Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 1Το πόσο θα ζήσουμε στη ζωή μας εξαρτάται κυρίως από τα συναισθήματά μας και δευτερευόντως από τη διατροφή μας.

Όταν είμαστε κυριευμένοι από φόβο, θυμό, θλίψη θέτουμε σε συναγερμό (πάλη ή φυγή, flight or fight) το αυτόνομο νευρικό μας σύστημα ή ερπετικό εγκέφαλο, ο οποίος για να ανταπεξέλθει σ’ αυτή την κατάσταση, εκκρίνει ορμόνες που μακροχρόνια μας οξειδώνουν το σώμα μας και μας μικραίνουν τη ζωή.

Η διατροφή μας με επεξεργασμένες τροφές, στερημένη από ένζυμα, φυσικά φυτοχημικά και φυτοθρεπτικά στοιχεία οξειδώνει επίσης τον οργανισμό μας, δημιουργεί ένα εχθρικό περιβάλλον που οξειδώνει, σκοτώνει τα κύτταρά μας και στη συνέχεια τα όργανα και τον οργανισμό μας.

Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 2Οι Ερευνητές στο Harvard Medical School ανακάλυψαν ότι το resvelatrol που είναι ένα φυτοχημικό που βρίσκεται στις ακατέργαστες τροφές (σταφύλια, ρόδια) ενεργοποιεί τα γονίδια της μακροβιότητας, σε τέτοιο βαθμό που μπορούν να μας επιμηκύνουν τη ζωή κατά 70%.

Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 3Σε μια συνέντευξη του ο επικεφαλής των ερευνών του Harvard Medical School για το resvelatrol Dr Xi Zhao-Wilson είπε για την επιμήκυνση της ζωής: ύστερα από μεγάλη έρευνα στο resvelatrol τα τελευταία χρόνια ανακαλύψαμε ότι το φυτοχημικό αυτό ενεργοποιεί την κυτταρική διαδικασία η οποία οδηγεί στην επιμήκυνση της ζωής μας.

Αυτό είναι το κλειδί με τον περιορισμό των θερμίδων, με τη διατροφή με ακατέργαστα λαχανικά, φυτρωμένους σπόρους, ξηρούς καρπούς, φρούτα, τις θετικές σκέψεις, τα συναισθήματα χαράς, αγάπης ενεργοποιούμε τα γονίδια τα οποία μας επιμηκύνουν τη ζωή και απενεργοποιούμε όλα τα γονίδια που μας προκαλούν διαβήτη, καρκίνο, φλεγμονές.

Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 5Τα ακατέργαστα λαχανικά που έχουν διάφορα χρώματα, περιέχουν φυτοχημικά τα οποία ενεργοποιούν τα αντιγηραντικά, αντικαρκινικά και αντιφλεγμονώδη γονίδια μας.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι περιέχουν φυτοχημικά που απενεργοποιούν τα γονίδια που προάγουν τη διαδικασία δημιουργίας διαβήτη.

Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 4Τα ακατέργαστα λαχανικά περιέχουν επίσης καροτίνη, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε. Η μείωση θερμίδων είναι ο κυριότερος παράγων που ενεργοποιεί την έκφραση των γονιδίων που μας χαρίζουν μακροζωία.

Στην εποχή μας λοιπόν γνωρίζουμε ότι με τον περιορισμό των θερμίδων θεραπευόμαστε από όλες τις ασθένειες και ξανανιώνουμε.

Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 6Ο Dr Stephen Spindler μελέτησε 11000 γονίδια στο συκώτι μιας ομάδας ποντικών που έτρωγαν κανονικά και άλλης ομάδας που διατρέφονταν με περιορισμένες θερμίδες. Μετά από μερικές εβδομάδες είδε ότι όλα τα αντιγηραντικά γονίδια είχαν ενεργοποιηθεί με αποτέλεσμα τα ποντίκια να δείχνουν πιο νέα και πιο δυναμικά. ¨Όλες οι εκφυλιστικές ασθένειες όπως ο διαβήτης είχαν εκλείψει.

Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 5Εμείς όχι, με διατροφή περιορισμένων θερμίδων αλλά με υψηλής ποιότητας διατροφή βιολογικών φρούτων και λαχανικών,

Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 6φυτοπλαγκτόν Spirulina και Chlorella, φύτρα από σπόρους,

Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 7καρύδια, αμύγδαλα, φασόλια μαυρομάτικα, φύκια, αλλά και ζώντας με αγάπη, θετικά συναισθήματα μπορούμε να είμαστε υγιείς και να πετάξουμε στη ζωή μας.

Αυτά δεν είναι αερολογίες οι κακές μας σκέψεις και συνήθειες οφείλονται σε αρνητικές πεποιθήσεις, προγραμματισμούς που ξεκίνησαν από την παιδική ηλικία. Όλα αυτά διορθώνονται με αλλαγή του τρόπου σκέψης, με μελέτη, επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, και απενεργοποίηση των αρνητικών μας συναισθημάτων (EFT), ή εναρμόνιση των τσάκρας. Για να προσέχουμε τη διατροφή μας θα πρέπει να έχουμε σκοπό στη ζωή μας, να έχουμε φροντίσει να έχουμε επαφή με την Πηγή μας, να φροντίζουμε την ψυχή μας.

Ο Dr Kenneth Pelletier που μελέτησε μακροβιότερους και υγιέστερους πληθυσμούς στον κόσμο, όπως στην Vilcabamba του Ισημερινού, τους Abkhazians σε μία περιοχή της Γεωργίας ,διαπίστωσε ότι τρέφονται με τροφές χαμηλές σε πρωτεΐνη, υψηλής ποιότητας ακατέργαστους υδατάνθρακες, τροφές που περιείχαν τις μισές θερμίδες και πρωτεΐνες από αυτές που τρέφονται οι Αμερικανοί.

Γιατί πεθαίνουμε;

 • Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 7Διότι τα κύτταρά μας  εκφυλίζονται, μεταλλάσσονται και πεθαίνουν, και αυτό γίνεται διότι δεν τρεφόμαστε σωστά.

Η μακροβιότητά μας εξαρτάται από την υγεία των κυττάρων  μας και αυτό επιτυγχάνεται όταν τρώμε ακατέργαστες τροφές.

Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 8Είναι ξεκάθαρο οι ανεπεξέργαστες τροφές καθορίζουν την υγεία των κυττάρων μας, από την οποία εξαρτάται η ποιότητα των κυττάρων μας. 

Οι ακατέργαστες τροφές εκτός από  βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες που μας προσφέρουν, μας παρέχουν επίσης οξυγόνο, ένζυμα, φυτοθρεπτικά και φυσικά φυτοχημικά στοιχεία αλλά κυρίως βιοηλεκτρικά φορτία τα οποία  διαδραματίζουν θεμελιώδη ρόλο  στην υγεία των κυττάρων μας και δεν μπορούν να τα δώσουν οι επεξεργασμένες τροφές.

Εξάντληση των μεταβολικών ενζύμων.

Ο Dr James Summer νομπελίστας βιοχημικός καθηγητής του Cornell University υποστηρίζει ότι η αίσθηση του ανθρώπου ότι μετά τα σαράντα γερνάει είναι αποτέλεσμα της μείωσης των ενζύμων στο σώμα του. Ο άνθρωπος μετά τα σαράντα αρχίζει να παράγει όλο και λιγότερα ένζυμα με αποτέλεσμα η μεταβολική ενέργεια καθώς και η αποτοξίνωση των κυττάρων του να μειώνονται, γεγονός που οδηγεί μακροχρόνια στη γήρανση και την κατάρρευση του οργανισμού του.

Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 11Οι κάτοικοι στη Hunza Valley που βρίσκεται στα Ιμαλάια, ζουν περισσότερο από 130 χρόνια και ζουν σε πλήρη υγεία έως την τελευταία στιγμή της ζωής τους. Με τη διατροφή ακατέργαστων τροφών λαμβάνουμε τα μεταβολικά ένζυμα, τις βιταμίνες και τα φυτοχημικά που χρειαζόμαστε.

Τρώγοντας ακατέργαστες τροφές ,ο οργανισμός παίρνει ένζυμα που χρησιμεύουν στην πέψη των τροφών του καθώς τα μεταβολικά ένζυμα δεν ασχολούνται με την πέψη αλλά με την αποτοξίνωση, αποκατάσταση της υγείας και την παραγωγή ενέργειας του κυττάρου.

Πρέπει να κάνουμε αποτοξίνωση:

Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 9Πρέπει να κάνουμε αποτοξίνωση με χυμούς, νηστεία,

Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 10διατροφή με φυτοπλαγκτόν Chlorella, το οποίο έχει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη από όλα τα όντα, τετραπλασιάζεται σε είκοσι ώρες. Η δυνατότητα αυτή του DNA, ενισχύει πάρα πολύ το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Γενικά με την καταπληκτική δυνατότητα του DNA του να αναπαράγεται, επιταχύνεται η ίαση και επούλωση των πληγών και των φλεγμονών που έχουμε, δυναμώνει το σώμα για να επανέλθει ύστερα από κάθε ασθένεια.

Κυρίως βοηθάται ο ιστός του εντέρου να καθαρισθεί από τις τοξίνες και στην συνέχεια να επουλώσει τις πληγές και τις φθορές που έχουν δημιουργηθεί στους ιστούς του εντέρου.

Να παίρνουμε προβιοτικά: acidophilus και bifidus σε σκόνη, τα προβιοτικά εξαλείφουν το μύκητα Candida, από τον οποίο πάσχει ο μισός Αμερικανικός πληθυσμός.

H μοναδική δυνατότητα ανάπτυξης της Chlorella βοηθά πάρα πολύ στην καταπολέμηση από μύκητες Candida, διότι έχει τη δυνατότητα να τετραπλασιάζει την ποσότητα των προβιοτικών acidophilus και bifidus που παίρνουμε σε σκόνη.

Ο Dr Colin Campbell καθηγητής του Cornell μας εξηγεί πώς μπορούμε να έχουμε μακροζωία και υγεία:

 • Η ακατέργαστη τροφή μας είναι η καλύτερη πηγή για να πάρουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε.

Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 15Για παράδειγμα το σπανάκι περιέχει τα κυριότερα ιχνοστοιχεία με κυρίαρχα το μαγνήσιο, ποτάσσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, έχει τις κυριότερες βιταμίνες, μεταξύ των οποίων C, B1, B2, B3, B6, φολικό οξύ, Α, Ε τα κυριότερα αμινοξέα, όπως Τρυπτοφάνη (που δημιουργεί την σεροτονίνη) Τυροσίνη (που δημιουργεί την ντοπαμίνη) λυσίνη, μεθιονίνη, γλυσίνη.

Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 16Το σουσάμι είναι το πρώτο σε περιεκτικότητα ελαίου από όλους τους άλλους σπόρους. Το σουσάμι είναι ανώτερο από πολλούς σπόρους, διότι περιέχει μεγάλη ποσότητα ασβεστίου και το αμινοξύ μεθιονίνη. Όταν δεν είναι επεξεργασμένο, περιέχει περισσότερο ασβέστιο από το αγελαδινό γάλα, μιάμιση φορά περισσότερο σίδηρο από το βοδινό συκώτι, τρεις φορές περισσότερο φώσφορο από το αυγό, περισσότερη πρωτεΐνη από το κοτόπουλο, το συκώτι ή το μπιφτέκι και περισσότερη νιασίνη (Β3 ) από το μαύρο ψωμί.

Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 17Το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελών, οι λαχανίδες, έχουν φυτοχημικά κατά του καρκίνου, μεγάλες ποσότητες από φολικό οξύ, Β6 (καλύτερη πηγή Σολομός, σαρδέλες σκουμπρί), Β12 (καλύτερη πηγή η ρέγγα και σκουμπρί, τόνος, πέρκα) βιταμίνη D, ρέγγα, Σολομός σαρδέλα τόνος, το σημαντικότερο δε είναι η έκθεση μας στον ήλιο να λιαζόμαστε πάντα το χειμώνα είναι κατά της οστεοπόρωσης και της γρίπης.

 • Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 18Το κυριότερο είναι τα φυτοχημικά και ο συνδυασμός τους Τα φυτοχημικά των τροφών αλληλεπιδρούν με τα φυτοχημικά των άλλων ανεπεξέργαστων τροφών και των χημικών του σώματος. Γίνεται μια ατελείωτη επεξεργασία που φθάνει έως την ενεργοποίηση των γονιδίων μας.

 • Μας λέει ότι τα συμπληρώματα τροφών δεν είναι πανάκεια και καλύτερα να τρώμε ανεπεξέργαστες τροφές. Τα χημικά συμπληρώματα διατροφής δεν μας οδηγούν σε μακροζωία και έχουν μακροχρόνια παρενέργειες που δεν φαίνονται άμεσα.

 • Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 11Οι ζωικές τροφές όχι μόνο δεν υπερέχουν σε θρεπτικά στοιχεία από τις φυτικές τροφές, αλλά είναι και η αιτία πολλών ασθενειών.

 • Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 12Επιπλέον οι φυτικές τροφές είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και φυτοχημικά, ιχνοστοιχεία.

 • Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 19Τα γονίδιά μας δεν καθορίζουν από μόνα τους την ασθένεια. Τα γονίδια λειτουργούν, επιδρούν μόνο αν ενεργοποιηθούν, η διατροφή διαδραματίζει ένα σημαντικότατο ρόλο στην ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση των γονιδίων.

Tα γονίδια που δεν έχουν ενεργοποιηθεί, δεν έχουν καμιά επίδραση στη ζωή μας. Το περιβάλλον είναι ο τρόπος ζωής μας , δηλαδή η διατροφή και τα συναισθήματά μας, Τα γονίδια που προκαλούν τον καρκίνο επηρεάζονται σοβαρότατα από την κατανάλωση της πρωτεΐνης. Σε έρευνες που έκανε όλη του τη ζωή ανακάλυψε ότι μπορούμε να ενεργοποιούμε και να απενεργοποιούμε τα γονίδια που μας δημιουργούν καρκίνο μόνο και μόνο τρώγοντας ή αποφεύγοντας να τρώμε ζωική πρωτεΐνη.

O Dr Hiromi Shinya μας γράφει ότι για να έχουμε μακροζωία πρέπει να τρώμε τα ακόλουθα:

 • Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 13Η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης είναι το αναποφλοίωτο ρύζι μαζί Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 14με φασόλια σόγιας διότι μας δίνουν αρκετή ποσότητα από τα βασικά αμινοξέα,

 • Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 15αν προσθέσουμε και μικρά ψάρια όπως οι σαρδέλες και

 • Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 16Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 17λαχανικά (μπρόκολο, σπανάκι)

 • Το αναποφλοίωτο ρύζι, η σόγια, οι άλλοι σπόροι και τα λαχανικά είναι γεμάτα από φυτικές ίνες που βοηθούν στην εκκένωση αλλά και την αποτοξίνωση των εντέρων.

 • Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 18Τα φυτοχημικά είναι φυσικές ουσίες που παράγουν τα φυτά για προστατευθούν, όπως είναι οι πολυφαινόλες που προστατεύουν τα φυτά από τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από την έκθεση τους στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου. Η πλειονότητα των χυμών που κυκλοφορούν προέρχονται από συμπυκνωμένους χυμούς, όμως η διαδικασία της συμπύκνωσης σκοτώνει όλα τα ένζυμα

 • Χρειάζεται να πίνουμε 8 ποτήρια την ημέρα, 2 ποτήρια το πρωί που ξυπνάμε, 2 πριν από το φαγητό.

 • Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 18Διατροφή για υγεία και μακροζωΐα 19Το κολλαγόνο είναι το σημαντικότερο υλικό που κτίζεται ο οργανισμός μας, βρίσκεται παντού στην επιδερμίδα, τα κόκκαλα, τους τένοντες, στα αιμοφόρα αγγεία. Για το λόγο αυτό πρέπει να το προμηθευόμαστε, τρώγοντας τις τροφές που περιέχουν τα αμινοξέα που το δημιουργούν. Τα κύρια αμινοξέα που δημιουργούν το κολλαγόνο είναι η γλυσίνη και η προλίνη που βρίσκονται στα φασόλια σόγιας, αλλά και στα μικρά ψάρια.

Για να έχουμε μακροζωία θα πρέπει να ακολουθούμε τις παρακάτω οδηγίες

 • Να είμαστε κυριευμένοι από θετικά συναισθήματα, να νοιώθουμε αγάπη προς τον εαυτό μας τους πάντες και τα πάντα.

 • Να έχουμε επαφή με τους συνανθρώπους μας.

 • Να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας και σε όλα τα όντα του σύμπαντος.

 • Να αποφεύγουμε τα αρνητικά συναισθήματα.

 • Να αφιερώνουμε χρόνο σε Προσευχή, διαλογισμό.

 • Να διατρεφόμαστε με ακατέργαστα λαχανικά, φυτρωμένους σπόρους, ξηρούς καρπούς σε διαδικασία φυτρώματος (έως ότου αποκτήσουμε ένζυμα, πολλούς χυμούς λαχανικών, σπανάκι, μαρούλι, καρότο.. όσο το δυνατόν βιολογικά)

 • Αποφυγή κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Συμπέρασμα:

Το πόσο θα ζήσουμε στη ζωή μας εξαρτάται κυρίως από τα συναισθήματά μας και δευτερευόντως από τη διατροφή μας.

Όταν είμαστε κυριευμένοι από φόβο, θυμό, θλίψη, θέτουμε σε συναγερμό (πάλη ή φυγή, flight or fight) το αυτόνομο νευρικό μας σύστημα ή ερπετικό εγκέφαλο ο οποίος για να ανταπεξέλθει σ’ αυτή την κατάσταση εκκρίνει ορμόνες που μακροχρόνια μας οξειδώνουν το σώμα μας και μας μικραίνουν τη ζωή.

Όταν κυριαρχούμαστε από αρνητικά συναισθήματα ο μεταιχμιακός ή συναισθηματικός εγκέφαλος δίνει εντολή στον ερπετικό ή αυτόνομο νευρικό σύστημα να μπει σε διαδικασία συναγερμού όπου αυξάνει την πίεση του αίματος τον κτύπο της καρδιάς, την αναπνοή, σφίγγει τα δόντια, εκκρίνει γαστρικά υγρά, δημιουργεί σπαστική κίνηση στο έντερο, σφίγγει τους μυς στον αυχένα και στον ώμο, το κυριότερο, απενεργοποιεί το πεπτικό και το ανοσοποιητικό μας σύστημα, σταματά την τροφοδοσία και την απομάκρυνση των απορριμμάτων των κυττάρων, σταματά την τροφοδοσία με αίμα του εγκεφάλου.

Με το στρες ο άνθρωπος μικραίνει περισσότερο τα άκρα των κυττάρων του και παράγει και λιγότερο το ένζυμο τελομεράση, με αποτέλεσμα στα κύτταρα του να περιορίζεται ο αριθμός των διαιρέσεων και το προσδόκιμο της ζωής του.

Η διατροφή μας με επεξεργασμένες τροφές, στερημένη από ένζυμα, φυσικά φυτοχημικά και φυτοθρεπτικά στοιχεία οξειδώνει επίσης τον οργανισμό μας, δημιουργεί ένα εχθρικό περιβάλλον που οξειδώνει, σκοτώνει τα κύτταρά μας και στη συνέχεια τα όργανα και τον οργανισμό μας.

Με τον περιορισμό των θερμίδων, με τη διατροφή με ακατέργαστα λαχανικά, φυτρωμένους σπόρους, ξηρούς καρπούς, φρούτα, τις θετικές σκέψεις, τα συναισθήματα χαράς, αγάπης ενεργοποιούμε τα γονίδια τα οποία μας επιμηκύνουν τη ζωή και απενεργοποιούμε όλα τα γονίδια που μας προκαλούν διαβήτη, καρκίνο, φλεγμονές.

Μπορούμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι, να ξεπεράσουμε τα 100 χρόνια,

όντας σε πλήρη υγεια και ευεξία εκτός από τα παραπάνω με το:

 1. Ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινών  της του φόβου (ουροδόχου κύστης και νεφρών) αλλά και των μεσημβρινών χολής      και ύπατος. Στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» περιέχοντα όλοι οι μεσημβρινοί και σαφείς οδηγίες πώς να τους απενεργοποιούμε. Όπως μας λέει η Ανδριάνα«Κύριε Φωτόπουλε, δουλεύω με τον εαυτό μου κάθε ημέρα,  βυθίζομαι στo βιβλίo σας ακούω το CDκάθε ημέρα κατά προτίμηση το βράδυ όταν ξυπνώ τη νύχτα. Τα Alphamaticsαλλά και η θεραπευτική σας φωνή με βοηθούν να χαλαρώσω και να κοιμηθώ βαθιά. Έχω να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες από τις ακτινοβολίες. Τα βιβλία σας είναι μεγάλο δώρο για μένα. Δουλεύω όλα τα ενεργειακά σημεία στους μεσημβρινούς, της σπλήνας πάγκρεας, ύπατος, στομάχου, ουροδόχου κύστης, χολής. Χωρίς το βιβλίο σας δεν ξέρω πως θα τα είχα καταφέρει, ο Θεός σας έστειλε στη ζωή μου. Ο θεός να σας ευλογεί, με άπειρη αγάπη AdriannaVasiliadis».
 2. Ξεμπλοκάρισμα των  ενεργειακών κέντρων κυρίως του κέντρου του ηλιακού πλέγματος που      μπλοκάρεται από το θυμό. Αυτό μπορεί να γίνει από μένα ή από άλλο      ενεργειακό θεραπευτή που έχει χάρισμα να εκπέμπει φωτόνια, ενέργεια από τα      χέρια του. Μπλοκάρισμα στο ενεργειακό κέντρο του ηλιακού πλέγματός μας      δημιουργεί  απενεργοποίηση του μεταβολισμού μας.
 3. Επαναπρογραμματισμό του  υποσυνείδητου με τα cd που περιέχουν τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων». αναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητό σας, με αποτέλεσμα να σας αλλάζουν τον τρόπο που μεταφράζεται τα γεγονότα και κατ’ αυτό τον τρόπο      παύετε να μπαίνετε σε συναγερμό, να θυμώνετε, να μπλοκάρεται την ενέργεια στους      μεσημβρινούς σας και να αρρωσταίνετε το σώμα σας και τα όργανά σας. Όπως μας λέει
 4. Βλεποντας την άπειρη χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου βλέπετε τον καθρέφτη του εατού σας και τον αγάπάτε όπως η Δήμητρα Κοντάκου: «Η μύηση στην αγάπη μέσα από τα μάτια σου Αλέξη Φωτόπουλε, είναι από τα δυνατά που βίωσα κοντά σου στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Έλεγες : κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές, η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου, έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!!Είθε όλοι οι άνθρωποι να δεχτούν το φως σου!!! κοιτάξτε τον στα μάτια! άπειρα ευχαριστώ που σε γνώρισα από κοντά κύριε Φωτόπουλε!!».    Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την      αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους. ή η «Μαριάννα Ματθαίου Κοκόνου (Λεμεσός):  Κύριε Φωτόπουλε, ήταν μεγάλη μου χαρά που σας γνώρισα φεύγοντας από τη προσωπική συνέδρια ένιωσα να πετάω! Ενώ ερχόμενη δε με κρατούσαν τα πόδια μου. Μακάρι να σας είχαμε πιο κοντά. Με το cd «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» κατάφερα να κοιμάμαι καλύτερα μετά από μέρες και μπορώ να αντιμετωπίσω τη περιπέτεια υγείας μου πιο εύκολα και πιο θετικά! Σας ευχαριστώ πολύ ο θεός να σας δίνει δύναμη».
 5. Συμμετέχουμε στα μυστήρια και της τελετές της θρησκείας μας, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με      την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν     συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται.     Είμαι πάντα στη διάθεση σας και σας δίνω όλα τα εργαλεία για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα με κυρίαρχο το θυμό, σας βοηθώ να μυηθείτε στην αγάπη.

Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 27ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»,  «Η Πηγή των Πάντων», αλλά και το νέο μου βιβλίο «Ο Δρόμος προς τη Θέωση».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας