Το κλειδί για να έχουμε πλήρη υγεία, ευτυχισμένες σχέσεις και αφθονία στη ζωή μας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedinhttps://www.facebook.com/fotopoulos.alexis/

Αρχική


Τα αρνητικά μας συναισθήματα είναι η κύρια αιτία όλων των ασθενειών, της φτώχειας και της μιζέριας που βιώνουμε στη ζωή μας. Θέτουν σε συναγερμό τον ερπετοειδή μας εγκέφαλο με αποτέλεσμα την έγκριση όλων των ορμονών του σώματος μας, που προκαλούν την έγκριση χημικών ουσιών όπως της αδρεναλίνης, της κορτιζόλης, της υπερβολικής χοληστερίνης και ινσουλίνης, οι οποίες καταστρέφουν τα κυριότερα όργανα του σώματος μας και τα αιμοφόρα αγγεία μας. Επίσης ο συναγερμός αυτός απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό και το πεπτικό μας σύστημα. Διαμέσου δε του τσάκρα της καρδιάς παραπλανά το ανοσοποιητικό μας σύστημα και προκαλεί όλες τις αυτοάνοσες ασθένειες. Όταν τα αρνητικά συναισθήματα είναι ισχυρά, παγιδεύονται μόνιμα στο σώμα μας σε συγκεκριμένα όργανα, ανάλογα με το συναίσθημα (η αρνητική ενέργεια μαζεύεται μέσα μας, στο σώμα μας, στα όργανά μας: ο θυμός στο συκώτι – χολή, η θλίψη πνεύμονας – παχύ έντερο, ο φόβος στα νεφρά – ουροδόχος κύστη, συγκεντρώνεται επίσης στους μεσημβρινούς, μπλοκάρει τα ενεργειακά κέντρα) και προκαλούν κατώτερες δονήσεις που έλκουν αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή μας., αλλά το κυριότερο δημιουργεί και τρέφει σκεπτομορφές.
Ο φόβος είναι η απουσία Θεού, είναι η έλλειψη φωτός η έλλειψη αγάπης. Το κύριο πρόβλημα που μας δημιουργούν τα αρνητικά συναισθήματα είναι ότι μας μπλοκάρουν την ικανότητα να αγαπάμε και να συγχωρούμε. Η ικανότητα να αγαπάμε, είναι η ικανότητα που μας δίνει τα πάντα. Για αυτό ο Κύριος μας δίδαξε να αγαπάμε και να συγχωρούμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Η αγάπη είναι το φως, ο Θεός, τα πάντα, όταν αγαπάμε μπαίνουμε στο ενεργειακό επίπεδο του Θεού και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα πάντα σε ένα υποατομικό επίπεδο που δεν αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, είναι άμορφη ενέργεια, η ενέργεια αυτή διακατέχεται από μια άπειρη νοημοσύνη και αγάπη, αυτή την άπειρη ενέργεια την αποκαλούμε Θεό και όταν συνδεθούμε μαζί της μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δονούμαστε κι εμείς στη συχνότητα της αγάπης και για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουμε ανοιχτή την καρδιά μας.

Aν έχεις αγάπη έχεις τα πάντα, (αγαπώ = άγω τα πάντα, δηλαδή κάνω τα πάντα) η αγάπη θεραπεύει τα πάντα, αλλά και η έλλειψη της δημιουργεί όλες τις ασθένειες ακόμη και τον καρκίνο. Η αγάπη είναι μέσα μας, μέσα στη καρδιά μας, που αν είναι ανοιχτή και επικοινωνεί με την Πηγή της, διακατέχεται πάντα από άπειρη αγάπη. Για να είναι ανοιχτή η καρδιά μας πρέπει να απαλλαγούμε από τα αρνητικά μας συναισθήματα, να συγχωρέσουμε τους πάντες και τα πάντα και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και σε όλα τα όντα του σύμπαντος. Όταν ακούμε την καρδιά μας, διακατεχόμαστε από το αίσθημα της αγάπης, τότε πετάμε και η ζωή μας είναι μια γιορτή. Τα πάντα εξαρτώνται από την αγάπη που έχουμε για τον εαυτόν μας.

Τι είναι αυτή η αγάπη; Η αγάπη για τον εαυτό μας δεν είναι εγωισμός, δεν είναι αλαζονεία ή ματαιοδοξία. Αγάπη για τον εαυτό μας και για την ψυχή μας, την Πηγή μας που είναι ο πραγματικός εαυτός μας, είναι το αίσθημα της ευγνωμοσύνης, για ότι κι όποιον υπάρχει γύρω μας.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Έτσι γίνεται το θαύμα

To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως + Πηγή των Πάντων

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 3 βιβλία στην τιμή των 55 ευρώ!

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως.

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 2 βιβλία στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ!

Η πηγή των πάντων

Στο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα ψάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις ασθένειές μας, αλλά κυρίως ότι εμείς μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε διώχνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και γεμίζοντας την καρδιά μας με αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.

Μια ζωή γεμάτη φως

Το βιβλίο μια ζωή γεμάτη φως θα γίνει ο οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία.