Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα κυριώτερα προβλήματα υγείας σας ξεμπλοκάρoντας τους μεσημβρινούς σας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα κυριώτερα προβλήματα υγείας σας ξεμπλοκάρoντας τους μεσημβρινούς σας 1Μπορούμε να απαλλαγούμε από όλα τα προβλήματα του σώματος μας μέση, πονοκεφάλους, αυχαινικό, προβλήματα ακοής, φουσκώματα, πόνο στο στομάχι, στην πλάτη, πόνους στο ισχίο, στα γόνατα, στους τένοντες αρκεί να ξεμπλοκάρουμε τους μεσημβρινούς μας, τα ποτάμια της ενέργειας που κυκλοφορούν μέσα μας. 

Τα πάντα στο σύμπαν αποτελούνται από ενέργεια, εκτός από το σώμα που βλέπουμε έχουμε πάρα πολλά ενεργειακά σώματα τα οποία επηρεάζουν την υγεία του υλικού μας σώματος. Η ενέργεια μας διαχέεται στο σώμα μας μέσα από επτά πηγές που ονομάζουμε ενεργειακά κέντρα ή chakras (Τσάκρας) και κυκλοφορεί στο σώμα και στα όργανά μας μέσα από  14 βασικά ποτάμια που αποκαλούμε μεσημβρινούς, που βλέπουμε αναλυτικά στα παρακάτω διαγράμματα, αλλά και από  72.000 μικρότερα κανάλια, τα ονομαζόμενα nadis, και τα οποία συνδέουν ενεργειακά όλα τα όργανα και τα μέλη του σώματος. Η ενέργεια αυτή μπλοκάρεται όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα. Βλέπουμε στα παρακάτω γραφήματα όλους τους μεσημβρινούς.

07-MESHMVRINOI-PISO

06-MESHMVRINOI-EMPR

Αν οι γονείς δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη χωρίς όρους, με συνέπεια να διακατέχονται από ανασφάλεια, αν διαφιλονικούν μεταξύ τους, αν απουσιάζουν, αν είναι αυστηροί μαζί μας, αν δείχνουν αδυναμία σε ένα από τα αδέλφια μας, τότε δεν μυούμαστε στην αγάπη. Με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το στοιχείο της φωτιάς και να μπλοκάρεται η ενέργεια στην καρδιά μας, στο λεπτό έντερο, στο περικάρδιο και τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή τα οποία προκαλούν διαταραχή σ’ όλο το νευρικό μας σύστημα.

Η μη μύηση στην αγάπη μας ρίχνει στη δίνη  του χωροχρόνου, στο να αισθανόμαστε ξεκομμένοι και να αισθανόμαστε ανασφάλεια, γεγονός που διαταράσσει την ισορροπία του στοιχείου της γης που μπλοκάρει την ενέργεια στους μεσημβρινούς του στομάχου και της σπλήνας και μας προκαλεί προβλήματα στο στομάχι, φουσκώματα, όλα τα γυναικολογικά προβλήματα και θυρεοειδή.

Η ανασφάλεια μας δημιουργεί θλίψη, που είναι διαταραχή του στοιχείου του μετάλλου σύμφωνα  με την κινέζικη ιατρική, το οποίο μας μπλοκάρει την ενέργεια στον μεσημβρινό του πνεύμονα και του παχέος εντέρου, με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα στο παχύ έντερο, προβλήματα στο αναπνευστικό μας σύστημα και όλα τα δερματολογικά προβλήματα.

Η θλίψη  μας δημιουργεί φόβο που προκαλεί διαταραχή στο στοιχείο του νερού, το όποιο μπλοκάρει τους μεσημβρινούς της ουροδόχου κύστης και των νεφρών, με αποτέλεσμα να έχουμε όλα τα προβλήματα στο ουροποιητικό μας σύστημα, στη σπονδυλική μας στήλη, ιδιαιτέρως στον αυχένα και στην μέση, πίεση, κακή λειτουργία στα νεφρά (ουρικό οξύ), αϋπνίες, συχνουρίες, ακράτεια.

 Ο φόβος θέτει σε συναγερμό τον οργανισμό μας με την διαδικασία του θυμού, γεγονός που διαταράσσει το στοιχείο το ξύλου και μπλοκάρει τη ροή της ενέργειας στους μεσημβρινούς της χολή και του ύπατος.

Με αποτέλεσμα να έχουμε πονοκεφάλους, προβλήματα ακοής, προβλήματα στον αυχένα, πέτρες στη χολή, υψηλή χοληστερίνη, λιπώδη διήθηση στο συκώτι, προβλήματα στο θυρεοειδή αδένα, στο γόνατο, στο ισχίο, καθώς και όλα τα αυτοάνοσα προβλήματα που δημιουργούνται με την διαδικασία του θυμού, όπου κλείνει το κέντρο της καρδιάς μας, παραπλανείτε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και επιτίθεται πάνω μας (όλα αυτά αναλύονται  στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»). Όλα περιγράφονται στο παρακάτω γράφημα:29-wood-metal

Όταν βιώνουμε εγκατάλειψη, απιστία, χαμό, έλλειψη αγάπης έχουμε μπλοκάρισμα στους μεσημβρινούς του παχέως εντέρου και της καρδιάς με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στο λεπτό έντερο ή στην καρδιά.

Όταν βιώνουμε ανησυχία, απελπισία, αηδία, νευρικότητα έχουμε μπλοκάρισμα στους μεσημβρινούς της σπλήνας ή του στομάχου με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στη σπλήνα ή στο στομάχι.

Όταν βιώνουμε κλάμα, αποθάρρυνση, απόρριψη, θλίψη, πόνο έχουμε μπλοκάρισμα στους μεσημβρινούς του πνεύμονα ή παχέως εντέρου με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στο πνευμόνι ή στο παχύ έντερο και στο δέρμα.

Όταν βιώνουμε θυμό, πικρία, ενοχή, μίσος, μνησικακία., πανικό, κατάθλιψη έχουμε μπλοκάρισμα στους μεσημβρινούς του ύπατος και της χολής με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στο συκώτι και στη χολή και σίγουρα βέβαια στη μέση και στον αυχένα.

Όταν βιώνουμε κατάκριση, τρόμο, φόβο έχουμε μπλοκάρισμα στους μεσημβρινούς των νεφρών ή της ουροδόχου κύστης με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στα νεφρά ή στην κύστη και σίγουρα βέβαια στη μέση και στον αυχένα.

Το μπλοκάρισμα αυτό της ενέργειας εκτός από τα αρνητικά συναισθήματα που μας δημιουργεί, μας δημιουργεί και οργανικές παθήσεις όχι μόνο στο βασικό όργανο που αντιστοιχεί ο μεσημβρινός, αλλά και στα σημεία που περνάει.  Κάθε συναίσθημα μπλοκάρει τον αντίστοιχο μεσημβρινό και τα όργανα τα οποία συνδέονται με αυτό τον μεσημβρινό με αποτέλεσμα:

Ο μεσημβρινός της καρδιάς.

Ξεμπλοκάροντας το μεσημβρινό της καρδιάς μπορούμε να επαναφέρουμε την ενέργεια στην καρδία να απαλλαγούμε από τα ανεπάρκειες, καρδιολογικά προβλήματα, την ταχυκαρδία, αρυθμία, κολπική μαρμαρυγή.

Κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις  στο κέντρο της μασχάλης μας Η1 και στη μέσα πλευρά του μικρού ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό της καρδιάς Η8,  απαλλασσόμαστε από την θλίψη και την μετατρέπουμε σε χαρά. Σημαντικό σημείο είναι η έξω πλευρά του καρπού μας (Η 6) όπου απενεργοποιούμε την ένταση στο μυοκάρδιο μας και το σημείο Η 3 πάνω από την μέσα πλευρά του αγκώνα που μας μετατρέπει την θλίψη σε χαρά, για αυτό ονομάζεται σημείο της χαράς.  Ενώ στη βάση του οστού που συνδέει το μικρό δάκτυλο με τον  καρπό  (Η 7)  μας βοηθά να ενισχύσουμε την αγωγιμότητα της καρδιάς.

 

  • 18-MES.KARDIAS

    Ο μεσημβρινός του περικαρδίου.

Ο μεσημβρινός του περικαρδίου, μας βοηθά  για να απαλλαγούμε από όλα τα κυκλοφοριακά προβλήματα, ταχυκαρδίες και να προλάβουμε και εγκεφαλικο, καθώς και τα σεξουαλικά μπλοκαρίσματα (ο μεσημβρινός του περικαρδίου αποκαλείται και μεσημβρινός της κυκλοφορίας και του sex).

Ο μεσημβρινός του περικαρδίου μας βοηθά να απενεργοποιήσουμε την ανησυχία (P 6) , να απαλλαγούμε από την κρίση πανικού (P 6) και να απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια που εγκλωβίζει την καρδιά μας.

18A-MES.PERIKARDIOU

Ο μεσημβρινός του λεπτού εντέρου.

Ο μεσημβρινός του λεπτού εντέρου μαζί με τον μεσημβρινό της καρδιάς και του τριπλού θερμαστή ανήκουν στο στοιχείο της Φωτιάς, οι όποιοι αν διαταραχθούν βιώνουν θλίψη αντί χαράς.

Κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στον κρόταφο και στο μικρό δάκτυλο του χεριού ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του λεπτού εντέρου και απαλλασσόμαστε από τη θλίψη και τους πόνους στην πλάτη (όπως βλέπουμε ο μεσημβρινός του λεπτού εντέρου διασχίζει όλη την ωμοπλάτη). Ο μεσημβρινός του λεπτού εντέρου μας βοηθά να απαλλαγούμε από την ερωτική απογοήτευση μας ανοίγει τα φτερά μας για τη ζωή. Είναι ο σημαντικότερος μεσημβρινός για να ανοίξουμε τα φτερά μας να αφήσουμε το παρελθόν να ξεφύγουμε από την μυζέρια να πετάξουμε από υγεία και χαρά να ξεφύγουμε από το φόβο απόρριψης, να αισθανθούμε σιγουριά, να αισθανθούμε την αγάπη μέσα μας, να την αναζητήσουμε μέσα μας και όχι στους άλλους, να συνειδητοποιήσουμε ότι από μας εξαρτώνται τα πάντα στη ζωή μας κι από κανένα άλλο.

16-MES.LEPTOU-ENTEROU-SI

Μεσημβρινός του τριπλού θερμαστή. 

Κάνοντας μαλάξεις ένα εκατοστό πάνω από τον κρόταφο (TW 23) και στο δάκτυλο πριν από μικρό δάκτυλο του χεριού (δάκτυλο του δακτυλιδιού) (TW 1, 2, 3),

ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή, απαλλασσόμαστε από τη θλίψη και την μετατρέπουμε σε χαρά. Το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού του λεπτού εντέρου βοηθά να απαλλαγούμε από εμβοές στο αυτί, διότι όπως βλέπουμε, περικλείει το αυτί. Πιέζοντας το σημείο που είναι τρία εκατοστά περίπου πάνω από τον καρπό (TW 5) μας βοηθά να απαλλαγούμε από τους πόνους των ρευματισμών. Πιέζοντας επίσης στο σημείο που είναι ανάμεσα στο μικρό δάκτυλο και το δάκτυλο του δακτυλιδιού (TW 3) ξεμπλοκάρουμε την επίφυση και την υπόφυση, ενώ στην αρχή του δάκτυλου (TW 1) απενεργοποιούμε την ένταση στα επινεφρίδια.

17-MES.TRIPLOU-THERMASTH-TW

Μεσημβρινός του στομάχου.

Ο μεσημβρινός του στομάχου μπλοκάρεται από την ανασφάλεια. Ο μεσημβρινός ξεκινά κάτω από τα μάτια (ST 1) και τελειώνει στο δεύτερο μετά το μεγάλο δάκτυλο (ST45) του ποδιού.

Κάνοντας μαλάξεις στην αρχή (ST 2), κατά μήκος και στο τέλος του μεσημβρινού του στομάχου, απενεργοποιούμε τον φόβο και βοηθάμε το στομάχι να απαλλαγεί από τις φλεγμονές και τα προβλήματα που έχει. Ξεκινάμε κάτω από τα μάτια (σημείο ST 2), δίπλα από την κλείδα (σημείο ST 13), πάνω από το στήθος (σημείο ST 16), στο σημείο του γόνατου προς την έξω πλευρά (σημείο ST35) και λίγο πιο κάτω από το γόνατο (σημείο ST 36), στη βάση του δεύτερου μετάτο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού (σημείο ST 44). Το σημείο κάτω από το γόνατο στην έξω πλευρά του ποδιού (ST 36) μας γαληνεύει, μας διώχνει την ανασφάλεια.  Διαταραχές του μεσημβρινού του στομάχου μπορεί να προκαλέσουν σοβαρότατες διαταραχές στο μυοσκελετικό μας σύστημα, όπως συνέβη στράβωμα στη σιαγόνα μίας κυρίας, η οποία βρήκε λύση ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του στομάχου, όταν ερχόταν σε διαταραχή.

15-MES.STOMAXOU-ST

Μεσημβρινός της σπλήνας-παγκρέατος.

Ο μεσημβρινός της σπλήνας μαζί με τον μεσημβρινό του στομάχου ανήκουν στο στοιχείο της Γης (σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική), μπλοκάρισμα το οποίο δημιουργεί ανασφάλεια και ανησυχία. Σε συνδιασμό με τον μεσημβρινό του ύπατος μας βοηθά να απαλλαγούμε από τα προβλήματα του θυρεοειδή αδένα (SP 2).

Ο μεσημβρινός της σπλήνας-παγκρέατος ξεκινά κάτω από τη μασχάλη (SP 21), περνά κάτω από το στήθος και καταλήγει στο έξω μέρος του μεγάλου δάκτυλου του ποδιού. Κάνοντας μαλάξεις δίπλα (κάτω από τη μασχάλη στο ύψος της θηλής) (SP 21) και κάτω στη βάση του στήθους, (στην αριστερή πλευρά του αριστερού στήθους και στη δεξιά πλευρά του δεξιού στήθους), στο τέλος των πλευρών (σημείο SP 16), πάνω από το γόνατο στη μέσα πλευρά του ποδιού (σημείο SP 10), κάτω από το γόνατο στη μέσα πλευρά του ποδιού (σημείο SP 9), πάνω από τον αστράγαλο στη μέσα πλευρά του ποδιού (σημείο SP 6).

Στα σημεία SP 10 και SP 9 βοηθά τις γυναίκες να ξεπεράσουν τα προβλήματα τις εμμηνόπαυσης, αλλά και στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού και κατά μήκος του εσωτερικού μέρους του ποδιού (σημεία SP 4, SP 3, SP 2, SP 1), απενεργοποιούμε τον φόβο απόρριψης και την ανασφάλεια.

Ο μεσημβρινός της σπλήνας-παγκρέατος είναι κατ’ εξοχήν μεσημβρινός για να ξεμπλοκάρουμε τα όργανα της σπλήνας και του παγκρέατος. Επίσης είναι ο κύριος μεσημβρινός που χρησιμοποιούμε για να επαναφέρουμε την περίοδο σε γυναίκες-κοπέλες που τους έχει διακοπεί, έχουν πρόωρη εμμηνόπαυση ή διακοπή περιόδου. Η πρόωρη εμμηνόπαυση προκαλείται από ανασφάλεια. Η φύση διακόπτει τη διαδικασία τεκνοποίησης σε μία ελαφίνα που κινδυνεύει να τη φάνε τα λιοντάρια. Η ανασφάλεια λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και στη γυναίκα. Ο μεσημβρινός της σπλήνας-παγκρέατος είναι ο κατ’ εξοχήν μηχανισμός που απενεργοποιεί την ανασφάλεια.

14-MES.SPLHNAS

 

Η ανασφάλεια μας δημιουργεί θλίψη, που είναι διαταραχή του στοιχείου του μετάλλου σύμφωνα  με την κινέζικη ιατρική.

το οποίο μας μπλοκάρει την ενέργεια στον μεσημβρινό του πνεύμονα και του παχέος εντέρου, με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα στο παχύ έντερο, προβλήματα στο αναπνευστικό μας σύστημα και όλα τα δερματολογικά προβλήματα.

Ο μεσημβρινός των πνευμόνων.

Ένας άλλος μεσημβρινός που επηρεάζει τους πνεύμονες και το παχύ έντερο είναι ο μεσημβρινός του πνεύμονα που ανήκει στο στοιχείο του Μετάλλου και μπλοκάρεται από τη θλίψη.

Το μπλοκάρισμα αυτό αν είναι έντονο μπορεί να μας δημιουργήσει καρκίνο στους πνεύμονες ή στο παχύ έντερο. Οι περισσότεροι που έπαθαν καρκίνο στο στήθος ή στο παχύ έντερο είχαν βιώσει έντονη θλίψη, κυρίως από την απώλεια ενός δικού τους ανθρώπου.

Αλλά και τα προβλήματα του πνεύμονα οφείλονται πάλι σε θλίψη. Έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους που η πνευμονική ανεπάρκεια από την οποία έπασχαν τους εκδηλώθηκε ύστερα από την απώλεια του συντρόφου τους. Πιέζοντας δυνατά το σημείο στη ρίζα του χεριού (LU 1), που βλέπουμε στο γράφημα, που είναι το σημείο που αρχίζει ο μεσημβρινός του πνεύμονα στη μέσα πλευρά του αγκώνα (LU 5) και στη βάση του αντίχειρα (LU 9, 10) του χεριού, όχι μόνο ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό και ανακουφίζουμε από τον πόνο κάθε άνθρωπο που διακατέχεται από θλίψη, αλλά και τον βοηθάμε να ξεπεράσει τα αναπνευστικά του προβλήματα.

 10-MES.PNEVMONA

Ο μεσημβρινός του παχέος εντέρου. 

Ο μεσημβρινός του παχέος εντέρου (large intestine meridian) ξεκινά από το πλάι της μύτης και καταλήγει στον δείκτη του χεριού. Εκτός από το πρόβλημα που δημιουργεί στο παχύ έντερο, το μπλοκάρισμα του μεσημβρινού του παχέος εντέρου δημιουργεί και πρόβλημα του τένοντα στον ώμο (σημείο LI 14).

Κάνοντας μαλάξεις στα σημεία LI 14 στον ώμο, στα σημεία LI 11, LI 10 που βρίσκονται κάτω από τον αγκώνα στο πλάι του χεριού, στα σημεία LI 4, LI 3 στη βάση του δείκτη κατά μήκος του μεσημβρινού του παχέος εντέρου, ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του παχέος εντέρου και βοηθάμε όχι μόνο το παχύ έντερο, αλλά και τα προβλήματα με τους τένοντες σε όλο το χέρι, όπως επίσης απενεργοποιούμε και τη θλίψη. Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου απαλλασσόμαστε από τη δυσκοιλιότητα, τη σπαστική κολίτιδα, φαγούρα, ξυροδερμία, προβλήματα που δημιουργούνται από τη δυσλειτουργία του εντέρου.

11-MES.PACHEOS-ENTEROU

Η θλίψη  μας δημιουργεί φόβο που προκαλεί διαταραχή στο στοιχείο του νερού, το όποιο μπλοκάρει τους μεσημβρινούς της ουροδόχου κύστης και των νεφρών, με αποτέλεσμα να έχουμε όλα τα προβλήματα στο ουροποιητικό μας σύστημα, στη σπονδυλική μας στήλη, ιδιαιτέρως στον αυχένα και στην μέση, πίεση, κακή λειτουργία στα νεφρά (ουρικό οξύ), αϋπνίες, συχνουρίες, ακράτεια.

Ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης. 

Στο παρακάτω γράφημα βλέπουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, ο οποίος μπλοκάρεται κυρίως από φόβο.

Ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης μαζί με τον μεσημβρινό των νεφρών αντιπροσωπεύουν το στοιχείο της Γης, που ο φόβος τούς δημιουργεί μπλοκάρισμα. Το μπλοκάρισμα αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στην ουροδόχο κύστη, αλλά και στη μέση, στον αυχένα και σε όλο το μήκος της σπονδυλικής στήλης. Είναι δε τόσο δυνατό που μπορεί να δημιουργήσει κήλη ή να φθείρει και να μειώσει τον χόνδρο ανάμεσα στους σπονδύλους. Όπως βλέπουμε στο παρακάτω γράφημα, κατά μήκος του ενεργειακού μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης υπάρχουν ενεργειακά σημεία που επηρεάζουν την ουροδόχο κύστη, καθώς τη μέση και τον αυχένα.

Αν λοιπόν κάνουμε μαλάξεις πιέζοντας δυνατά στην αρχή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης, που βρίσκεται στη βάση των φρυδιών (Β2), στην κορυφή του κεφαλιού, αλλά και στο τέλος του, που είναι το μικρό δάκτυλο του ποδιού (Β60), ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό και ανακουφίζουμε τη μέση από τους πόνους. Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε τη μέση μας και με τη ρεφλεξολογία ξεκινώντας μαλάξεις στο κόκκαλο από τη βάση του μεγάλου δάκτυλου, κατευθυνόμενοι προς τον αστράγαλο, αλλά και πιέζοντας το σημείο της ουροδόχου κύστης, που είναι στη μέσα πλευρά του ποδιού, εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα. Απενεργοποιώντας τον θυμό, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους που σας αναλύω ή ζητώντας βοήθεια από ενεργειακό θεραπευτή, αλλά και πιέζοντας τα ρεφλεξολογικά σημεία και ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, είναι βέβαιο ότι όχι μόνο θα βρείτε ανακούφιση, αλλά, στις περισσότερες περιπτώσεις, οριστική θεραπεία των προβλημάτων της μέσης σας.

Μπορούμε ακόμα να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα του βρεξίματος των παιδιών τη νύχτα, αν κάνουμε μαλάξεις στο ρεφλεξολογικό σημείο της ουροδόχου κύστης
που είναι στη μέσα πλευρά του ποδιού, εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα, σε συνδυασμό όμως με το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού της ουροδόχου
κύστης, πιέζοντας δυνατά στην αρχή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης που είναι στη βάση των φρυδιών (Β2), στην κορυφή του κεφαλιού, αλλά και στο τέλος του, που είναι το μικρό δάκτυλο του ποδιού (Β66). Τα παιδιά βρέχονται τη νύχτα διότι μπλοκάρεται ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης από φόβο ή από ανασφάλεια, κυρίως όταν οι γονείς τους τσακώνονται ή είναι αυστηροί μαζί τους. Όταν λοιπόν ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης (τις μαλάξεις αυτές τις κάνουμε για αρκετές μέρες και τις επαναλαμβάνουμε μερικές φορές τον μήνα για συντήρηση) θα εκλείψει το πρόβλημα.

 08-MES.OURODOXOU-KYSTHS

Σας παρέχουμε ρεφλεξολογικό χάρτη που περιέχει τα πάντα.

Βλέπουμε ξεκάθαρα τα σημεία που απαλλασσόμαστε από τα προβλήματα της μέσης και της σπονδυλικής στήλης. Βλέπουμε την ουροδόχου κύστη στη μέσα πλευρά  του ποδιού, όπου κάνοντας μαλάξεις απαλλασσόμαστε από την συχνοουρία και την ακράτεια.

 28-PODIA2

Ο μεσημβρινός των νεφρών. 

Ο μεσημβρινός των νεφρών ανήκει μαζί με τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης στο στοιχείο της Γης και μπλοκάρεται από τον φόβο και την ανησυχία – κοινώς στρες. Κάνουμε μαλάξεις κυρίως στην κλείδα (Kidney 27), που εκτός από την απενεργοποίησή του τον χρησιμοποιούμε για την απενεργοποίηση των ενοχών και την απαλλαγή από την αϋπνία και πάνω από τον αστράγαλο (Kidney 8, 7). Οι μαλάξεις στο σημείο Κ 6 κάτω από τον αστράγαλο, στο μέσα μέρος του ποδιού βοηθά κατά της αϋπνίας.

Το ίδιο συμβαίνει όταν κάνουμε μαλάξεις στο έξω μέρος του αστραγάλου στον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης (Β 62). Άρα, πιέζοντας την πτέρνα μας μέσα και έξω, κάτω από τον αστράγαλο, στα σημεία Β 62 και Κ 6 απαλλασσόμαστε από την αϋπνία.

09-MES.NEFRON

Ο φόβος θέτει σε συναγερμό τον οργανισμό μας με την διαδικασία του θυμού, γεγονός που διαταράσσει το στοιχείο το ξύλου και μπλοκάρει τη ροή της ενέργειας στους μεσημβρινούς της χολή και του ύπατος.

Με αποτέλεσμα να έχουμε πονοκεφάλους, προβλήματα ακοής, προβλήματα στον αυχένα, πέτρες στη χολή, υψηλή χοληστερίνη, λιπώδη διήθηση στο συκώτι, προβλήματα στο θυρεοειδή αδένα, στο γόνατο, στο ισχίο, καθώς και όλα τα αυτοάνοσα προβλήματα που δημιουργούνται με την διαδικασία του θυμού, όπου κλείνει το κέντρο της καρδιάς μας, παραπλανείτε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και επιτίθεται πάνω μας (όλα αυτά αναλύονται διεξοδικά στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»).

O μεσημβρινός της χολής.

O μεσημβρινός της χολής ξεκινά από το πλάι του ματιού (σημείο GB 1), πάνω από το μάτι, συνεχίζει στον κρόταφο, περνά πίσω στον αυχένα (GB 20, βοηθά στους πονοκεφάλους, ημικρανίες και αϋπνία), περνά από τους ώμους, δίπλα από τον αυχένα (σημείο GB 21, βοηθά στην κατάθλιψη) περνά από το πλάι της γάμπας κάτω από το γόνατο (σημείο GB 34, βοηθά το μυϊκό σύστημα), συνεχίζει στη γάμπα (στο σημείο GB 37), κάτω από τον αστράγαλο (στο σημείο GB 40) και καταλήγει στο προτελευταίο δάκτυλο του ποδιού, στο τέλος του δάκτυλου (GB 44) και στη βάση του προτελευταίου δάκτυλου (GB 43) και ανάμεσα στον αστράγαλο και τη βάση
του δάκτυλου (σημείο GB 42).

Κάνοντας μαλάξεις στον κρόταφο, στη βάση και στο τέλος του δάκτυλου πριν από το μικρό δάκτυλο του ποδιού, ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της χολής, μπλοκάρισμα το οποίο μας δημιουργεί θυμό, πονοκεφάλους, πόνο στον αυχένα, φθορά του ισχίου, αλλά και εξασθένηση της ενέργειας στο όργανο της χολής, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πέτρες. Τα περισσότερα άτομα που έχω συναντήσει με μπλοκάρισμα στον μεσημβρινό της χολής έχουν πρόβλημα στον αυχένα και έχουν αφαιρέσει τη χολή τους. Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της χολής, μπορούμε να απαλλαγούμε και από χρόνιες εμβοές στα αυτιά. Αν δεν υπάρχει βλάβη στο τύμπανο του αυτιού, είναι πιθανό οι εμβοές να δημιουργούνται από μπλοκάρισμα στον μεσημβρινό της χολής.

Όπως βλέπουμε, ο μεσημβρινός της χολής περικλείει όλη την περιοχή του αυτιού. Όταν μπλοκάρεται η ενέργεια, το τύμπανο και γενικά ο κοχλίας και όλος ο εσωτερικός μηχανισμός του
αυτιού μπλοκάρεται. Ο θυμός που μπλοκάρει τον μεσημβρινό της χολής και δημιουργεί μπλοκάρισμα ενέργειας στον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης και μας συσσωρεύει την αρνητική ενέργεια του θυμού στους οσφυϊκούς (Ο4, Ο5) και στους ιερούς σπονδύλους  (Ι1, Ι2) με αποτέλεσμα να κάνουμε κοίλες στους σπονδύλους, αλλά και να παθαίνουμε λουμπάγκο (ακινητοποίησή μας από έντονο πόνο στη μέση).

Η λέξη λουμπάγκο προέρχεται από τη λέξη Lumbar που σημαίνει οσφυϊκός. Για να απαλλαγούμε από το λουμπάγκο πιέζουμε δυνατά τη βάση του προτελευταίου δάκτυλου του ποδιού μας, πίσω από το γόνατο και στο ισχίο μας. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται στην Ινδία και έχει άμεσα αποτελέσματα για την απαλλαγή μας από τον έντονο πόνο και μπλοκάρισμα στη μέση που μας δημιουργεί το λουμπάγκο, που το παθαίνουμε συνήθως ύστερα από επεισόδιο έκρηξης θυμού και διαμάχης.

 13-MES.XOLHS

Ο μεσημβρινός του ύπατος.

Ο μεσημβρινός του συκωτιού και της χολής ανήκουν στο στοιχείο του Ξύλου (σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική) και μπλοκάρονται από τον θυμό.

Ο μεσημβρινός του συκωτιού ξεκινά αριστερά κάτω από το στήθος και καταλήγει στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού.

Για να ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό αυτόν κάνουμε μαλάξεις πέντε εκατοστά κάτω από το στήθος (LV 14), τρία εκατοστά κάτω από το γόνατο στη μέσα πλευρά (LV 8), τρία εκατοστά πάνω από τον αστράγαλο (LV 5) στη μέσα πλευρά του ποδιού και στη μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου του ποδιού (LV 2). Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του ήπατος απαλλασσόμαστε από προβλήματα στα γόνατα, στα ισχία και απενεργοποιούμε τη διαδικασία που μας δημιουργούν τα αυτοάνοσα νοσήματα, καθώς και διαταραχές του θυροειδή αδένα (μαλάξεις στη βάση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού (LV 2). Ξεμπλοκάροντας το μεσημβρινό του ύπατος απαλλασόμαστε από τητ χολιστερίνη και τα προβλήματα στο συκώτι. Η χολιστερίνη παράγεται από το συκώτι για να μας κλείσει τις πληγές, διότι αν θυμώνουμε σημάνει ότι θα το θηλαστικό μέσα μας θα παλέψει και θα δημιουργήσει πληγές, οι πληγές αυτές κλείνουν με την χολιστερίνη που παράγεται από τον οργανισμό μας.

 12-MES.HPATOS

Συμπέρασμα: Τα σώματα μας δεν είναι τίποτα άλλο από πληροφορίες και ενέργεια η οποία κυκλοφορεί σε ποτάμια που αποκαλούμε μεσημβρινούς, αλλά και διανέμεται από επτά βασικά ενεργειακά κέντρα (chakras). Αρρωσταίνουμε διότι με συγκεκριμένες αποφάσεις μας και συναισθήματα που μας δημιουργούν  θέτουμε εμπόδια στην κυκλοφορία της ενέργειας, αυτά τα εμπόδια μας δημιουργούν όλα τα συμπτώματα και τις ασθένειες που έχουμε. Όλα τα συμπτώματα αντανακλούν μπλοκαρισμένη ενέργεια. Μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε τους μεσημβρινούς μας, να βιώσουμε την εμπειρία της ολότητας με το να απαλλαγούμε από την συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια (που συσσωρεύουν πάνω στους μεσημβρινούς τους και τα ενεργειακά κέντρα αλλά και τα όργανα τους όταν βιώνουν αρνητικά συναισθήματα). Όταν απαλλασσόμαστε από την αρνητική ενέργεια και τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα επανασυνδεόμαστε με την Πηγή μας όπου λαμβάνουμε άπειρη έμπνευση και καθοδήγηση για να πετάξουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας, βοηθάμε το σώμα μας να αυτοθεραπευτεί, εναρμονίζουμε τις σχέσεις μας, και πραγματοποιούμε τα όνειρα μας, αφού τα βαρίδια που μας εμπόδιζαν (αρνητική ενέργεια και ενεργειακά μπλοκαρίσματα) έχουν εκλείψει.  Μπορούμε να πετάξουμε από υγεία και χαρά  με το να:

1. Μύηση στην αγάπη χωρίς όρους. Βλέποντας τα μάτια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, στα μάτια του βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε πραγματικά. Τα χέρια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, βγάζουν φωτόνια με την πληροφορία της ενότητας των πάντων (σύμφωνα με τον William Tiller καθηγητή του Stanford University) και αισθανόμαστε ασφαλείς, και σιγά σιγά αλλάζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους

2. Η βαθύτερη και μονιμότερη μύηση στην αγάπη επιτυγχάνεται με την βοήθεια και τη φωτίση του Αγίου Πνεύματος που είναι η πραγματική σύνδεση με τον Δημιουργό μας. Είναι το Πνεύμα του Θεού που μας γεμίζει φως μας κάνει και αισθανόμαστε την ενότητα των πάντων, την ασφάλεια, την γαλήνη ότι είμαστε στα χέρια του Δημιουργού. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι εδώ στο χωροχρόνο τα πάντα είναι σκιές, αντίγραφα του πραγματικού μας εαυτού πού είναι ενωμένος με την Πηγή μας.

Μόνο με τα μυστήρια η ψυχή μας συνδέεται με τον Πατέρα με τον Κύριο και λαμβάνει άπειρη φωτίση, δύναμη, αγάπη ασφάλεια. Το Άγιο Πνεύμα το οποίο λαμβάνουμε με την συμμετοχή μας στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας κι όταν ακολουθούμε το λόγο του Κυρίου, που είναι οι προδιαγραφές του Δημιουργού μας. Με την εξομολόγηση καθαρίζουμε από κάθε αμαρτία το αστρικό μας σώμα απαλλάσσεται από κάθε ψεγάδι και ενδύεται και δονείται στις συχνότητες του φωτός και της υπέρτατης αγάπης που μας δίνει ο Κύριος στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.

Η απαλλαγή μας από κάθε αρνητική σκεπτομορφή που δημιουργείται από τα αρνητικά βιώματα στη ζωή μας, καθώς και εισαγωγή μας στον κόσμο του φωτός, της υπέρτατης μύησης στην αγάπη που λαμβάνουμε με τη θεία κοινωνία στέλνει την ψυχή μας (που αποτελείται από το αστρικό, το αιθερικό, το ουράνιο και το κεθερικό σώμα) κατευθείαν στο Παράδεισο όταν φύγουμε από το χωροχρόνο.

Αν συνειδητοποιούσαμε τι πραγματικά μας προσφέρουν τα μυστήρια της εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας δεν θα κάναμε τίποτα άλλο, παρά να εξομολογούμαστε και να κοινωνάμε συνεχώς, διότι η δύναμη, η ασφάλεια, η πληρότητα και η αγάπη που αισθανόμαστε είναι απερίγραπτη. Αυτοί που το κάνουν και δεν το αισθάνονται το κάνουν τυπικά, έχουν κλειστή την καρδιά τους και δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη. Μπορώ να σας βοηθήσω στην μύηση αυτή, με τις εκπομπές μου που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr και με τα σχεδόν δωρεάν σεμινάρια που κάνω παντού.

3. Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, διότι το 90% των πληροφοριών που έχει και αποτελούν το φίλτρο που βλέπουμε την πραγματικότητα μας προέρχεται από την σύλληψη μας έως την ηλικία των έξη ετών. Τότε ο εγκέφαλος είναι σε υποσυνείδητη κατάσταση απορροφά και επεξεργάζεται 2,000,000 ψηφία το δευτερόλεπτο, ενώ στη συνειδητή κατάσταση μόνο 40 ψηφία και το σημαντικότερο στην ηλικία από την σύλληψη έως έξη ετών δεν έχει αναπτυχθεί ο πνευματικός εγκέφαλος και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε ή ακούμε. Κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την απουσία ή την αυστηρότητα των δικών μας. Ακούγοντας τα cd από τα βιβλία μου κάθε βράδυ όταν πέσουμε για ύπνο, όπου ο εγκέφαλος μας πέφτει σε υποσυνείδητη κατάσταση επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας, σβήνουμε τα περιοριστικά μας πιστεύω και στη θέση τους βάζουμε θετικότατες εκφράσεις που ονομάζουμε Alphamatics.

4. Ο άνθρωπος είναι ενέργεια η οποία βγαίνει από βρύσες που ονομάζουμε ενεργειακά κέντρα (chakras) και κυκλοφορεί σε ποτάμια που ονομάζουμε μεσημβρινούς. Όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα τα ενεργειακά κέντρα και οι ενεργειακοί μεσημβρινοί μπλοκάρονται. Ξεμπλοκάρουμε τα ενεργειακά κέντρα και του ενεργειακούς μεσημβρινούς που είναι τα ποτάμια με την ενέργεια που μπλοκάρεται ανάλογα το συναίσθημα που έχουμε. Αν βιώνουμε θυμό μπλοκάρεται ο μεσημβρινός του ύπατος και της χολής τον οποίο τον ξεμπλοκάρουμε με τις οδηγίες που σας αναγράφουμε στο βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως».

Η λύση για όλα τα προβλήματα μας είναι η αγάπη χωρίς όρους, είναι ο κώδικάς που μας κάνει να αισθανόμαστε την ενότητα των πάντων και να αισθανόμαστε ασφαλείς, μας βγάζει από το φθαρτό, και μας πηγαίνει στο άφθαρτο, μας κάνει όμοιους με τον Πατέρα μας, δημιουργούς να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, να κάνουμε θαύματα.

Ελάτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα σας. Ελάτε να σας μυήσω στην αγάπη, να σας δείξω πως θα εφαρμόσετε όλα τα παραπάνω.

Σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο είσοδος Ελεύθερη (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας, διαμονής και μετακίνησης), Δηλώστε συμμετοχή.

Γίνονται σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας χρειάζεται να δηλώνεται συμμέτοχή, το σεμινάριο είναι βιωματικό και τα γκρουπ ολιγομελή, επίσης τα σεμινάρια δεν γίνονται όταν διεξάγεται άλλο σεμινάριο εκτός Αθηνών.

www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικό-σεμιναριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα-Ηράκλειο-Κρήτης-Μαίος-2015

Μπορείτε να αυτοθεραπευτείτε  σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα  στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αυπνοία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε και ιδίως του καρκίνου θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Στο σεμινάριο θα έχετε όλοι την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αιτία των προβλημάτων σας, αλλά και να δείτε πρακτικά τον τρόπο που θα απαλλαγείτε από αυτά.

Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ένα σημαντικό μέρος των σεμιναρίων, βέβαια το καλύτερο είναι να είστε εκεί για να βιώσετε και να μυηθείτε στην αγάπη. να γεμίσετε φως, όπου για πρώτη φορά θα βλέπετε πως εφαρμόζονται πρακτικά όσα λέω στα βιβλία μου αλλά και θα βλέπετε τις μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετέχουν στα σεμινάρια το πως αλλάζουν τη ζωή τους, το πως απαλλάσσονται από πόνους ή προβλήματα που έχουν, εφαρμόζοντας αυτά που γράφω στα βιβλία μου.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»,  η «Πηγή των Πάντων» και ο «Ο Δρόμος προς τη Θέωση» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα κυριώτερα προβλήματα υγείας σας ξεμπλοκάρoντας τους μεσημβρινούς σας 2Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας