Πώς αυτοθεραπεύτηκα από υψηλή αρτηριακή πίεση (ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινού των νεφρών και διατροφή)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από υψηλή αρτηριακή πίεση (ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινού των νεφρών και διατροφή) 1Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε από υψηλή αρτηριακή πίεση ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό των νεφρών, όπως η Γεωργία Κυπραίου από Σάμο που απαλλάχθηκε από υψηλή αρτηριακή πίεση  ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό των νεφρών και διατροφή.

 Μαρτυρία της Γεωργίας Κυπραίου από Σάμο:

«Μελετώντας τα βιβλία του κυρίου Φωτόπουλου συνειδητοποίησα ότι η υψηλή αρτηριακή πίεση προκαλείται από μπλοκαρισμα των μεσημβρινο των νεφρών που προκαλειται από τον συνειδητό αλλά κυρίως υποσυνείδητο φόβο.

»Η υφηλή αρτηριακή πίεση από την κερτιζόλη που εκκρίνουν τα επινεφρίδια, τα οποία μπλοκάρουνε από τον φόβο, κυρίως  υποσυνείδητο φόβο.

»Ξεμπλόκαρα τον μεσημβρινό των νεφρών κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις  στην κλείδα (Kidney 27),  και κατω στην πατούσα (Κ1) Επίσης έκανα ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία Κ3, Κ4, Κ5, Κ6, Κ7 και Κ27.

»Πρόσεξα και την διατροφή ακλουθώντας τη διατροφή πο εχει στα βιβλια του που προέρχεται από κορυφαίους καθηγητές. Απόφευγω πλέον άλατι, αλλαντικά, αλκοόλ, πολυ επεξεργασμενες τροφές. Τρώγω μπανάνες που έχουν κάλιο και μειώνουν δραστικά την πίεση. Επίσης το σέλινο, τροφές με ίνες, όπως το μπρόκολο, ψάρια και κυρίως τονοΐδη με ωμέγα 3, ακατεργαστες τροφές, φρούτα λαχανικά, ξηρούς καρπούς.

»Επαναπρογράμματισα το υποσυνείδητό μου ακούγοντας ολη τη νύχτα ενώ κοιμομουν τα cd από τα βιβλία του.

»Η αρτηριακή πίεση έπεσε και συνεχίζει να είναι στα φυσιολογικά πλαίσια, οταν δω την παραμικρή αύξηση, ξεμπλοκαρω τον μεσημβρινό των νεφρών, ακολουθω την διατροφή που προαναφέρω, και συνεχίχω τον επαναπρογραμματισμο του υποσυνειδήτου  η πίεση επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα».

Όταν διακατεχόμαστε από στρες ή αρνητικά συναισθήματα που έχουν βάση το φόβο ο οργανισμός μπαίνει σε συναγερμό και αντιδρά  σαν να είμαστε ένα ελάφι που το κυνηγά να το φάει ένα λιοντάρι.

Τότε το αυτόνομο νευρικό σύστημα που βρίσκεται στον ερπετοειδή μας εγκέφαλο αυξάνει την πίεση του αίματος, αυξάνει τον χτύπο της καρδιάς, την αναπνοή μας αλλά και το σάκχαρο στο αίμα  σαν μια Ύστατη προσπάθεια να αποφύγουμε το θάνατο.

Η αντίδραση αυτή είναι ένας έμφυτος μηχανισμός που βοηθά τους έμβιους οργανισμούς να πάρουν έξτρα δυνάμεις και να απομακρυνθούν από ένα σοβαρό κίνδυνο. Όταν όμως εμείς έχουμε προγραμματιστεί από μικροί, να μπαίνουμε συνεχώς σε συναγερμό διότι διακατεχόμαστε από φόβο απόρριψης, τότε αυξάνυμε συνεχώς την πίεση του αίματος και κατάσταση γίνεται χρόνια, με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυξημένη πίεση του αίματος.

Απαλλασσόμαστε από την υψηλή αρτηριακή πίεση ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό των νεφρών.

Ο μεσημβρινός των νεφρών ανήκει μαζί με τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης στο στοιχείο του νερού  και μπλοκάρεται από τον φόβο και την ανησυχία – κοινώς στρες. Κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις κυρίως στην κλείδα (Kidney 27),  και κατω στην πατούσα (Κ1)  για την απενεργοποίση του φόβου και τις αρτηριακής πίεσης η οποία προκαλειται από την κερτιζόλη που εκκρίνουν τα επινεφρίδια. Επίσης κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία Κ3, Κ4, Κ5, Κ6, Κ7 και Κ27.

Φαίνονται τα σημεία στο παρακατω βίντεο:

Εναλλακτικοί και τρόποι και διατροφή για την απαλλαγή από την υψηλή αρτηριακή πίεση. 2

Το χειρότερο είναι  ότι από το χρόνιο στρες δημιουργείται φλεγμονή στις αρτηρίες όπου ο οργανισμός, για να καλύψει τις φλεγμονές αυτές,

όπως κάνει και σε όλες τις περιπτώσεις σκλήρυνσης της περιοχής γύρω από τοξινομένες περιοχές, κάνει αρτηριοσκλήρυνση. Η αρτηριοσκλήρυνση δημιουργείται επίσης από μεγάλη κατανάλωση ζωικών πρωτεϊνών. Όταν, λοιπόν, οι αρτηρίες έχουν περιοριστεί από την αθηρωματική πλάκα και την πολυστερίνη, τότε η καρδιά αυξάνει την πίεση για να μπορέσει να μεταφέρει το αίμα σε όλα τα μέρη του σώματος.

Η αυξημένη αρτηριακή πίεση αποτελεί έναν από τις κυρίοτερες αιτίες για τα καρδιαγγειακά νοσήματα που είναι έμφραγμα μυοκαρδίου, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, στεφανιαία νόσος, απόφραξη αρτηριών.

Η φυσιλογική πίεση ειναι συστολική 120 mmHg η συστολική και > 80 mmHg η διαστολική πίεση.

Πανω από  συστολική 140 mmHg η συστολική και  90 mmHg η διαστολική πίεση, έχουμε υπέρταση.

Διατροφή για να απαλλαγούμε από την υψηλή αρτηριακή πίεση.

Εναλλακτικοί και τρόποι και διατροφή για την απαλλαγή από την υψηλή αρτηριακή πίεση. 3Το σέλινο βοηθά τους ανθρώπους με υψηλή πίεση αλλά και ηρεμεί το νευρικό σύστημα, διότι είναι πλούσιο σε αλκαλικά ιχνοστοιχεία, όπως το sodium. Το σέλινο πρέπει να περιέχεται σε όλους τους φυτικούς χυμούς διότι αλκαλοποιεί τον οργανισμό μας.

Εναλλακτικοί και τρόποι και διατροφή για την απαλλαγή από την υψηλή αρτηριακή πίεση. 4Η μπανάνα βοηθά δραστικά στη μείωση της πίεσης του αίματος. Μία μπανάνα περιέχει 467 milligram ποτάσιο  (κάλιο) και μειώνει την πίεση του αίματος.

Εναλλακτικοί και τρόποι και διατροφή για την απαλλαγή από την υψηλή αρτηριακή πίεση. 5Η ισορροπία του αλατιού

Εναλλακτικοί και τρόποι και διατροφή για την απαλλαγή από την υψηλή αρτηριακή πίεση. 6και του ποτάσσιου (καλίου)  σε αναλογία ένα  προς ένα,  είναι αναγκαία για τη ζωή.

Όταν το ποτάσιο (κάλιο) που υπάρχει στα κύτταρα είναι χαμηλό, τότε το νάτριο (το αλάτι) εισβάλλει στα κύτταρα προκαλώντας τη διόγκωσή τους. Η αύξηση του όγκου των κυττάρων δημιουργεί πίεση στις φλέβες, στενεύοντας τη διάμετρο των αιμοφόρων αγγείων και δημιουργεί υπέρταση. Το κακό, όμως, με τη σύγχρονη διατροφή είναι ότι όλες οι επεξεργασμένες τροφές περιέχουν υπερβολική ποσότητα αλατιού, γεγονός που δημιουργεί υπέρταση, όμως, οι μπανάνες βοηθούν πολύ, διότι είναι πολύ πλούσιες σε ποτάσιο.

επιλεγουμε να τρώμε

Αυτοθεραπεία από αιμορροΐδες ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέος εντέρου 12φυτικές ίνες

Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για να απαλλασσόμαστε από τα προβλήματα του θυρεοειδή αδένα. 14Ωμέγα-3 λιπαρά από ψάρια

Διατροφή για να περάσουμε τα 100 χρόνια και να είμαστε υγιείς. 12Προτιμάμε φυτικές τροφές είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και φυτοχημικά, ιχνοστοιχεία.

Διατροφή για να περάσουμε τα 100 χρόνια και να είμαστε υγιείς. 8 Οι ανεπεξέργαστες τροφές βοηθούν στην κανονική λειτουργία του οργανισμού μας

Για να είμαστε υγιείς: διατροφή με 80%  αλκαλικές και μόνο το 20%  όξυνες τροφές 3Όλα τα  φρέσκα λαχανικά όπως: Τομάτες (ώριμες), αγγούρια, σπανάκι, αγκινάρες, μπρόκολα, καρότα,  αραποσίτι, μαρούλια, λάχανα, λαχανάκια Βρυξελών, μανιτάρια,  πατάτες, πιπεριές (όχι καυτερές), σέλινο, αντίδια, πράσινα φασόλια, φύκια, αρακάς, φάβα, πράσα, κουκιά, μαϊντανός, κολοκυθάκια, γλυκοπατάτες, λιναρόσπορος , μελιτζάνες, κουνουπίδι, μπάμιες, παντζάρι.

Αυτοθεραπεία από αιμορροΐδες ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέος εντέρου 13Ξηρούς καρπούς.

Αποφεύγουμε

Αυτοθεραπεία από αιμορροΐδες ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέος εντέρου 5Αλκοόλ

Αυτοθεραπεία από αιμορροΐδες ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέος εντέρου 6τηγανιτά

Αυτοθεραπεία από αιμορροΐδες ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέος εντέρου 7Γαλακτομικά

Εναλλακτικοί και τρόποι και διατροφή για την απαλλαγή από την υψηλή αρτηριακή πίεση. 7κόκκινο κρέας

Αυτοθεραπεία από αιμορροΐδες ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέος εντέρου 8Ζωικά λιπαρά – πικάντικα

Επεξεργασμένους υδατάνθρακες, λευκό ψωμί, ζυμαρικά.

Αυτοθεραπεία από αιμορροΐδες ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέος εντέρου 9Αυτοθεραπεία από αιμορροΐδες ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέος εντέρου 10

Αυτοθεραπεία από αιμορροΐδες ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέος εντέρου 11Καφέ

 Το EFT μας βοηθά να αλλάξουμε τα περιοριστκά μας πιστεύω και την ψυχολογική αντιστροφή και να μην μπαίνουμε σε συναγερμό και ανεβάζουμε πίεση.

Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό.

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

Ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινών  του φόβου (ουροδόχου κύστης και νεφρών) αλλά και των μεσημβρινών χολής  και ύπατος. Στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» περιέχοντα όλοι οι μεσημβρινοί και σαφείς      οδηγίες πώς να τους απενεργοποιούμε.

Ξεμπλοκάρισμα των ενεργειακών κέντρων κυρίως του κέντρου του ηλιακού πλέγματος που      μπλοκάρεται από το θυμό. Αυτό μπορεί να γίνει από μένα ή από άλλο ενεργειακό θεραπευτή που έχει χάρισμα να εκπέμπει φωτόνια, ενέργεια από τα χέρια του. Μπλοκάρισμα στο ενεργειακό κέντρο του ηλιακού πλέγματός μας      δημιουργεί μυωπία, πρόβλημα στο συκώτι, στη χολή, στο πάγκρεας (διαβήτη), στο στομάχι.

Επαναπρογραμματισμό του      υποσυνείδητου με τα cd που περιέχουν τα βιβλία μου «Έτσι      Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» αναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητό σας, με αποτέλεσμα να σας      αλλάζουν τον τρόπο που μεταφράζεται τα γεγονότα και κατ’ αυτό τον τρόπο      παύετε να μπαίνετε σε συναγερμό, να θυμώνετε, να μπλοκάρεται την ενέργεια στους      μεσημβρινούς σας και να αρρωσταίνετε το σώμα σας και τα όργανά σας.

Όπως μας λέει ο Θανάσης ο Μανάρας: “Το βιβλίο «Μια ζωή Γεμάτη Φως» το διάβασα δυο φορές, για να κατανοήσω και την παραμικρή σταγόνα σοφίας που διαθέτει…ένα βιβλίο-οδηγός ζωής..ξέρεις, μέσα αυτό το έργο, υπάρχουν όλες οι θεραπείες..θα σου πω κάτι όμως..αυτό το βιβλίο, γιατρεύει κάθε “μη’ και κάθε ‘όχι’ που άκουσες μικρός..επουλώνει κάθε πληγή που άνοιξε, όταν σε υπέβαλλαν σε αδίκους ανταγωνισμούς, και ακόμη πιο άδικες συγκρίσεις..είναι ένα βιβλίο που σε γυρνά μέσα σου..σου δείχνει τι είσαι…άλλα έχει μια καινοτομία που δε θα τη βρεις εύκολα..σου δείχνει και το πως..έμπρακτα..το δύσκολο μέρος του, είναι όταν σε φέρνει αντιμέτωπο με σένα..γιατί σε θέτει προ των ευθυνών σου..όταν το διαβάσεις και μετά, δικαιολογίες τέλος..θα σου ξαναπώ ότι και την πρώτη φόρα…μην το διαβάσεις απλώς….εφάρμοσε το…να είσαι καλά…καλό ταξίδι στις σελίδες του…”.

Η Ράνια Ρούμκου αλλάξε πραγματικά τη ζωή της ακούγοντας το cd του βιβλίου μου “Έτσι Γινεται το Θαύμα”: “Ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί με βοήθησε πολύ το cd σας, που έχετε στο πρώτο βιβλίο σας. Η ίδια διδάσκω και ασχολούμαι με το διαλογισμό περίπου δεκαεφτά χρόνια τώρα. Το cd σας το είχα μαζί μου στη θάλασσα το καλοκαίρι. Κοιμόμουν με αυτό και πολλές φορές ξυπνούσα στις δύο και τρεις ή ώρα τη νύχτα και ξυπνούσα ασώματη και άυλη. Βίωνα έντονα το στάδιο της συνειδητότητας ψυχής και η ένωσή μου με Τον Πατέρα γινόταν δυνατότερη. Αυτά είναι τα θαύματα Του Δημιουργού!!! ”

Μύηση στην αγάπη, στα  δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς      όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον      αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης      που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να  δίνει αγάπη χωρίς όρους. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.

Όπως βλέπουμε στην μαρτυρία τηςΔήμητρας Κοντάκου: «Η μύηση στην αγάπη μέσα από τα μάτια σου Αλέξη Φωτόπουλε, είναι από τα δυνατά που βίωσα κοντά σου στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Έλεγες : κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές, η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου, έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!!Είθε όλοι οι άνθρωποι να δεχτούν το φως σου!!! κοιτάξτε τον στα μάτια! άπειρα ευχαριστώ που σε γνώρισα από κοντά κύριε Φωτόπουλε!!».     Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την      αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

Συμμετέχουμε στα μυστήρια    και της τελετές της θρησκείας μας, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με      την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν      συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται.     Είμαι πάντα στη διάθεση σας και σας δίνω όλα τα εργαλεία για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα με κυρίαρχο το θυμό, σας βοηθώ να μυηθείτε στην αγάπη.

Μπορούμε να απαλλαγουμε από τις εμβοές στα αυτιά, αλλά και από την πλειονότητα των προβλημάτων ακοής. 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»   «Η Πηγή των Πάντων», αλλά και το νέο μου βιβλίο “Ο Δρόμος προς τη Θέωση.

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός Θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας