Ο Ιησούς Χριστός είναι το Φως το Αληθινό που Φωτίζει πάντα άνθρωπο ερχόμενο εις τον κόσμο, και του προσφέρει τα πάντα: υγεία, ευτυχία, γαλήνη, αφθονία

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
jesus-christ-returns b2

Ο Κύριος είναι το Φως το Αληθινό που φωτίζει και αγιάζει όλο τον κόσμο. Ο Κύριος είναι ο Λόγος του Θεού, που ενσαρκώθηκε για να μας σώσει από τη φθορά του χωροχρόνου.

Ο Κύριος μας εξηγεί πώς θα κερδίσουμε το Άγιο Πνεύμα και τη Βασιλεία των Ουρανών: «Έρχομαι και πάλιν κοντά σας δια του Αγίου Πνεύματος. Και σεις θα ζήσετε την Αιώνια Ζωή, που θα πάρετε από Εμέ».

     Ο Κύριος μάς ξεκαθαρίζει ότι όσοι τον αγαπούν τηρούν τις εντολές Του θα στείλει το Άγιο Πνεύμα, για να τους φωτίσει:

    «Εγώ θα παρακαλέσω τον Πατέρα και θα σας δώσει εκείνος άλλον οδηγό και Παράκλητο, δια να μένει μαζί σας αιώνια. Θα σας δώσει το Άγιο Πνεύμα, το οποίον είναι η καθαρά και απόλυτος αλήθεια και φανερώνει την αλήθεια. Αυτό, όμως, ο κόσμος ο αμαρτωλός δεν μπορεί να το πάρει, διότι δεν έχει ανοικτά τα μάτια της ψυχής και, ένεκα τούτου, δεν το βλέπει ούτε και το γνωρίζει. Σεις, όμως, το γνωρίζετε, διότι Εγώ σας Το φανέρωσα και μένει πλησίον σας, έπειτα δε από την επιφοίτησή Του θα κατοικεί και μέσα εις τις ψυχές σας».

    «Έρχομαι και πάλι κοντά σας δια του Αγίου Πνεύματος. Ολίγο ακόμη καιρό και ο κόσμος δε θα με βλέπει, διότι δε θα ζω εις τη γη σωματικώς, όπως τώρα. Σεις, όμως, με τα φωτισμένα από το Άγιο Πνεύμα μάτια της ψυχής σας θα Με βλέπετε, διότι Εγώ, καίτοι εντός ολίγου θα αποθάνω επί του σταυρού, ζω και θα ζω αιώνια. Και σεις θα ζήσετε την Αιώνια Ζωή, που θα πάρετε από Εμέ».

    «Κατά την ημέρα εκείνην της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος θα γνωρίσετε σεις καλά, ότι Εγώ υπάρχω ολόκληρος μέσα στον Πατέρα ως Υιός και Θεός και σεις θα είσθε ενωμένοι με Εμένα και Εγώ με σας, ώστε να αποτελούμε «Ένα» αδιάσπαστο πνευματικό σώμα. Και εάν υπάγω εκεί και ετοιμάσω δια σας τόπον, πάλι θα έλθω από τους ουρανούς και κατά την ώρα της εκδημίας σας και κατά τη μεγάλη ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας και θα σας πάρω κοντά Μου, ώστε να είσθε και σεις εκεί, όπου και Εγώ θα Είμαι».

    «Εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανό, Εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπο δια τη σωτηρία, Εγώ είμαι η Ζωή και ο χορηγός της Αιώνιας Ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δεν μπορεί να έλθει προς τον Πατέρα, παρά μόνον δια μέσου Εμού. Αλλά από εδώ και πέρα, αφού σας στείλω το Πνεύμα το Άγιο, θα γνωρίσετε τον Πατέρα και θα Τον δείτε με τα μάτια της ψυχής σας. Εάν Με αγαπάτε, τηρήσατε τας εντολάς Μου, διότι αυτό είναι απόδειξη και καρπός της αγάπης σας προς Εμένα».

     «Εάν κανείς Με αγαπά, θα τηρήσει εις τη ζωή του τις εντολές Μου, και ο Πατέρας Μου θα τον αγαπήσει και θα έλθουμε εις αυτόν και θα μεταβάλουμε την καρδιά του σε μόνιμη κατοικία Μας, ώστε αυτός να είναι ο έμψυχος ναός του ζώντος Θεού».

    Πρέπει να μάθουμε να μην υποκύπτουμε στα πάθη, διότι χάνουμε τη Θεία Χάρη, εκπίπτουμε από τον Παράδεισο, που είναι η βίωση της χωρίς όρους αγάπης του Χριστού. Η ταπείνωση, και χωρίς να κάνουμε τίποτα άλλο, είναι βάση, για να απαλλαγούμε από τα πάθη μας.

    Ο Θεός θέλει την ταπείνωση της διάνοιάς μας, για να ενωθούμε μαζί Του, ενώ με την έπαρση απομακρυνόμαστε. Οι πειρασμοί που μας έρχονται είναι το μέσον να ταπεινωθούμε, να συναισθανθούμε, ότι δεν είμαστε άξιοι να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τα προβλήματα της ζωής μας.

     Η Θεία Χάρη διδάσκει και στηρίζει όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν εξομολογηθεί και έχουν καθαρίσει την καρδιά τους από τις αμαρτίες (παραβάσεις των προδιαγραφών, έλλειψη πίστης προς τον Κύριο) και έχουν παραδώσει τους εαυτούς τους στα χέρια του Δημιουργού, του Κυρίου.

     Ο Κύριος μάς έφερε και μας φέρνει συνεχώς σε πρόσβαση με το Άγιο Πνεύμα. Ο πομπός που θα επικοινωνήσουμε με το Άγιο Πνεύμα βρίσκεται στην καρδιά μας. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο Άγιο Πνεύμα, στον Κύριο που είναι η Πηγή της αφθονίας, των πάντων, με ένα απλό τρόπο, σβήνοντας το «εγώ» μας. Όταν ξεφύγουμε από την ψευδαίσθηση του «εγώ» μας, ακολουθήσουμε το θέλημα του Κυρίου, που είναι οι προδιαγραφές του Δημιουργού, τότε όλο τον νου μας, όλη την ύπαρξή μας την πλημμυρίζει το Άγιο Πνεύμα. Για να κρατήσουμε τη φώτιση αυτή, θα πρέπει συνεχώς να κοινωνάμε και να εξομολογούμαστε, αλλά και να πηγαίνουμε στην Εκκλησία, όπου πάντα κατεβαίνει το Άγιο Πνεύμα και φωτίζει τους ταπεινούς και καθαρούς στην καρδιά.

     Μόνο με τη μετάνοια μπορούμε να θεραπεύσουμε τα λάθη του παρελθόντος και να μετάσχουμε στη Χάρη του Θεού. Μόνο μέσω του Κυρίου μπορούμε να γνωρίσουμε τον Πατέρα και να λάβουμε το Πνεύμα Του το Άγιο. Μπορούμε να γίνουμε υιοί του Θεού.

     Μπορούμε να γίνουμε υιοί του Θεού, να γίνουμε δημιουργοί. Αυτό επιτυγχάνεται αν τηρήσουμε τις εντολές Του. Βαδίζουμε στην υιοθεσία, αν τηρήσουμε τις εντολές του Πατέρα, αν σβήσουμε το «εγώ» μας. Η φιλαυτία είναι η πηγή όλων των κακών. Η ενανθρώπιση του Λόγου του Θεού έγινε με την ενσάρκωση του Κυρίου, που ήλθε να μας αφυπνίσει, να μας δείξει τι είμαστε.

    Σε όσους δέχονται τον Κύριο και πιστεύουν σε Αυτόν, τους δίνει το δικαίωμα να γίνουν παιδιά του Θεού, δημιουργοί. Με την προσευχή, τη μετάνοια, την ταπείνωση του «εγώ» και τα Μυστήρια ανοίγουμε την καρδιά μας στον Κύριο και έχουμε τα πάντα.

     Η αγάπη δεν είναι αρετή. Η αγάπη είναι ανάγκη, είναι το οξυγόνο της ύπαρξής μας, είναι η δύναμη που κάνει να αντιληφθούμε την Ενότητα των Πάντων και να αισθανόμαστε ασφαλείς, είναι η δύναμη που μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε, να βιώνουμε τη ζωή. Όλες οι κινήσεις μας είναι μια αναζήτηση της αγάπης. Όταν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, θα καταλάβουμε ότι η αγάπη είναι δική μας υπόθεση και δεν εξαρτάται από το τι παίρνουμε από τους άλλους.

     Αυτό που παίρνουμε από τους άλλους είναι προσωρινό φως και τελειώνει, ενώ, αν μυηθούμε στην αγάπη, το φως αυτό δεν εκλείπει ποτέ. Όπως συμπεριφερόμαστε στους συνανθρώπους μας, θα μας συμπεριφερθεί και ο Θεός. Αντιμετώπισε πάντα το κακό με το καλό. Οι εχθροί μας είναι οι καλύτεροι ευεργέτες μας. Για να γίνουμε φίλοι του Θεού και να λάβουμε το Πνεύμα του Θεού, πρέπει να αγαπάμε τους εχθρούς μας. Κάθε πλάσμα είναι ένας καθρέφτης, όπου βλέπουμε το πρόσωπο του Θεού.

      Ζητάμε από τον Κύριο να μας ελεήσει, χωρίς καμία αμφιβολία. Αν δεν έχουμε πίστη, ο Κύριος και να θέλει, δεν μπορεί να μας κάνει θαύματα, όπως έγινε, όταν πήγε στον τόπο Του και οι άνθρωποι δεν πίστευαν σε Αυτόν. Άλλωστε μόνο όταν πιστεύουμε κάτι ενδόμυχα, έρχεται στην πραγματικότητά μας. Τα ενδόμυχα πιστεύω, αλλά κι όλες τις επιλογές μας ο Θεός τις σέβεται, διότι μάς έχει δώσει ελεύθερη βούληση.

     Όταν προσευχόμαστε, πρέπει να πάψουμε να επικεντρώνουμε τη συνείδησή μας στο πρόβλημά μας, και να αρχίσουμε να υμνούμε, να ευλογούμε τον Κύριο, να αφεθούμε σε Αυτόν, να βιώσουμε την αγάπη Του και τη στοργή Του. Μόνο τότε, το πρόβλημά μας θα λυθεί, θα βιώνουμε χαρά και γαλήνη.

Όταν η καρδιά μας γεμίζει με γαλήνη και την αγάπη του Κυρίου, αισθανόμαστε ασφαλείς, ελπίζουμε, «πετάμε». Ζητάμε πρώτα τη Βασιλεία του Θεού μέσα μας, και σε αυτό πρέπει να ζητάμε πρώτα να μας κατευθύνει ο Κύριος.

     «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με», η ευχή που κάνει θαύματα, και που, για να λειτουργήσει, πρέπει να έχουμε ανοίξει την καρδιά μας, να πιστεύουμε απόλυτα ότι ο Κύριος είναι ο Θεός μας, ότι μας αγαπά και μας προστατεύει.

     Μόνο όσοι πίστεψαν στον Κύριο έλαβαν το δικαίωμα να γίνουν τέκνα Θεού, μόνο μέσα από τον Κύριο μπορούμε να δούμε τον Πατέρα. Η αίσθηση της αγάπης του Κυρίου ανοίγει την καρδιά μας. Να πιστεύουμε στον Κύριο, που είναι ο πυρήνας της ύπαρξής μας. Για να πετύχεις, όπου πας, πρέπει να νιώθεις δίπλα σου τον Θεό, να εφαρμόζεις πάντα τις εντολές Του. Όλο το μυστικό είναι να αλλάξουμε μέσα μας, να αλλάξουμε το φίλτρο που αντιλαμβανόμαστε τα γεγονότα της ζωής μας.

     Ο Θεός δεν ακούει ποτέ την προσευχή μας, αν εμείς δεν πιστεύουμε ότι θα λάβουμε αυτά που ζητάμε. Ό,τι προσευχόμαστε, για να γίνει, πρέπει να το πιστεύουμε.

Εδώ είναι το μεγάλο μυστικό, ο Κατασκευαστής, ο Κύριός μας, υπάρχει σε κάθε κύτταρό μας, αλλά, κυρίως, είναι στην καρδιά μας.

Μας λέει ότι Εμένα θα με καλείτε σε αυτή τη συχνότητα, για να σας ακούω και να σας βοηθώ. Η συχνότητα αυτή είναι η συχνότητα της αγάπης, πάνω από πεντακόσιους παλμούς το δευτερόλεπτο. Στη συχνότητα αυτή είμαστε γεμάτοι ελπίδα, γεμάτοι πίστη, γεμάτοι υπέρτατη χαρά, γαλήνη, τα κύτταρά μας ανοίγουν, όλο μας το «είναι» πάλλεται στην ύψιστη συχνότητα της αγάπης.

      

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

jesus-christ-returns b2
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας