Αυτοθεραπεία της ‘Ελενας Τρίφτη από μακροχρόνια κατάθλιψη και η μύηση της στην αγάπη.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Μπορούμε να απαλλαγούμε από το σκοτάδι της κατάθλιψης, αν απελευθερούμε από τα αρνητικά μας συναισθήματα και μυηθούμε στην αγάπη, όπως η Έλενα Τρίφτη:

«Ο Αλέξης Φωτόπουλος κατάφερε σε μια συνεδρία να χτυπήσει την πηγή της κατάθλιψης που με ταλαιπωρεί. Μπορεί να έχουμε δρόμο αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο!!! Με το άγγιγμα στα κατάλληλα ενεργειακά σημεία, με τον συνεχόμενο λόγο του (με προσευχή και εντολή στο υποσυνείδητο να καθαρίσει), με την υπομονή και επιμονή του επί δύο ώρες, ένιωσα το σώμα μου που ήταν ένα κουβάρι να απλώνει, το μυαλό μου να ηρεμεί και να αδειάζει τόσο πολύ που πραγματικά και εγώ η ίδια δεν πίστευα πως είναι δυνατόν να μην “σκέφτομαι τίποτα” (κάτι που πάντα ήθελα να πετύχω για να λυτρωθώ από τις ατελείωτες και συνήθως αγχωτικές σκέψεις που με βασάνιζαν ακόμη και στον ύπνο μου και κατάπινα χάπια…. και πάλι όμως τίποτα και να η αϋπνία και να μη βρίσκω ησυχία και ηρεμία πουθενά…..) για να μην πω για τα συναισθήματά μου….. πιστέψτε με…. με έκανε να μην αισθάνομαι σχεδόν τίποτα πέρα από μια απέραντη γαλήνη και διάθεση να κουρνιάσω…. ενώ πριν σκέψεις, σκέψεις, σκέψεις πολλές, διαφορετικές, στενάχωρες, αδιέξοδες, θλιβερές και απογοητευτικές. 

Θα σας φανεί παράξενο αλλά είναι η αλήθεια. Μετά τη συνεδρία ήμουν τόσο ήρεμη και είχα ένα γλυκό μούδιασμα και άδειασμα, που με δυσκολία επέστρεψα στο σπίτι. Για δύο συνεχόμενες ημέρες και χωρίς ούτε μισό φαρμακάκι το μόνο που ήθελα ήταν και να κοιμάμαι. Τέτοιο βαθύ και ήρεμο ύπνο δεν θυμάμαι από πότε είχα να κάνω γιατί και πριν την κατάθλιψη πάντα βασανιζόμουν από αϋπνία. Πραγματικά ζούσα σε άλλο κόσμο, όλα ήταν ήρεμα και γλυκά. Και ένιωθα αγάπη για εμένα, αγάπη για όλα. Πήρα μαζί μου την αγάπη που μου έδωσε ο Αλέξης, την Πηγή την Πάντων που λέει και ο ίδιος….. και κάνει θαύματα. Τώρα που διαβάζω και το βιβλίο του, το οποίο είναι εκπληκτικό , καταλαβαίνω πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο».

«Να είσαι πρώτη όταν πρόκειται να ζήσεις την αγάπη…. αυτό με έμαθε ο Αλέξης Φωτόπουλος! Ήταν Θείο δώρο η συνάντηση μαζί του και θα είναι πια συνέχεια από εδώ και πέρα, γιατί έχει τη δύναμη, τη διάθεση και την ενέργεια και γω πια του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, να με βοηθήσει να αλλάξω τη ζωή μου. Με έκανε μόλις σε μια συνεδρία να θέλω να αγαπήσω τον εαυτό μου. Με την εσωτερική του δύναμη, τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και την τεχνική του, αφύπνισε την συνείδησή μου. Πραγματικά τον ευγνωμονώ για την επιμονή και την υπομονή του. Την ανθρωπιά του!!!! ..Εγώ είμαι εδώ….. θα τα φτιάξουμε όλα….. δεν θα σε αφήσω….. θα είμαι κοντά σου όποτε θελήσεις και για όσο χρειαστεί….. δεν είσαι μόνη σου ……. Αλήθεια από πόσους ανθρώπους ακούμε σήμερα αυτές τις δηλώσεις εάν δεν έχουν κάποιο όφελος από εμάς; Ναι, ο Θεός μου τον έστειλε…… γιατί ΥΠΑΡΧΕΙ και μας ακούει και μας αγαπάει!!! Υπάρχει ένας μόνο όρος!!! Η ΠΙΣΤΗ για να μας φανερωθεί. Μας έδωσε την ελεύθερη βούληση, εμείς επιλέγουμε εάν θα του επιτρέψουμε να παρέμβει η όχι στις ζωές μας για να μας δείξει την αγάπη και τη φροντίδα του. Ο Αλέξης μου έδειξε μέσα σε μια συνεδρία να καταλάβω μέσα σε πόση απίστευτη ένταση ζούμε, τι ταλαιπωρία, κακοποίηση, αυτοκαταστροφή, ναι …. ναι όπως το λέω αυτοτραυματισμό, προκαλούμε με το πλήθος των ασθενειών που έχουμε φορτώσει το σώμα, το νου και την ψυχή μας. Γιατί άραγε δεν είμαστε καλά; Γιατί ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!! Λοιπόν μήπως ήρθε ή ώρα να μάθουμε την αγάπη εαυτού; ΝΑΙ…. ΕΓΩ ΑΛΕΞΗ ΛΕΩ ΝΑΙ!!!».

 «Είναι αλήθεια πως μπορούμε να διώξουμε οτιδήποτε τοξικό από τη ζωή μας. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι από  εμάς γνωρίζουμε καλά τι είναι αυτό η αυτά που μας “χαλάνε” αλλά συνειδητά ή ασυνείδητα πορευόμαστε μαζί τους από πεποίθηση, από συνήθεια, από άγνοια κινδύνου. Χρειαζόμαστε λοιπόν κάποιον να μας αφυπνίσει, να μας σκουντήσει, να μας ξυπνήσει…… ο Αλέξης  Φωτόπουλος μπορεί και έχει τη δύναμη να το κάνει. Τότε ο ίδιος ο οργανισμός μας που έχει το «αυτοάνοσο” θα πετάξει όλα όσα μας προκαλούν προβλήματα στο σώμα, στο νου, και στα συναισθήματα. Και τότε η μεταμόρφωση είναι θέμα χρόνου!!! Προϋπόθεση; να θέλουμε να βιώσουμε την αλλαγή στη ζωή μας με όλο μας το είναι! Αυτή είναι η δυσκολία για την επιτυχία μέσα στην τόση ευκολία της».

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας