Τα τέσσερα μου βιβλία: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» και «Ο Δρόμος προς τη Θέωση» σας δείχνουν το δρόμο που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Τα τέσσερα μου βιβλία: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» και «Ο Δρόμος προς τη Θέωση» σας δείχνουν το δρόμο  που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. 1Τα τέσσερα μου βιβλία: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» και «Ο Δρόμος προς τη Θέωση» σας δείχνουν το δρόμο  που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. 2Τα τέσσερα μου βιβλία: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» και «Ο Δρόμος προς τη Θέωση» σας δείχνουν το δρόμο  που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. 3Τα τέσσερα μου βιβλία: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» και «Ο Δρόμος προς τη Θέωση» σας δείχνουν το δρόμο  που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. 4

Μπορείτε να αλλάξετε πλήρως τη ζωή σας, να αυτοθεραπευτείτε, να δημιουργήσετε τέλειες σχέσεις και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Τα τέσσερα μου βιβλία:«Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «H Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση» σας δείχνουν το δρόμο που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά.

Αλλά και σας παρέχουν όλα τα εργαλεία για να το πετύχετε αυτό. Δεν είναι απλά λόγια σας κάνουν να νοιώσετε το δρομο που πρεπει να ακολουθησετε μιλουν στην καρδιά σας.

Είναι γραμμένα από την καρδιά μου, με άπειρη αγάπη, που πήγαζει από μια δύναμη που με σπρώχνει να μάθει όλος ο κόσμος πως έγινα καλά από ανίατη ασθένεια, πως δημιουργώ τέλειες σχέσεις, τέλεια οικογένεια, να κάνω όλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να πετάξουν από υγεία και χαρά.

Σας δείχνω τον τρόπο, βιωματικό τρόπο με cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνέιδητο σας, έχουν τεράστια βιβλιογραφία που γράφουν τις ανακαλύψεις όλων των επιστημόνων για κάθε ασθένεια, αναλύουν με απλό και ξεκάθαρο τρόπο την Κινέζικη ιατρική που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει και να απαλλαγεί από κάθε προβλημα υγείας του.

Όποιος διαβάσει τα τρία αυτά βιβλία,  και επαναπρογραμματίσει το υποσυνείδητό του ακούγωντας  το cd από το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  το «Η Πηγή των Πάντων» κάθε βράδυ όταν κοιμάται και το από τη «Μία Ζωή Γεμάτη Φως» την ημέρα, αλλάζει πραγματικά τη ζωή του όπως:

της Άννα Πετράκη: “Τα  βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» και, κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να λείπουν από την βιβλιοθήκη κανενός! Δίνουν πολύ εμπεριστατωμενες πληροφορίες, είναι πάρα πολύ εύκολα και ευχάριστα στην αναγνωση και μιλούν στην ψυχή! Νιώθεις ότι είναι γραμμένα με αγάπη!  Το καθ’ ένα από αυτά έχει να δώσει και  κάτι ξεχωριστό! και το κυριότερο, βοηθούν ουσιαστικά τον αναγνώστη, είτε στην επίλυση των προβλημάτων υγείας, που μπορεί να αντιμετωπιζει, είτε ως πολύτιμος βοηθός στην προσωπική αναζήτηση. Ανυπομονώ για το επόμενο βιβλίο του!

Μετα τη συνάντηση στα σεμινάριά του με τον κύριο Φωτόπουλο έφυγα τόσο ανάλαφρη, ήρεμη, γαλήνια!  Σαν μικρό παιδί! Μια επαφη μαζί του μέσα απο τα δωρεάν σεμινάρια, που κατά καιρούς κάνει, είτε παρακολουθωντας τον στο διαδίκτυο θα σας πείσει, ότι μόνο καλό έχετε να  λάβετε από τον άνθρωπο αυτό σε όλα τα επίπεδα! Όσες φορές προσπάθησα να έρθω σε επαφή μαζί του τηλεφωνικά, ήταν πάντοτε διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει. Νιώθω πολύ τυχερή που τον γνώρισα.  Κύριε Φωτόπουλε, ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ από καρδιάς! Νιώθω πολύ τυχερή που σας γνώρισα! Με ευγνωμοσύνη! Άννα Πετράκη.

  Πόπη Ματσάγκου: «Κύριε Φωτόπουλε με τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», έχει αρχίσει η μεταμόρφωσή μου!! Μιλάνε μέσα στην καρδιά μου! Να είστε πάντα καλά σας στέλνω την αγάπη μου».

Nicoletta Zarkada (Γερμανία) Κύριε Φωτόπουλε έχω γίνει άλλος άνθρωπος, μου δώσατε Αγάπη, Φως, Γαλήνη είμαι πολύ ήρεμη και μάλιστα νηστεύω από την καθαρό Δευτέρα μέσα μου έχουν αλλάξει πολλά αισθάνομαι σαν πουλάκι να πετάω πρώτο τα πόδια μου έχουν ζεσταθεί, δεύτερον η μέση μου μου πέρασε, μπορώ και κοιμάμαι τα ανάσκελα, τρίτον η αϋπνία μου έφυγε κοιμάμαι ήρεμα, τέταρτον σταμάτησε η συχνουρία, πέμπτο το λίπωμα από το αριστερό μηρό σχεδόν έφυγε, έκτο ο αυχένας μου πέρασε. Διαβάζω τα βιβλία σας και ακούω τα CD σας ανοίγει η καρδιά μου. Πρώτη φορά σήμερα άκουσα το CD μια ζωή γεμάτη φως είναι καταπληκτικό, ένιωσα μέσα μου γαλήνη, αισθάνθηκα να παίζουν τα όργανα μου και ήμουν πολύ ήρεμη , ευχαριστώ που σας γνώρισα Νικολέτα.

   Εύη Αθανασιάδου: “Έμαθα τυχαία για τον κύριο Φωτόπουλο και από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο με έκανε να πιστέψω πως ότι λέει και υποστηρίζει ειναι πραγματικά αληθινό. Πηρα και διάβασα και τα τρία του βιβλία: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», « Η Πηγή των Πάντων»  και απο τις πρώτες σελίδες με μάγεψαν κυρίως γιατι ειναι γραμμένα απλά κι απόλυτα κατανοητά.

Με ταλαιπωρούσε ο αυχένας μου εδώ και χρόνια και μετά από συνεδρία που ειχα μαζί του στα σεμινάρια του,  Νοιώθω σαν να μην με ειχε ενοχλήσει ποτε!!

Η θετική ενέργεια και  η αγαπη που εξέλαβα, με κάνουν να Νοιώθω κάθε ημέρα και καλύτερα. Ακούω τα cd  που εχουν τα βιβλία καθε βράδυ και  κάθε ημέρα ξαναδιαβάζω σελίδες απο τα βιβλία του. Ξεμπλοκάρω τους μεσημβρινούς που μου υπέδειξε και  ήδη Νοιώθω πως πετάω!!  Κύριε Φωτόπουλε ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω και δημόσια για ολα αυτά, καθώς και για το γεγονός πως απέκτησα την πίστη μου ξανά !! (Ευη Αθανασιάδου)”.

Τα βιβλία άλλαξαν τη ζωή της:

Έλενας Καρύδα: «κ. Φωτόπουλε τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και  «Η Πηγή των Πάντων» ήταν αυτά, που μου χάρισαν αυτό που επιζητούσα πάντα…   Τα βιβλία σας ήταν η αρχή της ευτυχισμένη μου ζωής από εδώ και πέρα…Κάθε άνθρωπος χρειάζεται το χρόνο του για να συλλάβει την κάθε πληροφορία.  Τα βιβλία σας ήταν αυτά, που μου χάρισαν αυτό που επιζητούσα πάντα …

Το να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου είναι το μεγαλύτερο καλό που μπορείς να κάνεις σε σένα και στους οικείους σου. Μου έμαθαν επίσης ότι βγάζοντας τις αρνητικές ενέργειες που πηγάζουν μέσα μας (θλίψη, πόνο, φόβο κ.α.) καλυτερεύουμε την υγεία μας και την ζωή των δικών μας και το αποτέλεσμα είναι ότι φτάνουμε να πιούμε νερό από τη Πηγή μας .

Η Πηγή μας είναι εκεί, βαθιά μέσα μας και αναβλύζει γάργαρο τρεχούμενο νερό, σε προσκαλεί να το πιείς και να γευτείς ολα τα υπέροχα συναισθήματα που σου προφέρει. Η αγάπη κυριαρχεί και πιάνει το χέρι της γαλήνης και της ευτυχίας, όλες μαζί οι αισθήσεις αυτές χορεύουν μαζί με άλλες πολλές το χορό της ευδαιμονίας.   Τα βιβλία σας ήταν η αρχή της ευτυχισμένη μου ζωής από εδώ και πέρα.

Σας ευχαριστώ πολύ για το πολύτιμο δώρο που μου κάνατε. Πάντα να χαρίζετε την ευτυχία σε όποιον την έχει ανάγκη. Να είστε καλά !!» (Έλενα Καρύδα).

  Magdalena Papageorgiou Τα βιβλια «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» Αξίζουν να τα διαβάσετε !!! Ο Συγγραφέας Με απλά Λόγια και έπειτα από αξιόλογη έρευνα, περιγράφει τον τρόπο, με τον οποίο μπορούμε να βιώσουμε μια ευτυχισμενη ζωή.

   Βασίλης Καναβούρας: «Αγαπητέ Αλέξη, κάθε μέρα σου στέλνω χίλιες ευχαριστίες. Αξιοποιώ με κάθε τρόπο τις πολύτιμες πληροφορίες από τα βιβλία σου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων». Ξεφυλλίζοντας τα παρακολουθώ τη σκέψη μερίδας ιατρών, θαρραλέων πρωτοπόρων της φαρμάκου ιατρικής και ερευνητών της αλήθειας της εποχής μας που διατύπωσαν και εφάρμοσαν με πολύ καλά αποτελέσματα κάποιες αρχές που η κυριαρχούσα σήμερα ιατρική σκέψη φαίνεται να αγνοεί, ή να παραμελεί ή να αποφεύγει ,ακόμη κάποτε και να καταδικάζει.

Βρήκα αποτελεσματικές τεχνικές συναισθηματικής απελευθέρωσης και ξεμπλοκαρίσματος των ενεργειακών μεσημβρινών.   Με τη μελέτη και εφαρμογή των πολύτιμων πληροφοριών που ανακαλύπτω έχω περισσότερη ενέργεια και λιγότερες συναισθηματικές εντάσεις. Μαθαίνω την τέχνη του διαλόγου με το σώμα μου και αποκτώ αρκετή ευαισθησία στα μηνύματα του. Τα συναισθήματα μου καταφέρνω πιο εύκολα να τα εκφράζω μόλις τα νιώσω. Κατανόησα ότι οι αντιφατικές συμπεριφορές, οι φόβοι και τα καταπιεσμένα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν άμεσα το σώμα και τη λειτουργία του.

    Ακούω το cd τακτικά συμφώνα με τις οδηγίες σας, διαβάζω τις θετικές θαυματουργές δηλώσεις που ενεργοποιούν βαθύτερα στρώματα του εγκεφάλου και θέτουν σε λειτουργία τα πιο δυναμικά επίπεδα της συνείδησης και του υποσυνειδήτου. Ελευθερώνω παγιδευμένα αρνητικά συναισθήματα. Είμαι βυθισμένος στη χαρά ,στη γαλήνη, την ευτυχία .Καθημερινά επαναπρογραμματίζω τον εγκέφαλο μου.

    Τα βιβλία σας και τα τρία, δημιουργούν μια νέα πραγματικότητα το να αποκτήσει κάποιος πλήρη υγεία, ευημερία, αρμονία σώματος και ψυχής. Προσκαλούν τον καθένα να απολαμβάνει τη χαρά της ζωής. Μεταδίδουν συνεχή κύματα ζωντάνιας και δραστηριότητας. Συμβάλουν να ξεπηδάνε από τα βάθη της οργανικής και πνευματικής ύπαρξής του αναγνώστη-μελετητή ποτάμια ενεργητικότητα. Ο Θεός πάντα μαζί σου. Σου στέλνω άπειρη ευγνωμοσύνη  μου» (Βασίλης Καναβούρας)

   Μαρία Πατσιλίβα: «Κύριε Φωτόπουλε ό,τι και να πω για τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», θα είναι λίγο. Κάθε μέρα,διαβάζοντάς τα, εντυπωσιάζομαι από την ποσότητα και ποιότητα γνώσης που περιέχουν. Να είστε πάντα γεμάτος φως!».

 Μαρία Πρωιμάκη (Κρήτη): «Με τα βιβλία του Αλέξη Φωτόπουλου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων»,  θεράπευσα τις αυξημένες τιμές του θυρεοειδή μου. Στις 11/5/2018 τον συνάντησα στα Χανιά στα σεμινάρια σας και ήταν μια μαγική εμπειρία απελευθέρωσης, ενθύμησης, λύτρωσης. Τον ευχαριστώ και ανυπομονώ να ξαναγευτώ την εμπειρία μιας τέτοιας υπέροχης θεραπείας!!!»

Δέσποινα Γεωργατζέλου: “Κύριε Φωτόπουλε ένιωσα την ανάγκη να γράψω για τα cd επαναπρογραμματισμου εγκεφάλου που έχετε στα βιβλία σας : «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων». Τα ακούω σχεδόν ένα μήνα τώρα και ειλικρινά είναι βάλσαμο για τη ψυχή και το μυαλό. Έχω νιώσει τη διαφορά μέσα μου. Νιώθω πιο δυνατή και βρίσκω την θετική πλευρά των καταστάσεων, πράγμα που πριν δε μπορούσα να κάνω. Τα είχα δοκιμάσει μια φορά ακόμη στο παρελθόν για ένα μήνα και θετικά γεγονότα άρχισαν να πραγματοποιούνται στη ζωή μου. Μετά από λίγο σταμάτησα τη χρήση τους όμως. Αυτό είναι και το λάθος. Για να γίνει ένας σωστός επαναπρογραμματισμός χρειάζεται χρόνος. Ευγνωμονω τον κύριο Φωτόπουλο και τον Θεό που τα έφερε στον δρόμο μου και εύχομαι αυτή τη φορά να συνεχίσω”.

Μοσχούλα Μαραβέλια: Κυριε Φωτόπουλε καλησπέρα σας!!!Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το καλό που μου κάνατε πήρα άπειρη βοήθεια απο τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων»!!!Οταν σας είχα ξαναστείλει μήνυμα ήμουν πολύ χάλια και ψυχολογικά και σωματικά απο την αλλεργία μου που τώρα είμαι πολύ καλύτερα!!! Ήμουν ένα άτομο με πολύ άγχος και πολλος φόβους που πλέον τους ξεπέρασα!!!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ο Θεός να σας έχει καλά εσάς και την οικογένεια σας!!! Ευχομαι να σας δω και απο κοντα!!!

    Σταύρος Κυρίτσης: «Πραγματικά και τα τρία βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει. Κατανοείς πλήρως πως λειτουργούν ολα τα επίπεδα του σώματος σε υλικό, συναισθηματικό και πνευματικό επιπεδο.  Το σημαντικότερο είναι ότι σε διευκολύνουν να ξεπεράσεις τα “εμπόδια” που σε κρατάνε “πίσω” (βασική προυπόθεση είναι να θέλεις). Όσον αφορά την ενεργειακή θεραπεία του κυρίου Φωτόπουλου, όπως την ένοιωσα, εαν πραγματικά το θέλει κάποιος θα νοιώσει μια γλυκιά εέεργεια να διαπερνά το σώμα και μια αίσθηση ασφάλειας και γαλήνης. Είναι τέλειο και θεραπευτικο! Επίσης και τα cd των βιβλίων κάνουν πολύ καλή δουλειά».

Δώρα Αγγελίδου: “Τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και το «Η Πηγή των Πάντων» είναι όλη η γνώση του κόσμου σε 3 βιβλία”

Εύη Κασίμη: “Τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», τα έχω μελετήσει και τα τρία, περιέχονται ΟΛΑ όσα χρειάζεται να γνωρίζει ένας ἄνθρωπος για την ψυχό- σωματικό-πνευματική του υγεία & ισορροπία. Επίσης προσωπικά  ευχαριστώ τον κύριο Φωτόπουλο διότι με βοηθησε να θεραπευσω πολλά προβλήματα υγείας που είχα. Ο Χριστός μας να τον έχει καλά και να του το ανταποδώσει”.

Μαριέττα Λιάσκου: “Τα βιβλία σας: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» είναι Υπέροχα βιβλία ! ! ! ”

Σταυρούλα Δραγωνέα: “Κύριε Φωτόπουλε να σας έχει καλά ο Θεός κ να σας δίνει ποιοτικά χρόνια γεμάτα υγεία και χαρὰ και εσείς με τη σειρά σας να μας μεταδίδετε όλη αυτή την απεριόριστη δύναμη, την αξεπέραστη ενέργεια και την αληθινή αγάπη σας! Διαβάζω τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και την «Πηγή των Πάντων» και τα έχω σαν φυλαχτό κάθε φορά που πάω να πέσω με σηκώνουν και συνειδητοποιώ πόσο δίκιο έχετε σε ολα αυτά που γράφετε! Να φωτίζετε τον κόσμο για πάντα! Με πολλή αγάπη και εκτίμηση”.

Γιώργος Παινέσης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο καρδιάς κύριε Φωτόπουλε,  απο καρδιάς  για  την υποστήριξη  και για  την αυτοθεραπεία της θυρεοειδίτιδας μου.   Ήρθα  στα σεμινάρια   σας   με  πρόβλημα  θυρεοειδίτιδας  (Χασιμότο)  με μεγάλο βαθμό TSH  7,4mU/l   εφαρμόζοντας ότι γράφετε στα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και  «Η Πηγή των Πάντων», δουλεύοντας το μεσημβρινό του ύπατος που συντελεί άμεσα στο ενεργειακό ξεμπλοκάρισμα του θυρεοειδή, εφαρμόζοντας την τεχνική EFT που τόσο αναλυτικά εξηγείται στο βιβλίο σας  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»,  αλλά και ακούγοντας  τα cd από τα τρία βιβλία σας, επαναπρογραμματίζω το υποσυνείδητό μου και κατά αυτό τον τρόπο δεν μεταφράζω αρνητικά τα γεγονότα της ζωής και έτσι ο οργανισμός μου δεν τίθεται σε συναγερμό με αποτέλεσμα ο θυροειδής αδένας να μου δουλεύει φυσιολογικά και το ανοσοποιητικό μου σύστημα να μην επιτίθεται στο θυρεοειδή αδένα και να μου προκαλεί Χασιμότο. Εκείνο που με βοήθησε επίσης να αισθάνομαι γαλήνη και ασφάλεια είναι η Εξομολόγηση και η τακτική Θεία κοινωνία. Κάνοντας όλα αυτά αισθάνομαι πιο δυνατός και χαρούμενος αλλά  φάνηκε και στις εξετάσεις μου τις οποίες έκανα  μετά την πάροδο έξη μηνών    και μετά από εξετάσεις   βγήκαμε  την  θυρεοειδίτιδα  τα αντισώματα σχεδόν στα  ούρια   και το TSH να  έχει κατέβει  4,3mU/l και είμαι βέβαιος με την πάροδο του χρόνο θα πάω ακόμη καλύτερα. Σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βελτίωση της υγείας και για την αλλαγή προς το καλύτερο της  ζωή μου».

   Τασούλα Ζαχαριουδάκη (Χανιά – Κρήτη): «Κ. Φωτόπουλε, θέλω να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε και θέλω να γίνει γνωστό, πόση βοήθεια μποροῦμε να πάρουμε απο τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», και από τις  θεραπείες που κάνετε, όταν όντως νιώσουμε ότι είμαστε ίδια ουσία με τον Θεό, με ότι υπάρχει στο σύμπαν,  και να αντιληφθούμε πόση δύναμη έχουμε. Τότε μόνο μπορούμε να εξηγήσουμε πως γίνεται η αυτοθεραπεία σε συνδυασμό με ένα σωστό θεραπευτή που έχει γνώσεις και πίστη στον Θεό..

Η διάγνωση  στο δικό μου πρόβλημα υγείας  είναι  αχαλασία οισοφάγου. Τα συμπτώματα της αχαλασίας με ταλαιπωρούσαν εδώ και ένα χρόνο. Είχα εντοπίσει όμως ότι έχουν άμεση σχέση με το συναίσθημα, το άγχος, τον θυμό. Για αυτό και αρνήθηκα να κάνω το χειρουργείο που προτάθηκε απο τους ιατρούς. Χρειάστηκε μια μόνο συνεδρία και στην συνέχεια  η ανάγνωση του  βιβλίου σας (έτσι γίνεται το θαύμα) για να λέω σήμερα μετά απο ένα μήνα  ότι είμαι καλά, δεν πονάω και ότι  η υγεία μου εξαρτάται  απο την τοποθέτηση μου και την συνειδητότητα μου.
Ευχαριστώ τον Θεό  που σας συνάντησα στον σωστό χρόνο, για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τα προβλήματα ψυχής και σώματος»

    Βαρβάρα Τζωάννου: «τα βιβλια σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» είναι εξαιρετικά και πραγματικά θαυμάσια για τον ανθρωπο και την υγεία ευχαριστούμε».

   Triniti Molla: “Τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», που πραγματικά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μου δίνουν Πολύ Φώς και πολύ αγάπη προς τον εαυτό και τον πλησίον μας, Σ’ευχαριστω πολύ καλέ μου φίλε, την αγάπη μου στην όμορφη και ευλογημένη οικογένεια σου!!!!!!!!!!!!”

   Μάγδα Μαραβέλια: Τα έχω διαβάσει και τα τρία τα βιβλία σας: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», και είναι και τα τρια υπέροχα.

    Άρτεμης Ζήση: Συγχαρητήρια που ξαναρχίσατε τις εκπομπές στην τηλεόραση! Εγώ έχω διαβάσει και τα 3 βιβλία σας, «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» από 2 φορές και ήταν φανταστικά! Το ξεκίνημα του θεραπευτικού μου μονοπατιού…

   Κατερίνα Στεριάνου : Κυριε Φωτόπουλε, πέρασα απο το προφίλ σας, για να δηλώσω, πως γράψατε ενα απο τα καλύτερα βιβλία όλων των εποχών.. Έχετε δώσει Δύναμη και Θέληση σε πολλοὺς ανθρώπους, και είναι πάντα απο τα βιβλία που τα προτείνω και θα τα προτείνω σε άτομα που διευρύνουν ορίζοντες, σκέφτονται θετικά και πιστεύουν πραγματικά.

Barberian Lousi: «Ποτε μα ποτε 2 βιβλία, «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» & «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», μέσα σε 4 ημέρες που τα διάβασα με μια ανάσα δεν μου έδωσαν τις απαντήσεις που έψαχνα χρόνια τωρα !!!!!! Σας ευγνωμονώ απο καρδιάς κύριε Φωτόπουλε δεν ξέρω εάν ένα ευχαριστώ είναι αρκετό …..εύχομαι ελπίζω όλοι να βρουν αυτό που ” φώναζετε ” στα βιβλία σας τον ένα και μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία .,,, την αγάπη !!».

   Fotiadis Ioannis: “Αλέξη σε Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου θα σε Ευχαριστώ για οσο είμαι σε αυτήν την συνειδητότητα, για αυτά που μου έδωσαν τα βιβλία σου. Τα βιβλία σου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», θα πρέπει να τα διδάσκουν στα σχολεία”.

Σας προτείνω Να τα πάρετε αν μπορείτε και τα τρία βιβλία είναι η καλύτερη επένδυση που έχετε κάνει στη ζωὴ σας, υπάρχει απίστευτο υλικό, αλλά δεν είναι μονο το υλικό, είναι διαβάζοντας τα αισθάνεσαι καλύτερα, γαλήνη, με τα cd αλλάζεις το υποσυνείδητο γίνεσαι άλλος άνθρωπος.

Τα βιβλία τα διαβάζετε και τα τρία συγχρόνως: ξεκινάτε με το πρώτο το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» το διαβάζεται από την αρχή κανονικά, αλλά παράλληλα θα κοιτάζεται τους μεσημβρινούς και θέματα υγείας που σας ενδιαφέρουν απο το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», αλλά το βράδυ πάντα πριν κοιμηθείτε θα διαβάζετε από την Πηγή των Πάντων 1 ή 2 σελίδες, μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα να διαβάζετε τυχαία μια σελίδα από την «Πηγή των Πάντων» και θα σας δίνει πάντα τη λύση.

Τα CD πρώτα πρέπει να ακούτε το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και το «Η Πηγή των Πάντων» τη νύχτα όταν κοιμάστε και το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» την ημέρα.

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με έκπτωση πλέον των 20%, στην τιμή 55 € και τα τρία, τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά. Και τα τέσσερα βιβλία μαζί 75 ευρω από 95 ευρω.

Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Το βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»

548430 630473950328479 1619039423 n

Το βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» έχει έλθει γιά να κάνει πράγματικά τη ζωή μας ένα θαύμα. Θεωρώ ότι το βιβλίο αυτό βοηθά τον άνθρωπο να εξελίξει τη συνειδητότητα του, να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να πετάξει σ’ όλους τους τομείς της ζωής του. Αν μπείτε στον κόπο και διαβάσετε το βιβλίο αυτό, θα συνειδητοποιήσετε την Δύναμη, Έμπνευση και την Αγάπη που θα   σας προσφέρει.

To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας Αλέξης Φωτόπουλος,ο οποίος αρρώστησε από θεωρούμενη ανίατη νόσο κι αφού κατάφερε να γίνει καλά μας αναλύει, αλλά και μας δίνει όλα τα πρακτικά εργαλεία να κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα. Μας δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις: Γιατί αρρωσταίνει άνθρωπος; Πως βρίσκει τη Δύναμη να αυτοθεραπευθεί; Από πού πηγάζει η Δύναμη αυτή; Ποια είναι η πραγματική του φύση του; Γιατί μόνο λίγοι άνθρωποι πετυχαίνουν σ’ όλου τους τομείς της ζωής τους; Τελικά όχι μόνο μας απαντά στο ερώτημα Πως μπορούμε κι εμείς να πετύχουμε σ’ όλους τους τομείς της ζωής μας, παραμένοντας υγιής και ευτυχισμένοι, αλλά μας δίνει και τα εργαλεία που θα το πετύχουμε. Είναι το καταλληλότερο βιβλίο για να βοηθήσει να ξεπεράσετε την οικονομική κρίση και την κρίση ταυτότητας που περνά σήμερα όλη η ανθρωπότητα και να κάνετε πραγματικότητα όλα τα όνειρα σας.

Διαβάζοντας το βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» θα βρείτε τους τρόπους να ξεπεράσετε κάθε δύσκολη κατάσταση (υγείας, συναισθηματική, ψυχολογική οικονομική). Θα βρείτε τον τρόπο να βελτιώσετε τις σχέσεις, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι πανεύκολο και απλό να κάνετε τα παιδιά σας να πετύχουν σ’ όλους τους τομείς της ζωής τους.

Το βιβλίο Έτσι Γίνεται το Θαύμα έχει αλλάξει και αλλάζει τη ζωή απείρων ανθρώπων  που έτυχε να πέσει στά χέρια τους, όπως:

Θανάσης Μανάρας: «Είναι αλήθεια δάσκαλε..πέρσι τέτοια εποχή ήμουν σε απόγνωση..τυχαία είδα μια εκπομπή, κατέβηκα στην Αθήνα και πήρα το βιβλίο.. «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», με ανάγκασε να γυρίσω μέσα μου, να καταλάβω ότι δε φταίει κανείς άλλος, και ότι το κλειδί είναι στο δικό μου χέρι..το τηλ μου 6947262336..για οποίον έχει ερωτήσεις, ευχαρίστως να του πω..ήταν αναγέννηση..τίποτα λιγότερο».

Μανώλης Χατζημανωλης:  «Κύριε Αλέξη Φωτόπουλε μακάρι να έβρισκα περισσότερο χρόνο να διαβάζω το βιβλίο σας «ἔτσι γίνεται το θαύμα». Όταν ωστόσο, βρισκω (το επιδιώκω καθημερνά) αισθάνομαι τελείως διαφορετικός ἄνθρωπος!!! μου δίνει χαρὰ, μου υπενθυμίζει να συνεχίσω να ονειρεύομαι για το καλύτερο, για την επιτυχία, να ελεγχθώ το εγώ μου, να αγαπώ περισσότερο τα παιδιά μου κι όλο τον κόσμο, να προσπαθώ κάθε ήμερα όλο και περισσότερο να πλησιάσω το «γνώθι σ’ αυτόν», να γίνομαι καλύτερος ἄνθρωπος, προσπαθώ».

   Γιώργος Θεοδοσίου από την Ξάνθη: Από τότε που ήρθα στα σεμινάρια σου αλλα και κατ ιδία μου έδειξες πως να εφαρμόζω αυτά που γραφεις στα βιβλία σου. Από τότε όλα είναι διαφορετικά. Είχα άσθμα βαρύ σε μεγάλη ένταση και στηριζόμουνα στα φάρμακα. Τα τελευταία 3 χρόνια πριν έρθω σε σένα νοσηλευόμουν κάθε χρόνο σε νοσοκομείο με τρομερή δύσπνοια. Μετά από την επίσκεψή μου την εφαρμογή όσων γραφεις στο βιβλίο σου δεν ξαναπήγα σε νοσοκομείο. Τώρα το άσθμα με ταλαιπωρεί λιγότερο και κατά περιόδους είμαι καλύτερα. Όταν ακούω το CD από το βιβλίο σου “Έτσι γίνεται το θαύμα” και τώρα το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» ηρεμώ πολύ.

Βασίλης Δήμου: Ευχαριστώ για το βιβλίο σας ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ διάβαζω πολλούς ξένους συγγραφείς και ήμουν δύσπιστος προς τους έλληνες επειδή θεωρούσα πως οι ξένοι έχουν περισσότερη γνώση επάνω σε αυτό θέμα. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με αυτό το βιβλίο καθώς το δώρισα σε 4 φίλους μου ώστε να το διαβάσουν καθώς είναι το μοναδικό βιβλίο που έχει επίγνωση της επιστήμης άλλά και της θρησκείας και μου άνοιξε τα μάτια, όσον αφορά την πίστη μου προς την θρησκεία και χάρη στον κ Φωτόπουλο θα παώ να εξομολογηθώ όχι επειδή φοβήθηκα αλλά πίστεψα αυτό που είπε πως σκόπος μας είναι να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε, όσα δηλαδή προσπαθούσε να μου πει η μητέρα μου. Επίσης για εμένα είναι το μοναδικό βιβλίο που σου αναλύει όλες τις θρησκείες ακόμα και από την αρχαία Ελλάδα ώστε να καταλάβουμε την σύνδεση που έχουμε με το θεικό μας κομμάτι. Επίσης με έκανε να δυναμώσω ώστε να μην φοβάμαι τον θάνατο η ψυχή μου θα συνεχίσει να υπάρχει, ενώ στο έχουν πει και άλλοι στο βιβλίο όμως του κ Φωτόπουλου είναι διαφορετικά το νιώθεις μέσα σου. Ελπίζω να το διαβάσουν και άλλοι φίλοι ώστε να απεγκλωβιστούν από τις αρνητικές σκέψεις που κάνουν χάνοντας χρόνο από την ζωή τους.

Ελένη Κελαιδόνη: Κύριε Φωτόπουλε το πρώτο σας βιβλίο το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» που μου το ξανάκαναν δώρο μου άλλαξε προς το καλύτερο τον τρόπο σκέψης για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος αλλά και στάση ζωής. Το βιβλίο αυτό σε κάνει πολύ σοφότερο. Κάνετε σπουδαία δουλειά πραγματικά κι όσοι φίλοι μου το διάβασαν το ίδιο μου είπαν. Περιμένω πως και  πως και το τρίτο βιβλίο σας από το οποίο δεν χάνω τα αποσπάσματα που αναρτάτε συχνά.

Ανδρονίκη Γιανικοπούλου: Εχω διαβάσει ξανά και ξανά το «΄Ετσι Γίνεται το Θαύμα»  και τώρα διαβάζω το καταπληκτικό «Η πηγή των Πάντων». Ακούω τα c.d σχεδόν καθημερινά και βλέπω την διαφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζω την καθημερινότητά μου. Είναι υπέροχο να βλέπεις την βελτίωση στον τρόπο σκέψης!!! Κι οποιος θέλει ας το πιστέψει: “Με μόνο 3 λεπτών πιέσεις στα συγκεκριμένα σημεία (στο χθεσινό βιωματικό σεμινάριο, του κυρίου Φωτόπουλου  στην Πάτρα), απαλλάχτηκα από τον πόνο στον γοφό. Ευχαριστώ πολύ για ό,τι βίωσα στο σεμινάριο και ό,τι βιώνω μέσα από τα βιβλία και τα c.d.

Γεωργούλα Ματθαίου (Λεμεσός Κύπρου). Συγκλονιστικό το κείμενο στο βιβλίο  σας  «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» που καλύπτει όλες τις πτυχές, δίνει όλες τις αλήθειες, λύνει απορείες, γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων με φως και φέρει ελπιδοφόρα μηνύματα που μόνο ένας Αλέξης Φωτόπουλος μπορεί να το κάνει γιατί έχει τις γνώσεις, αγάπη, φως, τιμιότητα, διορατικότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη, και εχει βαρύτητα ο λόγος του. Σε ευχαριστουμε…!!!

Το βιβλίο σας, «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» με βοήθησε παρα πολύ. Ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα για να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου μου άλλαξε τον τρόπο σκέψης. Καλησπέρα κύριε Φωτόπουλε, θέλω να σας πω οτι το βιβλίο σας, «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» με βοήθησε παρα πολύ. Ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα για να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Όταν είχα χειρουργήσει το γόνατό μου και έπρεπε να είμαι ξαμπλωμένος για κάποιο διάστημα,  ήταν το βιβλίο σας που έπεσε τυχαία στα χέρια μου, και  μου άλλαξε τον τρόπο σκέψης, δεν το περίμενα αυτο. Θέλω και εγω να ασχοληθώ με εναλλακτικές θεραπείες και να σπουδάσω βοηθός φυσικοθεραπείας, θα ηθελα πολυ να σας γνωρίσω και απο κοντά καποια μερα, ευχομαι να είστε καλα κ σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε μεσα απο το βιβλίο ακόμα κ αν δεν με ξέρετε προσωπικά (Κωστας Πολύμερος).

 Μαριάννα Ματθαίου Κοκόνου (Λεμεσός):  «Κύριε Φωτόπουλε, ήταν μεγάλη μου χαρά που σας γνώρισα φεύγοντας από τη προσωπική συνέδρια όπου μοου δείξατε πως να εφαρμόζω αυτά που έχετε στα βιβλία σας ένιωσα να πετάω! Ενώ ερχόμενη δε με κρατούσαν τα πόδια μου. Μακάρι να σας είχαμε πιο κοντά. Με το cd «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» κατάφερα να κοιμάμαι καλύτερα μετά από μέρες και μπορώ να αντιμετωπίσω τη περιπέτεια υγείας μου πιο εύκολα και πιο θετικά! Σας ευχαριστώ πολύ ο θεός να σας δίνει δύναμη».

Κώστας Γκίκας: «Αγαπητέ κύριε Φωτόπουλε, μόλις τελείωσα την ανάγνωση του βιβλίου σας Έτσι Γίνεται Το Θαύμα. Δεν θυμάμαι στα 60 χρόνια ζωής μου να με άγγιξε τόσο ένα βιβλίο! Λες και είστε μέσα στην ψυχή μου διατυπώνετε τις σκέψεις μου, τις ανάγκες μου, τους πόθους μου, τις αδυναμίες μου, τα οράματα μου για το υπόλοιπο της ζωής μου! Καταφέρατε να πείτε την Ουσία που κρύβεται μέσα στα κείμενα των Αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό και στις λοιπές θρησκείες και γενικώς στα λόγια αποφθέγματα των διαφόρων πολιτισμών. Μόνο ευγνωμοσύνη και αποκάλυψη προς εσάς μπορώ να σας εκφράσω! Επιτελείτε κοινωνικό και πανανθρώπινο έργο! Σας εύχομαι ο Θεός να σας δίδει τις προϋποθέσεις για να συνεχίσετε να ακτινοβολείτε Πνεύμα και ανθρωπιά! Με ιδιαίτερη εκτίμηση! Κώστας Γκίκας».

Τασούλα Ζαχαριουδάκη (Χανιά – Κρήτη): «Κ. Φωτόπουλε, θέλω να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε και θέλω να γίνει γνωστό, πόση βοήθεια μποροῦμε να πάρουμε απο τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», και από τις  θεραπείες που κάνετε, όταν όντως νιώσουμε ότι είμαστε ίδια ουσία με τον Θεό, με ότι υπάρχει στο σύμπαν,  και να αντιληφθούμε πόση δύναμη έχουμε.
Τότε μόνο μπορούμε να εξηγήσουμε πως γίνεται η αυτοθεραπεία σε συνδυασμό με ένα σωστό θεραπευτή που έχει γνώσεις και πίστη στον Θεό..
Η διάγνωση  στο δικό μου πρόβλημα υγείας  είναι  αχαλασία οισοφάγου. Τα συμπτώματα της αχαλασίας με ταλαιπωρούσαν εδώ και ένα χρόνο. Είχα εντοπίσει όμως ότι έχουν άμεση σχέση με το συναίσθημα, το άγχος, τον θυμό. Για αυτό και αρνήθηκα να κάνω το χειρουργείο που προτάθηκε απο τους ιατρούς. Χρειάστηκε μια μόνο συνεδρία και στην συνέχεια  η ανάγνωση του  βιβλίου σας (έτσι γίνεται το θαύμα) για να λέω σήμερα μετά απο ένα μήνα  ότι είμαι καλά, δεν πονάω και ότι  η υγεία μου εξαρτάται  απο την τοποθέτηση μου και την συνειδητότητα μου.
Ευχαριστώ τον Θεό  που σας συνάντησα στον σωστό χρόνο, για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τα προβλήματα ψυχής και σώματος» (Τασούλα Ζαχαριουδάκη, Χανιά Κρήτη).

Τρίνιτη Μολλά: «Η μαμά μου διαβάζει το βιβλίο σου «Έτσι γίνετε το θαύμα» κι έχει ξετρελαθεί!!!!!!! Εγώ ακούω κάθε βράδυ τα Cd. Οι φίλοι μου από Θεσσαλονίκη Σάββας και Λίνα Χασάπη είναι ξετρελαμένοι με τα βιβλία και τα Cd. Ο Θεός να σ’ έχει καλά εσένα και την οικογένεια σου!!!!!!! Σ΄ ευχαριστούμε!!!!!!!».      

Κολόκα Ευγενία Ιατρός Βιοπαθολόγος: «Ευχαριστώ το Αλέξη Φωτόπουλο γιατί μέσα από  τα Βιβλία του «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», αποτελεί έναν λαμπερό Φάρο Αλήθειας πέρα από τον κόσμο της ψευδαίσθησης, ώστε να δούμε και εμπιστευτούμε την Εσωτερική Πυξίδα στον Χάρτη της Ψυχής μας και όλα μας τα Όνειρα και οι Ευχές να γίνουν Πραγματικότητα!».

Νίκος Σταματάκης (ψυχίατρος) : Το βιβλίο «Έτσι Γίνεται Το Θαύμα» Εξαιρετικό! Σας το συνιστώ! Από έναν υπέροχο επίσης άνθρωπο!

Γρηγόριος Μπογδάνης: «Η ζωή μου άλλαξε ακούγοντας για πρώτη φορά το CD του βιβλίου “Έτσι γίνεται το θαύμα”, το οποίο “περίμενε υπομονετικά” στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μου αρκετούς μήνες. Κάποια μέρα ένιωσα την ανάγκη να το ακούσω και με πλημμύρισε η ενέργεια της ζωής και του φωτός που ξεχείλισε από το CD στην ψυχή μου! Έτσι ξεκίνησε το δικό μου θαύμα… Ευχαριστώ τον Alexios Fotopoulos μέσα από την καρδιά μου. Το νέο του CD συντροφεύει τα πρωινά μου καθώς και των παιδιών μου!».

    Θεοδώρα Αντωνίου: Αγαπημένε μου Αλέξη,  Εδώ και αρκετές εβδομάδες από την τελευταία μας συνάντηση και την επεξήγηση πως να εφαρμόζω αυτά που γράφετε στα βιβλία σας, η ζωή μου έχει αλλάξει και βελτιωθεί δραματικά. Ακούω το cd από το βιβλίο σας “Έτσι Γίνεται το Θαύμα” με τις υποβολές καθημερινά και ειδικά το βράδυ πριν κοιμηθώ με έχει βοηθήσει πολύ γιατί κοιμάμαι πολύ ήρεμα και ήσυχα!! Εφαρμόζω το EFT και ακολούθησα όλες τις συμβουλές που μου δώσατε!!! Από το βιβλίο σας ‘Μια ζωή γεμάτη φως’ ότι πρόβλημα έχω από γρίπη μέχρι και πόνους στο σώμα βρίσκω τα σημεία και τα πιέζω και έτσι δεν χρειάζομαι φάρμακα για να γίνω καλύτερα!!!!!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και θα σας δω σύντομα!!!!

Βίβιαν Υφαντή: Κύριε Φωτόπουλε καλησπέρα, τυχαία διάβασα ένα άρθρο σας και μου κίνησε την περιέργεια η οπτική με την οποία αντιμετωπίζετε τη ζωή. Με άγγιξε η σκέψη σας και τα βιώματα σας, καιρό σκέφτομαι την “αλλαγή” και έχω προβληματιστεί αρκετά λόγω οικογενειακών απωλειών αλλά και δυσάρεστων γεγονότων στον περί γύρο μας. Έχω διαβάσει το βιβλίο σας, «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και πραγματικά μίλησε στη ψυχή μου. Τώρα διαβάζω το μια ζωή γεμάτη φως και προσπαθώ σταδιακά να εφαρμόζω τις μεθόδους σας. Δάκρυσα με τα γράμματα των παιδιών σας, να είστε πάντα καλά. Θα ήθελα να σας γνωρίσω απο κοντά και να με συμβουλεύσετε. Σας παρακαλώ ενημερώστε με ποτε θα ξεκινήσετε τα σεμινάρια σας. Σας ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι σαν και εσάς!

Γεωργούλα Ματθαίου (Λεμεσός Κύπρου). “Συγκλονιστικό το κείμενο στο βιβλίο  σας  «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» που καλύπτει όλες τις πτυχές, δίνει όλες τις αλήθειες, λύνει απορίες, γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων με φως και φέρει ελπιδοφόρα μηνύματα που μόνο ένας Αλέξης Φωτόπουλος μπορεί να το κάνει γιατί έχει τις γνώσεις, αγάπη, φως, τιμιότητα, διορατικότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη, και έχει βαρύτητα ο λόγος του. Σε ευχαριστούμε…!!!

Με την ανάγνωση και μονο των βιβλίων σας άρχισα να βλέπω διαφορετικά τα γεγονότα και τα λάθη μου, απο καρδιάς και πάλι σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!”

Είμαι διακοπές…η καλύτερη παρέα μου είναι το πρώτο σας βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»…μαζί στην παραλία…στην πισίνα…στο πρωινό…Το θεωρώ εμπνευσμένο…είναι τόσο μα τόσο καλογραμμένο…είναι αχτίδα φωτός για όλους μας…Πιστεύω ότι ΟΛΟΙ πρέπει να το έχουν το βράδυ στο προσκέφαλο τους. Αν νιώθουμε θλίψη αρκεί να ανοίξουμε μια τυχαία σελίδα και θα νιώσουμε αμέσως καλύτερα. Θεωρώ ότι αυτό το ψυχικό πόνημα είναι αρκετό για να ανοίξουν τα μάτια της ψυχής μας και με αυτά να δούμε την ψευδαίσθηση που ζούμε όλοι. Είναι τόσο απλό να είμαστε ευτυχισμένοι αρκεί να ξέρουμε πως…το βιβλίο αυτό είναι οδηγός προς το δρόμο της αλλαγής και της ζωής γεμάτης ευτυχία και πληρότητα. Ευχαριστούμε για την απόφασή σας να το γράψετε και να μας το προσφέρετε..(Σοφία Ελευθεριάδου).

Βασίλης Τοσκίδης: «Αλέξη έχω πάρει το βιβλίο σου “έτσι γίνεται το θαύμα” και το διαβάζω αυτή τη στιγμή. Είναι καταπληκτικό. Μπράβο συγχαρητήρια. Σπουδαία δουλειά. Εύχομαι να είσαι γερός και να μας χαρίσεις κι άλλα».

Υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες για την βοήθεια που παίρνει οποίος διαβαζει τα βιβλία, σε λίγο θα εχουμε μαρτυρίες αυτών που διάβασαν και τα τρία και άκουσαν για μεγάλο διαστημα το cd είναι σίγουρο ότι πετούν.

Το βιβλίο  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως».

mia-zwi-gemath-fws

Έχουμε στα χέρια μας το βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», το οποίο θα φέρει πραγματικό Φως στη ζωή μας και θα γίνει οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε τέλειες και αρμονικές, αλλά για να έλξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία. Είναι το βιβλίο που θα μας οδηγήσει στην νέα διάσταση των απείρων δυνατοτήτων. Είναι ο μίτος της Αριάδνης που θα μας οδηγήσει στην έξοδο του λαβυρίνθου μας
Το βιβλίο αυτό μας δείχνει τον τρόπο, αλλά και όλα τα εργαλεία :

Όλα τα ενεργειακά σημεία, τα οποία μας βοηθούν να απαλλαγούμε από τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που μας δημιουργούν όλες τις ασθένειες και μας μπλοκάρουν τις σχέσεις μας και την αφθονία,

Μας δίνει πλήρη οδηγό διατροφής για να αποφύγουμε τις ασθένειες και να ζήσουμε πάνω από 100 χρόνια υγιείς και ευτυχισμένοι, περιέχει απόψεις των κυριότερων κορυφαίων επιστημών για το πως θα είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι αλλά και για τα αίτια και την οριστική θεραπεία (χωρίς φάρμακα) κάθε ασθένεια.

Περιέχει CD καταπληκτικές νέες θετικές εκφράσεις, οι οποίες σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε για τα λάθη που έχετε κάνει και σας έχουν στερήσει την υγεία, τις ευτυχισμένες σχέσεις και την αφθονία και σας δείχνουν το δρόμο να οδηγηθείτε προς το φως, τη χαρά, την υγεία, την ευτυχία και την αφθονία.

Κάθε φορά που θα πιάνετε στα χέρια σας αυτό βιβλίο, η ύπαρξη σας θα γεμίζει φως και αγάπη. Όταν δίνουμε αγάπη χωρίς όρους παρέχουμε στους ανθρώπους ένα καθρέφτη που αντικατοπτρίζει την εικόνα τους, κατ’ αυτό τον τρόπο μπορούν να αναγνωρίσουν και να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

Όταν αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, ένας σύνδεσμος δημιουργείται μεταξύ μας και των άλλων και ο φόβος εξαφανίζεται. Όταν η ψευδαίσθηση της διαχωριστικότητας λυθεί σε πνευματικό επίπεδο, η αγάπη μας εναρμονίζει και εξαφανίζει τις ασθένειες.

Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό, θα συνειδητοποιήσατε πλέον πως για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας ευθυνόμαστε μόνο εμείς, ότι η συνείδησή μας δημιουργεί, διαμορφώνει το σώμα μας και τα πάντα γύρω μας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς δημιουργήσατε τα προβλήματα της υγείας σας και των σχέσεων σας κι εσείς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά αν ακολουθήσετε αυτά που γράφει το βιβλίο «Μία ζωή Γεμάτη Φως».

Το κυριότερο το βιβλίο αυτό μιλά στην καρδιά σας, ανοίγει την καρδιά σας, σας ενισχύει την πίστη σας, σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι η δύναμη είναι μέσα, σας γεμίζει φως δύναμη και προοπτική όπως ξεκάθαρα μας περιγράφει η Εύα που το διάβασε:

Η Εύα Πρίνου που διάβασε το βιβλίο έγραψε: «Διαβάζοντας το βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», από την πρώτη στιγμή με διαπέρασε μια αίσθηση προοπτικής, δύναμης πληρότητας. Μια πίστη σε χρυσό ροζ, ότι τίποτα δεν μπορεί να με κρατά περιορισμένη, αρκεί να κρατώ ζωντανό το λώρο σύνδεσης με την Αιώνια Πηγή. Η δουλειά του Αλέξη Φωτόπουλου μ’ έμφαση στη Χρηστική ενέργεια, προσφέρει ένα οδηγό πλοήγησης για την σύνδεση αυτή. Το Εσωτερικό φως που εκπέμπει το βιβλίο του, είναι ο Μίτος της Αριάδνης για τους Ήρωες των σημερινών Λαβυρίνθων».

Το βιβλίο αυτό βοηθά πλέον καθημερινά άπειρους ανθρώπους να ξεπεράσουν πολλά προβλήματα στη ζωή και να απελευθερωθούν από πολλές ασθένειες, γενικά βοηθά όλους που το διαβάζουν να δουν τη ζωή διαφορετικά, να μεταφράζουν θετικότερα ότι τους συμβαίνει στη ζωή τους και να πετούν από υγεία και χαρά. Το βιβλίο “Μια Ζωὴ Γεμάτη Φως” μας δίνει τη λύση για ότι και να μας συμβεί και πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι.

Το βιβλίο αυτό περιγράφει με ακρίβεια την αιτία κάθε ασθένειας και μας δίνει τη λύση όπως μας την περιγράφει η Κωνσταντίνα Σουλτούκη: «Θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου από τον κ Φωτόπουλο, αγόρασα και τα δυο υπέροχα βιβλία του και τον επισκέφτηκα 2 φορές στην Αθήνα όπου μου εξηγήσατε πως να εφαρμόζω αυτά που γράφετε στα βιβλία σας. Όταν επέστρεψα  ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που έχει στο καταπληκτικό βιβλίο του, «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», επί 3 μήνες προσπαθούσα να ξεμπλοκάρω τους μεσημβρινούς, το αποτέλεσμα; ενώ έπασχα από την αυτοάνοσο Ηαssimoto οι εξετάσεις έδειξαν αυτοίαση!!!! ο ενδοκρινολόγος δεν το πίστευε!!! Όλα όσα λέει ο Φωτόπουλος είναι αληθινά! αρκεί να πιστέψετε και να δουλέψετε με πείσμα, σύστημα και υπομονή!!!»

Ή ο Νίκος Νάζος: «Κύριε Φωτόπουλε σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με βοηθήσατε να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα με το γόνατό μου, έκανα μαλάξεις στο μεσημβρινό του ύπατος στη μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου του ποδιού και στη μέσα πλευρά του παιδιού κάτω από το γόνατο και είδα μεγάλη διαφορά μέσα σε τρείς ημέρες, ενώ παιδευόμουν για τρεις βδομάδες και πονούσα πολύ, είχα δοκιμάσει τα πάντα. Όταν έκανα μαλάξεις στη μέσα πλευρά του μεγάλου δάκτυλου του ποδιού και κάτω από το γόνατο στη μέσα πλευρά και μου πέρασε το γόνατο, είναι φανταστικό, μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε μόνοι μας. Συνεχίστε να μας βοηθάτε, είστε καταπληκτικός, δεν μπορώ να ξεχάσω το σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη που με ακουμπήσατε και ένοιωθα την αγάπη σας μέσα από τα χέρια σας, αισθανόμουν μόνο θετικά συναισθήματα».
Είναι υπέροχη ιδέα να διδάσκεται στα σχολεία όπως μας το γράφει και η κορυφαία δικηγόρος στην Κύπρο η Ασπασία Σοφοκλέους: «Εχω διαβάσει τα βιβλία σου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και πιστεύω ακράδαντα ότι και τα δύο περιέχουν την ΑΒ που έπρεπε να μας διδάσκουν στα σχολεία αντί το ιστορικά θεσμοθετημένο ψέμα.
Θα πρέπει τα βιβλία σου να τύχουν της κρατικής χορηγίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο ώστε να δοθούν ως δώρο της πολιτείας σε κάθε σπίτι για σκοπούς δημοσίου συμφέροντος, αφού οι αρχές που περιέχουν είναι ο κώδικας για να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας και άρα να επανασχεδιάσουμε την ζωή μας ώστε να την γεμίσουμε με αγάπη αλλάζοντας έτσι την συνειδητότητα μας τόσο σε ατομικό όσο, και σε συλλογικό επίπεδο. Σου εύχομαι ολοένα και καλύτερα (Ασπασία Σοφοκλέους)».
Κορυφαίοι γιατροί όπως ο Αναστάσιος Χωρέμης κορυφαίος Ιατρός Διευθυντής του Κέντρου Υγείας στο Κιάτο γράφει: «Με συνεγείρει και με εκπλήττει θετικά η δουλειά που έκανες, και κυρίως το μήνυμα τους, προσεγγίζεις άριστα τις γενεσιουργές αιτίες των ασθενειών των ανθρώπων και την ανάγκη αλλαγής των σκέψεων και κυρίως των συναισθημάτων τους, για την θεραπεία τους».
Ενώ η γιατρός Μαρία Κωνστάντιου που το προλογεί γράφει: «Θέλω να εκφράσω ένα ευχαριστώ στον Αλέξη Φωτόπουλο, για το υπέροχο βιβλίο του «Μια Ζωή Γεμάτη Φως». Με τις υπέροχες προτροπές αυτού του βιβλίου μπορούμε όλοι μας να ζήσουμε την ζωή που ονειρευόμαστε. Είναι ένα από τα πιο διαφωτιστικά, ως προς το πως δημιουργείται η πραγματικότητα του καθενός μας, η οποία βέβαια εξαρτάται μόνο από εμάς. Το βιβλίο του Αλέξη Φωτόπουλου «Μια Ζωή Γεμάτη», εξηγεί πως δημιουργούνται οι ασθένειες, μια παρουσίαση της αληθινής φύσης της ασθένειας. Θα πρέπει όλοι όχι μόνο να το διαβάσουν αλλά και να εφαρμόσουν όσα αναφέρονται στο βιβλίο. Ο Αλέξης Φωτόπουλος αναλύει στο βιβλίο του τον επιστημονικό τρόπο που γίνονται. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο το βιβλίο στα χέρια θεραπευτών και ασθενών. Δίνει εκπληκτικές πληροφορίες. O τρόπος που τα αντιμετωπίζουμε έχει σημασία. Είθε να αλλάξετε τα πάντα στην κοσμοθεωρία σας, είθε να έχετε την τύχη να διαβάσετε το βιβλίο του Αλέξη Φωτόπουλος «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και να βελτιώσετε απεριόριστα τη ζωή σας, να βρείτε ψυχική και σωματική υγεία».
Αλλά και κορυφαίοι θεραπευτές όπως ο Μάκης Αιβάζογλου, προϊστάμενος φυσικοθεραπευτών ΥΓΕΙΑ που είναι πρωτοπόρος στον τομέα του μας δήλωσε στο Hilton ότι τα γραφήματα και η ανάλυση του βιβλίου είναι από τα καλύτερα που έχει δει στον κόσμο και μάλιστα μου ζήτησε να του τα στείλω σε ηλεκτρονική μορφή για να τα χρησιμοποιεί. «Αγαπητέ μου Αλέξη σε παρακαλώ ,εάν μπορείς να μου στείλεις με mail τις εικόνες του βιβλίου σου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και ότι άλλο έχεις ( βελονιστικών σημείων , μεσημβρινών , ρεφλεξολογικών σημείων κ.λ.π ) για να μπορώ να τα έχω ανά χείρας όταν κάνω θεραπεία .Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .Τα βιβλία σου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» είναι απίθανα και μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή (Μάκης Αιβάζογλου, προϊστάμενος φυσικοθεραπευτών ΥΓΕΙΑ)».

Διαβάζοντας το βιβλίο  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», θα συνειδητοποιήσατε πλέον πως για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας ευθυνόμαστε μόνο εμείς, ότι η συνείδησή μας δημιουργεί, διαμορφώνει το σώμα μας και τα πάντα γύρω μας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς δημιουργήσατε τα προβλήματα της υγείας σας και των σχέσεων σας κι εσείς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά αν ακολουθήσετε αυτά που γράφει το βιβλίο «Μία ζωή Γεμάτη Φως».

Όλα τα ενεργειακά σημεία, τα οποία μας βοηθούν να απαλλαγούμε από τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που μας δημιουργούν όλες τις ασθένειες και μας μπλοκάρουν τις σχέσεις μας και την αφθονία. Το βιβλίο ΄Μια Ζωή Γεμάτη Φως” μας δίνει όλα τα εργαλεία να αυτοθεραπευτούμε σε ενεργειακό επίπεδο από όλες τις ασθένειες. Α – σθένεια  (α στερητικό + σθένος, ενέργεια) σημαίνει έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας.

Τα αρνητικά συναισθήματα είναι η αιτία που μπλοκάρεται και σταματά η ροή της ενέργειας. Αυτή είναι η αιτία όλων των ασθενειών. Αν επαναφέρουμε τη ροή της ενέργειας αυτοθεραπευόμαστε, τόσο απλά, αλλά τόσο δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε, διότι μας έχουν μάθει να πιστεύουμε ότι οι ασθένειες μας βρίσκουν και  θα πρέπει να έλθει κάποιος έξω από μας, για να μας κάνει καλά. Ενώ η αλήθεια είναι ότι εμείς δημιουργούμε τις ασθένειές μας κι εμείς μόνο ουσιαστικά μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε. Ύπάρχουν όλα τα γραφήματα στο βιβλίο Μιά Ζωή Γεμάτη Φως για να το πετύχετε αυτό

Μας δίνει πλήρη οδηγό διατροφής για να αποφύγουμε τις ασθένειες και να ζήσουμε πάνω από 100 χρόνια υγιείς και ευτυχισμένοι.

Περιέχει απόψεις των κυριοτέρων κορυφαίων επιστημών για το πως θα είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι αλλά και για τα αίτια και την οριστική θεραπεία (χωρίς φάρμακα) κάθε ασθένεια.

Περιέχει CD καταπληκτικές νέες θετικές εκφράσεις, οι οποίες σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε  για τα λάθη που έχετε κάνει και σας έχουν στερήσει την υγεία, τις ευτυχισμένες σχέσεις και  την αφθονία και σας δείχνουν το δρόμο να οδηγηθείτε προς το φως, τη χαρά, την υγεία, την ευτυχία και την αφθονία.

Κάθε φορά που θα πιάνετε στα χέρια σας αυτό βιβλίο, η ύπαρξη σας θα γεμίζει φως και  αγάπη.  Όταν δίνουμε αγάπη χωρίς όρους παρέχουμε στους ανθρώπους ένα καθρέφτη που αντικατοπτρίζει την εικόνα τους, κατ’ αυτό τον τρόπο μπορούν να αναγνωρίσουν και να αγαπήσουν  τον εαυτό τους. Όταν αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, ένας σύνδεσμος δημιουργείται μεταξύ μας και των άλλων και ο φόβος  εξαφανίζεται. Όταν η ψευδαίσθηση της διαχωριστικότητας λυθεί σε πνευματικό επίπεδο, η αγάπη μας εναρμονίζει και εξαφανίζει τις ασθένειες.

Μερικά λόγια απο όσους το διάβασαν:

Λαμπριανακου Έλενα: «Ευχαριστώ με όλη την ψυχή μου! παρακολούθησα κάποιες εκπομπές εδώ πριν λίγο..ένιωσα ενθουσιασμό! πήγα και πήρα το βιβλίο σα μια ζωή γεμάτη φως έχει και το cd! μόλις άκουσα το cd..πλημμύρισε η ψυχή.. ευχαριστώ….νιώθω ήδη γαλήνια! Ευχαριστώ».

Μαρία Ιωαννίδου: «Σας ευχαριστώ και πάλι κύριε Φωτόπουλε το cd από τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» με βοηθάει αρκετά θα προσπαθησω να το περάσω κ στο κινητό μου, ευχαριστώ τον Θεό που με έστειλε στο δρόμο σας».

Τάσος Παπαμιχαλόπουλος: «Τα Βιβλία του κ. Φωτόπουλου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  είναι μία ατραπός προς την αλήθεια αφού μας βοηθούν να αντιληφθούμε πως ακριβώς λειτουργεί ο κόσμος, βασιζόμενα στην σχετικά πρόσφατη Κβαντική Φυσική. Είναι το καλύτερο ξεκίνημα για την αλλαγή του εαυτού μας και την πορεία προς την αγάπη. Το επόμενο βήμα είναι η συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάριά του και η εφαρμογή αυτών που μάθαμε στη ζωή μας. Mετά από την μελέτη των δύο βιβλίων του κ. Αλέξη Φωτόπουλου και την παρακολούθηση μερικών σεμιναρίων του, αντιλήφθηκα ότι ο σοφός Σωκράτης τα έχει πει ήδη όλα».

Σπυριδούλα Παπα: «Ευχαριστω κ Φωτόπουλε που μου αλλαξατε τη ζωη.πολλα χρονια ζουσα μεσα στη δυστυχια και στη μιζερια.πασχω απο πολυνευροπαθεια. οι γιατροί το μονο που καταφερναν ηταν να με κανουν παντα και λιγο χειροτερα.φαρμακα εξετασεις δοκιμαστηκες θεραπειες.δεν μου ειχαν αφησει ουτε μια μικρη ελπιδα πως θα γινομουνα εστω και λιγο καλυτερα(περπαταω υποβασταζομενη).μεχρι που τυχαια στον υπολογιστη διαβασα καποιο αρθρο σας.τοτε ηρθε η μεγαλη αλλαγη.γεμισε η καρδια μου με αγαπη, διαβαζα τα βιβλια σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»   και ένιωθα μια απέραντη γαληνη.με το ξεμπλοκαρισμα των μεσημβρινων αρχισα να αισθανομαι το σωμα μου.σταματησαν οι πονοκεφαλοι που με ταλαιπωρουσαν.μπορω να κανω μικρα και σταθερα βηματα.το σωμα μου συνεχως χαλαρωνει..κ αλεξη σας ευχαριστω.να ειστε παντα καλα για να μας βοηθατε».

Λένα Αντώναρου: «Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας ήμουν στο σκοτάδι, έως ότου γνώρισα τον κύριο Αλέξη Φωτόπουλο από τις εκπομπές του, από τότε ανακάλυψα την αγάπη το φως μέσα μου. Έως τώρα έκανα κακό στον εαυτό μου, στρεφόμουν στο κακό, τώρα πλέον στρέφομαι στο καλό, έχω τώρα τα όπλα να παλέψω το εγώ μου, χαίρομαι που παίρνω μαθήματα. Η ψυχή μου είναι ανοιχτή, οι πόνοι έχουν φύγει, τώρα είμαι θετική. Ευχαριστώ τον Αλέξη Φωτόπουλο και τα βιβλία του «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»   που μου άλλαξε τι ζωή, θα ήθελα όλοι που έχουν το ίδιο πρόβλημα να συνειδητοποιήσουν ότι οι ίδιοι προκάλεσαν το πρόβλημα τους και οι ίδιοι μπορούν πρώτα να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Μέσα σε κάθε πρόβλημα υπάρχει ένας θησαυρό, μας κάνει να αλλάξουμε, μας κάνει να καταλάβουμε τον πραγματικό εαυτό μας».

Ο Θανάσης Μανάρας: «Το βιβλίο «Μια ζωή Γεμάτη Φως» το διάβασα δυο φορές, για να κατανοήσω και την παραμικρή σταγόνα σοφίας που διαθέτει…ένα βιβλίο-οδηγός ζωής..ξέρεις, μέσα αυτό το έργο, υπάρχουν όλες οι θεραπείες..θα σου πω κάτι όμως..αυτό το βιβλίο, γιατρεύει κάθε “μη’ και κάθε ‘όχι’ που άκουσες μικρός..επουλώνει κάθε πληγή που άνοιξε, όταν σε υπέβαλλαν σε αδίκους ανταγωνισμούς, και ακόμη πιο άδικες συγκρίσεις..είναι ένα βιβλίο που σε γυρνά μέσα σου..σου δείχνει τι είσαι…άλλα έχει μια καινοτομία που δε θα τη βρεις εύκολα..σου δείχνει και το πως..έμπρακτα..το δύσκολο μέρος του, είναι όταν σε φέρνει αντιμέτωπο με σένα..γιατί σε θέτει προ των ευθυνών σου..όταν το διαβάσεις και μετά, δικαιολογίες τέλος..θα σου ξαναπώ ότι και την πρώτη φόρα…μην το διαβάσεις απλώς….εφάρμοσε το…να είσαι καλά…καλό ταξίδι στις σελίδες του…».

Ο Τάσος Παπαμιχαλόπουλος: «Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Αλέξη Φωτόπουλο για την άοκνη και αφιλοκερδή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και ένα ακόμα μεγαλύτερο «ευχαριστώ» από όλους εμάς που ωφεληθήκαμε από τα δωρεάν σεμινάριά του και τα υπέροχα βιβλία του, που σκορπάνε απλόχερα την γνώση. Τα βιβλία του «Έτσι γίνεται το θαύμα» και «Μια ζωή γεμάτη φως» αφυπνίζουν στην κυριολεξία και βοηθάνε και τον πλέον κακόπιστο να καταλάβει το πραγματικό νόημα της ζωής μας και τον τρόπο που μπορεί ο καθένας μας, μόνος του, να θεραπεύσει τον εαυτό του και τους άλλους χρησιμοποιώντας μόνο την δύναμη της θετικής σκέψης, ενεργοποιώντας την αγάπη μέσα του ώστε να αντιληφθεί τι τον κρατάει εγκλωβισμένο στα λανθασμένα γονεϊκά του πρότυπα και πως να απελευθερωθεί από τα αρνητικά του συναισθήματα και τις πεποιθήσεις του που τον αρρωσταίνουν. Τα δωρεάν σεμινάρια του κύριου Φωτόπουλου που πραγματοποιούνται πολύ συχνά σε όλη την Ελλάδα και η προσφορά αγάπης από μέρους του καθώς και οι θεραπείες που προσφέρει σε όλο τον κόσμο που παρευρίσκεται, μέσω ξεμπλοκαρίσματος των ενεργειακών μεσημβρινών, είναι ένα τεράστιο δώρο για όλους εμάς και τους συνανθρώπους μας, που ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το έχουμε πάρα πολύ ανάγκη. Ο Θεός να τον έχει καλά για πάρα πάρα πολλά χρόνια για να συνεχίζει το Θεάρεστο έργο του!!!»

Το βιβλίο Μια Ζωη Γεμάτη Φως Είναι ένα δώρο για όλους εμάς … πως θα αποκτήσουμε υγεία – χαρά – ευτυχία -αφθονία . Μια Ζωή γεμάτη Φως !! (Ελένη Ζέρβα).

Εγω πηρα το βιβλίο ΄Μια Ζωή Γεμάτη Φως” την Κυριακή και άρχισα να το διαβάζω αλλα διαπίστωσα οτι αυτό ειναι Ευαγγέλιο και οχι βιβλίο (Κατερίνα Ζαφ.).

«Κύριε Φωτόπουλε, δουλεύω με τον εαυτό μου κάθε ημέρα,  βυθίζομαι στo βιβλίo σας ακούω το CDκάθε ημέρα κατά προτίμηση το βράδυ όταν ξυπνώ τη νύχτα. Τα Alphamatics αλλά και η θεραπευτική σας φωνή με βοηθούν να χαλαρώσω και να κοιμηθώ βαθιά. Έχω να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες από τις ακτινοβολίες. Τα βιβλία σας είναι μεγάλο δώρο για μένα. Δουλεύω όλα τα ενεργειακά σημεία στους μεσημβρινούς, της σπλήνας πάγκρεας, ύπατος, στομάχου, ουροδόχου κύστης, χολής. Χωρίς το βιβλίο σας δεν ξέρω πως θα τα είχα καταφέρει, ο Θεός σας έστειλε στη ζωή μου. Ο θεός να σας ευλογεί, με άπειρη αγάπη  Adrianna Vasiliadis».

«Χριστάκης Χριστόφη (Κύπρος, Λευκωσία):Διάβασα πάρα πολλές τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και εφάρμοσα αυτά που λένε, ενώ ακούω το cd κάθε βράδυ».  και ύστερα από τη συνάντηση με τον κύριο Φωτόπουλο, τα κιλά έφευγαν από μόνα τους, όταν απαλλάχτηκα από το φόβο απόρριψης χωρίς καμία προσπάθεια έχανα κιλά και χωρίς να το καταλάβω πρόσεχα την διατροφή μου, πρόσεχα τον εαυτό μου, δεν ήθελα να του κάνω κακό.  Είχα φόβο απόρριψης κι όταν ξεμπλοκάρισμα του φόβου απόρριψης κι ύστερα  από την απενεργοποίηση του φόβου απόρριψης που έκανα  με τη βοήθεια του κυρίου  Φωτοπούλου τα κιλά ξεκίνησαν φεύγουν από μόνα τους και χωρίς να το καταλάβω,  έχασα 30 κιλά. Τα  έχασα τρώγοντας κανονικά, περνώντας όμως ο χρόνος άρχισα να προσέχω τι τρώγω, ενώ πριν δεν το έκανα, αυτό έγινε από μόνο του  χωρίς καμία προσπάθεια. Αυτό συνέβη  όταν απελευθερώθηκα από  τον φόβο απόρριψης, που είχα διότι εξέλαβα μικρός για απόρριψη την απουσία του πατέρα μου που έλλειπε στη Λιβύη κι εγώ επειδή δεν είχα δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο το  λάμβανα για απόρριψη, με αποτέλεσμα να μπαίνω σε συναγερμό να τρώω ακατάστατα, περισσότερο και να μην μεταβολίζω  την τροφή μου με αποτέλεσμα να ήμουν υπέρβαρος πάνω από 30 κιλά. Συνέχισα να μελετώ τα βιβλία  «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και να εφάρμοζω αυτά που λένε, ενώ ακούω το cd κάθε βράδυ, ευχαριστώ τον Κύριο Φωτόπουλο».

Η Jacqueline Kone: «Τα βιβλια «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» υπεροχα και πολυ σημαντικα δημιουργηματα γεματα αγαπη και προσφορα! απαρραιτητα για καθε ανθρωπινο πλασμα!!!!!για να γινουμε καλυτεροι και ευτυχισμενοι ανθρωποι γεματοι υγεια και για να κατανοησουμε τον ανωτερο μας εαυτο!!!! Σουπερ δουλεια! ΕΥΓΕ!!!!!και τα cd τελεια….! φοβερα βοηθηματα. Το βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» υπεροχο και πολυ σημαντικο! απαρραιτητο για καθε ανθρωπινο πλασμα!!!!! Πολυ ωραιο το cd και το background με τον ηχο τελειο! πολυ γλυκεια η φωνη σας και μ αρεσουν αυτα που λετε! ευγε πολυ καλη δουλεια! για να γινουμε καλυτεροι και ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!!! Σουπερ δουλεια! ΕΥΓΕ!!!!!και το cd τελειο….! φοβερο βοηθημα».

Η Μαρία Γεωργαλά: «Κύριε Φωτόπουλε Το βιβλίο σας «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» Ένα βιβλίο γεμάτο Φως κι Αγάπη! Μας αποκαλύπτει πως είμαστε πλούσιοι, σοφοί και παντοδύναμοι, και μας δείχνει τον δρόμο για να βγούμε από την ψευδαίσθηση της αδυναμίας και ασθένειας, από τα υπόγεια της κακομοιριάς. Αλλά και τα δύο βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» γεμάτα αγάπη και φως, στα οποία συγκλίνουν η επιστήμη, η πνευματική φιλοσοφία και οι διδασκαλίες όλων των φωτισμένων ψυχών ανά τους αιώνες. Οδηγοί σωματικής και ψυχικής υγείας, χαράς, αγάπης κι επιτυχίας. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά γιατί γίνεστε αγωγός των ισχυρών θεραπευτικών ρευμάτων της Αγάπης με τα βιβλία και την συμπονετική στάση σας απέναντι στους συνανθρώπους σας».

Βίβιαν Υφαντή: Κύριε Φωτόπουλε τελείωσα και το δεύτερο βιβλίο σας «Μια Ζωή Γεμάτη Φως». Μερικές φορές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν συναισθήματα ….να ξέρετε ότι σας ευγνωμονώ γιατί μου δώσατε ένα κίνητρο να ξεκινήσω την ζωή μου, ξέρω πως έχω πολύ δρόμο μπροστά μου αλλά με ολα όσα γράφεται και συμβουλεύεται στο βιβλίο σας θα έχω σίγουρα το πιο κατάλληλο οδηγό! Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η επιστημονική σας κατάρτιση και η ανάλυση σας ως προς τους τρόπους ξεμπλοκαρίσματος όλων των αρνητικών πεποιθήσεων και το ξεκίνημα για μια νέα ζωὴ γεμάτη απο αγάπη για τον εαυτό μας και τους άλλους ! Σας εύχομαι ολόψυχα με αρωγό τον Θεό να καταφέρετε να βοηθήσετε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε ! Απο καρδιάς σας ευχαριστώ και βέβαια θα τα ξαναδιαβάσω γιατί μια ανάγνωση δεν είναι αρκετή ! Να είστε καλά !!!!!

Με την ανάγνωση και μονο των βιβλίων σας άρχισα να βλέπω διαφορετικά τα γεγονότα και τα λάθη μου, απο καρδιάς και πάλι σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

Ονομάζομαι Μάρω Σιαμπτάνη και είμαι από την Λευκωσία της Κύπρου. Έχω διαβάσει το πρώτο σας βιβλίο «Έτσι γίνεται το Θαύμα»  και έχω αρχίσει τώρα το «Μια ζωή γεμάτη φως». Θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συναισθήματα που είναι απέραντος θαυμασμός και βαθιά ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο σας για τα όσα έχετε γράψει σ’ αυτά τα βιβλία τα οποία νιώθω να με καθοδηγούν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Κάθε φορά που νιώθω ότι βρίσκομαι σε απελπισία και νιώθω να χάνω το θάρρος μου και την μαχητικότητα μου, βρίσκομαι ακριβώς στη σελίδα εκείνη του βιβλίου που με βοηθά να κάνω υπομονή και να βρίσκω το θάρρος να βάζω σε εφαρμογή όλα όσα ξέρω για την προσευχή, και την πίστη μου ότι, όταν ζητούμε από τον Πατέρα, την Πηγή μας και πιστέψουμε πραγματικά ότι θα πάρουμε δεν έχει παρά να εισακουσθούμε. Η δύναμη και το θάρρος που παίρνω καθημερινά από τα βιβλία σας είναι σαν βάλσαμο. Σας χιλιο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Η Δήμητρα Κοντάκου: «Η μύηση στην αγάπη μέσα από τα μάτια σου Αλέξη Φωτόπουλε, είναι από τα δυνατά που βίωσα κοντά σου στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Έλεγες : κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές, η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου, έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!! Είθε όλοι οι άνθρωποι να δεχτούν το φως σου!!! κοιτάξτε τον στα μάτια! άπειρα ευχαριστώ που σε γνώρισα από κοντά κύριε Φωτόπουλε!!»

Η Χριστιάνα Παπουτσάκη: Κύριε Φωτόπουλε διάβασα και τα δύο σας βιβλία, «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» , συγχαρητήρια για τη συγγραφή, περίφημη δουλειά, μεγάλο δώρο πράγματι τα βιβλία σας. Με οδήγησαν, με οδηγούν στην επίγνωση που δρα σε ένα θαύμα που ζούμε και καθορίζεται από την πρόθεση μας προς αυτό, και αυτή είναι η αγάπη, κατευθυντήρια ενέργεια που έχει δημιουργήσει τα πάντα.
Δέσποινα Δροσάτου : «Αλέξη, σ’ ευχαριστούμε που ήρθες κοντά μας (στο σεμινάριο στο Αλιβέρι Ευβοίας) και μας έκανες μέσα από πολλούς τρόπους να ανακαλύψουμε πώς γίνεται το θαύμα! Είναι πολύ σημαντικό το έργο σου γιατί δείχνεις στους ανθρώπους αλήθειες που δεν είχαν φανταστεί ότι υπάρχουν, ανεξάρτητα από το αν είναι έτοιμοι να τις αποδεχτούν ή όχι. Προσωπικά η γνωριμία μαζί σου με ωφέλησε και είδα τη ζωή μου να αλλάζει προς το καλύτερο εδώ και μερικούς μήνες που σε έχω γνωρίσει. Εκείνο που μου αρέσει περισσότερο σ’ εσένα είναι ότι συνδυάζεις πολλές μεθόδους εναλλακτικής θεραπείας, τα βιβλία σου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και τα CD που περιέχουν είναι εκπληκτικά και όλο το σύστημα δουλεύει αν το ακολουθήσεις! Να είσαι καλά, σ’ ευχαριστώ για όλα!!!».

Θεοδώρου Αντωνία: Ονομάζομαι Θεοδώρου Αντωνία και είχα παρακολουθήσει το βιωματικό σας εργαστήρι στη Πάφο και πραγματικά βίωσα μια εμπειρία ζωής. Πάντοτε διάβαζα βιβλία για το πως ο άνθρωπος μπορεί νά γίνει καλύτερος και να βελτιώσει τη ζωή του με αποτέλεσμα να μπορέσει να βοηθήσει και άλλους που το έχουν ανάγκη. Η ηρεμία και η ασφάλεια που μου μεταδώσατε θα με ακολουθει για πολύ καιρό ακόμα και εύχομαι να σας έχουμε ξανά σύντομα στην Κύπρο. Έχω αγοράσει και το βιβλίο ‘Μια ζωή γεμάτη φως”, εφαρμόζω EFT, έχω ξεκινήσει να βάζω και το cd όταν κοιμάμαι όπως και να ξεκινήσω νηστεία για να εξομολογηθώ και να κοινωνήσω κάτι που είχε χρόνια να κάνω!!!

Ανδριάνα Βασιλιάδη (Κύπρια που μένει Λονδίνο): «Κύριε Αλέξη Φωτόπουλε κάνω τις μαλάξεις στα ενεργειακά σημεία που έχει το βιβλίο σας (Μια ζωή Γεμάτη Φως) κάθε ημέρα. Διαβάζω ενώ ή δυο κεφάλαια κάθε ημέρα από το βιβλίο σας. Τι θησαυρός. Για μένα αυτό το βιβλίο είναι η νέα μου Βίβλος. Όπως το δικό σας έχω διαβάσει αμέτρητα βιβλία, άρθρα, έχω δει πολλά προγράμματα στην τηλεόραση ψάχνοντας να θεραπεύσω τον εαυτό μου. Όλα με είχαν βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο, όμως το δικό σας βιβλίο διαφέρει από όλα τα άλλα γιατί είναι γραμμένο με αγάπη, με προσωπική εμπειρία αλλά κυρίως συμπόνια ευσπλαχνία για τους άλλους. Δεν το λέω για να σας κολακεύσω είναι αλλά για φανερώσω την πραγματικότητα.

Το βιβλίο σας έχει την ικανότητα να εμπνέει, κινητοποιεί, να αφυπνίζει τους ανθρώπους, που παίρνουν τη ζωή τους μισοκοιμισμένοι. Το βιβλίο σας αλλά και το cd σας, διαφέρουν από όλα τα άλλα που έχω χρησιμοποιήσει, γιατί είναι βυθισμένο στην πνευματικότητα και την αγάπη του Θεού. Το έργο σας μου έδωσε την ελπίδα ότι μπορώ να αποθεραπευτώ και να ελευθερώσω τον εαυτή μου από τα αρνητικά συναισθήματα, εκ των οποίων κυρίαρχος είναι ο φόβος, κατ’ αυτό τον τρόπο για μένα από τώρα κάθε μέρα είναι μια καινούργια ημέρα. Με σκληρή δουλειά αλλά και με την βοήθεια σας μπορώ να τα καταφέρω και πολλοί άλλοι με την βοήθεια σας θα κάνουν το ίδιο. Πολύ αγάπη σε όλους, την οικογένεια σας και την μητέρα πατρίδα ο Θεός να σας ευλογεί Ανδριάνα».

Νίκος Ναζος: «Σας ευχαριστώ κύριε Φωτόπουλε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, από την ημέρα που βλέπω τις εκπομπές σας και διαβάζω τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» έχουν αλλάξει τη ζωή μου. Σας ευχαριστώ που μου δίνεται φως και με βοηθάτε, όταν έχω ελεύθερο χρόνο προτιμώ να καθίσω και να δω μία εκπομπή σας, παρά να κάνω κάτι άλλο, με βοηθάει πολύ και τα βιβλίο σας τα έχω βάλει στην καθημερινότητα μου, τα διαβάζω κάθε ημέρα !!!!!!!!!!!!! σας ευχαριστώ πολύ, σε σας οφείλω την πρόοδο μου, συνεχίστε να μας δίνετε φως το έχουμε ανάγκη».
Ζαφείρης Ρετσίδης: «Γνώρισα τον Αλέξη Φωτόπουλο μέσα από τα βιβλία του. Τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» πρέπει να μελετήσεις όχι απλά να διαβάσεις. Η μεγάλη επιθυμία μου να τον γνωρίσω προσωπικά έγινε πραγματικότητα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη στις 24 Νοεμβρίου 2013. Κύριε Φωτόπουλε δεν ξεχνώ την ψυχική ανάταση που ένιωσα κοντά σου και την ανακούφιση που ένιωσα στο σώμα μου μετά το ξεμπλοκάρισμα των μεσημβρινών. Πραγματικά ”ΠΕΤΑΩ” με τη θεραπεία που μου έκανες με τα υπέροχα ζεστά σου χέρια και το φώς που πήρα από το δικό σου φως που εκπέμπει αυτό το υπέροχο βλέμμα σου. Δεν ξεχνώ τα συναρπαστικά συναισθήματα που ένιωσα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Η μέθοδος EFT και τα cd σου έχουν μπει στην καθημερινότητά μου. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που σε γνώρισα. Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας».
Υπάρχουν άπειρες μαρτυρίες (70 σελίδες) που μπορώ να στείλω σε όποιον επιθυμεί, ένα είναι το γεγονός, ότι τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Η Πηγή των Πάντων» σας αλλάζουν τη ζωή.
Έχουμε στα χέρια μας το βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», το οποίο θα φέρει πραγματικό Φως στη ζωή μας και θα γίνει οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία. Είναι το βιβλίο που θα μας οδηγήσει στην νέα διάσταση των απείρων δυνατοτήτων. Είναι ο μίτος της Αριάδνης που θα μας οδηγήσει στην έξοδο του λαβυρίνθου μας
Σας προτείνω Να  τα πάρετε αν μπορείτε και τα τρία βιβλία είναι η καλύτερη επένδυση που έχετε κάνει στη ζωὴ σας, υπάρχει απίστευτο υλικό, αλλά δεν είναι μονο το υλικό, είναι διαβάζοντας τα αισθάνεσαι καλύτερα, γαλήνη, με τα cd αλλάζεις το υποσυνείδητο γίνεσαι άλλος άνθρωπος διαβάστε κριτικές ανθρώπων που τα έχουν διαβάσει, http://www.afotopoulos.gr/arthra/276-ta-tr-ia-moy-vivlia-mia-zvh-gemati-fos-etsi-ginetai-to-thavma-h-phgh-ton-pantvn.

Τα βιβλία τα  διαβάζετε και τα τρία συγχρόνως:  ξεκινάτε με  το πρώτο  το «έτσι γίνεται το θαύμα» το διαβάζεται από την αρχή κανονικά,  αλλά παράλληλα θα κοιτάζεται τους μεσημβρινούς και θέματα υγείας  που σας ενδιαφέρουν απο το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», αλλά το βράδυ πάντα θα διαβάζετε από την Πηγή των Πάντων 2 σελίδες, μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα να διαβάζετε τυχαία μια σελίδα από την «Πηγή των Πάντων» και θα σας δίνει πάντα τη λύση. Τα CD πρώτα πρέπει να ακούτε το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και το «Η Πηγή των Πάντων» τη νύχτα όταν κοιμάστε και το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» την ημέρα.

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με έκπτωση πλέον των  20%, στην τιμή 55 € και τα τρία, τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Το βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων»

h pigi ton panton

Στο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα ψάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις ασθένειές μας, αλλά κυρίως ότι εμείς μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε διώχνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και γεμίζοντας την καρδιά μας με αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.
Θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς ευθυνόμαστε για το πώς μας συμπεριφέρονται οι άλλοι, γιατί ανάλογα με τις δονήσεις που εκπέμπουμε, δείχνουμε στους άλλους πώς να μας συμπεριφερθούν.
Θα συνειδητοποιήσουμε ότι εδώ στη γη που έχουμε έλθει, μας δόθηκε ένα γήινο όχημα για να κυκλοφορούμε. Για να λειτουργεί, ωστόσο, το όχημα αυτό, πρέπει να σεβόμαστε τις προδιαγραφές που μας έδωσε ο Κατασκευαστής του, δηλαδή να σεβόμαστε τον Λόγο του Θεού.
Αν δεν τηρούμε αυτές τις προδιαγραφές, το γήινο όχημά μας παθαίνει βλάβες. Αν δε συμμορφωθούμε και συνεχίσουμε να ζούμε ενάντια στο θέλημα του Κατασκευαστή, προτάσσοντας το «εγώ» μας, που δεν είναι ο αληθινός εαυτός μας, τότε οι βλάβες που παθαίνουμε είναι ανεπανόρθωτες και το όχημα παύει να λειτουργεί.
Στο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε διδαχές των Αγίων μας που είναι γραμμένες με τέτοιο τρόπο, που σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε, όλο το νόημα της ζωής, διδαχές που εύκολα θα γίνουν οδηγοί σας για να πετύχετε το σκοπό σας εδώ στη ζωή.
Θα αντιληφθείτε γρήγορα ότι ο αληθινός σκοπός όλων μας είναι να μετανοούμε συνεχώς, να αναθεωρούμε συνεχώς και να ταπεινώνουμε τον εαυτό μας, έως ότου γίνουμε «Ένα» με τον Κύριο, με την Πηγή μας
Όσοι διαβάζετε το βιβλίο “Η Πηγή των Πάντων¨, αλλά κυρίως όσοι έχετε ακούσει το CD πετάτε σβήνει κάθε ψεγάδι κάθε στενοχώρια μέσα σας, είναι σαν να κυλά χρυσάφι πάνω σας και καλύπτει σβήνει κάθε αρνητικό συναίσθημα.
Μερικοί που διάβασαν το βιβλίο σχολιάζουν:

      «Το βιβλίο αυτό με βοήθησε να το κατανοήσω, να αποκτήσω επίγνωση και έτσι να κάνω ένα βήμα βαθύτερο στην ελάφρυνσή μου από συναισθηματικά δεσμά! Στην ουσία δεν ήταν τόσο τα κείμενα, οι ιδέες και οι πληροφορίες που εν πολλοίς επαναλαμβάνονται από κεφάλαιο σε κεφάλαιο, αλλά η ενέργεια που εισέπραττα κατά την ανάγνωση! Με απλά λόγια για μένα αυτά τα κείμενα ήταν θεραπεία και διδασκαλία!».

«Σχετικά με το βιβλίο του Αλέξη Φωτόπουλου «Η Πηγή των Πάντων» είναι δύσκολο να γράψω κάτι γιατί δεν περιγράφεται πιστά με τα λόγια αυτό που ένιωσα κατά την ανάγνωσή του. Στην ουσία δεν ήταν τόσο τα κείμενα, οι ιδέες και οι πληροφορίες που εν πολλοίς επαναλαμβάνονται από κεφάλαιο σε κεφάλαιο, αλλά η ενέργεια που εισέπραττα κατά την ανάγνωση! Θα μπορούσα να το παρομοιάσω με αυτό που νιώθει κάποιος όταν κάνει προσευχή με βαθιά κατάνυξη, ή βαθύ διαλογισμό ή ακόμα ένα ξεμάτιασμα από την μητέρα ή τη γιαγιά …… Ένιωθα μετά ανάλαφρη και χαρούμενη, ότι όλα είναι καλά!!!

»Το βιβλίο αυτό στην ουσία δεν το διαβάζεις απλώς, το μελετάς και το καταλαβαίνεις στην πορεία γιατί αλλάζει την ζωή σου, την κατανόησή σου για πολλά θέματα. Απόκτησα άλλη επίγνωση για τα θέματα που με απασχολούσαν. Το κυριότερο είναι το ζήτημα του «φόβου απόρριψης» που τελικά κατανόησα ότι όντως είναι η πηγή σχεδόν όλων των προβλημάτων μας!

»Είχα την γνώση για αυτό το θέμα από πολλά άλλα βιβλία που έχω διαβάσει, όμως η ενέργεια που έχει μέσα του το βιβλίο αυτό με βοήθησε να το κατανοήσω, να αποκτήσω επίγνωση και έτσι να κάνω ένα βήμα βαθύτερο στην ελάφρυνσή μου από συναισθηματικά δεσμά! Με απλά λόγια για μένα αυτά τα κείμενα ήταν θεραπεία και διδασκαλία! Είμαι βαθύτατα ευγνώμων στον Αλέξη Φωτόπουλο για αυτή την έμπνευση που μου μετάδωσε και εύχομαι να έχει πάντα τη δύναμη να είναι δάσκαλος και θεραπευτής» (Ελένη Παπασωτηρίου).

«Αυτό που βίωσα διαβάζοντας το βιβλίο σας, κ. Φωτόπουλε, δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια… η καθημερινότητά μου γέμισε από μικρά θαύματα που με ώθησαν να αναζητήσω την Πηγή των Πάντων, τον Χριστό μας και μου έδωσαν δύναμη να Τον ανακαλύψω μέσα μου και μέσα στους συνανθρώπους μου!! Φανταστείτε πόσο μπορεί να μας βοηθήσει αυτό το βιβλίο, αν όλοι το διαβάσουμε!! ο κόσμος μας σίγουρα θα γίνει καλύτερος!! το καλό θα νικήσει!!έχω μεγάλη ελπίδα! ευχαριστώ, κ. Φωτόπουλε!!» (Μαρία Βασιλείου).

«Ένα υπέροχο βιβλίο που είχα την τύχη να διαβάσω πριν εκδοθεί! Γεμάτο αγάπη Θεό και λόγια Αγίων που γιατρεύουν την ψυχή και απαλύνουν τον πόνο και διώχνουν την ασθένεια μακριά! Με ένα εκπληκτικό cd γεμάτο ψαλμωδίες και θετικά λόγια για τον Τριαδικό Θεό και τον άνθρωπο: ψυχή πνεύμα και σώμα! Καλοτάξιδο να είναι και να βοηθάει τους ανθρώπους να κατανοήσουν τον εαυτό τους και το Θεό που έχουν όλοι μέσα τους και από τον οποίο πηγάζουν τα πάντα, αγάπη, υγεία, συγχώρηση αφθονία και κάθε καλό!!» (Μαριλένα Οικονομοπούλου).

«Το βιβλίο η Πηγή των Πάντων είναι ένα βιβλίο επιστροφή! Επιστροφή στις ρίζες σου, στο μέσα σου, στην Πηγή σου, στην Πηγή των Πάντων, τον Θεό, την αγάπη, τον άνθρωπο.
Διαβάζεις και δονήσαι σε άλλο επίπεδο. Ελευθερώνεσαι, ότι λάθος υπάρχει μέσα σου μετασχηματίζεται σε φως. Ένα βιβλίο που το απορροφάς με όλες τις αισθήσεις σου. Πυξίδα στον προσωπικό σου δρόμο. Συνδυάζει τέλεια, όλα τα επίπεδα και τους τομείς της ανθρώπινης σφαίρας. Ένα φωτεινό βιβλίο μύησης. Είναι μύηση στην αγάπη. Ευχαριστώ Αλέξη για την εμπιστοσύνη και την θεία έμπνευσή σου». (Παναγιώτα Μακρυκώστα).

«Θα ήθελα να γράψω τι ένιωσα διαβάζοντας το νέο βιβλίο του κ. Φωτόπουλου, πολύ απλά & αληθινά. Ένιωσα πολύ όμορφη ενέργεια να εκλύεται από κάθε λέξη, ενέργεια θεϊκή, η οποία επηρέαζε και αγίαζε το περιβάλλον γύρω μου, ανέβαζε τη συνειδητότητα του χώρου δίπλα μου, των ανθρώπων που ήταν κοντά μου με συμπαθητική δόνηση, επέκταση του δικού μου ανεβάσματος προς τα επάνω, στα μη γήινα επίπεδα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού & των Αγίων Του (δηλαδή ανθρώπων που ξεπέρασαν τα γήινα & ανέβηκαν στη συνειδητότητα του Θεού & στο Φως Του). Είναι τόσο θεόπνευστα γραμμένο που σε θεραπεύει αμέσως από αρνητικά συναισθήματα του «εγώ», της γήινης φύσης μας και νιώθεις έτσι απέραντη ευτυχία, γαλήνη , καλοσύνη, κατανόηση και συγχώρηση για όλους όσους σε πίκραναν ή σε έβλαψαν, κοιτάζοντας τώρα με διαφορετικά μάτια, αγαπώντας και συγχωρώντας τους. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει διαβάζοντας λέξη προς λέξη αυτό το βιβλίο. Γαλήνη και μόνο γαλήνη και αγάπη άνευ όρων για όλους, για όλα & για τον ίδιο σου τον εαυτό. Δίνει λύσεις για όλα τα προβλήματα, σωματικά, ψυχικά, νοητικά, πανεύκολες, προσιτές για όλο τον κόσμο. Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο γαληνεύει η ψυχή σου, γιατί σε κάνει να συγχωρείς τον εαυτό σου, όλους, όλα και γίνεσαι «Ένα» με όλους και έτσι «Ένα» με τον Θεό. Γιατί στην ουσία, όλοι είμαστε «Ένα». Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που το διάβασα γιατί τώρα ξέρω την αλήθεια. Χίλια ευχαριστώ στον κ. Φωτόπουλο που άλλαξε με αυτό το βιβλίο ακόμα προς το καλύτερο τη ζωή μου και τη ζωή των παιδιών μου. Ο Χριστός μας να τον έχει πάντα καλά». (Εύη Κασίμη).

   «Κύριε Φωτόπουλε το τρίτο βιβλίο σου «Η Πηγή των Πάντων» είναι μέλι στην καρδιά του ανθρώπου ! Κυριολεκτικά βοηθάει τόσο πολύ στο να ανεβάσει κανείς τις δονήσεις του !! Πέρσι τα Χριστούγεννα, που ήμουν πιεσμένος ψυχολογικά, το τρίτο βιβλίο με επηρέασε και με άγγιξε τόσο πολύ και από τον ενθουσιασμό μου, πήγα και έκανα δώρο πολλά βιβλία σου σε αρκετούς συγγενείς και φίλους. Εξαιρετική δουλειά !!» (Νίκος Καραγιάννης).

    Μαρία Χριστάκη: «Κύριε Φωτοπουλε χρόνια σας πολλά σας γνώρισα από το βιβλίο σας «Η Πηγή των Πάντων» που μου το έδωσε ο φυσιοθεραπευτης μου να το διαβάσω και σας ευχαριστώ πολύ μου αλλάξατε τρόπο σκέψης, από τότε παρακολουθώ και τις συνεδρίες σας που έχετε ανεβάσει και με βοηθούν πολύ  να σας έχει ο Θεός καλά».

Ανδρονίκη Γιαννικοπούλου: «Η Πηγή των Πάντων, είναι το καλύτερο, νομίζω. Σε πείθει αμέσως ότι: όταν αποκοβόμαστε από την πηγή μας ( τον Θεό) – εξ αιτίας του “εγώ” μας- δημιουργούμε όλα τα προβλήματα στον εαυτό μας. Επομένως είναι επιλογή μας, να λύσουμε τα προβλήματά μας».

Το βιβλίο «Ο Δρόμος προς  τη Θέωση»

Τα τέσσερα μου βιβλία: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» και «Ο Δρόμος προς τη Θέωση» σας δείχνουν το δρόμο  που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. 5

Ευλογημένος, άξιος και χαριτωμένος είσαι αδελφέ Αλέξη Φωτόπουλε, που μας έδωσες, που μοιράστηκες μαζί μας την περίσσεια καρδιάς και πνεύματός σου, τον δικό σου δρόμο για τη Θέωση, που δεν είναι άλλος από εκείνον των αγίων μας.

Ευλογημένοι και χαριτωμένοι και εσείς, αναζητητές αναγνώστες, που κληθήκατε να κοινωνήσετε τούτων των «αρρήτων» ρημάτων. Καθόλου τυχαία ευρίσκεται στα χέρια σας τούτο εδώ το βιβλίο, ικανό να μεταμορφώσει και μεταποιήσει τη ζωή σας, ανοίγοντάς σας το δρόμο για την αιωνιότητα.

Αν αμφιβάλλετε ακόμα για την θεία πρόνοια, που σας εκχώρησε τούτη εδώ την εμπειρία, αν δεν ξεκινήσετε με ταπείνωση, σεβασμό, αναγνώριση, αποδοχή και ευχαριστία μην συνεχίσετε. Θα κουραστείτε χωρίς λόγο, ελάχιστα θα ωφεληθείτε. «Θεός ου μυκτηρίζεται» (ο Θεός δεν εμπαίζεται). Τα ιερά και όσια δεν τα περιεργαζόμαστε ασεβώς και ανευλαβώς!

Μα θα μου πείτε η πεπτωκυία φύση μας είναι εκείνη που φέρει μέσα μας αυτό το διχασμό, τη διπλή γλώσσα και στάση και τροπή προς το καλό και το κακό, την αλήθεια και το ψέμα, το νου και την καρδιά, το εγώ και το εμείς, την υγεία και τη νόσο, την πίστη και δυσπιστία, την αποδοχή και την άρνηση, την ταπείνωση και τον εγωισμό, το φωτισμό και το σκοτασμό, το άγιο και το σατανικό.

Κατά συνέπεια, ναι, ουδείς ακέραιος, ουδείς αμέριστος της φθαρτότητας, του ψεύδους, της αυτοεξαπάτησης, της αυτοπροδοσίας του, της αυτοέκπτωσης, της παθητικότητας, της αδράνειας και παραίτησης, της απογοήτευσης, της παράκρουσης.

Μέσα σε μία τέτοια σύγχυση, μπέρδεμα, αδιέξοδο, πλαστή θωράκιση του ατόμου, που τρέφεται από το κυριαρχούν ήθος στον πλανεμένο πολιτισμό μας και αλληλοεπιδρά σε επίπεδο προσωπικό και συλλογικό, καλούμαστε να ανοίξουμε και αυτό το βιβλίο πού είναι Βίβλος ζωής, γεμάτοι δυσπιστία, φόβους, εκλογίκευση, ποικίλες άμυνες του τόσο ασήμαντου, ευάλωτου και αδύναμου εγώ μας, πού είναι οχυρωμένο σε μία παντοδυναμία παντογνωσίας, ψευτασφάλειας, και άρνησης!

Ως ψυχοθεραπευτής, βλέπω καθημερινά αυτές τις άμυνες και αντιστάσεις προς κάθε ουσιαστική αλλαγή στάσης, για θεραπεία, για υγεία, για ολοκλήρωση. Οι ίδιες αντιστάσεις μάς ταλανίζουν σε κάθε πρόοδο πνευματική. Όμως το παιχνίδι, όπως αναφέρεται και σε αυτό το βιβλίο κατά κόρον, δεν παίζεται στο νου αλλά στην καρδιά από την οποία έχουμε αποκοπεί!

Δεν παίζεται στο αισθητό, αλλά στο υπεραισθητό, όχι στο υλικό αλλά στο πνευματικό. Και για να φτάσουμε εκεί θέλουμε εργαλεία, κατάλληλα προετοιμασία, ευαισθητοποίηση, συντριβή καρδιάς και άνοιγμα.

    Πώς; Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε πολλούς δρόμους και τρόπους και ασκήσεις, που η Αγιοπατερική εμπειρία του συγγραφέα και των αγίων μας δείχνουν. Ένα είναι σίγουρο: μόνο όταν μας επισκεφτεί η Χάρη, ανοίγει η καρδιά, για να δεχθεί πλήρως. Αλλά κι αυτός ακόμα ο πόνος συχνά, που συνθλίβει την παντοδυναμία του ψευτοεγώ και γίνεται προσευχή και παράδοση ανοίγει την καρδιά.

   Ομολογώ ότι και εγώ προσωπικά ενώ είχα κληθεί προ καιρού να μελετήσω το βιβλίο του φίλου Αλέξη Φωτοπούλου, όμως και λόγω του όγκου του και λόγω και της δικής μου ξηρασίας ψυχικής ήμουν απρόθυμος να το εμβαθύνω.

    Χρειάστηκε να περάσω μέσα από δοκιμασία και πόνο ψυχικό για να καταφύγω σε αυτό και μόνο τότε μου ανοίχτηκε και πληροφόρησε την καρδιά μου, που το ρούφηξε σαν γάργαρο δροσερό νεράκι. Αυτή την εμπειρία και αυτό το μάθημα μου θέλω να καταθέσω σε σας και τίποτε άλλο.

Παύσατε να καταβροχθίζετε γνώσεις, χωρίς περιεχόμενο, χωρίς ουσία, χωρίς πνεύμα Θεού πού θα τις ανασκευάσετε στο επόμενο βήμα, στο επόμενο βιβλίο. Σας διαστρέφουν έτι περαιτέρω. Έχετε ακόμα τόση ανάγκη να πειστείτε; Πόσο; Μία ζωή; Θα προλάβετε; «Ιδού νυν καιρός ευπρόσδεκτος, ιδού νυν ημέρα σωτηρίας».

Η αλήθεια κατοικεί στην καρδιά, φτάνει αυτή να ανοίξει και να την επισκεφτεί η Χάρη.     Ο Αλέξης Φωτόπουλος χρησιμοποιεί το λόγο, όχι για να μας πείσει -στην πνευματική διάσταση δεν χωρεί ψυχαναγκασμός αλλά μόνο Ελευθερία- αλλά για να αποστρατεύσει τη διάνοια που αυτοπαραιτείται, εφόσον και όταν ο άνθρωπος ανακαλύψει και μυριστεί το μεγαλείο της θείας διάνοιας πού εμφωλεύει στην καρδιά και έρχεται σαν εσωτερική αίσθηση, πληροφόρηση, εμπειρία, Χάρη και είναι το υπέρτατο ουράνιο δώρο!

Όσο γρηγορότερα παραιτηθούμε από την επαγρύπνηση του νου τόσο το καλύτερο. Αυτό μεταφέρει σαν πεποίθηση και αλήθεια κάθε σελίδα αυτού του βιβλίου, ικανή να οδηγήσει σε εκείνη την ένδον αλλοίωση που θα ανοίξει το δρόμο για τη Χάρη.

    Το βιβλίο αυτό, δίπλα στην Αγία Γραφή, προσωπικά, είναι η τροφή μου καθημερινά, για να μου θυμίζει την έκπτωση και παρέκκλιση και αστοχία αλλά και τον θείο προορισμό και να με εναρμονίζει στο κέντρο μου και στη σχέση μου με τον Κύριό μας.

Ευλογημένοι όσοι το ρουφήξετε πληθωρικά, αλλά και όσοι αρκεστείτε σε λίγες σελίδες κάθε μέρα θα έχετε πολλά να ωφεληθείτε. Όσες φορές το άνοιξα τυχαία πήρα απάντηση. Όσο αντέχει καθείς, φτάνει να αφήνεστε  στο σμίλευμα των θείων νοημάτων, που συν τω χρόνω θα επιφέρουν συνολική μεταμόρφωση δυσερμήνευτη (και ευτυχώς).

   Αφεθείτε και ταξιδέψτε σε αυτόν τον φιλοκαλικό πακτωλό, αρκεί να τιμάτε με όλη σας την ύπαρξη την λαμβανόμενη τροφή και τότε η χαρά μέλλει να  μεταμορφώσει τα πρόσωπα, τις υπάρξεις και τη βιωτή σας.

Ευχόμενος και προσευχόμενος για την κοινή συμπόρευση όλων μας στο δρόμο προς τη Θέωση.

     Νικόλαος Γεωργίου Σταματάκης Ψυχίατρος -ψυχοθεραπευτής

Μπορείτε να αλλάξετε πλήρως τη ζωή σας, να αυτοθεραπευτείτε, να δημιουργήσετε τέλειες σχέσεις και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Τα τέσσερα μου βιβλία:«Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  «Η Πηγή των Πάντων» και «Ο Δρόμος προς τη Θέωση» σας δείχνουν το δρόμο που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. Αλλά και σας παρέχουν όλα τα εργαλεία για να το πετύχετε αυτό.

Είναι γραμμένα από την καρδιά μου, με άπειρη αγάπη, που πήγαζει από μια δύναμη που με σπρώχνει να μάθει όλος ο κόσμος πως έγινα καλά από ανίατη ασθένεια, πως δημιουργώ τέλειες σχέσεις, τέλεια οικογένεια, να κάνω όλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να πετάξουν από υγεία και χαρά.

Σας δείχνω τον τρόπο, βιωματικό τρόπο με cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνέιδητο σας, έχουν τεράστια βιβλιογραφία που γράφουν τις ανακαλύψεις όλων των επιστημόνων για κάθε ασθένεια, αναλύουν με απλό και ξεκάθαρο τρόπο την κΙνεζικη ιατρική που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει και να απαλλαγεί από κάθε προβλημα υγείας του.

Τα βιβλια μου βασίζονται στην επίστημη αλλά και στο πνεύμα, την ψυχή μας. Όπως μου έγραψε ένας γιατρός που ξεκίνησε να διαβάζει: “Ειναι πολύ όμορφη κι ενδιαφέρουσα η σύνδεση της μοντέρνας επιστημονικής θεώρησης με τον παραδοσιακό εσωτερισμό.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας