Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 1Μπορούμε να απαλλαγούμε από την οστεοπόρωση την οποία δημιουεγούμε εμείς με τα αρνητικά μας συναισθήματα. Η βασική αιτία για την οστεοπόρωση είναι τα αρνητικά συναισθήματα που δημιουργούν οστεόλυση.

Από οστεοπόρωση τα άτομα που δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη, με αποτέλεσμα υποσυνείδητα, αλλά και συνειδητά να μεταφράζουν αρνητικά ότι τους συμβαίνει.

Η οστεοπόρωση είναι μια διαδικασία κατά την οποία το ασβέστιο μειώνεται από τα οστά, κι έτσι χάνουν τη δομή τους και γίνονται εύθραυστα. Η βασική αιτία για την οστεοπόρωση είναι τα αρνητικά συναισθήματα που δημιουργούν οστεόλυση.

Επίσης, οστεοπόρωση έχουμε όταν υπάρχει πρόβλημα στην απορρόφηση του ασβεστίου, που οφείλεται στην κατανάλωση σκευασμάτων που σταματούν τα γαστρικά υγρά ή διαταράσσουν το όξινο περιβάλλον του στομάχου και του εντέρου. Το ασβέστιο και τα άλλα ανόργανα μέταλλα για να απορροφηθούν απαιτείται το έντερο να έχει μια ορισμένη οξύτητα.

Τα Lactobacillus acidophilus προβιοτικά που περιέχει το κεφίρ είναι τέλεια για την αύξηση της οξύτητας του εντέρου και της απορρόφησης του ασβεστίου, του σιδήρου και των άλλων ανόργανων στοιχείων. Τέλος, ο οργανισμός μας απορροφά το ασβέστιο από τα κόκαλα για να ισορροπήσει το PHA του αίματος όταν είναι όξινο, γεγονός που οφείλεται στην υπερβολική κατανάλωση επεξεργασμένων τροφών, κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η ασθένεια (όπως η οστεοπόρωση) είναι μια φυσική διαδικασία κατά την οποία ο οργανισμός προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Οστεόλυση είναι η διαδικασία που τα μέταλλα, ο φώσφορος και κυρίως το ασβέστιο, που αποτελούν τα οστά, αρχίζουν να φεύγουν από αυτά. Η διαδικασία αυτή προκαλείται από τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθουμε, όταν αισθανόμαστε άχρηστοι, ανήμποροι, όταν θεωρούμε ότι δεν αξίζουμε τίποτα, όταν υποτιμούμε συνεχώς τον εαυτό μας.

Όταν λοιπόν αισθανόμαστε άχρηστοι, χωρίς σκοπό, πιστεύουμε ότι δεν είμαστε ικανοί για τίποτα, δίνουμε εντολή στον ανώτερο εαυτό μας να ξεκινήσει την αποδόμηση του οργανισμού μας και αυτή ξεκινά από τα οστά και τους μυς. Η βάση των οστών μας είναι το ασβέστιο και αυτό φεύγει. Είναι ξεκάθαρο ότι η οστεοπόρωση σήμερα πολλαπλασιάζεται, όχι γιατί δεν τρώμε τροφές που περιέχουν ασβέστιο, αλλά κυρίως γιατί χάνουμε το ασβέστιο (οστεόλυση, όξινο Pha αίματος) ή δεν είμαστε σε θέση να το απορροφήσουμε.

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 2Η Οστεοπόρωση λοιπόν είναι σημαντικά υψηλότερη για γυναίκες που καταναλώνουν κρέας, έστω κι αν καταναλώνουν τρία ή περισσότερα ποτήρια γάλα την εβδομάδα. Αυτό συμβαίνει διότι το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντων έχουν όξινη επίδραση στο Pha του αίματος, αλλά υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο. Τότε ο οργανισμός για να εξισορροπήσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, παίρνει το ασβέστιο που χρειάζεται από τα οστά.

Ακόμη, η μεγάλη περιεκτικότητα του ψαριού σε φώσφορο προκαλεί την απορρόφηση του ασβεστίου από τα κόκαλα, για να εξουδετερώσει τη μεγαλύτερη ποσότητα φωσφόρου, γι’ αυτό μην νομίζετε πολλοί που τρώτε πολύ ψάρι ότι κάνετε καλό.

Σίγουρα, από πλευράς δημιουργίας διαβήτη και οστεοπόρωσης, αλλά και από πλευράς δημιουργίας καρκίνου, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να προτιμάμε φυτικές πρωτεΐνες και να αποφεύγουμε τις ζωικές. Ο Dr Colin Campbell, καθηγητής διατροφικής βιοχημείας στο Cornell University, στην ευρύτατη μελέτη που πραγματοποίησε στην Κίνα βρήκε ότι η κατανάλωση κρέατος ευνοεί τον καρκίνο.

Ο Dr Walter Willet, επικεφαλής του διατροφικού τμήματος στο Harvard School of Public Health, σε μελέτη που διεξήγαγε σε 75.000 Αμερικανίδες νοσοκόμες, ανακάλυψε ότι όσο περισσότερο κατανάλωση ασβεστίου από γαλακτοκομικά προϊόντα είχαν, τόσο από περισσότερα σπασίματα και οστεοπόρωση έπασχαν.

Επίσης, ο Dr Mark Hegsted, ένας άλλος καθηγητής του Harvard University (Journal Clinical Orthopedics and Related Research), επισημαίνει ότι οι Αμερικανοί και οι Σκανδιναβοί, που καταναλώνουν την περισσότερη ποσότητα γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά οστεοπόρωσης στον κόσμο.

Επίσης, όπως επισημαίνει στην Conscious Eating and the American Journal of Clinical Nutrition, η υπερβολική κατανάλωση πρωτεΐνης δημιουργεί οξύτητα και αυξάνει τον φώσφορο στον οργανισμό μας, γεγονός που τραβά το ασβέστιο από τα κόκαλά μας.

Το 1985, η The American Journal of Clinical Nutrition υποστήριξε ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα δεν προσφέρουν προστασία για την οστεοπόρωση, παρόλο που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε γάλα.

Ο Dr Hiromi Shinya, επίσης, μας λέει ότι οι Γιαπωνέζοι άρχισαν να πάσχουν από οστεοπόρωση, όταν άρχισαν να τρώνε γαλακτοκομικά και σταμάτησαν να τρώνε σαρδέλες και ψάρια. Ακόμη, υποστηρίζει ότι πίνοντας γάλα παθαίνουμε οστεοπόρωση, διότι ο οργανισμός μας είναι προγραμματισμένος να διατηρεί σταθερά το ασβέστιο στο αίμα μεταξύ 9-10 mg.

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 3Όταν, λοιπόν, πίνουμε γάλα, το ασβέστιο στο αίμα ανεβαίνει στα ύψη και ο οργανισμός αμέσως το αποβάλλει διαμέσου των νεφρών στα ούρα.

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 4Το ασβέστιο που έχουν οι σαρδέλες, το σουσάμι,

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 5ιδίως τα φύτρα από σουσάμι, τα αμύγδαλα, τα καρύδια, ο ηλιόσπορος, το σπανάκι, τα φύλλα των λαχανικών που έχουν έντονο πράσινο χρώμα, όπως το μαρούλι, το λάχανο, η λαχανίδα, τα φύλλα από το παντζάρι, απορροφώνται αργά κι έτσι δεν ανεβαίνουν απότομα τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα, με αποτέλεσμα να διατηρείται και να απορροφάται από τα κόκαλά μας.

Η βιταμίνη D βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου από τα κόκαλα και βρίσκεται στα λιπαρά ψάρια, στα αυγά, στο μουρουνέλαιο, στα δημητριακά. Για να μετατραπεί σε ενεργό μορφή χρειάζεται έκθεση του δέρματος στον ήλιο για 10 έως 15 λεπτά τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Το 1976, η Postgraduate Medical Journal αποκάλυψε ότι η ελάττωση του ασβεστίου στα κόκαλα δεν προκαλείται στους ανθρώπους από την έλλειψη του ασβεστίου από τις τροφές μας, καθώς μετά τα σαράντα αρχίζουμε να χάνουμε οστική μάζα και πυκνότητα. Το φαινόμενο αυτό επιταχύνεται στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Με κατάλληλη διατροφή, ψυχολογική διάθεση, άσκηση και λήψη 1.200 milligrams ασβεστίου την ημέρα μπορούμε να διατηρήσουμε την υγεία των οστών μας έως τα βαθιά γεράματα.

Καλές πηγές σε ασβέστιο είναι:

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 6Το σουσάμι, ιδίως τα φύτρα από σουσάμι είναι η καλύτερη πηγή ασβεστίου και απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό μας.

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 7Το σπανάκι και όλα τα φύλλα των λαχανικών που έχουν έντονο πράσινο χρώμα,

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 8όπως το μαρούλι,

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 9το λάχανο, η λαχανίδα και τα φύλλα από το παντζάρι.

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 4Οι σαρδέλες είναι καλή πηγή ασβεστίου. Τρεις σαρδέλες δίνουν περισσότερο ασβέστιο απ’ ό,τι ένα ποτήρι γάλα.

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 11Επίσης, ο σολομός περιέχει ασβέστιο, αλλά κυρίως βιταμίνη D, η οποία βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου, και Ωμέγα-3 λιπαρά (μόνο ο άγριος), τα οποία βοηθούν τα οστά μας να συγκρατήσουν την οστική μάζα τους κι έτσι προλαμβάνουν την οστεοπόρωση.

Μην ξεχνάμε ότι η έκθεσή μας στον ήλιο (πρωινές και απογευματινές ώρες) βοηθά το σώμα μας να παράγει βιταμίνη D, χωρίς την οποία δεν είναι δυνατή η απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά μας.

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 5Τα αμύγδαλα, τα φιστίκια, ο ηλιόσπορος είναι πλούσια σε ασβέστιο – τα αμύγδαλα και τα φιστίκια περιέχουν ποτάσιο, το οποίο αποτρέπει την απώλεια ασβεστίου στα ούρα.

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 13Τα καρύδια περιέχουν ασβέστιο και είναι πλούσια σε Ωμέγα-3, σε πρωτεΐνες και σε άλλα στοιχεία που βοηθούν στην ενίσχυση των οστών και στην πρόληψη της οστεοπόρωσης (βέβαια όλους τους ξηρούς καρπούς τους τρώμε φυτρωμένους για να έχουν ενεργοποιηθεί τα ένζυμά τους).

Ωστόσο, αντί για κατσικίσιο τυρί και γιαούρτι βιολογικής προέλευσης, έχουμε κατακλυστεί με όλα τα αγελαδινά εισαγόμενα τυριά, τα οποία είναι από αγελάδες που στην πλειονότητά τους τρέφονται με μεταλλαγμένες ζωοτροφές, είναι εσώκλειστες με αντιβιοτικά, μικροβιοκτόνα που έχουν οι ζωοτροφές, απορρυπαντικά, το γάλα τους περιέχει πέντε φορές περισσότερα παρασιτοκτόνα από τα μη βιολογικά φρούτα που τρώμε, ενώ έχουμε το κατσικίσιο τυρί από κατσίκες που βόσκουν και ζουν στα βουνά και τρέφονται με βιολογικά χόρτα και φύλλα θάμνων. Αποφεύγουμε το αλάτι που στερεί το ασβέστιο στον οργανισμό μας, διότι συμβάλλει στην απομάκρυνση του ασβεστίου από τα ούρα.

Απελευθέρωση από την οστεοπόρωση. εναλλακτικοί τρόποι και διατροφή. 14Απαραίτητη είναι η σωματική άσκηση καθώς εξασκούμε πίεση, όπως βάρη, τένις, γρήγορο περπάτημα, χορός, γιόγκα, ασκήσεις που ενισχύουν τα κόκαλα και τους μυς, Με την άσκηση που χρησιμοποιούμε δύναμη, τα κόκαλά μας γίνονται πιο πυκνά. Γενικά, αν δεν κάνουμε τίποτα, βλέπουμε τηλεόραση και είμαστε χωρίς σκοπό, τότε η φύση, τα γονίδιά μας παίρνουν το μήνυμα ότι πρέπει να μας τελειώσουν, μας αφαιρούν μυϊκή και οστική μάζα και μας προσθέτουν και άλλες ασθένειες, έτσι ώστε να φύγουμε. Τα πράγματα είναι τόσο απλά.

Σύμφωνα με τον Γερμανό γιατρό Mathias Rath, το αμινοξύ λυσίνη (βρίσκεται στα όσπρια, τα αυγά, τον βακαλάο, τις σαρδέλες, τα καρύδια, τη σόγια), είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για την οικοδόμηση όλων των πρωτεϊνών στο σώμα, παίζει σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του ασβεστίου, είναι βασικό αμινοξύ για τη δημιουργία της πρωτεΐνης των μυών μας, απαραίτητο για την παραγωγή ορμονών, ενζύμων και αντισωμάτων. Η πρόσληψη λυσίνης είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά στοιχεία και το μόριο-κλειδί για την προστασία του κολλαγόνου.

Παρακάτω σας παρέχουμε τα περισσότερα σημεία που κάνουμε μαλάξεις για να απαλλαγούμε τα αρνητικά συναισθήματα του φόβου, της ανασφάλειας, της θλίψης, των ενοχών και του θυμού που η κυριότερη αιτία της οστεόλυσης και κατ’ επέκταση της οστεοπόρωσης. Όλα αυτά τα σημεία που τα περισσότερα αφορούν το φόβο (μεσημβρινός ουροδόχου κύστης B, μεσημβρινό νεφρών K), την ανασφάλεια (μεσημβρινό σπλήνας πάγκρεας Sp), Θλίψη (μεσημβρινό πνεύμονα Lu ), τις ενοχές και την ντροπή (κεντρικός μεσημβρινός CV) και τις ενοχές (μεσημβρινός της χολής GB). Πολύ αναλυτικότερα και πολλά περισσότερα γραφήματα για όλες τις ασθένειες θα βρείτε στο νέο μου βιβλίο «Μια ζωή Γεμάτη Φως».

Όλο το θέμα είναι να αντιμετωπίσουμε είναι να απενεργοποιήσουμε τον φόβο που πολλές φορές  είναι υποσυνείδητος εδώ θα επικεντρωθούμε.

Για να απαλλαγούμε από οριστικά από όλα τα προβλήματά μας θα πρέπει να αλλάξουμε σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να μην βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα και μπλοκάρουμε την ενέργεια μας.

Μην ξεχνάτε ότι αποτελούμαστε βασικά από 7 σώματα αλλά από αυτά κυριαρχούν 4 το πνευματικό, το νοητικό , το ενεργειακό και το υλικό.

Πνευματικό σώμα: Η σημαντικότητα τούς είναι κατά σειρά προτεραιότητας είμαστε πνεύματα αν δεν έχουμε συνδέσει με την Πηγή μας ότι και να κάνουμε δεν έχει νόημα.

Νοητικό σώμα: Στη συνέχεια τη ζωή μας την τρέχει το πρόγραμμα που έχουμε στο υποσυνείδητό μας αν το πρόγραμμα που έχουμε είναι γεμάτο περιοριστικά πιστεύω και ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν) τότε ο νους θα δίνει εντολή στο σώμα μας για να αρρωστήσει.

Ενεργειακό σώμα: Το τρίτο είναι το ενεργειακό μας σώμα όταν εμείς βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα, τότε η ενέργεια που βγαίνει από τις 7 βρύσες που ονομάζουμε chakras ή ενεργειακά κέντρα περιορίζεται, αλλα και τα ποτάμια και τα ρυάκια που μεταφέρουν την ενέργεια αυτή στα όργανά μας και σε όλα τα μέλη του σώματος μας που ονομάζονται μεσημβρινοί μπλοκάρεται, με αποτέλεσμα να αρρωστήσουμε.

Υλικό σώμα: Το τελευταίο σώμα είναι το υλικό, αν τρεφόμαστε με κρέατα γεμάτα τοξίνες, αν πίνουμε οινοπνευματώδη ποτά, το υλικό μας σώμα τοξινώνεται, επηρεάζει την διάνυα την πνευματικότητα μας.

Εκτός λοιπόν από το ενεργειακό που δείξαμε πως ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, να αλλάξουμε τους αρνητικούς προγραμματισμούς που έχουμε υποσυνείδητα, να απαλλαγούμε από τους φόβους και αρνητικά περιστατικά της ζωής μας με το EFT και επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας που είναι το πιο σημαντικό στη, ζωής μας. Αλλά θα σας δείξουμε και τον τρόπο πως επαναπρογραμματισμούς μας και επανασυνδεόμαστε με την Πηγή μας.

1. Με το EFT απαλλασσόμαστε το φόβο και κυρίως το φόβο απόρριψης.

Απενεργοποιούμε τον συναγερμό που μας θέτουν διάφορα αρνητικά γεγονότα από το παρελθόν και απαλλασσόμαστε από τις ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν).

Όπου ξεκινάμε να απαλλαγούμε από τον υποσυνείδητο φόβο απόρριψη, που είναι φόβος ότι είμαστε ξεκομμένοι και δεν αξίζουμε να αγαπηθούμε ή να μας αγαπήσουν, που είναι η κύρια αιτία για το στρες μας,

Κάνοντας μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας «παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ».

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο.

spondiliki-stili-5

2. Επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητο μας
Μέσα από την τεχνική της ακοής του CD που περιέχεται στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και περιέχει θετικές θαυματουργές δηλώσεις (που αποκαλούμε Alphamatics) ερχόμενοι στο επίπεδο Άλφα θα μπορείτε να προγραμματίζεται το υποσυνείδητο σας θετικά, να απομακρύνεται το φόβο που δημιουργεί το stress, το οποίο με τη σειρά του καταρρακώνει τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τη μνησικακία που αισθάνεστε για τους συνανθρώπους σας, η οποία σας στερεί από κάθε ευημερία και προκοπή, με τα ανώτερα ενεργειακά συναισθήματα της αγάπης, του θαυμασμού, της συμπόνιας τα οποία θα σας φέρουν χαρά και αφθονία.

Όταν κοιμόμαστε το πρώτο μισάωρο ο εγκέφαλός μας πάλλεται από 8-14 παλμούς το δευτερόλεπτο τότε το αριστερό ημισφαίριο, όπου βρίσκονται όλες οι πεποιθήσεις μας, τα πιστεύω μας, που είναι τα φίλτρα που περνά οποιαδήποτε ιδέα, είναι κλειστό, κατ’ αυτό τον τρόπο οτιδήποτε ακούσουμε, καταγράφεται σαν πραγματικότητα από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας και αποτελεί πραγματικότητά μας, αν ακούσουμε το CD αρκετές φορές και δημιουργηθούν δυνατές συνάψεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων (δυνατά νευρωνικά δίκτυα). Οι Alphamatics, είναι δυνατά μηνύματα που επαναπρογραμματίζουν θετικά το υποσυνείδητό μας, μας δημιουργούν νέα νευρωνικά δίκτυα, τα οποία μας κάνουν να σκεπτόμαστε θετικά. Όταν «παρκάρουμε», αφήνουμε τον εγκέφαλό μας να ταξιδέψει στις συνάψεις με τα νευρωνικά δίκτυα που έχει δημιουργήσει.

3. Μύηση στην αγάπη

Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να δίνει αγάπη χωρίς όρους.

Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω, στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

4. Επανασύνδεση με την Πηγή μας το Θεό:
Αγαπάμε, προσφέρουμε συγχωρούμε τον εαυτό μας τους πάντες και τα πάντα. Είμαστε όμως ψυχές και για να διατηρούμε την επαφή με τον Πατέρα θα πρέπει να συμμετέχουμε στα μυστήρια και της τελετές της θρησκείας μας που είναι το μυστήριο της εξομολόγησης και της θείας κοινωνίας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε το στρες και η αϋπνία εξαφανίζονται.

Μπορούμε να απαλλασσόμαστε από πολύποδες, ινομυώματα στη μήτρα ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό σπλήνας πάγκρεας. 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων».  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Ο Δρόμος προς τη Θέωση».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα  βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα  βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας