Αυτοθεραπεία από τις ουρολοιμώξεις με ενεργειακό ξεμπλοκάρισμα και διατροφή

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin



https://www.afotopoulos.gr/
https://www.facebook.com/fotopoulos.alexis/

Αυτοθεραπεία από τις ουρολοιμώξεις με ενεργειακό ξεμπλοκάρισμα και διατροφή.


Οι ουρολολοιμώξεις δημιουργούνται από την κατακράτηση ούρων στην ουροδόχο κύστη και σε όλο το ουροποιητικό σύστημα, γεγονός που συμβαίνει από το μπλοκάρισμα της ενέργειας στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης και νεφρών που οφείλεται στο φόβο.
Με την έλλειψη της ροής της ενέργειας και την κατακράτηση ούρων συσωρεύονται τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli τα οποία δημιουργούν τις ουρολοιμώξεις.Δυσβίωση είναι μια κατάσταση όπου το σώμα μας δυσλειτουργεί, είναι γεμάτο τοξίνες και οφείλεται στην έλλειψη φιλικών προβιοτικών ή στην υπεροχή των παθογόνων μικροβίων πάνω στα φιλικά βακτήρια.
Προβλήματα της κατάστασης δυσβίωσης είναι η δυσλειτουργία του πεπτικού συστήματος, δυσκοιλιότητα, διάρροια, έλλειψη του συμπλέγματος βιταμινών Β, κούραση, απώλεια μνήμης, κατάθλιψη, αργή κίνηση του εντέρου, μουδιάσματα στα χέρια και στα πόδια, αδυναμία στους μυς και διαταραχές στον ύπνο.
Τα απορρίμματα από τα παθογόνα βακτήρια γεμίζουν το αίμα μας νευροτοξίνες, επηρεάζοντας τα κύτταρα μας, τον εγκέφαλο μας το νευρικό μας σύστημα, τους ιστούς μας και όλα τα όργανα μας. Το Α και το Ω της αποτοξίνωσης είναι η αποκατάσταση της χλωρίδας του εντέρου μας.H Escherichia coli (E. coli) είναι μεγάλη οικογένεια βακτηρίων, ορισμένα από αυτά δεν είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία. Τα περισσότερα όμως είναι παθογόνα για τον οργανισμό βακτήρια και προκαλούν διάρροια, ουρολοιμώξεις, τσούξιμο στην ούριση, κάψιμο στην ουρήθρα, αναπνευστικά προβλήματα, πνευμονία, προβλήματα στον προστάτη, πόνος, δυσφορία, κολικοί, ναυτία και εμετός.Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα.Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.
Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά.
Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους. Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμηενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει.
Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.
Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν.
Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766.
Αλέξης Φωτόπουλος
Συγγραφέας – Ερευνητής.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας