Αυτοθεραπεία από γαστροοισοφαγική παλιδρόμηση, γαστρίτιδα, προβλήματα στο στομάχι και από αυπνία της Γεωργία Παπαδοπούλου ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αυτοθεραπεία από γαστροοισοφαγική παλιδρόμηση, γαστρίτιδα, προβλήματα στο στομάχι και από αυπνία της Γεωργία Παπαδοπούλου ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς. 1 Μπορουμε ν’ απαλλαγούμε  από τη διαταραχή στο στομάχι (γαστρίτιδα, έλκος),  την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση φουσκώματα, πρήξιμο στην κοιλιά ξεμπλοκάρωντας τον μεσημβρινό του στομάχου και ενεργοποιώντας ρεφλεξολογικά το στομάχι και την βαλβίδα πάνω στο στομάχι. Και αυπνία ακούγωντας τα cd από τα βιβλία μου.

Όπως αυτοθεραπεύτηκε η Γεωργία Παπαδοπούλου και βοήθησε και τη μητέρα της από γαστροοισοφαγική παλιδρόμηση, προβλήματα στο στομάχι και από αυπνία, ξεμπλοκάρωντας τον μεσημβρινό του στομάχου, ενεργοποιώντας ρεφλεξολογικά το στομάχι,  και την βαλβίδα πάνω από το στομάχι. Απαλλασσόμαστε από την αυπνία κάνοντας μαλάξεις στα σημεία στο γράφημα της αυπνίας. Στα σημεία Β12, Β36, Β10, GB20, GV10, K6, B62. Διαβάζοντας τα βιβλία μου και ακούγωντας τα cd που περιέχουν.

“Βλέποντας τα βίντεο, αγόρασα τα βιβλια του κυρίου Φωτόπουλου και αρχισα να εφαρμόζω σε μένα και στη μητέρα μου που πάσχαμε από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, φουσκώματα στο στομαζι και γαστρίτιδα.

Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του στομάχου κάνοντας μαλάξεις ταυτόχρονα στα σημεία St 36 και St 44  ή St 44 και  St2  ή  St 44 και  St16. Ξεμπλοκάροτας τον μεσημβρινό επανέφερα την ενεργεια στο όργανο του στομάχου αλλά και στην βαλβίδα πάνω από το στομάχι η οποία από έλλειψη ενέργειας δεν έκλεινε.

Στη συνέχεια Ενεργοποιήσα ρεφλεξολογικά το στομάχι και την βαλβίδα που  λογω έλλειψης ενέργειας είχει χαλαρώσει και δεν εκλείνε καλά για αυτό τα υγρα του στομάχου ανέβαιναν στον οισοφάγου. Η βαλβίδα επανέρχεται όταν κάνουμε μαλάξεις στο αριστερό πόδι κάτω από το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, εκεί που είναι το άνω άκρο της εικόνας του στομάχου.

  Για προβληματα γαστρίτιδας και δωδεκαδακτύλου έκανα μαλάξεις στο δεξί πόδι εκεί που έχει το εικονίδιο του στομάχου.

Με αποτέλεσμα να φύγει η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, τα φουσκώματα, τα ρεψίματα και η γαστρίτιδα.

Απάλλαχθηκα από την αυπνία κάνοντας μαλάξεις στα σημεία στο γράφημα της αυπνίας. Στα σημεία Β12, Β36, Β10, GB20, GV10, K6, B62.

Ακούγοντας τα cd από τα βιβλία μου χαλαρώνω και ηρεμώ και ξεπέρασα προβλήματα αυπνίας και έντασης που είχα”  Γεωργία Παπαδοπουλου (Αθήνα).

Όλα ξεκινούν από την ανασφάλεια που προέρχεται από τη μη μύηση στην αγάπη που έχουμε βιώσει μικροί, όταν οι γονείς μας  είναι αυστηροί  ή απουσιάζουν ή διαφιλονικούν μεταξύ τους.Όταν νιώθουμε άλλο συναίσθημα, εκτός από αγάπη και χαρά, δηλαδή νιώθουμε συναισθήματα που έχουν βάση τον φόβο, όπως θλίψη, θυμό, μίσος, ενοχή, μνησικακία, ο ερπετοειδής μας εγκέφαλος τίθεται σε συναγερμό. Το «ζώο» που υπάρχει μέσα μας αισθάνεται ότι διώκεται από ένα λιοντάρι και πρέπει να τραπεί σε φυγή. Το αίμα πρέπει να φύγει από το στομάχι και να πάει στα πόδια, για να τρέξει.

Με τον συναγερμό, δίδεται εντολή στα επινεφρίδια για να παράγουν κορτιζόλη και αδρεναλίνη. Με τη διαδικασία του συναγερμού απενεργοποιείται το πεπτικό μας σύστημα.

Για να αποτελειώσει την πέψη, ο οργανισμός αυξάνει την παραγωγή γαστρικών υγρών, με αποτέλεσμα όσοι διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα να έχουν συνεχή έκκριση γαστρικών υγρών, τα οποία φθείρουν τη βλεννογόνο του στομάχου και δημιουργούν γαστρίτιδα, φλεγμονές και έλκη.

Οι περισσότεροι που διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα έχουν ρεψίματα ή τυμπανισμό. Αυτό είναι φυσιολογικό, διότι όταν αναστέλλεται η διαδικασία της πέψης, οι τροφές δεν έχουν χωνευτεί σωστά και βγάζουν αέρια. Αν οι τροφές βρίσκονται στο στομάχι, έχουμε ρέψιμο.

Αν βρίσκονται στο λεπτό έντερο, δεν έχουν δρόμο διαφυγής και έτσι παθαίνουμε τυμπανισμό και, τέλος, αν βρίσκονται στο παχύ έντερο, έχουμε αέρια. Αν πάμε στον γιατρό, θα μας δώσει φάρμακα που σταματούν τα γαστρικά υγρά και τότε ξεκινά η οριστική καταστροφή μας.

Με τα φάρμακα αυτά σταματά η διαδικασία της πέψης και της απορρόφησης των τροφών, παύουμε να απορροφούμε τα μέταλλα, όπως το σίδηρο και το ασβέστιο, και τη βιταμίνη Β12. Λύση στα παραπάνω προβλήματα είναι να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα και έως ότου γίνει αυτό να παίρνουμε πεπτικά ένζυμα για να βοηθήσουμε την πέψη των τροφών μας – κεφίρ, για να βελτιώσουμε την οξύτητα του εντέρου, και μαστίχα Χίου, για να σκοτώσουμε το ελικοβακτηρίδιο αν υπάρχει.

Λύση στα παραπάνω προβλήματα είναι να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα, να επαναπρογραμματισουμε το υποσυνείδητό μας με τα cd από τα βιβλία μου και να ξεμπλοκαρουμε τον μεσημβρινό του στομάχου.

Απαλλαγή από γαστρίτιδα, την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση φουσκώματα, πρήξιμο στην κοιλιά ξεμπλοκάρωντας τον μεσημβρινό του στομάχου:

Ξεμπλοκάρουμε  τον μεσημβρινό του στομάχου κάνοντας μαλάξεις ταυτόχρονα στα σημεία St 36 και St 44  ή St 44 και  St2  ή  St 44 και  St16. Ξεμπλοκάροτας τον μεσημβρινό επαναφέρουμε την ενεργεια στο όργανο. 

15-MES.STOMAXOU-ST

 

Ενεργοποιούμε ρεφλεξολογικά το στομάχι και την βαλβίδα πάνω από το στομάχι.

Αυτοθεραπεία από γαστροοισοφαγική παλιδρόμηση, γαστρίτιδα, προβλήματα στο στομάχι και από αυπνία της Γεωργία Παπαδοπούλου ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς. 2

Ενεργοποιούμε ρεφλεξολογικά το στομάχι και την βαλβίδα που  λογω έλλειψης ενέργειας έχει χαλαρώσει δεν κλείνει καλά για υτό τα υγρα του στομάχου ανεβάινυν στον οισοφάγου. Η βαλβίδα επανέρχεται όταν κάνουμε μαλάξεις στο αριστερό πόδι κάτω από το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, εκεί που είναι το άνω άκρο της εικόνας του στομάχου.

  Για έλκος και προβλήματα δωδεκαδακτύλου Κάνουμε μαλάξεις στο δεξί πόδι εκεί που έχει το εικονίδιο του στομάχου.

28-PODIA2

 

Μπορούμε να απαλλαγούμε από την αϋπνία κάνοντας μαλάξεις στα παρακάτω αϋπνία σημεία (για να απαλλαγούμε όμως οριστικά θα πρέπει να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, να μυηθούμε στην αγάπη και να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας):

  • Β10 πίσω στον αυχένα, B 38 πίσω και δίπλα στην ωμοπλάτη, στο ύψος της μασχάλης και Β 62 που βρίσκεται στο άκρο του μικρού δακτύλου του ποδιού, απ’ όπου διέρχεται ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης (Bladder meridian).

  • GV 24,5 ανάμεσα στα μάτια (στο τρίτο μάτι) και GV 16 στο τέλος του κέντρου του κεφαλιού εκεί που ξεκινά ο αυχένας, απ’ όπου διέρχεται ο κυβερνητικός μεσημβρινός (Governor meridian).

  • Κ 6 που είναι στη μέσα πλευρά του αστράγαλου και Κ 27 είναι το σημείο που η κλείδα ενώνεται με το στέρνο. (Βλέπετε σημεία από προηγούμενα διαγράμματα). Από το σημείο Κ 27 ξεκινά ο μεσημβρινός των νεφρών (Kidney meridian).

  • CV 6 που βρίσκεται στον 5ον οσφυϊκό, CV 12 στο ηλιακό πλέγμα, CV 17 που είναι ανάμεσα στο στήθος, απ’ όπου διέρχεται ο κεντρικός μεσημβρινός (Conception vessel meridian).

  • GB 20 στο τέλος του κεφαλιού, εκεί που ξεκινά ο αυχένας, απ’ όπου διέρχεται ο μεσημβρινός της χολής (Gallbladder meridian).

  • Από το σημείο P6, δύο εκατοστά πάνω από τον καρπό, διέρχεται ο μεσημβρινός του περικαρδίου (Pericardium meridian).

aupnia meshmbrinoi 2

Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης Β10, Β12, Β36

08-MES.OURODOXOU-KYSTHS

Μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε από βαριάς μορφής πυτιρίδας, κάνοντας ελαφρες μαλάξεις στις δεξια και αριστερα του πρώτου αυχένικου σπονδυλου 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, συγγραφέας – ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας