Μπορούμε να απεξαρτηθούμε από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Μπορούμε να απεξαρτηθούμε από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. 1Το πότο και τα ναρκωτικά είναι κλοπή και το σύμπαν την τιμωρεί αυστηρά, όπως γρήγορα ανεβήκαμε τα σκαλιά τις ευτυχίας κατά τον ίδιο τρόπο μας αφαιρείτε η σκάλα και γκρεμοτσακιζόμαστε,  βυθιζόμαστε στα αρνητικά συναισθήματα.

Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά μας δίνουν την δυνατότητα να απαλλαγούμε από όλα τα αρνητικά συναισθήματα  δονηθούμε  στις υψηλές δονήσεις  των 500 παλμών το δευτερόλεπτο που πάλλεται η συνειδητότητά μας όταν  βιώνουμε  αγάπη χωρίς όρους.

Το κακό βέβαια ότι αυτή η κατάσταση συνειδητότητας διατηρείται πολύ λίγο, αφού την έκσταση αυτή δεν την πετύχαμε με την εξέλιξη την ανύψωση της συνειδητότητας μας αλλά την κλέψαμε,  προσπαθήσαμε να την κερδίσουμε με απάτη πίνοντας ή παίρνοντας ναρκωτικά.

Το πότο και τα ναρκωτικά είναι κλοπή και το σύμπαν την τιμωρεί αυστηρά, όπως γρήγορα ανεβήκαμε τα σκαλιά τις ευτυχίας κατά τον ίδιο τρόπο μας αφαιρείτε η σκάλα και γκρεμοτσακιζόμαστε,  βυθιζόμαστε στα αρνητικά συναισθήματα.

Μπορούμε να απεξαρτηθούμε από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. 2O David Hawkins (διδάκτορας ψυχιατρικής)  δημιούργησε μια κλίμακα συνειδητότητας που είναι η δονήσεις που πάλλεται η συνειδητότητα μας ανάλογα τα συναισθήματα που διακατέχεστε. Όταν διακατεχόμαστε από αρνητικά συναισθήματα η συνειδητότητα μας δονείται  από 200 παλμούς το δευτερόλεπτο και κάτω.

Το χειρότερο αρνητικό συναίσθημα είναι  η ντροπή όπου η συνειδητότητα μας δονείται στους 20 παλμούς το δευτερόλεπτο, ακολουθούν οι ενοχές στους 30, η θλίψη στους 75, ο φόβος στους 100, ο ανεκπλήρωτος πόθος (καψούρα) 125, ο Θυμός στους 150 παλμούς το δευτερόλεπτο.
Πάνω από 200 παλμούς το δευτερόλεπτο έχουμε του 350 που ερχόμαστε σε επίπεδο όπου η καρδία μας ανοίγει και μπορούμε να συγχωρέσουμε πραγματικά κάποιον, ενώ στους 500 παλμούς το δευτερόλεπτό η καρδιά μας συντονίζεται με την συχνότητα της Πηγής των Πάντων την χωρίς όρους αγάπη. Με τη δόνηση αυτή της αγάπης αυτοθεραπεύομαστε και μπορούμε να επηρεάσουμε και να βοηθήσουμε να αποθεραπευτεί οποιονδήποτε βρίσκουμε δίπλα μας.

Μπορούμε να απεξαρτηθούμε από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. 3Στα ναρκωτικά και το ποτό καταφεύγουν όσοι δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη, με αποτέλεσμα να βιώνουν  ανασφάλεια, θλίψη, φόβο, θυμό, ζουν βλέπετε στο εγώ τους ξεκομμένοι από την Πηγή τους.

Το ποτό, τα ναρκωτικά τους απαλλάσσει από το εγώ,  τους απαλλάσσει από τα κατώτατα συναισθήματα και τους κάνει να βιώνουν την έκσταση της ενότητας, αλλά αυτό γίνεται με χημεία, δεν γίνεται με φυσικό τρόπο, για αυτό δεν διαρκεί για πολύ και ξαναπέφτουν στο σκοτάδι.

Όλο το μυστικό των πάντων είναι να έχουμε μυηθεί στην αγάπη, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι είμαστε, γιατί δεν είμαστε ευτυχισμένοι. Πρέπει να μάθουμε  ότι η ευτυχία μας εξαρτάται από την ψυχή μας,  η οποία δεν επηρεάζεται από το τι θα φάμε, από το πόσο σεξ θα κάνουμε  ή από πόσο θα ανέβουμε κοινωνικά, αλλά πόσο αγαπάμε τους συνανθρώπους μας, πόσο είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, με τον Κύριο, αλλά πόσο και εφαρμόζουμε τις προδιαγραφές Του.

Το πόσο αγαπάμε ή αντιλαμβανόμαστε την αγάπη, γεγονός που ικανοποιεί την ψυχή μας  χρειάζεται να έχουμε ικανοποιηθεί στην αγάπη,  γεγονός που μπορώ να σας βοηθήσω στα σεμινάρια μου που γίνονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μπορούμε να απαλλαγούμε από  το αλκοόλ αλλά και όλους τους εθισμούς που μας διακατέχουν.  Ο μηχανισμός που στηρίζονται οι εθισμοί  (κάπνισμα, το ποτό, τα γλυκά, το υπερβολικό φαγητό) βρίσκεται στο ένστικτο της αυτοσυντήρησης και λειτουργεί με τη βοήθεια δύο νευροδιαβιβαστών, της ντοπαμίνης και της σεροτονίνης. Όταν πεινάμε, ανεβαίνει η ντοπαμίνη για να μας κινητοποιήσει να ψάξουμε για τροφή.

Όταν φάμε, τότε η ντοπαμίνη πέφτει και ανεβαίνει η σεροτονίνη και τότε αισθανόμαστε το αίσθημα του κορεσμού, της ικανοποίησης. Όταν, όμως, διακατεχόμαστε από στρες και αρνητικά συναισθήματα,  τα οποία έχουν βάση στον φόβο απόρριψης , ένα ένζυμο καταστρέφει το αμινοξύ τρυπτοφάνη που παρασκευάζει τη σεροτονίνη, με αποτέλεσμα τα επίπεδα της σεροτονίνης να πέφτουν και να ανεβαίνουν αυτόματα τα επίπεδα της ντοπαμίνης, που μας προτρέπουν να φάμε, να καπνίσουμε, να πιούμε αλκοόλ ή όποιον άλλο εθισμό έχουμε, για να καλύψουμε την ανάγκη μας.

Μεγάλη βοήθεια για να απεξαρτηθούμε από το ποτό και τα ναρκωτικά λαμβάνουμε με τη μέθοδο EFT (Τεχνικές απελευθέρωσης των συναισθημάτων). 

Βοήθεια λαμβάνουμε και με το EFT όπου απελευθερωνόμαστε από τις εξαρτήσεις σε εθισμούς και από τα αρνητικά συναισθήματα που μας δημιουργούν αυτούς τους εθισμούς. Με το EFT στέλνουμε ηλεκτρομαγνητικά κύματα που απενεργοποιούμε τους φόβους και τα ερεθίσματα που θέτουν το σώμα μας σε συναγερμό και μας  δημιουγούν την εξάρτηση από το ποτό και τα ναρκωτικά.

Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που για να τον καλύψουμε εξαρτίομαστε από το ποτό και ναρκωτικά.  Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας.

Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού.  Και κάνουμε χρήση ποτού και ναρκωτικά για να αποδράσουμε. Το υποσυνείδητο δεν έχει κρίση είναι σαν το μικρό παιδί που θέλει να είναι άρρωστο για να τραβήξει την προσοχή των δικών. Αυτό είναι η ψυχολογική αντιστροφή θέλουμε υποσυνείδητα να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να έλξουμε την προσοχή των δικών μας, που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν.

Για να απενεργοποιήσουμε την εξάρτηση μας από το ποτό και ναρκωτικά κάνουμε μαλάξεις στο σημείο (ST 16) πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος και ήθελα να πίνω αλκοόλ  ή να παίρνω ναρκωτικά για να αισθάνομαι ασφαλείς και να να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου  και να αισθάνομαι ασφαλής χωρίς να χρειάζεται να καπνίζω ή να παίρνω ναρκωτικά.

Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι  η επιθυμία μου για αλκοόλ ή για ναρκωτικά κι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ.

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στην επιθυμία καπνίσματος ή ναρκωτικών και στο φόβο απόρριψης και στο θυμό  που θέλουμε να απενεργοποιήσουμε

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

Αφού δουλέψω λίγο την επιθυμία για αλκοόλ  δουλεύω και το φόβο απόρριψης διότι σίγουρα έχω τον εθιστεί στο να πίνω αλκοόλ  για να ξεπεράσω με αυτό τον τρόπο την ανασφάλεια από το φόβο απόρριψης.

Σύμφωνα με το χάρτη των της συνειδητότητας μας, ανάλογα τα συναισθήματα που βιώνουμε η συνειδητότητα μας πάλλεται σε ανάλογες συχνότητες: όταν βιώνουμε ενοχές η συνειδητότητα μας πάλλεται με 20 παλμούς το δευτερόλεπτο, ενώ ενοχές 30, θλίψη 75, ενώ φόβο 100, ανεκπλήρωτη επιθυμία 125, θυμό στους 150, ενώ βιώνουμε θετικά συναισθήματα την αγάπη, την ευφορία από τους 500 παλμούς και πάνω το δευτερόλεπτο.

Με το ποτό, ή τα ναρκωτικά, καταργούμε προσωρινά τα επίπεδα των αρνητικών συναισθημάτων και πάμε στο επίπεδο της ευτυχίας της χαράς. Το επίπεδο αυτό της αγάπης, της γαλήνης δεν το κερδίσαμε με την εξέλιξη της συνειδητότητας μας, με προσευχή με την σύνδεση με τον δημιουργό, το πήραμε κλέβοντας και το σύμπαν δεν το επιτρέπει αυτό μας παίρνει την ευτυχία αυτή με βίαιο τρόπο, μας αφαιρεί τη σκάλα που ανεβήκαμε στον ουρανό, μας την αφαιρει απότομα και από την ευφορία βιώνουμε την απόλυτη δυστυχία. 

Πρέπει να απαλλαγούμε από τους εθισμούς διότι αφενός μεν δεν μας βοηθούν,  να ζήσουμε ευτυχισμένοι αφετέρου δε μας καταστρέφουν την υγεία. Η ευτυχία κερδίζεται μόνο με την ικανοποίηση της ψυχής. Όταν ασχολούμαστε με την επιβίωση, με το φαγήτό, το ποτό, το κάπνισμα ή με την αναπαραγωγή, τις ηδονές ικανοποιούμε το γήινο όχημα που χρησιμοποιούμε για να κυκλοφορήσουμε στη γη.

Είμαστε πνεύματα ψυχές γεμάτες φως και την ψυχή μας την ικανοποιεί, η αγάπη χωρίς όρους προς τον πλησίον μας, η ζωή σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Δημιουργού που είναι ζωή βασισμένη στις αρετές, άλλα και η συμμετοχή στα μυστήρια και στις τελετές της θρησκείας μας. 

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι γεννιόμαστε στο χωροχρόνο, αναγκασμένοι να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς των αισθήσεων μας, βλέπουμε τον εαυτό μας, ξεχωριστά από τους άλλους. Η αίσθηση αυτή της ξεχωριστότητας μας δημιουργεί φόβο, ο φόβος αυτός είναι η αιτία για όλες τις ασθένειες της ζωής μας.

Για να ξεφύγουμε από την αίσθηση της ξεχωριστότητας, η οποία μας δημιουργεί ανασφάλεια, θλίψη, φόβο, θυμό και όλες τις ασθένειες που προέρχονται από αυτά τα αρνητικά συναισθήματα πρέπει να έχουμε μυηθεί στην αγάπη. Η μύηση αυτή χρειάζεται να γίνει από την στιγμή της σύλληψης μας έως την ηλικία των έξη ετών.

Αν οι γονείς δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη χωρίς όρους, με συνέπεια να διακατέχονται από ανασφάλεια, αν διαφιλονικούν μεταξύ τους, αν απουσιάζουν, αν είναι αυστηροί μαζί μας, αν δείχνουν αδυναμία σε ένα από τα αδέλφια μας, τότε δεν μυούμαστε στην αγάπη. Με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το στοιχείο της φωτιάς και να μπλοκάρεται η ενέργεια στην καρδιά μας, στο λεπτό έντερο, στο περικάρδιο και τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή τα οποία προκαλούν διαταραχή σ’ όλο το νευρικό μας σύστημα.

Η μη μύηση στην αγάπη μας ρίχνει στη δίνη του χωροχρόνου, στο να αισθανόμαστε ξεκομμένοι και να αισθανόμαστε ανασφάλεια, γεγονός που διαταράσσει την ισορροπία του στοιχείου της γης που μπλοκάρει την ενέργεια στους μεσημβρινούς του στομάχου και της σπλήνας και μας προκαλεί προβλήματα στο στομάχι, φουσκώματα, όλα τα γυναικολογικά προβλήματα και θυρεοειδή.

Μπορούμε να απαλλαγούμε οριστικά από την εξάρτηση μας στο αλκοόλ, στα ναρκωτικά ή σε ότι άλλη εξάρτηση μας, αλλά κι  όλα μας τα προβλήματα (υγείας, σχέσεων, οικονομικά) ακολουθώντας τα εξής βήματα:

Μύηση στην αγάπη χωρίς όρους. Βλέποντας τα  μάτια ενός  ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, στα μάτια του βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε πραγματικά. Τα χέρια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, βγάζουν φωτόνια με την πληροφορία της ενότητας των πάντων (σύμφωνα με τον WilliamTiller καθηγητή του StanfordUniversity) και αισθανόμαστε ασφαλείς, και σιγά σιγά αλλάζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

ü    Η βαθύτερη και μονιμότερη  μύηση στην αγάπη επιτυγχάνεται με την βοήθεια και τη φωτίσει του  Αγίου Πνεύματος που είναι η πραγματική σύνδεση με τον Δημιουργό μας. Είναι το Πνεύμα του Θεού που μας γεμίζει φως μας κάνει και αισθανόμαστε την ενότητα των πάντων, την ασφάλεια, την γαλήνη ότι είμαστε στα χέρια του Δημιουργού. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι εδώ στο χωροχρόνο τα πάντα σκιές, αντίγραφα του πραγματικού μας εαυτού πού είναι ενωμένος με την Πηγή μας. Μόνο με τα μυστήρια η ψυχή μας συνδέεται με τον Πατέρα με τον Κύριο και λαμβάνει άπειρη φωτίσει, δύναμη, αγάπη ασφάλεια.

Το Άγιο Πνεύμα το οποίο λαμβάνουμε με την συμμετοχή μας στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας κι όταν ακολουθούμε το λόγο του Κυρίου, που είναι οι προδιαγραφές του Δημιουργού μας. Με την εξομολόγηση καθαρίζουμε από κάθε αμαρτία το αστρικό μας σώμα απαλλάσσεται από κάθε ψεγάδι και ενδύεται και δονείται στις συχνότητες του φωτός και της υπέρτατης αγάπης που μας δίνει ο Κύριος στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.

Η απαλλαγή μας από κάθε αρνητική σκεπτομορφή που δημιουργείται από τα αρνητικά βιώματα στη ζωή μας, καθώς και  εισαγωγή μας στον κόσμο του φωτός, της υπέρτατης μύησης στην αγάπη που λαμβάνουμε με τη θεία κοινωνία στέλνει την ψυχή μας (που αποτελείται από το αστρικό, το αιθερικό, το ουράνιο και το κεθερικό σώμα) κατευθείαν στο Παράδεισο όταν φύγουμε από το χωροχρόνο. Αν συνειδητοποιούσαμε τι πραγματικά μας προσφέρουν τα μυστήρια της εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας δεν θα κάναμε τίποτα άλλο, παρά να εξομολογούμαστε και να κοινωνάμε συνεχώς, διότι η δύναμη, η ασφάλεια, η πληρότητα και η αγάπη που αισθανόμαστε είναι απερίγραπτη. Αυτοί που το κάνουν και δεν το αισθάνονται το κάνουν τυπικά, έχουν κλειστή την καρδιά τους και δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη. Μπορώ να σας βοηθήσω στην μύηση αυτή, με τις εκπομπές μου που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου  www.afotopoulos.gr και  με τα σχεδόν δωρεάν σεμινάρια που κάνω παντού.

ü    Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, διότι το 90% των πληροφοριών που έχει και αποτελούν το φίλτρο που βλέπουμε την πραγματικότητα μας προέρχεται από την σύλληψη μας έως την ηλικία των έξη ετών.  Τότε ο εγκέφαλος είναι σε υποσυνείδητη κατάσταση απορροφά και επεξεργάζεται 2,000,000 ψηφία το δευτερόλεπτο, ενώ στη συνειδητή κατάσταση μόνο 40 ψηφία και το σημαντικότερο στην ηλικία από την σύλληψη έως έξη ετών δεν έχει αναπτυχθεί ο πνευματικός εγκέφαλος και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι αντιλαμβανόμαστε. Κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την απουσία ή την αυστηρότητα των δικών μας. Ακούγοντας τα cd από τα βιβλία μου κάθε βράδυ όταν πέσουμε για ύπνο, όπου ο εγκέφαλος μας πέφτει σε υποσυνείδητη κατάσταση επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας, σβήνουμε τα περιοριστικά μας πιστεύω και στη θέση τους βάζουμε θετικότατες εκφράσεις που ονομάζουμε Alphamatics.

ü    Ο άνθρωπος είναι ενέργεια η οποία βγαίνει από βρύσες που ονομάζουμε ενεργειακά κέντρα (chakras) και κυκλοφορεί σε ποτάμια που ονομάζουμε μεσημβρινούς. Όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα τα ενεργειακά κέντρα και οι ενεργειακοί μεσημβρινοί μπλοκάρονται. Ξεμπλοκάρουμε τα ενεργειακά κέντρα και του ενεργειακούς μεσημβρινούς που είναι τα ποτάμια με την ενέργεια που μπλοκάρεται ανάλογα το συναίσθημα που έχουμε. Αν λοιπόν έχουμε ανασφάλεια μπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της σπλήνας Πάγκρεας που υπεύθυνος για όλα τα γυναικολογικά προβλήματα, την καθυστέρηση την αστάθεια της περιόδου, αλλά και την αδυναμία να αποκτήσουμε παιδί. (αναλυτικές  οδηγίες για όλους τους μεσημβρινούς αναγράφονται στο  βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»).

Όλα τα παραπάνω είναι μια προσφορά με όλη την αγάπη μου για όλους σας, κοινοποιείστε τα παντού όλοι πρέπει να γνωρίζουν για να πετάξουν από υγεία και χαρά. Στο βιβλίο μου “Μια Ζωή Γεμάτη Φως” θα βρείτε αναλυτικά όλες τις οδηγίες και λεπτομέρειες πως θα ξεμπλοκάρουμε τους μεσημβρινούς και θα απαλλαγούμε από κάθε πρόβλημα, στο δε βιβλίο μου “Έτσι Γίνεται το Θαύμα” θα μυηθείτε στην αγάπη και θα συνειδητοποιείστε την πραγματική σας φύση, θα γεμίσετε πληρότητα και αγάπη.

Μπορούμε να απαλλαγούμε από την δυσκολία να συλλάβουμε παιδί, πόνους περιόδου, διαταραχή της της έμμηνου ρήσης, προβλήματα της πρόωρης, οριστικής ή προσωρινής διακοπής, δυσκολία να κρατήσουμε το έμβρυο. 4ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  τα  βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» και  “Ο Δρόμος προς τη Θέωση”.

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

 

 

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας