Αυτοθεραπεία από 40 χρόνια ημικρανίες, εμβοές και ουρολοίμωξη, ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αυτοθεραπεία από 40 χρόνια ημικρανίες, εμβοές και ουρολοίμωξη, ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς. 1Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε από  μακροχρόνιες  ημικρανίες,  εμβοές στα αυτιά, και ουρολήμωξη.

Ξεμπλοκάροντας τους μεσημβρινούς της χολής, ουροδόχου κύστης, του στομάχου και ενεργοποιόντας ρεφλεξολογικά την ουροδόχου κύστης, όπως έκανε η Λίνα Παπαλεωνίδα

Μαρτυρία της Λίνας Παπαλεωνίδα

Είχα 40 χρονιά ημικρανίες και 5 χρόνια εμβοές. Ξεμπλοκάροντας τους μεσημβρινούς της χολής ουροδόχου κύστης και στομάχου όπως πολύ αναλυτικά και ακούραστα μας δείχνει ο κ. Φωτόπουλος έχω θεραπευτεί και από τα δυο. Πραγματικά είναι θαυμάσιος ευχαριστώ τόσο πολύ!!!

Και το θαύμα συνεχίζετε αφού αυτοθεραπεύτηκα από ουρολοιμωξη, δουλεύοντας τον μεσημβρινο ουροδόχου κύστης και ενεργοποιόντας ρεφλεξολογικά την ουροδόχο κύστη. Και ότι άλλες εμπειρίες έχω θα σας τις γραφώ και πραγματικά αν κάποιος σας ακούσει με προσοχή και σοβαρότητα και κάνει ότι μας δείχνετε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει αποτελεσμα.

Πως απαλλασσόμαστε από τις εμβοές και βελτιώνουμε την ακοή μας.

Αυτοθεραπεία από 40 χρόνια ημικρανίες, εμβοές και ουρολοίμωξη, ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς. 2

ο μηχανισμός  που ακούμε: ο ήχος καταλήγει  σε μία μικρή αίθουσα γεμάτη υγρό, το οποίο πηγαινοέρχεται ακολουθώντας μια περίπλοκη κίνηση. Η εσωτερική πλευρά αυτής της αίθουσας είναι «στρωμένη» από περίπου 24000 κύτταρα που θυμίζουν πολύ μικρές τρίχες, όπου  καθέ μια από αυτές τις τρίχες (κύτταρα) είναι “κουρδισμένο” να ανταποκρίνεται σε διαφορετικό ρυθμό «σπρωξίματος», δηλαδή σε διαφορετικό ήχο.

Γιατί όμως ξεκινούν οι εμβοές και στη συνέχεια έχουμε σταθερή απώλεια ακοής.

Αν δείτε το παρακάτω γράφημα του μεσημβρινού της χολής αυτός περικλείει όλη την περιοχή του αυτίου. Αν η βιώνουμε θυμό ο μεσημβρινός της χολής μπλοκάρεται με αποτέλεσμα να σταματά η τροφοδοσία ενέργειας σε όλη την περιοχή του αυτιού με αποτέλεσμα τα τριχοκύτταρα αυτά να χάνουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται και μεταδίδουν τον ήχο που λαμβάνουν στον εγκέφαλο.

Στο παρακάτω γράφημα βλέπουμε ξεκάθαρα πως ο μεσημβρινός της χολής  περικλείει όλο το αυτί μας. Τα πάντα είναι θέμα ενέργειας η ενέργεια μας μπλοκάρεται αν εμείς βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα και στην περίπτωση του μεσημβρινού της χολής, είναι ο θυμός.

Απαλλασσόμαστε από τις εμβοές στα αυτία και προβλήματα στον αυχένα κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία πίσω από το αυτί και κάτω από το αυτί GB2 και GB2o, GB12 αλλά και GB21 και GB12, GB21. Αλλά το GB21 και στο GB43. Αλλά και GB4, 14 και GB43

Αυτοθεραπεία από εμβοές στα αυτιά ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της χολής. 3

Αποκαθιστούμε την ροή της ενέργειας στα αυτία και βοηθούμε στην απαλλαγή από τις εμβοές ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή. 

To σημαντικότερο σημείο για τις εμβοές είναι το TW17

Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία TW17 και  TW3 καθώς και TW17 ακι TW23 αλλά και TW23,22,21,2019,18,17 και TW3.

Αυτοθεραπεία από 40 χρόνια ημικρανίες, εμβοές και ουρολοίμωξη, ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς. 3

Απαλλασόμαστε από μακροχρόνιες ημικρανίες

1. Απαλλασσόμαστε από τις ημικρανίες, ξεμπλοκάροντας τον μεσημβινό της χολής (βλέπε γράφημα πιο πάνω) κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις GB2 και GB2o, GB12 αλλά και GB21 και GB12, GB21. Αλλά και  GB21 και στο GB43. Αλλά και GB4, 14 και GB43

2. Απαλλασσόμαστε από τις ημικρανίες, ξεμπλοκάροντας τον μεσημβινό του στομάχου κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στο St 36 και St 44  ή St 44 και  St2  ή  St 44 και  St16. Με το μεσημβρινό  στομάχι απαλλασσόμαστε από τις ημικρανίες ψηλά στα πλάγια του κεφαλιού (βλέπε γράφημα). 

15-MES.STOMAXOU-ST

3. Απαλλασσόμαστε από τις ημικρανίες στην βάση των ματιών, ξεμπλοκάροντας τον μεσημβινό της ουροδόχου κύστης κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία Β2 και Β66. 

spondiliki-stili-2

Αυτοθεραπεία από ουρολήμωξη.

Όταν διακατεχόμαστε από φόβο μπλοκάρουμε τη ροή της ενέργειας στην ουροδόχου κύστη με αποτέλεσμα να έχουμε ουρολήμωξη στην ουροδόχο κύστη και στο ουροποιητικό μας σύστημα .

Απαλλασσόμαστε από ουρολήμωξη, ξεμπλοκάροντας τον μεσημβινό της ουροδόχου κύστης κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία Β2 και Β66, καθώς Β54 και Β66, αλλά και Β54 και Β12, Β36 (βλέπε πιο πάνω γράφημα). 

Απαλλασσόμαστε από ουρολήμωξη, ενεργοποιόντας ρεφλεξολογικά την ουροδόχο κύστη και το ουροποιητικό σύστημα. Βλέπουμε τα όργανα αυτά πάνω στον ρεφλεξολογικό χάρτη. Το ουροποιητικό σύστημα είναι η γραμμή ανάμεσα στην εικόνα τον νεφρών και της ουροδόχου κύστης.

Αυτοθεραπεία από 40 χρόνια ημικρανίες, εμβοές και ουρολοίμωξη, ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς. 4

 

Μπορούμε να απαλλαγουμε από τις εμβοές στα αυτιά, αλλά και από την πλειονότητα των προβλημάτων ακοής. 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου

«Μια Ζωή Γεμάτη Φως»   «Η Πηγή των Πάντων», αλλά και το νέο μου βιβλίο “Ο Δρόμος προς τη Θέωση.

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός Θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας