Αυτοθεραπία από πέτρες στη χολή, αυχενικό, εμβοές στα αυτία και λουμπάγκο του Νεκτάριου Χίου

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αυτοθεραπία από πέτρες στη χολή, αυχενικό, εμβοές στα αυτία και λουμπάγκο του Νεκτάριου Χίου

“Το καλοκαίρι του 2012 έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο απο έντονους πόνους στην κοιλιά. Η διάγνωση φλεγμονή στη χολή διότι ήταν η χολή μου ήταν γεμάτη πέτρες. Δεν έγινε εγχείρηση διότι είχαν ανέβει τα λευκά αιμοσφάιρια. Έμαθα για τον κύριο Φωτόπουλο και το ξεμπλοκαρισμα των μεσημβρινών πήρα τα βιβλία του και άρχισα να εφαρμόζω ότι μου είπε.

Δούλευα τριες φορές την ημερα για 15 λεπτά τον μεσημβρινό της χολής πιέζοντας ταυτόχρονα δύο σημεία όπως αναλυτικά έχει στα βιβλία του και φαίνονται στο βίντεο που ακολουθεί. Αλλά κι έπινα 2 ποτήρια φρεσκο χυμο μηλα, παντζάρι και καρότο που βοηθα πολυ στην ομαλή λειτουργία του ύπατος και της χολης, όπως ακριβώς περιγραφεται και στο βιβλίο.

Ύστερα από ενάμισυ – δυό μήνες που έκανα υπέροχο  οι πέτρες είχαν εξαφανιστεί.

Θέλω να προσθέσω οτι έπασχα και από πρόβλημα στον αυχένα και εμβοές στα αυτία και λουμπάγκο (πρόβλημα στους οσφυικούς σπονδύλους) το οποίο έφυγε.

Θέλω επίσης να τονίσω οτι οι εμβοές και ο πόνος στη μέση και στον αυχένα έχουν επανέλθει μερικές φορές στα 8 χρόνια που έχουν περάσει, όμως αυτοθεραπεύομαι άμεσα κάνοντας το μεσημβρινό της χολής, αλλά και πηγαίνοντας στα σεμινάρια του κυρίου Φωτόπουλου.

Εκείνο που με βοήθησε και με βοηθά πολύ από 2012 ξεκινησα και πηγαίνω σε ένα άγιο γέροντα που με σύστησε ο κύριος Φωτοπουλος όπου εξομολογούμε δυο φορές το χρονό και κοινωνώ τακτικόταταα, γεγονό που μου δίνει γαλήνη και χαρά και απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα και κυρίως το θυμό που προκάλεσαν της πέτρες στη χολή, τα προβλήματα στον αυχένα και τις εμβοές στα αυτία” (Νεκτάριος Χίος).

 

Γιά να απαλλαγούμε από τις πέτρες στη χολή, από προβληματα στον αυχένα, εμβοές στα αυτία, από τους πονοκεφάλους πρέπει να απενεργοποιήσουμε τον μεσημβρινό της χολής, κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις σε δύο σημεία  κυρίως GB21 και GB43  αλλά και GB20 και GB43.

 

13-MES.XOLHS

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας