Μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως τη ζωή μας και να πετάξουμε από υγεία και χαρά

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
buterfly kampia1Είμαστε πνευματα ψυχές γεμάτες φως, κάθε πρόβλημα που έχουμε οφείλεται στο εγώ μας, στο ότι έχουμε ταυτίσει τον εαυτόν μας με το όχημα που μας εδόθη στη γη, με τα δεδομένα που μας προγραμμάτισαν χωρίς να μας ενημερώσουν από όταν είμαστε μικροί.Ο Απόστολος Παύλος μας το λέει ξεκάθαρα (Κορινθίους Α’ 3,16-17) :”Δεν ξέρετε πως είστε ναός του Θεού κι ότι το Πνεύμα του κατοικεί ανάμεσά σας; Αν κάποιος με διαιρέσεις καταστρέφει τον το ναό του Θεού, αυτόν θα τον αφανίσει ο Θεός. Γιατί ο ναός του Θεού είναι άγιος κι ο ναός αυτός είστε εσείς”.  Αγαπάτε και φροντίζετε τον εαυτόν σας αν του κάνετε ζημιά τότε είστε υπόλογοι προς τον Δημιουργό.  Μπορούμε να αλλάξουμε κάθε κατάσταση ακόμη και ετοιμοθάνατοι να είμαστε. Σας δίνουμε όλα τα εργαλεία για να αλλάξουμε τα πάντα, να διαλύσουμε το σκοτάδι και να γεμίσουμε φως. ‘Ολοι οι μεγάλοι σοφοί αγίοι μας λένε να μετανοούμε να αλλάζουμε το νου μας. Μπορούμε κι εμείς να μεταμορφωθούμε όπως μια δυσκίνητη και σιχαμερή κάμπια μεταμορφώνεται σε πανέμορφη πεταλούδα.  Για να αλλάξουμε κάθε κατάσταση της ζωής μας θα πρέπει να:
 1. αποδεχόμαστε την παρούσα κατάσταση
 2. απενεργοποιούμε τα αρνητικά μας συναισθήματα
 3. επαναπρογραμματίζουμε τον εγκέφαλο μας (με τα CDs των βιβλίων μου)
 4. επαγρυπνούμε τις σκέψεις μας
 5. να μυηθούμε στην αγάπη
 6. και να συμμετεχουμε στα μυστήρια και τις τελετέσ τησ θρησκείας μας έτσι ώστε να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας και να λαμβάνουμε άπειρη εμπνεύση και αγάπη.

Τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα σαμποτάρουν τα πάντα στη ζωή μας. Όταν ελευθερωθούμε από τα παγιδευμένα αρνητικά συναισθήματα τότε η αγάπη που είναι το μοναδικό αίσθημα που πηγάζει από την Πηγή μας, από τη βαθύτερη ύπαρξη μας επανέρχεται μόνο του, όταν απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα βυθιζόμαστε στη χαρά τη γαλήνη, την ευτυχία διότι αυτά είναι τα πραγματικά αισθήματα που βιώνει η ψυχή μας όταν δεν είναι σκεπασμένη από αρνητικά συναισθήματα και είναι συνδεδεμένη με την Πηγή της. Αυτό το συνειδητοποιώ κάθε φορά που απενεργοποιώ τα αρνητικά συναισθήματα σε ανθρώπους που συναντώ, η ζωή τους αλλάζει, γίνονται πιο χαρούμενοι, γαλήνιοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι. Τα πάντα είναι ροή πληροφοριών, το αν θα είμαστε υγιείς εξαρτάται από πως οργανώνουμε, μεταφράζουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Λαμβάνουμε συνεχώς πληροφορίες η συνείδηση μας, ο νους μας, το σώμα μας προσπαθεί να οργανώσει αυτές τις πληροφορίες. Αν καταφέρει να τις οργανώσει καλά τότε επιβραδύνουμε, απενεργοποιούμε την εντροπία την τάση για αποσύνθεση. Ο νομπελίστας κβαντικός φυσικός Erwin Schrodinger στο βιβλίο του Whats is Life; Ζωή είναι η ικανότητα μας να δημιουργούμε τάξη εκμεταλλευόμενοι την αρνητική εντροπία, δηλαδή να οργανώσουμε τις πληροφορίες που υπάρχουν. Οι πληροφορίες υπάρχουν μέσα σε όλα τα όντα, στα μόρια, στα κύτταρα μας στη συνείδηση μας.

Οι πληροφορίες ρέουν μέσα μας και στηρίζουν την ύπαρξη μας και την υγεία μας. Χρειαζόμαστε λοιπόν τις πληροφορίες αυτές για να κρατηθούμε στη ζωή. Όταν λοιπόν η ψυχή μας, η καρδία μας σκεπάζεται από αρνητικά συναισθήματα και κλείνει, τότε κόβουμε την επαφή με την Πηγή μας, κόβουμε την πρόσβαση μας στο μηδενικό πεδίο (zero point Field) όπου μας έρχονται όλες οι πληροφορίες που απενεργοποιούν την τάση του σώματος μας για εντροπία (αποσύνθεση).

Ο κύριος λόγος που πολλοί άνθρωποι είναι άρρωστοι, δυστυχισμένοι ή ζουν μέσα στην έλλειψη, τη μιζέρια τη φτώχια είναι γιατί έχουν ψυχολογική αντίστροφή που σημαίνει ότι υποσυνείδητα πιστεύουμε ή επιθυμούμε το αντίθετο από ότι επιθυμούμε συνειδητά. Δηλαδή ενώ συνειδητά θέλουμε να είμαστε υγιείς, πλούσιοι και ευτυχισμένοι, ενδόμυχα (υποσυνείδητα) επιθυμούμε να είμαστε άρρωστοι, φτωχοί και δυστυχισμένοι.

Βλέπουμε την πλειονότητα των ανθρώπων που βιώνει φόβο απόρριψης, θέλουν υποσυνείδητα να είναι άρρωστοι ή δυστυχισμένοι (ψυχολογική αντιστροφή) για να τραβούν το ενδιαφέρον των δικών τους. Οι άνθρωποι αυτοί δίνουν συνεχώς την πληροφορία στο σώμα τους να παραδοθεί στην εντροπία (αποσύνθεση) πάσχουν συνήθως από αυτοάνοσα νοσήματα και δεν θεραπεύονται με κανένα μέσο. Φόβο απόρριψης βιώνουμε συνήθως έως την ηλικία των έξη ετών, που δεν είχαν κρίση και ελάμβαναν για πραγματικότητα όλες τις πληροφορίες που ελάμβαναν έτσι είχαν λάβει για απόρριψη την συμπεριφορά των γονιών ή αδελφών τους. Γνώρισα πρόσφατα μια πανέμορφη κοπέλα που αισθανόταν ότι είναι άσχημη, ότι δεν την θέλει κανένας άνδρας, η οποία αισθανόταν δυστυχισμένη, στο μυϊκό τεστ που της έκανα (muscle test), όπου το σώμα μας δείχνει τι ακριβώς ενδόμυχα πιστεύουμε, αποκωδικοποιεί πλήρως το υποσυνείδητο μας, βγήκε ότι ενδόμυχα ήθελε να είναι δυστυχισμένη. Για αυτό το λόγο επέλεγε όλους αυτούς τους συντρόφους που θα την εγκαταλείψουν και θα την κάνουν δυστυχισμένη. Μετά την άσκηση της ψυχολογικής αντιστροφής, άρχισε να εμπιστεύεται τον εαυτό της, να νοιώθει καλά με τον εαυτό της. Προχθές που μίλησα μαζί της ήταν πολύ ευτυχισμένη μόνη της, για πρώτη φορά ένοιωθε πραγματικά ωραία και πίστευε ότι στο μέλλον θα πήγαιναν όλα καλά. Ήταν αισιόδοξοι ότι σύντομα θα εύρισκε ένα τέλειο σύντροφο, επαγγελματικά θα πήγαινε καλύτερα. Όταν την ρώτησα αν επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφο της (ο οποίος την είχε εγκαταλείψει και για αυτό είχε πέσει σε κατάθλιψη) μου είπε ότι δεν την ενδιέφερε πια. Δεν είναι ο σύντροφος που μας κάνει ευτυχισμένους, είναι ο εαυτός μας η πληρότητα που νοιώθουμε μέσα μας.

Άλλη μια κυρία με σκλήρυνση κατά πλάκας που συνάντησα αυτή την εβδομάδα με το μυϊκό τεστ απεδείχθη ξεκάθαρα ότι ήθελε να είναι άρρωστη, για αυτό ότι θεραπεία και να δοκίμαζε για τη σκλήρυνση χειροτέρευε. Μόνο όταν τις έκανα την άσκηση που διαγράφει την ψυχολογική αντιστροφή άρχισε να περπατά καλύτερα και να συνειδητοποιεί ότι μόνη της κατέστρεφε τον εαυτό της, γιατί από μικρό παιδί ήθελε να είναι άρρωστη για να την προσέχουν αφού από παρανόηση του υποσυνειδήτου της (επειδή η μητέρα της έδινε περισσότερη σημασία στον αδελφό της) αισθανόταν φόβο απόρριψης από τη μητέρα της.

Το EFT μας βοηθά να αλλάξουμε τα περιοριστκά μας πιστεύω και την ψυχολογική αντιστροφή να θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι. Ο φόβος απόρριψης  είναι υποσυνείδητός, και προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκέφαλού μας από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών). Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό. Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας. Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού. Το υποσυνειδητο δεν έχει κρίση είναι σαν το μικρό παιδί που θέλει να ειναι άρρωστο για να τραβήξει την προσοχή των δικών. Αυτό είναι η ψυχολογική αντιστροφή θέλουμε υποσυνείδητα να είμαστε α΄ρρωστοι και δυστυχισμένοι για να έλξουμε την προσοχή των δικών μας, που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν.

Γιά να απενεργοποιήσουμε την ψυχολογική μας αντιστροφή (την υποσυνείδητη επιθυμία μας να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας για ελξουμε την προσοχή των άλλων)  κάνουμε μαλάξεις στο σημείο (ST 16) πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως, το Χριστό. Είμαι φως, είμαι μια ψυχή γεμάτη φως, γεμάτη αγάπη, ο φόβος απόρριψης που από παρανόηση του υποσυνειδήτου του υποσυνειδήτου μου, βίωσα μικρός, σκέπασε την ψυχή μου, την απομόνωσε από την Πηγή μου κι έτσι ξεκομμένος βίωνα μέχρι σήμερα, φόβο, θλίψη, θυμό, ανασφάλεια, ενοχές. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ. Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

Μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως τον εαυτό μας, να ξαναγεννηθούμε:

 1. Αν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, εκεί μπορώ να σας βοηθήσω, στα σεμιναρια μου, ή κι από μακριά παρακολουθώντας τις εκπομπές μου, βλέπετε  στα μάτια μου την αγαπη χωρίς όρους, βλέπετε στα μάτια μου τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όπως βλέπουμε στην μαρτυρία τηςΔήμητρας Κοντάκου: «Η μύηση στην αγάπη μέσα από τα μάτια σου Αλέξη Φωτόπουλε, είναι από τα δυνατά που βίωσα κοντά σου στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Έλεγες : κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές, η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου, έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!!Είθε όλοι οι άνθρωποι να δεχτούν το φως σου!!! κοιτάξτε τον στα μάτια! άπειρα ευχαριστώ που σε γνώρισα από κοντά κύριε Φωτόπουλε!!».     Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.
 2. Αν συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης. Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.
 3. Αν απενεργοποιήσουμε την ενέργεια από  τα αρνητικά μας συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα μας, στα ενεργειακά μας κέντρα, τα οποία δονούνται σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αγάπη, η οποία δονείται σε υψηλές δονήσεις.
 4. Ξεμπλοκάρουμε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς. Στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» περιέχοντα όλοι οι μεσημβρινοί και σαφείς  οδηγίες πώς να τους απενεργοποιούμε. Όπως μαρτυρεί ηΑνδριάνα Βασιλιάδη (Κύπρια που μένει Λονδίνο): “Κύριε Αλέξη Φωτόπουλε  κάνω τις μαλάξεις στα ενεργειακά σημεία που έχει το βιβλίο σας (Μια ζωή Γεμάτη Φως)  κάθε ημέρα. Διαβάζω ενώ ή δυο κεφάλαια κάθε ημέρα από το βιβλίο σας. Τι θησαυρός. Για μένα αυτό το βιβλίο  είναι η  νέα μου Βίβλος. Όπως το δικό σας έχω διαβάσει αμέτρητα  βιβλία, άρθρα, έχω δει πολλά προγράμματα στην τηλεόραση ψάχνοντας να θεραπεύσω τον εαυτό μου.

  Όλα με είχαν βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο, όμως το δικό σας βιβλίο διαφέρει από όλα τα άλλα γιατί είναι γραμμένο με αγάπη,  με προσωπική εμπειρία αλλά κυρίως συμπόνια ευσπλαχνία για τους άλλους.  Δεν το λέω για να σας κολακεύσω είναι αλλά για φανερώσω την πραγματικότητα.  Το βιβλίο σας έχει την ικανότητα να εμπνέει, κινητοποιεί, να αφυπνίζει τους ανθρώπους, που παίρνουν τη ζωή τους μισοκοιμισμένοι. Το βιβλίο σας αλλά και το cdσας, διαφέρουν από όλα τα άλλα που έχω χρησιμοποιήσει, γιατί είναι βυθισμένο στην πνευματικότητα και την αγάπη του Θεού. Το έργο σας μου έδωσε την ελπίδα ότι μπορώ να αποθεραπευτώ και να ελευθερώσω τον εαυτή μου από τα αρνητικά συναισθήματα, εκ των οποίων κυρίαρχος είναι ο φόβος, κατ’ αυτό τον τρόπο για μενα  από τώρα κάθε μέρα είναι μια καινούργια ημέρα. Με σκληρή δουλειά αλλά και με την βοήθεια σας μπορω να τα καταφέρω και πολλοί άλλοι με την βοήθεια σας θα κάνουν το ίδιο.  Πολύ αγάπη σε όλους, την οικογενεια σας και την μητέρα πατρίδα ο Θεός να σας ευλογεί Ανδριάνα”.

 5. Αν επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, και έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό με τα Cds που υπάρχουν στα βιβλία μου και υπάρχουν χιλιάδες που το έχουν πετύχει. Όπως οΤάσος Παπαμιχαλόπουλος : “Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Αλέξη Φωτόπουλο για την άοκνη και αφιλοκερδή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και ένα ακόμα μεγαλύτερο «ευχαριστώ» από όλους εμάς που ωφεληθήκαμε από τα δωρεάν σεμινάριά του και τα υπέροχα βιβλία του, που σκορπάνε απλόχερα την γνώση. Τα βιβλία του «Έτσι γίνεται το θαύμα» και «Μια ζωή γεμάτη φως» αφυπνίζουν στην κυριολεξία και βοηθάνε και τον πλέον κακόπιστο να καταλάβει το πραγματικό νόημα της ζωής μας και τον τρόπο που μπορεί ο καθένας μας, μόνος του, να θεραπεύσει τον εαυτό του και τους άλλους χρησιμοποιώντας μόνο την δύναμη της θετικής σκέψης, ενεργοποιώντας την αγάπη μέσα του ώστε να αντιληφθεί τι τον κρατάει εγκλωβισμένο στα λανθασμένα γονεϊκά του πρότυπα και πως να απελευθερωθεί από τα αρνητικά του συναισθήματα και τις πεποιθήσεις του που τον αρρωσταίνουν. Τα δωρεάν σεμινάρια του κύριου Φωτόπουλου που πραγματοποιούνται πολύ συχνά σε όλη την Ελλάδα και η προσφορά αγάπης από μέρους του καθώς και οι θεραπείες που προσφέρει σε όλο τον κόσμο που παρευρίσκεται, μέσω ξεμπλοκαρίσματος των ενεργειακών μεσημβρινών, είναι ένα τεράστιο δώρο για όλους εμάς και τους συνανθρώπους μας, που ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το έχουμε πάρα πολύ ανάγκη. Ο Θεός να τον έχει καλά για πάρα πάρα πολλά χρόνια για να συνεχίζει το Θεάρεστο έργο του!!!, η  Θεοδώρου Αντωνία: “Ονομάζομαι Θεοδώρου Αντωνία και είχα παρακολουθήσει το βιωματικό σας εργαστήρι στη Πάφο και πραγματικά βίωσα μια εμπειρία ζωής. Πάντοτε διάβαζα βιβλία για το πως ο άνθρωπος μπορεί νά γίνει καλύτερος και να βελτιώσει τη ζωή του με αποτέλεσμα να μπορέσει να βοηθήσει και άλλους που το έχουν ανάγκη. Η ηρεμία και η ασφάλεια που μου μεταδώσατε θα με ακολουθει για πολύ καιρό ακόμα και εύχομαι να σας έχουμε ξανά σύντομα στην Κύπρο. Έχω αγοράσει και το βιβλίο ‘Μια ζωή γεμάτη φως”, εφαρμόζω EFT, έχω ξεκινήσει να βάζω και το cd όταν κοιμάμαι όπως και να ξεκινήσω νηστεία για να εξομολογηθώ και να κοινωνήσω κάτι που είχε χρόνια να κάνω!!!”

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

buterfly
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας