Σεμινάριο αυτοθεραπείας “ΈΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ” στο Καλαμάκι Κρήτης

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin



Η προσωπική μου ιστοσελίδα https://afotopoulos.gr/

Η σελίδα μου στο fb https://www.facebook.com/fotopoulos.alexis/

Στο σεμινάριο μου θα δίνονται σαφείς πλήρεις οδηγίες (οι οποίες υπάρχουν και στα βιβλία μου) για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη. (βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).
Να γνωριζετε οτι εκτος από το σεμιναριο μπορω να σας δω και προσωπικα αν ενδιαφέρεστε απαντήστε για να το προγραμματισω διότι ο χρονος μου είναι περιορισμένος. 6977349766.
Οτιδήποτε σας απασχολεί επικοινωνήστε μαζί μου, 6977349766,6909193329, alex-fotop@hotmail.com και θα σας εξηγήσω την αιτία αλλά και θα σας δώσω λύση για να αυτοθεραπευτείτε.
Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.
Με άπειρη, Εν Χριστώ αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας