Με την Eξομολόγηση απαλλασσόμαστε από το παρελθόν, από τις ενοχές, από ολα τα αρνητικά συναισθήματα και τότε φωτιζόμαστε, ενωνόμαστε με τον Κύριο, πετάμε από υγεία και χαρά.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Με την Eξομολόγηση απαλλασσόμαστε από το παρελθόν, από τις ενοχές, από ολα τα αρνητικά συναισθήματα και τότε φωτιζόμαστε, ενωνόμαστε με τον Κύριο, πετάμε από υγεία και χαρά. 1Μπορούμε να απαλλαγούμε, να ξεπλυθούμε κυριολεκτικά από οτι μας απασχολεί και μας καταδυναστεύει μόνο με την ειλικρινή μετάνοια και ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ που είναι σαν το νερό που βλέπετε που παρασύρει κάθε ψεγάδι που υπάρχει πάνω μας.

Ο Κύριος μας έδωσε το Μυστήριο της Εξομολογησης για ξαναγεννιόμαστε. Με το Μυστήριο της Βαπτισης το Άγιο Πνεύμα μας πλημμυρίζει, όμως στη συνέχεια αμαρτάνουμε (αμαρτία οτιδήποτε κάνουμε και ειναι εκτός των προδιαγραφων του Δημιουργού, αλλά κι η άρνηση, η έλλειψη πιστης στον Κύριο) και λερωνόμαστε, η ειλικρινης Εξομολογηση είναι οπως το νερο που μας καθαρίζει από τα Πάντα.

Με την Εξομολόγηση καθαρίζουμε από κάθε αμαρτία, το αστρικό μας σώμα απαλλάσσεται από κάθε ψεγάδι και ενδύεται και δονείται στις συχνότητες του φωτός και της υπέρτατης αγάπης, που μας δίνει ο Κύριος στο Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.

Η απαλλαγή μας από κάθε αρνητική σκεπτομορφή, που δημιουργείται από τα αρνητικά βιώματα στη ζωή μας, καθώς και η εισαγωγή μας στον κόσμο του φωτός, της υπέρτατης μύησης στην αγάπη, που λαμβάνουμε με τη Θεία Κοινωνία, στέλνει την ψυχή μας (που αποτελείται από το αστρικό, το αιθερικό, το ουράνιο και το κεθερικό σώμα) κατευθείαν στο Παράδεισο, όταν φύγουμε από το χωροχρόνο.

Αν συνειδητοποιούσαμε τι πραγματικά μας προσφέρουν τα μυστήρια της Εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας, δε θα κάναμε τίποτα άλλο, παρά να εξομολογούμαστε και να κοινωνάμε συνεχώς, διότι η δύναμη, η ασφάλεια, η πληρότητα και η αγάπη που αισθανόμαστε είναι απερίγραπτη. Αυτοί που το κάνουν τυπικά, χωρίς να το αισθάνονται, έχουν κλειστή την καρδιά τους και δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη.

Με την Εξομολόγηση αφαιρούμε τις αμαρτίες της ψυχής, την επαναφέρουμε στην αθωότητα και την κάνουμε να αισθάνεται ειρήνη, γαλήνη και επανασύνδεση με το Δημιουργό της.
Με την Εξομολόγηση φεύγει η ενοχή και έρχεται η Χάρη μέσα μας. Αν δεν έχεις ταπείνωση, δεν έχεις υπακοή, δεν έχεις την Χάρη του Θεού. Η στενοχώρια δείχνει ότι δεν εμπιστευόμαστε τη ζωή μας στο Χριστό. Όταν υπάρχει ταπείνωση δεν υπάρχει κατάθλιψη. Ο εγωιστής στενοχωριέται πολύ με το καθετί.

«Δεν μπορεί να μας συμφιλιώσει καμία άλλη αρετή με το Θεό παρά μόνο η μετάνοια. Την απομάκρυνση από την αμαρτία θα μας τη δώσει η συνεχής επικοινωνία με το Θεό, η συχνή Εξομολόγηση και η συνεχής μετάληψη των Θείων Μυστηρίων. Δοξολόγησε χίλιες φορές το Άγιο όνομα του Θεού, τήρησε τις άγιες εντολές Του, ευχαρίστησε Τον από τα βάθη της καρδιάς σου. Η συνείδηση είναι ο φυσικός νόμος που έδωσε ο Θεός στις καρδιές των ανθρώπων, για να τους οδηγεί πάντοτε σα λυχνάρι σε όλα τα καλά” (Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης).

Η μετάνοια είναι το παν και κάθε ημέρα να μετανοείς. Αν υποστείς φθορά από την αμαρτία, φρόντιζε να ανακαινίζεις τον εαυτό σου με τη μετάνοια. Είναι κακό να αμαρτάνει κάποιος, αλλά το μεγαλύτερο είναι να αρνείται να μετανοήσει μετά τη διάπραξη της αμαρτίας.

Με την Eξομολόγηση απαλλασσόμαστε από το παρελθόν, από τις ενοχές, από ολα τα αρνητικά συναισθήματα και τότε φωτιζόμαστε, ενωνόμαστε με τον Κύριο, πετάμε από υγεία και χαρά. 2Η μετάνοια γίνεται, όχι μόνο για να απομακρυνθούμε από τις προηγούμενες αμαρτίες, αλλά, κυρίως, για να παρουσιάσουμε καλύτερα έργα. Με την Εξομολόγηση και τη μετάνοια απαλείφονται οι αμαρτίες.

Με την Eξομολόγηση απαλλασσόμαστε από το παρελθόν, από τις ενοχές, από ολα τα αρνητικά συναισθήματα και τότε φωτιζόμαστε, ενωνόμαστε με τον Κύριο, πετάμε από υγεία και χαρά. 3Το Φως, το Άγιο Πνεύμα έρχεται σε μας με το Μυστήριο της Βάπτισης, το Φως αυτό καλύπτεται ή καλύτερα καλυπτόταν με όλους τους φόβους και τις ενοχές που μας φόρτωναν οι δικοί μας. Αλλά με το Μυστήριο της Εξομολόγησης καθαριζόμαστε από όλο αυτό το μαύρο πέπλο, που μας φόρτωσαν οι δικοί μας και επιβαρύναμε με τις σκέψεις και τις πράξεις μας.

Φέρουμε μέσα στο DNA όλες τις αρνητικές πεποιθήσεις και τα αρνητικά γεγονότα που έχουν βιώσει όλοι οι πρόγονοί μας, αλλά μπορούμε, αν συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση, να απελευθερωθούμε από όλα αυτά, απενεργοποιώντας τα αρνητικά μας συναισθήματα και με την Εξομολόγηση.
Πώς απαλλασσόμαστε από τις ενοχές, την ντροπή; Με την Εξομολόγηση!

Με την Εξομολόγηση, που συνοδεύεται από ειλικρινή μετάνοια, αλλαγή του νου μας, δε θα βλέπουμε, πλέον, τον εαυτό μας ξεχωριστό. Το συναίσθημα αυτό το βίωσα πρόσφατα, όταν βρήκα έναν πραγματικό πνευματικό και εξομολογήθηκα μερικά πράγματα του παρελθόντος που ένοιωθα ότι μου διέκοπταν λίγο την απόλυτη Ενότητα που αισθανόμουν με την Πηγή μου.

Είναι τέλειο και το συνιστώ σε όλους αρκεί να βρείτε πνευματικό, που να μη σας κρίνει καθόλου, να σας αφήσει να μιλήσετε για τα πάντα και στη συνέχεια με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος που εισέρχεται μέσα σας, θα φωτιστείτε, θα βιώσετε την Ενότητα την μαγεία της ένωσης με την Πηγή σας, με τον Κύριο.

Δεν υπάρχει ανώτερη αίσθηση, από την αίσθηση της Ενότητας, την αίσθηση να αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε ξεχωριστοί, αλλά ενωμένοι με τα πάντα. Παύουμε να αισθανόμαστε την παραμικρή απειλή, το σώμα μας επανέρχεται σε κατάσταση πλήρους υγείας. Όλα αυτά, που σας γράφω, τα βιώνω, τα εφαρμόζω καθημερινά σε όσους με συναντούν και «πετούν», πραγματικά! Τα πράγματα είναι τόσο απλά, εμείς τα κάνουμε πολύπλοκα.

Η αγάπη είναι η κλωστή που μας συνδέει με τα πάντα που αποτελούν την Πηγή μας. Το φως της αγάπης ανάβει μέσα μας, όταν ανοίξει η καρδιά μας με τη συγχώρεση, με τη μετάνοια, με την ταπείνωση, την Εξομολόγηση, το σβήσιμο του «εγώ» μας.
Οι Άγιοι μάς δίνουν ξεκάθαρες λύσεις, για να ζήσουμε ευτυχισμένοι, για να έχουμε πρόσβαση στην Πηγή των Πάντων.

Ο Θεός μάς βοηθά, ανάλογα με την πίστη μας και η πίστη μας είναι δυνατή, μόνο όταν είναι ανοιχτή και καθαρή η καρδιά μας.

Η προσευχή μάς ενώνει με την Πηγή μας, πρέπει να γίνεται με ταπεινότητα, με πίστη και ειλικρίνεια και αφού έχουμε καθαριστεί με την Εξομολόγηση. Ο άνθρωπος ενώνεται με την Πηγή των Πάντων, ζει ευτυχισμένος με την ταπείνωση, την αγάπη την ελεημοσύνη, αλλά και την πίστη.

Όλα είναι αγάπη, είναι η μόνη παρουσία που υπάρχει, είναι η μόνη η ουσία που υπάρχει.
Η αγάπη δεν είναι κάτι που παίρνουμε από τους άλλους, είναι μέσα μας, είναι η ίδια μας η ουσία, είναι η συνειδητοποίηση της πραγματικής μας φύσης. Είναι βλακεία να ζητάμε από τον άλλο να μας αγαπά, η αγάπη είναι κοινωνία (ένωση) με τα πάντα.
Όταν ζητάμε από τον άλλον να μας αγαπήσει, βρισκόμαστε σε λανθασμένο δρόμο, αισθανόμαστε ξεχωριστοί, ξεκομμένοι από την ουσία μας, από την πραγματική μας φύση. Όταν ζητάμε αγάπη από κάποιον άλλο βρισκόμαστε στον κόσμο του «εγώ» μας, τον ψεύτικο κόσμο της έλλειψης, της ασθένειας.

Εδώ είναι το μεγάλο μυστικό∙ είμαστε η αγάπη, είμαστε τα πάντα. Όταν αισθανόμαστε ότι οι άλλοι δε μας αγαπάνε, είναι γιατί έχουμε κόψει την επαφή με την Πηγή μας, έχουμε κλείσει την καρδιά μας και ταυτίζουμε τον εαυτό μας με το νου μας, με το «εγώ». Όταν αισθανόμαστε ότι οι άλλοι δε μας αγαπούν, το θέμα είναι δικό μας, διότι έχουμε κλείσει την καρδιά και έχουμε χάσει την ικανότητα να αγαπάμε.

three booksΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας