Το μυστικό για να ζήσουμε υγιείς και ευτυχισμένοι!!! Η ψυχή είναι το αληθινό αφεντικό μας, ποσό άγνοια έχουμε όλοι, που φροντίζουμε το εγώ κι όχι την ψυχή.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Το μυστικό για να ζήσουμε υγιείς και ευτυχισμένοι!!! Η ψυχή είναι το αληθινό αφεντικό μας, ποσό άγνοια έχουμε όλοι, που φροντίζουμε το εγώ κι όχι την ψυχή. 1Από την ψυχή μας που κατοικεί στην καρδία μας εξαρτάται η υγεία και η ευτυχία μας. 

Τι είναι η ζωή;

Είναι ένα απλό παιχνίδι, ο Πατέρας μας αφήνει σε ένα μέρος με ομίχλη, ένα δάσος δύσβατο και μας λέει εγώ είμαι εκεί στην άλλη άκρη του δάσους, ελάτε να με βρείτε.

Να είσαστε προσηλωμένοι σε μένα, να αισθάνεστε ασφαλείς, εγώ σας παρακολουθώ, είμαι συνεχώς μαζί σας.

Αυτό που θα σας κάνει να αισθάνεστε την ένωση μαζί μου θα είναι η αγάπη, η αγάπη προς όλους, όλα τα όντα.

Όταν έρχεστε να με συναντήσετε, περνώντας μέσα από το δάσος, να σέβεστε όλα τα όντα, να προχωράτε χωρίς να πατάτε τα μικρά ζωύφια, θα παίρνετε από το δάσος μόνο αυτά που σας χρειάζονται για την επιβίωση σας αγκαλιάζοντας τα με αγάπη.

Αν έλθετε σε επαφή με ένα άγριο ζώο και έχετε πραγματική αγάπη στα μάτια σας, το ζώο δεν θα σας πειράξει, την αγάπη αυτή την έχω δώσει σε όλα τα όντα, είναι η κόλα που ενώνει τα πάντα.

Γνωρίστε ότι εγώ εκφράζομαι μέσα από σας,  είμαι εσείς, όμως  σας έφερα σ’ αυτό το δάσος και σας έδωσα αυτές τις αισθήσεις, για να καταλάβετε μόνοι σας ότι είσαστε παιδιά Μου.

Και θα το καταλάβετε όταν Με αγαπάτε, κι Εγώ είμαι ο εαυτός σας, είμαι το φυτό ή ο σπόρος που τρώτε, είμαι το νερό που πίνεται, είμαι το ζώο που φοβάστε.

Η αγάπη είναι ο κώδικας που αντιλαμβανόμαστε την ενότητα των πάντων και αισθανόμαστε ασφαλείς.

Η αγάπη  είναι αίσθημα, ενέργεια, είναι κομμάτι του Θεού που μπαίνει στον άνθρωπο και ζει ο άνθρωπος σαν το Θεό.

Αυτή την εντολή σας δίνω να αγαπάτε ο ένας τον άλλο, ώστε ότι ζητήσετε από τον Πατέρα στο όνομά μου να σας το δώσει.

Στην καρδιά μας κατοικεί η πραγματική μας φύση, η ψυχή μας, ο Θεός, ο Κύριος, το Άγιο Πνεύμα, η αγάπη χωρίς όρους ανοίγει την καρδία μας.

Η λογική μας κλείνει την καρδιά μας. Ο Θεός είναι αγάπη. Για αυτό όποιος μένει στην αγάπη μένει στον Θεό κι ο Θεός μένει σε αυτόν και κάνει θαύματα

Δεν έχουμε καταλάβει το πιο βασικό πράγμα  για τη ζωή μας: Το παρελθόν δεν υπάρχει, όμως εμείς ταυτιζόμενοι με το εγώ μας, το ρόλο που μας δόθηκε για να μπορέσουμε να αφυπνιστούμε να ενωθούμε με τον Πατέρα και πνιγόμαστε στο χωροχρόνο, χανόμαστε στην ομίχλη.

Εμείς οι άνθρωποι κάνουμε ένα λάθος, πιστεύουμε  ότι το παρελθόν υπάρχει, αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος και το πληρώνουμε σε όλη μας τη ζωή με την καταστροφή της υγείας μας και των σχέσεων μας καθώς και την απώλεια της αφθονίας.

Δεν έχουμε καταλάβει το πιο βασικό πράγμα  για τη ζωή μας: Το παρελθόν δεν υπάρχει, όμως εμείς ταυτιζόμενοι με το εγώ μας, το ρόλο που μας δόθηκε για να μπορέσουμε να αφυπνιστούμε να ενωθούμε με τον Πατέρα και πνιγόμαστε στο χωροχρόνο, χανόμαστε στην ομίχλη. Καταλάβετε επιτέλους τί είστε αφυπνιστείτε και πετάξτε ξεχάστε το παρελθόν, επικεντρωθείτε στο τώρα.

Ο Κύριος το είχε κατανοήσει πλήρως και με την εξομολόγηση μας καθαρίζει από το παρελθόν και με την Θεία κοινωνία μας φωτίζει πάλι, κλείνει, επουλώνει κάθε πληγή του παρελθόντος, ξυπνήστε.

Το μυστικό για να ζήσουμε υγιείς και ευτυχισμένοι!!! Η ψυχή είναι το αληθινό αφεντικό μας, ποσό άγνοια έχουμε όλοι, που φροντίζουμε το εγώ κι όχι την ψυχή. 2Μπορούμε να πετάξουμε, σβήστε το παρελθόν, break the Habit to be your self μας λέει ο καθηγητής Joe Dispenza, ξεχάστε τι είστε βγάλτε τις ταμπέλες που σας έβαλαν ότι είστε, σβήστε το εγώ σας, σβήστε το παρελθόν δεν υπάρχει.

Αυτό που πραγματικά είστε αθάνατες ψυχές, είστε κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωση του Πατέρα. Την κατ’ ομοίωση την κερδίζουμε  όταν ζούμε σύμφωνα με τις αρετές, που η βάση είναι η αγάπη.

Μόνο αν απαλλαγούμε από το  εγώ μας, εκδηλώνεται η πραγματική μας, θεϊκή ουσία, συνειδητοποιήστε το δεν είστε ούτε ευαίσθητος ούτε δυνατός, είστε παιδί του Θεού, παντοδύναμος, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε το παρελθόν, να ξεχάσουμε τι θεωρούμε ότι είμαστε γιατί είναι ψευδαίσθηση.

Η ψυχή είναι το αληθινό αφεντικό μας, ποσό άγνοια έχουμε όλοι, που φροντίζουμε το εγώ κι όχι την ψυχή.

Έχει πραγματικά πλάκα πόσο πολύ τυραννιέται ο κόσμος μας γιατί του είπαν οι δικοί του ψέματα, του είπαν ότι είναι αδύναμος, του είπαν ότι θα αρρωσταίνει, του είπαν ότι πεθαίνει, του είπαν ότι τον βρίσκουν οι αρρώστιες το κακό.

Ενώ αυτός είναι αθάνατος, είναι θεϊκός, έχει γεννηθεί είναι ευτυχισμένος, αρκεί να ικανοποιεί το πραγματικό αφεντικό, μόνο η ψυχή είναι αληθινή όλα τα άλλα είναι ψέματα.

Ικανοποιείστε την ψυχή σας, η ψυχή εκφράζεται από την καρδιά και η καρδιά για να είναι ανοιχτή πρέπει να συγχωρήσουμε όλους, να γεμίσουμε φως, να ακούμε τις εντολές του πατέρα.

Μπορούμε λοιπόν να πετάξουμε αρκεί να ικανοποιούμε την ψυχή μας ν’ ανοίξουμε την καρδιά μας είμαι δίπλα σας, στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr σας παρέχω δωρεάν όλα τα εργαλεία για να ανοίξετε την καρδιά σας, να ικανοποιείστε την ψυχή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι τo σώμα μας καθορίζεται από την ψυχή και το νου μας.

Το μυστικό για να ζήσουμε υγιείς και ευτυχισμένοι!!! Η ψυχή είναι το αληθινό αφεντικό μας, ποσό άγνοια έχουμε όλοι, που φροντίζουμε το εγώ κι όχι την ψυχή. 3Ο αρχηγός του σώματος μας είναι η ψυχή μας που τρέφεται μόνο με τη σύνδεση με την Πηγή της.

Μέρος της ψυχής μας είναι ο νους ο οποίος διαμορφώνει το σώμα και ευθύνεται για όλες τις ασθένειες μας.

H ασθένεια είναι μια κραυγή για βοήθεια, μια έκκληση για αγάπη χωρίς όρους, για να συναισθανθούμε τη σύνδεση με το Όλο, με τον Πατέρα.

Το μυστικό για να ζήσουμε υγιείς και ευτυχισμένοι!!! Η ψυχή είναι το αληθινό αφεντικό μας, ποσό άγνοια έχουμε όλοι, που φροντίζουμε το εγώ κι όχι την ψυχή. 4Η νους μας, η συνειδητότητα μας, που είναι ο τρόπος που  μεταφράζουμε τα γεγονότα καθορίζει την ροή της ενέργειας.  Η ενέργεια  διαχέεται στο σώμα από βρύσες που λέγονται ενεργειακά κέντρα και διοχετεύονται από ποτάμια που λέγονται μεσημβρινοί, όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα μπλοκάρουν  και αρρωσταίνουμε.

Θλιβόμαστε όταν προσκολλόμαστε στα γήινα, ενώ όταν ικανοποιούμε την ψυχή μας πετάμε από υγεία και χαρά.

Η ψυχή μας όταν είναι ξεκομμένη από τον Πατέρα μας τότε θλίβεται. Η λύπη προέρχεται όταν ασχολούμαστε με τα γήινα, εξαρτάμε την ευτυχία μας από τις αισθήσεις.

Όταν ο νους που είναι μέρος της ψυχής  είναι προσκολλημένος στα γήινα, σκλαβώνει την ψυχή μας, γι’ αυτό μας δημιουργείται λύπη.

Το μυστικό για να ζήσουμε υγιείς και ευτυχισμένοι!!! Η ψυχή είναι το αληθινό αφεντικό μας, ποσό άγνοια έχουμε όλοι, που φροντίζουμε το εγώ κι όχι την ψυχή. 5Η ψυχή μας γεμίζει από θλίψη, λύπη όταν  φθονούμε, κρίνουμε τους συνανθρώπους μας και αυτό συμβαίνει διότι εμείς δεν ακολουθούμε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή μας που είναι να αγαπάμε όλους τους συνανθρώπους μας.

Νοιώθουμε άδειοι, νοιώθουμε θλίψη όταν επικεντρωνόμαστε στην ύλη, στην ματαιοδοξία να αποκτήσουμε  υλικά αγαθά, να κατακτούμε συνεχώς το αντίθετο φύλο και να προβληθούμε κοινωνικά που είναι η εξυπηρέτηση των τριών πρώτων κέντρων που αφορά το γήινο όχημα που μας εδόθη για να ζούμε στη γη. Η λύπη αισθανόμαστε όταν απομακρυνόμαστε από το Θεό.

Άρα όλο το μυστικό είναι να είμαστε συντονισμένοι με τον Πατέρα μας, για να μπορέσουμε να τον συναντήσουμε στην άλλη πλευρά του δάσους.

Συντονιζόμαστε με τον Πατέρα μόνο όταν σβήσουμε το εγώ μας.

Τι σημαίνει το εγώ μας; Είναι τα παράσιτα τα οποία προσκολλιόνται πάνω μας. Η  γήινη σκουριά που προσκολλάται πάνω μας και δεν μπορούμε να πιάσουμε το σήμα του Πατέρα μας και να ενωθούμε μαζί του αυτό είναι όλο το  μυστικό της ζωής.

Γι’ αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι, ό,τι  μας συμβαίνει είναι δική μας δημιουργία, το Σύμπαν, τα πάντα ανταποκρίνονται στις δικές μας ενέργειες, τα πάντα είναι κβαντικές πιθανότητες, ανταποκρίνονται σε ότι εμείς κάνουμε.

Έλκουμε πάντα στη ζωή μας αυτό που είμαστε αυτό που διακατεχόμαστε, δεν έλκουμε ποτέ αυτό που  θέλουμε συνειδητά αλλά αυτό που  υποσυνείδητα, ενδόμυχα πιστεύουμε ότι αξίζουμε.

Αμαρτάνουμε λοιπόν, γιατί έχουμε προδιάθεση στην αμαρτία η οποία γεννιέται από την αμέλειά μας στο να λατρεύουμε το Θεό.  Ο άνθρωπος που αφήνεται στις έμφυτες ορμές του, δεν μπορεί να έχει λογική ψυχή, γιατί η λογική ψυχή, θέλει να ενεργεί ελεύθερα.

Στο πεδίο της αγάπης τα πάντα πάλλονται σαν ένα υπάρχει αρμονία, είναι η βίωση του όλου, αυτός είναι ο Παράδεισος.

Οι δονήσεις της αγάπης συντονίζουν τα κύτταρα μας, τα όργανα μας με το όλον και έτσι αυτοθεραπεύομαστε.

Η αγάπη είναι η συναίσθηση ότι είμαστε ασφαλείς και τίποτα δεν μπορεί να μας απειλήσει  παρά μόνο το εγώ μας.

Ο Κύριος μας λέει όλο το νόημα της ζωής: «Όποιος με αγαπάει, θα τηρήσει το λόγο μου κι ο πατέρας μου θα τον αγαπήσει και θα έρθουμε  και θα κατοικήσουμε μαζί του».

Όλο το νόημα της ζωής μας είναι η επανένωση με τον Πατέρα μας.

Όταν αισθανόμαστε ξεκομμένοι, έχουμε αναπτύξει μεγάλο εγώ, τότε η ψυχή μας στενάζει, αυτή είναι το πραγματικό αφεντικό. Ο πραγματικός μας εαυτός, (η ψυχή μας) κάνει προσπάθειες να μας επαναφέρει, να μας κάνει να αισθανθούμε την ενότητα των πάντων, να αγαπήσουμε τους συνανθρώπους μας, να ζήσουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας έπλασε ο δημιουργός.

Άρα η ουσία των πάντων είναι η ταπείνωση μας, η εξαφάνιση του εγώ μας.

Έως ότου επιτευχθεί αυτό μας βρίσκουν βάσανα και αρρώστιες πολλές που είναι μια προσπάθεια να επανέλθουμε και να ακολουθήσουμε την ψυχή μας, τον Δημιουργό μας.

Αν η ταπείνωση δεν επιτευχθεί, αν εμείς ταυτίζουμε την ύπαρξη μας με το εγώ μας, τα προβλήματα συνεχίζονται έως ότου το όχημα μας καταστραφεί και αναγκαστούμε να το εγκαταλείψουμε.

Το μυστικό για να ζήσουμε υγιείς και ευτυχισμένοι!!! Η ψυχή είναι το αληθινό αφεντικό μας, ποσό άγνοια έχουμε όλοι, που φροντίζουμε το εγώ κι όχι την ψυχή. 6Ο Πατέρας μας έστειλε τον Υιό Του για οδηγό μας, εμείς αν θέλουμε να ξαναβρούμε τον Πατέρα πρέπει να  ακολουθούμε τον Κύριο και τον ακολουθούμε όταν συμμορφωνόμαστε προς τις εντολές Του, που είναι οι προδιαγραφές του Πατέρα.

Το μυστικό για να ζήσουμε υγιείς και ευτυχισμένοι!!! Η ψυχή είναι το αληθινό αφεντικό μας, ποσό άγνοια έχουμε όλοι, που φροντίζουμε το εγώ κι όχι την ψυχή. 7 Δια  του Κυρίου Ιησού Χριστού   λοιπόν ανυψωνόμαστε προς τον Πατέρα και γινόμαστε Υιοί του Θεού. Χωρίς αρετή όμως, είναι αδύνατον να τελειοποιηθεί ο άνθρωπος, διότι αυτή η τελειοποίηση είναι ο σκοπός του. Ο κακός είναι  ανόητος διότι εγκατέλειψε το Θεό, τα έργα του υποσκάπτουν  τη δική του ζωή και  ευτυχία (Αγ. Νεκτάριος).

 Ο άνθρωπος στην γρήγορη αναζήτηση του αγαθού, πλανάται και αμαρτάνει.

Αμαρτία είναι οτιδήποτε κάνουμε εις βάρος του συνανθρώπου μας. Mην επικεντρώνεστε στην έλλειψη αγάπης, αλλά στην αγάπη που θα δώσετε στα παιδιά σας και στον σύντροφο σας. Ανακαλύψτε την πηγή της αγάπης μέσα σας, αισθανθείτε ασφαλείς, μην ψάχνετε την αγάπη στον σύντροφο σας.

Ο Πατέρας έστειλε τον Υιό Του να λάβει ανθρώπινη, γήινη μορφή, για να μας βοηθήσει να βρούμε τον Πατέρα και να γίνουμε κατ’ ομοίωση παντοδύναμα πνεύματα μαζί Του. Μπορούμε λοιπόν να βαδίσουμε στην υιοθεσία, να γίνουμε πάλι κατ’ ομοίωση προς τον Πατέρα (είμαστε κατ’ εικόνα) αν τηρήσουμε τις εντολές, αν σβήσουμε το εγώ μας. Η φιλαυτία είναι η Πηγή όλων των κακών.

Η ενανθρώπιση του Λόγου του Θεού έγινε με την ενσάρκωση του Κυρίου, που ήλθε να μας αφυπνίσει να μας δείξει τι είμαστε. Σε όσους δέχονται τον Κύριο και πιστεύουν  σε Αυτόν, τους δίνει  το δικαίωμα να γίνουν παιδία του Θεού, δημιουργοί. Με την προσευχή, μετάνοια  την ταπείνωση του εγώ, τα μυστήρια ανοίγουμε την καρδιά μας στον Κύριο και έχουμε τα πάντα.

Το μυστικό για να ζήσουμε υγιείς και ευτυχισμένοι!!! Η ψυχή είναι το αληθινό αφεντικό μας, ποσό άγνοια έχουμε όλοι, που φροντίζουμε το εγώ κι όχι την ψυχή. 8Ο Κύριος ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ προς την ΑΛΗΘΕΙΑ, το ΦΩΣ, τη ΖΩΗ, μην πελαγοδρομείτε,  μην ακούτε κανέναν βιώστε το.

Το εγώ είναι η καταστροφή μας σε οτιδήποτε κάνουμε.

Ο πυρήνας κάθε προβλήματος είναι η υπερηφάνεια.

Τα προβλήματα είναι δημιουργήματα του νου μας, δεν είναι πραγματικά,  η μόνη πραγματικότητα  ότι είμαστε παντοδύναμα πνεύματα.

Η  αλήθεια που  ήρθε να μας κοινωνήσει ο Κύριος, είναι ότι είμαστε παιδία του Θεού, του Πατέρα,  αν ακολουθούμε τις προδιαγραφές του Θεού.

Μπορούμε  να μυηθούμε στην αγάπη και να απαλλαγούμε από το φόβο και κυρίως από το φόβο απόρριψης που μας δημιουργεί όλα τα προβλήματα υγείας μας.

Απαλλαγείτε από όλα σας τα προβλήματα, αλλάξτε τη ζωή σας αλλάξτε τον εαυτό σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα που ακολουθώ κι εγώ που αυτοθεραπεύτηκα από θεωρούμενη ανίατη ασθένεια, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και κάνω όλους τους συνανθρώπους μου να πετάξουν από υγεία και χαρά:

Μύηση στην αγάπη χωρίς όρους. Βλέποντας τα  μάτια ενός  ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, στα μάτια του βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε πραγματικά. Τα χέρια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, βγάζουν φωτόνια με την πληροφορία της ενότητας των πάντων (σύμφωνα με τον WilliamTiller καθηγητή του StanfordUniversity) και αισθανόμαστε ασφαλείς, και σιγά σιγά αλλάζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

ü    Η βαθύτερη και μονιμότερη  μύηση στην αγάπη επιτυγχάνεται με την βοήθεια και τη φωτίσει του  Αγίου Πνεύματος που είναι η πραγματική σύνδεση με τον Δημιουργό μας. Είναι το Πνεύμα του Θεού που μας γεμίζει φως μας κάνει και αισθανόμαστε την ενότητα των πάντων, την ασφάλεια, την γαλήνη ότι είμαστε στα χέρια του Δημιουργού. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι εδώ στο χωροχρόνο τα πάντα σκιές, αντίγραφα του πραγματικού μας εαυτού πού είναι ενωμένος με την Πηγή μας. Μόνο με τα μυστήρια η ψυχή μας συνδέεται με τον Πατέρα με τον Κύριο και λαμβάνει άπειρη φωτίσει, δύναμη, αγάπη ασφάλεια.

Το Άγιο Πνεύμα το οποίο λαμβάνουμε με την συμμετοχή μας στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας κι όταν ακολουθούμε το λόγο του Κυρίου, που είναι οι προδιαγραφές του Δημιουργού μας. Με την εξομολόγηση καθαρίζουμε από κάθε αμαρτία το αστρικό μας σώμα απαλλάσσεται από κάθε ψεγάδι και ενδύεται και δονείται στις συχνότητες του φωτός και της υπέρτατης αγάπης που μας δίνει ο Κύριος στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.

Η απαλλαγή μας από κάθε αρνητική σκεπτομορφή που δημιουργείται από τα αρνητικά βιώματα στη ζωή μας, καθώς και  εισαγωγή μας στον κόσμο του φωτός, της υπέρτατης μύησης στην αγάπη που λαμβάνουμε με τη θεία κοινωνία στέλνει την ψυχή μας (που αποτελείται από το αστρικό, το αιθερικό, το ουράνιο και το κεθερικό σώμα) κατευθείαν στο Παράδεισο όταν φύγουμε από το χωροχρόνο. Αν συνειδητοποιούσαμε τι πραγματικά μας προσφέρουν τα μυστήρια της εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας δεν θα κάναμε τίποτα άλλο, παρά να εξομολογούμαστε και να κοινωνάμε συνεχώς, διότι η δύναμη, η ασφάλεια, η πληρότητα και η αγάπη που αισθανόμαστε είναι απερίγραπτη. Αυτοί που το κάνουν και δεν το αισθάνονται το κάνουν τυπικά, έχουν κλειστή την καρδιά τους και δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη. Μπορώ να σας βοηθήσω στην μύηση αυτή, με τις εκπομπές μου που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου  www.afotopoulos.gr και  με τα σχεδόν δωρεάν σεμινάρια που κάνω παντού.

ü    Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, διότι το 90% των πληροφοριών που έχει και αποτελούν το φίλτρο που βλέπουμε την πραγματικότητα μας προέρχεται από την σύλληψη μας έως την ηλικία των έξη ετών.  Τότε ο εγκέφαλος είναι σε υποσυνείδητη κατάσταση απορροφά και επεξεργάζεται 2,000,000 ψηφία το δευτερόλεπτο, ενώ στη συνειδητή κατάσταση μόνο 40 ψηφία και το σημαντικότερο στην ηλικία από την σύλληψη έως έξη ετών δεν έχει αναπτυχθεί ο πνευματικός εγκέφαλος και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι αντιλαμβανόμαστε. Κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την απουσία ή την αυστηρότητα των δικών μας. Ακούγοντας τα cd από τα βιβλία μου κάθε βράδυ όταν πέσουμε για ύπνο, όπου ο εγκέφαλος μας πέφτει σε υποσυνείδητη κατάσταση επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας, σβήνουμε τα περιοριστικά μας πιστεύω και στη θέση τους βάζουμε θετικότατες εκφράσεις που ονομάζουμε Alphamatics.

ü    Ο άνθρωπος είναι ενέργεια η οποία βγαίνει από βρύσες που ονομάζουμε ενεργειακά κέντρα (chakras) και κυκλοφορεί σε ποτάμια που ονομάζουμε μεσημβρινούς. Όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα τα ενεργειακά κέντρα και οι ενεργειακοί μεσημβρινοί μπλοκάρονται. Ξεμπλοκάρουμε τα ενεργειακά κέντρα και του ενεργειακούς μεσημβρινούς που είναι τα ποτάμια με την ενέργεια που μπλοκάρεται ανάλογα το συναίσθημα που έχουμε. Αν λοιπόν έχουμε ανασφάλεια μπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της σπλήνας Πάγκρεας που υπεύθυνος για όλα τα γυναικολογικά προβλήματα, την καθυστέρηση την αστάθεια της περιόδου, αλλά και την αδυναμία να αποκτήσουμε παιδί. (αναλυτικές  οδηγίες για όλους τους μεσημβρινούς αναγράφονται στο  βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»).

Βοήθεια λαμβάνουμε και με το EFT όπου απελευθερωνόμαστε από τα αρνητικά συναισθήματα και στέλνουμε ηλεκτρομαγνητικά κύματα που απενεργοποιούμε τους φόβους και τα ερεθίσματα που θέτουν το σώμα μας σε συναγερμό και μας απενεργοποιεί την διαδικασία της παραγωγής.

Το EFT μας βοηθά να αλλάξουμε τα περιοριστικά μας πιστεύω και την ψυχολογική αντιστροφή να θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι. Η ανασφάλεια κι ο φόβος απόρριψης   που μας βάζει τον οργανισμό μας σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού, είναι υποσυνείδητός και προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκέφαλού μας (βλέπετε στο γράφημα του εγκεφάλου πιο πάνω) από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών).

Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό. Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας.

Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού. Το υποσυνείδητο δεν έχει κρίση είναι σαν το μικρό παιδί που θέλει να είναι άρρωστο για να τραβήξει την προσοχή των δικών. Αυτό είναι η ψυχολογική αντιστροφή θέλουμε υποσυνείδητα να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να έλξουμε την προσοχή των δικών μας, που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν.

Για να απενεργοποιήσουμε την ψυχολογική μας αντιστροφή (την υποσυνείδητη επιθυμία μας να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας για έλξουμε την προσοχή των άλλων)  κάνουμε μαλάξεις στο σημείο (ST 16) πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως, το Χριστό.

Είμαι φως, είμαι μια ψυχή γεμάτη φως, γεμάτη αγάπη, ο φόβος απόρριψης που από παρανόηση του υποσυνειδήτου του υποσυνειδήτου μου, βίωσα μικρός, σκέπασε την ψυχή μου, την απομόνωσε από την Πηγή μου κι έτσι ξεκομμένος βίωνα μέχρι σήμερα, φόβο, θλίψη, θυμό, ανασφάλεια, ενοχές. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ. Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

Όλα τα παραπάνω είναι μια προσφορά με όλη την αγάπη μου για όλους σας, κοινοποιείστε τα παντού όλοι πρέπει να γνωρίζουν για να πετάξουν από υγεία και χαρά. Στο βιβλίο μου “Μια Ζωή Γεμάτη Φως” θα βρείτε αναλυτικά όλες τις οδηγίες και λεπτομέρειες πως θα ξεμπλοκάρουμε τους μεσημβρινούς και θα απαλλαγούμε από κάθε πρόβλημα, στο δε βιβλίο μου “Έτσι Γίνεται το Θαύμα” θα μυηθείτε στην αγάπη και θα συνειδητοποιείστε την πραγματική σας φύση, θα γεμίσετε πληρότητα και αγάπη.

Μπορούμε να απαλλαγούμε από την δυσκολία να συλλάβουμε παιδί, πόνους περιόδου, διαταραχή της της έμμηνου ρήσης, προβλήματα της πρόωρης, οριστικής ή προσωρινής διακοπής, δυσκολία να κρατήσουμε το έμβρυο. 4ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων»  και το νεο «Ο Δρομος προς τη Θέωση».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας