Βιβλίο: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»

Βιβλία 1

Το βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» έχει έλθει γιά να κάνει πράγματικά τη ζωή μας ένα θαύμα. Θεωρώ ότι το βιβλίο αυτό βοηθά τον άνθρωπο να εξελίξει τη συνειδητότητα του, να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να πετάξει σ’ όλους τους τομείς της ζωής του. Αν μπείτε στον κόπο και διαβάσετε το βιβλίο αυτό, θα συνειδητοποιήσετε την Δύναμη, Έμπνευση και την Αγάπη που θα   σας προσφέρει.
To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.
Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας Αλέξης Φωτόπουλος,ο οποίος αρρώστησε από θεωρούμενη ανίατη νόσο κι αφού κατάφερε να γίνει καλά μας αναλύει, αλλά και μας δίνει όλα τα πρακτικά εργαλεία να κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα. Μας δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις: Γιατί αρρωσταίνει άνθρωπος; Πως βρίσκει τη Δύναμη να αυτοθεραπευθεί; Από πού πηγάζει η Δύναμη αυτή; Ποια είναι η πραγματική του φύση του; Γιατί μόνο λίγοι άνθρωποι πετυχαίνουν σ’ όλου τους τομείς της ζωής τους; Τελικά όχι μόνο μας απαντά στο ερώτημα Πως μπορούμε κι εμείς να πετύχουμε σ’ όλους τους τομείς της ζωής μας, παραμένοντας υγιής και ευτυχισμένοι, αλλά μας δίνει και τα εργαλεία που θα το πετύχουμε. Είναι το καταλληλότερο βιβλίο για να βοηθήσει να ξεπεράσετε την οικονομική κρίση και την κρίση ταυτότητας που περνά σήμερα όλη η ανθρωπότητα και να κάνετε πραγματικότητα όλα τα όνειρα σας.
Διαβάζοντας το βιβλίο «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» θα βρείτε τους τρόπους να ξεπεράσετε κάθε δύσκολη κατάσταση (υγείας, συναισθηματική, ψυχολογική οικονομική). Θα βρείτε τον τρόπο να βελτιώσετε τις σχέσεις, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι πανεύκολο και απλό να κάνετε τα παιδιά σας να πετύχουν σ’ όλους τους τομείς της ζωής τους.
Πως φθάνουμε στο θαύμα; Πρέπει να ξεπεράσουμε την προσωπική μας αμφιβολία, τις φωνές που μας λένε ότι δεν είμαστε αρκετά ικανοί ή ότι αυτό είναι ανέφικτο. Πως θα γίνει αυτό; Διαβάζοντας την βιωματική εμπειρία του συγγραφέα, το απόφθεγμα της σοφίας των κυριοτέρων σοφών και επιστημόνων αποκτάμε γνώσεις που εξελίσσουν την συνειδητότητα μας, εξελίσσοντας την συνειδητότητα μας αλλάζουμε το ενεργειακό μας πεδίο και αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικότερα όλες τις καταστάσεις της ζωής μας. Επίσης ακούγοντας το CD που υπάρχει στο βιβλίο, μας βοηθά να απαλλαγούμε από τους αρνητικούς προγραμματισμούς μας που υπάρχουν στο υποσυνείδητο μας και μας καταστρέφουν την ζωή μας και τους αντικαθιστά με θετικούς προγραμματισμούς, οι οποίοι μας δημιουργούν συνεχώς υγεία, ευτυχία, ευημερία.
Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό θα συνειδητοποιήσετε ότι:
 • H συνείδηση μας επηρεάζει ή καλύτερα δημιουργεί, αναμορφώνει το σώμα μας και τα πάντα γύρω μας. Το πόσο θα πετύχουμε στη ζωή μας εξαρτάται από την προσοχή που δίνουμε στους στόχους μας, από την επαγρύπνηση που κάνουμε στις σκέψεις μας, έτσι ώστε ν’ αφήνουμε να περνούν μόνο οι θετικές σκέψεις, το πόσο είμαστε συνειδησιακά παρόντες (η συνείδηση μας επαγρυπνεί) σε ότι κάνουμε.
 • Το πόσο θα πετύχουμε στη ζωή μας εξαρτάται από την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την αξία που δίνουμε στον εαυτό μας.
 • Τα πάντα βρίσκονται μέσα μας. Την ευτυχία, την αγάπη, την υγεία, την ευημερία και τον πλούτο μπορούμε να τα βρούμε μόνο μέσα μας
 • Μέσα στην καρδιά μας βρίσκεται η Πηγή μας, η Ζωτική αυτή Δύναμη που αποκαλούμε Θεό.
 • Χρειάζεται να εξελίξουμε την συνειδητότητα μας για να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση και την απεριόριστη Δύναμη και ενέργεια που μπορούμε ν’ αντλήσουμε από την Πηγή μας.
 • Γεννιόμαστε μέσα στην ύλη και αισθανόμαστε ξεκομμένοι, αν εξελιχθούμε πνευματικά και ανακαλύψουμε την Δύναμη που έχουμε μέσα μας, τότε δεν έχουμε ανάγκη από τίποτα άλλο.
 • Οφείλουμε στα παιδία μας να τα μάθουμε να εμπιστεύονται τον εαυτό τους, να τα μάθουμε να εμπιστεύονται την Ζωτική Δύναμη που υπάρχει μέσα τους και να τους διδάξουμε πως με την Προσευχή και τον οραματισμό θα έρχονται σ’ επαφή μαζί της, έτσι ώστε να κάνουν πραγματικότητα όλα τους τα όνειρα και να μεταμορφώσουν σε Παράδεισο τον γήινο κόσμο που ζούμε.
 • Ότι κάθε σκέψη, κάθε αίσθηση, κάθε συναίσθημα, κάθε πεποίθηση επηρεάζει το DNA μας, επηρεάζει τα κύτταρα μας, επηρεάζει ξεκάθαρα την υγεία μας. Το σώμα κάνει ακριβώς ότι σκεπτόμαστε. Είναι στο χέρι σας να ρέει μέσα στο σώμα σας δηλητήριο και να σας καταστρέφει ή να ρέει μέσα σας η χαρά, η αγάπη, η αρμονία, η θεϊκή έμπνευση, συναισθήματα που σας οδηγούν στην πλήρη υγεία, ευτυχία και ευημερία.
Από τι εξαρτάται η υγεία, η ευτυχία και η ευημερία μας
 • Την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την αξία που δείχνουμε στον εαυτό μας
 • Την εξέλιξη της συνειδητότητας μας. Η υγεία, η ευτυχία και η ευημερία μας εξαρτάται από το πόσο έχουμε εξελίξει την αντίληψη μας, τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα.
 • Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι τα ενεργειακά πεδία, διαμορφώνονται από την συνείδηση μας. Μία αλλαγή της συνειδητότητας μας αυτόματα αλλάζει το ενεργειακό μας πεδίο. Η συνειδητότητα είναι ο πρώτος και σημαντικότερος παράγοντας που πρέπει να στραφούμε όταν αναζητάμε θεραπεία.Αυτό ακριβώς συνειδητοποίησα κι εγώ για να θεραπευτώ από την ανίατη αρρώστια που είχα, να αλλάξω εντελώς συνειδητότητα, η θεραπεία έρχεται όταν δεις τα πράγματα διαφορετικά, όταν ανακαλύψεις την πραγματική σου φύση, αποβάλεις κάθε στρες από μέσα σου, πιστέψεις στον εαυτό σου και το δημιουργό σου. Είναι σαν την πεταλούδα, κατορθώνει κι από βαρύ, σιχαμερό σκουλήκι να γίνει κάτι ανάλαφρο και πανέμορφο, διότι αλλάζει πλήρως συνειδητότητα, παύει να σκέπτεται βαριά, άσχημη, κακόμοιρη, αλλά κοιτάζει ψηλά, αισθάνεται τέλεια όπως είναι αισθάνεται ανάλαφρη, αισθάνεται πανέμορφη αισθάνεται ότι πετάει και τελικά τα καταφέρνει, Έτσι ακριβώς είναι και η ζωή μας, διαμορφώνεται πλήρως από την συνείδηση, τη συνειδητότητα μας.
 • Το πόσο θα πετύχουμε στη ζωή μας εξαρτάται από την προσοχή που δίνουμε στους στόχους μας, το πόσο είμαστε συνειδησιακά παρόντες (η συνείδηση μας επαγρυπνεί) σε ότι κάνουμε.
 • Από την επαγρύπνηση που κάνουμε στις σκέψεις μας, έτσι ώστε ν’ αφήνουμε να περνούν μόνο οι θετικές σκέψεις.
 • Την μείωση του Εγώ μας. Με την μείωση του Εγώ μας επιτυγχάνουμε πρόσβαση με την Πηγή μας από την οποία δεχόμαστε συνεχώς φώτιση και καθοδήγηση, όταν ενεργούμε δεν σκεπτόμαστε μόνο το ατομικό μας όφελος, αλλά τις συνέπειες που θα έχουν οι πράξεις μας, στους συνανθρώπους μας και το Σύμπαν, γεγονός που εναρμονίζει με την Πηγή μας, μας ανοίγει τη βάνα που μας προσφέρει άπειρη Δύναμη και Φώτιση.
 Τα πάντα στη ζωή μας εξαρτώνται:από τις σκέψεις που παίρνουν από το νου μας και από τις πεποιθήσεις μας που είναι το πρόγραμμα με το οποίο λειτουργεί ο νου μας.
 Πως οι σκέψεις, οι πεποιθήσεις μας επηρεάζουν, δημιουργούν τη ζωή μας
 • Το συνειδητό λοιπόν βάση της λογικής και της ελεύθερης βούλησης, που έχει ο άνθρωπος, σκέπτεται. Οι σκέψεις μας δημιουργούν νευρωνικά δίκτυα στον εγκέφαλό μας. Οι σκέψεις αυτές είναι η βάση της δημιουργίας, τα τούβλα που κτίζεται η ζωή του κάθε ανθρώπου..
 • Το υποσυνείδητο καταγράφει τα πάντα, που σκεπτόμαστε αλλά και οποιαδήποτε εμπειρία έχουμε. Η σημασία και η δύναμη των σκέψεων και των εμπειριών μας αυξάνεται ανάλογα με την ένταση των συναισθημάτων, που βιώνουμε την στιγμή της σκέψης, ή εμπειρίας μας.
 • Το ασυνείδητο εδώ έρχεται και συνδέει το πνεύμα, την ψυχή μας με το συνειδητό και το υποσυνείδητο μας. Η ψυχή είναι πάντα τέλεια, θετική και έχει τεράστιες δυνατότητες.
 • Το ασυνείδητο είναι το αιώνιο μάτι που παρακολουθεί την συναλλαγή μεταξύ λογικής και υποσυνειδήτου, παρακολουθεί κάθε εμπειρία μας και καταγράφει Όφελος-Κέρδος ή Απώλεια ή αδιάφορο.
 • Κάθε φορά που κάνουμε θετικές σκέψεις ή ερμηνεύουμε θετικά μια εμπειρία μας ή συναναστροφή με τους συνανθρώπους μας, το ασυνείδητο γράφει Όφελος-Κέρδος.Τότε ανοίγει η βρύση με την απεριόριστη θεϊκή ενέργεια, που είναι πάντα πλημμυρισμένη η ψυχή και στέλνει την ενέργεια αυτή στο σώμα μας στο μυαλό μας, σ’ όλη μας την ύπαρξη, δίνοντας μας τη δύναμη να επιτύχουμε σ’ ό,τι πραγματικά επιθυμούμε. Η ένταση της δύναμης που παίρνουμε είναι ανάλογη με την ένταση των θετικών μας συναισθημάτων.
  • Το αντίθετο αν κάνουμε αρνητικές σκέψεις ή ερμηνεύουμε αρνητικά μια εμπειρία μας. Βέβαια το πρόγραμμα με το οποίο ερμηνεύουμε τις εμπειρίες τις ζωή μας είναι τα πιστεύω οι πεποιθήσεις μας.
 • Η λογική λέει, το υποσυνείδητο γράφει, το ασυνείδητο εκπέμπει, ακτινοβολεί, ενεργοποιεί. Το ασυνείδητο είναι όλο το μαγνητικό μας πεδίο, είναι ο ισχυρότερος μαγνήτης, όπου εκπέμπουμε και έλκουμε όλα τα γεγονότα της ζωής μας.
 Πως θα ελέγχουμε τις σκέψεις μας;
 Ο ανιχνευτής των της ποιότητας των σκέψεων μας είναι τα συναισθήματα  μας.
 • Αν αισθανόμαστε ωραία, είμαστε ευχαριστημένοι, τότε παλλόμαστε, δονούμαστε σε ανώτερες συχνότητες, βλέπουμε τα πάντα όμορφα και ο νους μας κάνει αυτεπάγγελτα θετικές, δημιουργικές σκέψεις, είναι αισιόδοξος και επικεντρώνει την προσοχή του σ’ αυτά που θέλουμε να μας συμβούν.
 • Όταν όμως αισθανόμαστε άσχημα. νιώθουμε αρνητικά συναισθήματα, παλλόμαστε σε κατώτερες, ασθενέστερες συχνότητες και είναι σίγουρο τότε ότι ο νους μας κάνει αυτεπάγγελτα αρνητικές σκέψεις.
 • Όταν αισθανόμαστε άσχημα αμφιβάλλουμε για την θετική έκβαση των στόχων μας και κατ’ αυτό τον τρόπο επικεντρώνουμε την προσοχή μας σ’ αυτό που φοβόμαστε, δηλαδή την μη εκπλήρωση τους.
 • Αν συνηθίσουμε να κάνουμε συνεχώς θετικές σκέψεις, θα παρατηρήσουμε ότι τα διαστήματα που είμαστε χαρούμενοι θα είναι μεγαλύτερα κι όσο μεγαλώνουν τα διαστήματα που είμαστε χαρούμενοι, τόσο περισσότερο θα κάνουμε θετικές σκέψεις, τόσο περισσότερο θα επικεντρώνουμε τις σκέψεις μας και την προσοχή μας, σ’ αυτά που θέλουμε να μας συμβούν, έτσι θα κάνουμε όλα τα όνειρα μας πραγματικότητα, θα παλλόμαστε συνεχώς σε ανώτερες συχνότητες, έως ότου η ζωή μας γίνει μια ομορφιά, μια απεριόριστη έκφραση χαράς, αγάπης, δημιουργίας.
Πως αλλάζουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις μας;
 Με το διαλογισμό. Με το διαλογισμό μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως τον προγραμματισμό, την εγγραφή που έχουμε κάνει υποσυνείδητο μας (πεποιθήσεις)
 • Και την προσευχή. «Η σπουδαιότητα της προσευχής βρίσκεται στο γεγονός ότι αυτή και μόνο αυτή μπορεί να λυτρώσει και να αναμορφώσει το υποσυνείδητο»
 • Με τον έλεγχο των σκέψεων μας, έτσι ώστε να επαγρυπνούμε στη συνείδηση μας και να σκεπτόμαστε μόνο θετικές και όχι περιοριστικές εκβάσεις για κάθε τομέα της ζωής μας
 • Με τη μέθοδοEFT (Emotional Freedom Technique),
 • Με τη γνώση, που αποκτάται με διάβασμα βιβλίων που αλλάζουν την συνειδητότητα μας, απαλλασσόμαστε από τα φίλτρα που μας παραμορφώνουν την πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε που δεν είναι άλλες από τις πεποιθήσεις.
 • Η φύση στέκει πάντα στην αξία, που εμείς αποδίδουμε στον εαυτό μας, αν εμείς με τα πιστεύω, με τις πεποιθήσεις την περιορίζουμε φταίμε μόνο εμείς και πρέπει να απαλλαγούμε από αυτά τα πιστεύω, αυτές τις πεποιθήσεις.
 Πως βλέπει η κόρη μου την ζωή, στην οποία εφαρμόζω από την γέννηση της τις αρχές του βιβλίου, (Σύνοψη της επιστολής της που υπάρχει στο βιβλίο):
 Ό,τι θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου, μπορείς αρκεί να το σκεφτείς. Μαζί με τη σκέψη χρειάζεται και αγάπη, με την αγάπη όλα γίνονται τέλεια. Χωρίς την αγάπη δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε.
 • Είσαι τέλειος και συνεχίζεις να εξελίσσεσαι, αλλά όταν σκέπτεσαι αρνητικά για σένα για κάποιον γύρω σου σταματάς αυτή την εξέλιξη, σταματάς τη «ροή» και πρέπει να μάθεις να το ελέγχεις. Νεύρα δεν θα είχες ποτέ αν πάντα σκεπτόσουν θετικά, δεν θα τσαντιζόσουν ποτέ, αν σκεπτόσουν πως ότι γίνεται, γίνεται για το καλό μας.
 • Δυστυχία στη ζωή μας δεν υπάρχει, εμείς τη δημιουργούμε. Την δημιουργούμε όταν βλέπουμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όταν συγκρίνουμε, όταν σκεπτόμαστε το παρελθόν, όταν κατηγορούμε για πράγματα ανούσια τους γύρω μας.
 • Πρέπει μ’ όλη μας την αγάπη να βοηθάμε αυτούς που μας χρειάζονται. Τότε θα φανεί πόσο άνθρωποι είμαστε.
 • «Οραματίσου την αγάπη, οραματίσου το Θεό. Βοήθησε, δημιούργησε άφησε και τότε θα έχεις φθάσει στο Θεό, θα έχεις φθάσει στην Πηγή μας».
Σύνοψη των αρχών του βιβλίου σε επιστολή που έγραψα στην κόρη μου:
 Παντού και πάντοτε να σκορπάς την ομορφιά να σκέπτεσαι και να αισθάνεσαι όμορφα. Μόνο όταν αισθάνεσαι ωραία μπορείς να δημιουργήσεις, μόνο όταν αισθάνεσαι όμορφα, μπορείς να κάνεις θετικές σκέψεις, μπορείς να σκέπτεσαι το καλό το ωραίο. Έχεις πιάσει πλήρως το νόημα της ζωής, που είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πνεύματα, έχουμε άπειρες δυνάμεις μέσα μας. Δεν είμαστε ξεχωριστοί. Όταν αισθανόμαστε ξεχωριστοί, ξεκομμένοι, τότε αναπτύσσουμε το εγώ μας, και κόβουμε κάθε επαφή με την Πηγή μας, από την οποία παίρνουμε κάθε έμπνευση και δύναμη.
 • Είμαστε όλοι ΕΝΑ γι’ αυτό όταν σκεπτόμαστε τους συνανθρώπους μας, τους βοηθάμε και τους φερόμαστε πάντα καλά, χωρίς υστεροβουλία, τους αγαπάμε πάντα, τότε αισθανόμαστε Θεϊκά, δηλαδή όμορφα, ωραία, θα έλεγα νιώθουμε μια απέραντη γαλήνη, ηρεμία, πληρότητα.
 • Όταν δεν ασχολούμαστε μόνο με τα προβλήματα μας, αλλά σκεπτόμαστε και τους άλλους ανθρώπους δίπλα μας, πετάμε. Είναι τέλειο αυτό που κάνεις, να σκέπτεσαι να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου, να μαζεύεις χρήματα για τους «γιατρούς χωρίς σύνορα», να βοηθάς όσους ανθρώπους μπορείς.
 • Είναι τέλειο να αισθάνεσαι τέλεια όπως είσαι. Είδες τι γλυκό, τι ωραίο είναι να αισθάνεσαι όμορφα, ν’ αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι. Είδες προσέχεις τη διατροφή σου, πηγαίνεις γυμναστήριο, έχεις τέλειες σχέσεις με τους πάντες.
 • Όταν αγαπάς τον εαυτό σου τότε τον φροντίζεις, όταν ξέρεις ν’ αγαπάς τον εαυτό σου, ξέρεις ν’ αγαπάς τους πάντες.
 • Ό,τι αξία δίνεις στον εαυτό σου, αυτή την αξία θα σου δώσει η ζωή. Αισθάνεσαι ότι είσαι ένα τέλειο πλάσμα (αισθάνεσαι ότι είσαι τέλειο πλάσμα με ταπεινότητα, όχι με ανεβασμένο το εγώ) τότε όλα θα σου πηγαίνουν τέλεια.
 • Πρόσεχε πάντα τις σκέψεις σου, ποτέ μην αφήσεις κανένα να σε κάνει να αισθανθείς ή να σκεφθείς άσχημα. Πάντα να πετάς, πάντα να σκορπάς γύρω σου την ομορφιά.
 • Οραματίσου, προσευχήσου για ό,τι καλύτερο για τη ζωή σου και θα το πετύχεις, όπως κάνεις έως τώρα. Είδες ότι σκέπτεσαι, επειδή το πιστεύεις και το περιμένεις γίνεται άμεσα πραγματικότητα. Όπως έγινε και με το βραβείο ζωγραφικής σου. Οραματιζόσουν ότι αυτό που ζωγραφίζεις θα πάρεις το πρώτο βραβείο, αλλά το κυριότερο δεν οραματιζόσουν μόνο, αλλά πίστευες ακράδαντα και περίμενες μέσα σου ότι αυτό σίγουρα θα γίνει και έγινε. Έτσι κάνεις και να συνεχίσεις να κάνεις μ’ όλα τα γεγονότα στη ζωή σου.
 • Η ζωή είναι μια πανέμορφη διαδρομή και χαίρομαι απεριόριστα που το έχεις συνειδητοποιήσει. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο.
 • Σκέψου πάντα το ωραίο βοήθα τους πάντες και τα πάντα, οραματίσου, προσευχήσου κάθε στιγμή για το καλύτερο, το ωραιότερο που θέλεις να σου συμβεί,
 • Τα πάντα σου ανήκουν, διότι είσαι τα πάντα, έχεις σβήσει το εγώ σου, σκέπτεσαι το καλό όλων, σκέπτεσαι για όλους την ομορφιά.
 • Σκεπτόμενη το καλό όλων, σκεπτόμενη πως θα κάνεις τον κόσμο πιο όμορφο, βλέποντας τα πάντα πιο όμορφα, προσευχόμενη και οραματιζόμενη συνεχώς, αλλά και εμπιστευόμενη πλήρως τον εαυτό σου και την Πηγή σου, ό,τι αυτά που ζητάς έχουν ήδη γίνει, μπορείς να πετάξεις.
 • Σου αξίζουν τα πάντα, διότι όπως έχεις χαμηλώσει το εγώ σου, κι όπως σκέπτεσαι είσαι τα πάντα, τα πάντα είναι δικά σου γιατί είσαι μέσα τους.
 Πως θα κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα: 
 • Πως φθάνουμε στο θαύμα; Πρέπει να ξεπεράσουμε τις συναισθηματικές καταστάσεις στις οποίες βρισκόμαστε καθημερινά. Την προσωπική μας αμφιβολία, την αναξιότητα μας, τον λήθαργο και την κόπωση, τις φωνές που μας λένε ότι δεν είμαστε αρκετά ικανοί ή ότι αυτό είναι ανέφικτο.
 • Θαύμα γίνεται όταν ανοίξουμε την καρδιά μας και έλθουμε σ’ επαφή με την Πηγή μας.
 • Εξελίσσοντας τη συνειδητότητα μας. Εξέλιξη της συνειδητότητας μας σε ανώτερο επίπεδο, μας αλλάζει αυτόματα το ενεργειακό μας πεδίο. Η συνειδητότητα είναι ο πρώτος και σημαντικότερος παράγοντας που πρέπει να στραφούμε όταν αναζητάμε θεραπεία, ευτυχία, ευημερία.
 • Τα πάντα βρίσκονται μέσα μας. Τα πάντα είναι εφικτά, διότι τα πάντα υπάρχουν ήδη μέσα μας, απλώς δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει.
 • Μόνο ο εγωισμός κι ο φόβος που δημιουργεί, μπορεί να μας απομακρύνει από την ικανοποίηση των ονείρων μας.
 • Τι χρειάζεται για να απαλλαγούμε από τον εγωισμό μας και τον φόβο που δημιουργεί:
1ον Πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας, που είναι κομμάτι του Θεού.
2ον Η προσευχή και ο οραματισμός, σε συνδυασμό με την πίστη ότι αυτό που προσευχόμαστε έχει γίνει ήδη πραγματικότητα,
3ον και κυριότερο, προσφορά στους συνανθρώπους μας και στο Σύμπαν, μόνον με την προσφορά η ζωή μας έχει νόημα.
 • Μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε, αρκεί να το πιστέψουμε ότι υπάρχει κι ότι μπορούμε να το φέρουμε στην ζωή μας, αρκεί να το ενσωματώσουμε στην πραγματικότητα μας.
 • Το βιβλίο Έτσι Γίνεται το Θαύμα έχει αλλάξει και αλλάζει τη ζωή απείρων ανθρώπων  που έτυχε να πέσει στά χέρια τους, όπως:
 • Θανάσης Μανάρας: «Είναι αλήθεια δάσκαλε..πέρσι τέτοια εποχή ήμουν σε απόγνωση..τυχαία είδα μια εκπομπή, κατέβηκα στην Αθήνα και πήρα το βιβλίο.. «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», με ανάγκασε να γυρίσω μέσα μου, να καταλάβω ότι δε φταίει κανείς άλλος, και ότι το κλειδί είναι στο δικό μου χέρι..το τηλ μου 6947262336..για οποίον έχει ερωτήσεις, ευχαρίστως να του πω..ήταν αναγέννηση..τίποτα λιγότερο».
 • Έλενα Καρύδα: «κ. Φωτόπουλε τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και  «Η Πηγή των Πάντων» ήταν αυτά, που μου χάρισαν αυτό που επιζητούσα πάντα… Τα βιβλία σας ήταν η αρχή της ευτυχισμένη μου ζωής από εδώ και πέρα…

  Κάθε άνθρωπος χρειάζεται το χρόνο του για να συλλάβει την κάθε πληροφορία.

  Τα βιβλία σας ήταν αυτά, που μου χάρισαν αυτό που επιζητούσα πάντα …
  Το να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου είναι το μεγαλύτερο καλό που μπορείς να κάνεις σε σένα και στους οικείους σου.

  Μου έμαθαν επίσης ότι βγάζοντας τις αρνητικές ενέργειες που πηγάζουν μέσα μας (θλίψη, πόνο, φόβο κ.α.) καλυτερεύουμε την υγεία μας και την ζωή των δικών μας και το αποτέλεσμα είναι ότι φτάνουμε να πιούμε νερό από τη Πηγή μας .
  Η Πηγή μας είναι εκεί, βαθιά μέσα μας και αναβλύζει γάργαρο τρεχούμενο νερό, σε προσκαλεί να το πιείς και να γευτείς ολα τα υπέροχα συναισθήματα που σου προφέρει. Η αγάπη κυριαρχεί και πιάνει το χέρι της γαλήνης και της ευτυχίας, όλες μαζί οι αισθήσεις αυτές χορεύουν μαζί με άλλες πολλές το χορό της ευδαιμονίας.
  Τα βιβλία σας ήταν η αρχή της ευτυχισμένη μου ζωής από εδώ και πέρα.

  Σας ευχαριστώ πολύ για το πολύτιμο δώρο που μου κάνατε. Πάντα να χαρίζετε την ευτυχία σε όποιον την έχει ανάγκη. Να είστε καλά !!» (Έλενα Καρύδα).

 • Γιώργος Θεοδοσίου από την Ξάνθη: Από τότε που ήρθα και μου έκανες θεραπεία συνεχώς όλα είναι διαφορετικά. Είχα άσθμα βαρύ σε μεγάλη ένταση και στηριζόμουνα στα φάρμακα. Τα τελευταία 3 χρόνια πριν έρθω σε σένα νοσηλευόμουν κάθε χρόνο σε νοσοκομείο με τρομερή δύσπνοια. Μετά από την επίσκεψή μου και τη θεραπεία σου δεν ξαναπήγα σε νοσοκομείο. Τώρα το άσθμα με ταλαιπωρεί λιγότερο και κατά περιόδους είμαι καλύτερα. Όταν ακούω το CD από το βιβλίο σου “Έτσι γίνεται το θαύμα” και τώρα το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» ηρεμώ πολύ.
 • Βασίλης Δήμου: Ευχαριστώ για το βιβλίο σας ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ διάβαζω πολλούς ξένους συγγραφείς και ήμουν δύσπιστος προς τους έλληνες επειδή θεωρούσα πως οι ξένοι έχουν περισσότερη γνώση επάνω σε αυτό θέμα. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με αυτό το βιβλίο καθώς το δώρισα σε 4 φίλους μου ώστε να το διαβάσουν καθώς είναι το μοναδικό βιβλίο που έχει επίγνωση της επιστήμης άλλά και της θρησκείας και μου άνοιξε τα μάτια Οσον αφορά την πίστη μου προς την θρησκεία και χάρη στον κ Φωτόπουλο θα παώ να εξομολογηθώ όχι επειδή φοβήθηκα αλλά πίστεψα αυτό που είπε πως σκόπος μας είναι να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε, όσα δηλαδή προσπαθούσε να μου πει η μητέρα μου. Επίσης για εμένα είναι το μοναδικό βιβλίο που σου αναλύει όλες τις θρησκείες ακόμα και από την αρχαία Ελλάδα ώστε να καταλάβουμε την σύνδεση που έχουμε με το θεικό μας κομμάτι. Επίσης με έκανε να δυναμώσω ώστε να μην φοβάμαι τον θάνατο η ψυχή μου θα συνεχίσει να υπάρχει, ενώ στο έχουν πει και άλλοι στο βιβλίο όμως του κ Φωτόπουλου είναι διαφορετικά το νιώθεις μέσα σου. Ελπίζω να το διαβάσουν και άλλοι φίλοι ώστε να απεγκλωβιστούν από τις αρνητικές σκέψεις που κάνουν χάνοντας χρόνο από την ζωή τους. (Βασίλης Δήμου).
 • Ελένη Κελαιδόνη: Κύριε Φωτόπουλε το πρώτο σας βιβλίο το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» που μου το ξανάκαναν δώρο μου άλλαξε προς το καλύτερο τον τρόπο σκέψης για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος αλλά και στάση ζωής. Το βιβλίο αυτό σε κάνει πολύ σοφότερο. Κάνετε σπουδαία δουλειά πραγματικά κι όσοι φίλοι μου το διάβασαν το ίδιο μου είπαν. Περιμένω πως και  πως και το τρίτο βιβλίο σας από το οποίο δεν χάνω τα αποσπάσματα που αναρτάτε συχνά.

  Λίγα λόγια για σας και για το βιβλίο σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα:

  Ο συγκεκριμένος συγγραφέας: πως ξεκίνησε; έχει πολύ ενδιαφέρον να το διαβάσεις στο πρώτο βιβλίο του «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», αρρώστησε από σκλήρυνση κατά πλάκας και  η αναζήτηση (πνευματική κυρίως) για το τι την προκάλεσε, τον οδήγησε και στην θεραπεία. Θεραπεύτηκε εντελώς και  θέλησε να το μοιραστεί με τον κόσμο σαν αποστολή και ευγνωμοσύνη για την ίαση του και να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να θεραπευτούν!! Έχει μελετήσει απίστευτα για να φτάσει σε αυτά τα συμπεράσματα, από αρχαίους Έλληνες σοφούς, Χριστιανισμό, μέχρι  βουδισμό και  σαμάνους. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα θα αλλάξει εντελώς την ζωή σας. Όσο για την θεραπεία είναι σίγουρη!! Τις ασθένειες εμείς τις προκαλούμε κι εμείς τις θεραπεύουμε. Μπες στην σελίδα του   www.afotopoulos.grκι εκεί αναρτά  συνέχεια, είναι ανοιχτός να τον ρωτήσεις  ό,τι θέλεις και θα σου απαντήσει άμεσα, με ακρίβεια και θα σου δώσει τη λύση στο πρόβλημά σου.

 • Εύη Αθανασιάδου: «Έμαθα τυχαία για τον κύριο Φωτόπουλο και από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο με έκανε να πιστέψω πως ότι λέει και υποστηρίζει ειναι πραγματικά αληθινό. Πηρα και διάβασα και τα τρία του βιβλία: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», « Η Πηγή των Πάντων»  και απο τις πρώτες σελίδες με μάγεψαν κυρίως γιατι ειναι γραμμένα απλά κι απόλυτα κατανοητά.

  Με ταλαιπωρούσε ο αυχένας μου εδώ και χρόνια και μετά την πρώτη προσωπική συνεδρία που ειχα μαζί του,  Νοιώθω σαν να μην με ειχε ενοχλήσει ποτε!!.

  Η θετική ενέργεια και  η αγαπη που εξέλαβα, με κάνουν να Νοιώθω κάθε ημέρα και καλύτερα. Ακούω τα cd  που εχουν τα βιβλία καθε βράδυ και  κάθε ημέρα ξαναδιαβάζω σελίδες απο τα βιβλία του. Ξεμπλοκάρω τους μεσημβρινούς που μου υπέδειξε και  ήδη Νοιώθω πως πετάω!!  Κύριε Φωτόπουλε ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω και δημόσια για ολα αυτά, καθώς και για το γεγονός πως απέκτησα την πίστη μου ξανά !!». (Ευη Αθανασιάδου).

 • Μαρία Γιαννακίτσα: Κύριε Φωτοπουλε Να είσαι καλά και να ξέρεις ότι τα βιβλία σου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  έχουν αλλάξει τη ζωή της οικογένειας και τη θετική ένέργειά της. Ο σύζυγός μου ειδικά είναι ένθερμος αναγνώστης σου.
 • Ανδρονίκη Γιανικοπούλου: Εχω διαβάσει ξανά και ξανά το «΄Ετσι Γίνεται το Θαύμα»  και τώρα διαβάζω το καταπληκτικό «Η πηγή των Πάντων». Ακούω τα c.d σχεδόν καθημερινά και βλέπω την διαφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζω την καθημερινότητά μου. Είναι υπέροχο να βλέπεις την βελτίωση στον τρόπο σκέψης!!! Κι οποιος θέλει ας το πιστέψει: “Με μόνο 3 λεπτών πιέσεις στα συγκεκριμένα σημεία (στο χθεσινό βιωματικό σεμινάριο, του κυρίου Φωτόπουλου  στην Πάτρα), απαλλάχτηκα από τον πόνο στον γοφό”. Ευχαριστώ πολύ για ό,τι βίωσα στο σεμινάριο και ό,τι βιώνω μέσα από τα βιβλία και τα c.d. (Ανδρονίκη Γιανικοπούλου).
 • Κώστας Γκίκας: «Αγαπητέ κύριε Φωτόπουλε, μόλις τελείωσα την ανάγνωση του βιβλίου σαςΈτσι Γίνεται Το Θαύμα. Δεν θυμάμαι στα 60 χρόνια ζωής μου να με άγγιξε τόσο ένα βιβλίο! Λες και είστε μέσα στην ψυχή μου διατυπώνετε τις σκέψεις μου, τις ανάγκες μου, τους πόθους μου, τις αδυναμίες μου, τα οράματα μου για το υπόλοιπο της ζωής μου! Καταφέρατε να πείτε την Ουσία που κρύβεται μέσα στα κείμενα των Αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό και στις λοιπές θρησκείες και γενικώς στα λόγια αποφθέγματα των διαφόρων πολιτισμών. Μόνο ευγνωμοσύνη και αποκάλυψη προς εσάς μπορώ να σας εκφράσω! Επιτελείτε κοινωνικό και πανανθρώπινο έργο! Σας εύχομαι ο Θεός να σας δίδει τις προϋποθέσεις για να συνεχίσετε να ακτινοβολείτε Πνεύμα και ανθρωπιά! Με ιδιαίτερη εκτίμηση! Κώστας Γκίκας».

  Τασούλα Ζαχαριουδάκη (Χανιά – Κρήτη): «Κ. Φωτόπουλε, θέλω να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε και θέλω να γίνει γνωστό, πόση βοήθεια μποροῦμε να πάρουμε απο τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», και από τις  θεραπείες που κάνετε, όταν όντως νιώσουμε ότι είμαστε ίδια ουσία με τον Θεό, με ότι υπάρχει στο σύμπαν,  και να αντιληφθούμε πόση δύναμη έχουμε.
  Τότε μόνο μπορούμε να εξηγήσουμε πως γίνεται η αυτοθεραπεία σε συνδυασμό με ένα σωστό θεραπευτή που έχει γνώσεις και πίστη στον Θεό..
  Η διάγνωση  στο δικό μου πρόβλημα υγείας  είναι  αχαλασία οισοφάγου. Τα συμπτώματα της αχαλασίας με ταλαιπωρούσαν εδώ και ένα χρόνο. Είχα εντοπίσει όμως ότι έχουν άμεση σχέση με το συναίσθημα, το άγχος, τον θυμό. Για αυτό και αρνήθηκα να κάνω το χειρουργείο που προτάθηκε απο τους ιατρούς. Χρειάστηκε μια μόνο συνεδρία και στην συνέχεια  η ανάγνωση του  βιβλίου σας (έτσι γίνεται το θαύμα) για να λέω σήμερα μετά απο ένα μήνα  ότι είμαι καλά, δεν πονάω και ότι  η υγεία μου εξαρτάται  απο την τοποθέτηση μου και την συνειδητότητα μου.
  Ευχαριστώ τον Θεό  που σας συνάντησα στον σωστό χρόνο, για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τα προβλήματα ψυχής και σώματος» (Τασούλα Ζαχαριουδάκη, Χανιά Κρήτη).

 •  Γεωργία Τζιαχανά: Κε Αλέξη καλησπερα! !! Έχω κυριολεκτικά ‘ρουφήξει ‘ τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» που πήρα όταν ήρθατε στη Λάρισα και βοηθηθηκα πάρα πολύ στο να ισορροπήσω τον εαυτό μου, μετά την προσωπική μου συνεδρία μαζί σας!!!!!! Σας χιλιοευχαριστω γι’ αυτό! !!!!!!!!
 • Ελίζαμπεθ Διονυσοπούλου: Κύριε  Φωτόπουλε σας έχω συντροφιά κάθε βράδυ, στο κομοδίνο μου, έχω το βιβλίο σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», σας ευχαριστώ, να είστε πάντα καλά.
 • Πασχαλίνα Κολυβήρνα : κύριε Φωτόπουλε, μου χάρισε το βιβλίο σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», κάποια κυρία που της το χάρισαν, το οποίο βιβλίο σας είχε και το cd  «έτσι γίνεται το θαύμα», κάθε μέρα ακούω άπειρες φορές το cd, και ξεκίνησα να μελετώ το βιβλίο σας ,με θρησκευτική ευλάβεια λέξη λέξη, είναι καταπληκτικό!!  θερμά συγχαρητήρια , ευχαριστώ πολύ.
 • Μαρια Μαγκαφά: κ.Φωτόπουλε έχω το «Έτσι γίνεται το θαύμα» με βοήθησε πολύ πριν δύο χρόνια. Τώρα θα το πάρω πάλι στις διακοπές μου.
 • Κοραλλία Νικολάου: Καλησπέρα σάς κ. Φωτόπολε.  Διαβάζω καθημερινά όλα τά άρθρα σας, αλλά και τα βιβλια σας  «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» νιώθω ευλογήμενη πού σάς γνώρισα.
 • Πηνελόπη Μαρκίδου: Κύριε Αλέξη Φωτόπουλε καλησπέρα, ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, βοηθήκα πολύ και ακούω το cdσας από το βιβιλίο σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» κάθε νύχτα, ελπίζω να σας έχει ο Θεό καλά, Πηνελόπη από Κύπρο.
 • Γεωργούλα Ματθαίου (Λεμεσός Κύπρου). Συγκλονιστικό το κείμενο στο βιβλίο  σας  «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» που καλύπτει όλες τις πτυχές, δίνει όλες τις αλήθειες, λύνει απορείες, γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων με φως και φέρει ελπιδοφόρα μηνύματα που μόνο ένας Αλέξης Φωτόπουλος μπορεί να το κάνει γιατί έχει τις γνώσεις, αγάπη, φως, τιμιότητα, διορατικότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη, και εχει βαρύτητα ο λόγος του. Σε ευχαριστουμε…!!!
 • Σούλα Μοσχογιαννάκη: « Καλή σου μέρα δάσκαλε! έχω ανάγκη τόσο πολύ να σε γνωρίσω από κοντά! να σε ακούσω προσεκτικά όπως καθημερινά ακούω το σιντί του βιβλίου σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»! δεν έχω λέξεις να πω για όλα αυτά! δοξάζω το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου…τα σέβη μου!».
 • Αννέτα Δασκαλάκη: «Κύριε Φωτόπουλε το πρώτο σας βιβλίο, το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» το διάβασα, είναι υπέροχο, το συνιστώ σε όλους».
 • Mary Ioannidoy: Κύριε Φωτόπουλε νιώθω πολύ τυχερή που σας γνώρισα απο κοντα και που με δεχτηκατε στην ομαδα σας!! ενα μεγάλο ευχαριστώ για τα εξαιρετικά σεμιναρια σας για το ποσο ωφεληθηκαμε και τα υπεροχα βιβλια σας Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»   που συνοδευοντε με cd !!!! ναστε παντα καλα !!!!! 
 • «Μαριάννα Ματθαίου Κοκόνου (Λεμεσός):  Κύριε Φωτόπουλε, ήταν μεγάλη μου χαρά που σας γνώρισα φεύγοντας από τη προσωπική συνέδρια ένιωσα να πετάω! Ενώ ερχόμενη δε με κρατούσαν τα πόδια μου. Μακάρι να σας είχαμε πιο κοντά. Με το cd «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» κατάφερα να κοιμάμαι καλύτερα μετά από μέρες και μπορώ να αντιμετωπίσω τη περιπέτεια υγείας μου πιο εύκολα και πιο θετικά! Σας ευχαριστώ πολύ ο θεός να σας δίνει δύναμη».
 • Τρίνιτη Μολλά: «Η μαμά μου διαβάζει το βιβλίο σου «Έτσι γίνετε το θαύμα» κι έχει ξετρελαθεί!!!!!!! Εγώ ακούω κάθε βράδυ τα Cd. Οι φίλοι μου από Θεσσαλονίκη Σάββας και Λίνα Χασάπη είναι ξετρελαμένοι με τα βιβλία και τα Cd. Ο Θεός να σ’ έχει καλά εσένα και την οικογένεια σου!!!!!!! Σ΄ ευχαριστούμε!!!!!!!».                                                                                                       Κολόκα Ευγενία Ιατρός Βιοπαθολόγος: «Ευχαριστώ το Αλέξη Φωτόπουλο γιατί μέσα από  τα Βιβλία του «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», αποτελεί έναν λαμπερό Φάρο Αλήθειας πέρα από τον κόσμο της ψευδαίσθησης, ώστε να δούμε και εμπιστευτούμε την Εσωτερική Πυξίδα στον Χάρτη της Ψυχής μας και όλα μας τα Όνειρα και οι Ευχές να γίνουν Πραγματικότητα!».
 • Κύριε Αλέξη γειά σας, ο Κωνσταντίνος είμαι από Λεμεσό (η μαρτυρία του υπάρχει και σε βίντεο περιστατικά αυτοθεραπείας), ελπίζω ο Θεός να σας έχει πάντα καλά. Θέλω να κλέισω ραντεβου όταν Λεμεσό. Πραγματικα τα CD σας με βοηθήσαν πάρα πολύ, νιώθω πολύ ήρεμος, η μύτη μου άνοιξε, τελειώσαν οι αλλεργείες και το άσμα έφυγε κατά 95%. Και πάλι σας ευχαριστώ τα λέμε σύντομα.
 • Δώρα Κελαιδώνη: Εχω ηδη και τα δυο βιβλια σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  ..και σας ευχαριστουμε πραγματικα για την φωτιση που μας δινετε..εχω ηδη αλλαξει τη ζωη μου…προς το καλυτερο…και νιωθω οτι δεν αφηνω τιποτα ασχημο να με αγγιξει…κατευθυνοντας την ψυχη και το νου προς την αγαπη…
 • Μαρία Γεωργαλά: «Κύριε Φωτόπουλε Το βιβλίο σας «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» Ένα βιβλίο γεμάτο Φως κι Αγάπη! Μας αποκαλύπτει πως είμαστε πλούσιοι, σοφοί και παντοδύναμοι, και μας δείχνει τον δρόμο για να βγούμε από την ψευδαίσθηση της αδυναμίας και ασθένειας, από τα υπόγεια της κακομοιριάς. Αλλά και τα δύο βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» γεμάτα αγάπη και φως, στα οποία συγκλίνουν η επιστήμη, η πνευματική φιλοσοφία και οι διδασκαλίες όλων των φωτισμένων ψυχών ανά τους αιώνες. Οδηγοί σωματικής και ψυχικής υγείας, χαράς, αγάπης κι επιτυχίας. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά γιατί γίνεστε αγωγός των ισχυρών θεραπευτικών ρευμάτων της Αγάπης με τα βιβλία και την συμπονετική στάση σας απέναντι στους συνανθρώπους σας».  Ξένη Σινάνη: «Κύριε Φωτόπουλε, διαβάζω τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»,…..και πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένη…..πιστεύω πως θα καταφέρω και εγώ κάποια στιγμή να καταφέρω να εφαρμόσω όλα αυτά…..το έχω κάνει στόχο μου……νόστε καλά που έχετε μπει σε αυτό το δρόμο και μπορούμε να έχουμε παράδειγμα».                            Λαμπριανακου Έλενα: «Ευχαριστώ με όλη την ψυχή μου! παρακολούθησα κάποιες εκπομπές εδώ πριν λίγο..ένιωσα ενθουσιασμό! πήγα και πήρα το βιβλίο σα μια ζωή γεμάτη φως έχει και το cd! μόλις άκουσα το cd..πλημμύρισε η ψυχή.. ευχαριστώ….νιώθω ήδη γαλήνια! Ευχαριστώ».
  Μαρία Ιωαννίδου: «Εγώ σας ευχαριστώ και πάλι κύριε Φωτόπουλε το cd από τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» με βοηθάει αρκετά θα προσπαθησω να το περάσω κ στο κινητό μου, ευχαριστώ τον Θεό που με έστειλε στο δρόμο σας».
 • Γρηγόριος Μπογδάνης: «Η ζωή μου άλλαξε ακούγοντας για πρώτη φορά το CD του βιβλίου “Έτσι γίνεται το θαύμα”, το οποίο “περίμενε υπομονετικά” στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μου αρκετούς μήνες. Κάποια μέρα ένιωσα την ανάγκη να το ακούσω και με πλημμύρισε η ενέργεια της ζωής και του φωτός που ξεχείλισε από το CD στην ψυχή μου! Έτσι ξεκίνησε το δικό μου θαύμα… Ευχαριστώ τον Alexios Fotopoulos μέσα από την καρδιά μου. Το νέο του CD συντροφεύει τα πρωινά μου καθώς και των παιδιών μου!».
  Γιούλη Καλημερη: «κ. Φωτοπουλε. Ηδη διαβαζω το βιβλιο σας “ετσι γινεται το θαυμα” το οποιο με βοηθαει παρα πολυ καθως και το cd. με την πρωτη ευκαιρια θα ερθω και στα σεμιναρια σας και θα παρακολουθησω και τις εκπομπες σας. να είστε παντα καλα εμενα προσωπικα μ εχετε πολυ βοηθησει νοιωθω ηδη συναισθηματα υπεροχα καθε φορα που διαβαζω το βιβλιο σας. και παλι σας ευχαριστω και θα ειμαι σε επαφη μαζι σας».
  Δημήτρης Παπασταματίου: «Κύριε Φωτόπουλε πήρα το βιβλίο σας Έτσι Γίνεται το Θαύμα, είναι εξαιρετικό, θα ήθελα κάποια στιγμή να σας συναντήσω, το cd και το βιβλίο μας, με χαλαρώνει πραγματικά να είστε πάντα καλά και να βοηθάτε τον κόσμο που το έχει ανάγκη».
  Κατερίνα Σκορδίλη: «ΚΥΡΙΕ Φωτόπουλε σε ευχαριστώ!!! γιατί με τα βιβλία σου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και τα cd με βοηθάς ότι καλύτερο στη ζωή μου σου εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να σε έχει πάντα καλά!!!».
  Τάσος Παπαμιχαλόπουλος: «Τα Βιβλία του κ. Φωτόπουλου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  είναι μία ατραπός προς την αλήθεια αφού μας βοηθούν να αντιληφθούμε πως ακριβώς λειτουργεί ο κόσμος, βασιζόμενα στην σχετικά πρόσφατη Κβαντική Φυσική. Είναι το καλύτερο ξεκίνημα για την αλλαγή του εαυτού μας και την πορεία προς την αγάπη. Το επόμενο βήμα είναι η συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάριά του και η εφαρμογή αυτών που μάθαμε στη ζωή μας. Mετά από την μελέτη των δύο βιβλίων του κ. Αλέξη Φωτόπουλου και την παρακολούθηση μερικών σεμιναρίων του, αντιλήφθηκα ότι ο σοφός Σωκράτης τα έχει πει ήδη όλα».
  Άννα Βόγλη: «Καλημέρα κ. Φωτόπουλε, εδώ και ένα μήνα διαβάζω το βιβλίο σας, «Έτσι γίνεται το θαύμα» και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που βρέθηκε στα χέρια μου ένα τέτοιο βιβλίο. Είναι όντως ένα εγχειρίδιο ζωής, όπως αναφέρεται στο εξώφυλλό του. Το έχω μάλιστα συστήσει σε φίλους και γνωστούς που θεωρώ ότι θα βοηθηθούν, ιδιαίτερα δε σε 3 περιπτώσεις ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας. Μία από τις φίλες που μίλησα για εσάς, σας γνώρισε εχθές στη Θεσσαλονίκη στο βιβλιοπωλείο που δώσατε την ομιλία σας και μου τηλεφώνησε για να μου πει πόσο χάρηκε την ομιλία αλλά και τη γνωριμία της μαζί σας. Έχω ήδη επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας και έχω διαβάσει τα περισσότερα άρθρα που αφορούν την υγεία μας και πόσο την επηρεάζουν οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις μας».
 • Ειρήνη Δημοπούλου: Κύριε Φωτόπουλε καλησπέρα σας, σας γράφω για να σας πω ότι το βιβλίο σας έτσι γίνεται το θαύμα είναι από τα ωραιότερα που έχω διαβάσει , ανυπομονώ να το τελειώσω να διαβάσω το επόμενο !! Να είστε πάντα καλά !
 •  Ανδρέας Τσιαψιάδης: «Περπατούσα βιαστικά μετά το τέλος μιας τρεχάτης μέρας στο κτελ στη Θεσσαλονίκη. Είχα κάνει ότι έπρεπε και ξύπνιος από το πρωί στις εξίμιση ένοιωθα την καλοκαιρινή κάψα να με στραγγίζει,  όταν οχτώ και  μισή το βράδυ. περνώ από ένα πάγκο βιβλίων, παρ’ όλη την κούραση, δεν αντιστέκομαι ποτέ για μια μάτια στα βιβλία,  κι εκεί αγόρασα το «έτσι γίνεται το θαύμα». Τα  βιβλία αυτοβοήθειας μ’ αρέσουν,ωστόσο σ’ αυτό διαβάζω ότι πρόκειται περί βιωμένης σωτηρίας.  Ο δρόμος για την καβάλα είναι δυομισάωρος, δε βαριέσαι το μάτι ξέρει καλλίτερα, ίσως είναι διαφορετικός τούτος. Μπαίνοντας στο λεωφορείο ξεκίνησα, αν είχα διαβάσει τα 20 βιβλία που αναφερόταν συχνά πυκνά στο κείμενο, ο άνθρωπος είχε διαβάσει τα 20πλα (είδα στη βιβλιογραφία), έχοντας τη ζέση του σωσμένου και την επιφώτιση του ξαναγεννημένου με παράσερνε πολύ, πολύ όμορφα στους ιδίους δρόμους ξανά.  Βιβλίο Εγχειρίδιο, το συνιστώ ανεπιφύλακτα στην βιβλιοπώλη μου. Το διαβάζει, η αντίδραση ίδια, ένα ανάγνωσμα ποταμός που συμπυκνώνει πολύ όγκο γνώσης.  Ένας ανήσυχος άνθρωπος και μια ψύχη που οραματίζομαι να τη συναντήσω κάποτε έστω κ για ένα απογευματινό καφέ οπουδήποτε μας φέρει η ζωή. Τις ευχές μου κύριε Αλέξη».
 • Βίβιαν Παπαδημητροπούλου: «Αγαπητέ κε. Φωτόπουλε,  ήθελα να σας πω ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ για το υπέροχο βιβλίο που γράψατε και το cd που ακούω 4-5 φορές την ημέρα.
   Είμαι 41 χρονών, είχα διαβάσει όταν ήμουν νεώτερη πολλά βιβλία new age, όπως το έλεγαν τότε.  Το βιβλίο σας με βρήκε σε μία στιγμή της ζωής μου που νόμιζα ότι δεν θα έβρισκα έμπνευση ποτέ πια στη ζωή μου έχοντας πρόσφατα χωρίσει και ανατρέφοντας την 4χρονη κόρη μου αναγκαζόμενη να δουλεύω όλη μέρα και να ξοδεύω τη ζωή μου με τα πρακτικά καθημερινά θέματα.

  Την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψα στην Ελλάδα για λίγες μέρες και τώρα καταλαβαίνω ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος αυτού του ταξιδιού.  Πηγαίνοντας σε ένα ραντεβού μου στον Πειραιά, για το οποίο είχα φτάσει πιο νωρίς απ’ ότι έπρεπε, βλέπω το βιβλίο σας στη βιτρίνα ενός βιβλιοπωλείου και έκπληκτη, γιατί δεν ήξερα ότι είχαν αρχίσει να γράφονται και στα ελληνικά τέτοια βιβλία, μπαίνω μέσα και ζητάω να το ξεφυλλίσω.  Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το βρήκα.  Έχει απαντήσεις σε όλα μου τα ερωτήματα και νιώθω ότι το γράψατε για μένα.  Συγχαρητήρια για την πορεία που κάνατε μέχρι τώρα, την προσωπική σας πορεία εννοώ και συγχαρητήρια που βοηθάτε κι άλλους ανθρώπους να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους. Με απέραντη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη».

  Παρέσσα Καραγιανίδου: Κύριε Φωτόπουλε διάβασα το πρώτο βιβλίο σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και ξεκίνησα το δεύτερο το «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», έχω δει τις εκπομπές σας από μια και δύο φορές. Είμαι πολύ καλύτερα από υγεία και συναισθηματικά νοιώθω υπέροχα. Μιλώ για σας σε όλους τους φίλους και γνωστούς. Εχω  βοηθηθεί πάρα πολύ και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό, να σας έχει ο Θεός καλά, πάντα να βοηθάτε συνεχώς τον κόσμο, με πολύ αγάπη Παρέσσα. 

  Δημήτρης Βουνισέας: σας ευχαριστώ πάρα πολύ & να ξέρατε ποσά έχετε κάνει για εμένα, χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ, να σας έχω δει ποτέ από κοντά!!! το βιβλίο σας ήρθε στην ζωή μου{έτσι γίνεται το θαύμα}μαζί με ένα άλλο θαύμα που συνέβη την ιδία ακριβώς περίοδο στην ζωή μου……. και  πιστέψτε με, αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο!!!!!!! να ξέρατε ποσά πολλά θα είχα να σας πω από κοντώ  και  ποσό πολύ ακόμα θα μπορούσατε να με βοηθήσετε!!

  Σπυριδούλα Παπα: «Ευχαριστω κ Φωτόπουλε που μου αλλαξατε τη ζωη.πολλα χρονια ζουσα μεσα στη δυστυχια και στη μιζερια.πασχω απο πολυνευροπαθεια. οι γιατροί το μονο που καταφερναν ηταν να με κανουν παντα και λιγο χειροτερα.φαρμακα εξετασεις δοκιμαστηκες θεραπειες.δεν μου ειχαν αφησει ουτε μια μικρη ελπιδα πως θα γινομουνα εστω και λιγο καλυτερα(περπαταω υποβασταζομενη).μεχρι που τυχαια στον υπολογιστη διαβασα καποιο αρθρο σας.τοτε ηρθε η μεγαλη αλλαγη.γεμισε η καρδια μου με αγαπη, διαβαζα τα βιβλια σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»   και ένιωθα μια απέραντη γαληνη.με το ξεμπλοκαρισμα των μεσημβρινων αρχισα να αισθανομαι το σωμα μου.σταματησαν οι πονοκεφαλοι που με ταλαιπωρουσαν.μπορω να κανω μικρα και σταθερα βηματα.το σωμα μου συνεχως χαλαρωνει..κ αλεξη σας ευχαριστω.να ειστε παντα καλα για να μας βοηθατε».

  Λένα Αντώναρου: «Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας ήμουν στο σκοτάδι, έως ότου γνώρισα τον κύριο Αλέξη Φωτόπουλο από τις εκπομπές του, από τότε ανακάλυψα την αγάπη το φως μέσα μου. Έως τώρα έκανα κακό στον εαυτό μου, στρεφόμουν στο κακό, τώρα πλέον στρέφομαι στο καλό, έχω τώρα τα όπλα να παλέψω το εγώ μου, χαίρομαι που παίρνω μαθήματα. Η ψυχή μου είναι ανοιχτή, οι πόνοι έχουν φύγει, τώρα είμαι θετική. Ευχαριστώ τον Αλέξη Φωτόπουλο και τα βιβλία του «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»   που μου άλλαξε τι ζωή, θα ήθελα όλοι που έχουν το ίδιο πρόβλημα να συνειδητοποιήσουν ότι οι ίδιοι προκάλεσαν το πρόβλημα τους και οι ίδιοι μπορούν πρώτα να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Μέσα σε κάθε πρόβλημα υπάρχει ένας θησαυρό, μας κάνει να αλλάξουμε, μας κάνει να καταλάβουμε τον πραγματικό εαυτό μας».

  ΦΛΩΡΑ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ: «Κύριε Φωτοπουλε,  εχω ηδη διαβάσει το βιβλιο σας “ετσι γινεται το θαυμα” και δεν σταματω να το δίνω σε δικούς και φιλους να ενημερώνονται, σας ευχαριστω για την επικοινωνία, είμαι και εγω ” οπαδος” του εναλλακτικού τρόπου ζωης και μεσα απο το δικό μου τρόπο προσπαθώ να βοηθώ τον συνάνθρωπο όπως βοηθήθηκα κάποτε και εγώ πολλοί συνάνθρωποί μας , ακόμα δεν μπορουν να καταλάβουν αυτο το νοητικό προτυπο που μπλοκάρει την υγεια και τη ζωή τους , είανι χαμένοι στον κυκεώνα της σύγχρονης ανθροποφάγου πραγματικότητας και της εκμετάλευσης του ιατρικου και φαρμακευτικού συστήματος. Ελπίζω οτι θα αφυπνιστούν , αν όχι όλοι οι περισσότεροι , ισως όσοι χρειάζεται γαι να γίνει ξανά το “ΘΑΥΜΑ” στην ανθρωπότητα. Υποκλίνομαι στο έργο σας , και εύχομαι να έχετε υγεία , δύναμη και Θείο Φως για την συνέχιση του Έργου σας».

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΜΙΚΥΡΗΣ: «Ονομάζομαι Αλέξανδροs Πριμικύρηs είμαι 42 ετών, μέσα απ’ αυτό το γράμμα θέλω να σ’ ευχαριστήσω θερμά για τα ευεργετικά αποτελέσματα που είχα από τις συνεδρίες σου.  Είχα στομαχικές διαταραχές επί 7 μήνες που προερχόταν από τα αρνητικά συναισθήματα που συσσώρευα μέσα μου καθώς φόβο, θυμό. Με βοήθησες πάρα πολύ μέσα από τα λόγια σου για το τι σημαίνει αγάπη, πίστη και επανασύνδεση με την ΠΗΓΗ μου. Πλέον μπορώ να αποβάλω όλες τις αρνητικές σκέψεις που έκανα, κέρδισα την αυτοπεποίθηση μου, να είμαι ταπεινός, να πιστεύω στην αγάπη και να την δίνω απλόχερα στους γύρω μου και προπάντων στον ίδιο μου τον εαυτό. Το βιβλίο σας ”ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ” με βοήθησε πολύ στο τρόπο σκέψης να σκάφτομαι θετικά και να διδάσκομαι από την ανώτερη ΠΗΓΗ τον ΘΕΟ. Τελειώνοντας  θέλω να αναφέρω για το cd το ποσό κάλο μου έκανε ακούγοντας το κάθε  βράδυ. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από τα βαθύ της καρδιάς μου, που με δίδαξες να γίνω ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

 • Διαμαντα Κατσανικάκη: Κύριε Φωτόπουλε τελείωσα το βιβλίο και είμαι ενθουσιασμένη!  Καταρχάς δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω που το γράψατε…!Το διάβασα μέσα σε 2 ημέρες και τώρα το ξανάρχισα πιο αργά,με μελέτη.  Αρχικά-δεν σας κρύβω- νόμιζα ως θα ναι ένα βιβλίο σαν όλα τα άλλα, αλλά έπαθα πλάκα με το πώς τεκμηριώνετε κάθε σας επιχείρημα..   Τέλος κατάλαβα πόσα τραγικά λάθη κάνουν άθελά τους οι γοννείς μας,και αγχώνομαι λίγο ούσα μαμά.   ‘Ενα μεγάλο μπράβο και πάλι!

  Μαρια Μαγκαφά: κ.Φωτόπουλε έχω το Ετσι γίνεται το θαύμα….με βοήθησε πολύ πριν δύο χρόνια .Τώρα θα το πάρω πάλι στις διακοπές μου.

 • Πηνελόπη Μαρκίδου: Κύριε Αλέξη Φωτόπουλε καλησπέρα, ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, βοηθηκα πολύ και ακούω το cdσας κάθε νύχτα. Βέβαια χρειάζομαι πολύ δουλειά ακόμη για να τα καταφέρω, ελπίζω να σας έχει ο Θεό καλά, Πηνελόπη από Κύπρο. Κωνσταντίνος Τσάρνας: Κύριε Αλέξη Φωτόπουλε σας διαβάζω είστε υπέροχος .Dr φαρμακοποιός όμοιοπαθητικός
  • Εφη Καλιγά: Κύριε Φωτοπουλε τα βιβλια σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  περιεχουν τα παντα !!!πληρεστατα αντικειμενικα και με πολυ γνωση.συγχαρητηρια.!!τα διαβασα μονορουφι αλλα τωρα θα τα διαβαζω σιγα σιγα.μακαρι να βρεθειτε στον δρομο μου να σας γνωρισω απο κοντα τοβαλα στις προθεσεις μου.
  • Σταυρούλα Αδαμίδου: κ Φωτοπουλε καλησπερα , μονο να ξερετε ποσο με βοηθαει αυτες τις μερες το cd σας αλλα και πόσο με βοηθησατε ωστε να μπορεσω να βρω ξανα το δρομο προς το Θεο . Ευχαριστω παρα πολύ.
   • Χρίστος Χασαπης: Ευχαριστώ πολύ για τις κατευθύνσεις και τις συμβουλές σας! Πράγματι έχω μελετήσει και τα 2 βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  και μπορώ να πω πως με έχουν βοηθήσει σε πολλούς τομείς της ζωής μου. Επίσης παρεβρέθηκα και σε ένα σεμινάριο σας στη θεσσαλονίκη…εννοείται πως προτίνω με κλειστά μάτια τα βιβλία σας σε όλο μ τον κοινονικό περίγυρο…σας ευχαριστώ πολύ να στε καλά.
    • Θεοδώρα Αντωνίου: Αγαπημένε μου Αλέξη,  Εδώ και αρκετές εβδομάδες από την τελευταία μας συνάντηση και θεραπεία η ζωή μου έχει αλλάξει και βελτιωθεί δραματικά. Ακούω το cd από το βιβλίο σας “Έτσι Γίνεται το Θαύμα” με τις υποβολές καθημερινά και ειδικά το βράδυ πριν κοιμηθώ με έχει βοηθήσει πολύ γιατί κοιμάμαι πολύ ήρεμα και ήσυχα!! Εφαρμόζω το EFT και ακολούθησα όλες τις συμβουλές που μου δώσατε!!! Από το βιβλίο σας ‘Μια ζωή γεμάτη φως’ ότι πρόβλημα έχω από γρίπη μέχρι και πόνους στο σώμα βρίσκω τα σημεία και τα πιέζω και έτσι δεν χρειάζομαι φάρμακα για να γίνω καλύτερα!!!!!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και θα σας δω σύντομα!!!!
     • Ελένη Μαβρογένη: Αξίζει να πάρετε και τα 2 βιβλια Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» με τα cd τους. Τα cd μπορείτε να τα ακούτε σαν Θεραπειά. Σας ξαναθυμιζουν ποιοι πραγματικα είστε. Ιδιαιτέρως αντίκα τα θλιπτικά κι αποτοξινωτικα. Τα βιβλια περιέχουν πολλές πληροφορίες
   •  
 • Υπάρχουν άπειρες μαρτυρίες (60 σελίδες) που μπορώ να στείλω σε όποιον επιθυμεί, ένα είναι το γεγονός, ότι τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» σας αλλάζουν τη ζωή.
 •  
  Μπορείτε να  παραγγέλνετε το  ‘Ετσι Γίνεται το Θαύμα”  (380 σελίδες με CD), κοστίζει 20€,
  Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με έκπτωση πλέον των  20%, στην τιμή 55 € και τα τρία, τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

   

Βιβλία 2

 • Μπορείτε να αλλάξετε πλήρως τη ζωή σας, να αυτοθεραπευτείτε, να δημιουργήσετε τέλειες σχέσεις και να πετάξετε από υγεία και χαρά. Τα τρία μου βιβλία:«Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας δείχνουν το δρόμο που ακολούθησα κι εγώ, όπου αυτοθεραπεύτηκα από ανίατη ασθένεια, είμαι πάντα γαλήνιος, ευτυχισμένος και πετώ από υγεία και χαρά. Αλλά και σας παρέχουν όλα τα εργαλεία για να το πετύχετε αυτό. Δεν είναι απλά λόγια σας κάνουν να νοιώσετε το δρομο που πρεπει να ακολουθησετε μιλουν στην καρδιά σας.
  Είναι γραμμένα από την καρδιά μου, με άπειρη αγάπη, που πήγαζει από μια δύναμη που με σπρώχνει να μάθει όλος ο κόσμος πως έγινα καλά από ανίατη ασθένεια, πως δημιουργώ τέλειες σχέσεις, τέλεια οικογένεια, να κάνω όλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να πετάξουν από υγεία και χαρά.
  Σας δείχνω τον τρόπο, βιωματικό τρόπο με cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνέιδητο σας, έχουν τεράστια βιβλιογραφία που γράφουν τις ανακαλύψεις όλων των επιστημόνων για κάθε ασθένεια, αναλύουν με απλό και ξεκάθαρο τρόπο την Κινέζικη ιατρική που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει και να απαλλαγεί από κάθε προβλημα υγείας του.

  Όποιος διαβάσει τα τρία αυτά βιβλία,  και επαναπρογραμματίσει το υποσυνείδητό του ακούγωντας  το cd από το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και  το «Η Πηγή των Πάντων» κάθε βράδυ όταν κοιμάται και το από τη «Μία Ζωή Γεμάτη Φως» την ημέρα, αλλάζει πραγματικά τη ζωή του όπως η Εύη Αθανασιάδου:

  “Έμαθα τυχαία για τον κύριο Φωτόπουλο και από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο με έκανε να πιστέψω πως ότι λέει και υποστηρίζει ειναι πραγματικά αληθινό. Πηρα και διάβασα και τα τρία του βιβλία: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», « Η Πηγή των Πάντων»  και απο τις πρώτες σελίδες με μάγεψαν κυρίως γιατι ειναι γραμμένα απλά κι απόλυτα κατανοητά.

  Με ταλαιπωρούσε ο αυχένας μου εδώ και χρόνια και μετά την πρώτη προσωπική συνεδρία που ειχα μαζί του,  Νοιώθω σαν να μην με ειχε ενοχλήσει ποτε!!

  Η θετική ενέργεια και  η αγαπη που εξέλαβα, με κάνουν να Νοιώθω κάθε ημέρα και καλύτερα. Ακούω τα cd  που εχουν τα βιβλία καθε βράδυ και  κάθε ημέρα ξαναδιαβάζω σελίδες απο τα βιβλία του. Ξεμπλοκάρω τους μεσημβρινούς που μου υπέδειξε και  ήδη Νοιώθω πως πετάω!!  Κύριε Φωτόπουλε ήθελα λοιπόν να σας ευχαριστήσω και δημόσια για ολα αυτά, καθώς και για το γεγονός πως απέκτησα την πίστη μου ξανά !! (Ευη Αθανασιάδου)”.

       Θεωρώ ότι και με το νέο μου βιβλίο “Η Πηγή των Πάντων” κλείνει η πρώτη τριλογία των βιβλίων μου,  τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε προς το βέλτιστο πλήρως τη ζωή σας. Διαβάζοντας τα βιβλία μου, θα ακολουθήσετε το ίδιο μονοπάτι που ακολούθησα και εγώ, θα ξεκινήσετε από το υλικό επίπεδο και θα καταλήξετε στο πνευματικό, στο επίπεδο εκείνο δηλαδή στο οποίο θα μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε θαύματα τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους.  (για αυτό το λόγο σας δίνω σημαντική εκτπωση για να τα αποκτήσετε και τα τρία μαζί).
     Ξεκίνησα, αρχικά, όπως όλοι, να αντιλαμβάνομαι ως εαυτό μου το σώμα μου, το γήινό μου όχημα, και σκοπός μου ήταν να καλύπτω τις ανάγκες του σώματός μου, να επικεντρώνομαι στο πώς θα τραφώ καλύτερα, πώς θα εξασφαλίσω περισσότερες ηδονές και πώς θα προβληθώ κοινωνικά. Πίστευα λοιπόν ότι η ικανοποίηση, η χαρά μου, η ευτυχία μου εξαρτάται από παράγοντες έξω από μένα. Επειδή είχα φόβο απόρριψης έλκυα ανθρώπους και καταστάσεις που με απέρριπταν, περίμενα την αποδοχή των άλλων, αλλά δεν την έβρισκα, διότι εξέπεμπα φόβο απόρριψης και αυτό ελάμβανα, έως ότου αρρώστησα από σκλήρυνση κατά πλάκας.
  Τότε αφυπνίστηκα και στράφηκα προς τον εσωτερικό μου εαυτό, συνειδητοποίησα ότι τα πάντα εξαρτώνται από μένα, άλλαξα εντελώς, φωτίστηκα, συνδέθηκα με την Πηγή μου, τον Κύριο, κατάλαβα ότι μπορώ να κάνω «θαύματα», όπως είναι η αυτοΐασή μου από μια θεωρούμενη ανίατη ασθένεια και άλλα πολλά που ανακοινώνω στην ιστοσελίδα μου, www.afotopoulos.gr, αλλά και στο παρόν βιβλίο. Αλλάζοντας, εκπέμποντας αγάπη, αντί για να με απορρίπτουν, τώρα όλοι με αγαπούν, με αποδέχονται και θέλουν να κάνουν παρέα μαζί μου. Έγινα τελικά εντελώς καλά και είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.
  Όλα αυτά που σας γράφω είναι βασισμένα στη βιωματική μου εμπειρία, είναι όλα αληθινά, τα έχω εφαρμόσει στον εαυτό μου, για αυτό κάνω παντού δωρεάν σεμινάρια, για να δείτε όλοι το παράδειγμά μου, να το εφαρμόσετε και να γίνετε κι εσείς ευτυχισμένοι, χαρούμενοι και να «πετάξετε» από υγεία και χαρά.
  Όπως λέει ο πατέρας Σάββας ο Αγιορείτης, ένας άνθρωπος που αυτοθεραπεύτηκε μπορεί να εμπνεύσει όλους όσους συναντά να αυτοθεραπευτούν, ένας άνθρωπος που γνώρισε τον Θεό μπορεί να εμπνεύσει και τους άλλους να Τον γνωρίσουν και να οδηγηθούν στο Φως και αυτό το σκοπό έχει και το βιβλίο  «Πηγή των Πάντων» .

  Είμαι πάντα δίπλα σας για να  απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

  Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

  Αλέξης Φωτόπουλος

  Συγγραφέας – Spiritual Healer

  Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,  Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:  alex-fotop@hotmail.com,

  Facebook: AlexiosFotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

  Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

  Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

  ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00  Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση

 • Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.
 •  

Γνωρίζεις ότι υπάρχει Αυτοθεραπεία ?

Είμαι εδώ για να μάθεις!!

Βιβλία 3