Μπορούμε να απαλλαγούμε από ταχυκαρδίες, φλεβίτιδες και κρίσεις πανικού #υγεία #φλεβίτιδες

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin



https://www.afotopoulos.gr/
https://www.facebook.com/fotopoulos.alexis/
Μπορούμε να απαλλαγούμε, φλεβίτιδα , ταχυκαρδιες, από κρίσεις πανικού.

Το ξεμβλοκάρισμα του μεσημβρινου του Περικαρδίου μας βοηθά για να απαλλαγούμε από όλα τα κυκλοφοριακά προβλήματα, φλεβιτιδα αλλά και ταχυκαρδία και να προλάβαίνουμε και εκδήλωση εγκεφαλικού.

Η καρδιά είναι η πηγή της αγάπης και το αίμα η αγάπη που κυκλοφορεί. Όταν έγω έχω κλεισει την καρδιά μου, τότε κλεινει η καρδιά μου ασφυκτιά το περικάρδιο ο μυς γύρω από την καρδιά μπλοκαρει. Το αίμα είναι η αγάπη και προσπαθεί να βρει διέξοδο και δημιουργει διόγκωσει των φλεβών.

Η καρδιά χτυπά πιο γρήγορα για να καταφέρει να τα φέρει βόλτα με τις νέες συνθηκες οτυ μπλοκαρίσματος του περικαρδιου. Και στο τέλος αν δεν βρω διέξοδο “σπαζει το καπακι της χύτρας και παθαίνω εγκεφαλικό.

Τι σημαίνει κρίση πανικού;

Διακατεχόμαστε από τέτοιο φόβο και τρόμο που ενέργεια μας που κυκλοφορεί στα ποτάμια που λέγονται μεσημβρινοί σταματά με αποτέλεσμα να καταρρέουμε. Είναι όπως συμβαίνει στο λουναπάρκ όταν κλείνουν το διακόπτη σε ένα τεράστειο φουσκωτό αυτό καταρρέει.

Αν οι γονείς δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη χωρίς όρους, με συνέπεια να διακατέχονται από ανασφάλεια, αν διαφιλονικούν μεταξύ τους, αν απουσιάζουν, αν είναι αυστηροί μαζί μας, αν δείχνουν αδυναμία σε ένα από τα αδέλφια μας, τότε δεν μυούμαστε στην αγάπη. Με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το στοιχείο της φωτιάς και να μπλοκάρεται η ενέργεια στην καρδιά μας, στο λεπτό έντερο, στο περικάρδιο και τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή τα οποία προκαλούν διαταραχή σ’ όλο το νευρικό μας σύστημα.

Η μη μύηση στην αγάπη μας ρίχνει στη δίνη του χωροχρόνου, στο να αισθανόμαστε ξεκομμένοι και να αισθανόμαστε ανασφάλεια, γεγονός που διαταράσσει την ισορροπία του στοιχείου της γης που μπλοκάρει την ενέργεια στους μεσημβρινούς του στομάχου και της σπλήνας και μας προκαλεί προβλήματα στο στομάχι, φουσκώματα, όλα τα γυναικολογικά προβλήματα και θυρεοειδή.

Η ανασφάλεια μας δημιουργεί θλίψη, που είναι διαταραχή του στοιχείου του μετάλλου σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική, το οποίο μας μπλοκάρει την ενέργεια στον μεσημβρινό του πνεύμονα και του παχέος εντέρου, με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα στο παχύ έντερο, προβλήματα στο αναπνευστικό μας σύστημα και όλα τα δερματολογικά προβλήματα.

Η θλίψη μας δημιουργεί φόβο που προκαλεί διαταραχή στο στοιχείο του νερού, το όποιο μπλοκάρει τους μεσημβρινούς της ουροδόχου κύστης και των νεφρών, με αποτέλεσμα να έχουμε όλα τα προβλήματα στο ουροποιητικό μας σύστημα, στη σπονδυλική μας στήλη, ιδιαιτέρως στον αυχένα και στην μέση, πίεση, κακή λειτουργία στα νεφρά (ουρικό οξύ), αϋπνίες, συχνουρίες, ακράτεια.

Ο φόβος θέτει σε συναγερμό τον οργανισμό μας με την διαδικασία του θυμού, γεγονός που διαταράσσει το στοιχείο το ξύλου και μπλοκάρει τη ροή της ενέργειας στους μεσημβρινούς της χολή και του ύπατος. Με αποτέλεσμα να έχουμε πονοκεφάλους, προβλήματα ακοής, προβλήματα στον αυχένα, πέτρες στη χολή, υψηλή χοληστερίνη, λιπώδη διήθηση στο συκώτι, προβλήματα στο θυρεοειδή αδένα, στο γόνατο, στο ισχίο, καθώς και όλα τα αυτοάνοσα προβλήματα που δημιουργούνται με την διαδικασία του θυμού, όπου κλείνει το κέντρο της καρδιάς μας, παραπλανείτε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και επιτίθεται πάνω μας (όλα αυτά αναλύονται στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»).
(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε)

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας