άλλους, οι άλλοι μας αγαπούν. Όταν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, τότε δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον σύντροφο μας, αλλά και κανένα, η αγάπη μας είναι κτητική, ζηλεύουμε με το παραμικρό, θέλουμε τον άλλο κτήμα μας, θέλουμε να τον ελέγχουμε συνεχώς, διότι φοβόμαστε ότι θα τον χάσουμε. Όταν δεν υπάρχει το φως που είναι η πραγματική αγάπη, υπάρχει ο φόβος, υπάρχει το σκοτάδι.

 Η αγάπη είναι μόνη δύναμη, είναι το μαγικό ραβδάκι, που μπορεί να μας μετατρέψει αυτόματα από δυστυχισμένους, σ’ ευτυχισμένους ανθρώπους. Η αγάπη είναι η βαλβίδα, πού μας ανοίγει την τροφή για τραφεί η καρδιά, μας επιτρέπει να συγκινηθούμε. Χωρίς αγάπη, οτιδήποτε υλικά αγαθά και να έχει ένα ζευγάρι, δεν νιώθει τίποτα, δεν είναι ευτυχισμένο, διότι η βαλβίδα, η τροφή της καρδιά του, που είναι η αγάπη είναι κλειστή.

 

Είμαστε πνεύματα, ψυχές γεμάτες φως, που, όταν έχουμε επαφή με την Πηγή μας, είμαστε συνδεδεμένοι με αυτήν (ενεργειακά, πνευματικά, ψυχικά, όπως το παιδί με τη μητέρα του με τον ομφάλιο λώρο), πετάμε.
Η άγνοια της πραγματικής φύσης μας, η ανάπτυξη του Εγώ μας, που είναι ο ψεύτικος εαυτός μας, που είναι οι πεποιθήσεις που μας δημιούργησαν οι γύρω μας, όταν ήμασταν μικροί, μας δημιουργούν φόβο.

 

Ο φόβος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που ξεκινούν από αυτόν, σκεπάζουν την ψυχή μας με ένα μαύρο πέπλο, την απομονώνουν από την Πηγή της και τότε η ύπαρξή μας χωρίς την ψυχή της μαραίνεται και έχει προορισμό να ξεραθεί, να πεθάνει, σαν το κλήμα που κόβεται από την άμπελο. Η μόνη λύση είναι να θεραπεύσουμε την ψυχή μας. Η ψυχή μας θεραπεύεται όταν έλθει σε επικοινωνία με την Πηγή της και γίνει ο οδηγός της ύπαρξής μας. Αυτό γίνεται μόνο όταν απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα, που σκεπάζουν την ψυχή μας και γεμίσουμε θεϊκή ενέργεια, φως, αγάπη.

 Η επανασύνδεση με την Πηγή μας, είναι το κλειδί που αποκτάμε πλήρη υγεία, αφθονία, ευτυχία. Για να επανασυνδεθούμε πρέπει να απαλλαγούμε από τα βαρίδια που μας εμποδίζουν, που όλα αυτά περικλείονται με μία λέξη που λέγεται Εγώ. Όταν έχουμε εσωτερική σύγκρουση, τότε δεν ζούμε, δεν ζούμε στο παρών, ζούμε στο παρελθόν, ενώ η ζωή είναι στο παρών.

 

Αγάπη είναι να συγχωρέσεις και να αγαπήσεις τον εχθρό σου, αυτό είπε και ο Κύριος και τότε μόνο θα μπορείς να ενωθείς μαζί του, που σημαίνει να ενωθείς με την Πηγή της χαράς, της αγάπης, της ευτυχίας, της αφθονίας. Οι άνθρωποι που έχουν κλείσει την καρδιά τους δεν ζουν, έχουν κόψει την επαφή με την ψυχή του με την Πηγή τους, την Πηγή της ζωής της χαράς της αφθονίας. Ο Κύριος έλεγε πάντα ότι η απομάκρυνση από μένα φέρνει το σκοτάδι (η απομάκρυνση από τη Πηγή). Για να συγχωρήσει βέβαια κάποιος σύμφωνα με τον ψυχίατρο DavidHawkinsπρέπει η συνειδητότητα του να δονείται πάνω από  350 παλμούς το δευτερόλεπτο και για να γίνει αυτό  θα πρέπει να έχει απενεργοποιήσει τα αρνητικά συναισθήματα και να έχουμε μυηθεί στην αγάπη.

 

Mε την αγάπη διαλύονται ακόμη και τα καρκινικά κύτταρα(όπως εξηγήσαμε παραπάνω),  τα οποία αναπτύσσονται με τα αρνητικά συναισθήματα και μέσα στην αταξία που επικρατεί αναπτύσσονται άναρχα (όλοι οι ζώντες οργανισμοί, έχουμε τάση προς εντροπία), καταστρέφονται, η αγάπη δημιουργεί την τάξη, ενεργοποιεί αμέσως τα γονίδια που μας επιμηκύνουν τη ζωή, ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα.

 

Για να αυτό-θεραπευτεί κάποιος από τον καρκίνο αλλά και από κάθε θεωρούμενη ανίατη ασθένεια θα πρέπει να απαλλαγεί πλήρως από τα αρνητικά του συναισθήματα, αλλά και να έχει μυηθεί στην αγάπη. Αν δεν απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια που υπάρχει μέσα μας, αν δεν συγχωρέσουμε πραγματικά τους ανθρώπους που έχουμε θυμό, δεν μπορούμε να θεραπευθούμε. Η συγνώμη είναι η ίαση της ψυχής και κατά συνέπεια του σώματος.
Η θλίψη είναι η σκόνη που κάθεται στην ψυχή μας, την σκεπάζει και κατά αυτό τον τρόπο απομονωνόμαστε από την Πηγή. Η καρδιά κλείνει από τα αρνητικά συναισθήματα και τότε δεν ζούμε. Η αγάπη είναι το θεμέλιο, είναι το στήριγμα, η αγάπη είναι η θεραπεία. Η ψυχή σου, η καρδιά σου, σου λέει την αλήθεια
Αν επιθυμείς ευτυχία κι αν επιθυμείς γαλήνη, πρέπει να δίνεις αγάπη. Μόνο μέσα από την αγάπη, θα βρεις την αληθινή ευτυχία. Μόνο μέσα από την Αγάπη, θα βρεις εσωτερική γαλήνη. Επομένως, ανάπτυξε την αγάπη σου, ζήσε με αγάπη. Η αγάπη ζει με προσφορά και συγχώρεση

 Η υγεία μας λοιπόν καταστρέφεται από την σκέψη μας,  ότι δεν είμαστε «αρκετοί», από την άγνοια της πραγματικής μας φύσης και την ταύτιση μας με το όχημα που μας φιλοξενεί στη γη. Με την πεποίθηση ότι  δεν είμαστε τέλειοι, δεν είμαστε ικανοί από μόνοι μας να διατηρήσουμε την υγεία μας. Γινόμαστε άτομα των οποίων η ύπαρξη εξαρτάται από τα φάρμακα που θα πάρουμε από τους γιατρούς για να κρατήσουμε την υγεία μας. Ξεχνάμε την πραγματική μας φύση, ξεχνάμε ότι είμαστε το Φως κι ότι πρέπει να επιτρέψουμε στη Διάνοια που δημιούργησε αυτό το σώμα να το τρέξει. Επεμβαίνουμε με φάρμακα για να διορθώσουμε ένα μικρό σύμπτωμα και απορυθμίζουμε τον οργανισμό μας.

Καταλύουμε όλη τη Σοφία που υπάρχει μέσα μας.

 Η ψυχή μας κυριευμένη από αγάπη και φως που έχει σε επαφή με την Πηγή της πετάει. Όταν όμως μέσα κυριαρχεί ο φόβος, η ψυχή μας χάνει το φως της, χάνει την επαφή με την Πηγή της αλλά και το σώμα μας μπαίνει στην διαδικασία αυτοκαταστροφής

Πιστέψτε λοιπόν στον εαυτό σας, στην Συμπαντική Θεϊκή Δύναμη που υπάρχει μέσα σας. Αφέθητε σ’ αυτή. Μην ανησυχείτε για ότι σας συμβαίνει, είναι για καλό σας είναι για να σας διδάξει.
Ακούστε την καρδιά σας είναι ο οδηγός, μην συμβιβαστείτε με τίποτα άλλο, παρά μόνο ότι σας λέει η καρδιά σας αυτός είναι ο προορισμός σας στη γη.

 Μπορείτε να μυηθείτε στην αγάπη στα σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να  δίνει αγάπη χωρίς όρους.

 Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. 

 

Όπως βλέπουμε στην μαρτυρία της Δήμητρας Κοντάκου: «Η μύηση στην αγάπη μέσα από τα μάτια σου Αλέξη Φωτόπουλε, είναι από τα δυνατά που βίωσα κοντά σου στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Έλεγες:κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές, η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου, έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!!Είθε όλοι οι άνθρωποι να δεχτούν το φως σου!!! κοιτάξτε τον στα μάτια! άπειρα ευχαριστώ που σε γνώρισα από κοντά κύριε Φωτόπουλε!!».    

 

Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την      αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

Συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια      και τις τελετές της θρησκείας μας, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης. Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ ειναι το μυστικό, στην εκκλησία ότα πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνοντούσαν με την Πηγή τους, βιώναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά ειχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.

Μπορούμε όμως να ξαναγεννηθούμε:

  1. Αν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, εκεί μπορώ να σας βοηθήσω, στα σεμιναρια μου, ή κι από μακριά παρακολουθώντας τις εκπομπές μου, βλέπετε  στα μάτια μου την αγαπη χωρίς όρους, βλέπετε στα μάτια μου τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
  2. Αν συμμετέχουμε στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας, αν συγχωρούμε τον εαυτόν μας και τους συνανθρωπους μας, ταπεινώνουμε, μειώνουμε το εγώ μας, που είναι το εμπόδιο που μας κόβει την πρόσβαση με την Πηγή, βοηθούμε τους συνανθρώπους μας και όλα τα όντα του σύμπαντος και προσευχόμαστε συνεχώς.
  3. Αν απενεργοποιήσουμε την ενέργεια από  τα αρνητικά μας συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα μας, τα οποία δονούνται σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αγάπη, η οποία δονείται σε υψηλές δονήσεις.
  4. Αν επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, και έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό με τα Cds που υπάρχουν στα βιβλία μου και υπάρχουν χιλιάδες που το έχουν πετύχει.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

agapi1
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας