Ο δρόμος για να αποκτήσουμε όλοι τέλεια υγεία, τέλειες σχέσεις, αφθονία

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ο δρόμος για να αποκτήσουμε όλοι τέλεια υγεία, τέλειες σχέσεις, αφθονία 1 Βιώνουμε την παντοδυναμία ενός αθάνατου πνεύματος, όταν λειτουργούμε  με την καρδιά μας που είναι η έδρα της ψυχής μας, όταν ο νους μας είναι επικεντρωμένος στην καρδία μας κι όχι με τη λογική μας,  το εγώ μας που είναι το σύνολο τον δεδομένων μας.

Ο αρχηγός του σώματος μας είναι η ψυχή μας που τρέφεται μόνο με τη σύνδεση με την Πηγή της.

Τι είμαστε;

 Είμαστε αθάνατα πνεύματα τέλεια όντα με απεριόριστες δυνατότητες.

Βιώνουμε την παντοδυναμία ενός αθάνατου πνεύματος, όταν λειτουργούμε  με την καρδιά μας που είναι η έδρα της ψυχής μας, όταν ο νους μας είναι επικεντρωμένος στην καρδία μας κι όχι με τη λογική μας,  το εγώ μας που είναι το σύνολο τον δεδομένων μας.

Είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι του Θεού και μπορούμε να κάνουμε θαύματα αρκεί να τηρούμε το θέλημα Του και όχι αυτό του Εγώ μας.

Άνθρωπε μάθε ότι είσαι η εικόνα και ομοίωση του Θεού και ότι έχεις ψυχή αθάνατη  η οποία έχει προορισθεί  κατά χάρη ζήσει αιώνια.

Ο άνθρωπος ως λογικό ον έχει προορισμό να φθάσει να γίνει όμοιο με το Θεό σύμφωνα με την εικόνα του οποίου  έχει πλαστεί.

Ο άνθρωπος πήρε εξουσία από το Θεό να είναι μικρός θεός στη γη και αντίγραφο της εικόνας του Θεού.

Την γνώση αυτή την αφαίρεσε  η αμαρτία και η απομάκρυνση από το Θεό. Ο άνθρωπος για να γνωρίσει το Θεό πρέπει πρώτα να γνωρίσει τον εαυτόν του (Άγιος Νεκτάριος).

Για να αποκτήσουμε τα πάντα (υγεία, ευτυχία, αφθονία) αν χρειάζονται  1000  μονάδες

Πνευματικό επίπεδο                                                                                         900  μονάδες

Ο αρχηγός του σώματος μας είναι η ψυχή μας που τρέφεται μόνο με τη σύνδεση με την Πηγή της.  Η σύνδεση επιτυγχάνεται με την συμμετοχή στα μυστήρια (Θεία Κοινωνία και Εξομολόγηση)  και τις τελετές  της θρησκείας μας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης. Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς.

Πως επανασυνδεόμαστε με την Πηγή μας:

Ανοίγουμε την καρδία μας, προσφέρουμε ανιδιοτελώς, μειώνουμε εξαφανίζουμε το εγώ μας

Συγχωρούμε και αγαπάμε τους εχθρούς μας, διότι τότε καταλύετε το εγώ μας  και συνδεόμαστε  με το Όλο.

Συμμετάσχουμε στα μυστήρια της εκκλησίας μας. Η εξομολόγηση μας απαλλάσσει από τις ενοχές και την ντροπή. Η θεία κοινωνία μας γεμίζει πάλι με φως.

Αυτός που δεν εξομολογείται για την αμαρτία του, ποτέ δεν θα βρει ανάπαυση, γιατί ποτέ δεν θα φέρει κοντά του το Θεό.  Σας διαβεβαιώνω αν δεν φάτε  τη σάρκα  του Υιού του  Ανθρώπου και δεν πιείτε το αίμα μου δεν έχετε μετοχή στη ζωή.

Νοητικό επίπεδο                                                                                                     60 μονάδες

Ο νους μας  διαμορφώνει το σώμα και ευθύνεται για όλες τις ασθένειες μας.

Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, διότι το 90% των πληροφοριών που έχει και αποτελούν το φίλτρο που βλέπουμε την πραγματικότητα μας προέρχεται από την σύλληψη μας έως την ηλικία των έξη ετών.

Τότε ο εγκέφαλος είναι σε υποσυνείδητη κατάσταση απορροφά και επεξεργάζεται 2,000,000 ψηφία το δευτερόλεπτο, ενώ στη συνειδητή κατάσταση μόνο 40 ψηφία και το σημαντικότερο στην ηλικία από την σύλληψη έως έξη ετών δεν έχει αναπτυχθεί ο πνευματικός εγκέφαλος και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε ή ακούμε. Κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την απουσία ή την αυστηρότητα των δικών μας.

Ακούγοντας τα cd από τα βιβλία μου κάθε βράδυ όταν πέσουμε για ύπνο, όπου ο εγκέφαλος μας πέφτει σε υποσυνείδητη κατάσταση επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας, σβήνουμε τα περιοριστικά μας πιστεύω και στη θέση τους βάζουμε θετικότατες εκφράσεις που ονομάζουμε Alphamatics.

Ενεργειακό επίπεδο          30 μονάδες

Η ψυχή μας και ο νους μας, η συνειδητότητα μας που είναι ο τρόπος που  μεταφράζουμε τα γεγονότα καθορίζει την ροή της ενέργειας.

Η ενέργεια  διαχέεται στο σώμα από βρύσες που λέγονται ενεργειακά κέντρα και διοχετεύονται από ποτάμια που λέγονται μεσημβρινοί, όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα μπλοκάρουν  και αρρωσταίνουμε. Ξεμπλοκάρουμε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς.

Στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» περιέχοντα όλοι οι μεσημβρινοί και σαφείς οδηγίες πώς να τους απενεργοποιούμε, μπορούμε να απαλλαγούμε από κάθε ψυχοσωματικό πρόβλημα.

Υλικό επίπεδο                                                                                              10 μόνο μονάδες

Ο δρόμος για να αποκτήσουμε όλοι τέλεια υγεία, τέλειες σχέσεις, αφθονία 2Διατροφή: φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποφεύγουμε κρέας, μαγειρεμένη τροφή καθώς και γαλακτοκομικά κυρίως αγελαδινής προέλευσης.

Η αγάπη χωρίς όρους είναι ο κώδικας που μας  συνδέει  με τον Πατέρα και έχουμε τα πάντα

Ο δρόμος για να αποκτήσουμε όλοι τέλεια υγεία, τέλειες σχέσεις, αφθονία 3Η αγάπη είναι ο κώδικας που αντιλαμβανόμαστε την ενότητα των πάντων και αισθανόμαστε ασφαλείς.

Η αγάπη  είναι αίσθημα, ενέργεια, είναι κομμάτι του Θεού που μπαίνει στον άνθρωπο και ζει ο άνθρωπος σαν το Θεό.

Αυτή την εντολή σας δίνω να αγαπάτε ο ένας τον άλλο, ώστε ότι ζητήσετε από τον Πατέρα στο όνομά μου να σας το δώσει.

Στην καρδιά μας κατοικεί η πραγματική μας φύση, η ψυχή μας, ο Θεός, ο Κύριος, το Άγιο Πνεύμα, η αγάπη χωρίς όρους ανοίγει την καρδία μας. Η λογική μας κλείνει την καρδιά μας.

Ο Θεός είναι αγάπη. Για αυτό όποιος μένει στην αγάπη μένει στον Θεό κι ο Θεός μένει σε αυτόν και κάνει θαύματα.

Η αγάπη του Θεού είναι μέσα μας,  κατοικεί μέσα μας  και μέσα από μας εκφράζεται ο Θεός είμαστε άπειρη αγάπη.

Όμως ενώ είμαστε η αγάπη ψάχνουμε την αγάπη και την αποδοχή των ανθρώπων και τότε γίνεστε δυστυχισμένοι.

Με την αγάπη χωρίς όρους μπορούμε να θεραπευτούμε  και να ξαναγίνουμε  ολοκληρωμένοι πάλι,  είμαστε υγιείς όταν είμαστε ολογράμματα του Όλου, του Πατέρα.

Η αγάπη χωρίς όρους είναι μια μόνιμη αίσθηση, που ότι και να μας συμβαίνει όλα θα πάνε καλά, η  αίσθηση ότι ο Θεός η  Πηγή των πάντων είναι πάντα μαζί μας.

Μόνο αν βιώνουμε  αγάπη,  μπορούμε να έχουμε επίγνωση του πραγματικού μας εαυτού, της άπειρης δύναμης που μας έχει δώσει ο Θεός και τότε μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Η λογική είναι άγνοια του Θεού

Ο Θεός είναι το Παν, είναι η Πηγή μας η αληθινή μας ύπαρξη (DeepakChopra: το μη τοπικό κομμάτι της ψυχής μας: είναι ενωμένο με το Θεό) αν δεν αγαπήσουμε το Θεό έχουμε χάσει τα πάντα δεν έχουμε τίποτα.

Η λογική είναι η αιτία της απομάκρυνσης μας από το Θεό. Η λογική μας εμποδίζει την πρόσβαση στον Θεό.

Με τη λογική, που είναι άγνοια του Θεού, αντί ο άνθρωπος να κατευθυνθεί προς το Θεό, οδηγείτε στην αρρώστια. Λειτουργούμε με τη λογική κι αυτό μας καταστρέφει, η υποδούλωση στη λογική δεν μας αφήνει να προσεγγίσουμε το Θεό.

Η θεραπεία επιτυγχάνεται με τη μετάνοια και γίνεται με τη χάρη του Θεού που έρχεται με τα μυστήρια και την αδιάλειπτη προσευχή.

Το μυστικό να απαλλαγούμε από κάθε ασθένεια είναι να εξιλεωθούμε από το παρελθόν με τη συγχώρηση –μετάνοια.

Θλιβόμαστε όταν προσκολλόμαστε στα γήινα

Η λύπη προέρχεται όταν ασχολούμαστε με τα γήινα, εξαρτάμε την ευτυχία μας από τις αισθήσεις.

Όταν ο νους που είναι μέρος της ψυχής  είναι προσκολλημένος στα γήινα, σκλαβώνει την ψυχή μας, γι’ αυτό μας δημιουργείται λύπη.

Η ψυχή μας γεμίζει από θλίψη, λύπη όταν  φθονούμε, κρίνουμε τους συνανθρώπους μας και αυτό συμβαίνει διότι εμείς δεν ακολουθούμε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή μας που είναι να αγαπάμε όλους τους συνανθρώπους μας.

Νοιώθουμε άδειοι, νοιώθουμε θλίψη όταν επικεντρωνόμαστε στην ύλη, στην ματαιοδοξία να αποκτήσουμε  υλικά αγαθά, να κατακτούμε συνεχώς το αντίθετο φύλο και να προβληθούμε κοινωνικά που είναι η εξυπηρέτηση των τριών πρώτων κέντρων που αφορά το γήινο όχημα που μας εδόθη για να ζούμε στη γη.

Η λύπη αισθανόμαστε όταν απομακρυνόμαστε από το Θεό.

Όλο το μυστικό στον κόσμο είναι να συνειδητοποιήσουμε:

Τα πάντα βρίσκονται μέσα μας, κανένας δεν μπορεί να μας δώσει τίποτα αν δεν το έχουμε μέσα μας.

Να ενωθούμε να επικοινωνήσουμε με το Θεό και να ανοίξουμε την καρδία μας ώστε ο Κύριος και το Άγιο Πνεύμα να κατοικήσει μέσα μας.

          12106800 1506939089628342 5917709744278520776 nΠως ο Κύριος και το Άγιο Πνεύμα κατοικούν μέσα μας:

Για να βρούμε το Χριστό μέσα μας θα πρέπει να μετανοήσουμε, να σβήσουμε το εγώ μας, που είναι  τα δεδομένα, τα ζωώδη ένστικτα μας

Αν διώξουμε την φιλαυτία την υπερηφάνεια, καθαριστούμε από τις αμαρτίες, τότε το Άγιο Πνεύμα έρχεται μέσα μας.

Με την αγάπη του πλησίον θα γνωρίσουμε και την αγάπη του Θεού.

Η προσευχή είναι η κατάσταση εκείνη που  μας ενώνει με τον Θεό

Ο νους μας πρέπει απαλλαγεί από την σύγχυση τον σκοτισμό που έχει. Τα μάτια της ψυχής μας είναι ο νους μας, ο Θεός μας έδωσε τον νου για να κοινωνούμε μαζί Του.

Ο Παράδεισος είναι η ζωντανή σχέση με το Χριστό, η Βασιλεία των Ουρανών είναι μέσα μας

Το νόημα της ζωής

Ο δρόμος για να αποκτήσουμε όλοι τέλεια υγεία, τέλειες σχέσεις, αφθονία 4Σκοπός της ζωής μας είναι η απόκτηση της Χάρης του Αγίου Πνεύματος που είναι η ενέργεια του Θεού που μας θεραπεύει τα πάντα

Ο κόσμος δεν μπορεί να βρει το Θεό με την ανθρώπινη λογική αλλά με την βοήθεια του Αγίου Πνεύματος.

Το Άγιο Πνεύμα είναι η Βασιλεία του Θεού μέσα στην καρδιά μας και εισέρχεται στον άνθρωπο  με την κάθαρση και την μετάνοια

Δεν φθάνει η πίστη  στον άνθρωπο χρειάζεται και η εμπιστοσύνη στον Θεό, η εμπιστοσύνη στο Θεό έλκει τη βοήθεια του (Άγ. Παΐσιος)

Όλο το μυστικό είναι  η αγάπη που βιώνουμε με τους συνανθρώπους μας  και η  σύνδεση μας με τον Δημιουργό με τον Κύριο.

Αναστηθείτε  δια μέσου της συγχώρεσης, της αγάπης προς τον εχθρό, η συγχώρεση και η αγάπη αυτή σβήνει το εγώ μας και μας ενώνει πλήρως με το φως την Πηγή μας, το Θεό.

Η χαρά και η ευτυχία που βιώνει κάποιος άνθρωπος είναι ανάλογες  με το πόσο ζει ο άνθρωπος σύμφωνα με το θέλημα του Θεού.

Εδώ στη γη έχουμε τη δυνατότητα να χτίσουμε τη παντοτινή μας ζωή, με την αγάπη, με τις καλές μας πράξεις, τι καλές μας σκέψεις να αγιάσουμε τα σώματα μας, ν’ αγιάσουμε την ψυχή μας, προσθέτουμε καταθέσεις στην τράπεζα της αιωνίου ζωής.

Ο δρόμος για να αποκτήσουμε όλοι τέλεια υγεία, τέλειες σχέσεις, αφθονία 5Μέσα στον Κύριο και δια του Κυρίου μας ο Δημιουργός μας καθιστά αγαπημένους  υιούς του Ουράνιου Πατρός.

Όλο το νόημα της ζωής είναι η κένωση του εαυτού μας, για να εκφραστεί μέσα από μας το Όλο και να κάνουμε θαύματα.

 Ο Θεός είναι υπερκόσμιος και ο άνθρωπος διαμένοντας στο Θεό καθίσταται υπερκόσμιος, ως εικόνα και ομοίωση του Απόλυτου, υπερβαίνει το χωροχρόνο, τη φθορά.

Με τα συναισθήματα μας μιλάμε στις δυνάμεις της  δημιουργίας, τις δυνάμεις του Θεού. Ότι μας συμβαίνει   είναι μια  αντίδραση του πεδίου ενέργειας στις σκέψεις μας τα συναισθήματα μας στα πιστεύω μας.

Χρειάζεται συνεχής προσπάθεια επαγρύπνηση ο νους μας να μην επικεντρώνεται στα γήινα που είναι φθαρτά.

Συνειδητοποιείστε ότι εδώ στη γη τα πάντα είναι φθαρτά ότι και να έχουμε δεν είναι μόνιμο ούτε το σώμα μας ούτε τα παιδία μας ούτε η περιουσία μας τίποτα.

Η πραγματική και παντοτινή ευτυχία έρχεται από το άφθαρτό, το πνευματικό.

Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να γνωρίσει και ν επικοινωνήσει με την Πηγή του το Θεό εδώ είναι το μεγάλο μυστικό.

Για να  διακρίνουμε αυτό που χρειάζεται η ψυχή μας ο νους μας πρέπει να είναι καθαρός και ελευθερωμένος από τα πάθη και τα γήινα.

Το Άγιο Πνεύμα έρχεται και μας βοηθά όταν σβήνουμε το εγώ μας. Όταν ο νους μας είναι φωτισμένος πάντα κρίνει σωστά, ένας εγωιστής δεν κρίνει ποτέ σωστά. Το πρώτο λοιπόν χρειάζεται προσευχή και ταπείνωση, να μην κάνουμε το θέλημα το εγώ μας αλλά του Θεού.

Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι όλα εδώ είναι τίποτα, τότε αδειάζουμε το νου μας, επικεντρωνόμαστε στο Θεό, είμαστε ευτυχισμένοι.

Πιο, είναι το μυστικό να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι.

Παράδεισος  είναι η αίσθηση της παρουσίας του Θεού, που επιτυγχάνεται με την ταπείνωση, προσευχή, αγάπη του πλησίον.

Η στεναχώρια που αισθάνονται  οι άνθρωποι είναι ανάλογα την απομάκρυνση από το Θεό.

Ένα είναι το ζητούμενο η αγάπη προς το Θεό και τους συνανθρώπους μας, τότε μόνο  είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι.

 Η απομάκρυνση από το Θεό είναι  κόλαση, όσο απομακρύνεται  κάνεις από τον Θεό τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα

Η ανθρώπινη σκέψη χωρίς τον Κύριο και Χριστό δεν μπορεί να γνωρίσει μήτε τον εαυτό της,  μήτε και τον κόσμο γύρω της.

Ο δρόμος για να αποκτήσουμε όλοι τέλεια υγεία, τέλειες σχέσεις, αφθονία 6Η προσευχή είναι  μοναδικό προνόμιο του ανθρώπου, είναι μια ροή δύναμης  από το Δημιουργό σε μας, ένα γέμισμα αγάπης,  είναι το  άνοιγμα της ψυχής από το άγγιγμα του Δημιουργού

Το θέλημα Του είναι να γίνουμε άγιοι. Η ψυχή δεν αναπαύεται με τα υλικά αλλά με την αγάπη του Θεού, η χαρά δεν βρίσκεται στα υλικά.

Η ψυχή ασθενεί μόνο όταν αμαρτάνει και δεν μετανοεί, η μεγαλύτερη αμαρτία είναι να απομακρυνθούμε από  το Θεό.

Ο  νους μας είναι τα μάτια της ψυχής μας,  όταν  είναι σκοτισμένος δεν βλέπει,  δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την Πηγή, με το Θεό.

Η ουσία της ψυχής μας είναι μέσα στην καρδιά μας, το μυστικό είναι να μαζεύουμε το νου μας και  να τον φέρουμε στην καρδιά μας,

Στην καρδιά μας μπαίνει η ενέργεια του Θεού, η καρδιά μας είναι το κέντρο της ύπαρξης μας,  εκεί επικοινωνούμε με το Θεό

Στεναχωριόμαστε διότι έχουμε κόψει την επαφή μας με το Θεό, όταν είμαστε κυριευμένοι από πάθη.

Πάντοτε πρέπει να χαιρόμαστε αν στενοχωριόμαστε αμαρτάνουμε. Στενοχωριόμαστε γιατί έχουμε  εγωισμό.

Με την αδιάλειπτη προσευχή συνδεόμαστε με το Θεό, αλλά πρέπει να επικεντρώνουμε το νου μας στην προσευχή.

Στεναχωριόμαστε διότι είμαστε εκτός Θεού, χωρίς το Θεό όλα είναι αδύνατα, μόνο όταν ο Θεός ενεργήσει μέσα μας έχουμε τα πάντα.

Η αγάπη που έχουμε για τον ανώτερο εαυτό μας, για το Θεό καθορίζει άμεσα την πραγματοποίηση του αιτήματος μας

Η λογική μας διακόπτει από το Θεό. Με την υπερηφάνεια χάνομαι το Θεό που είναι η Πηγή των πάντων.

Η ζωή είναι Μία, Μια είναι η Πηγή της ζωής και τα περνάει  και τα διατηρεί όλα. Μόνο όταν συνειδητοποιούμε την ενότητα αυτή και αφεθούμε πλήρως στον Κύριο, στον Δημιουργό μας τότε ζούμε με πληρότητα.

Η πίστη μας είναι το σημαντικότερο γεγονός, η απόλυτη πίστη ότι είμαστε ασφαλείς. Προσευχηθείτε συνεχώς με απόλυτη πίστη, ότι  ζητάτε θα πραγματοποιείτε αμέσως.

Ο νους μας πρέπει να είναι συνεχώς στο Θεό στην μία ζωή, την μια Πηγή των πάντων, αν είναι διασπασμένος στην ύλη, στα κτίσματα αντί για τον κτίστη, τότε βιώνετε τη  φθορά που υπόκεινται τα κτίσματα, ενώ όταν είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία με τον Κτίστη που είναι εκτός χωροχρόνου, εκτός φθοράς, τότε πετάμε από υγεία και χαρά.

Ότι μας συμβαίνει είναι δική μας δημιουργία, το Σύμπαν, τα πάντα ανταποκρίνονται στις δικές μας ενέργειες, τα πάντα είναι κβαντικές πιθανότητες, ανταποκρίνονται σε ότι εμείς κάνουμε.

Ο δρόμος για να αποκτήσουμε όλοι τέλεια υγεία, τέλειες σχέσεις, αφθονία 7Όλο το νόημα της ζωής μας είναι η επανένωση με την Πηγή μας, όταν αισθανόμαστε ξεκομμένοι, έχουμε αναπτύξει μεγάλο εγώ, τότε η ψυχή μας στενάζει, αυτή είναι το πραγματικό αφεντικό,

Ο πραγματικός μας εαυτός, (η ψυχή μας) κάνει προσπάθειες να μας επαναφέρει, να μας κάνει να αισθανθούμε την ενότητα των πάντων, να αγαπήσουμε τους συνανθρώπους μας, να ζήσουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας έπλασε ο δημιουργός.

Ο δρόμος για να αποκτήσουμε όλοι τέλεια υγεία, τέλειες σχέσεις, αφθονία 8Άρα η ουσία των πάντων είναι η ταπείνωση μας, η εξαφάνιση του εγώ μας, έως ότου επιτευχθεί αυτό μας βρίσκουν βάσανα και αρρώστιες πολλές που είναι μια προσπάθεια να επανέλθουμε και να ακολουθήσουμε την ψυχή μας, τον Δημιουργό μας,

Αν η ταπείνωση δεν επιτευχθεί, αν εμείς ταυτίζουμε την ύπαρξη μας με το εγώ μας, τα προβλήματα συνεχίζονται έως ότου το όχημα μας καταστραφεί και αναγκαστούμε να το εγκαταλείψουμε.

Έλκουμε πάντα στη ζωή μας αυτό που είμαστε αυτό που διακατεχόμαστε, δεν έλκουμε ποτέ αυτό που  θέλουμε συνειδητά αλλά αυτό που  υποσυνείδητα, ενδόμυχα πιστεύουμε ότι αξίζουμε.

Αμαρτάνουμε λοιπόν, γιατί έχουμε προδιάθεση στην αμαρτία η οποία γεννιέται από την αμέλειά μας στο να λατρεύουμε το Θεό.

Ο άνθρωπος που αφήνεται στις έμφυτες ορμές του, δεν μπορεί να έχει λογική ψυχή, γιατί η λογική ψυχή, θέλει να ενεργεί ελεύθερα.

Στο πεδίο της αγάπης τα πάντα πάλλονται σαν ένα υπάρχει αρμονία, είναι η βίωση του όλου, αυτός είναι ο Παράδεισος.

Οι δονήσεις της αγάπης συντονίζουν τα κύτταρα μας, τα όργανα μας με το όλον και έτσι αυτοθεραπεύομαστε.

Η αγάπη είναι η συναίσθηση ότι είμαστε ασφαλείς και τίποτα δεν μπορεί να μας απειλήσει  παρά μόνο το εγώ μας.

Ο δρόμος για να αποκτήσουμε όλοι τέλεια υγεία, τέλειες σχέσεις, αφθονία 9Όποιος με αγαπάει, θα τηρήσει το λόγο μου κι ο πατέρας μου θα τον αγαπήσει και θα έρθουμε  και θα κατοικήσουμε μαζί του (Κύριος).

Μπορείτε να αυτοθεραπευτείτε  σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα  στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αυπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε και ιδίως του καρκίνου θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Στα σεμινάρια θα έχετε όλοι την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αιτία των προβλημάτων σας, αλλά και να δείτε πρακτικά τον τρόπο που θα απαλλαγείτε από αυτά. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ένα σημαντικό μέρος των σεμιναρίων, βέβαια το καλύτερο είναι να είστε εκεί για να βιώσετε και να μυηθείτε στην αγάπη. να γεμίσετε φως, όπου για πρώτη φορά θα βλέπετε πως εφαρμόζονται πρακτικά όσα λέω στα βιβλία μου αλλά και θα βλέπετε τις μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετέχουν στα σεμινάρια το πως αλλάζουν τη ζωή τους, το πως απαλλάσσονται από πόνους ή προβλήματα που έχουν, εφαρμόζοντας αυτά που γράφω στα βιβλία μου.

Γίνονται σχεδόν δωρεάν σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο και κάθε βδομαδα στην Αθήνα, πληροφορηθείτε  στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr.  Αλλά και στα παρακάτω σεμινάρια βλέπετε στην πράξη πως απαλευθερωνόμαστε από τα αρνητικά συναισθηματα, πως ξεμπλοκάρουμε του μεσημβρινούς μας και αυο θεραπεύομαστε.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Ο δρόμος για να αποκτήσουμε όλοι τέλεια υγεία, τέλειες σχέσεις, αφθονία 10 Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

 

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

ΑποποίησηΒέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας