Η ψυχή του ανθρώπου ασθενεί όταν σκεπαστεί με φόβο, μόνο η αγάπη θεραπεύει την ψυχή μας.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin



Εκπομπή Αλέξη Φωτόπουλου:Η ψυχή του ανθρώπου ασθενεί όταν σκεπαστεί με φόβο, που είναι σκοτάδι, έλλειψη φωτός, έλλειψη αγάπης, μόνο η αγάπη θεραπεύει την ψυχή μας.
Μπορούμε να απελευθερωθούμε από τη μιζέρια, όλες τις ασθένειες, αρεκί να μειώσουε το εγώ μας και και ν αφεθούμε στο φως της αγάπης.
Οι αρετές της αγάπης, ελευθερίας, ταπεινότητας, γενναιοδωρίας είναι το μέσον για να έχουμε πρόσβαση στο Θεό και να λάβουμε τη Χάρη του Αγίου Πνέυματος.
Θεραπεία είναι η απαλλαγή από τις εικόνες και τους ρόλους του παρλθόντος απαλλαγή από αυτό που ονομαζουμε εγώ.
Η ψυχή του ανθρώπου ασθενεί όταν σκεπαστεί με φόβο, που είναι σκοτάδιέλλειψη φωτός, έλλειψη αγάπης, μόνο η αγάπη θεραπεύει την ψυχή μας.

ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΕΡΙΈΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΊΟ “Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 25 € ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με έκπτωση πλέον των 20%, στην τιμή 55 € και τα τρία, τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Στο άρθρο μου: θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας