Το κλειδί για να έχουμε υγεία, αφθονία και αρμονικές σχέσεις

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
  • Η εναρμόνιση, το ξεμπλοκάρισμα των ενεργειακών μας κέντρων και ειδικά του πρώτου κέντρου

  • Μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα όταν ακούμε την εσωτερική μας φωνή, είμαστε σύμφωνοι με τον βαθύτερο εαυτό μας την ψυχή μας, μόνο όταν είμαστε εναρμονισμένοι με το βαθύτερο εαυτό μας μπορούμε να έχουμε υγεία και ευτυχία και αφθονία. Όλα τα καρδιακά προβλήματα προέρχονται όταν πηγαίνουμε συνεχώς κόντρα στην καρδιά μας. Όλα τα προβλήματα υγείας, ευημερίας, ευτυχίας που έχουμε δημιουργούνται από την εσωτερική σύγκρουση του βαθύτερού εαυτού μας, της καρδιάς μας, της ψυχής μας με τον νου μας που αντιπροσωπεύει το εγώ μας, που είναι μια ψευδαίσθηση.

Η μεγαλύτερη η βαθύτερη επιτυχία σε οτιδήποτε κάνουμε είναι όταν ακούμε την καρδία μας, διότι διαμέσου αυτής μας καθοδηγεί ο Δημιουργός μας, μας φανερώνει τον σκοπό για τον οποίο έχουμε έρθει σε αυτή τη ζωή, αλλά και μας δίνει την έμπνευση για να τον φέρουμε σε πέρας.

  • Η αγάπη που εκπέμπουμε στους άλλους επιστρέφει σε εμάς, όταν μισούμε τους άλλους το μίσος επιστρέφει σε εμάς. Συμπεριφερθείτε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας συμπεριφέρονται. Αυτό είναι το κάρμα οι πράξεις μας επιστρέφουν. Όλοι που μισούν τον κόσμο κλεισμένοι σπίτι τους λαμβάνουν θλίψη μιζέρια
chakras

Το κλειδί για να έχουμε υγεία, αφθονία και αρμονικές σχέσεις είναι να ξεμπλοκάρουμε το πρώτο τσάκρα

Η ροή λοιπόν της ενέργειες μας καθορίζεται από τις αντλίες που ονομάζουμε chakras και μπλοκάρεται όταν νοιώθουμε ένταση, όταν η συνειδητότητα μας κρίνει την παρούσα κατάσταση ανεπαρκή, κρίνει τον εαυτόν μας ανεπαρκή. Όταν βρισκόμαστε σε ένταση οι βαλβίδες που αποκαλούμε chakras μπλοκάρουν και δεν αφήνουν την ενέργεια να κυκλοφορήσει ελεύθερα. Σύμφωνα με τον Osho η κύρια πηγή όλων των εντάσεων είναι ότι οι άνθρωποι προσπαθούν συνεχώς να γίνουν κάποιοι, κανένας δεν είναι ήσυχος μέσα σε αυτό που είναι, κανείς δεν αποδέχεται τον εαυτό του και θεωρεί ότι θα έπρεπε να είναι κάτι άλλο, κάτι ιδανικό. Ένταση λοιπόν σημαίνει να μην είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που είμαστε και ποθούμε να γίνουμε κάτι που δεν είμαστε.

Ο τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας, δηλαδή ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα γεγονότα (που αυτό αντικατοπτρίζει την συνειδητότητα μας) επηρεάζει την λειτουργία των ενεργειακών, (την ενέργεια που διανέμεται), γεγονός που διαμέσου ενεργειακού σώματος αλλά και υλικού (του ενδοκρινικού και νευρικού συστήματος μας) καθορίζει πλήρως τη ζωή μας. Η αντίληψη της πραγματικότητας είναι ατομική μας υπόθεση, καθένας μας αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, με διαφορετικό τρόπο. Ότι πιστεύουμε αυτή είναι η πραγματικότητα μας.

Όταν το πρώτο ενεργειακό κέντρο είναι φραγμένο αισθανόμαστε ξεκομμένοι από τη ζωή και τους γύρω μας. Ανακυκλώνουμε συνεχώς τους πόνους, τη θλίψη, το θυμό και όλα τα αρνητικά συναισθήματα διότι το σώμα μας δεν μπορεί να απελευθερώσει την αρνητική ενέργεια, την πλεονάζουσα πίεση από το πρώτο ενεργειακό κέντρο (chakras). Όταν λοιπόν ο φόβος εγκαθίσταται στο σώμα μας εμποδίζει το ενεργειακό μας σώμα να αποβάλει την αρνητική ενέργεια.

Όταν το κέντρο της βάσης είναι μπλοκαρισμένο έχουμε προβλήματα στα γόνατά μας, στους γοφούς, στους μηρούς, φλεβίτιδες. ¨Όπως μας εξηγεί η ολιστική θεραπεύτρια Edna G Frankel αυτό συμβαίνει διότι το πνεύμα που μας κυβερνά έχει αδυναμία να περάσει από το κέντρο της ρίζας και να προχωρήσει στα πόδια.

Παίρνουμε ενέργεια από το έβδομο κέντρο, η ενέργεια κυκλοφορεί στο σώμα διαμέσου τους μεσημβρινούς και το πλεόνασμα της χρησιμοποιημένης ενέργειας πηγαίνει στη γη διαμέσου του κέντρου της ρίζας. Από το κέντρο της ρίζας παίρνουμε επίσης συνεχώς ενέργεια από τη γη.

Το πρώτο chakra είναι ρίζα μας και διατηρεί την γείωση μας. Αν λοιπόν δεν ανοίξουμε αυτό το κέντρο αν δεν απενεργοποιούσαμε το βασικό συναίσθημα του φόβου, αυτό επηρεάζει όλα τα παραπάνω κέντρα τα οποία εκφράζουν τον φόβο αυτό. Ο φόβος είναι το βασικό συναίσθημα και ανεβαίνοντας προς τα πάνω κέντρα τα μπλοκάρει και εκφράζεται από αυτά με άλλα αρνητικά συναισθήματα όπως: με οργή και ζήλια στο δεύτερο κέντρο, θυμό στο τρίτο, λύπη, κλείσιμο καρδιάς, απάθεια στο τέταρτο κέντρο, απόγνωση, μοναξιά , αδυναμία στο πέμπτο, ντροπή, παραλογισμό, απόρριψη στο έκτο.

Όταν το πρώτο κέντρο είναι μπλοκαρισμένο από το φόβο, η αρνητική ενεργεία του προχωρά και μπλοκάρει και τα επόμενα ενεργειακά κέντρα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τα παρακάτω προβλήματα υγείας:

  • Το δεύτερο κέντρο όταν είναι μπλοκαρισμένο έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης, αίσθηση ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε, νιώθουμε το σώμα μας να μην έχει δυνάμεις, δημιουργείται χρόνιο πόνο στη μέση, κολίτιδες στο έντερο. Το κέντρο αυτό ελέγχει την σεξουαλικές μας σχέσεις, αλλά και την αφθονία (sex, money, power). Επίσης όταν έχουμε συναισθηματική και σεξουαλική έλλειψη, αλλά έλλειψη συναισθηματική υποστήριξη και ασφάλεια , τότε το παχύ έντερο μας δεν μπορεί να απορροφήσει καλά τις τροφές μας, αλλά και να φιλτράρει τις τοξίνες και να τις αποβάλει, με αποτέλεσμα να μας δημιουργούνται φαγούρες.
  • Το τρίτο κέντρο όταν είναι μπλοκαρισμένο έχουμε πρόβλημα στη χολή, πέτρες στη χολή και στα νεφρά, συκώτι, πάγκρεας, διαβήτης, αλλά και προβλήματα στην οσφυϊκή χώρα (Λουμπάγκο).
  • Το τέταρτο κέντρο όταν είναι μπλοκαρισμένο, έχουμε πρόβλημα στην καρδιά, πνευμόνια, στον οισοφάγο, στο αναπνευστικό, και ανοσοποιητικό. Η ευγνωμοσύνη και η αγάπη είναι γιατρειά για την καρδιά. Η θεϊκή ενέργεια είναι η ενέργεια του πυρήνα της καρδίας μας.

Το ξεμπλοκάρισμα γίνεται από ενεργειακό θεραπευτή, ο οποίος έχει την δυνατότητα να ξεμπλοκάρει τα ενεργειακά κέντρα (chakras), αλλά είναι και τέλειο κανάλι θεραπευτικού φωτός, το οποίο σας εξαφανίζει το φόβο και σας γεμίζει θετική θεραπευτική ενέργεια την οποία νοιώθετε σε όλο σας το είναι, αλλά νοιώθετε το ενεργειακό σας πεδίο να αλλάζει, γεγονός που αλλάζει την συνειδητότητα σας, τον τρόπο που μεταφράζεται τα γεγονότα, γεγονός που σας οδηγεί να αλλάξετε θεαματικά, προς το καλύτερο όλους τους τομείς της ζωής σας. Είμαι στη διάθεση σας.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

 

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

 

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

 

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

 

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

 

Αλέξης Φωτόπουλος

 

Συγγραφέας – Spiritual Healer

 

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

 

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

 

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

 

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

 

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

 

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

ΑποποίησηΒέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

chakras
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας