Ο Κύριος είναι το Φως, η χαρά της ζωής, η κινητήριος δύναμη του κόσμου

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

  images 28    Όλο το μυστικό της ζωής είναι ο Κύριος να μπει στις καρδιές μας και μας τα φέρνει όλα. 

   Η αγάπη είναι ο κώδικας που μας κάνει να βλέπουμε  τον Θεό σε κάθε άνθρωπο, και τότε όλα αλλάζουν. Μπορούμε να βλέπουμε την παρουσία του Θεού μέσα σε κάθε άνθρωπο. Τότε γεννιέται ο Χριστός μέσα μας.

    Είμαστε εδώ στη γη καλεσμένοι, για να βρούμε, να δούμε τον Θεό. Αλλά, για να γίνει αυτό, πρέπει να έχουμε το θάρρος να ακολουθήσουμε τον Λόγο του Θεού.

    Η σχέση μας με τον Θεό, δείχνει πού είμαστε επικεντρωμένοι. Η αποδοχή του συνανθρώπου μας, σημαίνει ότι έχουμε ταυτιστεί και αγαπάμε τον Θεό.

Είμαστε επικεντρωμένοι στο «εγώ» μας ή στον πραγματικό εαυτό μας. Για να πλησιάσουμε τον Θεό, πρέπει να αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να σταθούμε χωρίς Εκείνον, ότι μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

    Αγαπάμε τον Θεό, όταν σεβόμαστε και παραδεχόμαστε, αγαπάμε κάθε αμαρτωλό,  ακόμη και την ώρα που αμαρτάνει. Η αποδοχή του συνανθρώπου μας, σημαίνει ότι έχουμε ταυτιστεί και αγαπάμε τον Θεό. Όταν κρίνουμε τον άλλο, τότε χωριζόμαστε αμέσως από την Πηγή μας, από τον Θεό.

   Τραυματίζουμε τον Χριστό, όταν βγάζουμε κάποιον από την καρδιά μας, όποιος και αν είναι αυτός.  Άρα, αμαρτία είναι η συνειδητή μας απομάκρυνση από τον Πατέρα, τον Κύριο, που σημαίνει απομάκρυνση από την πραγματική χαρά και γαλήνη. Τότε, ο άνθρωπος ψάχνοντας να βρει τη χαρά και τη γαλήνη και προσπαθώντας να βελτιώσει τον εαυτό του, την κατάστασή του και τα οικονομικά του, μέσα από τα υλικά αγαθά, δεν έχει αποτέλεσμα, διότι η ευτυχία είναι θέμα της ψυχής και η ψυχή ικανοποιείται μόνο κοντά στον Θεό. 

    Σκοπός μας είναι η απόκτηση της Θείας Αιωνιότητας.

Για μας είναι ξεκάθαρο ότι ο Χριστός είναι αληθινά  ο Υιός του Θεού, ο προαιώνιος Υιός του Πατέρα, ο οποίος ήρθε στον κόσμο να μας μυήσει στα Ουράνια Μυστήρια. Πρέπει να ακολουθούμε τον Χριστό χωρίς να προσπαθούμε να κατανοήσουμε ό,τι δεν καταλαβαίνουμε.

Δεν κατανοούμε τα πνευματικά θέματα, όντας στη γη, στον χωροχρόνο.

    Όντας στο κτιστό, δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το άκτιστο. Αν ξεκινήσουμε από την Αποκάλυψη, που λέει ότι δημιουργηθήκαμε από τον Θεό εκ του μηδενός, είμαστε ουσιαστικά η εικόνα του Απολύτου και η ομοίωσή Του. Η Αποκάλυψη του Ιωάννη λέει ότι είμαστε δημιουργημένοι  κατ’ εικόνα  και καθ’ ομοίωση του Αιώνιου  Θεού, του Απόλυτου Είναι. 

    Τα πάθη μας αποτελούν συνέπεια της πτώσης. Σκοπός μας είναι  να αποκτήσουμε την αγάπη και την ταπείνωση του Χριστού. Η Ζωή η Αιώνια είναι ο προορισμός μας.

Πρέπει  να έχουμε πάντοτε  υπόψη μας ότι είμαστε ατελείς  και ταιριάζει να ζητάμε  συγχώρηση – πάντοτε να ζητάμε συγχώρηση για όλα.

    Ο Κύριος μας ξεκαθάρισε ότι όλους θα τους ελκύσει κοντά Του. Άλλωστε, η εντολή από τον Πατέρα είναι να μας σώσει όλους.  Βλέποντας πώς ενεργούσε ο Χριστός,  πρέπει να ελκυόμαστε  προς Αυτόν και, έτσι, η βάση της ζωή μας να είναι ο Χριστός. Η Ζωή η Αιώνια είναι ο προορισμός μας, είναι η αποστολή μας, στο τέλος εκεί θα καταλήξουμε. Ας το καταλάβουμε και ας σταματήσουμε να ταλαιπωρούμαστε. Οι αρρώστιες μάς βρίσκουν, διότι δε συνειδητοποιούμε ότι είμαστε αθάνατα πνεύματα. Πρέπει να αγαπάμε να συγχωρούμε, να ακολουθούμε το θέλημα του Πατέρα, του Δημιουργού.

   Όλοι οι πειρασμοί, τα βάσανα που περνάμε προέρχονται από το «εγώ» μας, όταν σβήσουμε το «εγώ» μας, δε θα έχουμε κανένα πειρασμό, κανένας δε θα μας ενοχλεί, όλα μας τα προβλήματα προέρχονται από τον φόβο απόρριψης, τη μη μύησή μας στην αγάπη, στο φως.

Δεν καταλαβαίνουμε, διότι δεν έχουμε δεδομένα, δεν καταλαβαίνουμε, διότι ταυτίζουμε την ύπαρξή μας με το «εγώ» μας. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι ως «εγώ» δεν είμαστε τίποτα, να ζητάμε και να αφηνόμαστε στον Κύριο, και τότε θα έχουμε τη δύναμη του ωκεανού.

    Εξομολογηθείτε και κοινωνήστε, ακόμη και αν αισθάνεστε αμαρτωλοί και τότε θα έρθετε στο Φως. Εξομολογηθείτε και κοινωνήστε, ακόμη και αν επαναλαμβάνετε τις ίδιες αμαρτίες. Το «εγώ» σας, θέλει να σας απομονώσει, να αισθάνεστε άσχημα, διότι αν αισθάνεστε αρνητικά συναισθήματα, τότε σας κυριεύει. Να εξομολογήστε συνεχώς και, αν αμαρτάνετε ξανά, μην αισθάνεστε άσχημα.

    Ομολογήστε την αδυναμία σας, ζητήστε βοήθεια από τον Κύριο και θα σας δοθεί αμέσως.  Πηγαίνετε με λαχτάρα να εξομολογηθείτε, διότι  η μετάνοια είναι το Μυστήριο, μέσω του οποίου η ψυχή σας έρχεται σε επαφή με τον Κύριο, με τον Θεό. Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα. Επαναλάμβανα συνεχώς  κάποια αμαρτία  και μετά αισθανόμουν άσχημα.  Το είπα στον Πνευματικό μου και μου έδωσε την εξής συμβουλή: «Το να κάνουμε κάτι και να αισθανόμαστε στη συνέχεια ενοχές, είναι το κόλπο του διαβόλου, για να μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα και να απομακρυνόμαστε  περισσότερο από το Φως, τον Θεό, αν κάνεις κάποια αμαρτία να μην αισθάνεσαι άσχημα, να μην κατηγορείς τον εαυτό σου, να παραδέχεσαι την αδυναμία σου και να ζητάς βοήθεια από τον Κύριο να σε βοηθήσει να μην το ξανακάνεις». Ακολούθησα τις οδηγίες του, επανέλαβα δυό τρεις φορές αυτή την αμαρτία, κάθε φορά όμως μετανοούσα και με συντριβή καρδιάς, αισθανόμενος την αμαρτία μου, ζητούσα από τον Κύριο βοήθεια. Παράλληλα, αισθανόμουν τον Κύριο κοντά μου, αισθανόμουν ότι με βοηθά και, κατά αυτό τον τρόπο, δεν το ξανάκανα και δεν υπέπεσα άλλη φορά σε κανένα πάθος, από αυτά που μου έκοβαν τη σύνδεσή μου με τον Κύριο.

    Ό,τι και να κάνουμε ο Κύριος μας συγχωρεί. Εκατό φορές την ημέρα να κάνουμε μια αμαρτία, εκατό φορές να υποπέσουμε στο ίδιο αμάρτημα, αν μετανοούμε πραγματικά με συντριβή ψυχής, διαισθανόμενοι την αμαρτία μας, ο  Κύριος μας συγχωρεί. Η εντολή που πήρε από τον Πατέρα είναι να μας σώσει όλους, να μας τραβήξει κοντά Του στην Αιώνια Ζωή, εκτός του χωροχρόνου, στο Άκτιστο Φως, να μας απαλλάξει από τη φθορά.  

    «Διαμέσου του Κυρίου έχουμε την είσοδο του Αγίου Πνεύματος, που μας οδηγεί προς τον Πατέρα».

«Μόνο αν πιστεύουμε ότι ο Κύριος είναι η Αλήθεια, το Φως, ο Υιός του Θεού, μας κάνει παιδιά Θεού, δηλαδή μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε δημιουργοί».

«Αμαρτία είναι η παραβίαση των εντολών του Κυρίου, η παύση της αγάπης. Αγαπάμε, μόνο όταν ακολουθούμε τις εντολές του Κυρίου, που είναι οι προδιαγραφές του Κατασκευαστή, του Κτίστη μας».

«Η φιλαυτία μάς εμποδίζει να προσευχηθούμε. Όταν ασχολούμαστε με τη λογική, τότε στερούμαστε τη θεία βοήθεια».

«Όσοι πιστεύουν στα λόγια του Κυρίου, αυτά ενεργούν μέσα από αυτούς και τους κάνουν τέκνα Θεού».

«Ο Κύριος είναι και ο μοναδικός δρόμος, για να φτάσουμε στον Θεό». 

«Με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος, μέσω της πίστης,  ο Χριστός κατοικεί στις καρδιές μας και μας γεμίζει με πληρότητα».

«Για να έχετε τα πάντα, να περπατήσετε με ταπεινοφροσύνη, πραότητα, μακροθυμία, ανεχόμενοι ο ένας τον άλλο με αγάπη».

Ο Κύριος είναι το Φως, η χαρά της ζωής, η κινητήριος δύναμη του κόσμου. Όσοι πιστεύουν στον Κύριο θα είναι πάντα στο φως. Όποιος πιστέψει στον Κύριο θα γίνεται καλά, δε θα έχει κανένα πρόβλημα υγείας, ευτυχίας, ευημερίας. Όλοι είμαστε παιδιά του Θεού, ο Κύριος είναι μαζί μας και μας δίνει τα πάντα, αρκεί να το θελήσουμε, να Του  το επιτρέψουμε.

   Όσο περισσότερο μετανοούμε, τόσο περισσότερο πλησιάζουμε τον Θεό, και το Άγιο Πνεύμα  μάς φωτίζει να έρθουμε πιο κοντά στον Κύριο, έως ότου φθάσουμε στη θέωση. Μας βοηθά να απομακρυνθούμε από τα γήινα και να ασχοληθούμε με τα πνευματικά. Όταν έρθει μέσα μας το Άγιο Φως, συνειδητοποιούμε ότι ο Χριστός είναι το παν. Το Άγιο Φως μας δίνει ταπείνωση, την ταπείνωση του Κυρίου, που δεν υπάρχει ανώτερη. Μόνο με την ταπείνωση σκηνώνει η αγάπη μέσα μας, μάς δίνει το χάρισμα της προσευχής και της αγάπης προς τους εχθρούς. Το πρόβλημα της αμαρτίας είναι η επικέντρωσή μας στη σάρκα, στο ψέμα, στην ψευδαίσθηση του τι είμαστε.

    Για να έλθει το Άγιο Πνεύμα μέσα μας, πρέπει να έχει γίνει κάθαρση, και αυτή συντελείται μέσα στο σώμα του Χριστού που είναι η Εκκλησία.

Η αγάπη που είναι κομμένη από τον Χριστό είναι αγάπη του διαβόλου (πατέρας Νίκων).

    «Τον Χριστό θα τον βρούμε στα Μυστήρια της Εκκλησίας, όταν διαβάζουμε την Αγία Γραφή. Το πρόβλημα είναι μέσα μας, δεν είναι έξω από μας.  Η βοήθεια του Χριστού δίνεται μέσα από τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας. Ο Χριστός ενεργεί μέσα από την Εκκλησία με τα Μυστήρια. «Πάντα τα μπορώ, εν τω ενδυναμούντει με Χριστό», λέει ο Απόστολος Παύλος.

    »Αν αμαρτήσεις προς τον αδελφό σου, προς τον Χριστό αμάρτησες, αν ευλογήσεις τον αδελφό σου, τον Χριστό ευλόγησες.  Η Εξομολόγηση είναι πιο αναγκαία από τη Θεία Κοινωνία.

Ταπεινώνεσαι, όταν πας στον παπά, ενώ στο  σπίτι, στο εικόνισμα δεν ταπεινώνεσαι. Ο διάβολος φοβάται μόνο τη μετάνοια, την πτώση του «εγώ». Μόνο μέσα από τα Μυστήρια μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε πρόβλημα.

    »Η Χάρη του Κυρίου μεταδίδεται σε μας μέσα από τα Μυστήρια. Μας σώζουν τα Μυστήρια που τελετουργούν οι ιερείς ανεξάρτητα την ποιότητα μας. Όταν πολεμάμε ένα πάθος το πολεμάμε εμείς. Αν συμμετέχουμε στα Μυστήρια, τότε ο Χριστός το πολεμά μέσα από εμάς. Μόνο στους ταπεινούς δίνει Χάρη ο Θεός και μόνο με το Μυστήριο της Εξομολόγησης ταπεινωνόμαστε. Για αυτό πρέπει να εξομολογούμαστε συχνά και με μετάνοια, γιατί ο διάβολος φοβάται το πετραχήλι του παπά, δε φοβάται τον ψυχίατρο. Δε θα ωφελούμαστε σε τίποτα από τη διδασκαλία του Χριστού, αν ο Χριστός δε  μας άφηνε το Θεϊκό σώμα Του, να μπολιαστούμε πάνω σε αυτό, να σωθούμε και να γίνουμε Άγιοι. Γι’ αυτό είπε ο Χριστός «αυτός που βλέπει εμένα, βλέπει και τον Πατέρα».   

    »Μπορούμε να σωθούμε με τη βοήθεια του Χριστού που τη λαμβάνουμε με τα Μυστήρια της Εκκλησίας. Όταν βαπτιστεί ο άνθρωπος μπαίνει η Χάρη του Θεού μέσα και προσπαθεί ο διάβολος απ’ έξω να μας διαβάλει. Ο Χριστός φρόντισε να έχουμε ένα δεύτερο βάπτισμα, τη μετάνοια. Όσο μετανοούμε, ανακαινιζόμαστε με τη Χάρη του Θεού. Οι αρετές δε  μας σώζουν, μόνο η ταπείνωση θα μας σώσει, και η Εξομολόγηση σημαίνει, πραγματική ταπείνωση».

      Ο Άγιος Πορφύριος μας λέει τον τρόπο για να ξεφύγουμε από τη φθορά:

    «Αρρωσταίνουμε γιατί στενοχωριόμαστε και στενοχωριόμαστε, γιατί απογοητευόμαστε, όταν δεν ικανοποιούνται οι επιθυμίες μας.

    »Αγαπητοί μου, ας αγαπάμε ο ένας τον άλλο, γιατί η αγάπη προέρχεται από τον Θεό.

Όποιος αγαπάει δείχνει ότι έχει αναγεννηθεί από τον Θεό και ότι γνωρίζει τον Θεό. 

Όποιος δεν αγαπάει δε γνώρισε τον Θεό, γιατί ο Θεός είναι αγάπη.

    »Έτσι αποδείχτηκε η αγάπη του Θεού για μας: Απέστειλε τον Υιό Του το μονογενή στον κόσμο για να μας χαρίσει τη νέα ζωή, αν ενωθούμε με Αυτόν.  Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της αγάπης του Θεού: Όχι ότι εμείς Τον αγαπήσαμε, αλλά ότι Αυτός μας αγάπησε και έστειλε τον Υιό Του, που θυσιάστηκε, για να μας ελευθερώσει από τις αμαρτίες μας. Αν ο Θεός, αγαπητοί μου, έτσι μας αγάπησε, οφείλουμε και εμείς να αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Κανένας δεν αξιώθηκε, ποτέ ως τώρα, να δει τον Θεό.

    »Αν αγαπάμε ο ένας τον άλλο, είμαστε σε κοινωνία με τον Θεό και η αγάπη Του μέσα μας έχει ολοκληρωθεί. Μας έδωσε το Πνεύμα Του και, έτσι, είμαστε βέβαιοι πως είμαστε σε κοινωνία με τον Θεό και ο Θεός σε κοινωνία με εμάς. Εμείς οι ίδιοι με τα μάτια μας είδαμε και καταθέτουμε τη μαρτυρία μας, ότι ο Πατέρας έστειλε τον Υιό Του, για να σώσει τον κόσμο». 

    »Και εμείς γνωρίζουμε πια την αγάπη που μας έχει ο Θεός και εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας σε αυτήν. Ο Θεός είναι αγάπη και όποιος ζει μέσα στην αγάπη ζει μέσα στον Θεό και ο Θεός μέσα σε αυτόν. Έτσι καταλαβαίνουμε πως η αγάπη έχει ολοκληρωθεί μέσα μας. Γιατί και εμείς ζούμε σε αυτό τον κόσμο, όπως έζησε Εκείνος. Όποιος αγαπάει, δε φοβάται.

    »Η τέλεια αγάπη διώχνει τον φόβο. Γιατί ο φόβος σχετίζεται με την τιμωρία και όποιος φοβάται την τιμωρία, δείχνει πως δεν έχει φτάσει στην τέλεια αγάπη. Εμείς αγαπάμε τον Θεό, γιατί εκείνος πρώτος μας αγάπησε. Αν κάποιος πει «αγαπώ τον Θεό», μισεί, όμως, τον αδερφό του, είναι ψεύτης. Γιατί, πραγματικά, αυτός που δεν αγαπάει τον αδερφό του, τον οποίο βλέπει, πώς μπορεί να αγαπάει τον Θεό, τον οποίο δε βλέπει. Αυτή την εντολή μάς έδωσε ο Χριστός: Όποιος αγαπάει τον Θεό πρέπει να αγαπάει και τον αδερφό του. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουμε ότι αγαπάμε τα παιδιά του Θεού: Όταν αγαπάμε τον Θεό και τηρούμε τις εντολές του.

    »Ο φόβος σχετίζεται με την τιμωρία και όποιος φοβάται την τιμωρία, δείχνει πως δεν έχει φτάσει στην τέλεια αγάπη. Όποιος παραδέχεται πως ο άνθρωπος Ιησούς είναι ο απεσταλμένος Υιός του Θεού, ο Θεός κατοικεί μέσα σε αυτόν και αυτός ζει ενωμένος με τον Θεό».

    Ποιος μπορεί να νικάει τον κόσμο; Μόνον όποιος πιστεύει πως ο Ιησούς είναι ο Υιός του Θεού.

Συνεχίζει ο Άγιος Πορφύριος:

   «Πραγματικά, την αγάπη μας για τον Θεό την εκφράζουμε τηρώντας τις εντολές Του. Ιδού πώς μπορούμε να νικούμε τον κόσμο: με την πίστη μας. Ποιος μπορεί να νικάει τον κόσμο; Μόνο όποιος πιστεύει πως ο Ιησούς είναι ο Υιός του Θεού.

    »Ο Θεός μάς χάρισε την Αιώνια Ζωή, και αυτή η ζωή υπάρχει στην κοινωνία με τον Υιό Του.  Όποιος έχει τον Υιό, αυτός μόνο έχει τη ζωή. Όποιος δεν έχει τον Υιό του Θεού, αυτός δεν έχει ούτε τη ζωή.

     »Και να, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη και θάρρος απέναντι στον Θεό: αν του ζητήσουμε κάτι σύμφωνο με το θέλημά Του, μας ακούει. Έτσι, ξέροντας ότι ακούει τα αιτήματά μας, είμαστε βέβαιοι πως θα εκπληρωθούν. 

     »Ξέρουμε πως όποιος έχει αναγεννηθεί από τον Θεό δεν κυριεύεται από την αμαρτία, γιατί ο Υιός του Θεού τον προστατεύει και ο διάβολος δεν μπορεί να τον βλάψει. Ξέρουμε πως είμαστε παιδιά του Θεού και πως όλος ο κόσμος βρίσκεται κάτω από την εξουσία του διαβόλου. Ξέρουμε πως ο Υιός του Θεού ήρθε και μας έδωσε την πνευματική δύναμη, για να γνωρίσουμε τον αληθινό Θεό. Είμαστε ενωμένοι με τον αληθινό Θεό μέσω του Υιού Του, του Ιησού Χριστού. Αυτός είναι ο αληθινός Θεός, αυτός είναι η Αιώνια Ζωή». 

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

 

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

 

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

 

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

 

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

 

Αλέξης Φωτόπουλος

 

Συγγραφέας – Spiritual Healer

 

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

 

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

 

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

 

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

 

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

 

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

images 28
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας