Ο Αλέξης Φωτόπουλος καλεσμένος στην Εκπομπή “Μαζί στο ΡΙΚ”, στην Κύπρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedinΟ Αλέξης Φωτόπουλος καλεσμένος στην Εκπομπή “Μαζί στο ΡΙΚ”, κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Κύπρο.
Ο Αλέξης Φωτόπουλος θα κάνει δωρεάν βιωματικό σεμινάριο για τον ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΥΠΡΟΥ την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 4-8 το απόγευμα στην αίθουσα του αντιρρευματικού συλλόγου στην Λευκωσία.
Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε και ιδίως του καρκίνου θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας