Βιβλίο Μια Ζωή Γεμάτη Φως

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Βιβλίο Μια Ζωή Γεμάτη Φως 1Έχουμε στα χέρια μας το βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»,  το οποίο θα φέρει πραγματικό Φως στη ζωή μας και θα γίνει οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε  τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία. Είναι το βιβλίο που θα μας οδηγήσει στην νέα διάσταση των απείρων δυνατοτήτων. Είναι ο μίτος της Αριάδνης που θα μας οδηγήσει στην έξοδο του λαβυρίνθου μας
Το βιβλίο αυτό μας δείχνει τον τρόπο, αλλά και όλα τα εργαλεία :

    • Όλα τα ενεργειακά σημεία, τα οποία μας βοηθούν να απαλλαγούμε από τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που μας δημιουργούν όλες τις ασθένειες και μας μπλοκάρουν τις σχέσεις μας και την αφθονία,

 

    • Μας δίνει πλήρη οδηγό διατροφής για να αποφύγουμε τις ασθένειες και να ζήσουμε πάνω από 100 χρόνια υγιείς και ευτυχισμένοι
    • περιέχει απόψεις των κυριοτέρων κορυφαίων επιστημών για το πως θα είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι αλλά και για τα αίτια και την οριστική θεραπεία (χωρίς φάρμακα) κάθε ασθένεια. 
    • Περιέχει CD καταπληκτικές νέες θετικές εκφράσεις, οι οποίες σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε  για τα λάθη που έχετε κάνει και σας έχουν στερήσει την υγεία, τις ευτυχισμένες σχέσεις και  την αφθονία και σας δείχνουν το δρόμο να οδηγηθείτε προς το φως, τη χαρά, την υγεία, την ευτυχία και την αφθονία. 
    • Κάθε φορά που θα πιάνετε στα χέρια σας αυτό βιβλίο, η ύπαρξη σας θα γεμίζει φως και  αγάπη.  Όταν δίνουμε αγάπη χωρίς όρους παρέχουμε στους ανθρώπους ένα καθρέφτη που αντικατοπτρίζει την εικόνα τους, κατ’ αυτό τον τρόπο μπορούν να αναγνωρίσουν και να αγαπήσουν  τον εαυτό τους. Όταν αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, ένας σύνδεσμος δημιουργείται μεταξύ μας και των άλλων και ο φόβος  εξαφανίζεται. Όταν η ψευδαίσθηση της διαχωριστικότητας λυθεί σε πνευματικό επίπεδο, η αγάπη μας εναρμονίζει και εξαφανίζει τις ασθένειες.

Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό, θα συνειδητοποιήσατε πλέον πως για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας ευθυνόμαστε μόνο εμείς, ότι η συνείδησή μας δημιουργεί, διαμορφώνει το σώμα μας και τα πάντα γύρω μας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς δημιουργήσατε τα προβλήματα της υγείας σας και των σχέσεων σας κι εσείς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά αν ακολουθήσετε αυτά που γράφει το βιβλίο «Μία ζωή Γεμάτη Φως». 

Το κυριότερο το βιβλίο αυτό μιλά στην καρδιά σας, ανοίγει την καρδιά σας, σας ενισχύει την πίστη σας, σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι η δύναμη είναι μέσα, σας γεμίζει φως δύναμη και προοπτική όπως ξεκάθαρα μας περιγράφει η Εύα που το διάβασε: Η Εύα Πρίνου που διάβασε το βιβλίο έγραψε: «Διαβάζοντας το βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», από την πρώτη στιγμή με διαπέρασε μια αίσθηση προοπτικής, δύναμης πληρότητας. Μια πίστη σε χρυσό ροζ, ότι τίποτα δεν μπορεί να με κρατά περιορισμένη, αρκεί να κρατώ ζωντανό το λώρο σύνδεσης με την Αιώνια Πηγή. Η δουλειά του Αλέξη Φωτόπουλου μ’ έμφαση στη Χρηστική ενέργεια, προσφέρει ένα οδηγό πλοήγησης για την σύνδεση αυτή. Το Εσωτερικό φως που εκπέμπει το βιβλίο του, είναι ο Μίτος της Αριάδνης για τους Ήρωες των σημερινών Λαβυρίνθων».

Το βιβλίο αυτό βοηθά πλέον καθημερινά άπειρους ανθρώπους να ξεπεράσουν πολλά προβλήματα στη ζωή και να απελευθερωθούν από πολλές ασθένειες, γενικά βοηθά όλους που το διαβάζουν να δουν τη ζωή διαφορετικά, να μεταφράζουν θετικότερα ότι τους συμβαίνει στη ζωή τους και να πετούν από υγεία και χαρά. Το βιβλίο “Μια Ζωη Γεμάτη Φως” μας δίνει τη λύση για ότι και να μας συμβεί και πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Το βιβλίο αυτό περιγράφει με ακρίβεια την αιτία κάθε ασθένειας και μας δίνει τη λύση οπως μας την περιγράφει η Κωνσταντίνα Σουλτούκη: «Θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου από τον κ Φωτόπουλο, αγόρασα και τα δυο υπέροχα βιβλία του και τον επισκέφτηκα 2 φορές στην Αθήνα. Όταν επέστρεψα στη Λάρισα ακλούθησα πιστά τις οδηγίες που έχει στο καταπληκτικό βιβλίο του, «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», επί 3 μήνες προσπαθούσα να ξεμπλοκάρω τους μεσημβρινούς, το αποτέλεσμα; ενώ έπασχα από την αυτοάνοσο Ηαssimoto οι εξετάσεις έδειξαν αυτοίαση!!!! ο ενδοκρινολόγος δεν το πίστευε!!! Όλα όσα λέει ο Φωτόπουλος είναι αληθινά! αρκεί να πιστέψετε και να δουλέψετε με πείσμα, σύστημα και υπομονή!!!»   

Ή ο  Νίκος Νάζος: «Κύριε Φωτόπουλε σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με βοηθήσατε να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα με το γόνατό μου, έκανα μαλάξεις στο μεσημβρινό του ύπατος  στη μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου του ποδιού και στη μέσα πλευρά του παιδιού κάτω από το γόνατο και είδα μεγάλη διαφορά μέσα σε τρείς ημέρες,  ενώ παιδευόμουν για τρεις βδομάδες και πονούσα πολύ, είχα δοκιμάσει τα πάντα. Όταν  έκανα μαλάξεις στη μέσα πλευρά του μεγάλου δάκτυλου του ποδιού και κάτω από το γόνατο στη μέσα πλευρά και μου πέρασε το γόνατο, είναι φανταστικό, μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε μόνοι μας. Συνεχίστε να μας βοηθάτε, είστε καταπληκτικός, δεν μπορώ να ξεχάσω το σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη που με ακουμπήσατε και ένοιωθα την αγάπη σας μέσα από τα χέρια σας, αισθανόμουν μόνο θετικά συναισθήματα».

Είναι  υπέροχη ιδέα να διδάσκεται στα σχολεία όπως  μας το γράφει και η κορυφαία δικηγόρος στην Κύπρο η Ασπασία Σοφοκλέους: «Εχω διαβάσει τα βιβλία σου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και πιστεύω ακράδαντα ότι και τα δύο περιέχουν την ΑΒ που έπρεπε να μας διδάσκουν στα σχολεία αντί το ιστορικά θεσμοθετημένο ψέμα.
Θα πρέπει τα βιβλία σου να τύχουν της κρατικής χορηγίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο ώστε να δοθούν ως δώρο της πολιτείας σε κάθε σπίτι για σκοπούς δημοσίου συμφέροντος, αφού οι αρχές που περιέχουν είναι ο κώδικας για να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας και άρα να επανασχεδιάσουμε την ζωή μας ώστε να την γεμίσουμε με αγάπη αλλάζοντας έτσι την συνειδητότητα μας τόσο σε ατομικό όσο, και σε συλλογικό επίπεδο. Σου εύχομαι ολοένα και καλύτερα (Ασπασία Σοφοκλέους)».
Κορυφαίοι γιατροί όπως ο Αναστάσιος Χωρέμης κορυφαίος Ιατρός Διευθυντής του Κέντρου Υγείας στο Κιάτο γράφει: «Με συνεγείρει και με εκπλήττει θετικά η δουλειά που έκανες, και κυρίως το μήνυμα τους, προσεγγίζεις άριστα τις γενεσιουργές αιτίες των ασθενειών των ανθρώπων και την ανάγκη αλλαγής των σκέψεων και κυρίως των συναισθημάτων τους, για την θεραπεία τους».
Ενώ η γιατρός Μαρία Κωνστάντιου που το προλογεί γράφει: «Θέλω να εκφράσω ένα ευχαριστώ στον Αλέξη Φωτόπουλο, για το υπέροχο βιβλίο του «Μια Ζωή Γεμάτη Φως». Με τις υπέροχες προτροπές αυτού του βιβλίου μπορούμε όλοι μας να ζήσουμε την ζωή που ονειρευόμαστε. Είναι ένα από τα πιο διαφωτιστικά, ως προς το πως δημιουργείται η πραγματικότητα του καθενός μας, η οποία βέβαια εξαρτάται μόνο από εμάς. Το βιβλίο του Αλέξη Φωτόπουλου «Μια Ζωή Γεμάτη», εξηγεί πως δημιουργούνται οι ασθένειες, μια παρουσίαση της αληθινής φύσης της ασθένειας. Θα πρέπει όλοι όχι μόνο να το διαβάσουν αλλά και να εφαρμόσουν όσα αναφέρονται στο βιβλίο. Ο Αλέξης Φωτόπουλος αναλύει στο βιβλίο του τον επιστημονικό τρόπο που γίνονται. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο το βιβλίο στα χέρια θεραπευτών και ασθενών. Δίνει εκπληκτικές πληροφορίες. O τρόπος που τα αντιμετωπίζουμε έχει σημασία. Είθε να αλλάξετε τα πάντα στην κοσμοθεωρία σας, είθε να έχετε την τύχη να διαβάσετε το βιβλίο του Αλέξη Φωτόπουλος «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και να βελτιώσετε απεριόριστα τη ζωή σας, να βρείτε ψυχική και σωματική υγεία».
Αλλά και κορυφαίοι θεραπευτές όπως ο Μάκης Αιβάζογλου, προϊστάμενος φυσικοθεραπευτών ΥΓΕΙΑ που είναι πρωτοπόρος στον τομέα του μας δήλωσε στο Hilton ότι τα γραφήματα και η ανάλυση του βιβλίου είναι από τα καλύτερα που έχει δει στον κόσμο και μάλιστα μου ζήτησε να του τα στείλω σε ηλεκτρονική μορφή για να τα χρησιμοποιεί. «Αγαπητέ μου Αλέξη σε παρακαλώ ,εάν μπορείς να μου στείλεις με mail τις εικόνες του βιβλίου σου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και ότι άλλο έχεις ( βελονιστικών σημείων , μεσημβρινών , ρεφλεξολογικών σημείων κ.λ.π ) για να μπορώ να τα έχω ανά χείρας όταν κάνω θεραπεία .Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .Τα βιβλία σου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» είναι απίθανα και μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή (Μάκης Αιβάζογλου, προϊστάμενος φυσικοθεραπευτών ΥΓΕΙΑ)».
Ο Θανάσης Μανάρας: «Το βιβλίο «Μια ζωή Γεμάτη Φως» το διάβασα δυο φορές, για να κατανοήσω και την παραμικρή σταγόνα σοφίας που διαθέτει…ένα βιβλίο-οδηγός ζωής..ξέρεις, μέσα αυτό το έργο, υπάρχουν όλες οι θεραπείες..θα σου πω κάτι όμως..αυτό το βιβλίο, γιατρεύει κάθε “μη’ και κάθε ‘όχι’ που άκουσες μικρός..επουλώνει κάθε πληγή που άνοιξε, όταν σε υπέβαλλαν σε αδίκους ανταγωνισμούς, και ακόμη πιο άδικες συγκρίσεις..είναι ένα βιβλίο που σε γυρνά μέσα σου..σου δείχνει τι είσαι…άλλα έχει μια καινοτομία που δε θα τη βρεις εύκολα..σου δείχνει και το πως..έμπρακτα..το δύσκολο μέρος του, είναι όταν σε φέρνει αντιμέτωπο με σένα..γιατί σε θέτει προ των ευθυνών σου..όταν το διαβάσεις και μετά, δικαιολογίες τέλος..θα σου ξαναπώ ότι και την πρώτη φόρα…μην το διαβάσεις απλώς….εφάρμοσε το…να είσαι καλά…καλό ταξίδι στις σελίδες του…».

Ο Τάσος Παπαμιχαλόπουλος: «Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Αλέξη Φωτόπουλο για την άοκνη και αφιλοκερδή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και ένα ακόμα μεγαλύτερο «ευχαριστώ» από όλους εμάς που ωφεληθήκαμε από τα δωρεάν σεμινάριά του και τα υπέροχα βιβλία του, που σκορπάνε απλόχερα την γνώση. Τα βιβλία του «Έτσι γίνεται το θαύμα» και «Μια ζωή γεμάτη φως» αφυπνίζουν στην κυριολεξία και βοηθάνε και τον πλέον κακόπιστο να καταλάβει το πραγματικό νόημα της ζωής μας και τον τρόπο που μπορεί ο καθένας μας, μόνος του, να θεραπεύσει τον εαυτό του και τους άλλους χρησιμοποιώντας μόνο την δύναμη της θετικής σκέψης, ενεργοποιώντας την αγάπη μέσα του ώστε να αντιληφθεί τι τον κρατάει εγκλωβισμένο στα λανθασμένα γονεϊκά του πρότυπα και πως να απελευθερωθεί από τα αρνητικά του συναισθήματα και τις πεποιθήσεις του που τον αρρωσταίνουν. Τα δωρεάν σεμινάρια του κύριου Φωτόπουλου που πραγματοποιούνται πολύ συχνά σε όλη την Ελλάδα και η προσφορά αγάπης από μέρους του καθώς και οι θεραπείες που προσφέρει σε όλο τον κόσμο που παρευρίσκεται, μέσω ξεμπλοκαρίσματος των ενεργειακών μεσημβρινών, είναι ένα τεράστιο δώρο για όλους εμάς και τους συνανθρώπους μας, που ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το έχουμε πάρα πολύ ανάγκη. Ο Θεός να τον έχει καλά για πάρα πάρα πολλά χρόνια για να συνεχίζει το Θεάρεστο έργο του!!!»

Το βιβλίο Μια Ζωη Γεμάτη Φως Είναι ένα δώρο για όλους εμάς … πως θα αποκτήσουμε υγεία – χαρά – ευτυχία -αφθονία . Μια Ζωή γεμάτη Φως !! (Ελένη Ζέρβα).
Εγω πηρα το βιβλίο ΄Μια Ζωή Γεμάτη Φως” την Κυριακή και άρχισα να το διαβάζω αλλα διαπίστωσα οτι αυτό ειναι Ευαγγέλιο και οχι βιβλίο (Κατερίνα Ζαφ.).

«Κύριε Φωτόπουλε, δουλεύω με τον εαυτό μου κάθε ημέρα,  βυθίζομαι στo βιβλίo σας ακούω το CDκάθε ημέρα κατά προτίμηση το βράδυ όταν ξυπνώ τη νύχτα. Τα Alphamaticsαλλά και η θεραπευτική σας φωνή με βοηθούν να χαλαρώσω και να κοιμηθώ βαθιά. Έχω να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες από τις ακτινοβολίες. Τα βιβλία σας είναι μεγάλο δώρο για μένα. Δουλεύω όλα τα ενεργειακά σημεία στους μεσημβρινούς, της σπλήνας πάγκρεας, ύπατος, στομάχου, ουροδόχου κύστης, χολής. Χωρίς το βιβλίο σας δεν ξέρω πως θα τα είχα καταφέρει, ο Θεός σας έστειλε στη ζωή μου. Ο θεός να σας ευλογεί, με άπειρη αγάπη AdriannaVasiliadis».

 

«Χριστάκης Χριστόφη (Κύπρος, Λευκωσία):Διάβασα πάρα πολλές τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και εφάρμοσα αυτά που λένε, ενώ ακούω το cd κάθε βράδυ».  και ύστερα από τη συνάντηση με τον κύριο Φωτόπουλο, τα κιλά έφευγαν από μόνα τους, όταν απαλλάχτηκα από το φόβο απόρριψης χωρίς καμία προσπάθεια έχανα κιλά και χωρίς να το καταλάβω πρόσεχα την διατροφή μου, πρόσεχα τον εαυτό μου, δεν ήθελα να του κάνω κακό.  Είχα φόβο απόρριψης κι όταν ξεμπλοκάρισμα του φόβου απόρριψης κι ύστερα  από την απενεργοποίηση του φόβου απόρριψης που έκανα  με τη βοήθεια του κυρίου  Φωτοπούλου τα κιλά ξεκίνησαν φεύγουν από μόνα τους και χωρίς να το καταλάβω,  έχασα 30 κιλά. Τα  έχασα τρώγοντας κανονικά, περνώντας όμως ο χρόνος άρχισα να προσέχω τι τρώγω, ενώ πριν δεν το έκανα, αυτό έγινε από μόνο του  χωρίς καμία προσπάθεια. Αυτό συνέβη  όταν απελευθερώθηκα από  τον φόβο απόρριψης, που είχα διότι εξέλαβα μικρός για απόρριψη την απουσία του πατέρα μου που έλλειπε στη Λιβύη κι εγώ επειδή δεν είχα δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο το  λάμβανα για απόρριψη, με αποτέλεσμα να μπαίνω σε συναγερμό να τρώω ακατάστατα, περισσότερο και να μην μεταβολίζω  την τροφή μου με αποτέλεσμα να ήμουν υπέρβαρος πάνω από 30 κιλά. Συνέχισα να μελετώ τα βιβλία  «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και να εφάρμοζω αυτά που λένε, ενώ ακούω το cd κάθε βράδυ, ευχαριστώ τον Κύριο Φωτόπουλο».   

 Η Jacqueline Kone: «Τα βιβλια «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» υπεροχα και πολυ σημαντικα δημιουργηματα γεματα αγαπη και προσφορα! απαρραιτητα για καθε ανθρωπινο πλασμα!!!!!για να γινουμε καλυτεροι και ευτυχισμενοι ανθρωποι γεματοι υγεια και για να κατανοησουμε τον ανωτερο μας εαυτο!!!! Σουπερ δουλεια! ΕΥΓΕ!!!!!και τα cd τελεια….! φοβερα βοηθηματα. Το βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» υπεροχο και πολυ σημαντικο! απαρραιτητο για καθε ανθρωπινο πλασμα!!!!! Πολυ ωραιο το cd και το background με τον ηχο τελειο! πολυ γλυκεια η φωνη σας και μ αρεσουν αυτα που λετε! ευγε πολυ καλη δουλεια! για να γινουμε καλυτεροι και ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!!! Σουπερ δουλεια! ΕΥΓΕ!!!!!και το cd τελειο….! φοβερο βοηθημα».

Η Μαρία Γεωργαλά: «Κύριε Φωτόπουλε Το βιβλίο σας «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» Ένα βιβλίο γεμάτο Φως κι Αγάπη! Μας αποκαλύπτει πως είμαστε πλούσιοι, σοφοί και παντοδύναμοι, και μας δείχνει τον δρόμο για να βγούμε από την ψευδαίσθηση της αδυναμίας και ασθένειας, από τα υπόγεια της κακομοιριάς. Αλλά και τα δύο βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» γεμάτα αγάπη και φως, στα οποία συγκλίνουν η επιστήμη, η πνευματική φιλοσοφία και οι διδασκαλίες όλων των φωτισμένων ψυχών ανά τους αιώνες. Οδηγοί σωματικής και ψυχικής υγείας, χαράς, αγάπης κι επιτυχίας. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά γιατί γίνεστε αγωγός των ισχυρών θεραπευτικών ρευμάτων της Αγάπης με τα βιβλία και την συμπονετική στάση σας απέναντι στους συνανθρώπους σας».

 Η Δήμητρα Κοντάκου: «Η μύηση στην αγάπη μέσα από τα μάτια σου Αλέξη Φωτόπουλε, είναι από τα δυνατά που βίωσα κοντά σου στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Έλεγες : κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές, η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου,  έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!!  Είθε όλοι οι άνθρωποι να δεχτούν το φως σου!!! κοιτάξτε τον στα μάτια! άπειρα ευχαριστώ που σε γνώρισα από κοντά κύριε Φωτόπουλε!!»

Η Χριστιάνα Παπουτσάκη: Κύριε Φωτόπουλε διάβασα και τα δύο σας βιβλία, «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» , συγχαρητήρια για τη συγγραφή, περίφημη δουλειά, μεγάλο δώρο πράγματι  τα βιβλία σας. Με οδήγησαν, με οδηγούν στην επίγνωση που δρα σε ένα θαύμα που ζούμε και καθορίζεται από την πρόθεση μας προς αυτό, και αυτή είναι η αγάπη, κατευθυντήρια ενέργεια που έχει δημιουργήσει τα πάντα.

Δέσποινα Δροσάτου : «Αλέξη, σ’ ευχαριστούμε που ήρθες κοντά μας (στο σεμινάριο στο Αλιβέρι Ευβοίας) και μας έκανες μέσα από πολλούς τρόπους να ανακαλύψουμε πώς γίνεται το θαύμα! Είναι πολύ σημαντικό το έργο σου γιατί δείχνεις στους ανθρώπους αλήθειες που δεν είχαν φανταστεί ότι υπάρχουν, ανεξάρτητα από το αν είναι έτοιμοι να τις αποδεχτούν ή όχι. Προσωπικά η γνωριμία μαζί σου με ωφέλησε και είδα τη ζωή μου να αλλάζει προς το καλύτερο εδώ και μερικούς μήνες που σε έχω γνωρίσει. Εκείνο που μου αρέσει περισσότερο σ’ εσένα είναι ότι συνδυάζεις πολλές μεθόδους εναλλακτικής θεραπείας, τα βιβλία σου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  και τα CD που περιέχουν είναι εκπληκτικά και όλο το σύστημα δουλεύει αν το ακολουθήσεις! Να είσαι καλά, σ’ ευχαριστώ για όλα!!!».

Θεοδώρου Αντωνία: Ονομάζομαι Θεοδώρου Αντωνία και είχα παρακολουθήσει το βιωματικό σας εργαστήρι στη Πάφο και πραγματικά βίωσα μια εμπειρία ζωής. Πάντοτε διάβαζα βιβλία για το πως ο άνθρωπος μπορεί νά γίνει καλύτερος και να βελτιώσει τη ζωή του με αποτέλεσμα να μπορέσει να βοηθήσει και άλλους που το έχουν ανάγκη. Η ηρεμία και η ασφάλεια που μου μεταδώσατε θα με ακολουθει για πολύ καιρό ακόμα και εύχομαι να σας έχουμε ξανά σύντομα στην Κύπρο. Έχω αγοράσει και το βιβλίο ‘Μια ζωή γεμάτη φως”, εφαρμόζω EFT, έχω ξεκινήσει να βάζω και το cd όταν κοιμάμαι όπως και να ξεκινήσω νηστεία για να εξομολογηθώ και να κοινωνήσω κάτι που είχε χρόνια να κάνω!!! 

Ανδριάνα Βασιλιάδη (Κύπρια που μένει Λονδίνο): «Κύριε Αλέξη Φωτόπουλε  κάνω τις μαλάξεις στα ενεργειακά σημεία που έχει το βιβλίο σας (Μια ζωή Γεμάτη Φως)  κάθε ημέρα. Διαβάζω ενώ ή δυο κεφάλαια κάθε ημέρα από το βιβλίο σας. Τι θησαυρός. Για μένα αυτό το βιβλίο  είναι η  νέα μου Βίβλος. Όπως το δικό σας έχω διαβάσει αμέτρητα  βιβλία, άρθρα, έχω δει πολλά προγράμματα στην τηλεόραση ψάχνοντας να θεραπεύσω τον εαυτό μου. Όλα με είχαν βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο, όμως το δικό σας βιβλίο διαφέρει από όλα τα άλλα γιατί είναι γραμμένο με αγάπη,  με προσωπική εμπειρία αλλά κυρίως συμπόνια ευσπλαχνία για τους άλλους.  Δεν το λέω για να σας κολακεύσω είναι αλλά για φανερώσω την πραγματικότητα.  Το βιβλίο σας έχει την ικανότητα να εμπνέει, κινητοποιεί, να αφυπνίζει τους ανθρώπους, που παίρνουν τη ζωή τους μισοκοιμισμένοι. Το βιβλίο σας αλλά και το cdσας, διαφέρουν από όλα τα άλλα που έχω χρησιμοποιήσει, γιατί είναι βυθισμένο στην πνευματικότητα και την αγάπη του Θεού. Το έργο σας μου έδωσε την ελπίδα ότι μπορώ να αποθεραπευτώ και να ελευθερώσω τον εαυτή μου από τα αρνητικά συναισθήματα, εκ των οποίων κυρίαρχος είναι ο φόβος, κατ’ αυτό τον τρόπο για μένα  από τώρα κάθε μέρα είναι μια καινούργια ημέρα. Με σκληρή δουλειά αλλά και με την βοήθεια σας μπορώ να τα καταφέρω και πολλοί άλλοι με την βοήθεια σας θα κάνουν το ίδιο.  Πολύ αγάπη σε όλους, την οικογένεια σας και την μητέρα πατρίδα ο Θεός να σας ευλογεί Ανδριάνα».

Νίκος Ναζος: «Σας ευχαριστώ κύριε Φωτόπουλε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, από την ημέρα που βλέπω τις εκπομπές σας και διαβάζω τα βιβλία σας  «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» έχουν αλλάξει τη ζωή μου. Σας ευχαριστώ που  μου δίνεται φως  και με βοηθάτε, όταν έχω ελεύθερο χρόνο προτιμώ να καθίσω και να δω μία εκπομπή σας, παρά να κάνω κάτι άλλο, με βοηθάει πολύ και τα βιβλίο σας τα έχω βάλει στην καθημερινότητα μου, τα διαβάζω κάθε ημέρα !!!!!!!!!!!!! σας ευχαριστώ πολύ, σε σας οφείλω την πρόοδο μου, συνεχίστε να μας δίνετε φως το έχουμε ανάγκη».

Ζαφείρης Ρετσίδης: «Γνώρισα τον Αλέξη Φωτόπουλο μέσα από τα βιβλία του. Τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»   πρέπει να μελετήσεις όχι απλά να διαβάσεις. Η μεγάλη επιθυμία μου να τον γνωρίσω προσωπικά έγινε πραγματικότητα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη στις 24 Νοεμβρίου 2013. Κύριε Φωτόπουλε δεν ξεχνώ την ψυχική ανάταση που ένιωσα κοντά σου και την ανακούφιση που ένιωσα στο σώμα μου μετά το ξεμπλοκάρισμα των μεσημβρινών. Πραγματικά ”ΠΕΤΑΩ” με τη θεραπεία που μου έκανες με τα υπέροχα ζεστά σου χέρια και το φώς που πήρα από το δικό σου φως που εκπέμπει αυτό το υπέροχο βλέμμα σου. Δεν ξεχνώ τα συναρπαστικά συναισθήματα που ένιωσα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Η μέθοδος EFT και τα cd σου έχουν μπει στην καθημερινότητά μου. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που σε γνώρισα. Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας».

Υπάρχουν άπειρες μαρτυρίες (33 σελίδες) που μπορώ να στείλω σε όποιον επιθυμεί, ένα είναι το γεγονός, ότι τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» σας αλλάζουν τη ζωή.

Μπορείτε να  παραγγέλνετε το “Μια Ζωή Γεμάτη Φως” (540 σελίδες με CD), κοστίζει 30€

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με έκπτωση πλέον των  20%, στην τιμή 60 € και τα τρία, τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766. 

tria vivlia

Μπορείτε να αλλάξετε πλήρως τη ζωή σας, να αυτοθεραπευτείτε, να δημιουργήσετε τέλειες σχέσεις και να πετάξετε από υγεία και χαρά. Τα τρία μου βιβλία:«Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας δείχνουν το δρόμο που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. Αλλά και σας παρέχουν όλα τα εργαλεία για να το πετύχετε αυτό. Δεν είναι απλά λόγια σας κάνουν να νοιώσετε το δρομο που πρεπει να ακολουθησετε μιλουν στην καρδιά σας.
Είναι γραμμένα από την καρδιά μου, με άπειρη αγάπη, που πήγαζει από μια δύναμη που με σπρώχνει να μάθει όλος ο κόσμος πως έγινα καλά από ανίατη ασθένεια, πως δημιουργώ τέλειες σχέσεις, τέλεια οικογένεια, να κάνω όλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να πετάξουν από υγεία και χαρά.
Σας δείχνω τον τρόπο, βιωματικό τρόπο με cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνέιδητο σας, έχουν τεράστια βιβλιογραφία που γράφουν τις ανακαλύψεις όλων των επιστημόνων για κάθε ασθένεια, αναλύουν με απλό και ξεκάθαρο τρόπο την Κινέζικη ιατρική που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει και να απαλλαγεί από κάθε προβλημα υγείας του. 

   Όποιος διαβάσει τα τρία αυτά βιβλία,  και επαναπρογραμματίσει το υποσυνείδητό του ακούγωντας  το cd από το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  το «Η Πηγή των Πάντων» κάθε βράδυ όταν κοιμάται και το από τη «Μία Ζωή Γεμάτη Φως» την ημέρα, αλλάζει πραγματικά τη ζωή του όπως η Εύη Αθανασιάδου:

“Έμαθα τυχαία για τον κύριο Φωτόπουλο και από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο με έκανε να πιστέψω πως ότι λέει και υποστηρίζει ειναι πραγματικά αληθινό. Πηρα και διάβασα και τα τρία του βιβλία: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», « Η Πηγή των Πάντων»  και απο τις πρώτες σελίδες με μάγεψαν κυρίως γιατι ειναι γραμμένα απλά κι απόλυτα κατανοητά.

Με ταλαιπωρούσε ο αυχένας μου εδώ και χρόνια και μετά την πρώτη προσωπική συνεδρία που ειχα μαζί του,  Νοιώθω σαν να μην με ειχε ενοχλήσει ποτε!!

Η θετική ενέργεια και  η αγαπη που εξέλαβα, με κάνουν να Νοιώθω κάθε ημέρα και καλύτερα. Ακούω τα cd  που εχουν τα βιβλία καθε βράδυ και  κάθε ημέρα ξαναδιαβάζω σελίδες απο τα βιβλία του. Ξεμπλοκάρω τους μεσημβρινούς που μου υπέδειξε και  ήδη Νοιώθω πως πετάω!!  Κύριε Φωτόπουλε ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω και δημόσια για ολα αυτά, καθώς και για το γεγονός πως απέκτησα την πίστη μου ξανά !! (Ευη Αθανασιάδου)”.

   Αλλά όπως άλλαξαν τη ζωή της Έλενας Καρύδα:

    «κ. Φωτόπουλε τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και  «Η Πηγή των Πάντων» ήταν αυτά, που μου χάρισαν αυτό που επιζητούσα πάντα…   Τα βιβλία σας ήταν η αρχή της ευτυχισμένη μου ζωής από εδώ και πέρα…

Κάθε άνθρωπος χρειάζεται το χρόνο του για να συλλάβει την κάθε πληροφορία.

    Τα βιβλία σας ήταν αυτά, που μου χάρισαν αυτό που επιζητούσα πάντα …

   Το να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου είναι το μεγαλύτερο καλό που μπορείς να κάνεις σε σένα και στους οικείους σου.

    Μου έμαθαν επίσης ότι βγάζοντας τις αρνητικές ενέργειες που πηγάζουν μέσα μας (θλίψη, πόνο, φόβο κ.α.) καλυτερεύουμε την υγεία μας και την ζωή των δικών μας και το αποτέλεσμα είναι ότι φτάνουμε να πιούμε νερό από τη Πηγή μας .

    Η Πηγή μας είναι εκεί, βαθιά μέσα μας και αναβλύζει γάργαρο τρεχούμενο νερό, σε προσκαλεί να το πιείς και να γευτείς ολα τα υπέροχα συναισθήματα που σου προφέρει. Η αγάπη κυριαρχεί και πιάνει το χέρι της γαλήνης και της ευτυχίας, όλες μαζί οι αισθήσεις αυτές χορεύουν μαζί με άλλες πολλές το χορό της ευδαιμονίας.  Τα βιβλία σας ήταν η αρχή της ευτυχισμένη μου ζωής από εδώ και πέρα.

   Σας ευχαριστώ πολύ για το πολύτιμο δώρο που μου κάνατε. Πάντα να χαρίζετε την ευτυχία σε όποιον την έχει ανάγκη. Να είστε καλά !!» (Έλενα Καρύδα).

         Τα βιβλια μου βασίζονται στην επίστημη αλλά και στο πνεύμα, την ψυχή μας. Όπως μου έγραψε ένας γιατρός που ξεκίνησε να διαβάζει: “Ειναι πολύ όμορφη κι ενδιαφέρουσα η σύνδεση της μοντέρνας επιστημονικής θεώρησης με τον παραδοσιακό εσωτερισμό. 

     Θεωρώ ότι και με το νέο μου βιβλίο “Η Πηγή των Πάντων” κλείνει η πρώτη τριλογία των βιβλίων μου,  τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε προς το βέλτιστο πλήρως τη ζωή σας. Διαβάζοντας τα βιβλία μου, θα ακολουθήσετε το ίδιο μονοπάτι που ακολούθησα και εγώ, θα ξεκινήσετε από το υλικό επίπεδο και θα καταλήξετε στο πνευματικό, στο επίπεδο εκείνο δηλαδή στο οποίο θα μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε θαύματα τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους.  (για αυτό το λόγο σας δίνω σημαντική εκτπωση για να τα αποκτήσετε και τα τρία μαζί).

   Ξεκίνησα, αρχικά, όπως όλοι, να αντιλαμβάνομαι ως εαυτό μου το σώμα μου, το γήινό μου όχημα, και σκοπός μου ήταν να καλύπτω τις ανάγκες του σώματός μου, να επικεντρώνομαι στο πώς θα τραφώ καλύτερα, πώς θα εξασφαλίσω περισσότερες ηδονές και πώς θα προβληθώ κοινωνικά. Πίστευα λοιπόν ότι η ικανοποίηση, η χαρά μου, η ευτυχία μου εξαρτάται από παράγοντες έξω από μένα. Επειδή είχα φόβο απόρριψης έλκυα ανθρώπους και καταστάσεις που με απέρριπταν, περίμενα την αποδοχή των άλλων, αλλά δεν την έβρισκα, διότι εξέπεμπα φόβο απόρριψης και αυτό ελάμβανα, έως ότου αρρώστησα από σκλήρυνση κατά πλάκας. 
    Τότε αφυπνίστηκα και στράφηκα προς τον εσωτερικό μου εαυτό, συνειδητοποίησα ότι τα πάντα εξαρτώνται από μένα, άλλαξα εντελώς, φωτίστηκα, συνδέθηκα με την Πηγή μου, τον Κύριο, κατάλαβα ότι μπορώ να κάνω «θαύματα», όπως είναι η αυτοΐασή μου από μια θεωρούμενη ανίατη ασθένεια και άλλα πολλά που ανακοινώνω στην ιστοσελίδα μου, www.afotopoulos.gr, αλλά και στο παρόν βιβλίο. Αλλάζοντας, εκπέμποντας αγάπη, αντί για να με απορρίπτουν, τώρα όλοι με αγαπούν, με αποδέχονται και θέλουν να κάνουν παρέα μαζί μου. Έγινα τελικά εντελώς καλά και είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. 
     Όλα αυτά που σας γράφω είναι βασισμένα στη βιωματική μου εμπειρία, είναι όλα αληθινά, τα έχω εφαρμόσει στον εαυτό μου, για αυτό κάνω παντού δωρεάν σεμινάρια, για να δείτε όλοι το παράδειγμά μου, να το εφαρμόσετε και να γίνετε κι εσείς ευτυχισμένοι, χαρούμενοι και να «πετάξετε» από υγεία και χαρά. 
Όπως λέει ο πατέρας Σάββας ο Αγιορείτης, ένας άνθρωπος που αυτοθεραπεύτηκε μπορεί να εμπνεύσει όλους όσους συναντά να αυτοθεραπευτούν, ένας άνθρωπος που γνώρισε τον Θεό μπορεί να εμπνεύσει και τους άλλους να Τον γνωρίσουν και να οδηγηθούν στο Φως και αυτό το σκοπό έχει και το βιβλίο  «Πηγή των Πάντων» . 

Είμαι πάντα δίπλα σας για να  απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,  Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,  

Facebook: AlexiosFotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας