Τα θετικά συναισθήματα μάς οδηγούν στην υγεία, την ευτυχία και την αφθονία.κ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Τα θετικά συναισθήματα  μάς οδηγούν στην υγεία, την ευτυχία και την αφθονία.κ 1Τα συναισθήματά μας είναι ενέργεια που δονείται σε ορισμένες συχνότητες.

Για να έχω χρήματα, πρέπει να νιώθω ασφαλής, πρέπει να νιώθω ότι έχω αφθονία, να έχω το συναίσθημα της άνεσης, της πληρότητας, ότι έχω όλα όσα μου χρειάζονται.

    Το σύμπαν είναι άπειρη άμορφη ενέργεια και μορφοποιείται από τη συνειδητότητά μου που εκπέμπεται  με τα συναισθήματά μου – τα οποία είναι  δονήσεις. Αν αισθάνομαι πληρότητα, ασφάλεια, αφθονία, τότε το σύμπαν θα ανταποκριθεί και θα μου φέρει πρόσωπα και καταστάσεις  που θα μου φέρουν πληρότητα, ασφάλεια, αφθονία.

Εδώ είναι το μυστικό για να επιτύχουμε τα πάντα στο σύμπαν: να διακατεχόμαστε  ακριβώς από τα ίδια συναισθήματα, σαν να είχαμε αποκτήσει αυτό που θέλουμε. Τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια που δονείται σε ορισμένες συχνότητες και ανταποκρίνεται πάντα σε ό,τι ζητάμε, αρκεί να το πιστεύουμε ενδόμυχα (συνειδητά και υποσυνείδητα) και να διακατεχόμαστε από τα συναισθήματα της χαράς, του θριάμβου, σαν αυτό που θέλουμε να μας έχει εκπληρωθεί.

Αυτό ισχύει για τα πάντα, και, κυρίως, για τις σχέσεις μας. Έλκουμε τους ανθρώπους που έχουν τις ίδιες δονήσεις με τις δικές μας.

Άνθρωποι που διακατέχονται από φόβο απόρριψης, ερωτεύονται πάντα συντρόφους που θα τους απορρίψουν. Άνθρωποι που διακατέχονται από θυμό, έλκουν συνεχώς ανθρώπους που έχουν θυμό. Όταν τους βοηθήσω να απενεργοποιήσουν τον θυμό τους, τότε διαπιστώνουν ότι παύουν να κάνουν παρέα με αυτούς που θύμωναν και κάνουν παρέα με ανθρώπους που εκπέμπουν φως, ομορφιά, αγάπη, διότι, πλέον, απαλλαγμένοι από το θυμό, διακατέχονται από θετικά συναισθήματα.

Όταν αισθανόμαστε ότι αξίζουμε κάτι, το αποκτάμε χωρίς πρόβλημα, αν, όμως, οι γονείς μας ήταν αυστηροί μαζί μας και μας έλεγαν ότι δεν αξίζουμε, ότι διαρκώς αποτυγχάνουμε, τότε συμβαίνει να πιστεύουμε ότι δεν αξίζουμε και δε θα τα καταφέρουμε – και στο τέλος αυτό γίνεται. Μπορούμε να αλλάξουμε τους προγραμματισμούς μας, να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας. Όλοι αξίζουμε, όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, αρκεί να διαγράψουμε τις αρνητικές μας πεποιθήσεις  και να πιστέψουμε  ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Οτιδήποτε  πιστέψουμε πραγματικά, μπορούμε να το έχουμε. Το κλειδί, για να κερδίζουμε ό,τι θέλουμε, είναι να αισθανόμαστε ότι το έχουμε ήδη και να νιώθουμε αυτό το συναίσθημα.

Πώς, όμως, θα αισθανόμαστε ασφάλεια, αφθονία και πληρότητα, ενώ πεινάμε και είμαστε δυστυχισμένοι; Πώς θα δονούμαστε σε ανώτερες συχνότητες, ενώ είμαστε γεμάτοι ανασφάλεια, θλίψη, φόβο και θυμό;

Η λύση είναι να απενεργοποιήσουμε τα αρνητικά συναισθήματα από τους μεσημβρινούς και τα ενεργειακά μας κέντρα. Όταν φύγει το σκοτάδι, γεμίζουμε φως και αυτόματα δονούμαστε σε ανώτερες συχνότητες και τότε είναι εφικτό να έλξουμε την υγεία, την αφθονία, τις τέλειες σχέσεις.

    Η Dr Candace Pert, μεγάλη καθηγήτρια και ερευνήτρια στην Αμερική, μας λέει ότι η λύση για τα πάντα είναι να αισθάνεσαι καλά: «feel good is to feel GOD, Choose to feel good and you will be feeling God». Όταν αισθανόμαστε αγάπη, συνδεόμαστε αυτόματα με την Πηγή μας, τον Θεό.  Για να γίνει αυτό, πρέπει να εμπλεκόμαστε σε δραστηριότητες  που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά, όπως είναι η εργασία, η προσφορά, η συγχώρηση και η επανασύνδεση των σχέσεών μας. Βλέπω πολλές κυρίες, στα πενήντα πέντε ή στα εξήντα, να είναι πέντε ή δέκα χρόνια μόνες τους και να ισχυρίζονται ότι οι ίδιες νιώθουν ικανοποιημένες με αυτήν την κατάσταση. Η μοναξιά, όμως, αυτή τους δημιουργεί ένταση, ανασφάλεια, θλίψη, φόβο, θυμό, μπλοκάρισμα στην καρδιά, τους δημιουργεί πρόβλημα στη μέση, στον θυρεοειδή, ταχυκαρδίες, αναπνευστικά προβλήματα. Οι σχέσεις μας επηρεάζουν άμεσα το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Αυτό το ενεργειακό κέντρο που εκφράζει τα ανώτερα συναισθήματα της αγάπης είναι το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς, μέσω του οποίου ο ανώτερος εαυτός μας διοχετεύει τα ανώτερα συναισθήματα που τρέφουμε για τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Το άγγιγμα θεωρείται ως η έκφραση των συναισθημάτων μας για έναν άλλο άνθρωπο. Το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς, εκφράζει τις ενδόμυχες προθέσεις του ανώτερου εαυτού μας,  την ανάγκη να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε και εκφράζεται από το δέρμα μας και ιδίως, από τα χέρια μας. Ο κορυφαίος γεροντολόγος Dr Dean Ornish γράφει ότι το πόσο θα ζήσουμε εξαρτάται από το πόσους ανθρώπους αγκαλιάζουμε κάθε μέρα.

Μόνο όταν αισθανόμαστε ωραία, κάνουμε θετικές σκέψεις και, όπως γνωρίζουμε, οι σκέψεις μας είναι ενέργεια και γίνονται πραγματικότητα. Οι σκέψεις χωρίς συναισθήματα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, δεν έχουν δύναμη.

Μόνο τα συναισθήματα δίνουν δύναμη στον ίδιο μας τον εαυτό, είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά. Τα συναισθήματα μεταδίδονται σε όλα τα κύτταρα με νευροπεπτίδια που εκκρίνονται από τον υποθάλαμο του εγκεφάλου. Τα νευροπεπτίδια «κουμπώνουν» στα κύτταρά μας και τους δίνουν εντολές τι να κάνουν. Αν αισθανόμαστε καλά, αν είμαστε χαρούμενοι, τότε παίρνουν οδηγίες δυναμικές, θετικές, ενεργοποιώντας τα γονίδια που υπάρχουν στον πυρήνα του κυττάρου μας, ώστε να μας επιμηκύνουν τη ζωή και να μας εξασφαλίσουν την τέλεια λειτουργία του οργανισμού μας.  Αν αισθανόμαστε ανασφάλεια, θλίψη, φόβο, θυμό παίρνουν εντολή να μαραζώσουν και να μπουν σε κατάσταση συναγερμού, πολιορκίας, όπου τρέφονται πλημμελώς και δεν αποβάλλουν τα απορρίμματά τους. Το χειρότερο που συμβαίνει, είναι ότι ενεργοποιούνται τα γονίδια που έχουν εντολή να μας δημιουργήσουν εντροπία, αρρώστιες, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να γερνά πρόωρα και να πεθαίνει.

Αναλύστε τα συναισθήματά σας. Τι κρύβεται πίσω από ένα δυσάρεστο συναίσθημα; Φόβος απόρριψης; Ο φόβος απόρριψης δημιουργείται και από τη συνεχή κριτική των γονέων. Οι περισσότεροι γονείς, επίσης, δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα παιδιά τους, όταν χωρίζουν οριστικά ή προσωρινά.

Μια μητέρα μου έφερε το γιο της με σημαντικότατα προβλήματα υγείας. Όταν τη ρώτησα τι συνέβη στο παιδί κατά τα πρώτα έξι χρόνια του, μου είπε ότι χώρισε για ένα χρόνο με τον άντρα της. Εκείνος ο σύντομος χωρισμός, που για εκείνη ήταν ένα παιχνίδι του «εγώ» της, δημιούργησε στο παιδί της τεράστιο πρόβλημα, καθώς το παιδί εκλαμβάνει την απουσία ενός εκ των γονέων ως απόρριψη,  με αποτέλεσμα να μην ξεπερνάει ποτέ αυτό το πρόβλημα.

Συνειδητοποιήστε: όταν θυμώνετε, μπλοκάρετε την ενέργειά σας και δημιουργείτε αυτοάνοσα, όπως αρθρίτιδα, φλεγμονή στα γόνατα, στα ισχία.

H ένωση Αμερικανών Ψυχολόγων σε μια μεγάλη έρευνα που έκανε το 2007 απέδειξε ότι οι γυναίκες υποφέρουν από υψηλότερο στρες, διακατέχονται σε μεγαλύτερο βαθμό από αρνητικά συναισθήματα, είναι πιο ευαίσθητες, θυμώνουν πιο εύκολα και πάσχουν περισσότερο από έλλειψη ενέργειας απ’ ότι οι άντρες και έχουν μεγαλύτερα προβλήματα υγείας από το στρες αυτό.

Οι γυναίκες δήλωσαν λιγότερο ευτυχισμένες και λιγότερο ικανοποιημένες από τη ζωή, ενώ παρουσιάζουν μεγαλύτερη ανασφάλεια, ανησυχία και κούραση, και αυτό διότι βιώνουν πιο έντονα τα συναισθήματα και θέτουν σε συναγερμό τον ερπετοειδή  εγκέφαλο, το μηχανισμό (fight or flight) της πάλης ή της φυγής.

Η πλειονότητα των γυναικών αναπτύσσει προβλήματα θυρεοειδή αδένα. Τα αρνητικά συναισθήματα των ανθρώπων ξεκινούν και τελειώνουν με τις σχέσεις. Το στρες (ανασφάλεια, θλίψη, φόβος, θυμός) που δημιουργούν οι μη αρμονικές σχέσεις, μας καταστρέφουν τη ζωή. Εκτός από τη δική μου καθημερινή εμπειρία από τους ανθρώπους που συναντώ, διαπιστώνω ότι όλοι όσοι έχουν προβλήματα υγείας, έχουν προβλήματα στις σχέσεις τους και διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα.

Όλοι έχουμε την εσωτερική  ικανότητα να αποθεραπεύσουμε τις ασθένειές μας.

Δεν είναι επειδή προσωπικά το έκανα πράξη ή το διαπιστώνω κάθε μέρα ερχόμενος σε επαφή μαζί σας, αλλά, κυρίως, επειδή βασίζομαι σε μελέτες και αποδείξεις κορυφαίων καθηγητών από όλον τον κόσμο. Όλες οι ασθένειες προέρχονται από τις πεποιθήσεις που έχουμε διαμορφώσει μικροί.

Η ταύτιση της συνειδητότητάς μας με το «εγώ» μας στο ηλιακό πλέγμα, μάς δημιουργεί όλες τις ασθένειες, οι οποίες έχουν σχέση με το ηλιακό πλέγμα, όπου συσσωρεύεται ο θυμός. Κι αυτό συμβαίνει, επειδή αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα μέσα από τη συνειδητότητα του «εγώ», που μας δημιουργεί την αίσθηση ότι είμαστε «ξεχωριστοί», ξεκομμένοι από την Πηγή μας. Αντιμετωπίζουμε τους άλλους που μας απειλούν με θυμό και μπαίνουμε σε συναγερμό, με αποτέλεσμα να παθαίνουμε φλεγμονές στα όργανα που βρίσκονται στο ηλιακό πλέγμα, όπως το στομάχι και το πάγκρεας, να μπλοκάρεται η ενέργεια στη χολή και στα νεφρά και να δημιουργούνται οι πέτρες.

Όσο η συνειδητότητά μας είναι απομακρυσμένη από την καρδιά και το πνεύμα μας και είναι επικεντρωμένη στο «εγώ» μας, τόσο θα αρρωσταίνουμε από όλες τις αρρώστιες του ηλιακού πλέγματος. Το «εγώ» έχει συνηθίσει στη διαμάχη και με τη διαμάχη προκαλούνται  περισσότερες εντάσεις.  Πρέπει να αποδεχθούμε όλες τις πλευρές του εαυτού μας, να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ό,τι έχει συμβεί και να χαράζουμε νέα πορεία. Πώς γίνεται αυτό; Απενεργοποιούμε τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία δονούνται σε κατώτερες συχνότητες και μας οδηγούν στο σκοτάδι, ενώ, παράλληλα, αλλάζουμε και τις πεποιθήσεις μας, αλλά το κυριότερο ανοίγουμε την καρδιά μας.

Ο Wayne Dyer μας λέει ότι το «εγώ» μας ευθύνεται για όλα τα προβλήματά μας:

«Το «εγώ» σας είναι ένα σύνολο πεποιθήσεων οι οποίες σας προσδιορίζουν με βάση όσα έχετε επιτύχει και όσα έχετε συσσωρεύσει σε υλικό επίπεδο.

    »Το «εγώ» σας, και μόνο αυτό, ευθύνεται για τα συναισθήματα της αυτοαμφισβήτησης και της απέχθειας που πιθανώς να τρέφετε για τον εαυτό σας. Όταν επιχειρείτε να ζήσετε με τα κατωτέρου  επιπέδου πρότυπα του «εγώ» σας, γίνεστε όμηροι  αυτού ακριβώς του «εγώ».

»Η αξία σας ως άτομο μετριέται με βάση όσα έχετε αποκτήσει και όσα έχετε πετύχει. Αν διαθέτετε λιγότερα, η αξία σας μειώνεται και, συνεπώς, δεν είστε άξιοι σεβασμού στα μάτια των άλλων. Το «εγώ» σας πιστεύει ότι είστε ξεκομμένοι, αποκομμένοι από τον Θεό. Πρέπει να γνωρίζετε ότι είστε συνδεδεμένοι με την Πηγή σας και είναι αδύνατο να αποσυνδεθείτε».

Το τέταρτο κέντρο ρυθμίζει τις σχέσεις μας. Εδώ είναι η έδρα της αγάπης και, για να αντιληφθούμε την αγάπη, θα πρέπει το κέντρο της καρδιάς μας να είναι ανοιχτό. Εδώ βρίσκεται η δυνατότητα προσφοράς, αλλά και αποδοχής της αγάπης.

Το ενεργειακό κέντρο του λαιμού, το οποίο λειτουργεί σε παράλληλους τομείς με το δεύτερο κέντρο, εκτός από την έκφραση έχει σχέση με την αφθονία – κυρίως ως προς το πόσο επιτρέπουμε στον εαυτό μας να λάβει αφθονία. Άτομα με φόβο απόρριψης έχουν μπλοκάρει το κέντρο του λαιμού, έχουν μπλοκάρει την έκφραση, την αφθονία, με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται, στη συνέχεια, και το δεύτερο κέντρο που αφορά τις σεξουαλικές σχέσεις, αλλά και την αφθονία. Το σημαντικότερο σε αυτό το κέντρο είναι η διαίσθησή μας, που μας φέρνει πληροφορίες και δεδομένα, αλλά, κυρίως, μας κάνει γνωστές τις επιθυμίες της καρδιάς μας, τις οποίες, όταν ακούσουμε, «πετάμε» κυριολεκτικά. Όταν ακούμε τη διαίσθησή μας, ακολουθούμε τη ροή των πραγμάτων.

    Η διαίσθηση μάς καθοδηγεί και τότε ό,τι θέλουμε γίνεται πραγματικότητα, όλα μάς έρχονται βολικά, οτιδήποτε πρέπει να κάνουμε, το κάνουμε με όρεξη και είναι για καλό μας.  Η διαίσθηση μας φέρνει σε επικοινωνία με ένα άλλο επίπεδο ύπαρξης, το επίπεδο στο οποίο όλες μας οι επιθυμίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Αναφέρθηκε σε μια εκπομπή ότι ένας διαβητικός παραμένει πάντα διαβητικός. Αυτό είναι μέγα λάθος και μέσω του νου προγραμματίζουμε τα γονίδιά μας, ώστε να είμαστε πάντα άρρωστοι. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτές τις αρρωστημένες νοοτροπίες, έχουμε περάσει από τη νευτώνεια φυσική (κατά την οποία επικρατούσε η  αντίληψη ότι το καθετί είναι απομονωμένο από το σύνολο του σύμπαντος και οι ασθένειες οφείλονται σε μικρόβια που πρέπει να πολεμήσουμε), στην κβαντική φυσική, όπου η συνειδητότητά μας δημιουργεί πραγματικότητα. Τα μικρόβια, απλώς, έρχονται, για να βοηθήσουν να αποκατασταθεί η ισορροπία, όταν εμείς με τις λανθασμένες μας πεποιθήσεις έχουμε δημιουργήσει δυσαρμονία, μπλοκάρισμα ενέργειας και φλεγμονή στο σώμα μας.

Όλοι ψάχνουμε να βρούμε την εύκολη λύση. Αντί να φροντίσουμε να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, να τον αγαπήσουμε, να προσφέρουμε, να συγχωρήσουμε τους συνανθρώπους μας, να διώξουμε τα βαρίδια που μας καθηλώνουν και μας γεμίζουν ασθένειες, νομίζουμε πως θα μας θεραπεύσουν τα φάρμακα, τα οποία με τις παρενέργειές τους ζημιώνουν ανεπανόρθωτα τον οργανισμό μας.

Μια κυρία γεννήθηκε στον πόλεμο, με αποτέλεσμα να είναι γεμάτη φόβο και ανασφάλεια από μικρή. Από την ανασφάλεια είχε πυρετό για είκοσι πέντε χρόνια, ώσπου έβγαλε τη σπλήνα, για να απαλλαγεί. Θα μπορούσε κάλλιστα να απενεργοποιήσει το μπλοκάρισμά της στο μεσημβρινό της  σπλήνας – πάγκρεας  και να μη στερηθεί το όργανο αυτό το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Επειδή διακατεχόταν από συνεχή φόβο, έβαζε σε συναγερμό τον οργανισμό της, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει τον μεσημβρινό της χολής και να αναγκαστεί να βγάλει και τη χολή.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο κεφάλαιο, ο φόβος εκφράζεται από το μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, με αποτέλεσμα να παθαίνει συνεχώς κυστίτιδες και ουρολοιμώξεις. Βέβαια, τις ουρολοιμώξεις τις πάθαινε επίσης, επειδή, καθώς διακατεχόταν από υποσυνείδητο φόβο απενεργοποιούσε το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να λαμβάνει συνεχώς αντιβιώσεις, να καταστρέφει τη χλωρίδα του εντέρου, να καταστρέφει τις πηγές των ενζύμων και των προβιοτικών και, ως εκ τούτου, να καταστρέφει ακόμη περισσότερο το ανοσοποιητικό της σύστημα (το 60% του  ανοσοποιητικού συστήματος βρίσκεται στο έντερο), αλλά και να μην μπορεί να χωνέψει ούτε και να απορροφήσει την τροφή της, αφού δεν είχε πλέον ένζυμα.

Το μπλοκάρισμα στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, όπως αναφέρουμε συνεχώς, της είχε δημιουργήσει φλεγμονές και αφόρητους πόνους στη μέση και στον αυχένα.

Το ίδιο και το μπλοκάρισμα στο μεσημβρινό του συκωτιού, της είχε δημιουργήσει πρόβλημα στα ισχία και στα γόνατα. Πρέπει να πω, επίσης, ότι ο σύζυγός της, που δεν ήταν, πλέον, στη ζωή, ήταν κλασικός γιατρός και είχε συμβάλει και αυτό στην αδιέξοδη κατάσταση που βρισκόταν τώρα εκείνη. Δηλαδή, ήταν  αναγκασμένη να παίρνει συνεχώς αντιβιώσεις, αντιφλεγμονώδη για τους πόνους και φάρμακα για την πίεση. Αφού της ξεμπλόκαρα τους μεσημβρινούς της, της  απενεργοποίησα τα αρνητικά συναισθήματα, της συνέστησα να πάρει εχινάτσια, τζίντζερ και πρόπολη για το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά και ένζυμα και προβιοτικά για τη χλωρίδα του εντέρου.

  Συμπέρασμα: Τα αρνητικά συναισθήματα είναι η κύρια αιτία όλων των ασθενειών. Όταν έχουμε ανασφάλεια έχουμε προβλήματα στη σπλήνα, στο στομάχι, στη συνέχεια θλιβόμαστε κι έχουμε προβλήματα στο έντερο, δέρμα, πνεύμονα, φοβόμαστε και έχουμε προβλήματα στη μέση, στην ουροδόχο κύστη και, τέλος, θυμώνουμε με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα  στον θυρεοειδή αδένα, στα γόνατα, στα ισχία, στη χολή και  αυτοάνοσες ασθένειες.

    Το μυστικό για να πετύχουμε τα πάντα στο σύμπαν, είναι να διακατεχόμαστε ακριβώς από τα ίδια συναισθήματα, που θα έχουμε αποκτώντας αυτό που θέλουμε. Τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια και δονείται σε ορισμένες συχνότητες. Έλκουμε τους ανθρώπους που έχουν τις ίδιες δονήσεις με τις δικές μας.

    Το κλειδί για να κερδίζουμε ό,τι θέλουμε, είναι να αισθανόμαστε ότι το έχουμε ήδη και να νιώθουμε αυτό το συναίσθημα της χαράς, του ενθουσιασμού. Τα αρνητικά συναισθήματα των ανθρώπων ξεκινούν και τελειώνουν από τις σχέσεις. Ενώ η ασφάλεια ή ανασφάλεια, ο φόβος απόρριψης ή η αγάπη που βιώνουμε διαμορφώνουν τις σχέσεις μας και εξαρτώνται από τη συμπεριφορά των δικών μας από τη σύλληψή μας έως την ηλικία των έξι ετών.

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός Θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 18:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας