Αυτοθεραπεία από διαγνωσμένη ιατρικά πρόωρη εμηνόπαυση της Πασχαλιώς Πετεινίδου.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

 Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε από την πρόωρη εμηνόπαυση,  όπως αυτοθεραπεύτηκε η Πασχαλιώ Πετεινίδου:“κύριε Φωτόπουλε, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την βοήθεια που μου δώσατε και την άμεση λύση στο πρόβλημα μου. Όταν ήρθα σε σας ήμουν δύσπιστη γιατί εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρούμε με το θέμα της γονιμότητας .Σε σας ήρθα με ένα πρόβλημα που μου απασχολεί το τελευταίο τρίμηνο δεν είχα περίοδο και οι εξετάσεις που έκανα έδειξαν ότι μπαίνω σε εμμηνόπαυση. Η στενοχώρια μου ήταν παρά πολύ μεγάλη γιατί είμαι σχετικά μικρή ακόμη για κάτι τέτοιο .Και με βάση την κληρονομικότητα και η μητέρα μου και όλες οι γυναίκες στο σοι μου μετά την ηλικία τον 50 χρόνων ξεκίνησαν να έχουν θέματα εμμηνόπαυσης. Εσείς μου είπατε ότι είναι από ανασφάλεια και  μεγάλη θλίψη. Σε αυτό έχετε δίκαιο γιατί μέσα σε 2,5 χρόνια βίωσα δυο θανάτους. Και ο θάνατος της αδελφή μου ήταν για μένα τραγικός.

    Με δυο συνεδρίες που έκανα σε σας, αλλά και μαλλάξεις που έκανα στα σημεία που μου υποδείξατε, αλλά και με επαναπρογραμματισμό του υποσυνειδητού με τα cd που περιέχουν τα βιβλία σας,  μετά από τρεις μέρες μου ήρθε η περίοδος. Χωρίς να πάρω χάπια παρόλο που όλοι οι γιατροί μου πρότειναν να ξεκινήσω τα αντισυλληπτικά. Είχα φοβερούς πόνους στην μέση μετά την θεραπεία και στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, γεγονός που έδειχνε ότι κινοιτοποιήθηκε η διαδικασία της αναπαραγωγής μου.  Σας ευχαριστώ παρά πολύ χίλια ευχαριστώ ο θεός να σας έχει καλά.

Θα ακoλουθήσω και μονή μου την θεραπεία που μου προτέινατε με τις μαλάξεις στα σημεία που έχετε στο βιβλίο σας στον μεσημβρινό σπλήνας-πάγκρεας, αλλά και θα ακούω κατά τη διάρκεια του ύπνου τα cd από τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και το «Η Πηγή των Πάντων» για τον επαναπρογραμματισμό του υποσυνειδήτου. Είναι γεγονός ότι διαβάζοντας τα βιβλία σας αισθάνομαι πλήρη ηρεμία και ασφάλεια, συνειδητοποιώ ότι εγώ ευθύνομαι για οτιδήποτε συμβαίνει στην υγεία μου και μπορώ να είμαι υγιής και ευτυχισμένη. Ο Θεός είναι μεγάλος θα με βοηθήσει να αποκτήσω και εγώ ένα παιδάκι που εδώ και δέκα χρόνια το περιμένουμε με μεγάλη λαχταρά”. 

   

Ο λόγος της διακοπής της εμμήνου ρήσης της αδυναμίας να συλλάβουμε ή να κρατήσουμε το έμβρυο,  οφείλεται στην  ανασφάλεια  που διακατεχόμαστε και είναι μια απόλυτη φυσιολογική αντίδραση του σώματος μας. Μία γυναίκα όταν διακατέχεται από ανασφάλεια θλίβεται, φοβάται και θυμώνει, είναι σαν μια ελαφίνα που βρίσκεται συνεχώς σε κίνδυνο να την κατασπαράξουν λιοντάρια  ή  δεν έχει την δυνατότητα να επιβιώσει, τότε η φύση, το πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί από το Δημιουργό αναστέλλει την διαδικασία της αναπαραγωγής. Με αποτέλεσμα να διακόπτεται η έμμηνος ρήσης ή να αδυνατεί να συλλάβει ή ακόμη να κρατήσει το έμβρυο.

Απαλλάσσόμαστε από την πρόωρη εμηνόπαυση αλλά και από τα προβλήματα  και τις παρενέργιες της εμηνόπαυσης κάνοντας μαλάξεις στο σημείο Sp 9 που είναι περίπου  4-5 εκατοστά πάνω από το γόνατο στη μέσα πλευρά του ποδιού.  Η άμεση λύση για να απαλλαγούμε από την ανασφάλεια είναι να ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της Σπλήνας – Πάγκρεας, κάνουμε μαλάξεις  στην αρχή του μεσημβρινού (Sp1, Sp2, Sp3) που βρίσκεται στην έξω πλευρά του μεγάλου δακτύλου του ποδιού και στο τέλος του μεσημβρινού (Sp21, Sp20, Sp19, Sp18, Sp17) που βρίσκεται κατω από τη μασχάλη μας στο ύψος της θηλής (νεανικού στήθους, Sp21) το γράφημα (Sp20, Sp19, Sp18, Sp17)και πλάγια στη βάση του στήθους,  κάνουμε επίσης μαλάξεις και στα σημεία Sp10, Sp9, Sp 6, οι μαλάξεις πρέπει να γίνουν δυνατά και να επαναλαμβάνονται αρκετές φορές την ημέρα έως ότου φθάσουμε στο σημείο να μην νοιώθουμε καθόλου πόνο. Το παραπανω γράφημα βρισκεται στο βιβλίο μου “Μια Ζωή Γεμάτη Φως”.

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας