Πόνοι στο Ισχίο και Αντιμετώπιση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin



https://www.afotopoulos.gr/
https://www.facebook.com/fotopoulos.alexis/
Ο θυμός είναι μια διαδικασία που το σώμα μας μπαίνει σε συναγερμό για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο από το φόβο. Ο φόβος μας στην πλειονότητα υποσυνείδητός, ο οποίος προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκέφαλού μας από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών). Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό. Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας. Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού.

Οι συνέπειες του θυμού είναι τραγικές για το σώμα απενεργοποιούμε και παραπλανούμε το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα όλα τα αυτοάνοσα νοσήματα. Η κύρια αιτία των αυτοάνοσων νοσημάτων (σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσο του Αλτσχάιμερ, Άσθμα, Πάρκινσον, Hashimoto, φλεγμονή στο έντερο, αρθρίτιδες, ψωρίαση, λεύκη, λύκος) είναι ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα παραπλανιέται όταν θυμώνουμε και επιτίθεται στον ίδιο τον οργανισμό μας.
(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
Αυτοθεραπεία από προβλήματα στην πλάτη, συχνοουρία. ( μεσημβρινός ουροδόχου κύστης)
Αυτοθεραπεία από προβλήματα χέρι, τενοντίτιδα. (μεσημβρινός παχέος εντέρου)
Αυτοθεραπεία από πόνους σε γόνατα και ισχία. (μεσημβρινός ύπατος).
Αυτοθεραπεία από προβλήματα αυχένα, πονοκεφάλους (μεσημβρινός χολής).
Αυτοθεραπεία από ερωτική συναισθηματική απογοήτευση . (μεσημβρινός λεπτού εντέρου).
Αυτοθεραπεία από βάρος στην καρδιά, αρρυθμία, ταχυκαρδία. (μεσημβρινού καρδιάς, περικαρδίου).
Αυτοθεραπεία από προβλήματα στον αυχένα, εμβοές στα αυτιά. (μεσημβρινός χολής).
Αυτοθεραπεία από φουσκώματα, προβλήματα στο στομάχου και παλινδρόμησης. (μεσημβρινού στομάχου).
Αυτοθεραπεία από πόνους στα ισχία. (μεσημβρινού ύπατος).
Αυτοθεραπεία από προβλήματα στον αυχένα, χολή, πονοκέφαλους (μεσημβρινός χολής).
Αυτοθεραπεία από πόνους σε γόνατα και ισχία. (μεσημβρινός ύπατος).
Αυτοθεραπεία από τενοντίτιδα πόνους στον ώμο (μεσημβρινός Παχέος εντέρου).
Αυτοθεραπεία από αρρυθμία καρδιάς. (μεσημβρινός καρδιάς) .

Στο σεμινάριο μου δίνονται σαφείς πλήρεις οδηγίες (οι οποίες υπάρχουν και στα βιβλία μου) για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη. (βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.
Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος
Συγγραφέας – Εναλλακτικός θεραπευτής
Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,
Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.
Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας