Αυτοθεραπεία από χρόνιο έντονο πονοκέφαλο,ιγμορίτιδα, αλλεργικό άσθμα, ασθματική βρογχίτιδα, έντονο στρες με αναλυτική εξήγηση βήμα βήμα πως γίνεται πρακτικά.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αυτοθεραπεία από χρόνιο έντονο πονοκέφαλο,ιγμορίτιδα, αλλεργικό άσθμα, ασθματική βρογχίτιδα, έντονο στρες με αναλυτική εξήγηση βήμα βήμα πως γίνεται πρακτικά. 1 Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε από ιγμορίτιδα, αλλεργικό άσθμα, ασθματική βρογχίτιδα, έντονο στρες, 24ώρου βάσης πονοκέφαλο με έντονα συμπτώματα ξεμπλοκάροντας τους μεσημβρινούς χολής, παχέως εντέρου, πνεύμονα, ουροδόχου κύστης και στομάχου.

Μεσημβρινοί είναι τα ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, τα οποία κλείνουν, μπλοκάρουν όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα.

Ασθένεια (Α – σθένος) είναι  το άλφα το στερικό  που σημαίνει έλλειψη, έλλειψη σθένους, που είναι η ενέργεια. Ασθένεια είναι η έλλειψη ενεργείας, που μπλοκάρεται από τα αρνητικά συναισθήματα, τα οποία βιώνουμε.

 

Όπως η κόρη της Μαρίας Βασιλείου: “Κ. Φωτόπουλε,σας γράφω αυτήν την επιστολή αφενός για να σας ευχαριστήσω που βοηθήσατε το παιδί μου και αφετέρου για να γνωστοποιήσω και να μάθουν και άλλοι άνθρωποι πόση βοήθεια μπορούν να πάρουν  τόσο από τα βιβλία σας και τα σεμινάριά σας όσο και από τις κατ’ ιδίαν θεραπείες που κάνετε.

Αυτοθεραπεία από χρόνιο έντονο πονοκέφαλο,ιγμορίτιδα, αλλεργικό άσθμα, ασθματική βρογχίτιδα, έντονο στρες με αναλυτική εξήγηση βήμα βήμα πως γίνεται πρακτικά. 2Μετά από μία ίωση στα μέσα Σεπτεμβρίου που εξελίχθηκε(;) σε ιγμορίτιδα (έτσι είπε ο παιδίατρος), αλλεργικό άσθμα (έτσι διέγνωσε ο παιδο-ωτολαρυγγολόγος), ασθματική βρογχίτιδα (ο εναλλακτικός γιατρός) και έντονο στρες (διάγνωση ενός ακόμη κορυφαίου παιδιάτρου), το παιδί είχε αποκτήσει έναν 24ώρου βάσης πονοκέφαλο με έντονα συμπτώματα.

Ο κάθε γιατρός έκανε τη δική του διάγνωση αμφισβητώντας τον προηγούμενο και δίνοντας φάρμακα, χωρίς όμως το πρόβλημα να λύνεται ή έστω να βελτιώνεται. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τον Δεκέμβριο το παιδί πονούσε και λύση δεν δινόταν ούτε από την κλασική ούτε από την εναλλακτική ιατρική. Αντίθετα το παιδί υπέφερε και δεν άντεχε πια.

Με θεϊκή μεσολάβηση (δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο) λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα βρεθήκαμε στο γραφείο του κ. Φωτόπουλου και η μικρή μου μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν πολύ καλύτερα, χάρη στη θεραπεία που της έκανε. Αρχές Ιανουαρίου ο πονοκέφαλος είχε πια περάσει μετά από τρεις συνολικά θεραπείες.

Δεν είναι μόνο το άνοιγμα των μεσημβρινών… ο κ. Φωτόπουλος πετυχαίνει το άνοιγμα της ψυχής, σου δίνει «φως» και σου μαθαίνει πώς να αντιμετωπίζεις και μόνο σου προβλήματα υγείας. Αυτό είναι που στις μέρες μας κάνει πιο πολύ εντύπωση. Δεν έχω συναντήσει θεραπευτή που να προσφέρει τις γνώσεις, τη εμπειρία του και θεραπείες δωρεάν. Πρόκειται για έναν Θεραπευτή-Άνθρωπο που όσα λέει τα έχει κάνει πράξη ζωής. Ευχαριστώ τον Θεό που μου επέτρεψε να σας γνωρίσω, κ. Φωτόπουλε!

Ξεμπλοκάρωντας τους παρακώτω μεσημβρινούς λύθηκαν όλα τα παραπάνω προβλήματα:

1.Του στομάχου που είναι ανασφάλεια και δημιουργεί πονοκέφαλο στο σημείο που βλεπετε στο γράφημα τρία εκατοστά πάνω από την μέση των φρυδίων. δουλεύουμε  και τα σημεία ST2, ST36, ST44

15-MES.STOMAXOU-ST

2.Στη συνέχεια το μεσημβρινό του  παχέως εντέρου που είναι θλίψη την οποία δημιουργεί η ανασφάλεια και δημιουργεί ιγμορίτιδα (μπλοκάρισμα στο σημείο LI20). Κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία LI20 και LI4  LI3 και  LI11  αλλά LI11 και  LI15 που ειναι στον ώμο.

11-MES.PACHEOS-ENTEROU

3. Αλλά και το μεσημβρινό του πνεύμονα που είναι θλίψη και δημιουργεί αλεργικό άσθμα, ασθματική

βροχίτιτδα,  κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία LU1 και  LU10 και  LU1 και  LU5

10-MES.PNEVMONA

4. Στη συνέχεια το μεσημβρινό της ουροδόχος κύστης που δημιουργεί πονοκέφαλο  στα μάτια στο σημείο κοντά στη μύτη, στο σημείο Β2 διότι η θλίψη δημιουργεί φόβο, δουλεύουμε, τα σημεία Β2, Β12, Β36, Β60, Β62, Β66.

08-MES.OURODOXOU-KYSTHS

5. Τον μεσημβρινό της χολής που είνα η βασική αιτία του πονοκεφάλου, δουλεύουμε τα σημεία  GB1, GB 20, GB21, GB43

  • 13-MES.XOLHS

6. Ο μεσημβρινός του τριπλού θερμαστή ο οποιός επηρεάζει και δημιουργεί πονοκέφαλο πάνω από τους κροτάφους. TW 23,  αλλά δουλεύουμε και τα  TW1, TW2, TW3

17-MES.TRIPLOU-THERMASTH-TW

Όλα δημιουργούνται από ανασφάλεια, θλίψη, φόβο, θυμό εξηγώ ολα αυτά πως λειτουργούν στο άρθρό μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia.

29-wood-metal

Μπορούμε να απαλλαγούμε από κάθε ασθένεια με τρόπο απλό και ξεκάθαρο κι η αιτία όλων των ασθενειών μας ειναι τα πρώτα έξι παιδικά χρόνια. Όπως στην παράπανω περίπτωση που η μητέρα της μικρής που είναι εκπαιδευτικός πήρε μετάθεση κι αναγκάστηκε για λίγο χρονικό διάστημα να πάει με τη μικρή στην επαρχία, ενώ ο συζυγος ήταν αναγκασμενος να δουλεύει στην Αθήνα, αυτή την απουσία του πατέρα το παιδί την εξέλαβε για απόρριψη, με αποτέλεσμα να μπαίνει υποσυνείδητα σε συναγερμό, να έχει ανασφάλεια, θλίψη φόβο, θυμό και να μπλοκάρει όλο του σύστημα, Ξεμπλοκάρωντας τους μεσημβρινούς, απενεργοποιόντας το φόβο απόρριψης με το EFT, επαναπρογραμματίζοντας το υποσυνείδητό μας με τα cd που έχω στα βιβλία μου, ξεπερνάμε πλήρως κάθε πρόβλημα και πετάμε από υγεία και χαρά. 

Αυτοθεραπεία από χρόνιο έντονο πονοκέφαλο,ιγμορίτιδα, αλλεργικό άσθμα, ασθματική βρογχίτιδα, έντονο στρες με αναλυτική εξήγηση βήμα βήμα πως γίνεται πρακτικά. 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  και η«Η Πηγή των Πάντων». και το νεο ο δρόμος προς τη Θέωση.

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας