Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 1Μπορούμε να απαλλαγούμε από την προστατίτιδα και την διόγκωση του προστάτη:

1) Ενεργοποιώντας ρεφλεξολογικά το σημείο του προστάτη στη βαση του χεριού, ανάμεσα στον στον μέσο και τον παράμεσο δάκτυλο.

2)Ξεμπλοκάροντας στην πάτουσα εκεί που είναι το ουροποιητικό σύστημα ανάμεσα νεφρά και ουροδόχο κύστη.

3) Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης.

4) Ξεμπλοκάροντας και τον μεσημβρινό του λεπτού εντέρου που μας απελευθερώνει από την ερωτική, συναισθηματική απογοήτευση, η οποία μας δημιουργεί το μπλοκάρισμα του προστάτη.

5) Κάνουμε εξέταση σπέρματος για να δούμε αν η διόγκωση οφείλεται σε e-coli παίρνουμε cranberry.

6)Διατροφή που μας ελεθερώνει από φλεγονές, φρέσκα φρούτα, λαχανικά, τομάτες, κυρίως βρασμένες στο λάδι δεκαπλασιάζουν το λικοπένιο που βοηθά τον  προστάτη, τρώμε cranberry. Τρώμε συνεχώς κολοκυθόσπορο είναι πλούσιος σε ψευδάργυρο.

Προσωπικά τρώγω πάντα στο πρωινό μου κολοκυθόσπορο, δεν έχω συναισθηματική απογοητεύση και δεν εχω προβλημα προστάτη ενώ ο αδελφός κι ο πατέρας μου είχαν. Η συναισθηματική απογοήτευση και η κακή διατροφή είναι η κύρια αιτία του προστάτη.

Από βότανα η echinacea και calendula βοηθούν στις φλεγμονές.

Αποφεύγουμε γαλακτομικά είναι θάνατος για τον προστάτη, το αγελαδινό γάλα περιέχει 100 αντιγόνα που θέτουν σε συνεγερμό τον οργανισμό μας και δημιουργούν φλεγμονές.

7)Ακολουθούμε πάντα τις οδηγίες του γιατρού μας σε κάθε περίπτωση, ενώ παράλληλα ξεμπλοκάρουμε την ενέργεια και βοηθάμε να αποκατασταθεί το πρόβλημα, α-σθενεια σημαίνει έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας.

8)Κάνουμε κάθε χρόνο PSA κι αν δούμε απότομη μεταβολή συμβουλεύομαστε αμέσως το γιατρό μας γιατί μπορεί να χρειαστεί να πάρουμε δείγμα. Προσοχή ο καρκίνος του προστάτη είναι η δεύτερη αιτία θνησιμότητας για τους άνδρες. Για αυτό το PSA απλή εξέταση αίματος είναι υποχρεωτική, προσωπικά κάνω κάθε χρόνο.

Η προστατίτιδα είναι η διόγκωση και η φλεγμονή του προστάτη. Ο προστάτης είναι ο αδένας είναι περίπου όσο ένα καρύδι που βρίσκεται κάτω από την ουροδόχο κύστη των ανδρών και χρησιμεύει στην παραγωγή του σπερματικού υγρού που τρέφει και μεταφέρει τα σπερματοζωάρια.

Ενεργοποιούμε ενεργειακά ρεφλεξολογικά  κάνοντας δυνατά μαλάξεις στο σημείο του προστάτη στη βαση του χεριού, ανάμεσα στον στον μέσο και τον παράμεσο δάκτυλο. Όπως βλέπετε στο παράκατω γράφημα.

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 2

Απαλλασσόμαστε από την προστατίτιδα ξεμπλοκαροντας στην πάτουσα εκεί που είναι το ουροποιητικό σύστημα ανάμεσα νεφρά και ουροδόχο κύστη.

Βλέπετε το παρακάτω το παρακάτω γράφημα στον μαύρο κύκλο κοντά στην ουροδόχο κύστη το σημείο που κάνουμε μαλάξεις για το ξεμπλοκάρισμα του προστάτη.

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 3

Ξεμπλοκάροντας και τον μεσημβρινό του λεπτού εντέρου που μας απελευθερώνει από την ερωτική, συναισθηματική απογοήτευση, η οποία μας δημιουργεί το μπλοκάρισμα του προστάτη.

Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του λεπτού εντέρου κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία  SI10, SI11, SI12 και  SI2, SI3

Κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στον κρόταφο και στο μικρό δάκτυλο του χεριού ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του λεπτού εντέρου και απαλλασσόμαστε από τη θλίψη και τους πόνους στην πλάτη (όπως βλέπουμε ο μεσημβρινός του λεπτού εντέρου διασχίζει όλη την ωμοπλάτη).

Ο μεσημβρινός του λεπτού εντέρου μας βοηθά να απαλλαγούμε από την ερωτική απογοήτευση μας ανοίγει τα φτερά μας για τη ζωή. Είναι ο σημαντικότερος μεσημβρινός για να ανοίξουμε τα φτερά μας να αφήσουμε το παρελθόν να ξεφύγουμε από την μυζέρια να πετάξουμε από υγεία και χαρά να ξεφύγουμε από το φόβο απόρριψης, να αισθανθούμε σιγουριά, να αισθανθούμε την αγάπη μέσα μας, να την αναζητήσουμε μέσα μας και όχι στους άλλους, να συνειδητοποιήσουμε ότι από μας εξαρτώνται τα πάντα στη ζωή μας κι από κανένα άλλο.

 

16-MES.LEPTOU-ENTEROU-SI

Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης.

Για να ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης  κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις  σε δύο σημεία. Στην αρχή ξεκινάμε  από την αρχή Β2 και  το τέλος Β66, στη συνέχεια   Β12  και Β48, B50 και ανεβαίνουμε αν το προβλημα ειναι έντονο στα σημεία Β60 έως Β54. 

spondiliki-stili-2

Διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα.

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 4Διατροφή που μας ελευθερώνει από φλεγονές, φρέσκα φρούτα, λαχανικά

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 5Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 6Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 7Τα μήλα, αχλάδια, μούρα, ανανάδες και γκρέιπφρουτ που περιέχουν θρεπτικά συστατικά που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της προστατίτιδας.

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 8Τομάτες, κυρίως βρασμένες στο λάδι δεκαπλασιάζουν το λικοπένιο που βοηθά τον  προστάτη. Το λυκοπένιο είναι ένα καροτενοειδές, που βρίσκεται σε ντομάτες και σε φρούτα όπως το καρπούζι, το οποίο περιορίζει την οξειδωτική βλάβη σε κυτταρικά μακρομόρια. Η πρόσληψη ντομάτας και του λυκοπενιου που περιέχει συνδέονται με μειωμένη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου προστάτη.

Cranberry

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 9τρώμε cranberry, τα cranberry εμποδίζουν τα e-coli να προσκοληθουν στον προστάτη.

Κολοκυθόσπορος

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 10Τρώμε συνεχώς κολοκυθόσπορο είναι πλούσιος σε ψευδάργυρο. Οι κολοκυθόσποροι βοηθούν στην υγεία του προστάτη, ειδικά για άντρες που έχουν καλοήθη υπερτροφία του προστάτη. Καταπολεμούν την καλοήθη υπερπλασία είναι η υπερδιέγερση των κυττάρων του προστάτη από την τεστοστερόνη και μια άλλη ορμόνη, την διυδροτεστοστερόνη.

Προσωπικά τρώγω πάντα στο πρωινό μου κολοκυθόσπορο, δεν έχω συναισθηματική απογοητεύση και δεν εχω προβλημα προστάτη ενώ ο αδελφός κι ο πατέρας μου είχαν. Η συναισθηματική απογοήτευση και η κακή διατροφή είναι η κύρια αιτία του προστάτη.

Καρύδια και καρύδια Βραζιλίας.

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 11Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 12Ψευδάργυρο περιέχουν, τα καρύδια και τα καρύδια βραζιλίας.

To Πιπέρι καγιέν

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 13Οι καυτές και πικάντικες πιπεριές καγιέν βοηθούν στην υγεία του προστάτη. Οι πιπεριές καγιέν περιέχουν καψαϊκίνη και η οποία βοηθά στην καταστροφή των καρκινικών κυττάρων, συμπεριλαμβανομένων αυτών του προστάτη. Η καψαϊκίνη βοηθά επίσης στην καρδιαγγειακή υγεία καταπολεμώντας την αρτηριοσκλήρωση.

Τα Ρόδια

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 14Τα ρόδια τα τρώγω μετά μανίας. Τα ρόδια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και σε ένα θρεπτικό συστατικό  ελλαγιτανίνη και το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την προώθηση της υγείας του προστάτη. Μελέτες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα του ροδιού μπορεί να επιβραδύνει την αναπαραγωγή των καρκινικών κυττάρων του προστάτη και να συμβάλλει στην καταστροφή τους.

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 15Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 16Από βότανα η echinacea και calendula βοηθούν στις φλεγμονές.

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 17Το Μπρόκολο και όλα σταυρανθή λαχανικά

Τα σταυρανθή λαχανικά, όπως το μπρόκολο, τα κουνουπίδια, τα λάχανα με τη σουλφοροφάνη που περιέχουν μειώνουν τις πιθανότητες φλεγμονής καθώς και τις πιθανότητες μη φυσιολογικού πολλαπλασιασμού των κυττάρων.

Το μπρόκολο είναι πηγή απείρων θρεπτικών συστατικών είναι μέλος της οικογένειας των σταυρανθών, περιέχει υψηλά ποσοστά σουλφοραφάνης και ινδόλες, τα οποία και τα δύο έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. Η σουλφοραφάνη ενισχύει τη δραστηριότητα των ενζύμων αποτοξίνωσης του οργανισμού, που στην εξάλειψη των δυνητικά καρκινογόνων στοιχείων και καταστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του προστάτη και επίσης αναστέλλει την παραγωγή του ειδικού προστατικού αντιγόνου.

Αποφεύγουμε

Τα γαλακτομικά

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 18

Τα γαλακτομικα είναι θάνατος για τον προστάτη, το αγελαδινό γάλα περιέχει 100 αντιγόνα που θέτουν σε συνεγερμό τον οργανισμό μας και δημιουργούν φλεγμονές.

Το κόκκινο κρέας

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 19

Το κόκκινο κρέας μπορεί να πολλαπλασιάσει την παραγωγή κυττάρων που οδηγεί σε υπερτροφία και υπερπλασία του προστάτη.

Ζάχαρη

Τα σάκχαρα δρουν ως ενισχυτικά για την αντοχή και τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων.

Καφεΐνη

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 20Η καφεΐνη προκαλεί σπασμούς του ουρογεννητικού μυικού διαφράγματος και του μυϊκού στρώματος της ουροδόχου κύστης. Η καφείνη διεγείρει τα συμπτώματα στους ασθενείς με χρόνια προστατίτιδα.

Πικάντικα τρόφιμα

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 21Τα πικάντικα τρόφιμα αυξάνουν τις υπάρχουσες φλεγμονές στον προστάτη εντίνουν τον  πόνο και το κάψιμο κατά τη διάρκεια της ούρησης.

Αλκοόλ

Εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή για αυτοθεραπεία από προστατίτιδα και διόγκωση του προστάτη. 22Το αλκοόλ αυξάνει το φλεγμονώδες οίδημα εντείνει τον πόνο σε ασθενείς με χρόνια προστατίτιδα.

Για να απαλλαγούμε από οριστικά από τα προβλήματά του προστάτη θα πρέπει να αλλάξουμε σε όλα τα επίπεδα.

Μην ξεχνάτε ότι αποτελούμαστε βασικά από 7 σώματα αλλά από αυτά κυριαρχούν 4 το πνευματικό, το νοητικό , το ενεργειακό και το υλικό.

Πνευματικό σώμα: Η σημαντικότητα τούς είναι κατά σειρά προτεραιότητας είμαστε πνεύματα αν δεν έχουμε συνδέσει με την Πηγή μας ότι και να κάνουμε δεν έχει νόημα.

Νοητικό σώμα: Στη συνέχεια τη ζωή μας την τρέχει το πρόγραμμα που έχουμε στο υποσυνείδητό μας αν το πρόγραμμα που έχουμε είναι γεμάτο περιοριστικά πιστεύω και ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν) τότε ο νους θα δίνει εντολή στο σώμα μας για να αρρωστήσει.

Ενεργειακό σώμα: Το τρίτο είναι το ενεργειακό μας σώμα όταν εμείς βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα, τότε η ενέργεια που βγαίνει από τις 7 βρύσες που ονομάζουμε chakras ή ενεργειακά κέντρα περιορίζεται, αλλα και τα ποτάμια και τα ρυάκια που μεταφέρουν την ενέργεια αυτή στα όργανά μας και σε όλα τα μέλη του σώματος μας που ονομάζονται μεσημβρινοί μπλοκάρεται, με αποτέλεσμα να αρρωστήσουμε.

Υλικό σώμα: Το τελευταίο σώμα είναι το υλικό, αν τρεφόμαστε με κρέατα γεμάτα τοξίνες, αν πίνουμε οινοπνευματώδη ποτά, το υλικό μας σώμα τοξινώνεται, επηρεάζει την διάνυα την πνευματικότητα μας.

Εκτός λοιπόν από το ενεργειακό που δείξαμε πως ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, να αλλάξουμε τους αρνητικούς προγραμματισμούς που έχουμε υποσυνείδητα, να απαλλαγούμε από τους φόβους και αρνητικά περιστατικά της ζωής μας με το EFT και επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας που είναι το πιο σημαντικό στη, ζωής μας. Αλλά θα σας δείξουμε και τον τρόπο πως επαναπρογραμματισμούς μας και επανασυνδεόμαστε με την Πηγή μας.

1. Με το EFT απαλλασσόμαστε το φόβο και κυρίως το φόβο απόρριψης.
Απενεργοποιούμε τον συναγερμό που μας θέτουν διάφορα αρνητικά γεγονότα από το παρελθόν και απαλλασσόμαστε από τις ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν).

Όπου ξεκινάμε να απαλλαγούμε από τον υποσυνείδητο φόβο απόρριψη, που είναι φόβος ότι είμαστε ξεκομμένοι και δεν αξίζουμε να αγαπηθούμε ή να μας αγαπήσουν, που είναι η κύρια αιτία για το στρες μας,

Κάνοντας μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας «παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ».

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο.

spondiliki-stili-5

2. Επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητο μας
Μέσα από την τεχνική της ακοής του CD που περιέχεται στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και περιέχει θετικές θαυματουργές δηλώσεις (που αποκαλούμε Alphamatics) ερχόμενοι στο επίπεδο Άλφα θα μπορείτε να προγραμματίζεται το υποσυνείδητο σας θετικά, να απομακρύνεται το φόβο που δημιουργεί το stress, το οποίο με τη σειρά του καταρρακώνει τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τη μνησικακία που αισθάνεστε για τους συνανθρώπους σας, η οποία σας στερεί από κάθε ευημερία και προκοπή, με τα ανώτερα ενεργειακά συναισθήματα της αγάπης, του θαυμασμού, της συμπόνιας τα οποία θα σας φέρουν χαρά και αφθονία.

Όταν κοιμόμαστε το πρώτο μισάωρο ο εγκέφαλός μας πάλλεται από 8-14 παλμούς το δευτερόλεπτο τότε το αριστερό ημισφαίριο, όπου βρίσκονται όλες οι πεποιθήσεις μας, τα πιστεύω μας, που είναι τα φίλτρα που περνά οποιαδήποτε ιδέα, είναι κλειστό, κατ’ αυτό τον τρόπο οτιδήποτε ακούσουμε, καταγράφεται σαν πραγματικότητα από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας και αποτελεί πραγματικότητά μας, αν ακούσουμε το CD αρκετές φορές και δημιουργηθούν δυνατές συνάψεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων (δυνατά νευρωνικά δίκτυα). Οι Alphamatics, είναι δυνατά μηνύματα που επαναπρογραμματίζουν θετικά το υποσυνείδητό μας, μας δημιουργούν νέα νευρωνικά δίκτυα, τα οποία μας κάνουν να σκεπτόμαστε θετικά. Όταν «παρκάρουμε», αφήνουμε τον εγκέφαλό μας να ταξιδέψει στις συνάψεις με τα νευρωνικά δίκτυα που έχει δημιουργήσει.

3. Μύηση στην αγάπη

Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να δίνει αγάπη χωρίς όρους.

Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω, στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

4. Επανασύνδεση με την Πηγή μας το Θεό:
Αγαπάμε, προσφέρουμε συγχωρούμε τον εαυτό μας τους πάντες και τα πάντα. Είμαστε όμως ψυχές και για να διατηρούμε την επαφή με τον Πατέρα θα πρέπει να συμμετέχουμε στα μυστήρια και της τελετές της θρησκείας μας που είναι το μυστήριο της εξομολόγησης και της θείας κοινωνίας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε το στρες και η αϋπνία εξαφανίζονται.

Μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε από βαριάς μορφής πυτιρίδας, κάνοντας ελαφρες μαλάξεις στις δεξια και αριστερα του πρώτου αυχένικου σπονδυλου 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr .

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, συγγραφέας – ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας