Αποτοξίνωση, ενεργοποίηση του Λεπτού και Παχέως εντέρου

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

  Αποτοξίνωση του εντέρου

Αποτοξίνωση, ενεργοποίηση  του  Λεπτού και Παχέως εντέρου 1Η αποτοξίνωση, εκτός από την απαλλαγή από τις τοξίνες, βοηθά στην άψογη λειτουργία του εντέρου. Το λεπτό έντερο είναι το πιο σημαντικό όργανο στον οργανισμό μας, είναι το όργανο από το οποίο εξαρτάται το 60% του ανοσοποιητικού μας συστήματος, είναι το όργανο που απορροφά όλες τις ουσίες από τις τροφές μας. Ασθένειες, όπως η οστεοπόρωση, οφείλονται κατά μεγάλο βαθμό στη μη δυνατότητα του εντέρου να απορροφήσει το ασβέστιο από τις τροφές που τρώμε. Η έλλειψη της δυνατότητας του εντέρου να απορροφήσει τις τροφές μας προέρχεται από τις αντιβιώσεις, αντιφλεγμονώδη, καταχρήσεις όπως ποτά, όταν τρώμε αγχωμένοι, όταν τρώμε βιαστικά, γιατί όταν δεν μασάμε καλά τις τροφές αυτές δεν πέπτονται, αλλά σαπίζουν και καταστρέφουν το έντερό μας, και οι τοξίνες που δημιουργούν μεταφέρονται με το αίμα μας σε όλα τα όργανα του σώματός μας.

Η αποτοξίνωση του εντέρου βελτιώνει την εντερική χλωρίδα, διότι πλήττει τα εχθρικά μικρόβια και ενισχύει τα φιλικά. Βελτιώνοντας τη χλωρίδα του εντέρου, δυναμώνει το αμυντικό σύστημα, συσφίγγει και αδειάζει το έντερο και το στομάχι, καλυτερεύει γρήγορα την αναπνοή. Επίσης, αποσυμφορεί την κυκλοφορία από τα περιττά υγρά, ξεπρήζει το σώμα, βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία, κάνει πιο φυσιολογική την πίεση και τους σφυγμούς. Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται παράλληλα με την βελτίωση της αναπνοής – οι χυμοί του σώματος (σάλιο, αίμα, υγρό των ιστών, ούρα) αποτοξινώνονται.

   Δυσκοιλιότητα σημαίνει ότι το έντερό μας δεν κινείται. Παθαίνουμε δυσκοιλιότητα, όταν αισθανόμαστε απομονωμένοι και ξεκομμένοι. Τότε αναισθητοποιείται το ορθό τμήμα του εντέρου που στέλνει μήνυμα στον εγκέφαλο ότι το έντερο είναι γεμάτο, για να δώσει στη συνέχεια εντολή ο εγκέφαλος στο έντερο να ξεκινήσει τις περισταλτικές κινήσεις. Θεραπεία έχουμε όταν γίνουμε κοινωνικοί, όταν επανενωθούμε με τον ανώτερο εαυτό μας και μέσα μας κυκλοφορήσει η αγάπη.

Όταν το αυτόνομο νευρικό μας σύστημα κουράζεται, όταν είμαστε εξαντλημένοι και εξουθενωμένοι, τότε το σώμα μας δεν μπορεί να χωνέψει σχεδόν τίποτα και αισθανόμαστε έντονη δίψα

και λαιμαργία, νιώθουμε την ανάγκη να τρώμε όλο και περισσότερο. Όσο εξαντλημένοι νιώθουμε τόσο λιγότερες δυνάμεις έχουμε να αντισταθούμε στη λαιμαργία μας.

Σύμφωνα με τον DrHyman, για το έντερο δυνατά αντιφλεγμονώδη είναι: 500 mgquercetin δύο φορές την ημέρα και 2.500 mgglutamine δύο φορές την ημέρα Το αμινοξύ γλουταμίνη είναι ότι προκαλεί οσμωτική ενυδάτωση του μυϊκού κυττάρου, αύξηση του κυτταροπλασματικού όγκου και τελικά πυροδοτεί αναβολικές διεργασίες. Το αμινοξύ γλουταμίνη βρίσκεται στα φασόλια, στο σπανάκι, στα παντζάρια, στον μαϊντανό, στο γάλα και στα αυγά.

Τα εχθρικά στον οργανισμό μας βακτήρια, παράγουν τοξίνες που επιβαρύνουν το συκώτι.

Η δυσκοιλιότητα που μας δημιουργούν ορμονικές διαταραχές, όπως του θυρεοειδή, τα αρνητικά συναισθήματα (τα συναισθήματα απομόνωσης αναισθητοποιούν το ορθό τμήμα του παχέος εντέρου) αλλά και η διατροφή μας με επεξεργασμένους υδατάνθρακες, μη βιολογικής διατροφής, κρέας και γαλακτοκομικά, το κακό μάσημα των τροφών μας, το φαγητό σε ακατάλληλες ώρες ή όταν είμαστε σε κατάσταση στρες, τοξινώνουν το έντερό μας και οι τοξίνες πηγαίνουν κατευθείαν στο συκώτι. Για τον λόγο αυτόν φροντίζουμε να τρώμε φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά όταν είμαστε ήρεμοι, για να μην έχουμε δυσκοιλιότητα. Η δυσκοιλιότητα επίσης δημιουργείται από την καταστροφή του εντέρου, όταν δεν τρώμε ήρεμα και δεν μασάμε καλά τις τροφές. Αποφεύγουμε μεγάλα ψάρια ωκεανών που έχουν υδράργυρο, όπως ο τόνος, ξιφίας κλπ.

Τα Προβιοτικά Lactobacillus και Bifidobacterεμπλουτίζουν τη χλωρίδα του εντέρου και μειώνουν τα εχθρικά στον οργανισμό μας βακτήρια, οι τοξίνες των οποίων μας επιβαρύνουν το συκώτι.

    Συμπέρασμα: Η ξηρασία (αποχή από φαγητό και νερό) για δύο  ημέρες και στη συνέχεια διατροφή με ακατέργαστα φρούτα, ρύζι, πατάτες είναι διατροφή χωρίς πρωτεΐνες, έτσι το σώμα αναγκάζεται να κάψει τις πρωτεΐνες που εμπεριέχουν τοξίνες και βρίσκονται στον λιπώδη ιστό μας, που βλέπουμε ως κυτταρίτιδα.

Ενεργειακό ξεμπλοκάρισμα του λεπτού εντέρου

16-MES.LEPTOU-ENTEROU-SI

Κάνουμε μαλάξεις στην αρχή και στο τέλος του μεσημβρινού αλλά και στα σημεία που αναγράφονται στο παραπάνω γράφημα.

Ενεργειακό ξεμπλοκαρισμα του Μεσημβρινού του Παχέως Εντέρου

Η θλίψη που αισθανόμαστε από την ανασφάλεια που προέρχεται από την μη μύηση στην αγάπη (όταν οι γονείς  μας είναι αυστηροί, διαφωνούν μεταξύ τους ή απουσιάζουν), μας μπλοκάρει το μεσημβρινό του παχέος εντέρου με αποτέλεσμα να έχουμε θλίψη, σπαστική κολίτιδα και δυσκοιλιότητα.  Ο μεσημβρινός του παχέως εντέρου (large intestine meridian) ξεκινά από το πλάι της μύτης και καταλήγει στον δείκτη του χεριού.

Κάνοντας μαλάξεις στα σημεία σημεία LI 11, LI 10 που βρίσκονται κάτω από τον αγκώνα στο πλάι του χεριού, στα σημεία LI 4, LI 3 στη βάση του δείκτη κατά μήκος του μεσημβρινού του παχέως εντέρου, αλλά ταυτόχρονα στο LI 20 που είναι η βάση της μύτης μας, ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου και βοηθάμε όχι μόνο το παχύ έντερο, τα προβλήματα με τους τένοντες σε όλο το χέρι, αλλά απενεργοποιούμε και τη θλίψη.  Το καλύτερο για το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού ειναι κάνετε μαλάξεις ταυτόχρονα σε δύο σημεια στην αρχή και το τέλος του μεσημβρινού ή στό μέσον και στο τέλος.

11-MES.PACHEOS-ENTEROU

Η σπαστική κολίτιδα είναι μια φυσική αντίδραση του οργανισμού στο φόβο. Όταν κυριαρχούμαστε από ανασφάλεια, θλίψη, φόβο, θυμό τότε οργανισμός μας αντιδρά όπως ένα ελάφι που το κυνηγά  ένα λιοντάρι να το φάει, εκτός των άλλων αντιδράσεων πρέπει να αδειάσει κόπρανα και ούρα για να είναι ελαφρύτερο για να μπορεί να ξεφύγει. Κατ’ αυτό τον τρόπο ο εγκέφαλος δίνει εντολή στο έντερο (διαμέσου του αυτόνομου νευρικού μας συστήματος) να ξεκινήσει τις περισταλτικές κινήσεις έτσι ώστε να αδειάσει. Με τις μαλάξεις στο μεσημβρινό του παχέως εντέρου αλλά και με το EFT, απενεργοποιούμε τον συναγερμό του σώματος μας και την κινητοποίηση του παχέος εντέρου (σπαστική κολίτιδα).

Δυσκοιλιότητα σημαίνει ότι το έντερο δεν κινείται και δεν κινείται διότι δεν παίρνει εντολή από τον εγκέφαλο για να κινηθεί. Η Δυσκοιλίοτητα δημιουργείται σε ένα θηλαστικό όταν χάσει την περιοχή του, για τους ανθρώπους περιοχή μας είναι οι σχέσεις μας καθώς και η εργασία μας. Όταν το θηλαστικό χάσει την περιοχή του αναισθητοποιείται το όρθον τμήμα του εντέρου. Το ορθό είναι το πρότελευταίου τμήμα του εντέρου και είναι υπεύθυνο να δίνει σήμα στον εγκέφαλο ότι το έντερο γέμισε και τότε ο εγκέφαλος δίνει εντολή στο έντερο να ξεκινήσει περισταλτικές κινήσεις για να αδειάσει. Οριστική θεραπεία είναι να απαλλαγούμε από την θλίψη, να μυηθούμε στην αγάπη, να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητό μας και να ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό του παχέος εντέρου. Προσωρινή θεραπεία δεν είναι τα φάρμακα για την δυσκοιλιότητα, τα οποία καταστρέφουν το έντερο, διότι του παραβιάζουν τη φυσιολογική του λειτουργία και το βιάζουν να κινηθεί. Είναι ακριβώς όπως ξεκινάμε το αυτοκίνητο με χειρόφρενο. Προσωρινή θεραπεία για να ξεκινήσει να κινείται το εντερό μας είναι να ενεργοποιήσουμε το όρθο τμήμα του που είναι να κάνουμε μαλάξεις στο πίσω μέρος της πατούσας του αριστερού μας ποδιού όπως βλέπουμε στο παρακάτω σχήμα:

: μπορούμε επίσης μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε  ενεργειακά το παχύ έντερο,  με μαλάξεις στα σημεία που βλέπουμε το γράφημα του παχέως εντέρου πάνω στο γράφημα με την πατούσα

28-PODIA2

Θλιβόμαστε επειδή αισθανόμαστε ανασφάλεια,  η ψυχή μας αισθάνεται ξεκομμένοι  από το Θεό.

Μπορούμε να απαλλαγούμε από όλα μας τα προβλήματα (υγείας, σχέσεων, οικονομικά) ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1. Μύηση στην αγάπη χωρίς όρους. Βλέποντας τα μάτια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, στα μάτια του βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε πραγματικά. Τα χέρια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, βγάζουν φωτόνια με την πληροφορία της ενότητας των πάντων (σύμφωνα με τον William Tiller καθηγητή του Stanford University) και αισθανόμαστε ασφαλείς, και σιγά σιγά αλλάζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους
2. Η βαθύτερη και μονιμότερη μύηση στην αγάπη επιτυγχάνεται με την βοήθεια και τη φωτίση του Αγίου Πνεύματος που είναι η πραγματική σύνδεση με τον Δημιουργό μας. Είναι το Πνεύμα του Θεού που μας γεμίζει φως μας κάνει και αισθανόμαστε την ενότητα των πάντων, την ασφάλεια, την γαλήνη ότι είμαστε στα χέρια του Δημιουργού. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι εδώ στο χωροχρόνο τα πάντα είναι σκιές, αντίγραφα του πραγματικού μας εαυτού πού είναι ενωμένος με την Πηγή μας.
Μόνο με τα μυστήρια η ψυχή μας συνδέεται με τον Πατέρα με τον Κύριο και λαμβάνει άπειρη φωτίση, δύναμη, αγάπη ασφάλεια. Το Άγιο Πνεύμα το οποίο λαμβάνουμε με την συμμετοχή μας στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας κι όταν ακολουθούμε το λόγο του Κυρίου, που είναι οι προδιαγραφές του Δημιουργού μας.
Με την εξομολόγηση καθαρίζουμε από κάθε αμαρτία το αστρικό μας σώμα απαλλάσσεται από κάθε ψεγάδι και ενδύεται και δονείται στις συχνότητες του φωτός και της υπέρτατης αγάπης που μας δίνει ο Κύριος στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας. Η απαλλαγή μας από κάθε αρνητική σκεπτομορφή που δημιουργείται από τα αρνητικά βιώματα στη ζωή μας, καθώς και εισαγωγή μας στον κόσμο του φωτός, της υπέρτατης μύησης στην αγάπη που λαμβάνουμε με τη θεία κοινωνία στέλνει την ψυχή μας (που αποτελείται από το αστρικό, το αιθερικό, το ουράνιο και το κεθερικό σώμα) κατευθείαν στο Παράδεισο όταν φύγουμε από το χωροχρόνο.
Αν συνειδητοποιούσαμε τι πραγματικά μας προσφέρουν τα μυστήρια της εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας δεν θα κάναμε τίποτα άλλο, παρά να εξομολογούμαστε και να κοινωνάμε συνεχώς, διότι η δύναμη, η ασφάλεια, η πληρότητα και η αγάπη που αισθανόμαστε είναι απερίγραπτη. Αυτοί που το κάνουν και δεν το αισθάνονται το κάνουν τυπικά, έχουν κλειστή την καρδιά τους και δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη.
Μπορώ να σας βοηθήσω στην μύηση αυτή, με τις εκπομπές μου που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr και με τα σχεδόν δωρεάν σεμινάρια που κάνω παντού.
3. Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, διότι το 90% των πληροφοριών που έχει και αποτελούν το φίλτρο που βλέπουμε την πραγματικότητα μας προέρχεται από την σύλληψη μας έως την ηλικία των έξη ετών. Τότε ο εγκέφαλος είναι σε υποσυνείδητη κατάσταση απορροφά και επεξεργάζεται 2,000,000 ψηφία το δευτερόλεπτο, ενώ στη συνειδητή κατάσταση μόνο 40 ψηφία και το σημαντικότερο στην ηλικία από την σύλληψη έως έξη ετών δεν έχει αναπτυχθεί ο πνευματικός εγκέφαλος και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε ή ακούμε. Κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την απουσία ή την αυστηρότητα των δικών μας. Ακούγοντας τα cd από τα βιβλία μου κάθε βράδυ όταν πέσουμε για ύπνο, όπου ο εγκέφαλος μας πέφτει σε υποσυνείδητη κατάσταση επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας, σβήνουμε τα περιοριστικά μας πιστεύω και στη θέση τους βάζουμε θετικότατες εκφράσεις που ονομάζουμε Alphamatics.
4. Ο άνθρωπος είναι ενέργεια η οποία βγαίνει από βρύσες που ονομάζουμε ενεργειακά κέντρα (chakras) και κυκλοφορεί σε ποτάμια που ονομάζουμε μεσημβρινούς. Όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα τα ενεργειακά κέντρα και οι ενεργειακοί μεσημβρινοί μπλοκάρονται. Ξεμπλοκάρουμε τα ενεργειακά κέντρα και του ενεργειακούς μεσημβρινούς που είναι τα ποτάμια με την ενέργεια που μπλοκάρεται ανάλογα το συναίσθημα που έχουμε. Αν βιώνουμε θυμό μπλοκάρεται ο μεσημβρινός του ύπατος και της χολής τον οποίο τον ξεμπλοκάρουμε με τις οδηγίες που σας αναγράφουμε στο βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως».
Η λύση για όλα τα προβλήματα μας είναι η αγάπη χωρίς όρους, είναι ο κώδικάς που μας κάνει να αισθανόμαστε την ενότητα των πάντων και να αισθανόμαστε ασφαλείς, μας βγάζει από το φθαρτό, και μας πηγαίνει στο άφθαρτο, μας κάνει όμοιους με τον Πατέρα μας, δημιουργούς να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, να κάνουμε θαύματα.
Ελάτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα σας. Ελάτε να σας μυήσω στην αγάπη, να σας δείξω πως θα εφαρμόσετε όλα τα παραπάνω.
ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας χρειάζεται να δηλώνεται συμμέτοχή, το σεμινάριο είναι βιωματικό και τα γκρουπ ολιγομελή, επίσης τα σεμινάρια δεν γίνονται όταν διεξάγεται άλλο σεμινάριο εκτός Αθηνών.
Σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο είσοδος Ελεύθερη (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας, διαμονής και μετακίνησης), Δηλώστε συμμετοχή δίνοντας το μαιλ σας να σας ειδοποιώ.
www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικό-σεμιναριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα-Ηράκλειο-Κρήτης-Μαίος-2015
Μπορείτε να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αυπνοία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε και ιδίως του καρκίνου θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).
Στο σεμινάριο θα έχετε όλοι την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αιτία των προβλημάτων σας, αλλά και να δείτε πρακτικά τον τρόπο που θα απαλλαγείτε από αυτά.
Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ένα σημαντικό μέρος των σεμιναρίων, βέβαια το καλύτερο είναι να είστε εκεί για να βιώσετε και να μυηθείτε στην αγάπη. να γεμίσετε φως, όπου για πρώτη φορά θα βλέπετε πως εφαρμόζονται πρακτικά όσα λέω στα βιβλία μου αλλά και θα βλέπετε τις μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετέχουν στα σεμινάρια το πως αλλάζουν τη ζωή τους, το πως απαλλάσσονται από πόνους ή προβλήματα που έχουν, εφαρμόζοντας αυτά που γράφω στα βιβλία μου.
www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικό-σεμιναριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα-Ηράκλειο-Κρήτης-Μαίος-2015
www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/περιστατικά-αυτοθεραπειας-στα-σεμινάρια-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα
www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικο-σεμιναριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα-Θεσσαλονίκη-Μάρτιος-2015
www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικο-σεμινάριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-θαύμα-Δήμος-Βριλήσσιων-1ο-μέρος
www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικο-σεμινάριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-θαύμα-Δήμος-Βριλήσσιων-2ο-μέρος
www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria
http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

 

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

 

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

 

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

 

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

 

Αλέξης Φωτόπουλος

 

Συγγραφέας – Spiritual Healer

 

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

 

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

 

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

 

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

 

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

 

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας