Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 1Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε από όλα τα προβλήματα του ήπατος ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του ύπατος. Όταν η ενέργεια επανέλθει στο ήπαρ τότε η λιπώδη διήθηση, κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα εξαφανίζονται. 

Όλα τα προβλήματα στο συκώτι από λιπώδη διήθηση, κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα  έως τον καρκίνο οφείλονται στον έντονο θυμό, ο οποίος προκαλεί το μπλοκάρισμα στην ενέργεια στον μεσημβρινό του ήπατος που είναι το ποτάμι που μεταφερει την ενέργεια στο ύπαρ και κατ’ αυτό τον τρόπο αυτό ασθενεί.

Ο  θυμός λοιπόν μπλοκάρει το μεσημβρινό του ήπατος, θυμός  αυτός προκαλείται από φόβο απόρριψης. Στην ουσία ο θυμός είναι μια διαδικασία που το σώμα μας μπαίνει σε συναγερμό για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο από το φόβο.

Ο φόβος μας στην πλειονότητα υποσυνείδητος, ο οποίος προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκεφάλου μας από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 6 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών). Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό.

Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας. Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού.

Η λύση του προβλήματος είναι να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα και κυρίως από τον θυμό, που κλείνει το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς, όπου εδρεύει ο ανώτερος εαυτός μας, η ψυχή μας.

Η διακοπή της επικοινωνίας με τον ανώτερο εαυτό μας, την ψυχή μας, σημαίνει διακοπή της πρόσβασης με την Πηγή μας, σημαίνει διακοπή κάθε ενέργειας και αγάπης, σημαίνει ότι είμαστε όπως το κλήμα που έχει κοπεί από την άμπελο, με αποτέλεσμα να ξεραθεί και να καεί.

Για να αυτοθεραπευτούμε από τα προβλήματα του ύπατος, κάνουμε μαλάξεις για τουλάχιστον είκοσι λεπτά την ημέρα στο μεσημβρινό του ύπατος στα τέσσερα σημεία που έχουμε πινακίδες.

Κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία LV14 και  LV2 αλλά και  LV14 και  LV8 καθώς και  LV14 και LV 5. Τότε η ενέργεια επανέρχετε και όλα τα προβλήματα όπως η λιπώδη διήθηση, κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα εξαφανίζονται.

12-MES.HPATOS

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 2ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΣ

Το συκώτι είναι το κυριότερο όργανο του σώματός μας, είναι το όργανο από το οποίο περνούν όλες οι ουσίες που απορροφώνται από το έντερό μας για να φιλτραριστούν, πριν περάσουν στο αίμα για να θρέψουν τα κύτταρά μας.

Οι τοξίνες από το περιβάλλον και τις τροφές δημιουργούν πάχος. Για να αδυνατίσουμε μόνιμα θα πρέπει να έχουμε απαλλαγεί από τις τοξίνες. Από την αρχή του εικοστού αιώνα 80.000 νέες χημικές ουσίες μπήκαν στη ζωή μας, οι οποίες τοξινώνουν τα όργανά μας, κυρίως το συκώτι μας, που είναι το κυριότερο φίλτρο που περνούν οι τροφές μετά την απορρόφησή τους από το έντερο.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 3 ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ με Χυμό μήλου καρότου και παντζαριού.

Αποτρέπει την ασθένεια του ήπατος, νεφρού, πάγκρεας, καθώς και θεραπεύσει το έλκος.Συγκρατεί τα καρκινικά κύτταρα να μην αναπτυχθούν. Βοηθά στην πρόληψη καρδιακής προσβολής και την υψηλή αρτηριακή πίεση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 4Tο γαϊδουράγκαθο.

 Το Γαϊδουράγκαθο περιορίζει τις βλάβες, αποτοξινώνει & αναπλάθει το συκώτι. Περιέχει την δραστική ουσία σιλυμαρίνη που βοηθά στην ανάπλαση των κατεστραμμένων κυττάρων του συκωτιού. Αλλά και εμποδίζει τις τοξίνες να εισέλθουν στα κύτταρα του ύπατος.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 5Αποτοξινώνουν το ύπαρ η κουρκουμίνη.

Ο κουρκουμάς είναι φυτό με τεράστιες θεραπευτικές ιδιότητες που και βοηθά στην αποβολή των τοξικών ουσιών από τον οργανισμό. Βελτιώνει την φυσική παραγωγή χολής και ενισχύει την λειτουργία της χοληδόχου κύστης.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 6Το αγριοράδικο ή ταραξάκο

Το αγριοράδικο ή ταραξάκο είναι μια τέλεια τροφή, περιέχει τα πάντα. Περιέχει μια πικρή ουσία, τη λακτουπικρίνη, καθώς και τανίνες, άμυλο και ινουλίνη. Περιέχει τεράστια ποσότητα βιταμίνης Α .

Περιέχει περισσότερο σίδηρο από το σπανάκι. Περιέχει Κάλιο, φώσφορο, μαγγάνιο. Περιέχει μεγάλες ποσότητες από βιταμίνες Β1, Β2, C, D, Κ και Ε, μαγνήσιο, θείο, ψευδάργυρο και μέταλλα και  καροτενοειδή. πολυσακχαρίνες) κ.α.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 7Η αγκινάρα.

Τα φύλλα αγκινάρας για την αντιμετώπιση γαστρεντερικών διαταραχών που προέρχονται από έλλειψη χολής, καθώς και για την τόνωση της όρεξης και της διούρησης.  Η αγκινάρα βοηθά στη θεραπεία των ηπατικών, των πεπτικών και χολικών δυσλειτουργιών και συμπτωμάτων.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 8Σκόρδο και κρεμύδι.

Το κρεμμύδι βοηθά στη διαδικασία της πέψης. Το σκόρδο περιέχει μια ουσία την  αλλισίνη αλλά και σελήνιο, συστατικά που βοηθούν στον καθαρισμό του ήπατος.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 9Τα Σταυρανθή λαχανικά

Το μπρόκολο, το κουνουπίδι, το κουνουπίδι τα λαχανάκια Βρυξελλών βοηθούν στην αποτοξινωση διοτι περιέχουν  γλυκοσινολίτες, θειοκυανίτες και νιτρίλια που είναι πολύ αντικαρκινικες ουσίες και βοηθούν στην αποτωξίνωση του ύπατος. Αλλά και περιέχουν καλίο, ασβεστίο, σελήνιο, σίδηρο και  βιταμινές Α και C .

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 10Δημητριακά ολικής αλέσεως.

Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες γεγονός που βοηθά στην αποτοξίνωση του ύπατος.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 11Αβοκάντο

Το αβοκαντο υποστηρίζει τη λειτουργία του συκωτιού προστατεύοντάς το από την υπερφόρτωση με τις τοξίνες  που τρώμε.

Ένα αβοκάντο την εβδομάδα μπορεί να θεραπεύσει το συκώτι, όταν έχει αυτό βλαφτεί. Αντικαταστήστε τη μαγιονέζα με αβοκάντο ή φάτε το αβοκάντο ως ορεκτικό!

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 12Γκρέιπφρουτ

Το γκρειπφρούτ διεγείρει την παραγωγή ενζύμων και υποστηρίζει τη λειτουργία του συκωτιού και επιταχύνει την καύση του λίπους αντί για την αποθήκευσή του. Περιέχει  βιταμίνης C και αντιοξειδωτικά στοιχεία που βοηθούν στον καθαρισμό του ύπατος.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 13Φακές

Οι φακές χάρη στην υψηλή τους περιεκτικότητα στο αμινοξύ αργινίνη βοηθούν στην καλή λειτουργία του ύπατος.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 14Πράσινα φυλλώδη λαχανικά

Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά καθαρίζουν αποτελεσματικά και εξουδετερώνουν την επίδραση των βαρέων μετάλλων που βλάπτουν το ύπαρ. Αλλά και αποβάλλουν τα παρασιτοκτόνα και τα ζιζανιοκτόνα που περιέχονται στις τροφές.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 15Καρύδια

Τα καρύδια δυναμώσουν το συκώτι διότι περιέχουν το αμινιξύ αργινίνη αλλά και γλουταθειόνη έντονα αποτοξινωτική ουσία για το σικώτι και τον εγκέφαλο μας και λιπαρών οξέων Ωμέγα-3.

ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 16Η κυριότερη τοξίνη όμως που καταστρέφει το συκώτι είναι η ζάχαρη (σε μορφή γλυκόζης) που καταναλώνουμε κυρίως σε μορφή επεξεργασμένων υδατανθράκων ή σε μορφή υδατανθράκων με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, όπως τα κατεργασμένα δημητριακά, πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, γλυκά.

Οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες περιέχουν σαν γλυκαντική ουσία σιρόπι από φρουκτόζη καλαμποκιού, η οποία μας δημιουργεί απότομη άνοδο της ινσουλίνης στο αίμα και δημιουργεί αντίσταση της ινσουλίνης, δηλαδή μείωση της αποδοτικότητας της ινσουλίνης.

Όταν έχουμε αντίσταση της ινσουλίνης σημαίνει ότι γινόμαστε διαβητικοί και υπέρβαροι, διότι χρειαζόμαστε περισσότερη ινσουλίνη για να βοηθήσει τα κύτταρα να απορροφήσουν την γλυκόζη, με αποτέλεσμα να θέλουμε συνεχώς μεγαλύτερες ποσότητες ινσουλίνης για να απορροφήσουμε τη γλυκόζη, σε σημείο που το πάγκρεας να εξαντλείται, και τα Β κύτταρα που παράγουν την ινσουλίνη να παθαίνουν φλεγμονή.

Το σιρόπι φρουκτόζης καλαμποκιού είναι το πιο ύπουλο χημικό που είναι σ’ όλους τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες, είναι πιο γλυκό από τη ζάχαρη, μας αυξάνει την όρεξη, αυξάνει την αντίσταση στην ινσουλίνη και κατά συνέπεια αυξάνει το πάχος μας (η ινσουλίνη είναι αποθηκευτική ορμόνη και δημιουργεί πάχος). Το σιρόπι φρουκτόζης καλαμποκιού και οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες δημιουργούν κίρρωση του ήπατος, αυξάνουν το οξειδωτικό στρες καταστρέφοντας τα μιτοχόνδρια στα κύτταρά μας.

Το συκώτι γεμάτο λιπαρά και φλεγμονές δεν μπορεί να φιλτράρει της τοξίνες που παίρνουμε από τις τροφές, με αποτέλεσμα τα όργανα και οι ιστοί του σώματός μας να δηλητηριάζονται από τις τοξίνες και κατ’ αυτόν τον τρόπο να περνάμε δραματικά, να είμαστε βαριά άρρωστοι και να λέμε «γιατί, Θεέ μου μας έστειλες αυτές τις ασθένειες;», ενώ εμείς έχουμε δημιουργήσει τα πάντα με τον τρόπο που ζούμε, τρεφόμαστε και σκεπτόμαστε.

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 17Σύμφωνα με τον Dr Hyman, το σιρόπι φρουκτόζης καλαμποκιού δημιουργεί μεγαλύτερο εθισμό από την κοκαΐνη, δημιουργεί διαβήτη και φλεγμονή στον εγκέφαλο. Συγκεκριμένα, το σιρόπι φρουκτόζης καλαμποκιού καταναλώνει τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα από τον εγκέφαλο, δημιουργεί ανησυχία, κατάθλιψη, κόπωση, ενώνεται με πρωτεΐνες και δημιουργεί πλάκες στον εγκέφαλο (advanced glycation end production, AGE), οι οποίες καταστρέφουν τα κύτταρα του εγκεφάλου και δημιουργούν παραφροσύνη.

 

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ.

Όταν χάνουμε την επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας,  την ψυχή μας, τότε βγαίνουμε από την πορεία μας, από τον σκοπό μας στη Γη, με αποτέλεσμα να μη νιώθουμε καμία ευχαρίστηση και ικανοποίηση από τη ζωή μας. Όμως, δεν φτάνει αυτό, ο ανώτερος εαυτός μας που είναι ο ουσιαστικός κυβερνήτης του σώματός μας, μας αρρωσταίνει, μας στέλνει μια ασθένεια για να συνέλθουμε, να χαμηλώσουμε το εγώ μας, να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική φύση και να επανασυνδεθούμε με αυτήν και με την Πηγή μας.

Αν συνεχίσουμε να αισθανόμαστε ξεχωριστοί και ξεκομμένοι, να μας φταίνε οι πάντες κα τα πάντα γύρω μας και να τους κατηγορούμε συνεχώς, τότε οι ασθένειες επιμένουν και πολλαπλασιάζονται, έως ότου συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε λάθος δρόμο, ότι πρέπει απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα και επικεντρώσουμε τη συνείδησή μας στο φως και στην αγάπη για τους πάντες και τα πάντα. Τότε μόνο θα ενωθούμε με τον ανώτερο εαυτό μας και με την Πηγή μας και θα απαλλαγούμε από κάθε αυτοάνοση ασθένεια. Σε διαφορετική περίπτωση, η αυτοάνοση ασθένεια θα επεκταθεί και θα ενταθεί, έως ότου εξοντωθούμε εντελώς.

Επίσης, βοηθά για να δουλέψουμε το νοητικό μας σώμα και να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας και καλό θα ήταν να ακούμε καθημερινά κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο το cd που υπάρχει στο βιβλίο. Μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας το EFT, με το οποίο θα απαλλασσόμαστε από τα αρνητικά συναισθήματα, όσο βέβαια είναι δυνατό, διότι σε περιπτώσεις αυτοάνοσου νοσήματος σημαίνει ότι το μπλοκάρισμα είναι πολύ δυνατό και χρειάζεται εξωτερική βοήθεια.

 Κάνουμε EFT

Για απαλλαγούμε από το φόβο απόρριψης με τη διαδικασία του EFT. Όπου κάνουμε μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν,  όπου εξέλαβα για απόρριψη την αυστηρότητα  ή  την διαμάχη των δικών μου, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως.

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε.

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

Επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας

Επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου με τα cd που περιέχουν τα βιβλία μου «Έτσι  Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», “Η Πηγή των Πάντων” αναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητό σας, με αποτέλεσμα να σας  αλλάζουν τον τρόπο που μεταφράζεται τα γεγονότα και κατ’ αυτό τον τρόπο παύετε να μπαίνετε σε συναγερμό, να θυμώνετε, να μπλοκάρεται την ενέργεια στους μεσημβρινούς σας και να αρρωσταίνετε το σώμα σας και τα όργανά σας.

Όπως μας λέει ο Θανάσης ο Μανάρας: “Το βιβλίο «Μια ζωή Γεμάτη Φως» το διάβασα δυο φορές, για να κατανοήσω και την παραμικρή σταγόνα σοφίας που διαθέτει…ένα βιβλίο-οδηγός ζωής..ξέρεις, μέσα αυτό το έργο, υπάρχουν όλες οι θεραπείες..θα σου πω κάτι όμως..αυτό το βιβλίο, γιατρεύει κάθε “μη’ και κάθε ‘όχι’ που άκουσες μικρός..επουλώνει κάθε πληγή που άνοιξε, όταν σε υπέβαλλαν σε αδίκους ανταγωνισμούς, και ακόμη πιο άδικες συγκρίσεις..είναι ένα βιβλίο που σε γυρνά μέσα σου..σου δείχνει τι είσαι…άλλα έχει μια καινοτομία που δε θα τη βρεις εύκολα..σου δείχνει και το πως..έμπρακτα..το δύσκολο μέρος του, είναι όταν σε φέρνει αντιμέτωπο με σένα..γιατί σε θέτει προ των ευθυνών σου..όταν το διαβάσεις και μετά, δικαιολογίες τέλος..θα σου ξαναπώ ότι και την πρώτη φόρα…μην το διαβάσεις απλώς….εφάρμοσε το…να είσαι καλά…καλό ταξίδι στις σελίδες του…”.

Η Ράνια Ρούμκου αλλάξε πραγματικά τη ζωή της ακούγοντας το cd του βιβλίου μου “Έτσι Γινεται το Θαύμα”: “Ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί με βοήθησε πολύ το cd σας, που έχετε στο πρώτο βιβλίο σας. Η ίδια διδάσκω και ασχολούμαι με το διαλογισμό περίπου δεκαεφτά χρόνια τώρα. Το cd σας το είχα μαζί μου στη θάλασσα το καλοκαίρι. Κοιμόμουν με αυτό και πολλές φορές ξυπνούσα στις δύο και τρεις ή ώρα τη νύχτα και ξυπνούσα ασώματη και άυλη. Βίωνα έντονα το στάδιο της συνειδητότητας ψυχής και η ένωσή μου με Τον Πατέρα γινόταν δυνατότερη. Αυτά είναι τα θαύματα Του Δημιουργού!!! ”

Μυούμαστε στην αγάπη

Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς    όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον      αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης      που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να  δίνει αγάπη χωρίς όρους. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όπως βλέπουμε στην μαρτυρία της

Δήμητρας Κοντάκου: «Η μύηση στην αγάπη μέσα από τα μάτια σου Αλέξη Φωτόπουλε, είναι από τα δυνατά που βίωσα κοντά σου στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Έλεγες : κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές, η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου, έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!!Είθε όλοι οι άνθρωποι να δεχτούν το φως σου!!! κοιτάξτε τον στα μάτια! άπειρα ευχαριστώ που σε γνώρισα από κοντά κύριε Φωτόπουλε!!».     Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την      αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

Συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια  και τις τελετές της θρησκείας μας

Συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια  και τις τελετές της θρησκείας μας, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης. Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς.

Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος.

Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.

Συμπέρασμα: Η κυριότερη λοιπόν αιτία  (εκτός από το μπλοκάρισμα του μεσημβρινού του ύπατος) που το συκώτι μας παθαίνει λιπώδη διήθηση, δηλαδή τα κύτταρά του γεμίζουν λίπος και γίνεται σαν το φίλτρο νερού που έχει γεμίσει από τοξίνες και δεν μπορεί άλλο να μας φιλτράρει το αίμα, είναι η κατανάλωση επεξεργασμένων υδατανθράκων που περιέχουν επεξεργασμένο άμυλο και σιρόπι φρουκτόζης καλαμποκιού.

Στη Γαλλία έζησα περίπου τέσσερα χρόνια όταν σπούδαζα. Εκεί, για να παράγουν το foie gras, τάιζαν συνεχώς τις χήνες με καλαμπόκι, για να γεμίσει λίπος το συκώτι τους και να πάρουν έτσι το foie gras που είναι συκώτι γεμάτο λίπος.

Η ζάχαρη ή οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες που μετατρέπονται σε γλυκόζη, μετατρέπονται σε τριγλυκερίδια που είναι τα λίπη στο ήδη γεμάτο λίπος συκώτι μας (λιπώδης διήθηση).

Τρόφες και ενεργειακοί τρόποι που αποτοξινώνουν το ήπαρ και μας απαλλάσσουν από χολιστερίνη, λιπώδη διήθηση,κύστες, αιμαγγειώματα, ασβεστώματα. 18ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας