Αυτοθεραπεία από πρόβλημα στα γόνατα, στα ισχία, στο στομάχι, αλλεργίες, στο θυρεοειδή, στη μεση, στη χολή, άσθμα, στον αυχένα, στους ώμους.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αυτοθεραπεία από πρόβλημα στα γόνατα, στα ισχία, στο στομάχι, αλλεργίες, στο θυρεοειδή, στη μεση, στη χολή, άσθμα, στον αυχένα, στους ώμους. 1Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε από κάθε  ασθένεια όπως  από από προβλήματα στα γόνατα, στα ισχία, στο στομάχι, αλλεργίες, στο θυρεοειδή, στη μεση, στη χολή, άσθμα, στον αυχένα, στους ώμους.

Όλα τα προβλήματα προέρχονται από την σύλλληψη μας έως την ηλικία των 6 ετών. Αν οι γονείς δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη χωρίς όρους, με συνέπεια να διακατέχονται από ανασφάλεια, αν διαφιλονικούν μεταξύ τους, αν απουσιάζουν, αν είναι αυστηροί μαζί μας, αν δείχνουν αδυναμία σε ένα από τα αδέλφια μας, τότε δεν μυούμαστε στην αγάπη. Με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το στοιχείο της φωτιάς και να μπλοκάρεται η ενέργεια στην καρδιά μας, στο λεπτό έντερο, στο περικάρδιο και τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή τα οποία προκαλούν διαταραχή σ’ όλο το νευρικό μας σύστημα.

Η μη μύηση στην αγάπη μας ρίχνει στη δίνη του χωροχρόνου, στο να αισθανόμαστε ξεκομμένοι και να αισθανόμαστε ανασφάλεια, γεγονός που διαταράσσει την ισορροπία του στοιχείου της γης που μπλοκάρει την ενέργεια στους μεσημβρινούς του στομάχου και της σπλήνας και μας προκαλεί προβλήματα στο στομάχι, φουσκώματα, όλα τα γυναικολογικά προβλήματα και θυρεοειδή.
Η ανασφάλεια μας δημιουργεί θλίψη, που είναι διαταραχή του στοιχείου του μετάλλου σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική, το οποίο μας μπλοκάρει την ενέργεια στον μεσημβρινό του πνεύμονα και του παχέος εντέρου, με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα στο παχύ έντερο, προβλήματα στο αναπνευστικό μας σύστημα και όλα τα δερματολογικά προβλήματα.
Η θλίψη μας δημιουργεί φόβο που προκαλεί διαταραχή στο στοιχείο του νερού, το όποιο μπλοκάρει τους μεσημβρινούς της ουροδόχου κύστης και των νεφρών, με αποτέλεσμα να έχουμε όλα τα προβλήματα στο ουροποιητικό μας σύστημα, στη σπονδυλική μας στήλη, ιδιαιτέρως στον αυχένα και στην μέση, πίεση, κακή λειτουργία στα νεφρά (ουρικό οξύ), αϋπνίες, συχνουρίες, ακράτεια.
Ο φόβος θέτει σε συναγερμό τον οργανισμό μας με την διαδικασία του θυμού, γεγονός που διαταράσσει το στοιχείο το ξύλου και μπλοκάρει τη ροή της ενέργειας στους μεσημβρινούς της χολή και του ύπατος. Με αποτέλεσμα να έχουμε πονοκεφάλους, προβλήματα ακοής, προβλήματα στον αυχένα, πέτρες στη χολή, υψηλή χοληστερίνη, λιπώδη διήθηση στο συκώτι, προβλήματα στο θυρεοειδή αδένα, στο γόνατο, στο ισχίο, καθώς και όλα τα αυτοάνοσα προβλήματα που δημιουργούνται με την διαδικασία του θυμού, όπου κλείνει το κέντρο της καρδιάς μας, παραπλανείτε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και επιτίθεται πάνω μας.

Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε από κάθε πρόβλημα μας, αλλάξτε τη ζωή σας με τα σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, Είσοδος ελεύθερη (καλείστε όμως όλοι να αφήνετε κάτι για τα έξοδα της αίθουσας, διαμονής και μετακίνησης) Ελάτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα σας, θα βλέπετε τα πάντα στην ιστοσελίδα μου, www.afotopoulos.gr.

Δείτε άπειρα περιστατικά αυτοθεραπείας στα σεμινάρια μου:

Ελάτε να σας μυήσω στην αγάπη, να σας δείξω πως θα εφαρμόσετε όλα τα παραπάνω. Στα σεμινάρια θα είναι μύηση στην αγάπη, που είναι το κλειδί να απαλλαγούμε από την συνειδητή ή υποσυνείδητη ανασφάλεια και τότε μπορούμε να έχουμε τα πάντα, υγεία, ευτυχία, ευημερία.

Ο άνθρωπος λειτουργεί σε πνευματικό, νοητικό, ενεργειακό και σωματικό επίπεδο. Θα δείξουμε πως μπορούμε να τελειοποιήσουμε και τα τέσσερα επίπεδα έτσι ώστε να έχουμε απόλυτη υγεία, ευτυχισμένες σχέσεις και αφθονία. Θα δείξουμε τον τρόπο που επανασυνδεόμαστε με τον δημιουργό μας. Θα δείξουμε πως μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας.

Μπορείτε να αυτοθεραπευτείτε  σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα  στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αυπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη (βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Στο σεμινάριο θα έχετε όλοι την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αιτία των προβλημάτων σας, αλλά και να δείτε πρακτικά τον τρόπο που θα απαλλαγείτε από αυτά. Όπως πρόσφατα: η Νινα Κατσιολουδη (Λευκωσία): Ειλικρινά νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων που είχα σήμερα την ευκαιρία να πάρω φως ενέργεια και θεραπεία από τον κ.Αλέξιο Φωτόπουλο..ο Θεός να τον έχει πάντα καλά για να μπορεί να μεταδώσει σε όλους την ενέργεια το φως και τις γνώσεις του..

Η Μιχαλοπούλου Φρανσουάζ: κ. Φωτόπουλε ειλικρινά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου για ότι κάνατε για μένα. Ήρθα με πόνο στον αυχένα και τον ώμο και όταν έφυγα είχε εξαφανιστεί..! Και το αξιοπερίεργο ήταν οτι δεν ήταν κανονική συνέδρια…εγώ απλά ήρθα να παρακολουθήσω το δωρεάν σεμινάριο σας και θεραπεύτηκα!!!Να σας έχει καλά ο θεός και ότι δίνετε στους ανθρώπους έτσι απλόχερα να σας τα χαρίζει σε αφθονία σε όλους τους τομείς!!!

Ioanna Nicolaou (ΛΕΜΕΣΟΣ) : “Ακόμα μια φορά είδα με τα μάτια μου να κάνεις το θαύμα σου κ Φωτόπουλε μου δάσκαλε μου .ήμουν εκεί και παρακαλούσα το σεμινάριο σου για πολλαπλασιαστή φορά γιατί κάθε φορά μας μαθαίνεις και περισσότερα ,και ξαφνικά μπήκε μια γυναίκα που περνούσε από εκεί εντελώς τυχαία ,πήγαινε σε γάμο η γυναίκα ,είδε μια φίλη της και την κάλεσε να έρθει για λίγο να καθίσει αυτή η κοπέλα ήταν ντυμένη όμορφα με το μακιγιάζ της αλλά φαινόταν συγχυσμένη ταλαιπωρημένη την φώναξες να έρθει κοντά σου και με αυτόν τον υπέροχο τρόπο σου της μίλησες την άγγιξες με τα μαγικά σου χέρια και η γυναίκα ηρέμησε μετά έφυγε για λίγο και μετά επέστρεψε είπε σταμάτησαν οι πόνοι μου ·χαμογελούσε, ήρθε κοντά σου της έδωσες τόση αγάπη την βοήθησες τόσο, πολύ που αυτή η γυναίκα μπροστά στα μάτια μας φαινόταν 10 χρόνια νεότερη από ότι ήταν όταν ήταν μπήκε μέσα ! Ο ΘΕΟΣ να σου δίνει δύναμη να συνεχίζεις το έργο σου γιατί υπάρχουν πολλοί πονεμένοι άνθρωποι που δεν ένιωσαν ποτέ την αγάπη εγώ σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που με έμαθες να αγαπώ και να μπορώ να παίρνω και να δίνω αγάπη”

Κύριε Φωτόπουλε, πριν τη συνάντηση μας είχα διάφορα προβλήματα όπως αυχενικό

, πόνους στη μέση και το χέρι και κάποιο πρόβλημα με τη προλακτίνη μου. Αφού σας επισκέφτηκα και μετά από την ιδία κιόλας μέρα ότι πρόβλημα είχα εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Οι πόνοι υποχώρησαν και το πρόσωπο μου έλαμψε από το φως που πήρα από κοντά σας!!! Κάνοντας μαλάξεις στα διάφορα ενεργειακά σημεία μπορώ να βρω λύση σε ότι πρόβλημα και αν έχω, χωρίς να έχω ανάγκη να επισκεφθώ γιατρούς ή να πάρω  φάρμακα!!! Κάθε φορά που σας συναντώ αισθάνομαι μια απίστευτη αγαλλίαση και ηρεμία. Ακούγοντας το CD κάθε βράδυ  κατάφερα να πιστέψω στον εαυτό μου και να αγαπήσω περισσότερο το Θεό!!! Όποτε θέλω να βελτιώσω κάτι στη ζωή μου κάνω το EFT και σύντομα απαλλάσσομαι από το φόβο που μου δημιουργούν οι αρνητικές σκέψεις!!!! Σας ευχαριστώ, Με αγάπη Αντωνία (Λευκωσία).

Αυτοθεραπεία από πρόβλημα στα γόνατα, στα ισχία, στο στομάχι, αλλεργίες, στο θυρεοειδή, στη μεση, στη χολή, άσθμα, στον αυχένα, στους ώμους. 2“ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ: Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φωτόπουλο που με βοήθησε πρώτα στην υγεία μου και μετά στη ψυχολογία μου που άλλαξε τελείως. Είμαι πολύ πιο χαρούμενη και ευδιάθετη. Είχα πρόβλημα με τη χολή μου και το θυρεοειδή αδένα και δεν το ήξερα. Σε ένα σεμινάριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2014, όταν ερωτηθήκαμε που πονάμε, ο κ. Φωτόπουλος μου είπε ότι έχω πρόβλημα με τη χολή και το θυρεοειδή.

Το Σεπτέμβριο αρρώστησα, πήγα στο γιατρό και έκανα υπέρηχο και ανακάλυψα ότι είχα στη χολή μου πολλούς πολύποδες και κύστες. Έκανα δύο συνεδρίες με το κ. Φωτόπουλο και το Δεκέμβριο έκανα νέο υπέρηχο και δεν είχα πια πολύποδες και κύστες αλλά φάνηκε μια μεγάλη πέτρα. Ξέχασα να σας πω ότι μου είπε να πίνω χυμούς από μήλο, καρότο και παντζάρι και θα γίνω καλά. Κάνοντας μαλάξεις στο μεσημβρινό της χολής, μετά από ένα μήνα έκανα πάλι υπέρηχο και στη χολή βρέθηκε λάσπη και μια μικρή πετρούλα. Έσπασε η πέτρα και έγινε λάσπη. Συνεχίζω να τρώω και να πίνω αυτά που μου είπε και να κάνω μαλάξεις στο μεσημβρινό της χολής και περιμένω να καθαρίσει εντελώς η χολή μου”.

Για να απαλλαγούμε από πέτρες ή άλλα προβλήματα της χολής, ξεκινάμε τις μαλάξεις στο μεσημβρινό της χολής  δίπλα από το μάτι  (σημείο GB 1), πάνω από το μάτι, συνεχίζει στον κρόταφο, περνά πίσω στον αυχένα (GB 20, βοηθά στους πονοκεφάλους, ημικρανίες και αϋπνία), περνά από τους ώμους, δίπλα από τον αυχένα (σημείο GB 21, βοηθά στην κατάθλιψη)  και  στη βάση του προτελευταίου δάκτυλου (GB 43). Το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αν κάνουμε ταυτόχρονα μάλαξη στα σημεία  δίπλα από τον αυχένα (σημείο GB 21) και στη βάση του προτελευταίου δάκτυλου (GB 43). 13-MES.XOLHS

 

Αυτοθεραπεία από προβλήματα στους πνεύμονες όπως άσθμα:

Αυτοθεραπεία από πρόβλημα στα γόνατα, στα ισχία, στο στομάχι, αλλεργίες, στο θυρεοειδή, στη μεση, στη χολή, άσθμα, στον αυχένα, στους ώμους. 3

Γιώργος Θεοδοσίου από την Ξάνθη: “Από τότε που ήρθα στα σεμινάρια σου αλλα και κατ’ ιδίαν μου έδειξες πως να εφαρμόζω αυτά που γραφεις στα βιβλία σου. Από τότε όλα είναι διαφορετικά. Είχα άσθμα βαρύ σε μεγάλη ένταση και στηριζόμουνα στα φάρμακα.

Τα τελευταία 3 χρόνια πριν έρθω σε σένα νοσηλευόμουν κάθε χρόνο σε νοσοκομείο με τρομερή δύσπνοια. Μετά από την επίσκεψή μου την εφαρμογή όσων γραφεις στο βιβλίο σου δεν ξαναπήγα σε νοσοκομείο.

Τώρα το άσθμα με ταλαιπωρεί λιγότερο και κατά περιόδους είμαι καλύτερα. Όταν ακούω το CD από το βιβλίο σου “Έτσι γίνεται το θαύμα” και τώρα το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» ηρεμώ πολύ”.

Απαλλασσόμαστε από τα άσθμα καθώς κι από τα αναπνευστικά προβλήματα, ξεμπλοκάροντας το μεσημβρινό του πνεύμονα κάνοντας μαλάξεις   στη ρίζα του χεριού (LU 1), που βλέπουμε στο γράφημα, που είναι το σημείο που αρχίζει ο μεσημβρινός του πνεύμονα στη μέσα πλευρά του αγκώνα (LU 5) και στη βάση του αντίχειρα (LU 9, 10).

10-MES.PNEVMONA

Αυτοθεραπεία από πόνους στη μέση:

Εύη Κασίμη: Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου τον κ. Φωτόπουλο για τη διαφορά που είδα στη μέση μου που με πονούσε πάρα πολύ και τώρα έχει βελτιωθεί κατά 70% με μόνο 3 επισκέψεις στα σεμινάρια του στο χώρο του, μου έδειξε πως να ξεμπλοκάρω τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης και της χολής, καθώς και να απενεργοποιώ τα αρνητικά μου συναισθήματα.

Επίσης τον ευγνωμονώ γιατί με επανένταξε στον κόσμο της Εκκλησίας, στην εξομολόγηση και στη θεία Κοινωνία. Αμέσως είδα τη διαφορά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στην ψυχή μου την ίδια. Έμαθα να ταπεινώνω το ΕΓΩ μου, κάθε μέρα τουλάχιστον προσπαθώ όλο και πιο πολύ, και βλέπω όλους τους ανθρώπους ίσους με μένα και ένα με εμένα, γιατί είμαστε όλοι φτιαγμένοι από την ίδια θεϊκή ουσία.

Ευγνωμονώ τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό που κατά ένα περίεργο , αλλά όχι ανεξήγητο τρόπο (τίποτα δεν γίνεται τυχαία) με έστειλε στα σεμινάρια του κ. Φωτόπουλου. Εύχομαι και άλλοι άνθρωποι να θελήσουν να βοηθηθούν. Να είστε όλοι καλά (Εύη Κασίμη).

Απενεργοποιούμε το μπλοκάρισμα στη μέση μας κάνουμε μαλάξεις στη μεσα πλευρά του ποδιού μας στο οστό του ποδιού μας, όπως δείχνουμε στο γράφημα στη καφέ πλατειά γραμμή, οι μαλάξεις γίνονται ανάλογα στο σημείο που έχουμε πρόβλημα. Στο γράφημα βλέπουμε την  σπονδυλική μας στήλη.

28-PODIA2

Για να αυτοθεραπευτούμε από προβλήματα μέσης κάνουμε μαλάξεις σε ολα τα σημεία του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης για να απαλευθερώσουμε την ενέργεια που πηγαίνει στην σπονδυλική μας στήλη.

Το πρόβλημα της σπονδυλικής μέσης, της καμπουρας, τησ σκολίωσης είναι μπλοκάρισμα του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης. Όταν η ενέργεια σταματά τα φωτόνια που κρατούν τους σφικτήρες που κρατούν το υγρού (ζελέ) κάθε μεσοσπονδυλίου δίσκου, αραιώνουν με αποτέλεσμα το υγρό αυτό να βγαίνει και να μπλοκάρει τα νευρα της σπονυλικής στήλης όπως δείχνουμε σε παρακάτω γράφημα. Κύριο μέλημα μας είναι να επαναφέρουμε την ενέργεια στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης κάνοντας μαλάξεις στην αρχη και στην ακρη του μεσημβρινού, στα σημεία Β2 και Β66. Στη συνέχεια κάνουμε εντονες μαλάξεις σε όλα τα σημεία  από Β60 έως Β66 και ανεβαίνουμε αν το προβλημα ειναι έντονο στα σημεία Β60 έως Β54. Στη συνέχεια γυρίζουμε μπρούμητα  και κάποιος μας κάνει με τον αγκώνα έντονα τα σημεία Β12, Β36 και πάνω από τους γλουτούς εκεί που έχει τα πολλά σημεία.

spondiliki-stili-2

Αυτοθεραπεία από προβλήματα αλεργείων ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου:

“Κύριε  Φωτόπουλε είμαι ο Κωνσταντίνος (η μαρτυρία του υπάρχει στο βίντεο με περιστατικά αυτοθεραπειών,  που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr εκεί θα δείτε περιστατικά αυτοθεραπείας για όλα τα προβλήματα ) είμαι από Λεμεσό, ελπίζω ο Θεός να σας έχει πάντα καλά. Πραγματικά τα CD σας με βοήθησαν πάρα πολύ, νιώθω πολύ ήρεμος, η μύτη μου άνοιξε, τελείωσαν οι αλλεργίες και το άσμα έφυγε κατά 95%. Ύστερα από το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού του παχέος εντέρου που αναλύετε στα βιβλία σας και μου εξηγήσατε στα σεμινάριά σας. Και πάλι σας ευχαριστώ τα λέμε σύντομα”.

Αυτοθεραπεία από πρόβλημα στα γόνατα, στα ισχία, στο στομάχι, αλλεργίες, στο θυρεοειδή, στη μεση, στη χολή, άσθμα, στον αυχένα, στους ώμους. 4Για τις αλλεργείες  και ιδίως την αλλεργική ρυνίτιδα  ξεμπλακάρουμε τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου κάνοντας μαλάξεις στα  σημεία LI 11, LI 10 που βρίσκονται κάτω από τον αγκώνα στο πλάι του χεριού, στα σημεία LI 4, LI 3 στη βάση του δείκτη κατά μήκος του μεσημβρινού του παχέος εντέρου.

Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του παχέος εντέρου και βοηθάμε όχι μόνο το παχύ έντερο, αλλά και τα προβλήματα με τους τένοντες σε όλο το χέρι, όπως επίσης απενεργοποιούμε και τη θλίψη. Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου απαλλασσόμαστε από τη δυσκοιλιότητα, τη σπαστική κολίτιδα, φαγούρα, αλλεργείες, ξυροδερμία, προβλήματα που δημιουργούνται από τη δυσλειτουργία του εντέρου.

 

11-MES.PACHEOS-ENTEROU

Αυτοθεραπεία από αυτοάνοσο Hashimoto 

Κωνσταντίνα Σουλτούκη: «Θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου από τον κ Φωτόπουλο, αγόρασα και τα δυο υπέροχα βιβλία του και τον επισκέφτηκα 2 φορές στην Αθήνα όπου μου εξηγήσε πως να εφαρμόζω αυτά που γράφει στα βιβλία του. Όταν επέστρεψα  ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που έχει στο καταπληκτικό βιβλίο του, «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», επί 3 μήνες προσπαθούσα να ξεμπλοκάρω τους μεσημβρινούς, το αποτέλεσμα; ενώ έπασχα από την αυτοάνοσο Ηαssimoto οι εξετάσεις έδειξαν αυτοίαση!!!! ο ενδοκρινολόγος δεν το πίστευε!!! Όλα όσα λέει ο Φωτόπουλος είναι αληθινά! αρκεί να πιστέψετε και να δουλέψετε με πείσμα, σύστημα και υπομονή!!!»! (Κωνσταντίνα Σουλτούκη).

Για να ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό αυτόν κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις πέντε εκατοστά κάτω από το στήθος (LV 14), τρία εκατοστά κάτω από το γόνατο στη μέσα πλευρά (LV 8), τρία εκατοστά πάνω από τον αστράγαλο (LV 5) στη μέσα πλευρά του ποδιού και στη μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου του ποδιού (LV 2). Για δέ το θυρεοειδή κάνουμε μαλάξεις στο σημείο (LV 2) αλλά και στην έξω πλευρά του μεγάλου δακτύλου (SP2).

Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του ήπατος απαλλασσόμαστε από προβλήματα στα γόνατα, στα ισχύα και απενεργοποιούμε τη διαδικασία που μας δημιουργούν τα αυτοάνοσα νοσήματα, καθώς και διαταραχές του θυροειδή αδένα (μαλάξεις στη βάση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού (LV 2). Ξεμπλοκάροντας το μεσημβρινό του ύπατος απαλλασόμαστε από τητ χολιστερίνη και τα προβλήματα στο συκώτι. Η χολιστερίνη παράγεται από το συκώτι για να μας κλείσει τις πληγές, διότι αν θυμώνουμε σημάνει ότι θα το θηλαστικό μέσα μας θα παλέψει και θα δημιουργήσει πληγές, οι πληγές αυτές κλείνουν με την χολιστερίνη που παράγεται από τον οργανισμό μας.

12-MES.HPATOS LV

 

Αυτοθεραπεία από προβλήματα στο γόνατο:

Νίκος Νάζος: Κύριε Φωτόπουλε σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με βοηθήσατε να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα με το γόνατό μου, έκανα μαλάξεις στο μεσημβρινό του ύπατος  στη μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου του ποδιού και στη μέσα πλευρά του παιδιού κάτω από το γόνατο και είδα μεγάλη διαφορά μέσα σε τρείς ημέρες,  ενώ παιδευόμουν για τρεις βδομάδες και πονούσα πολύ, είχα δοκιμάσει τα πάντα. Όταν  έκανα μαλάξεις στον μεσημβρινό του ήπατος, στη μέσα πλευρά του μεγάλου δάκτυλου του ποδιού LV 2 και κάτω από το γόνατο στη μέσα πλευρά LV 8 και μου πέρασε το γόνατο, είναι φανταστικό, μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε μόνοι μας. (Νίκος Νάζος) .

Αυτοθεραπεία από όζους στο θυρεοειδή αδένα:

Αυτοθεραπεία από πρόβλημα στα γόνατα, στα ισχία, στο στομάχι, αλλεργίες, στο θυρεοειδή, στη μεση, στη χολή, άσθμα, στον αυχένα, στους ώμους. 5Αθηνά Δαρζέντα: Είχα δύο όζους στο θυρεοειδή περίπου 8 χιλιοστά αριστερά και 10 χιλιοστά δεξιά. Μου είπαν πως έπρεπε να κάνω εγχείρηση εάν μεγαλώσουν πολύ. Ο κ Φ ωτόπουλος μου έδειξε τα σημεία που πρέπει να πιέζω για να ξεμπλοκάρω την ενεργια στο θυρεοειδή αδένα. Στην αρχή πονούσα πολύ αλλά και αργότερα όταν άρχισε να ισορροπεί η ενέργεια πονούσα λιγότερα και ο πόνος έφυγε, όπως μου είπε ο Α. Φωτόπουλος ήταν φυσιολογικό. Συνέχισα να πιέζω το σημείο που ενεργειακά επηρεάζει τον θυρεοειδή στην βάση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού από την έξω SP 2  (βλέπε το παρακάτω γράφημα του μεσιμβρηνού της σπλήνας πάγκρεας) και την μέσα πλευρά  LV 2  (βλέπε το παραπάνω γράφημα του μεσημβρινού του ήπατος).  Ιδίως από τη μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου που αφορά το μεσημβρινό του ύπατος.

Έκανα τις ασκήσεις αυτές για  τρεις μήνες, όταν πήγα και έκανα εξετάσεις και διαπίστωσα ότι οι δύο όζοι είχαν φύγει εντελώς. Ήταν κάτι το απίστευτο. Εκτός από τις μαλάξεις στους μεσημβρινούς, αυτός ο άνθρωπος έχει  θεραπευτική ενέργεια που σε βοηθάει, είμαι πολύ ευχαριστημένη και τον ευχαριστώ πολύ (όποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες μπορεί να πάρει το τηλέφωνο μου από τον κύριο Φωτόπουλο, Αθηνά Δαρζέντα).

14-MES.SPLHNAS

Αυτοθεραπεία από προβλήματα στο στομάχι ξεμπλοκάροντας το μεσημβρινό του στομάχου:

Αυτοθεραπεία από πρόβλημα στα γόνατα, στα ισχία, στο στομάχι, αλλεργίες, στο θυρεοειδή, στη μεση, στη χολή, άσθμα, στον αυχένα, στους ώμους. 6Ονομάζομαι Αλέξανδροs Πριμικύρηs είμαι 42 ετών, μέσα απ’ αυτό το γράμμα θέλω κύριε Φωτόπουλε να σ’ ευχαριστήσω θερμά για τα ευεργετικά αποτελέσματα που είχα από τις συνεδρίες σου, όπου με βοήθησες ν’ απαλλαγώ από έντονες  στομαχικές διαταραχές  που είχα επί 7 μήνες, που προερχόταν από τα αρνητικά συναισθήματα που συσσώρευα μέσα μου καθώς φόβο, θυμό. Με βοήθησες πάρα πολύ μέσα από τα λόγια σου για το τι σημαίνει αγάπη, πίστη και επανασύνδεση με την Πηγή μου. Τελειώνοντας  θέλω να αναφέρω για το cd το ποσό κάλο μου έκανε ακούγοντας το κάθε  βράδυ. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από τα βαθύ της καρδιάς μου, που με δίδαξες να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Απαλλασσόμαστε από προβήματα στο στομάχι ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του στομάχου κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία  ST 2 και ST 44 αλλά και ST2 και  ST 36) καθώς και ST6 (Στο ύψος του στηθους) και ST44.

15-MES.STOMAXOU-ST

Κύριε Φωτόπουλε, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά και δημόσια για τη θεραπευτική μας συνέδρια. Ήσασταν τόσο καλός, ανοιχτός, φιλικός και πρόθυμος να βοηθήσετε! Μου άρεσε πολύ και συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους να σας επισκεφτούν, είτε έχουν,  είτε δεν έχουν προβλήματα υγείας, όπως επίσης να πάρουν τα βιβλία σας! Κατά τη γνώμη μου πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι, και όπως πάντα λέω, τα χρήματα που θα δώσει κάποιος για να τα αγοράσει, δεν είναι τίποτα για τις πληροφορίες και την αγάπη  που θα βρει μέσα τους! Πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά σας, να είστε πάντα καλά, γερός, δυνατός και να ζήσετε χίλια χρόνια και να βοηθάτε τον κόσμο! (Hana Sedlakova Plika, Βέροια).

Αυτοθεραπεία από πρήξιμο στα δόντια, ουλίτιδα, κύστες και περιοδοντίτιδα. 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, Συγγραφέας – Ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας